Home » Archief » Heftig


[19.02.2016]

Heftig

Peter Breedveld

BN15

Sinds ik van Twitter af ben zie ik in de mail en op Facebook voortdurend screenshots voorbij komen van discussies over mij op Twitter. Daar zit bagger bij van mensen die ik op Twitter zelf nooit zag, omdat ik ze geblockt had. Je zou dus kunnen stellen dat ik beter op Twitter had kunnen blijven, want nu heb ik nóg meer last van het indrukwekkende leger van trollen die totaal door mij geobsedeerd zijn.1

Eén van die trollen is Jan de Weijer, één van de gluiperigste NSB’ers van het hele Domrechtse zooitje (ik had eerst ‘de gluiperigste’ geschreven, maar was Bas Paternotte even vergeten. O, en dan heb je Ewout Klei nog; de concurrentie is moordend in de vochtige krochten van de domrechtse blogosfeer). De Weijer was de eerste die vorig jaar Rebecca van Puttens Joodse achtergrond als argument tegen haar gebruikte toen ze een hem onwelgevallig stuk over PVV’ers had geschreven.

Jan de Weijer heeft kennelijk Ans Aarsema vervangen als woordvoerder voor NOS-correspondent Jeroen Wollaars, die iedereen blockt die hem om bewijs vraagt voor zijn stelling dat ik hem zou hebben uitgemaakt voor ‘Nazi’ en ‘verkrachter’. De Weijer blijft maar herhalen dat ik die tweets heb gewist, maar dat is een leugen. Zelfs als ik ze zou hebben gewist: je kunt ze opvragen en je moet er rekening mee houden dat je daartoe straks zal worden gedwongen, De Weijer, want je pleegt laster.

Hint: als je vriend Ans Aarsema, die van alles, wat ik tweet en schrijf en post, een screenshot maakt, géén screenshots heeft van de tweets waarin ik Wollaars uitmaak voor ‘Nazi’ en ‘verkrachter’, dan bestaan ze niet. En dan zit jij in de problemen, gozer.

Teleurstellend

Hans Laroes, voormalig hoofdredacteur van het NOS-journaal, zegt dat hij de gang van zaken rond mij ‘teleurstellend‘ vindt. Bedankt Hans, voor het eufemisme van het jaar. Een journalist wordt geïntimideerd en besmeurd door collega’s en Laroes vindt dat ’teleurstellend’. De Weijer begint daarop weer te liegen en te framen alsof zijn leven ervan afhangt (het lijkt soms echt alsof ze er persoonlijk belang bij hebben mij monddood te maken), waarbij hij de rol van Ans Aarsema bagatelliseert (ik heb wél bewijs, lul!) en Laroes zegt daarop over mij:

‘Ik vind hem vaak te heftig’.

What. The. Fuck. Even recapituleren: een NOS-correspondent, Jeroen Wollaars, liegt maanden en maanden achtereen over vluchtelingen, framet ze als verkrachters, neemt het op voor de Nazi’s (jazeker, Nazi’s: Nazileuzen schreeuwende, zich met Nazi-parafernalia en Nazi-symbolen tooiende, gewelddadige racisten) die vluchtelingen belagen, bagatelliseert hun misdaden, blijft volhouden dat de aanranders in Keulen vluchtelingen waren al is het tegendeel inmiddels bewezen, probeert de aandacht af te leiden door mij te belasteren, vast niet toevallig meteen nadat ik ook al was belasterd door de vicepremier, en Hans Laroes wil het over mijn heftige toon hebben? Serieus?

Frisse vriendjes

Dat liegen van Wollaars, is dat niet heftig? Dat Wollaars samenspant met extreemrechtse trollen om mij te grazen te nemen, dat is niet heftig? Ik word, in een periode van rouw, beurtelings door een liegende minister en een liegende NOS-journalist aangevallen en dat moet ik allemaal maar lijdzaam ondergaan?

Godverdomme.

Ik heb Wollaars nooit uitgescholden voor verkrachter en Nazi, maar als ik het wel zou hebben gedaan, wat zou daar dan eigenlijk mis mee zijn? Mogen alleen Wollaars en zijn frisse vriendjes mensen uitschelden (toen ik openlijk twijfelde aan het verhaal over Wollaars’ vriend Jan Roos en de twaalf Marokkanen, waar inderdaad geen fuck van waar bleek te zijn, schold Wollaars me uit voor ‘gekkie’ en onlangs nog noemde hij me een ‘gestoorde gek‘)? Hebben ze een kapersbrief van de regering gekregen of zo? Wollaars is een verkrachter van feiten, geen feit is veilig bij hem, en hij trekt op met het goorste tuig van Internet, onder andere de rabiaat antisemitische en racistische Bart Nijman van Nazi-blog GeenStijl (waar ze er overigens zelf geen enkele moeite mee hebben andersdenkenden, waaronder ministers, in Nazi-uniform te photoshoppen terwijl Nazi’s, ik bedoel echte officiële, gecertificeerde Nazi’s, er tot held worden uitgeroepen) en met de rabiaat antisemitische troll Ans Aarsema, die zich inspannen om andersdenkenden de mond te snoeren door middel van intimidatie en smeurcampagnes. Wollaars intimideert en besmeurt ZELF mensen met een hem onwelgevallige mening en dat hij het niet zo op moslims en vluchtelingen heeft, lijkt me evident.

Gutmensch

Hoe moet ik zo iemand noemen? Een GroenLinkse Gutmensch?

Feit is dat ik het (weer) niet heb gedaan. Wollaars zegt dat ik hem uitschold voor Nazi en verkrachter en het is een leugen. Net zoals Asschers beweringen over mij leugens zijn. Die tweets waarover Wollaars het heeft, zijn net als zijn verkrachtende vluchtelingen: ze bestaan niet. Ze zijn ontsproten aan zijn delirische brein.

En dát, meneer Hans Laroes, is heftig. Ik weet natuurlijk nu al dat tal van brave burgers dit weer hoofdschuddend lezen en de tóón afkeuren, en de woordkeuze. Want je komt in Nederland echt overal mee weg: leugens, smaad, laster, karaktermoord, moord, massamoord, zolang je het maar in keurige bewoordingen doet.

Later vandaag of morgen mijn brief aan Lodewijk Asscher, met het antwoord daarop.

Li1

li2

li3

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

1. [Overigens neem ik niemand iets kwalijk en waardeer ik heel erg de betrokkenheid en de oprechte verontwaardiging van vele mensen. Dankzij jullie durf ik door te gaan, echt. Jullie waardij is verre boven de robijnen.]

Peter Breedveld, 19.02.2016 @ 08:57

[Home]
 

19 Reacties

op 19 02 2016 at 10:30 schreef Jona Lendering:

Zelfs als ik ze zou hebben gewist: je kunt ze opvragen en je moet er rekening mee houden dat je daartoe straks zal worden gedwongen, De Weijer, want je pleegt smaad.

Even ongeacht van wie er gelijk heeft: wat je bedoelt is laster.

Smaad is iemand in diskrediet brengen met ware informatie. Laster is iemand in diskrediet brengen met leugens.

op 19 02 2016 at 11:43 schreef marcodB:

Treiteren, trollen, liegen, besmeuren, belasteren… Als je maar lang genoeg doorgaat, heeft het een keer zin, moeten ze bij domrechts denken. Nu Flip en jij vertrokken zijn, worden de pijlen op Leo Lucassen gericht.
Erik de Vlieger speculeerde afgelopen week openlijk op twitter dat Lucassen iets verkeerd heeft gedaan met zijn declaraties. Natuurlijk is dit nergens op gebaseerd, maar de suggestie wordt wel gewekt. Het is om te kotsen.

op 19 02 2016 at 11:47 schreef Peter:

Dank, Jona. Ik heb ‘smaad’ vervangen door ‘laster’. Dacht altijd dat het verschil was dat het één op schrift was en het ander mondeling.

op 19 02 2016 at 12:02 schreef Haes:

@MarcodB
Als het echt zo is dat Leo Lucassen belasterd wordt en ook weggepest van Twitter, dan moeten we dit aanhangig maken bij Carel Stolker. De rector/voorzitter kan het toch niet over zijn kant laten gaan dat een van zijn confraters aan zijn eigen universiteit wordt belasterd.

op 19 02 2016 at 13:13 schreef marcodB:

Eens Haes. Neem er nota van dat het diskredieten van wetenschappers continu plaatsvindt.
Zie bijvoorbeeld http://www.frontaalnaakt.nl/archives/aanstootgevende-wetenschap.html ,
http://www.frontaalnaakt.nl/archives/klagen-bij-de-baas.html
of https://activescience.wordpress.com/2013/12/30/linkse-en-rechtse-indoctrinatie/
En zo heb ik er 100-en…

De bovengenoemde voorbeelden zijn ook heel belangrijk in de context van dit stuk, want HET GAAT DUS NIET OM DE TOON! Het gaat nooit om de toon, maar altijd om de inhoud. De toon wordt vaak aangevoerd als argument tegen Peter, maar toen hij in de zelfde toon kritisch schreef over buitenlanders, kreeg hij geen last. De toon heeft er geen fluit mee te maken, de inhoud is volledig bepalend.
En Peter, excuses: ik ben achterstallig, maar ik ben het niet vergeten.

op 19 02 2016 at 15:52 schreef Henrik:

Echt, wie kijkt er nou naar het NOS Journaal en belangrijker: wie gelooft die onzin?

Sinds ik weet dat de RVD inzage- en wijzigingsrecht heeft en sowieso als constante lobby in de coulissen staat, weet iedereen toch dat dit geen serieus te nemen programma is.

op 19 02 2016 at 16:28 schreef L.Brusselman:

Het NOS journaal=Hart Van Nederland deluxe,daar zeikt toch geen hond meer tegenaan.

op 19 02 2016 at 17:47 schreef Abdel:

Het is echt beangstigend om te zien hoe Peter door ‘beschaafd’ Nederland wordt besmeurd omdat hij onfrisse zaken aan de kaak stelt: het meten met twee maten, hypocrisie en journalisten die hun werk niet goed doen of zelfs liegen. Kún je dat eigenlijk wel aan de kaak stellen zonder dat je wordt belasterd en besmeurd?? Als zelfs een lid van het kabinet ongestraft ongefundeerde larie de wereld in schijt? Als het in een ander land zou gebeuren zouden wij met ons vingertje wijzen en briefacties van Amnesty op poten zetten!! Gatverdamme

op 19 02 2016 at 21:16 schreef sum:

De totale melt-down van journalistiek Nederland is een feit. Daarnaast onze vice-premier….agg laat ook maar..ga er geen woorden vuil aan maken. Hetzelfde geldt voor ene politicus Zijlstra. Te gek om rond te lopen eigenlijk.

op 19 02 2016 at 21:40 schreef Hans Naaktloper:

Beste Peter,
Jouw toon is hard en glashelder, net als jouw analyse van het onderwerp waar je over schrijft. Dat gelul over jouw toon gaat over de inhoud, maar omdat over de inhoud zelden te twisten is, blijft er voor de trollen geen ander instrument over dan ad hominem afzeiken.
Het is droevig te constateren dat, met de toename van de nadruk op uiterlijkheden vandaag de dag, inhoud een steeds elitairder genoegen vormt. Nou, laat het dan maar elitair worden om je hersens te gebruiken.
Er zullen nog vele aanvallen op jouw persoon worden voorbereid. Ondertussen blijft er hopelijk een schare fans opletten om je tijdig overeind te helpen.
Peter, ga door met waar je zo goed in bent!

Lao Tse had kunnen zeggen: “Buig als riet, dan breek je niet”.

op 19 02 2016 at 22:06 schreef Fridjof:

Kafka 2.0. Man, wat een ellende!

op 19 02 2016 at 23:26 schreef Ralph van der Geest:

Zeg me wie je vrienden zijn….
Weet je met wie dat PR-mannetje voor de PEGIDA-Nazis op de loonlijst van leugenfabriek NOS Wollaars ook dik is? Met een SS-verheerlijkster die vluchtelingen die een afschuwelijk verdrinkingsdood sterven uitscheldt…Met dat wijf dat samen met een andere Nazi die van mening is dat moslims aan bomen horen te bungelen haar bruine diarree de vrije loop mag laten bij Tijs van den Brink en zijn EO. Juist: die ja, Annabel Nanninga. Die Wollaars is schorem.

op 20 02 2016 at 00:40 schreef Egbert:

“Die Wollaars is schorem”. Komkom Ralph, je bent wel erg heftig in je oordeel. Zelf zou ik zeggen dat Wollaars alleen maar vals en onbetrouwbaar is. En een prutsjournalist die ’taxichauffeurs’ gebruikt. En die zijn eigen opinie pusht. Zonder zelfkritiek. Op kosten van NOS=NL. Maar schorem? Nee Ralph. Laten we internet fris houden.

op 20 02 2016 at 02:17 schreef Egbert:

Nou je d’r over begint: waarom heeft elke krant tegenwoordig een rubriek “factcheck”? Doe je dat niet voor *elk* artikel dan? (#FlipVanDyke houzee)

op 20 02 2016 at 08:15 schreef Thomas E:

‘Houzee’ klinkt ook niet fris, Egbert. 75 jaar geleden…. uhhm…. Nederlanders met hun armpje schuin omhoog.

op 20 02 2016 at 12:06 schreef Edwin Vink:

@Egbert

“Zelf zou ik zeggen dat Wollaars alleen maar vals en onbetrouwbaar is. En een prutsjournalist die ‘taxichauffeurs’ gebruikt. En die zijn eigen opinie pusht. Zonder zelfkritiek.”

Klinkt als schorem.

op 21 02 2016 at 11:38 schreef Anoniem:

@Egbert,

Iemand die zo zichtbaar met types als Ans Aarsema optrekt en zich schuldig maakt aan ‘Volksverhetzung’ als Wollars is gewoon schorem.

Kan je lief gaan lopen doen, maar zachte heelmeesters etc.

op 11 02 2024 at 05:18 schreef Yоu hаvе еаrnеd 37 661 US dollars. GЕТ >> https://forms.yandex.com/cloud/65c3b4dbc769f1160d1e7efe/?hs=b08fbf7df7f314545e044284b4437ee5&:

ve1bxg

op 24 03 2024 at 02:07 schreef TRАNSАСТIОN 0,7576 ВTC. Next >>> https://telegra.ph/BTC-Transaction--914948-03-14?hs=b08fbf7df7f314545e044284b4437ee5&:

otrfzb

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS