Home » Archief » Premier van Nederland: ‘Syriëgangers beter doodschieten’


[08.03.2015]

Premier van Nederland: ‘Syriëgangers beter doodschieten’

Hassnae Bouazza

film3

Het duurde even, maar nu is Rutte dan toch over de brug gekomen met een opmerking die die van Aboutaleb overtreft in abjectheid.

Ik vraag me af hoe dat is gegaan. Heeft Rutte jaloers geknarsetand toen driekwart van Nederland ejaculeerde bij Aboutaleb? Baalde hij toen half Nederland een stijve had, omdat Aboutaleb naar het Witte Huis mocht en hij hier de onzichtbare premiers van niet alle Nederlanders moest blijven spelen?

Dat moet haast wel, anders kom je niet met de beschamende uitspraak dat afgereisde jihadisten beter kunnen sneuvelen om geen last meer van hen te hebben. Wat onderscheidt Rutte nu nog van de gemiddelde zatlap die dit in zijn stamkroeg na tien biertjes uitblaat?

Beter doodgaan

Wat onderscheidt Rutte nu eigenlijk van de jihadisten, die van ons immers ook vinden dat we maar beter dood kunnen gaan zodat zij geen last van ons hebben?

Je kunt het vinden. Je mag het zeggen. Maar als politicus, als staatsman heb je nog wel een verantwoordelijkheid en heb je de plicht om onderscheid te maken tussen emoties en rede, tussen het billijke en ongeoorloofde en tussen het politieke en persoonlijke.

Het is heel simpel: persoonlijk ben ik tegen de niqab, omdat ik het verwerpelijk vind dat vrouwen onzichtbare entiteiten worden omwille van mannen. Politiek gezien ben ik tégen inmenging van de staat op dit punt, omdat ik vind dat regeringen niets te zeggen mogen hebben over de individuele uitingsvrijheid van mensen.

Geloof in de rechtstaat

Persoonlijk heb ik een grafhekel aan fundamentalisten en extremisten die anderen voorkauwen wat goed en fout is. Ik krijg uitslag van relifundi’s of atheïstische malloten die anderen willen opleggen wat te geloven. Maar ik vind niet dat je hun uitingsvrijheid mag beperken. Ze mogen zeggen wat ze willen, zolang dat binnen de kaders van de wet is. Daarom ook vind ik het abject om imams met al dan niet onwelvallige meningen te weren. Is het geloof in de eigen rechtstaat zo klein dat je daar niet mee om kunt gaan?

Het persoonlijke is níet politiek. Wat krijgen we hierna? Welke politicus gaat dit nu nog overtreffen? Wat wordt het? Aspirant-jihadisten euthanaseren zodat we noch hier noch daar last van ze hebben (Eureka, tien zetels erbij!)?

Waar blijven toch de politici die leiden in plaats van schaapachtig de onderbuik te volgen? Wie zetelwinst en persoonlijke profilering belangrijker vindt dan het behoud van een gezonde en veilige samenleving, verdient de titel staatsman niet. Rutte en Aboutaleb zijn hun functies onwaardig.

Hassnae Bouazza, Duistere Kracht van het Internet, is regisseur en eindredacteur van Femke Halsema’s serie Seks en de Zonde, schreef een boek over Arabieren, Arabieren Kijken. En ze heeft haar eigen hedonistische site, Aicha Qandisha. Lees daar vooral ook haar relaas over het racisme op de progressieve redacties waar zij heeft gewerkt.

Hassnae Bouazza, 08.03.2015 @ 08:12

[Home]
 

35 Reacties

op 08 03 2015 at 10:19 schreef Thomas E:

Het getuigt inderdaad niet van gerijpt staatsmanschap om onbezonnen jongeren publiekelijk dood te wensen. Als hij hetzelfde gezegd zou hebben over bijvoorbeeld comazuipers was het land te klein geweest.

op 08 03 2015 at 11:09 schreef Roland:

Een slimmere politicus had waarschijnlijk geweigerd op zo’n hypothetische stelling te reageren. Beetje kaliber: “Je kunt er één redden, je moeder of je kind, wat doe je?”

Daarnaast heeft het natuurlijk geen moer met provinciaal beleid te maken, dus wat is de betekenis van een mening op dit punt in dit debat?

Tot slot, iedereen heeft wel iets te wensen maar ook een premier van Nederland kan weinig doen om deze wens uit te laten komen.

Aan de andere kant:
– deze jihadisten hebben een ideaal waar ze voor willen sterven
– ze wijzen de Nederlandse rechtsstaat (of de westerse beschaving) af
– ondanks allerlei pogingen is het onmogelijk afreizen te voorkomen
– ze reizen af naar een gebied dat een verschrikkelijke dictatuur wil vestigen, met nog onduidelijke maar in ieder geval ambitieuze grenzen
– waar ze onder meer door Nederland gebombardeerd worden

Dan heb ik ook liever dat ze daar gebombardeerd worden dan dat ze met een bomgordel om terugkomen om hier hun ideale wereld dichterbij te brengen. Wat gaan we anders met deze potentiële tijdbommen doen als ze terugkomen? Ze intensief volgen? Therapie? Berechten wegens in dienst treden bij een vreemde ‘overheid’?

op 08 03 2015 at 11:14 schreef Egbert:

Dit is de strijd om de PVV-stemmer, vol in zicht. Niet door een alternatief te bieden, maar door het PVV-programma over te nemen. De PvdA zal hier weer overheen moeten natuurlijk.

Zelf zou ik zeggen: Rutte, wij wensen mensen niet dood hier. Ook niet vanuit jouw bekrompen “liberale” religie. Als jij dat niet ziet zitten, dat rot je maar op. En neem je hele VVD mee.

op 08 03 2015 at 11:42 schreef John de Beer:

Een premier is ook maar een mens en de onverbiddelijke verkiezingen hijgen hem in de nek. De ware staatsman had dit anders geformuleerd.

op 08 03 2015 at 11:48 schreef Ralph van der Geest:

De stelling waar de ‘premier van alle Nederlanders’ die een verzameling nazi’s een hele normale partij met hele normale standpunten vindt op reageerde was al een hele polariserende, bewust bedoeld om de aversie jegens moslims nog wat verder aan te wakkeren. En wie er nu pas van opkijkt dat Rutte en Wilders één pot nat zijn (Asscher hoort er ook bij) heeft jaren onder een steen geleefd.
Om de vraag te beantwoorden over politici die leiden in plaats van de onderbuik volgen: die komen als de burgeroorlog waar dit land op af stevent voorbij is.

op 08 03 2015 at 13:08 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Je kan net zo goed zeggen dat je graag wil dat alle criminelen elkaar afknallen. Ik hoor dat zo vaak maar verwacht zo iets niet van iemand die zich “premier” durft te noemen. Wat een prutser.

op 08 03 2015 at 13:08 schreef Max:

Ik vind de uitspraak van Rutte totaal anders dan die van Aboutaleb…..als je echt de bedoeling hebt om je af te keren van onze democratie en ons staatsrecht en een gevaar wilt vormen richting Nederland rot dan maar op,wat zoek je hier dan.
Rutte zegt heel iets anders,sneuvel daar maar als je de richting op gaat,we willen je dan niet meer terug zien,ga daar alsjeblieft maar dood.
Premier Mark Rutte (VVD) heeft liever dat jihadisten in Irak of Syrië omkomen dan dat ze terugkeren naar Nederland.
Uitspraken van een heel ander kaliber en echt niet met elkaar te vergelijken.
Het is niet zuiver en niet eerlijk die uitspraken als eender te beschouwen!

op 08 03 2015 at 13:22 schreef Peter:

Zo typisch: altijd wanneer een populist kritiek krijgt vanwege zijn boude uitspraken komen er uit alle hoeken en gaten apologeten om die uitspraken te vergoeilijken. Wilders roept ‘Willen jullie meer of minder Marokkanen’ en iedereen haast zich hem bij te staan: “Hij bedoelde criminele Marokkanen!” Maar dat zei hij helemaal niet. Hij bedoelde gewoon Marokkanen.

Aboutaleb zei ook niet dat je moet oprotten “als je een gevaar wilt vormen richting Nederland.” Hij zei: “Als je het hier niet ziet zitten en niet van humoristen houdt die een krantje willen maken, mag ik het zo zeggen: rot toch op”.

Kijk maar: http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/23532255/__Aboutaleb___Rot_toch_op____.html

Waarom zegt-ie niet tegen GeenStijl en De Telegraaf en de PVV dat ze moeten oprotten? Die houden ook niet van humoristen.

O wacht, de ene humorist is de andere natuurlijk niet.

op 08 03 2015 at 13:34 schreef lic:

Is de reactie van de andere politici niet vreemder?

Die vinden dat je zoiets niet kunt zeggen, maar vinden het ondertussen prima om wat bommen te droppen.

Nederland heeft mede met hun instemming 8 F16s rondvliegen die actief mensen dood aan het maken zijn in Irak. Rutte zegt het dus niet alleen, hij doet het ook.

We zijn in oorlog met IS, weten we nog? Allemaal prima, maar zeggen dat ‘de vijand’ beter kan sneuvelen, dat gaat echt te ver, hoor.

op 08 03 2015 at 15:41 schreef Max:

“Waarom zegt-ie niet tegen GeenStijl en De Telegraaf en de PVV dat ze moeten oprotten? Die houden ook niet van humoristen”

Peter?Zeggen die dan dat ze hier weg willen?
Het leidt allemaal af van de oorspronkelijke discussie,lijkt me dat iedereen begrijpt wat Aboutaleb werkelijk bedoelde.
Als de discussie niet bevalt dan verleggen we hem,daardoor wordt over de echte kern van het probleem niet meer gesproken.
Het is gewoon niet goed dat kinderen,want dat zijn het in de meeste gevallen nog zich bij IS aan willen sluiten,daar hoort het over te gaan

op 08 03 2015 at 15:53 schreef Peter:

Zeggen die dan dat ze hier weg willen?

Mankeer je wat aan je oren of zo, Max? Of heb je gewoon niet op die link geclickt om te horen wat Aboutaleb echt zei? Niet dat mensen die een gevaar willen vormen moeten oprotten, niet dat mensen die wegwillen, moeten oprotten, maar dat mensen die niet van humoristen houden, moeten oprotten.

Het is gewoon niet goed dat kinderen,want dat zijn het in de meeste gevallen nog zich bij IS aan willen sluiten,daar hoort het over te gaan

Als dat zo is, heb het dáár dan over en zeg niet dat ze moeten oprotten.

Je kunt er de draaien aan geven die je wilt, maar Aboutaleb zegt tegen kinderen, die het hier niet zien zitten, dat ze moeten oprotten. Niet: “Waaróm zie je het dan niet zitten?” Nee, gewoon oprotten. Als jij er niet tegen kunt dat je constant wordt vernederd door de zich superieur wanende blanke middelbare man en vrouw, moet je oprotten.

op 08 03 2015 at 16:04 schreef Marthijn Uittenbogaard:

Wanneer Jihadisten die terugkeren naar Nederland beter daar kunnen sneuvelen dan is het logische gevolg daarvan dat Rutte ook vindt dat we ze in Nederland maar beter kunnen doodschieten.

De meerderheid van het volk wil dit. Dat doodschieten vast ook wel. En bij pedo’s zal je soortgelijke antwoorden krijgen, zelfs al hebben ze niks strafbaars gedaan.

Bas Paternotte schrijft op GeenStijl dat politici hypocriet zijn omdat ze oorlogen aldaar steunen. Maar dat is niet hetzelfde als de uitspraak van Rutte. Want schiet ze maar dood dan die terugkerende moslims.

En is Nederland beter af zonder Rutte, als Rutte sneuvelt. Ik ben tegen geweld aan zijn adres. Maar zijn uitspraak verlaagt ons debat-niveau naar moord en geweld. Op basis van toevallige meerderheden van het volk.

Wanneer je altijd stiekem peilt en doet wat het volk in meerderheid wil dan kan je vrijheid van democratie (pedopartij verbieden) etc. wel op je buik schrijven. Dit fascisme is al jaren gaande en de VVD heeft niets liberaals in zich. De PvdA en het CDA ook niet. Het zijn gevaarlijke partijen.

Als je een terugkeerjihadist, zonder dat die je direct bedreigt, doodschiet dan mag dat van Rutte. Is beter toch?

op 08 03 2015 at 17:06 schreef Thomas E:

“dan is het logische gevolg daarvan dat Rutte ook vindt dat we ze in Nederland maar beter kunnen doodschieten.”
“Als je een terugkeerjihadist, zonder dat die je direct bedreigt, doodschiet dan mag dat van Rutte.”

Deze gevolgtrekkingen kloppen niet, Marthijn; we moeten de discussie wel zuiver houden. Anders zijn we net zo populistisch bezig als Rutte.

op 08 03 2015 at 17:21 schreef MNb:

“Is het geloof in de eigen rechtstaat zo klein dat je daar niet mee om kunt gaan?”
Al een flink aantal jaren is mijn geloof inderdaad zo klein. De gehele Roze Khmer deporteren naar Centraal-Siberië zou ik alleen maar zielig vinden voor de plaatselijke bewoners – als ik even het doorslaggevende detail negeer dat dat niets oplost.

op 08 03 2015 at 17:51 schreef Boe! Ik ben een moslim:

Daar heb je hem eindelijk, onze premier. Typisch Nederlands deze nuance… daar kunnen Erdo en Putie een punt aan zuigen.

op 08 03 2015 at 18:31 schreef Bertje:

Max

Kinderen?
Jong volwassenen dus.
De doelgroep van de IS. ( en van welk leger dan ook)
Ze mogen stemmen, sekse, zuipen en wat al niet meer dus dan dragen ze ook maar de gevolgen, zoals een ieder, voor hun daden.
En die gevolgen kunnen wat mij betreft niet duidelijk en hard genoeg zijn.
Prima uitspraak van Aboutaleb, maar een hele domme van de Premier.

op 08 03 2015 at 19:37 schreef Egbert:

Driewerf applaus voor 13:22 schreef Peter. Gewoon het citaat uitschrijven, en Aboutaleb staat in zijn nakie.

Trouwens, in datzelfde gesprek ging Aboutaleb al los over -uit het hoofd, mijn weergave- “Rotterdammers en moslims”. Dat je het maar weet, moslim: jij bent onbetrouwbaar maar je mag het tegendeel bewijzen tot genoegdoening van Aboutaleb.

op 08 03 2015 at 20:38 schreef excellentie zwembad:

Over dat hele oprotten gedoe dus .
Oprotten waar heen?
Oprotten komt uit de intolerant-rechtse hoek en werd gebruikt om daar achteraan te voegen “naar je eigen land” of naar *continent naar keuze* . Altijd vanuit het idee “jij hoort hier niet, jij hebt hier nooit gehoord en enkel als je precies doet wat wij willen dan MAG je hier zijn”
En dat is dus wat ook Aboutaleb zegt . Ze zeggen het niet tegen roomblanke heren en dames die zich misdragen nee want die kunnen niet oprotten naar waar ze vandaan komen. Oprotten is een racistische kreet waar Aboutaleb gewoon aan meedoet met het fris en fruitige idee dat ie net als iedereen uit de stinkende put van wilders moet vissen.
Afgezien dat me dat electoraal onlogisch lijkt omdat Wilders die beerput al in beheer heeft en zelfs contraproductief is want hij legitimeert die griezel zelfs wat m dus NOG meer stemmen oplevert, vind ik het verwerpelijk om mensen te zeggen dat ze oprotten vanwege een andere mening .
Iets wat we steeds meer zien in Nederland overigens, kleding, kapsels, roken, hobby’s ze zijn allemaal niet meer vanzelfsprekend.
en hier had nog meer tekst gemoeten maar dat past niet meer :(

op 08 03 2015 at 21:41 schreef herman van der helm:

Ik dacht werkelijk dat we, vanuit onze vermeende beschaving, de “oog om oog tand om tand” ideologie van IS aan het bestrijden waren.

op 08 03 2015 at 21:43 schreef abdel:

Aboutaleb is een burgemeester in oorlogstijd. Hij is de Abraham Asscher van Rotterdam. Omdat hij een Marokkaanse achtergrond heeft komt hij ermee weg (als hij het omgekeerde zou zeggen dan zou hij een tweede termijn op zijn buik kunnen schrijven). Wat krijgen racisten als Sorensen een kleine harde als ze aboutaleb dit horen zeggen. Immers hij als Marokkaan zou het moeten weten en hij maakt dit soort bagger ‘geloofwaardig’.. Salonfähig. Met zulke pvda’ers heb ik geen PVV nodig.
Ik hoor hem nooit oprispen als er van moslims wordt gezegd dat ze oorlog via de baarmoeder voeren.. Dan laat hij zich niet horen. Zijn moeder zal wel erg trots zijn op m

op 08 03 2015 at 21:52 schreef abdel:

Ik heb een hekel aan mensen die anderen dingen willen opleggen, aan bekrompenheid. Dat geldt voor racistische blanken en voor moslims die zich belachelijk maken met zo’n drollenvanger.. Maar waarom wil nou iemand als kanonnenvlees dienen? Waarom wil een jonge meid zich laten misbruiken? Nee laten we vooral niet luisteren naar wat die lui drijft. Laten we vooral niet in de spiegel kijken. Nee we pakken hun paspoort af, als ze dood gaan zijn we van ze verlost en anders mag een ander land onze shit opvangen..

op 08 03 2015 at 22:10 schreef boris:

Valse verontwaardiging. Onze F16’s bombarderen die jihadisten allang weg. Dus we wensen ze niet eens dood, we doden ze al daadwerkelijk. De rest is links gezeur over de onderbuik!

op 08 03 2015 at 23:27 schreef Bertje:

Abdel

Boeiend zeg wat de beweegrede zijn van de SS.
Ik heb helegaar geen behoefte om te luisteren naar wat NSB’ers beweegt. In een democratie zijn er ook grenzen en mee vechten bij een tereur organisatie is daar een van.
Het moet niet gekker worden zeg.

op 09 03 2015 at 00:00 schreef Sacha:

Het lijkt mij een kwestie van gezond verstand. Misschien niet politiek correct, maar wel verstandig. De afval stort kun je maar beter zo ver mogelijk van je huis hebben. ‘Don’t shit where you eat’ en zo. Dus ja, als je moet kiezen of die reli-fanaten met Mohammed fetisj zich daar doodvechten of dat je het risico wilt lopen dat ze hier nog even de blindganger gaan uithangen, dan ben ik het deze keer helemaal met Rutte en Abutaleb eens: ROT.DAN.MAAR.OP

op 09 03 2015 at 00:13 schreef excellentie zwembad:

sorry bombarderen van mensen is altijd al een rechtse hobby geweest en dat is het nog steeds en wij bombarderen amper jihadisten we bombarderen voornamelijk onschuldige burgers . Maar dat feit benoemen is links en derhalve niet politiek correct .

op 09 03 2015 at 10:30 schreef machiel:

Ik beschouw mezelf toch echt als links, heb een hekel aan islamofobie, populisme, massa-hysterie, ben voor de vrijheid van mening van iedereen hoe abject die mening ook is, ben van mening dat ook criminelen recht hebben op een 2e kans, maar als je je vrijwillig aansluit bij ISIS dan zie ik niet in waarom zo iemand nog terug naar Nederland zou moeten komen. Ik zie namelijk geen enkele verzachtende omstandigheid, die ik evt. bij andere gewelddadige groeperingen (PKK, Hamas, Tjetjenen, zelfs de FARC) nog wel zou zien.

op 09 03 2015 at 11:55 schreef Thomas E:

“Ik zie namelijk geen enkele verzachtende omstandigheid”

Ik wel, Machiel. Je bent jong. Je voelt je in het moslimvijandige westen overal buitengesloten. Je hebt een cultuurclash met je ouders. Je klampt je vast aan de woorden van een imam die je uitzicht op ‘het paradijs’ biedt. En je gaat…

Vervolgens worden in Syrië al je dromen de grond in geboord. Je idealen sneuvelen, nog voordat je zelf gesneuveld kan zijn. Ontnuchterd en gedesillusioneerd keer je terug. Ja, je was naïef.

Verdien je dan de ‘doodstraf’?

op 09 03 2015 at 12:14 schreef cRR Kampen:

“Ik zie namelijk geen enkele verzachtende omstandigheid, die ik evt. bij andere gewelddadige groeperingen”

Waarschijnlijk omdat de MSM ook jouw memorie van historie heeft uitgewist, of de omstandigheden zijn iets te groot voor je.
IS is immers vooral dit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Second_Battle_of_Fallujah
http://en.wikipedia.org/wiki/De-Ba%27athification .

IS is een creatie van de VS/ons zoals Hamas dat van de militaire theocratie/Israel is. En voorlopig stelt IS qua moorddadigheid ook nog eens niks voor. Niks. Een promilletje of drie van de Khmer Rouge bijvoorbeeld.

op 09 03 2015 at 21:31 schreef machiel:

@ThomasE en @cRR: ik kan begrijpen dat iemand zich aansluit bij een anti-westerse groepering. Maar als die groepering een nog grotere slachting onder de plaatselijke bevolking aanbrengt dan de VS, dan houdt mijn begrip op. Wreedheid is geen excuus voor nog meer wreedheid. En je laten bedriegen door een iman, terwijl alle media boordevol staan met de praktijken van de ISIS (nogmaals: met name jegens de plaatselijke bevolking): onthoofdingen, verkrachtingen, massa-executies, levend verbranden (of zijn dat allemaal leugens van de media)? In welke zin is dat beter dan de VS? Welke idioot, hoe verdoold en verdaasd dan ook, wordt daardoor aangetrokken? Inderdaad, vergelijkbaar met zich aangetrokken voelen door de Rode Khmer of de nazis. Persoonlijk vind ik dat de Nederlanders die zo nodig met de Waffen-SS aan het oostfront wilden vechten ook er voor kozen om neergeknald te worden. Als je voor oorlog kiest, en dan ook nog aan de kant van de beesten, kies je ook voor de consequenties.

op 10 03 2015 at 00:15 schreef Marco Meijer:

Volgens recente berichten doodt IS jihadisten die terug willen.
Dus blijkbaar is IS het eens met Rutte.

op 10 03 2015 at 15:38 schreef cRR Kampen:

“Maar als die groepering een nog grotere slachting onder de plaatselijke bevolking aanbrengt dan de VS, dan houdt mijn begrip op.”

Dan is er niets aan de hand. IS moet nog altijd de Amerikaanse slachting in Fallujah inhalen (één enkele slag dus, compleet met fosfor enzo), nl 12.000-15.000 doden.

“Als je voor oorlog kiest, en dan ook nog aan de kant van de beesten, kies je ook voor de consequenties.”
Welnee. Het dodelijkste en oorlogszuchtigste imperium uit de wereldgeschiedenis zet volkomen ongestraft voort. Je ziet het toch.

op 10 03 2015 at 21:39 schreef machiel:

Je kan in de VS wonen, en hoe fout dat land ook is, het is mogelijk daar te wonen zonder je schuldig te maken aan kinderslavernij, verkrachting, massa-executie of het van het dak gooien van homoos. Geloof of het niet, maar er zijn Amerikanen die daar tegen zijn. Er ook zijn Amerikanen tegen Guantánamo of hoe de VS in het midden-oosten te keer gaan. Daarentegen, als je je bij ISIS aansluit, sluit je je aan bij een groep die zich 100% aan al dat bovenstaande schuldig maakt, bewust. Als je je daarbij aansluit ben je dus geen haar beter dan noch ISIS noch al het Amerikaanse legertuig. Dus dan gelden de Amerikaanse misdaden ook niet meer als excuus. Bovendien hoe stel je je dat in godsnaam voor? Eerst in Irak andersgelovigen de koppen afhakken en vrouwen en kinderen verminken en dan terug naar Nederland vakken vullen bij de AH, of wellicht je studie Europese studies afronden?

op 12 03 2015 at 21:13 schreef Benedictus:

Machiel
“Ik zie namelijk geen enkele verzachtende omstandigheid, die ik evt. bij andere gewelddadige groeperingen (PKK, Hamas, Tjetjenen, zelfs de FARC) nog wel zou zien.”

Ja, ik wel, en dat is de leeftijd en het besef waar ze aan beginnen. Er mag wat mij betreft wel onderscheid gemaakt worden tussen mensen die weloverwogen, goed voorbereid en hoog opgeleid bij IS gaan moorden, en pubers die denken op avontuur te gaan, maar niet echt beseffen waar ze aan beginnen.

op 13 03 2015 at 11:34 schreef machiel:

Sorry, maar ik begrijp dit echt niet. We hebben het toch niet over belletje trekken of een bushaltehuisje bekladden of een fles mierzoete port achterover slaan? Als puber doe je domme dingen en de hele wereld is stom, natuurlijk, maar als je je aangesproken voelt door videos waar mensen de kop wordt afgehakt, in welke wereld is dat te vergoeilijken met “ach, het zijn pubers”?

op 17 03 2015 at 09:54 schreef Mirwais:

http://www.roetinheteten.info/2015/03/top-3-racistische-uitglijders-van-mark-rutte/

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS