Home » Archief » Knurft


[25.03.2008]

Knurft

DBC01

avril020 (55k image)
Paul Avril

Er is er altijd wel eentje die de show steelt in je gym. Op een negatieve manier dan. Bij mij is dat ‘Blond Knurftje’. Laten we ‘m Knurft noemen.

Knurft is een überslank jongetje met een eng dun beach-boyfiguurtje, hij is ongeveer 1.75 meter lang en hij heeft blond Bacoboy-achtig haar. Knurft lijkt negentien, maar is de vijfentwintig wel gepasseerd. Hij komt elke avond de sportschool binnen met een vestje dat hij eerst even aanhoudt en na drie minuten toch maar uitdoet. Hij spiedt de gym rond op zoek naar vrindjes aan wie hij z’n deejay-verhalen kan vertellen. Knurftje is doordeweeks een kantoorniemandalletje maar ’s weekends dee-jayyy. Dat doet hij vol overgave. Zo vol dat ie beweert altijd de beste van de hele set te zijn. Knurfje papt met alle Breezertjes van 14 aan, dat kan makkelijk, want zijn vrouw zit veilig opgeborgen in het aerobic-hok.

Knurftje ging vroeger met vrouwtje weleens samen trainen maar dat liep altijd uit op bijna slaande jaloezie van Knurftje. Vrouwtje is lekker blond en erg aardig en dat waren meer mannen met mij eens. Dus kletsten ze met vrouwtje, hetgeen Knurft niet kon waarderen en daarom ging hij er als een havik bovenop staan.

Knurft vond ook dat zijn vrouw ‘gewoon kut’ trainde. Dus begon hij haar bij elke oefening luid en duidelijk te vertellen wat ze allemaal fout deed. Gewoon ALLES dus. ‘NE-HEEEJ! Ik zei toch: strékken en dáárrrná pas loslaten, trut!’ klonk het door de zaal. Vrouwtje werd afgeblaft en werd rood op de wangen. ‘HEY HALLO ZIT NIET TE SLAPEN SUFKUT IK ZEI NOU TOCH ZO: VASTHOUDEN, UITADEMEN EN RUSTIG LATEN VIEREN!’

Vrouwtje ging maar aerobikken.

Nu is Knurftje in z’n sas. Want hij kan ongestoord, nadat hij ruzie heeft gemaakt met z’n vrouw en haar apart van hem laat opdraven, met de meisjes aanpappen. Knurftje traint ook weleens. Dan doet hij vooral kabel-oefeningen.

Hij is de cable-guy. Maar tussen elke set door valt Knurftje’s aandacht weg en wordt naar z’n schouders geleid. Want op z’n schouders heeft hij regelmatig last van héél kleine pukkeltjes. Die gaat hij dan microscopisch verwijderen door héél dicht tegen de spiegel te gaan hangen. En met een serieus gezicht en samengeknepen oogjes knijpt hij dan z’n irritaties uit, net zoals hij dat met z’n vrouwtje doet.

Knurftje weegt net zestig kilo. En paradeert als een echte trotse ecto door de gym. Want grote spieren zijn, zoals hij dat zegt, ‘bluh’.

Knurftje heeft één allergrootste fan. Mijn trainingsmaat Ryu. Ryu heeft Knurftje tot twee keer toe bijna de tanden uit de bek geslagen omdat hij openlijk Ryu’s krachtsinspanningen zat te imiteren. Knurftje denkt namelijk dat-ie leuk is, al keken z’n vriendjes maar de andere kant op toen Ryu op Knurftje afstormde (en werd weggetrokken door opa omdat er anders een gym-ban volgt )

Knurftje, als je er ooit eens achter komt hoeveel leed je veroorzaakt bij je echtgenote en wat voor walgelijk stuk zelfoverschat vreten je eigenlijk bent, hang ik de vlag uit. Op je puisten.

DBC01 is een 37-jarige bodybuilder die ‘het wereldje’ liefst niet te serieus neemt. Ervaringen worden met sarcasme en een lichte hang naar sensatie gedeeld met de bezoekers van zijn weblog.

Algemeen, 25.03.2008 @ 10:46

[Home]
 

21 Reacties

op 25 03 2008 at 11:30 schreef sabaroth:

Klinkt als een ideale date voor Loor.
Maarre je laat toch niet toe dat iemand zijn puistjes uitknijpt in de gym? Dat is net zoiets als die mafkezen die zich scheren in de sauna.

op 25 03 2008 at 11:33 schreef Piet:

Leuk, body builders die hun geweldadige fantasieen komen delen. Moet dat?

op 25 03 2008 at 11:45 schreef Wampie:

DBC01 is wat mij betreft inderdaad een must, Piet. Ik wil alles van hem lezen.

op 25 03 2008 at 12:32 schreef Loor:

Wampie, ik ook. Heb intens genoten van ‘Knurft’.

op 25 03 2008 at 12:38 schreef Loor:

Eh Sabaroth, ik val op grote en bij voorkeur wat gezette mannen. Zo’n wandelende X-ray raakt me niet. Als je hem tegen het licht houdt zie je wat hij gisteravond gegeten heeft. Brrr. Nee, deze miezemuis valt in de categorie ‘hoe dichter bij de grond, hoe dichter bij de stront’.

op 25 03 2008 at 12:44 schreef sabaroth:

Haha Loor, nee ik zag alleen al voor me hoe zijn vrouw het een keertje zat is en opstapt en hij door een een meelijhebbend wederzijds contact een afspraakje met je maakt.
Zou hij je waarschijnlijk meteen meeslepen naar de sportclub om iedereen te laten zien dat hij best wel wat moois kan versieren en je daar afblaffen dat je alles fout doet, zoiets.

op 25 03 2008 at 13:48 schreef Piet:

Ik hou niet zo van mensen die elkaar de tanden uit de bek slaan. Ik was ook eens lid van zo’n sportschool waar iemand blijkbaar een paar schoenen had gepikt. De eigenaar kondigde op een plakkaat aan dat de dader de schoenen moest terugbrengen want anders rukte hij wel even z’n kop van z’n romp.

Je kunt dat natuurlijk op vrijmoedig taalgebruik gooien, maar geweld is in die body builders kringen zo gebruikelijk dat ik er een vieze smaak van in m’n mond krijg.

Maar ja, als de dames het leuk vinden… Maar dan straks a.u.b. geen begrip verwachten als zo’n menselijke pitbull je alle hoeken van je meisjeskamer heeft laten zien.

op 25 03 2008 at 15:56 schreef Kariem:

Hahaha… met afstand de grappigste contributeur aan FN

op 27 03 2008 at 11:50 schreef Kariem:

@ DBC01:

Dat kan ik helemaal beamen. Heb zelf ooit een tijdje in een sportschool rondgehangen en het viel me op dat juist de ventjes met niet al te veel spiermassa zich als idioten gedragen. God, de maniertjes van ze! Ik kan me nog een jongen herinneren die er altijd pico bello uitzag als hij ging trainen. Zo zie ik er zelfs niet uit als ik uitga…

op 27 03 2008 at 12:10 schreef DBC01:

Het is één van de grootste misvattingen in de bodybuilding sport; dat de heren bodybuilders allemaal van die menselijke pitbulls en agressieve mannetjes zijn. Dat zijn de grote jongens juist niet. Ga eens een wedstrijd bekijken en spreek ze aan, je zal verbaasd zijn en een leuk gesprek kunnen voeren. Het zijn juist de maten die daaronder komen, de wannabees, die zich middels agressief gedrag een plaatsje denken te kunnen verwerven tussen de groten. De kereltjes die zo graag willen maar er niet in de buurt komen, die doen hun uiterste best berucht over te komen en de sport een slecht imago te geven. Het is ook wel lekker kort door de bocht om de eerste de beste kerel van boven de 100kg meteen een sticker op te plakken als ‘agressieveling’. Over vooroordelen gesproken hehe!

op 27 03 2008 at 13:19 schreef Hans N. Wacht:

Wat een heerlijk herkenbaar verhaal!

op 29 03 2008 at 16:28 schreef jetze:

Erg herkenbaar dit, DBC01.

Midden jaren’90 trok ik op met mensen als Geoff Capes, Manfred Hoeberl, Jamie Reeves, Gerrit Badenhorst, Ted van der Parre, Tjalling van der Bosch etc. etc.

In die tijd waren het de loosers (waarvan ik de namen niet ga noemen) die het hoogste woord voerden zonder ook maar iets voor te stellen.

Jammer blijft alleen het gegeven dat jij op jouw web stek loopt te dwepen met steroiden en hun gebruikers.

Ja ik weet het, mijn "helden" waren er op enkele uitzonderingen na ook niet vies van.

op 30 03 2008 at 11:50 schreef J.J. v.d. Gulik:

De eenvoudige allochtoon heeft wel gelijk. Er wordt door westerlingen veelal volledig voorbijgezien aan de mega-agressie van het westen tegen de islam met alleen al in het afgelopen 10 jaar miljoenen slachtoffers onder de moslims, maar oh oh wat vinden diezelfde westerlingen de islam die verantwoordelijk geacht kan worden voor enkele duizenden slachtoffers onder de westerlingen in het westen toch agressief. Nog even ervan afgezien dat 9/11 waarschijnlijk een vorm van een false flag operatie was en de slachtoffers in dat geval op het conto van het westen kunnen worden bijgeschreven.

In het verlengde daarvan kan er ook van alles en nog wat geroepen worden over de moslims en de islam maar oh oh als iemand ook maar éénhonderste deel van wat er door de discussiedeelnemers hier zoal gezegd wordt over de moslims en de islam over de joden en Israel zou zeggen dan zou die onder luid gejuich van de joden en prosemieten hier door de rechterlijke macht worden opgepakt. Zo kan ook het wijzen op de deels joodse/Israëlische connectie bij de miljoenen doden in Irak en Afghanistan je snel in strafbaar vaarwater brengen hoewel die connectie evident is.

op 31 03 2008 at 13:35 schreef Peter:

Verkeerde discussie, Gulik. Mijn God, maakt rukken dan echt blind?

op 31 03 2008 at 17:32 schreef J.J. v.d. Gulik:

Jouw God is blijkbaar mijn God niet. Ik ben niet zo’n rukker. Mijn favoriet is de Godin van de Liefde. Maar als je al zoveel tijd kwijt bent aan zo’n site en aanverwante zaken, ja dan moet je je wel behelpen met die ‘plaatjes’. Ik begrijp zo best dat je meteen aan rukken dacht. Ieder het zijne zal ik maar zeggen. Ik begrijp dus ook best dat die ‘plaatjes’ voor een deel een substituut moeten vormen voor je daden buiten je rukorgies. Ik heb daar wel begrip voor, hoewel ik meer iemand ben die vooral de daad bij het woord voegt. Sla de hand maar aan jezelf, mijn zegen heb je.

Het ging er mij om te bezien hoe lang een relevante reactie hier op zich zou laten wachten. Bovendien wilde ik de prosemieten en joden een ontsnappingsmogelijkheid bieden om net te kunnen doen, alsof ze die bijdrage niet gelezen hebben, waardoor ze er niet op hoefden te reageren. Die lui staan de laatste tijd toch al genoeg voor paal. Zie het als een beetje mededogen van mijn kant.

op 01 04 2008 at 17:45 schreef een eenvoudig allochtoon:

PETERTJE elke keer als er een persoon is die zijn verstand gebruikt en bepaalde uitspraken wil nuanceren,ga je je hooghartig gedragen. als gastheer,ben je niet geschikt.
waarom gedraag je je zo arrogant?
jaren op de universiteit,waarschijnlijk waar je ouders krom voor moesten liggen,heeft niet kunnen voorkomen,dat je op het nivo van een kleuter bent blijven steken.
je vroeg me laatst als ik mee wilde blijven doen dat ik kort en bondig en normaal….je weet wel bla bla(censuur).je zei dat je mijn respekt niet hoefde en al helemaal niet op mijn levensverhaal zat te wachten.dat is jouw vrije keuze.maar ik heb je iets verteld over hoe lang ik in ned. woon ,naar ik meen iets over een kleurtje,en dingen die ik ook niet doe.maar die universiteit van jou en het woordenboek die je te leen kreeg stond daar bij ‘levensverhaal’als verklaring ‘kleurtje,dingen die je niet doet,hoeveel jaren iemand ergens woont.
ik heb je toch niets over mijn levensgeschiedenis vertelt.
hoop dat dit duidelijk duidelijk genoeg is.
ze zeggen dat je doof word van rukken en niet blind,zoals je schreef als reactie op de heer v.d.Gulik hierboven.
bij mij vermijd je altijd om op de inhoud in te gaan,zegt dat je er niets van begrijpt dat ik maar bler geen argumenten aandraag.
hier pak aan dan,in je moers taal.
ik doe toch niks aan de komma’s en puntjes.
hoe vaak je het ook blijft muilen.
geef toe wie je echt bent.

op 01 04 2008 at 19:31 schreef DBC01:

@Eenvoudig allochtoon & Gulik: Het siert je als je naast zulke prachtige volzinnen ook nog even je proza in de juiste discussie plaatst kerel. ;)

op 01 04 2008 at 20:31 schreef een eenvoudig allochtoon:

blijkbaar is dat niet echt ariërs etiquette,en ik wist niet dat er eisen werden gesteld aan grammatica vaardigheden.
dit is persoonlijk gericht aan BIG PETE en zijn sekte met aanhangsels.als een zieke boom met rottend fruit.
man als er pos.dicrimatie bestond voor proza dan won ik zeker een prijs net als jij petertje.

op 01 04 2008 at 20:36 schreef een eenvoudig allochtoon:

discriminatie. voor de miereneu…..

op 01 04 2008 at 20:37 schreef een eenvoudig allochtoon:

discriminatie. voor de miereneu…..

op 01 04 2008 at 20:39 schreef een eenvoudig allochtoon:

discriminatie voor de miereneu……

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS