Home » Archief » Loor Schrijft


[05.10.2009]

Loor Schrijft

Peter Breedveld

essaydi54
Foto: Lalla Essaydi

Ik ben het gezuig en gezanik van Laurence Blik alias Loor inmiddels zo spuugzat dat ik even een paar zaken ga verhelderen. En kom niet zeiken dat je daar geen behoefte aan hebt, en dat je niet geïnteresseerd bent in persoonlijke vetes, dan lees je dit maar niet. Als je mijn rekeningen betaalt, krijg je misschien wat in de melk te brokkelen, maar vooralsnog is het take it or leave it.

Ik heb lange tijd van Loors stukjes genoten, moest altijd lachen om de beschrijvingen van haar uit de hand gelopen afspraakjes met mannen die, kennelijk betoverd door haar onweerstaanbare charme, alle decorum lieten varen en zich geil als honden op haar stortten. De vrijheden die ze zich veroorloofden, dat ze zomaar hun tong in haar mond staken of aan haar borsten begonnen te frunniken. En dat Loor zich dan maar weer uit die benarde positie moest zien te redden.

Hoe komen die mannen daarop, vraag je je af. Nou, wat dacht je hiervan: “O wat ben jij een leuke man! En je ziet er zo goed uit! Wat een heerlijke man ben jij! Wat ben je geestig! Wat kun jij genieten van eten, ik hou zoveel van mannen die kunnen genieten!” En per mail: ‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon. Nee, ik zeg niet wat ik heb gedroomd. Dan wordt Hassnae boos.’

Loor legt het er zo dik bovenop, dat ik er in het begin van overtuigd was dat ze me vreselijk in de zeik zat te nemen. Maar sinds ik op haar weblog las over haar onverkwikkelijke avontuur met Bert Brussen, die zich ook zomaar verbeeldde dat ze wel wat in hem zag – hoe is het toch mogelijk! – en sinds ik andere mannelijke kennissen van Loor heb gesproken, weet ik dat ze een soort seriekaraktermoordenaar is, die mannen in de val lokt om ze daarna publiekelijk te kijk te zetten op het Internet. Wie de bal terugkaatst, kan op Loors toorn rekenen. Zo was er een type dat het er niet bij liet zitten en de vloer met haar aanveegde op Het Vrije Volk, maar dat stukje werd snel weer door HVV-opperhoofd Duns Ouray verwijderd na een emailcannonade van Loor waaraan ook ik regelmatig ben blootgesteld.

Duns Ouray, die had zich ook al in zijn hoofd gehaald dat het wel wat kon worden tussen hem en Loor, heeft ze me eens toevertrouwd. Hoe háált die arme man zoiets in zijn hoofd? Dat kan toch niks te maken hebben met het feit dat Loor op het wereldwijde web schrijft dat ze best met deze heerlijke, geweldig intelligente man wil tongen?

Daniël Teeboom werd helemaal gek toen ik een paar keer met Loor was uitgeweest. Hij bestookte me met suggestieve mails: ‘Is het lekker met Loor?’ Daar was die geile droom van haar door geïnspireerd, schreef ze me.

Alleen, ik heb nooit op dat opzichtige geflirt gereageerd. Ze is sowieso mijn type niet, met die gedragen dictie van haar, de manier waarop ze praat, alsof ze in een film speelt, alsof ze al haar zinnen van tevoren uit haar hoofd leert. En ze is gierig, wat ik niet sexy vind. Bovendien ben ik al drie jaar volledig in de ban van Hassnae. Als Hafsia Herzi naakt op mijn bed lag en me smeekte de liefde met haar te bedrijven, zou ik zeggen: “Sorry Haf, maar mijn hart behoort Hassnae toe.” En that’s saying something.

Op zeker moment begon ik de boot af te houden. Loor heeft een zekere innemende charme en een ontwapenende openhartigheid, maar uiteindelijk was er gewoon teveel Loor, meer dan ik aan kon. Een continue stroom emails waarmee ze om mijn aandacht jengelde en een overvloed aan stukjes ter publicatie op Frontaal Naakt. En toen ik op mijn aandacht begon te besparen, begon het gedrein op mijn site. Toen zag Loor opeens overal antisemitisme, en moest ik optreden tegen antisemiet zus en antisemiet zo en tegen antisemiet Bert Brussen. Toen ik bezig was met een aangifte tegen Edgar van Oostrum, die samen met Daniël Teeboom probeerde mij in ernstige juridische moeilijkheden te krijgen door in te breken in mijn site en er de verboden naam van een dertigsterangs actrice annex callcentermedewerker op te publiceren, bestookte Loor me met mails waarin ze eiste dat ik antisemieten bande, reacties verwijderde, en dat ik het wel voor Hassnae opnam maar niet voor haar en dat dat niet eerlijk was, en boehoehoe!

Fuckerdefuck, ze trok zich er niks van aan dat ik wat anders aan mijn hoofd had. En Hassnae wordt regelmatig bedreigd, belasterd, voor moslimhoer en dergelijke uitgescholden. Elke man die het dan niet voor zijn vrouw opneemt, is in mijn ogen geen knip voor de neus waard. Wat dacht mevrouw Blik nou eigenlijk, dat ze zelfs maar in de schaduw van Hassnae mocht staan? Mooi niet, dus. Bovendien bestond dat vermeende ‘antisemitisme’ uit kritiek op de emotionele en morele chantage van bepaalde organisaties die de Holocaust misbruiken om anderen, bijvoorbeeld Israelcritici, het zwijgen op te leggen. Daar ga ik niet tegen optreden, punt.

En dus begon er een soort van guerrilla vanuit de reactieruimte op Loors eigen website, waar verliefde oude mannen en een paar verzuurde zeikwijven nu ook Hassnae en mij begonnen te beschuldigen van antisemitisme. Dit allemaal aangemoedigd door Loor, die zich wellustig in haar slachtofferschap wentelde. Tegelijkertijd bleef ze me gewoon stukken sturen, en me ‘liefs’ wensen! Flikker op. Ik heb haar te verstaan gegeven dat ik niks meer met haar te maken wilde hebben.

Sindsdien gaat het op Loors website bijna continu over mij en over Hassnae. Over mijn afzichtelijke uiterlijk, dat ik antisemiet ben, dat ik Loor heb bedreigd, dat de meeste mensen, die op Frontaal Naakt reageren, door mij verzonnen ‘sokpoppen’ zijn, dat Hassnae niet deugt, dat Hassnae lelijk is, dat Hassnae dom is, dat Hassnae antisemiet is, dat ze niks kan, dat ze alleen voor NRC mag schrijven omdat ze Marokkaan is, dat Tjerk antisemiet is, enzovoort enzovoort enzovoort. Er staat zelfs een verhaal waarin wordt gesuggereerd dat ik heb geprobeerd Loor in bed te krijgen, maar dat het feest niet doorging omdat ze ongesteld was of, in haar eigen woorden, een ‘islamitisch slachthuis’ tussen haar benen had. Blakende nonsens.

‘Misdaadjournalist’ Stan de Jong heeft dat van die ‘sokpoppen’ gewoon klakkeloos overgenomen in een stukje in weekblad Revu, waarmee in mijn ogen met terugwerkende kracht al zijn verhalen onbetrouwbaar zijn geworden. Als je zo’n klein dingetje al niet eerst even checkt, dan zullen de beschuldigingen aan het adres van de AIVD ook wel uit Stans dikke duim komen, of die van zijn ‘informanten’.

Ik meen altijd een opleving in het Frontaal Naakt-bashing op haar site of op andere domrechtse sites te zien als Hassnae in de krant staat, of op televisie is. Loor is overduidelijk strontjaloers op Hassnae. Onder haar eigen naam zal ze Hassnae echter niet snel aanvallen, dat doet ze liever onder pseudoniemen als ‘Waldorf’, ‘Manolo’ en ‘Dante’. Dan gaat ze los over Hassnae’s ‘wastobbe-armpjes’ en dergelijke. Daarbij is ze dan wel weer zo stom om informatie prijs te geven die ze alleen van mij en van een niet nader te noemen derde kan hebben gekregen, die zich trouwens ook de ogen uit zijn kop zou moeten schamen.

Soms reageer ik op het gehak van Loor en haar psychopaten, zoals laatst op Stan de Jongs site, waar ze weer eens zat te provoceren. Meteen wordt dan Stan gesmst, die mij een IP-ban moet geven en de reactiemogelijkheid moet afsluiten, wat hij uiteraard gehoorzaam doet. Loor zoekt graag ruzie, maar daarna moet een ander de hete kastanjes voor haar uit het vuur halen.

Ik heb het helemaal gehad met deze pathologische leugenaar, deze hysterische fantast met haar Jodenobsessie en haar domme dertien-in-een-dozijn-meninkjes over Israel en de Palestijnen. Grossiert in racistische kwalificaties van Arabieren en Palestijnen, maar begint al op hoge toon over antisemitisme te krijsen als je het woord Israel verkeerd spelt. En dan dat gesnoef over haar eigen beschaafdheid. Erg beschaafd inderdaad, om te schrijven dat Palestijnen fokken als konijnen, om handenwrijvend te constateren dat Israel doet ‘waar het verdomde goed in is’, op het moment dat de IDF volledig losgaat tegen mannen, vrouwen en kinderen die als ratten in de val zitten.

Natuurlijk kun je zeggen: ‘Wat zou je je aantrekken van het getreiter van zo’n zwakzinnige en haar verliefde groupies. Tenslotte ben jij gelukkig en zij overduidelijk niet. Hassnae publiceert in landelijke dagbladen en is op televisie, zij niet.’ Dat is allemaal waar, maar voor een mug die de hele nacht door je slaapkamer blijft zoemen, doe je op een gegeven moment toch ook het licht aan. En hoe onschuldig belletjetrekkers ook zijn, op zeker moment worden ze toch erg irritant.

Bovendien moeten lasterpraatjes worden weersproken, zeker als luie journalisten ze beginnen over te schrijven. Laat het dus gezegd zijn dat ik niet ben te betrappen op antisemitisme in welke vorm dan ook, of op bedreigingen, dat de reageerders op Frontaal Naakt allemaal echt zijn, althans geen alterego’s van mij en dat kwalificaties als ‘Joodse hoer’ en ‘Joods, dús hoer’ niet van mij afkomstig zijn. Ik heb eens verwezen naar een fictieve website met een hele lelijke naam, een amalgaam van wat er op dat moment zoal aan racistische rioolsites in de aanbieding was, en daar herkende Loor blijkbaar zichzelf in. Niet alleen Loor trouwens, ook haar fans twijfelen er niet aan dat die verwijzing over hun idool gaat.

En wie niet ziet hoe verschrikkelijk hilarisch dat is, die heeft geen gevoel voor humor.

Peter Breedveld, 05.10.2009 @ 07:52

[Home]
 

92 Reacties

op 05 10 2009 at 10:38 schreef N. Molrat:

Hoe eerlijk ben ik als ik zittend op het puntje van mijn stoel, dit stuk helemaal uitlees en dan besluit om niet te reageren, intussen hopend dat anderen wel reageren?
Hoe beschaafd ben ik als ik wel vooraan wil staan en alles wil weten maar bij mezelf denk dat je beter had kunnen zwijgen?
Mag ik oordelen en veroordelen maar er intussen voor zorgen zelf niet vies te worden?
Wat voor iemand ben ik als ik neerbuigend ga roepen dat ik hier boven sta maar intussen wel voortdurend naar beneden kijk?
Je hebt naar mijn mening het volste recht om dit stuk te schrijven. Je hoeft je niet te verdedigen.

op 05 10 2009 at 11:21 schreef Wil Hartog:

Waar is de link naar gregrorius nekschot gebleven?

op 05 10 2009 at 12:08 schreef Laila:

Molrat wat een mooi mens ben jij toch.

op 05 10 2009 at 12:21 schreef Sokpopje Jur:

Petermans Petermans, that’s WWW! Waar maak je je druk om? Hoe meer aandacht er voor je is, des te belangrijker jij en je schrijfsels worden geacht. En dat is toch wat menig mens ambieert: Niet ten ondergaan in de massa van de middelmaat maar ertoe doen. En dat is inmiddels wel bevestigd met zoveel webloggies die je naam adverteren zonder dat je ervoor hoeft te betalen.

Alleen je zoveelste bevestiging van ’trouw aan’ zou je achterwege kunnen laten. Dat weten we nou wel! :)

op 05 10 2009 at 12:28 schreef Zottelkopf:

*gaat bier en chips inslaan*

op 05 10 2009 at 12:39 schreef Frans de Vries:

Dit gaat over niets. Wat een rancune van petertje. Om je dood te lachen. Een ban gekregen wegen antisemitisme elders en dan hier jammeren en janken en klagen.Wat een droefheid en treurnis en fantasie-armoede.

op 05 10 2009 at 12:49 schreef Bert Brussen:

Goed stuk. Ondanks het feit dat alles wat je schrijft alleen maar weer tegen je gebruikt zal worden, heb je het recht en gelijk je te verdedigen. Er zit een keer een grens aan hoe mensen je kunnen belasteren. Op een gegeven moment is het niet leuk meer, maar echt zwaar ziek en ronduit crimineel.

Ik heb ook nooit begrepen waarom de Loor zich zo gedraagt. Wat is het nut van met iemand uit eten gaan en daarna een zieke haatcolumn daarover te schrijven? Waarom? Je moet echt een psychopaat zijn wil je met iemand uit eten kunnen gaan en gedurende de avond geen enkele aanwijzing geven dat je het niet leuk vindt, zelfs enthousiast afscheid neemt, om daarna de meest lasterlijke en gemene column ooit te gaan schrijven. Ik snap dat niet, daar zit volgens mij echt een serieuze mannenhaat ofzo achter.

Die Peter Breedveld-haat heb ik ook nooit begrepen. Het is logisch dat je Breedveld een lkl vindt als je toevallig alle moslims haat, maar moet je dan echt je hele leven gaan inrichten op het zwart maken van Peter Breedveld? Waarom komen die mensen ook op mijn weblog vertellen dat ze Peter Breedveld haten? Waarom zie ik op ongeveer elke weblog ene “James” weer commenten dat Peter Breedveld een pedo is en Hassnae een moslimhoer? Hebben die mensen dan echt niets anders te doen om hun uitkering mee te rechtvaardigen? Waarom vallen ze daar anderen mee lastig?

Maar wat Jur schrijft klopt uiteindelijk: hoe meer ze het over je hebben hoe succesvoller je bent. Succes is verboden voor dit soort lieden. Als je succes hebt, en ook nog eens niet anoniem, moet je kapot. Dan wordt je op HVV afgebeeld in een Nazi-uniform (bijvoorbeeld als je Pauk de Leeuw bent en terecht tonnen verdient) of je wordt in ellenlange stuitende off topic comments van Marcel Vreemans belastert met jaloerse jankverhalen over “zij allemaal wel en ikke niet dat is niet eerlijk”.

Maar dat betekent wel dat je geen grijze muis bent. Dat je boven de massa uitstijgt. Dat je je niet bevindt tussen anonieme prutsers maar dat je met je talent het verder hebt weten te schoppen dan iemand als Loor, die maar wat graag columns zou willen publiceren maar door haar getrap en gehaat nooit verder zal komen dan haar web-logje.

Het is Nederland. Erger, het is internet in Nederland. Daar geldt: iedereen die te ver boven het maaiveld uitsteekt moet dood. En sommige gevaarlijke gekken menen dat echt.

Liever doodgaan boven het maaiveld dan wegteren in de naamloze massa.

op 05 10 2009 at 13:11 schreef babs:

Israel is wel even wat meer dan een woord dat je verkeerd kunt spellen!!!! Antisemiet.

op 05 10 2009 at 13:13 schreef Loesje:

@Peter en Bert;
Zo, daar was geen woord Frans bij! Petje af!
En Mevr. Blik zou zo maar kunnen lijden aan pseudologia fantastica.
Of aan het syndroom van Munchhausen, zonder proxy.
;-))

op 05 10 2009 at 13:19 schreef Petrus de Rewa:

Vroeger noemden ze dergelijke vrouwen een lor.

op 05 10 2009 at 13:21 schreef Loesje:

@Babs;
Is uw brein eigenlijk wel in staat, een gelezen tekst enigzins logisch te verwerken?
Enfin Peter, de gieren cirkelen al rond.
Hopelijk verslikken ze zich in hun eigen gulzigheid.

op 05 10 2009 at 13:29 schreef Wil Hartog:

Het is nu wachten tot Gordon ook scribent wordt op frontaal naakt.

op 05 10 2009 at 13:57 schreef Diederik:

Als meegluurder kan ik alleen maar denken: wat een zure, gefrustreerde man is hier aan het woord…

op 05 10 2009 at 14:00 schreef judas:

piasha breedveld, je bent een leugenaar vanaf den beginne, wie reageerde erhier als stekkie destijds, jij en niemand anders dan jij en toen ging je als “peter” reageren op “stekkie”, hoe maf kan iemand toch zijn en jou vete met loor heeft alles te maken dat zij jou heeft afgewezen, iets wat jij als moslim-piasha natuurlijk niet kunt verwerken

op 05 10 2009 at 14:19 schreef Chaimae:

Diederik,

Hoezo gefrustreerd? Zijn stuk staat onder zijn eigen beleving, daar is verder niks gefrustreerds aan. En als ik zo zijn verhaal mag geloven ligt zijn ‘frustratie’ ergens ten grondslag, dus in feite is het geen frustratie meer.

Wat Loort betreft. Moge Jahweh haar leiden.

op 05 10 2009 at 14:35 schreef Bert Brussen:

@Judas: Wat is een “piasha”? Wat is een “stekkie”? Hoezo heeft de vete tussen Loor en Breedveld “alles te maken met dat zij jou heeft afgewezen”? Hoe weet je dat precies? Waarom schijf je namen niet met een hoofdletter?

@Diederik: als ik dagelijks zo door anonieme types kapot werd gemaakt zou ik ook gefrustreerd zijn.

Ik zie niet in wat er “zuur” is aan jezelf verdedigen tegen aantijgingen.

op 05 10 2009 at 14:49 schreef Frans de Vries:

Citaat: ‘Hoezo heeft de vete tussen Loor en Breedveld “alles te maken met dat zij jou heeft afgewezen”? Hoe weet je dat precies?’

Dit geeft aan dat van beide personen de hersenen niet meer naar behoren functioneren.

op 05 10 2009 at 15:37 schreef Max J. Molovich:

Loors omgang met het mannelijk geslacht… Ik vermoed dat daar ooit nog wel een of andere psycholoog op gaat promoveren. Het heeft iets pathologisch. En vormt inmiddels waarschijnlijk een even belangrijk deel van haar identiteit als haar joodse afkomst. Wellicht gaat het ook hand in hand. Je bent immers op aarde gezet om boete te doen voor een misdaad die je niet hebt begaan. Er moet geleden worden. Bij gebrek aan een onberekenbare God die jouw offers steeds weer verschillend beantwoordt, vind je je straf bij mannen die jouw signalen verkeerd interpreteren. Tenminste, dat beweer je achteraf. En dan komt God even later naar beneden, en die zegt: “Loor, wat heb je met Abel gedaan?” En dan zegt Loor: “Ben ik mijn broeders hoeder? Abel stak z’n tong in m’n bek en toen zoende ik hem terug en toen heb ik op internet geschreven dat ik er weer ben ingetuind en dat ik kennelijk iets fout doe maar niet weet wat en dat hij een antisemitisch varken is.”

op 05 10 2009 at 15:37 schreef erwin:

Ik wíst het. Ze zat ook al te draaikonten of ze je nou wel of niet geband had en toen bleek ze een stasilijst van ip-nummers bij te houden van kritische reaguurders. Gestoord wicht.

op 05 10 2009 at 15:52 schreef hoi polloi:

Ik zou zeggen; “Loor krijg een loopoor”.
Maar ja, wie ben ik?

op 05 10 2009 at 15:58 schreef Loesje:

@Max J. Molovich;
LOL!

op 05 10 2009 at 16:39 schreef gentle giant:

En het naaktstrand op de maasvlakte is de komende jaren ook verpest, het wordt er allemaal niet beter op.

op 05 10 2009 at 16:55 schreef Wil Hartog:

Ik meen te zijn aangeland bij een groepje slachtoffers van ene Loor. Ik heb gegoogled en heb daar nu een beeld bij. Ze ziet er inderdaad leuk uit en voel met jullie mee. Overigens voor profesionele hulverlening kunnen jullie naar stichting korrelatie bellen 0900-1450, mailen mag ook vraag@korrelatie.nl moeten jullie wel in het subject veld: slachtoffers van Loor invullen. Veel succes
Wil

op 05 10 2009 at 18:20 schreef leo schmit:

Ik heb Loor al een jaar geleden weggeklikt.
Stan heb ik nooit eerder bezocht. Toch ben ik vandaag maar even gaan kijken bij die twee.

Stan drijft nu op Loor en Loor drijft op de haat waar zij als vaderjoodse vrouw recht op meent te hebben. Dat voelt beter, gehaat worden. Haat mij nog een beetje meer, ander heb ik geen leven. Haat aub Israel nog een beetje meer, zonder anti-semieten heb ik geen leven.

Van Herzl maakt ze ook nog een potje.

Met Floor bij Stan is het hoofdvermaak nu het verguizen van FN en ‘en passant’ de anti-semieten. Totdat Stan een keer door Loor in het zonnetje wordt gezet en dan weer van Loor af moet zien te komen.

FN wordt nog eens een geuzennaam.

Overigens is Irgun de enige juiste spelling voor de naam van Israel.

op 05 10 2009 at 19:56 schreef Bert Brussen:

Waarom willen al dat soort types toch zo graag FN verguizen? Lichtgeraakt volkje hoor…

op 05 10 2009 at 21:38 schreef vanhetgoor:

Alle hier genoemde mensen heb ik nooit ontmoet. Alle genoemde situaties en personnlijke relaties gaan volkomen langs mee heen. Ik lees Loor, ik lees Breedveld, ik lees Hoeiboei. Als ik geïnteresseerd zou zijn in spannende intriges dan zou ik wel eens naar “GTST” of naar “ONM” kijken, maar dat doe ik niet. Wel wil ik reageren op iets wat ik hier herken. Het laat zich eenvoudig samenvatten. Als men een vrouw afwijst dan heeft men een vijand voor het leven.
Het is eigenlijk niet zo heel erg vreemd. Evolutionair gezien moet een vrouw wel een man aan zich binden om het voortbestaan van de soort niet in gevaar te laten komen. Als nu blijkt dat een man niet valt voor de charmes van een vrouw dan valt het hele systeem in elkaar. Het is allemaal zo logisch en verklaarbaar.

op 05 10 2009 at 21:51 schreef Huub:

Hilarisch die mensen. aar als ik het goed begrijp is ze nu met Max Pam én Stan de Jong in de weer?

op 06 10 2009 at 03:10 schreef MNb:

Kom op zeg mensen, iedere man die niet bovenop Loor wil duiken als ze ongesteld is is per definitie anti-semiet. Want die lui van Hamas willen dat ook niet. Dat is toch zo logisch als wat?
Vertel nou eens eerlijk, PB, is ze lekker? Want ik weet niet eens hoe ze eruit ziet.
Je persoonlijke vetes mag je alleen etaleren op een grappige wijze. Dat is vandaag het geval.

op 06 10 2009 at 08:08 schreef Peter:

Dankjewel, MNb. Geen idee of ze lekker is, maar vermoed van niet. Dat moet waarschijnlijk een Hollywood-vrijpartij worden, met de lakens op strategische plaatsen en alles. Het is niet voor niks dat die Ex der Exen, die jager, niet met haar wilde vrijen.

Mescaline, niet zeiken, want dat Loor Laurence Blik heet, is helemaal geen geheim. Ze kan inderdaad fan-tas-tisch schrijven. Ik kan niks tegenover die twee stukjes zetten, waarnaar jij linkt. Ik ben maar een krabbelaar, vergeleken bij Loor. Een broodschrijvertje. En nog lelijk ook. En niet Joods. Ik verdien het niet te leven.

Dat stuk over André van Es is trouwens in werkelijkheid van autodropman Peter van Siebelt.

Max Molovich, dát is pas een schrijver.

Max Pam én Stan de Jong? Iew.

op 06 10 2009 at 08:14 schreef Peter:

O, met ‘is ze lekker’ bedoel je waarschijnlijk haar uiterlijk. ‘Lekker’ is niet het woord. Ze is mooi. Ze heeft een fotomodellenuiterlijk. Vindt ze zelf ook vooral. ‘Lekker’ zie ik elke morgen in de trein zitten, althans in de Randstad. Lang leve de multiculturele samenleving.

op 06 10 2009 at 09:13 schreef Ger:

Hey Peter,

Al is het dan geen reisverhaal of een stukje over comics; ik vermaak me weer kostelijk.

Ben het met MNB eens: persoonlijke vetes met humor etaleren is OK. En ik zie de humor er wel van in. Ben benieuwd of er al een tegenreactie is.

op 06 10 2009 at 10:40 schreef mescaline:

Het leek mij, dat jullie beider schrijverij nogal leed onder dat vete-gedoe. Say no more.

En watch your back bij de luidjes die dat wel humor vinden en met de pinda’s en het bier aankomen @Peter.

Maar dit stuk is in het echt van Siebelt ???? Tssss. Zulke sokpopperij, want dat is het, kost Loor dan punten. Ik zal dat eens checken.

“Wie denkt Andre van Es wel dat zij is?
Loor 25 november 2007”

op 06 10 2009 at 10:46 schreef Peter:

Over sokpoppen gesproken, als je toch met Loor spreekt, doe haar dan de groeten van Carry Bradshaw, David S. en David.

op 06 10 2009 at 11:09 schreef mescaline:

Nee.

op 06 10 2009 at 11:12 schreef Peter:

Carry says Hi!

op 06 10 2009 at 12:09 schreef Zottelkopf:

kwoot En watch your back bij de luidjes die dat wel humor vinden en met de pinda’s en het bier aankomen @Peter. unkwoot

Hoezo? Neem aan dat u op mij doelt ? (het was trouwens CHIPS en bier, maar dit terzijde).
Heeft u reden om mij te wantrouwen ?
Ik vermoed dat de meeste reaguurders op dit soort ellenlange draadjes er zit vanwege een soort vorm van ramptoerisme, alleen : ik geef het gewoon toe.
*overweegt eens een zak pinda’s open te scheuren*

op 06 10 2009 at 12:13 schreef mescaline:

Ik heb twee certificaten van echtheid gekregen van het stuk ‘Rebel, rebel’ @Peter.

Die zijn door Loor zelve ondertekend, dus ja… de plus blijft staan.

op 06 10 2009 at 12:19 schreef Harm Schouten:

Iemand die zich vrijwillig tot de islam bekeerd is geestelijk gestoord.
Het gezwam van een dergelijke idioot is dus absoluut niet serieus te nemen.
Verhuis maar naar een zandbak.

op 06 10 2009 at 12:26 schreef Peter:

Ik ken geen stuk ‘Rebel, rebel’, wel een liedje van David Bowie, dat zo heet.

‘Certificaten van echtheid’ en ‘Loor’ zijn begrippen die met elkaar vloeken. Maar hé, voeg je vooral bij het gezelschap Napoleon, Ichtus, Anthonie Gradus, Filantroop etcetera, see if I care.

op 06 10 2009 at 12:26 schreef Wil Hartog:

@Harm,

Wie bedoel je Harm?

op 06 10 2009 at 12:27 schreef Peter:

Ik blijf, Harm Schouten, en ga me extra fanatiek inzetten voor de vestiging van het kalifaat. Om te beginnen wil ik dat Hassnae voortaan een hoofddoek draagt.

op 06 10 2009 at 12:31 schreef babs:

Dat stuk over Van Es, of het nou van Siebelt is of van Loor, vind ik dus helemaal niet goed. Het is best relevant dat een dubieuze linkse minister een linkse jeugdvriendin op een belangrijke post zet, terwijl die jeugdvriendin niet aan het profiel voldoet. Daar valt op zich een mooi stukje van te maken. Maar dat Van Es ooit een verkeerd boek heeft gekocht en spannend heeft gevonden, dat ze meer voor de Palestijnen is dan voor Israel, dat ze banden heeft met Geert Mak, net als Fortuyn voor een generaal pardon is, het is allemaal onnodige ballast, die een interessant feitje, dat ze met een boek de AIVD nogal heeft tegengewerkt, ondersneeuwt. Dat is op BZ namelijk weer wel relevant.

Doordat Loor/Siebelt zich laat leiden door haat tegen alles wat links is of alles wat tegen Israel is, verwatert een prima uitgangspunt tot een zure opsomming vol irrelevante details.

Laat Loor lekker schrijven over dating en lifestyle, dat kan ze goed. Met andere woorden: ga toch koken.

op 06 10 2009 at 12:41 schreef erwin:

“Over sokpoppen gesproken, als je toch met Loor spreekt, doe haar dan de groeten van Carry Bradshaw, David S. en David.”

*Proest!* Blijkt ons beschaafde Loor nu ook al aan MPS te lijden?! Zou zij ook Napoleon en Filantroop zijn? Arme, arme Loor. Zo’n grote mond en nul inhoud.

op 06 10 2009 at 13:09 schreef Peter:

Waarom moet ik jou steeds uit de spambak vissen, Erwin? Heb je hier al eens iets uitgevreten? Eerlijk zeggen.

Mescaline, heb je eigenlijk ook zo’n grote mond tegen Loor, als ze anderen belastert en demoniseert? Nee he? Fuck you. Weer zo’n passieve toekijker wiens rechtvaardigheidsgevoel pas gaat spreken als het slachtoffer begint terug te meppen.

op 06 10 2009 at 13:29 schreef Peter:

Kun je niet lezen, of zo, Wil Hartog, alias Bert, alias Wilbert, alias Karel? Het hele punt van mijn verhaal is dat Loor door niemand voor hoer wordt uitgemaakt. Zelf scheldt ze alles en iedereen verrot, tussen het prijzen van haar eigen beschaafdheid en het bezingen van haar eigen oogverblindende schoonheid door.

op 06 10 2009 at 13:30 schreef Peter:

De consequentheid van je dt-fouten komt me trouwens bekend voor.

op 06 10 2009 at 13:31 schreef Hidde:

Deze casus is complex en helaas voor mij daarom te tijdrovend. Op de site van Loor zie ik trouwens J.J. van der Gulik ook als reaguurder ronddolen. Magnefiek, dan is de cirkel toch weer rond.

Heb nog wel even gebeld met Loor trouwens. Die neukpartij viel niet in het water door het ongesteld zijn van Loor maar doordat zij terugdeinsde van de zurerige gele vlek in de onderbroek van Peter. Op dat moment zag zij de vlek aan voor urine. Later bleken het gemorste knishes te zijn. Het is jammer dat dit soort nuances verloren gaan in een polemiek als deze en zaken daardoor onnodig uit de hand lopen…

op 06 10 2009 at 13:36 schreef Peter:

Klopt niet, juist vanwege die knishes draag ik uitsluitend zwarte onderbroeken.

op 06 10 2009 at 13:42 schreef Loesj:

@Peter; “juist vanwege die knishes draag ik uitsluitend zwarte onderbroeken.”
(sharp intake of breath) Spannend! Met of zonder pijpjes? ;-)

op 06 10 2009 at 13:43 schreef Peter:

Mèt. Shorts, zogezegd.

op 06 10 2009 at 14:10 schreef mescaline:

Een oud-collega van mij (een hele gisse vent) gebuikte op zeker moment ook al zijn energie tegen zijn vijanden. Met rare kronkels hoor. Goeie raad aanhoren… ja… ja… en twee minuten later begon hij weer met dat zenuwengelul.

Wat bleek dus ? Zwaar depressief.

Maar hij deed er niks aan; uit het oog verloren.

op 06 10 2009 at 14:12 schreef Peter:

Wie doet dat nog meer dan, al zijn energie gebruiken tegen zijn vijanden?

op 06 10 2009 at 14:14 schreef N. Molrat:

@Mescaline
En watch your back bij de luidjes die dat wel humor vinden en met de pinda’s en het bier aankomen@Peter

Net als Zottelkopf zou ik hier graag een nadere toelichting bij krijgen.
En ben ik minder fout als ik er witte wijn en sushi bij neem?

op 06 10 2009 at 14:22 schreef mescaline:

@Molrat wat @Peter nu niet echt nodig heeft zijn geinige opmerkingen over ’the pit’.

op 06 10 2009 at 14:30 schreef Peter:

The pit? Wat is dat? Ben je aan het zuigen, Mescaline?

op 06 10 2009 at 14:36 schreef N. Molrat:

Dat begrijp ik ook al niet. Wat is ’the pit’?

Ik kom er ook eerlijk voor uit dat ik een ramptoerist ben en het ‘wel humor’ vind allemaal.
Jij raadt Peter aan om voor mensen zoals ik op te passen.
Wat zou ik van plan kunnen zijn volgens jou? Daar ben ik benieuwd naar.

op 06 10 2009 at 14:42 schreef mescaline:

Op 14:10 begon mijn verhaal over iemand met een zware depressie. Op 14:22 gaf ik goeie raad in zo’n geval.

op 06 10 2009 at 15:02 schreef Peter:

Whatever. Zeker weer te gulzig met de mescaline geweest.

op 06 10 2009 at 15:45 schreef diamantina:

Is het geen ideen om onze blikveld op la-Loor (mw. Blik) op deze wijze eens wat te verbreden dan wel verdiepen? Ik kan het me nog goed herrinneren dat Loor met haar nieuwe pvv scharrel schichtig van uit de kroeg naar een garage onder het plein vloog, zonder daar bij door de haar ‘betalende’ geslependienst adepten begluurd te mogen worden. Meer zoiets als haar ideologische dubbel-gangster daar aan en tegen de klaagmuur

op 06 10 2009 at 16:01 schreef sabaroth:

Ligt het nou aan mij of begint het erg wazig te worden allemaal?

op 06 10 2009 at 16:14 schreef N.Molrat:

Mescaline, ik maak me geen zorgen over Peter.
Ik reageer op iets wat jij over luidjes zoals ik beweert maar ik begrijp dat je je keutel alweer hebt ingetrokken.
Ik ben het een beetje zat met types die alsmaar interessant doen over hoe eng en hoe gevaarlijk en bedreigend het is hier op het www en oh oh oh wat zijn we stoer dat we toch mee doen met ruzie maken en wat is het toch allemaal spannend.

op 06 10 2009 at 16:26 schreef mescaline:

Ik kan me dat goed voorstellen @Molrat. Maar dat jij dat zegt, een van de stokers aan de zijlijn, daar kan ik dus niet bij. Ik heb je verstandiger gezien.

op 06 10 2009 at 17:27 schreef N. Molrat:

Soms ben ik inderdaad afschuwelijk verstandig. Grappig dat het je is opgevallen. Met jou in discussie gaan is nogal een stomme zet, doe ik niet nog een keer.

Over dat stoken aan de zijlijn wil ik wel iets zeggen. Ik doe dat niet alleen maar om te zieken maar ook omdat ik van sommige mensen echt wil weten wat ze in hun schild voeren. Een beetje uitlokken kan heel verhelderend werken.
Loor vond ik een tijdlang nogal boeiend. Jou niet.

op 06 10 2009 at 17:40 schreef Hidde:

En dan te bedenken dat dit alles begonnen is door slechts één vermeende pisvlek, die trouwens door Peter nooit erkend is als pisvlek.

op 06 10 2009 at 17:42 schreef mescaline:

Het gaat meneer dus vooral om meneer Molrat begrijp ik. Duidelijk.

Dat geldt ook voor deze draad.

Gezond weer op mensen.

op 06 10 2009 at 17:56 schreef MNb:

PB, jij kan Hassnae nu wel opdragen een hoofddoek te dragen, het enige dat telt is of zij dat wil. Maar als jij nou belooft voortaan strings te dragen ipv die zouteloze shorts (met of zonder gele vlek van welke herkomst dan ook) wil zij misschien wel aan de hoofddoek in bed.
Gewoon een welgemeende relatietip.
Ik lach me trouwens een kriek om al die mensen die deze draad serieus nemen alsof het de rijksbegroting betreft.

op 06 10 2009 at 18:04 schreef Chaimae:

Wat een gezever van die mensen die constant op Peter lopen te afvegen. Sinds wanneer mag iemand geen stuk wijden aan Loor, waar Peter het een en ander op heeft aan te merken?

op 06 10 2009 at 19:57 schreef J.J. van der Gulik:

Het blikveld van de scribenten is wel erg beperkt aan het worden.

op 06 10 2009 at 20:28 schreef Peter:

Alsof het palet van Van der Gulik zo gevarieerd is.

op 06 10 2009 at 21:33 schreef Hidde:

Gulik heeft een aardig breed palet aan complottheorieën.

Zeg van der Gulik, wat vind jij eigenlijk van knishes?

op 06 10 2009 at 23:02 schreef Tjerk:

Van der Gulik koestert een breed palet aan antisemitische sentimenten.

Of het nu Joden of Arabieren zijn, hij ziet ze allemaal als een bedreiging voor de blanke Westerse beschaving.

op 07 10 2009 at 04:22 schreef Hannibal:

Tsja. De borderliners zijn onder ons. En soms komen ze wat verder dan we leuk vinden. :)

op 07 10 2009 at 07:13 schreef J.J. van der Gulik:

re Hidde

Complottheorieën bedenken kost energie en maakt hongerig. En je kunt niet elke dag couscous eten. Dus eet ik soms ook wel knishes, of ik prak de zooi door de couscous.

op 07 10 2009 at 11:23 schreef Huub:

Hilarisch verhaal overigens over Van Es. Die Siebelt/Loor springt van 1990 naar 2002 en weer terug naar 1975 alsof het niets is.

op 07 10 2009 at 11:23 schreef Henk:

Complottheorieën bedenken kost energie en maakt hongerig.

Van een professioneel antisemiet zoals jij neem ik dat gelijk aan.

op 07 10 2009 at 11:41 schreef Henk:

@Huub, Andrée van Es was én mooi én intelligent. Beide eigenschappen en vooral gezamenlijk worden gehaat door klaaggraag rechts.

op 07 10 2009 at 12:14 schreef Huub:

@ Henk Inderdaad. En nog succesvol ook. In alles de spiegel van klaagrechts.

Ze is nog steeds mooi trouwens (voor haar leeftijd.)

op 07 10 2009 at 12:31 schreef Henk:

‘Goed dat je een ander truitje aan hebt, want vorige week bleven Korthals Altes en ik er niet rustig onder’
(oud staatssecretaris Joop van der Reijden)

op 07 10 2009 at 12:37 schreef Wampie:

Ze is nog steeds mooi trouwens (voor haar leeftijd.)

Huub, bezoeken wij dezelfde Albert Heijn? Achter een winkelwagentje doet ze het ook goed, zoals je dus misschien wel hebt gezien.

op 07 10 2009 at 14:08 schreef Henk:

JJvdG is toch ook een antisemiet?

op 07 10 2009 at 15:47 schreef Bert Brussen:

@Henk: wacht tot je Max Molovich hebt ontmoet!

op 07 10 2009 at 21:21 schreef Peter:

Blijf met je kleverige, virtuele tentakels van mijn kinderen af, Brandt.

op 08 10 2009 at 00:30 schreef mescaline:

Duh. Ik zweer alles op hart, hoofd en ziel van mijn eigen kindjes. Maar niet als ik dan lieg, zij weten dat en ze nagelen me aan het kruis, hee, geen optie dus.

Ik kan natuurlijk ook gaan ontwijken, zwenken, koppeltjeduiken, rookgordijntje maken, kortom…. ….. ………en.

op 08 10 2009 at 00:35 schreef MNb:

Van je virtuele kinderen? Met Loor of met Hassnae?

op 08 10 2009 at 00:51 schreef mescaline:

Man, doe niet zo stom. Echte natuurlijk.

op 08 10 2009 at 11:58 schreef Chaimae:

Jezus, mensen zijn nog steeds oeverloos bezig.

op 09 03 2013 at 15:02 schreef Elma Drayer vs. Peter Breedveld | Sargasso:

[…] Loor. Hoe het met Loor precies fout is gegaan, weet ik niet. Maar ineens was het uit met de pret en ontvlamde er een vete die tot op de dag van vandaag duurt. In het heetst van deze vete, schreef Breedveld de door Drayer […]

op 15 01 2015 at 02:45 schreef Anoniem:

Peter, je bent bijna dood.

op 15 01 2015 at 02:49 schreef Anoniem:

als je van je kinderen en Hassnae houdt…

op 15 01 2015 at 02:50 schreef Anoniem:

In een maisveld…

op 15 01 2015 at 02:50 schreef Anoniem:

Met de fietsjes

op 10 04 2016 at 10:45 schreef Murat:

Peter,

Ik zou het IP adres van deze persoon aan de politie geven als ik jou was.
Dit is niet normaal.
Wat een zieke geest.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS