Home » Archief » Vieze gore domme shit


[02.02.2016]

Vieze gore domme shit

Peter Breedveld

bn7

Walgelijk stuk‘, beet Tofik Dibi me toe op Twitter. Ik vroeg waarom. ‘Vieze gore domme shit‘ antwoordde de Grote Denker eloquent. ‘verder niks aan toe te voegen’.

Ik heb een heleboel mensen vreselijk beaus gemaakt met mijn kritiek op Nadia Ezzeroili, maar niemand van hen ontstijgt het niveau van Tofik Dibi. Ze sputteren wat over ‘karaktermoord’, schelden me uit voor ‘Petertje’ (dan ga ik altijd een paar uur in mijn bedje liggen huilen). De zelfbenoemde Arabierenkenner Brenda Stoter Boscolo vindt mijn stuk ‘Stalinistisch‘. NRC-ombudsman Sjoerd de Jong, hoorde ik, noemde me ‘hysterisch’.

Jacht op afvalligen

Allemaal beginnen ze te schelden (de mooiste zijn altijd de types die me uitschelden en dan klagen dat ik alleen maar kan schelden) maar niemand wordt inhoudelijk. Niemand gaat in op mijn vraag of je mag liegen dat ‘thazjiefesjt‘ Berbers is voor ‘Jodin’ om je familie, je eigen familie, weg te zetten als een stel antisemieten. Niemand behalve ik vindt het kennelijk vreemd dat je schrijft dat je familie je heeft bedreigd vanwege je onwelgevallige, islamkritische mening, terwijl je een week eerder nog schreef dat je familie je altijd alle ruimte had gegeven, en je nog nooit ergens toe had gedwongen.

Kijk: ‘Ach, @NadiaBerberella wordt aangevallen door Breedveld. Kan Hassnae het niet hebben dat ze ex moslim is?’1 Dergelijke tweets zag ik meer voorbij komen. Dat ik de ‘jacht’ op ‘afvallige’ Ezzeroili had geopend. Dat ik ‘geobsedeerd’ ben door Ezzeroili.

Allemaal stropoppen om het maar niet te hoeven hebben over die ene ‘ongemakkelijke waarheid’: dat Ezzeroili zielig zit te doen over een uitslaande brand die ze zelf, nogal opzichtig ook, heeft helpen aansteken. En kom op, mensen, geef toe, er is nogal wat discrepantie tussen deze scheldkanonnade van haar aan het adres van een paar Berbers die haar erop wijzen dat ‘thazjiefesjt‘ niks met Joden te maken heeft en de stukken die ze in Vonk schrijft. Althans, waar haar naam boven staat. Ik bedoel qua Nederlandse taalbeheersing en schrijfvaardigheid.

Naar Marokko verhuizen

Ik zag een paar Nederlanders van Marokkaanse, Turkse, Antilliaanse en zo afkomst die Ezzeroili’s stuk zo mooi vonden, dat het precies verwoordt wat zij meemaken. Dat is ook niet zo gek, mensen, want ze heeft het van jullie gestolen. Ze voelt dat zelf niet echt. Ezzeroili zal nooit naar Marokko verhuizen, omdat ze zich hier niet geaccepteerd voelt en ze overweegt dat ook niet. Ze zou meteen in de cel eindigen vanwege eten tijdens de Ramadan of zo, terwijl ze in Nederland alles mag.

Ze wil jullie sympathy points. Ze is altijd jaloers op het medelijden van anderen. Als Marokkanen zogenaamd worden bedreigd omdat ze wijn drinken, wil zij dat ook. Als Marokkanen het moeilijk hebben vanwege hun afvalligheid, wil zij dat ook en als ze het moeilijk hebben omdat ze moslim zijn, wil zij dat ook. Ezzeroili wil het allemaal: afvallig zijn en vroom islamitisch zijn, op allochtonen schelden en uitgescholden worden omdat ze allochtoon is. Zwarte Piet én Sinterklaas zijn.

En het mooie is dat krantenlezers tegenwoordig zo oppervlakkig zijn geworden, door Twitter, door de hyperventilerende media, dat ze een week later alweer vergeten zijn dat Ezzeroili precies het tegenovergestelde beweerde van wat ze nu zegt. Het maakt niet uit, alles kan, behalve roepen dat deze keizerin in haar blootje loopt.

(Overigens word ik in private en direct messages bedankt door allochtonen die me en public niet durven prijzen en op Facebook stromen de vriendschapsverzoeken van Marokkaanse Nederlanders binnen. Niet iedereen vindt het tof om op basis van leugens te worden weggezet als antisemiet.)

Lachende moslima’s

Gisteren was er ergens één of andere vreemde bijeenkomst waar in een zaal cartoons werden getoond om te zien hoe de aanwezige moslims daarop zouden reageren. Ik weet ook niet wat dat precies was, maar zag een tweet voorbij komen van eerder genoemde Brenda Stoter Boscolo, die schreef: ‘een moslima naast me barstte zelfs in lachen uit’. Moslims die om cartoons lachen! Je houdt het niet voor mogelijk, maar Boscolo schrijft het, dus dan moet het wel waar wezen.

Boscolo illustreert wat ik aan het eind van mijn vorige stuk schreef, dat de mensen die zo ontroerd zijn door Ezzeroili’s gejank over uitsluiting, de volgende dag weer doodleuk doorgaan met het ontmenselijken van moslims. En dat is wat je aan het doen bent als je amechtig je verbijstering uit wanneer een moslim lacht om een grap: moslims ontmenselijken, bijdragen aan een klimaat waarin allochtonen zich bedreigd voelen.

En nu maar roepen dat ik ‘geobsedeerd’ ben door Boscolo!

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

1. [In fact, Hassnae kapittelde mij omdat ik ’te hard’ voor Ezzeroili was. Ik voelde me toen, wuss die ik ben, schuldig (ik lag er ’s nachts zelfs wakker van) en heb toen de titel van mijn stuk aangepast en wat dingen zachter geformuleerd. Daarna zag ik Ezzeroili op Twitter mensen verrot schelden als een schuimbekkend viswijf en begreep ik niet wat me had bezield met m’n schuldgevoel]

Peter Breedveld, 02.02.2016 @ 08:25

[Home]
 

31 Reacties

op 02 02 2016 at 09:31 schreef Haes:

Tenenkrommend die Brenda Stoter.

op 02 02 2016 at 09:53 schreef Ralph van der Geest:

Die Dibi, was ie er als Tweede Kamerlid niet altijd als de kippen bij als ie de kabouter-Plop microfoon van dat nazi-omroepje van Bennink zag om vervolgens met dat tuig te gaan staan ginnegappen? Ofschoon hij al lang beter had kunnen weten want het ‘wir haben es nicht gewuesst’ gaat al heel wat jaren niet op hoor zo het al ooit opging. Over meegeholpen hebben de brand aan te steken…daar heb je er één.

op 02 02 2016 at 10:00 schreef Hisham:

Doe vooral voort Peter. In een medialandschap dat ondraaglijk stinkt van al de rechtse drek en linkse lafheid, ben jij een verademing. En gelijk heb je om je niets aan te trekken van de huismuzelmaantjes en hun meesters. Geen blad voor de mond nemen is geen privilege van rechts. Zoals ze zeggen; de waarheid kwetst. Het ga je goed! Groeten aan Hassnae

op 02 02 2016 at 10:54 schreef MNb:

“Niemand behalve ik vindt”
Ja kijk eens, PB, als je dit schrijft heb je natuurlijk bij voorbaat al ongelijk en hoeft niemand de rest nog te lezen (/sarcasm).

op 02 02 2016 at 11:53 schreef Roland:

Volgens mij is er grammaticaal niets mis met “Niemand behalve ik vindt”.

Numeriek vormt PB waarschijnlijk op veel issues zijn eigen kleine minderheid, maar dat is (net als een meerderheidsstandpunt), nauwelijks een indicatie van ‘gelijk’ of ‘ongelijk’ (/mierenneukmodus).

op 02 02 2016 at 13:42 schreef Murat:

Peter,

Onze steun heb je.
Tofik Dibi heeft zichzelf bij deze waarlijk gediskwalificeerd voor mij.
Ik had nog wel eens een greintje sympathie voor de man.
Maar nu niet meer dus. Dank voor het openen van mij ogen.

Je hebt volledig gelijk over de hypocrisie van mevrouw Ezzeroili en je kunt dat ook wel afmeten aan de types die haar nu verdedigen.

op 02 02 2016 at 14:39 schreef Hans Naaktloper:

Pardon, Peter, hoe kun je inhoudelijk worden op twitter? Dit is een plek waar grote ego’s zich verzamelen, inherent dus geen plek voor content maar voor trots.
Mijn droom is dat op een morgen wij wakker worden, en ons niets meer kunnen herinneren van wat we dachten te ‘zijn’. Dan kan ‘nestbevuiling’ voortaan worden gelezen als het fenomeen dat iemand, na een geweldige kater, zijn eigen bed heeft ondergescheten.

op 02 02 2016 at 14:44 schreef Egbert:

… ze heeft het van jullie gestolen. Ze voelt dat zelf niet echt. Eindelijk de vinger erachter. Het schijnt door dat ze nèt niet over zichzelf schrijft.

op 02 02 2016 at 15:17 schreef Michel:

“Niemand behalve ik vindt”, dit klopt gewoon. Net als “Niemand behalve ik heeft”.

op 02 02 2016 at 15:19 schreef Peter:

Ik vind die morele oordeeltjes over Twitter als arena voor ‘ego’s’ of stortbak van ‘meninkjes’ altijd zo obligaat. Natuurlijk kun je inhoudelijk zijn op Twitter. Je kunt zeggen: “Peter ziet het te negatief want Ezzeroili schrijft ook zus en zo”. Of: “uit dit geschrift blijkt dat “Thazjiefesjt” in bepaalde gevallen wel degelijk “Jodin” betekent. Maar wat krijg ik? “Peter is jaloers” en: “Peter is een islamlikker”. Komt niet door Twitter, komt door de intellectuele bloedarmoede waar Nederland aan lijdt.

op 02 02 2016 at 16:05 schreef PEet:

Ik begrijp nooit of Tofik Dibi nu een held is door uit de kast te komen als homoseksuele moslim. Of dat daar niets moedigs aan is. Ik lees op deze weblog altijd dat er niks aan de hand is met islam, Marokkanen en minderheden zoals de homo. Wie praat mij bij?

op 02 02 2016 at 16:06 schreef Hans Naaktloper:

@Peter
Of dat een moreel oordeel van mij is weet ik niet, maar obligaat is het zeker, en dat komt omdat het waar is wat ik over twitter schreef.
Jij mag blij zijn dat je een site van inhoud voorziet die minstens aanzet tot denken en meestal gedachten laat kantelen, waarvoor hulde, en dat is dan ook de reden dat ik in mijn zoeken naar inhoud bij jou en niet bij twitter uitkom.

Lao Tse had kunnen zeggen,
” Alleen een dwaas neemt intellect te serieus, verwacht de waarheid van de nar”

op 02 02 2016 at 16:29 schreef Hypo-kriet:

Als je zó pijnlijk precies iemands ware essentie weet te doorgronden èn te duiden met prachtig, op maat gesneden gescheld, dan ben je dat het volk verplicht. Een niet altijd dankbare doch schone taak!

op 02 02 2016 at 16:42 schreef Mario:

“De zelfbenoemde Arabierenkenner Brenda Stoter Boscolo vindt mijn stuk ‘Stalinistisch‘.”

Zie je wel, Peter, je bent helemaal niet ‘rechts’. Zoals je altijd terecht tegenwerpt.

*proest*

op 02 02 2016 at 17:34 schreef MNb:

Helaas ben ik niet zo flink als Murat en heb ik meer tijd nodig om toe te geven dat

“Tofik Dibi heeft zichzelf bij deze waarlijk gediskwalificeerd voor mij.
Ik had nog wel eens een greintje sympathie voor de man.
Maar nu niet meer dus. Dank voor het openen van mij ogen.”
Wat een teleurstelling.

op 02 02 2016 at 19:09 schreef John de Beer:

@ Hisham

“Doe vooral voort Peter. In een medialandschap dat ondraaglijk stinkt van al de rechtse drek en linkse lafheid, ben jij een verademing. En gelijk heb je om je niets aan te trekken van de huismuzelmaantjes en hun meesters.”

Helemaal eens met het eerste deel van je stelling. Deel 2 vind ik aanmatigend en denigrerend. Alsof moslims en moslima’s (tot voor kort spraken wij nog van Marokkanen, Algerijnen, Syriërs etc.) die iets hebben bereikt, opeens automatisch verworden tot Uncle Toms of Hofjoden. Ik zou niet weten waarom de hoofdredactie van de Volkskrant extra blij moet zij met Nadia’s hartekreet van afgelopen zaterdag. Kun je mij dat eens uitleggen?

op 02 02 2016 at 20:19 schreef Valentijn:

Behalve ik vindt…:( PB kan ik bij deze niet meer serieus nemen. Hoewel ik hem sowieso nooit serieus heb genomen.

op 02 02 2016 at 20:41 schreef Peter:

Maar je kwam wel even speciaal langs om iedereen te laten zien wat een taalwonder je bent. Ik bedoel bendt.

op 02 02 2016 at 20:47 schreef Sasha Berkman:

“Deel 2 vind ik aanmatigend en denigrerend.”

tsjonge jonge

op 02 02 2016 at 21:13 schreef sum:

Om een vliegende carrière te maken medialand Nederland, moet je schijten op moslims en joden ophemelen. Zo kom je een schaaltje hoger. Meer ook niet hoor, wat denk je wel als moslim…. moet niet gekker worden zeg…

op 03 02 2016 at 01:48 schreef Murat:

@Valentijn

“Niemand behalve ik vindt” – in deze zin slaat het woordje “vindt” op het woord “niemand”.
Peter’s zin is dus correct en ga jij hier toch even ongelooflijk af, zeg. Sukkel.

Laat me raden, je bent zeker (dom)rechts?

op 03 02 2016 at 03:42 schreef MNb:

Vind je dat nou niet aardig, PB, hoe mijn eerste commentaartje zo keurig werkelijkheid is geworden?
Vandaag was Hassnae op de Surinaamse tv – in nieuwsuur, over die Marokkaanse film (helaas gaat mij toch al beroerde geheugen alleen maar achteruit, dus de titel is me alweer ontschoten).

op 03 02 2016 at 08:47 schreef Julia Serano:

Jahaa, want Peter’s taalbeheersing is echt weergaloos.. Leerde hij nog van David Bowie persoonlijk. Hij is trouwens ook telepathisch, en weet nog beter dan Ezzeroili zelf wat ze voelt. Maar het is onduidelijk van welke superster hij dat dan weer leerde.

En natuurlijk staat het Twitter proza van Peter op eenzame hoogte vergeleken met de intellectuele armoede die we daar verder aantreffen.

op 03 02 2016 at 09:29 schreef Hisham:

@John de Beer: alles hangt natuurlijk af van welke invulling je geeft aan ‘iets bereikt hebben’. Zo nu en dan een artikeltje in een of ander krantje is voor mij niet meteen de definitie van ‘iets bereikt hebben’. Het is trouwens denigrerend bedoeld, dat heb je dus goed opgemerkt!

op 03 02 2016 at 09:32 schreef Peter:

Dit soort reacties. De hele fucking tijd.

op 03 02 2016 at 14:16 schreef John de Beer:

@ hisham

Boodschap is duidelijk.

Over de waarde van het werk op een krantenredactie kunnen we natuurlijk van mening verschillen. Ik vind het wél zeer te respecteren dat de zoon of dochter van een z.g. gastarbeider die zijn spreekwoordelijke rug heeft versleten door ons vuile werk op te knappen, de kolommen van een landelijke krant vult. Voor dergelijke idealen zijn vader en moeder toch tot ons gekomen vanuit de Rif en Anatolië, of vergis ik me nu?

op 03 02 2016 at 15:26 schreef Hypo-kriet:

Maar Murat, pluimpje voor z’n ijver! Kom op, niet zo rigide, hij heeft z’n stinkende best gedaan. En da’s ook wat waardt.

op 03 02 2016 at 15:45 schreef Noa:

Tofik is niet de meest intelligente dat blijkt wel uit zijn lovende commentaar op het stukkie van Nadia, en zijn lege kandidatuur voor GL. Meneer Breedveld draait wel enigzins door, ze is idd een opportunistische meeloper, maar je noemt een wel heel beperkt aantal voorbeelden en gaat wat ver door wat betreft de rants.

Ik vind het heerlijk om te lezen maar hij verliest met die bazooka op een mug wel het krediet wat in het verleden is opgebouwd. Mevrouwtje lijkt nou eenmaal nogal dom en narcistisch maar lijkt niet zo kwaadaardig en is niet zo bekend als een geenstijl of de jaap

op 03 02 2016 at 18:34 schreef Hisham:

@John

Ik reageer zo goed als nooit op artikels en geef heel zelden een commentaar op fb. Daarnaast heb ik jarenlang op een redactie gewerkt, maar nooit de behoefte gehad om mezelf en mijn achtergrond te verkopen voor een schouderklopje. Het soortelijk gewicht van figuren als N.E. is meestal ondraaglijk licht. En van een teleurstellend niveau, dit gezegd zijnde, iedereen is vrij om te doen en laten wat hij of zij wil. Mijn eerste reactie was slechts bedoeld om mijn appreciatie te tonen voor het werk van Peter.

op 03 02 2016 at 19:18 schreef John de Beer:

@ Hisham

Met dat laatste kan ik volledig instemmen!

op 02 05 2024 at 04:45 schreef ТRАNSFЕR 1.000000 ВТС. Assure > https://script.google.com/macros/s/AKfycbzvtQ7b4t2NDrgod2hnwXL63ThoZzdtXdNj-D4_sdT-wZ3R4MECAyo_yngDpARWZw3TdQ/exec?hs=cb7b43d77f9bbd8bfa5713512ebf4f17&:

ohuor2

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS