Home » Archief » Ik ga aangifte doen tegen Yoeri Albrecht


[17.05.2014]

Ik ga aangifte doen tegen Yoeri Albrecht

Peter Breedveld

man1

De hoop op een inhoudelijke discussie met de vertegenwoordigers van Domrechts heb ik allang opgegeven. Het heet niet voor niks ‘Domrechts’. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik elke fluim maar van alles over me laat rondtoeteren. Dat er op Twitter allerlei anoniem low-life een dagtaak van maakt me te belasteren, beschouw ik inmiddels als een gegeven, maar nu ook invloedrijke haatpropagandisten als Elma Drayer en Yoeri Albrecht lopen te etteren en te zuigen, sla ik terug.

Welke slang er schuilgaat achter het mombakkes van lipstick en parelketting dat Elma Drayer heet, zet ik regelmatig uiteen in mijn onthullende feuilleton en tegen de directeur van bozewittemannenbolwerk De Balie Yoeri Albrecht, tevens suikeroompje van het Rifapenhatersblog The Post Online, ga ik eens fijn aangifte doen wegens smaad en laster.

Over zijn schouder kijken

Dat doe ik niet graag, want het betekent uren doorbrengen op een politiebureau om een onwillige agent zover te krijgen voor mij zijn computer op te starten (been there, done that many times), maar ik ga het echt doorzetten. Meer dan een jaar heb ik er bij Albrecht op aangedrongen óf te bewijzen dat ik hem heb bedreigd, óf zijn excuses aan te bieden. Albrecht beweert namelijk dat ik op Twitter tegen hem zou hebben gezegd dat-ie ‘over zijn schouder moet kijken’.

Ja, ik hoor u al zeggen: “Waar maak je je druk om? Block die lul en ga verder met je leven”, maar zo werkt het niet. De beschuldigingen van Albrecht en anderen achtervolgen me overal en ik kan me nergens in een discussie mengen zonder dat één of andere nitwit, boos omdat ik nou eenmaal altijd gelijk heb, mijn naam gaat googelen en me met al die verdachtmakingen en beschuldigingen om mijn oren gaat slaan. Bovendien is er altijd het gevaar dat een domme ‘journalist’ van Elsevier of Het Parool die shit gewoon gaat zitten overpennen. Ook is het een echte trend aan het worden in het Domrechtse kamp, mensen beschuldigen zonder zelfs maar een greintje bewijs. Opvallend vaak ben ik daarbij de sigaar.

Behoorlijk imbeciel

Ik durf al drie jaar niet meer naar mijn vermeldingen op Google te kijken vanwege de leugenachtige bagger, die Albrecht en zijn soortgenoten over me het internet opflikkeren. Het is pure intimidatie, terreur om me, uit angst voor mijn vlijmscherpe pen, het zwijgen op te leggen. Het werkt ook nog in zekere mate, want ik meng me inderdaad niet meer in discussies buiten mijn eigen Frontaal Naakt. Het is voor mij onmogelijk mijn mening te uiten, want er komt gegarandeerd iemand met de leugens van GeenStijl, PowNed, The Post Online, De Dagelijkse Standaard, Elma Drayer en Loor Krijgt een Natte van Dode Palestijnse Kinderen aanzetten.

Helemaal klaar mee. Ik kom sinds kort voor mezelf op. Ik zou sowieso nooit tegen iemand zeggen dat-ie ‘over zijn schouder moet kijken’. Het is mijn stijl niet, bovendien zou het behoorlijk imbeciel van me zijn om iemand openlijk te bedreigen, zeker na alle ellende die ik al over me heen heb gekregen na verdachtmakingen van Bert Brussen, Bas Paternotte, Elma Drayer, Laurence Blik, Martijn Koolhoven, Peter Siebelt, Marck Burema, Bart Nijman, Carel Brendel, Bart Schut, Jan Bennink en dat hele zooitje ongedierte dat me dag-in, dag-uit het leven zuur probeert te maken.

Verbaal en fysiek geweld

Weet u wie wèl gewelddadig is? Yoeri Albrecht. Lees hier hoe Albrecht zich in een discussie niet kan beheersen, handtastelijk wordt en dreigt:

Albrecht verliet de bus, en daar was ik opgelucht over. Maar hij bleek me buiten op te wachten, ging vlak voor me staan zodat ik niet weg kon en begon te schreeuwen: “LUL! KLOOTZAK! IK HEB JE ALTIJD EEN PLEK GEBODEN IN DE BALIE EN MOET JE WETEN WAT VOOR STRONT IK DAARVOOR OVER ME HEEN KREEG! JE BENT BANG VOOR ME!” Nu, eerlijk gezegd was ik dat inderdaad op dat moment, vooral omdat ik zag hoe hij trilde en zich helemaal niet meer in de hand had. Hij leek wel een ander geworden. Zijn ogen stonden raar. Hij greep me bij mijn jasje, hield zijn gezicht op een afstand van twintig centimeter van dat van mij en ging maar door met schelden.

Dat is dus in een discussie met racist Joost Niemöller, die Albrecht kennelijk met argumenten niet kon winnen. Nou, dan ben je een kneus, als je het onderspit delft in een discussie met Niemöller en daarom die oude man maar met verbaal en fysiek geweld intimideert.

Stilzwijgende goedkeuring

Tijd dat de politie iets gaat doen aan het publieke gevaar dat Yoeri Albrecht heet. En alle omstanders die dit nu al een jaar zien gebeuren zonder iets te zeggen, jullie worden ook weer bedankt. Het is dankzij jullie stilzwijgende goedkeuring dat hufters als Albrecht zich volstrekt veilig voelen hun terreur uit te oefenen.

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 17.05.2014 @ 11:41

[Home]
 

11 Reacties

op 17 05 2014 at 11:49 schreef Bram:

Lijkt me heel erg terecht. Koppige, leugenachtige en gevaarlijke man die Albrecht. Als ik het op Twitter zo overzie.

Prachtige man trouwens, het plaatje boven de tekst.

op 17 05 2014 at 11:57 schreef Bart:

Die Albrecht is de overtreffende trap van laf. Een dergelijke ongegronde aantijging maandenlang aanhouden zonder bewijsvoering is zo ontzettend laag dat iedere letter die over het heerschap geschreven is een teveel is.

op 17 05 2014 at 14:39 schreef Ralph van der Geest:

Ik sta helemaal achter je. Ik walg van al dat geteisem dat je in je stuk hierboven ook weer aanhaalt en zie ze als een bedreiging voor al datgene waar beschaafde mensen voor staan en horen te staan.
Het is niet mijn bedoeling iedere keer maar weer te linken naar Krapuul maar toch wil ik erop wijzen in dit verband dat Arnold een uitstekend stuk heeft geschreven over de macht van de TMG. Al die propagandatroepen van Wilders en zijn tweedekans nazi’s moeten gestopt worden.

op 17 05 2014 at 16:14 schreef tibaert:

Altijd op je qui vive zijn. Niet van dat simpele de vijanden van mijn vijanden zijn mijn vrienden.
Wie gevaarlijk, kwaadaardig, laf is zien we wel op het einde van de rit.

op 17 05 2014 at 17:09 schreef jvdheuvel:

Ik ben niet zo vredelievend als ik er uit zie en als ik tijd en geld had dan zou ik alle vijanden van Breedveld vervolgen tot in de hel. En niet omdat het vijanden van Breedveld zijn. Daar moet ik overigens bij vermelden dat ik nog nooit last heb gehad van die lasterkneus van de Balie maar die zou ik dan als collateral damage wel meenemen.

op 17 05 2014 at 17:31 schreef Esther:

Go for it, Peter.
En hoera voor die heerlijke kerel boven dit stuk.

op 17 05 2014 at 18:00 schreef babs:

Ik hoop niet dat je verliest, omdat er een plaatje van een naakte man boven de aankondiging van de aangifte staat.

op 17 05 2014 at 21:20 schreef dewanand:

namaste Peter,

zet eens wat vaker mooie, blote Arische mannen op je site, maar wel met langere, stijve ‘blanke’ piemels, anders zien ze er zo zielig uit en kleingeschapen.

Kan jij je vrienden op je 21 vingers en tenen tellen? Leuk hoor dat je hier op FN je Friends and Enemies report publiceert.

De gemiddelde Nederlander heeft nauwelijks tien bilmaatjes en de rest van de wereld zijn zijn KUTmaatjes, hierom zijn hollanders erg hufterig en asociale tokkies. Zeg Peter heb je nu met white trash te maken of een tokkie blanke? Vraag Geert Wilders om te proclameren dat hij ook minder white trash wil in Nederland net als zijn oude peetoom die in oostenrijk een mooie Europese Swastika schilderde, en de Hindoeistische versie verbeterde met wat slimme kleurtjes en dikke klodders rode verf.

Waarom ga je niet schilderen Peter? Of die Japanse kalligrafie met Japanse teksten doen in je vrije tijd?

Wieroe, als de harige, knuffel koeliepoes liet mij altijd liefdesgedichten sturen naar al mijn vijanden, omdat hij vond dat ik mijn vijanden lief moest hebben.

dewanand en Wieroe
hindoe fundamentalisten
planet of the intelligent hindu chimps

op 17 05 2014 at 22:16 schreef Pyt van der Galiën:

Ik zag het vanochtend voorbijkomen op Twitter. Ik kan je geen ongelijk geven, de laster loopt echt de spuigaten uit. Geen idee hoeveel kans op succes het heeft. Misschien is het wel goed idee dit eerst eens met een advocaat door te nemen?

op 19 05 2014 at 16:56 schreef dewanand:

namaste Peter,

Hier een gouden tip van Wieroe, die jou een held vindt op digitale sokken.

Wieroe miauwt tegen Peter:

“Ach Peter in de jungle is het doodnormaal dat wij de kippen zonder kop laten kakelen elke ochtend om onze slaap te verstoren, maar zij zijn dan wel onze lunch om 13:13 uur he als wij honger hebben, althans zo pakten mijn verre voorouders het aan. Dus zo moet jij je aartsvijanden maar aanpakken denk ik, eet ze op, zonder condoom he.’

aldus Wieroe, de slimme, blote koeliepoes met haren op vier poten.

op 20 05 2014 at 11:30 schreef frans:

“omdat ik altijd gelijk heb ” !! Lache

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS