Home » Archief » Big Motherfucker


[01.11.2012]

Big Motherfucker

Peter Breedveld


Illustratie: Geen Idee

Eergisteren bevond ik me in een ruimte met Jan Bennink, alias @Superjan. Meteen toen ik binnenkwam, werd ik al door verschillende mensen gewaarschuwd. “Je vriend Superjan is er ook!” “Superjan-alarm!”

Ik keek rond en daar stond inderdaad Superjan. Hij keek niet naar mij, stond met zijn rug naar me toe. Steeds als iemand naar me toe kwam om me te vertellen dat Superjan er ook was, keek ik naar hem, en keek hij niet. Ik stond vlak bij hem, zag hem nooit kijken. Ik liep langs hem heen, hij keek niet.

Ik speurde de hele ruimte af, om te zien wie van mijn Internetstalkers er nog meer waren. Ik herkende alleen Superjan. Superjan heeft niet één keer gekeken.

Mannelijke Adonissen

Dacht ik. Want toen ik thuis weer op mijn Twitter-pagina keek, bleek Superjan z’n ogen toch goed de kost te hebben gegeven, stiekem. Commentaar op mijn ‘buikje’, op mijn ‘oogjes’ en op het ‘oude meisje’ dat ik bij me had (de klassieke schoonheid Esther Gasseling, beetje Carole Lombard, Marlène Dietrich). Het zijn altijd de Adonissen, die van alles aan te merken hebben op andermans uiterlijk, valt me op.

Superjan stalkt me. Ik volg hem niet op Twitter, ik lees zijn stukken niet, ik kijk zelfs niet meer op de opiniepagina van de Volkskrant – ik probeer hem zoveel mogelijk te vermijden. Maar hij dringt zich altijd en overal aan me op, als de verpersoonlijking van de gewone man, die zich altijd en overal aan iedereen opdringt.

Mannelijke Adonissen

En dan gaat-ie me uitschelden: dat ik ziek ben, dat ik een antisemiet ben, dat ik me moet laten behandelen. Hij maakt screenshots van mijn tweets, voor zijn ‘dossier’. Hij maakt anonieme accounts aan op Twitter, met als enige doel mij uit te schelden en te belasteren. Superjan is altijd de eerste volger van die accounts, en de eerste, die door die accounts wordt gevolgd. Superjan neemt ook altijd een heleboel wannabe-Superjannetjes met zich mee, die zich dan een avondje of middagje met me hopen te vermaken.

Soms ben ik het zat, dan zeg ik iets terug. Dat is steevast het moment voor allerlei fatsoensrakkers om uit hun luie stoel te komen. Gisteren waren dat Hans Laroes, de voormalige hoofdredacteur van het NOS Journaal, en een paar pantoffeldiertjes die in zijn slijmspoor volgden. Laroes klaagde over de ‘kroegruzie’. We moesten maar gaan DM’en.

De firma Laroes

Hans Laroes is een typische Nederlander. Als hij in een kroeg iemand belaagd zou zien door een halfdronken ploert met een kaalgeschoren kop, zou hij klagen dat ze dat maar buiten moeten doen. Reken in Nederland maar niet op hulp als de Nazi’s (“Ooo! Godwin! Mag niet!” – Flikker toch op) of de Serviërs of de antipedofielenbrigade je uit je huis komen halen. Waar twee vechten, hebben immers twee schuld. De firma Laroes stuurt wel een verhuiswagen voor je spullen, of regelt het busvervoer.

Er zijn er ook die het heel grappig vinden, de terreur van Jan Bennink. Die denken dat wij een komisch duo vormen. Er zijn er een heleboel die vinden dat ik het heb verdiend. Ik heb immers altijd zo’n grote mond?

Luister, stelletje hypocriete farizeeërs, er is niks grappigs aan Jan Bennink. De man is een geobsedeerde psychopaat. De hele godganse dag is-ie met mij bezig. Hij houdt een fucking dossier over me bij. Vinden jullie het normaal, dat iemand een dossier over andere mensen bijhoudt? Ik dacht dat jullie zo tegen Big Brother waren en zo? Mag Big Motherfucker wel, wat Big Brother niet mag?

Eénmansgestapo

Dat niemand er iets van zegt dat een éénmansgestapo constant bezig is met een oorlog tegen iemand wiens mening hem niet bevalt, is tot daaraan toe. Ik verwacht niets anders meer. Ik heb het gezien toen GeenStijl alle middelen inzette om mij monddood te maken en al eerder trouwens, toen Theo van Gogh werd vermoord om zijn mening: jullie zijn te laf, te labbekakkig om iets te doen.

Als de zorgpremie dreigt te worden verhoogd, of als jullie favoriete pispaal Mariska Orbán-de Haas haar kleine teen weer eens aan een heilig huisje stoot, dán worden jullie strijdbaar. Nou ja, achter je pc’tjes, dan. Voor een potje met z’n allen tegen een weerloos slachtoffer aantrappen zijn jullie ook altijd wel te porren.

Ik zeg ‘jullie’, maar ik heb heus de steun van een aantal individuen wel opgemerkt. Die zijn mijn helden, mijn troost. En gisteren voelde ik me ook gesteund uit onverwachte hoek: Annelies Hoeiboei, die zo’n hekel aan hoofddoeken heeft, schreef een treffend en geestig stukje waarin Bennink in al zijn kitscherige, vals-sentimentele, zelfbevlekkerige, lompe naaktheid wordt getoond. Geweldig. Ik ben dus blijkbaar niet de enige die het ziet.

Jan Bennink is eng. Hij is gevaarlijk. En ik wil tegen hem worden beschermd, niet door een laffe Karremans aan hem worden uitgeleverd.

Steun Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland! Doneer via Paypal of met een storting op rekeningnummer 39 34 44 961 (Rabobank Rijswijk) o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.
Peter Breedveld, 01.11.2012 @ 17:17

[Home]
 

25 Reacties

op 01 11 2012 at 17:49 schreef Edo:

Ach ja die vent is volgens mij alleen te vinden op de website van de volkskrant. Ja de man is totaal mongoloide. Hij is een goede indicatie om te zien wie een meelopende randdebiel is op twitter.

op 01 11 2012 at 18:09 schreef dewanand:

namaste Peter,

interessant, Jan Bennink, zekere superjan. Publiceer eens een profiel van hem met dingen die hij vertelt op internet en wat hij wil. Wat is hij voor figuur, een doe het zelf Hollander of zoiets?

Wieroe maakte nog een opmerking afgelopen week, hij zei dit in kattentaal tegen mij:
‘Is Geert Wilders niet gewoon hypocriet en een vieze profiteur als hij negers, moslims, HIndoes en niet westerse buitenlanders uitscheldt en haat, terwijl de katoen van zijn onderbroek dat zijn witte ballen warm houdt, uit zwarte landen komt?’

Ja hoe durven Geert Wilders en andere blanke racisten nog Afrikaanse koffie te drinken elke dag en toch alle niet-blanken en negers te haten en uit te schelden. Ja, man ga dan maar blanke bietensap drinken of Hollands slootwater en hou je vieze witte stinkende bek maar.

Is die superjan een rassenhater? Is er een lijst van rassenhaters op internet?

De ultieme oplossing van rassenhaat is toch gewoon alles radicaal mixen via grote spirituele vagina’s om een hyperras te creeeren, denkt Wieroe. Blanke nazi’s wettelijk verplichten om hete zwarte kutjes zwanger te neuken, als zuivere moderne nazi liefde.

Dewanand en Wieroe

op 01 11 2012 at 18:14 schreef zonder opleiding.:

Jan Bennink, geheel onthouder zegt ie, op de foto met een fles drank aan zijn lippen op linked in. Totaal ongeloofwaardig dus.

op 01 11 2012 at 18:15 schreef Aaron:

Ik vind Superjan ook een stuk verdriet, en zijn constante aantijgingen van antisemitisme (niet alleen jij bent daar slachtoffer van) slaan nergens op… waarom hij zo’n groot platform krijgt is me een raadsel.
Ik vind het wel raar dat je jezelf nu in de slachtofferrol drukt. Dat stuk over Syrië van je laatst kan bv toch ook gewoon gelezen worden als een keiharde sneer naar hem?

op 01 11 2012 at 18:26 schreef Jimmy:

Peter,

Ik volg twitter niet. Maar waarom volgt Bennink jou previes. En waarom houdt hij een dossier bij? #teveeltijdover (twittertaal ;-) Ik wist eerst niet eens wie hij was, tot ik dat op jouw site las.

Is hij niet blij met je politieke/morele standpunten of vindt hij je gewoon persoonlijk een lul? Uit bovenstaand stuk kan ik het niet precies halen.

op 01 11 2012 at 18:37 schreef Estherrosa:

Ik zou kunnen zeggen “trek je er niets van aan”, maar ik heb inmiddels ook heus wel in de gaten gekregen dat de groffe tweets, bedreigingen, nare e-mails en wat al niet meer aan jouw en Hassnae’s adres de spuigaten uitlopen. De manier waarop sommigen gebruik maken van de moderne media is in mijn ogen weerzinwekkend. Ik heb geen bezwaar tegen felle kritiek, een goed weerwoord en meer zoals dat. Soms kan een woordenstrijd of discussie en/of meningsverschil tussen een aantal personen best leuk leesvoer opleveren, maar het niveau waar o.a. ‘Superjan’ zich toe laten zakken is beneden peil. (Ik laat de arrogantie die bij die naam komt kijken nog buiten beschouwing) Mijn support heb je, al ken je mij niet en zal dat waarschijnlijk ook niet gauw gebeuren. Ik volg je wel al een tijdje trouw, en bezoek Frontaal Naakt zodra er iets nieuws op komt te staan. Ik denk dat er beslist wel meer mensen zijn zoals ik, die jou hier wél in steunen, alleen is dat vaak niet zo zichtbaar…. Ik lees veel via Twitter, blogs etc. maar ik heb zeker geen invloed (helaas)op dit soort processen. Toch sta je hierin niet alleen, dat is het enige dat ik je kan/wil zeggen.

op 01 11 2012 at 19:35 schreef Sammie Saul:

Ah ja zo. Ik was al zo verbaasd dat jullie elkaar volgden op twitter. Ik kreeg daardoor zelfs even het beeld van Muhammed Ali en George Foreman voor me. Gezworen vijanden met ergens toch wederzijds respect voor elkaar. Waarom zou je je als buitenstaander met zo’n gevecht bemoeien als je weet dat beide mannen zichzelf wel staande weten te houden in de ring? Het gespuis erom heen is het publiek dat af en toe een blikje of aansteker de ring in gooit, maar verder geen invloed heeft op het verloop van het gevecht.

Eigenlijk had ik altijd het idee dat Bennink van al je criticasters nog wel de minst gevaarlijke was, juist omdat hij constant in een min of meer eerlijke woordenstrijd met je zit. Maar het bijhouden van een twitterdossier is wel diep treurig en een tweet van daarnet “@Robert_Engel echt weer op het randje qua aanzetten tot geweld. Heeft ie lang over nagedacht.. beertje pippeloentje.” is ook eng sensatiebewust. De enige bescherming die anderen je kunnen bieden is een bescherming tegen jezelf. Ik krijg het gevoel dat je erbij genaaid gaat worden als de mogelijkheid zich ook maar enigszins voordoet.

op 01 11 2012 at 19:44 schreef Sammie Saul:

De shit waar ik me overigens echt zorgen om zou maken in jouw positie zijn anonieme hufters die je adresgegevens publiceren op twitter. En malloten als Engel (zwaait even naar Theo van Buuren). Van die gasten die als maden in een stinkende wond zitten te wroeten en zich wentelen in de meurende pus die naar boven komt tijdens het wroeten. Talentloze ramptoeristen met een iq van een garnaal die jou het allerliefste keihard op je plaat zien gaan zodat zij weer een middag met leedvermaak kunnen vullen.

op 01 11 2012 at 20:26 schreef Rene Koeman:

Ik steun jou Peter.

op 01 11 2012 at 22:29 schreef MNb:

Helaas PB, deze keer laat ik je in de steek. Ik heb geen geitenmaag. De hoeveelheid rotzooi die ik kan verstouwen is beperkt. Met de site van Robert Engel zit ik voorlopig weer aan mijn tax.
Ik heb geen flauw benul wat Superjan allemaal schrijft en wil het nu niet weten ook. Dat stukje van Annelies Hoeiboei was echter hilarisch, bedankt voor de link. Niet alleen maakt ze Superjan af, ze geeft Andrë Hazes nog even een lekkere trap na én verwijst stiekem naar Milan Kundera:

“Kitsch causes two tears to flow in quick succession. The first tear says: How nice to see children running on the grass! The second tear says: How nice to be moved, together with all mankind, by children running on the grass! It is the second tear that makes kitsch kitsch.”

op 02 11 2012 at 11:14 schreef Ch1po:

O help ik heb alweer de comments doorgelezen. Ik wil dat niet, Peter richt ajb een forum op.Ik wil alleen artikelen lezen stop mij ajb.

op 02 11 2012 at 11:17 schreef Bertie:

Ik wil precies hetzelfde zeggen als Estherrosa. Ik lees je geregeld en ben het vaak met je eens. Ik weet geen beschaafdere manier om met S. om te gaan dan negeren, negeren, negeren. En wanneer je (jullie) leven er werkelijk door verziekt wordt, er niet zelf iets aan proberen te doen maar een professional inschakelen.

op 02 11 2012 at 11:39 schreef Pyt van der Galiën:

Bennink heeft helemaal geen opvattingen, Bennink is een wandelend moreel vacuüm. Vergelijkbaar met Bas Paternotte, maar dan dommer. Voor zover ik kan zien wordt Bennink uitsluitend en alleen gedreven door de behoefte populair te zijn. Ik heb Bennink een tijdje gevolgd op Twitter, maar dat had ik na een maandje wel gezien. Zelden zo’n opportunist meegemaakt. Daar kan Mark Rutte nog een puntje aan zuigen.

op 02 11 2012 at 12:11 schreef Esther:

I got your back, Peter.

op 02 11 2012 at 13:20 schreef Rob:

Ik denk dat Pyt de spijker op zijn kop slaat qua Bennink. Maar zo zijn er natuurlijk wel meer. Populisme gaat nog eens heel groot worden…

op 02 11 2012 at 13:27 schreef Peter:

Dat stuk over Syrië van je laatst kan bv toch ook gewoon gelezen worden als een keiharde sneer naar hem?

Aaron, dit gaat niet over sneren. Dit gaat over laster en intimidatie. Dit gaat over een gek die een dossier over me aanlegt en daar om de haverklap ook even melding van maakt. Dit gaat om iemand die zich constant aan mij opdringt en die mensen tegen me probeert op te zetten.

Dit gaat om iemand die anoniem mijn adresgegevens verspreidt, die Twitteraccounts aanmaakt om op mij te schelden en mensen tegen me te mobiliseren.

Wie columns schrijft, kan kritiek verwachten, en die geef ik Bennink dan ook, want wat-ie schrijft is hemeltergend dom en kwalijk.

Maar stalking en intimidatie, dat is van een hele andere orde.

op 02 11 2012 at 15:52 schreef Edo:

Maar vergeet niet dat Superjan een erg belangrijke functie heeft in het debat.
Hij geeft de dommen een stem, en daardoor zullen ze niet schieten.
Deze redenering heb ik geleerd van Steven de Jong http://www.nrc.nl/stevendejong/2012/03/22/theodor-holman-laat-gefrustreerden-spreken-fijn-want-blaffende-breiviks-bijten-niet/
Deze blaffende breiviks blaffen ook niet, dat heeft maatschappelijk nut en verdient lof:
http://www.stormfront.org
Niet zo bekrompen allemaal oogkleppen af.

op 02 11 2012 at 16:00 schreef babs:

Voor zover ik kan zien wordt Bennink uitsluitend en alleen gedreven door de behoefte populair te zijn.

Dat kan ik me niet voorstellen, daarvoor is hij gewoon te veel tijd bezig bij de bij het grote publiek totaal onbekende Peter Breedveld.

Ik weet niet waarom Bennink doet wat hij doet, maar weet wel dat hij er doelbewust op uit is Peter en Hassnae te beschadigen. Daarin staat hij niet alleen, maar Bennink is in dat kamp één van de gevaarlijksten, omdat, anders dan GS, nogal wat serieuze mensen, zoals bijvoorbeeld Hans Laroes, hem serieus lijken te nemen.

Beste voorbeeld van doelbewuste poging tot beschadiging: in een TV-gesprek waarin ook dode joden worden behandeld lacht lacht Hassnae elders om een losstaande opmerking. Superjan slingert meteen de tweet de wereld in dat Hassnae om dode joden lacht, terwijl hij weet dat het niet waar is en terwijl hij als mediaman weet hoe met zo’n tweet aan de haal wordt gegaan. Fouter dan FOUT.

op 02 11 2012 at 16:14 schreef Edo:

Als Powned en Geenstijl mij 1 ding hebben geleerd is dat alles wat krampachtig ‘politiek correct’ probeert te doen, in alles te preveren valt boven mensen die het omgekeerde doen.

op 02 11 2012 at 16:46 schreef Rob:

Laroes neemt Superjank serieus omdat hij onder deel uitmaakt van “het wereldje” – in dit geval het omroepwereldje. Want zo werkt dat, Babs. Als je een gevaarlijke, gewelddadige gek en pak ‘m beet Femke Halsema bij elkaar zet, dan loopt Halsema weg. Behalve als die gevaarlijke, gewelddadige gek een kamerzetel heeft bij de PVV, want dan zijn het collega’s en dan moet ineens zo’n nonvaleur serieus genomen worden.

op 02 11 2012 at 17:45 schreef babs:

Rob,
Je hebt gelijk, een gek met een PVV zetel is dan ook gevaarlijker dan een gek zonder PVV zetel.

Daarnaast wordt Bennink door veel te veel mensen onderschat:
-Het is geen simpele popi jopie; hij maakt serieus werk van zijn strijd tegen Hassnae en Peter.
-Vaak wordt Bennink ook als minder erg dan GS neergezet. Klopt ook gewoon niet, want Bennink is veel achterbakser. Terwijl hij gewoon hetzelfde doel nastreeft: het opdringen van het Roze-Khmer burgermansfatsoen en het monddood maken van tegenstanders ervan.

op 02 11 2012 at 22:56 schreef MNb:

@Estherrosa ea: “de spuigaten uitlopen”
De ellende is niet alleen dat zoiets de spuigaten uitloopt, maar bovendien dat het nog effect heeft ook als de betreffende klojo het maar lang genoeg volhoudt. Het is gemakkelijk om te zeggen “leg het naast je neer”(disclaimer: niemand hier doet dat). Ik voor mij weet dat ik de drek niet hebben kan die PB over zich heen krijgt. Precies daarom vermijd ik GS ed.
Termen als terreur, stalking en intimidatie zijn wel degelijk gerechtvaardigd. Als PB er een keertje het bijltje bij neergooit zal ik het hem niet kwalijk nemen. Moge dat moment nog ver in de toekomst liggen.

op 03 11 2012 at 15:26 schreef Edo:

We moeten de opinie bij de Volkskrant los van een paar columnisten maar gewoon niet meer serieus nemen.
Ik ga voor Trouw, misschien wel de beste krant van Nederland.

op 03 11 2012 at 19:50 schreef Edo:

Ik hou van stukjes met feiten, noem me gek.

op 05 11 2012 at 11:58 schreef MNb:

Oh, ik lees als doorgewinterd atheïst al meer dan 15 jaar Trouw. Voor de feiten – met de analyses en de meningen ben ik het meestal oneens.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS