Home » Archief » Dikke middelvinger voor de slippendragers van de Grote Leider


[15.03.2014]

Dikke middelvinger voor de slippendragers van de Grote Leider

Hassnae Bouazza

Freunde
Illustratie: Doorbraak

Naar aanleiding van de totaal hysterische storm die gisteren opstak na de tweet van Fouad Sidali realiseerde ik me gisteren dat het al heel veel zou schelen als politici eens een keer achter hun woorden bleven staan. Niet dat laffe terugnemen van (eindelijk eens) felle uitspraken. Maar gewoon blijven vasthouden aan hún mening, hoe groot het verbale geweld tegen hen ook is.

Het is die ruggengraatloze houding van alle andere politici die Wilders zoveel sterker maakt. ‘Ja, ik vind hem walgelijk.’ ‘Ja, ik vind hem gevaarlijk.’ ‘Ja, ik vergelijk hem met Hitler.’ Et alors?

Grote Leider

Is de vrijheid van meningsuiting opeens niet meer absoluut als de Grote Leider op de korrel wordt genomen? Doen de gevoelens van andere mensen dan PVV-ers er soms niet toe? Heeft die nepdemocraat ooit een van zijn uitspraken teruggenomen? Nooit.

Neem daar eens een voorbeeld aan, laaglandse politici, in plaats van aan zijn rabiate racisme. Ga niet met hem wedijveren over wie de grootste bek kan trekken over Marokkanen, maar over wie er principes heeft en die durft te verdedigen.

Maar nee, wat doen onze politici bij de minste kritiek? Als Smeagols kruipen ze voor de Grote Leider om maar snel afstand te nemen van partijgenoten die eens een keer eerlijk uithalen. Of ze kruipen zelf: ‘Sorry, sorry Grote Leider, dat had ik niet moeten doen’.

Stuitende hypocrisie

Weg ermee. Ik ben die dubbele maten en die stuitende hypocrisie zo spuugzat. En niet alleen van de politici, maar van de roedel ‘opiniemakers’, ‘journalisten’ en andere ‘medialui’ die consequent met het schuim op de lippen stukkies gaan tikken als hun held of zijn aanhangers worden aangevallen, maar oorverdovend zwijgen als andersdenkenden de mond wordt gesnoerd, als ze worden belasterd.

En ik ken die roedel: ik weet precies wie van die stoere columnisten kleptomane trekjes vertoont als ze in de Albert Heijn lopen, wie er achter de schermen kritische stukken probeert te censureren, wie allianties smeedt om vooral zijn baantje te behouden en wie achter de schermen ideologische tegenstanders probeert uit te schakelen – maar wel elke week de moreel verheven criticus speelt in zijn of haar kollumpie.

House-niggers

Daarnaast heb je de ambitieuze beroepsallochtonen die zich maar wat graag inlikken bij diezelfde medialui in de hoop op een doorbraak of baantje (‘ik ben wel bevrijd’, ‘ik kijk niet weg’): van die opportunisten die serieus denken dat ze veilig zullen blijven voor kritiek zolang ze maar in de pas blijven lopen. House-niggers noemde Malcolm X hen. Maak jezelf niets wijs: jullie legitimeren de racisten.

En daar ben ik dus klaar mee: ik ben niet minder dan welke autochtoon ook. Ik heb niks aan wie dan ook te danken, behalve mijn familie en dierbaren. En ik heb net zoveel recht op mijn mening, hoe weerzinwekkend je die ook mag vinden.

Probeer mijn standpunten eens onderuit te halen in plaats van je in duizelingwekkende bochten te wringen om me in diskrediet te brengen.

Zogenaamde journalisten

Dus een welgemeende dikke middelvinger voor iedereen die niet tegen kritiek op zijn Grote Leider kan: jouw leider is niet de mijne.

Een dubbele dikke middelvinger voor al die zogenaamde journalisten die hun podia misbruiken voor hun persoonlijke rancune en geen betoog zonder stropoppen kunnen opbouwen.

Een hartstochtelijke middelvinger voor een ieder die de racisten legitimeert, maar wanneer het hem eens uitkomt, voor de show ook eens uithaalt naar hen. Jullie zijn doorzichtig.

Marokkaan en moslim

En vooral een middelvinger vanuit het hart voor een ieder die niet tegen kritiek kan, en dan maar gaat lasteren, en voor mensen die denken dat ik, als Marokkaan en moslim, mijn vrijheid aan hen heb te danken en terug mijn hok in moet.

Als je niet met andere meningen om kunt gaan, zijn er genoeg landen waar ze van repressie houden.

Hassnae Bouazza schreef een boek over Arabieren, gesnubbed door de blanke Arabierenkenners hier te lande (en daarna geplagieerd), geprezen door Arabische Nederlanders en iets van drieduizend keer genoemd door de Roze Khmer in haar Arabierenhaatstukjes, Arabieren Kijken. En ze heeft haar eigen site, Aicha Qandisha.

Hassnae Bouazza, 15.03.2014 @ 11:36

[Home]
 

51 Reacties

op 15 03 2014 at 11:52 schreef Onno Uittenbogaard:

Mooi geschreven!!
Verder niks aan toe te voegen.

op 15 03 2014 at 11:58 schreef Jan fré Boven:

Schelden doet geen zeer (uit het Gronings vertaald Nederlands), zeiden ze vroeger o school altijd als iemand werd uitgescholden.

Dus als Geert Wilders wordt uitgescholden, dan heeft hij dat ook maar te accepteren. Zekere omdat hij het lef heeft om hele groeperingen uit te schelden.

Wel vraag ik me af wat we er als mensheid mee opschieten dat we elkaar uitschelden. Het zou wijzer zijn om met elkaar wat klaar te maken dan elkaar met vuur en zwaard te bestrijden.

En ik ben het met Hassnae eens dat politici best eens voor hun mening mogen staan, zonder die in eens weer te veranderen, of in te trekken.

op 15 03 2014 at 12:19 schreef dewanand:

namaste Hassnae,

deze zin is leuk:
‘House-niggers noemde Malcolm X hen. Maak jezelf niets wijs: jullie legitimeren de racisten.’

Ja, tussen witte wolven moet je je wit verven als bruintje of zwartje en dat doen wij allemaal hele tijd, hindoestanen, negers, afro mixen, marokkanen, moslim soorten, aziaten, enz. Zwart is crimineel, en negatief geassocieerd en ik merk nu steeds vaker hoe de blanke Hollanders mij keihard negeren of gewoon hard weglopen als ik ze aanspreek in het winkelcentrum, supermarkt ed. Dit is de verrechtsing, toename vreemdelingenhaat, laatste fase Koude Holocaust en iedereen met een kleurtje maakt dit elke dag mee. Wij zijn in een apartheidsstaat nu, met rassenscheiding. Einde der tijden voor elke zwarte.

Wieroe werkt aan oplossingen nu voor de problemen van zwarten, wel kan het lang duren eer hij met iets naar buiten komt.

Wel miauwt Wieroe steeds vaker tegen mij:
‘Jullie zwartkonten zijn verdoemd in Nederland en rest EU, wordt een slimme, zwarte draaikont en rot op naar je jungle en woestijn.’

dewanand en Wieroe

op 15 03 2014 at 12:31 schreef Pickelhaube:

@jan fré

Schelden doet wel zeer. Heel letterlijk. Bij uitsluiting en uitschelden licht het hersendeel dat ook actief is bij pijn op.

Maar Wilders wordt niet uitgescholden als hij met Hitler vergeleken wordt, dat is gewoon een feitelijk juiste constatering. Ikzelf trek die vergelijking al sinds 2009 en maakte alle censuurspelletjes die gespeeld worden al mee. Of de vergelijking inhoudelijk opgaat maakt fans van Wilders niet uit, het is vooral de beeldvorming waar ze zich zorgen over maken. Een bezwaar dat ik vaak hoorde is dat je er “Wilders alleen maar groter mee maakt”. Wel apart dat er vervolgens zo agressief op gereageerd wordt als je er Geert zo behulpzaam mee bent. Een andere is een soort bizarre vervorming van de wet van Godwin die over de ontaarding van internetdiscussies gaat, maar niet over inhoudelijk kloppende vergelijkingen. en bovendien: alsof de Godwin in het wetboek vermeld staat. Ik ben blij dat het taboe er eindelijk vanaf is, eerlijk gezegd en zou iedereen aan willen sporen zoveel mogelijk de vergelijking te trekken.

op 15 03 2014 at 12:32 schreef wiske:

Geert een grote leider, haha ,klerelijder zeker!
Zie zo’n andere grote leider http://www.westernshugdensociety.org/photos/dalai-lama-jorg-haider/
Oeps, vind ik er nog een; http://i.imgur.com/hezC9Aq.jpg die ook hierbij past http://www.businessinsider.com/john-mccain-meets-oleh-tyahnybok-in-ukraine-2013-12

op 15 03 2014 at 12:44 schreef MNb:

“Het is die ruggengraatloze houding …..”
Precies mijn idee. Ik ben ervan overtuigd dat Sidali de gedachten van heel wat Nederlanders vertolkt. De leiding van de PvdA heeft een gouden kans voorbij laten gaan. Samson en Spekman hadden de uitspraak kunnen afwijzen om er vervolgens op te wijzen dat ze heel goed begrijpen waar deze vandaan komt: “Nee, Wilders is geen Hitler, we zijn het oneens met Sidali op dat punt, maar de overeenkomst waar Sidali op wijst – wegpesten van een bevolkingsgroep – is zonneklaar.”
De reactie van Wilders was ook zo voorspelbaar – hij herhaalt zijn “advies”. Want hij is te laf om op het NOS-journaal te herhalen wat hij een paar jaar geleden zei:

http://zapruder.nl/portal/artikel/geert_wilders_ziet_deportatie_van_moslims_als_mogelijke_optie

Sidali zei alleen maar wat deze cartoon uitdrukte.

op 15 03 2014 at 13:16 schreef Pickelhaube:

Overigens voor iedereen die bang is dat hem een smaadproces kan worden aangedaan als hij Wilders met Hitler vergelijkt, kan ik het boek De eeuwige terugkeer van het fascisme absoluut aanraden, die Wilders nog probeerde te censureren. Het is een vrije mening die je gewoon mag hebben en die bovendien stevig onderbouwd werd. dus als hij wie dan ook daarvoor aanklaagt, gaat hij dat per definitie glansrijk verliezen.

op 15 03 2014 at 13:21 schreef laarmans:

Vanuit woede en onrecht wordt de mooiste literatuur geschreven. Zie J’accuse van Emile Zola.Dit pamflet van Hassnae verdient het om miljoenvoudig over Nederland verspreid te worden om iedereen te laten lezen dat Nederland afglijdt naar een barbarenstam.

op 15 03 2014 at 13:31 schreef Bertje:

Prima stuk.

Uit pisneid ben ik een Facebook pagina begonnen “hitler lijkt op wilders” kijken hoelang Facebook dit tollereert.

facebook.com/geertenadolf of facebook.com/adolfengeert

op 15 03 2014 at 13:42 schreef Pickelhaube:

Ey Bertje, kom er gezellig bij!

op 15 03 2014 at 14:38 schreef Max:

Goed stuk Hassnae

Wilders waarschuwt Hitler-vergelijkers en dreigt ze voor de rechter te dagen in een civielrechtelijke procedure.

En dit mag Geert natuurlijk wel,hij bepaalt wat anderen wel of niet mogen zeggen en neemt zelf alle vrijheid daarin….
Hij de sekteleider met zijn dubbele moraal http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2007/9/Jami-en-Wilders-vergelijken-Mohammed-met-Hitler-ELSEVIER140406W/

op 15 03 2014 at 15:04 schreef Rosa:

Goed stuk, Hassnae Wáár is de vrijheid van meningsuiting van de tegenstanders van de gillende gek?

op 15 03 2014 at 15:24 schreef dewanand:

namaste Max,

Kan je even je rechtse bilmaatje Geert Wilders inlichten dat een zekere illegale, lage kaste koelie kat uit delft kennisstad, ene Wieroe al de onderstaande lasterlijke teksten over hem heeft gepubliceerd? Wel zal Wilders eerst de grondwet moeten veranderen want in Nederland kan je een kat niet echt berechten, katten staan boven de wet en mogen Hollandse muizen legaal vermoorden.

Wieroe
de Uberkat

zie deze teksten van Wieroe, die dit dicteerde aan mij als zijn vieze, bruine typslaafje.:

Geheim: Geert Wilders heeft ontwerp hi tech gaskamer

Offeraar Dewanand
Offercode wfor1273
Offerdatum 5 april 2009

http://www.dewanand.com/wfor1273.htm

Geert Wilders wil alle Hindostanen vergassen

Offeraar Dewanand
Offercode wfor1269
Offerdatum 12 januari 2009

http://www.dewanand.com/wfor1269.htm

Moordeskaders van Wilders, heb geduld komt eraan
http://www.dewanand.com/wfor1251.htm

RARA:
Gaat Geert Wilders nu Wieroe aan zijn staart pakken en voor de rechter slepen?

Welles, nietes?

of gaat hij Wieroe een kopje kleiner maken, ontvoeren en verkopen aan een chinees die arme Wieroe dan verwerkt in een lekkere chinese wokschotel voor PVVers.

op 15 03 2014 at 15:59 schreef Pyt van der Galiën:

Goed stuk. De hypocrisie van de politieke kaste is inderdaad met geen pen te beschrijven. Wij weten al jaren dat Wilders een racist is, maar Roemer en Samsom komen daar nu pas achter?

Beter laat dan nooit, natuurlijk, maar dan ga ik er wél van uit dat Renske Leijten vanaf nu geen gezamenlijke moties meer indient met Fleur Agema. Indien wél, dan blijken ook de ‘geschokte’reacties van de afgelopen dagen niet meer dan hol geblaat te zijn geweest.

op 15 03 2014 at 17:58 schreef frans:

Ik stem op Wilders !

op 15 03 2014 at 18:03 schreef Bertje:

Pickehaube

Dank en gedaan.

Doet u gezellie bij mij mee

http://www.facebook.com/geertenadolf

op 15 03 2014 at 18:27 schreef Boudewijn:

Hassnea,

Je stelt een erg belangrijke vraag: “Is de vrijheid van meningsuiting opeens niet meer absoluut?”

Het antwoord is teleurstellend: Nee dat is die niet en dat is die nooit geweest.

We hebben spijtig genoeg allemaal te kampen met de censuur van mensen die zichzelf boven anderen geplaatst voelen. Mensen die menen het recht te hebben te bepalen wat anderen mogen zeggen en hen zelfs de mond te snoeren met repressieve maatregelen.

Eerder kwam dat al aan de orde bij een artikel van Peter. Ik zal steeds blijven pleiten voor absolute vrijheid van meningsuiting. Altijd en voor iedereen.

op 15 03 2014 at 21:36 schreef dewanand:

kijk hiernaar zegt Wieroe, de slimme Hindoe kat nu:

‘Een kleine snorrebek die duizend leugens en waarheden kan verkondigen in miauw katten Sanskriet, wow, wat ben ik toch superieur als Uber koeliekat uit Delft kennisstad’.

Idem dito zou Wilders nu miauwen in Hollandse bleekscheten blaattaal he, zie onder:

Wilders noemt Buma ‘ongeloofwaardige leugenaar’

Het is ”ongeloofwaardig” dat CDA-voorman Sybrand Buma VVD-leider Mark Rutte ervan beschuldigt met loze beloften het aanzien van de politiek te schaden.
Foto: NU.nl/PT Fotografie

Dat zei PVV-leider Geert Wilders zaterdag tegen de NOS in Almere.

”De kritiek op de premier kan ik op zich wel delen”, zei Wilders. ”Maar het is grotesk dat die uit de mond komt van een van de grootste leugenaars en bedriegers van Den Haag.”

http://www.nu.nl/gemeenteraadsverkiezingen/3727169/wilders-noemt-buma-ongeloofwaardige-leugenaar.html

Het mysterie van Holland:

‘Wordt Geert Wilders de grote blote, blonde leider en potente Alfaman van Nederland, voor 2040?’

‘Is het dan toch waar dat Adolf Hitler zich nu vermomd heeft als een inferieure halve Indo-Germaan, en zo in het diepste geheim werkt aan HET VIERDE Arische Rijk op aarde?’

W & D.

op 15 03 2014 at 23:24 schreef Ralph van der Geest:

Mooi en hartstochtelijk mee eens.

op 16 03 2014 at 02:14 schreef Han van der Horst:

J’accuse van Zola willen lezen en je Frans is een Engelse vertaling. http://www.marxists.org/archive/zola/1898/jaccuse.htm
En hier is het origineel om te downloaden en te bewaren
http://gallica.bnf.fr/ark:/12148/bpt6k701453s.r=l'aurore.langEN

op 16 03 2014 at 08:35 schreef Ruud van Gerrevink:

Ja, je kunt bepaalde vergelijkingen maken voor zover ze inhoudelijk kloppen. Ja, er is een vergelijking te maken met uitspraken van Wilders die steeds extremer lijken te worden naar gelang hij daarvoor kennelijk de ruimte krijgt. Je kunt zelfs de vergelijking maken met een volk dat vanuit een reeds bestaand anti-gevoel steeds meer gehersenspoeld wordt om het normaal te vinden dat de “Untermensch” moet worden vervolgd en uit de maatschappij moet worden gewerkt. Ik ben er overigens van overtuigd dat het zover niet zal komen; je mag me daarom naïef noemen. Ik zal me niet beledigd voelen.

Maar stop even. Kijk nog eens naar een interview met een slachtoffer van het nazi regime. Kijk naar het nummer op de arm en probeer je in te leven in het leed dat deze mensen hebben doorgemaakt en waar zij nog steeds onder lijden.

Het aspect dat in deze discussie onderbelicht blijft, is dat we uit respect voor deze slachtoffers betere argumenten zouden moeten willen gebruiken dan Godwinnetjes.

op 16 03 2014 at 09:59 schreef irrie:

wilders is wilders….de lafheid, dus zo sneue houding, van de rest, dat is pas eng….

op 16 03 2014 at 10:29 schreef Pickelhaube:

@Ruud

Dan kijk je naar het eindresultaat. Het is te hopen dat de lijn in het zand al een tijdje voor Wilder’s “Wannsee conferentie” getrokken gaat worden en we zijn eindoplossing niet gaan afwachten voor we de vergelijking gaan trekken.

op 16 03 2014 at 13:05 schreef Abdel:

Helemaal mee eens Hassnae. Het is mijn stellige mening dat die ruggegraatloze houding van politici die nóg gevaarlijker is dan die smerige racist. Hij mag zeggen over MIJ dat ik als het even kan weg moet, want vrijheid van meningsuiting, maar als mensen hem met die andere grote racist vergelijken dan dreigt die ophitser met de rechter. En ondertussen slaapt iedereen maar lekker door. Weet je, laat wilders bij de volgende verkiezingen winnen en hij premier worden. Het is tijd om kleur te bekennen! Dan wil ik wel horen hoe die smerige gluiperds het racistische electoraat, want in mijn ogen zijn alle pvv-stenmmers racisten!, gaan verdedigen. Nederland stond voorop met het veroordelen van Oostenrijkers toen de FPÖ van Haider in 1999 won. Ik wist dat die veroordeling geen flikker waard was eind 2001 toen fortuyn, die andere grote roerganger, aan zijn opmars begon. Eindelijk kon men zeggen wat men dacht van die vieze allochtonen! We zijn nu 13 jaar verder en we zijn geen flikker opgeschoten met al dat geouwehoer. Helemaal geen ene moer! Sterker, er is een hele generatie opgegroeid met het idee dat die hollanders racisten zijn. Dat wordt lekker gezellig.

op 16 03 2014 at 13:30 schreef dewanand:

citaat:
op 16 03 2014 at 08:35 schreef Ruud van Gerrevink:

‘Maar stop even. Kijk nog eens naar een interview met een slachtoffer van het nazi regime. Kijk naar het nummer op de arm en probeer je in te leven in het leed dat deze mensen hebben doorgemaakt en waar zij nog steeds onder lijden.’

Namaste Ruud,

Ja, je hebt gelijk, het nummertje op de arm, de jodenster, de roze driehoekjes, de brandmerken, de ratels van de melaatsen, de lagere kasten in duizenden Indiase slums, oftewel:

Frantz Fanon: ‘De vertrapten der aarde’.

Elke samenleving heeft winners en losers, haves and have nots, hogere kasten en straatarme lagere, enz.

En geloof mij nog afgelopen vrijdag sprak ik met twee lage kaste surinaamse negers in Delft (bij de hoven buiten) en ik herkende mijzelf in hen als vertrapte zwartjes onderling. Zij zitten met het slavernij verleden, en ze zitten vast.

Wieroe miauwt:

‘zie je wel Ruud, er is geen mensheid, jullie zijn gewoom mislukte mensapen met grotere hersenen en supergrote piemels en kutjes, meer zijn jullie niet en meer worden jullie ook nooit.’

dewanand en wieroe

op 16 03 2014 at 13:31 schreef frank assmann:

Wilders is een nazistisch zwijn met racistische deportatie fantasietjes.De lik in met dat stuk tuig.

op 16 03 2014 at 13:46 schreef MNb:

Vooral omdat Wilders zijn eindoplossing al kenbaar heeft gemaakt – zie de link in mijn vorige reactie. Ik zie geen wezenlijk verschil met

http://nl.wikipedia.org/wiki/Madagaskarplan

op 16 03 2014 at 15:59 schreef Erik Tjallinks:

Je kunt van een racistische volksmenner niet verwachten dat hij niet boos wordt als hij met de meest verafschuwde dictator uit de laatste eeuwen wordt vergeleken. Het komt hem zelfs goed uit, want de vergelijking en de boosheid daarover, maken hem in de ogen van zijn bewonderaars nog meer tot held en slachtoffer.

op 16 03 2014 at 16:12 schreef Erik Tjallinks:

Zie ook:
http://arjenstilklik.blogspot.nl/search?q=PVV

op 16 03 2014 at 16:25 schreef Merel Moeke:

Niets aan toe te voegen. Zeer goed stuk.

op 16 03 2014 at 16:47 schreef Sasha Berkman:

http://www.blikopnieuws.nl/bericht/211033/landelijk-beraad-marokkanen-wil-actie-van-om-om-uitspraken-wilders

fijn!

op 16 03 2014 at 17:19 schreef jvdheuvel:

Nou hier staat geen letter in waar ik het niet mee eens ben. Sorry heb dus niks anders te melden. ;-)

op 16 03 2014 at 17:46 schreef Pickelhaube:

@Erik

Is dat erg, als je mensen die toch al voor Wilders waren boos maakt? Ik heb daar in ieder geval schijt aan. De boodschap is eerder voor mensen die overwegen op Wilders te stemmen. Die worden daar natuurlijk niet boos van, lijkt me eerder dat het hun nog te maken keuze gunstig kan beïnvloeden. Vandaar dat Geert daar zo van baalt natuurlijk.

op 16 03 2014 at 19:05 schreef Flip van Dyke:

Mee eens Hassnae.

Met een steeds grotere mate van verbijstering volg ik de discussie. Of het nu over Marokkanen of Polen gaat, Bulgaren of Roemenen, feiten spelen geen rol.
In tegenstelling tot velen zoek ik de oorzaak in extreem rechtse figuren als Wilders etc. Het gaat mij om de totale onzin die de Nederlandse pers ons dagelijks voorschotelt. Wilders was nooit zo groot geworden zonder de volledige medewerking van de pers. Voor het grootste deel is de pers in handen van de extreem-rechts, voor een ander deel is het totale onwetendheid of puur winstbejag, baantjes behoud.

Ik haak af. Ik trek die onzin niet meer. Ik maak alleen nog een soort dump van het onderzoek dat nu al een tijdje doe naar de rapporten van Nyfer en NExit dan ga ik wat anders doen.

op 16 03 2014 at 23:43 schreef dewanand:

Citeren: op 16 03 2014 at 19:05 schreef Flip van Dyke:
‘Voor het grootste deel is de pers in handen van de extreem-rechts’,

Ja zeker Flip van Dyke,

Ik was lang geleden, bij een presentatie van een academisch onderzoek en daar werd gezegd dat er geen vrije pers is in Nederland en hele EU. Correlatie onderzoek wees uit dat Flip van Dyke gewoon honderd procent gelijk heeft, en rara: 88 procent van alle journalisten zijn kansloze, kleingeschapen, seksueel gefrustreerde, lelijke roomblanke mannen, vaak Wacho’s, kansloos op de open en vrije seksmarkt, dus als undercover baantjes doen ze aan het rechtse reaguren internationaal he, via proxy servers of ze breken in bij wifi van de buren.

Nou even hand in eigen zwarte boezem steken, zie dit hele betoog is mijn echte life story en zelfs Wieroe is nog een winner vergeleken bij mij:

WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 18 of 23
Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi

17. Holocaust van lagere kaste koeliemannen, suïcidale psycho gaskamers

http://www.dewanand.com/emancipatie18.htm

En dus daarom scoor ik 780 op de PV koelie RE schaal van mijzelf als lage kaste, bruine rechtse koelieaap.

op 17 03 2014 at 00:50 schreef dewanand:

namaste Peter,
even uitleg he: die score van mij op die rasneutrale en volksneutrale PV koelie RE scale is ruim 780 zeg ik en ik meen het erg serieus.

Zie die PV RE schaal hier, is met Wieroe, als slimme hindoe kat en data cruncher, ontwikkeld en nu verder verfijnd:

WEBpublication BOOK WART0213 / EPAGE 68 of 125
Koran: verbieden of Herschrijven?
De gids voor geweldloze deïslamisering
46. Abstract classificatiemodel rechts-extremisme (PV-RE-schaal)

http://www.dewanand.com/koran068.htm

HIer fragment eruit, RE level 800 he, erg gevaarlijk, SSers:

RE (800) =
f(Eigen volk (500) ; Eigen vrouwen (500) ; Eigen land (700) ; Eigen leider (800) ; Streven naar dominante monocultuur (700) ; doctrinistisch denken (700) ; Collectief denken (600) ; Oorlog voeren (600) ; Streven onafhankelijkheid (600) ; Wil om voort te bestaan (700) )

Uitleg RE (800)
Het rechts-extremistisch individu kiest op niveau RE (800) voor openlijk geweld of openbare agressie tegen willekeurige leden van een B-volk. Meestal is zo iemand geen lid van een rechts-extremistische organisatie, omdat zijn blinde vreemdelingenhaat niet correct is en het imago van de partij kan schaden.

http://www.dewanand.com/koran071.htm

op 17 03 2014 at 04:22 schreef Robin:

“Het gaat mij om de totale onzin die de Nederlandse pers ons dagelijks voorschotelt.”

Lees je wel eens rechtse blogs!?
Die zijn het namelijk volkomen met je eens

“Wilders was nooit zo groot geworden zonder de volledige medewerking van de pers.”

Omdat ze vrijwel allemaal anti Wilders zijn?

op 17 03 2014 at 08:30 schreef Flip van Dyke:

@Robin
Voor rechts is het een tactiek om te roepen dat de pers allemaal tegen hun is. Dat doet de PVV al jaren.
Ik kan echter met vele voorbeelden aangeven dat het niet waar is. Inderdaad is het zo dat er vele columnisten zijn die Wilders niet zien zitten, maar die hebben allemaal dezelfde soort retoriek: op morele gronden Wilders veroordelen, maar feitelijk falen zij en de journalisten.
Voorbeeld: al sinds 2006 roepen Wilders cs over de ‘massa-immigratie’ uit moslimlanden. Bij elk ‘interview’ komt het ten sprake. Noem mij eens een journalist die daar over heeft doorgevraagd. Die eens heeft uitgezocht hoe groot die ‘massa-immigratie’ wel niet is. Je zal tevergeefs naar iets fatsoenlijks zoeken. En zo kan ik veel meer voorbeelden noemen. Je moet dus niet alleen kijken wat er wel gezegd en geschreven wordt, maar ook wat er niet wordt gezegd. Juist in het falen van de journalistiek zit de grootste steun voor extreem-rechts.

op 17 03 2014 at 11:28 schreef Sasha Berkman:

Robin, sorry hoor, maar je klets uit je nek. Wilders heeft de pers aan een touwtje… Verder is hij te laf om hem “onwelgevallige” media te woord te staan. je moet de boel niet omdraaien.

op 17 03 2014 at 17:49 schreef dewanand:

Nou nou, zelfs Wieroe is nu jaloers op Geert Wilders die nu overal geknuffeld en leeggezogen wordt omdat zijn blanke lul nou eenmaal zeker 30 maal langer is dan die van de impotente, besneden en gecastreerde Wieroe, de lage kaste koeliekat van Dewanand, die elke dag dwangarbeid moet verrichten in een suicidaal Delfts concentratiekamp en al die zieke, misselijke boeken en teksten van zijn baasje luidop moet reciteren in miauw sanskriet om originele Duitse nazi (geen bami en roti smaakjes) kattenbrokjes uit september 1941 op de plank te krijgen.

Kom Marokkaanse meiden stuur je gedragen tanga slipjes van een weekje naar Geert Wilders met halal menstruatiebloed als een islamitisch knuffeltje aan hem en zijn hele Arische PVV pijp en afwerkclubje. Gratis, vers, warm ingespoten Arisch PVV zaad is wel gezond voor alle stoute Marokkaanse scheurtjes,

‘Wilders definitief vertrokken van het rechtse kamp’

De PVV is definitief vertrokken van rechts en is momenteel op sommige punten zelfs linkser dan de SP.
Foto: ANP

Dat zegt premier en VVD-leider Mark Rutte in een interview met NU.nl.

http://www.nu.nl/gemeenteraadsverkiezingen/3727530/wilders-definitief-vertrokken-van-rechtse-kamp.html

op 17 03 2014 at 18:57 schreef Joke Kaviaar:

De reïncarnatie van Hitler – “Het duurt nog wel even voor het weer salonfähig wordt geacht om een Hitler te zijn. Voorlopig houdt hij daarom maar zijn huidige naam, Geert Wilders, de blonde vrijheidsstrijder voor Volk en Vaderland. Nog altijd wordt zijn oude naam in één adem genoemd met de Shoah. Maar zijn methoden zijn toch anders, ze zijn toch beter, verfijnder, geraffineerder? Hij doet het toch veel netter nu?” http://www.jokekaviaar.nl/Reincarnatie-Hitler.html

op 17 03 2014 at 20:16 schreef dewanand:

De reincarnatie van Hitler
Auteur: Joke Kaviaar

Dit vinden Wieroe en ik de mooiste eindzinnen uit deze tekst:

‘Zijn invloed neemt toe, hij hoeft maar wat te brullen, als vanouds, of het wordt opgeschreven, gefilmd, uitgezonden, besproken. Zijn beweging heeft veertien zetels in de Tweede Kamer en groeit in aantal en in kracht. Zijn tijd zal weer komen! Die Fahne hoch! Die Reihen dicht geschlossen!’

Joke Kaviaar, 15 maart 2014

Namaste Fnaakters,

volgens mij starten alle despotische leiders (in alle culturen en naties) altijd eerst met een sublieme polariserings campagne. Maar het punt nu is dat de hoofdverdachte, de leider, altijd een psychopatische, maniakale, exhibitionistische en megalomane figuur moet zijn, dus een karikatuur die een Wajang poppenspel moet vertonen achter de schermen voor het domme stemvee.

Geert Wilders is aandachtsgeil en wil stijf gefluft worden door heel Nederland, waarna iedereen in de rij moet bukken voor hem op vier poten en met ontblote scheurtjes.

Mooi werk Joke Kaviaar, ga zo door, Wieroe zal lofliedjes miauwen op je luxueuze hunnebed rustplaats als de MIVD je laat verdwijnen in het oude veengebied.

dewanand en Wieroe
hindoe fundamentalisten

op 17 03 2014 at 23:11 schreef edo:

haha, dit is van een discussie met iemand op youtube, deze man denkt dat de grap van Sjaak Bral naast een aanval op de pvv ook een aanval op de smurfen is, echt tamelijk onvoorstelbaar:

+edo tje Ik denk het ook niet maar is het je opgevallen dat veel, heel veel mensen Smurfen kijken zijn die nu Wilders aanhangers??? Wat is er mis met de Smurfen. Smurfen zijn voor kinderen (kinderprogramma) als eerste uitgezonden door de VARA, Linkse mensen kijken VARA. M.a.w. de Smurfen werden bekeken door kinderen van linkse ouders later werd het bekent voor alle kinderen omdat het een leuk kinderprogramma was/is. (smurfen oorspronkelijk een Amerikaanse uitvinding). Sjaak mag zeggen wat hij wil en Wilders mag reageren zoals hij wil en de rechter zal zijn uitspraak doen. Gelukkig wonen wij hier in een rechtstaat. 
Minder weergeven
(https://www.youtube.com/watch?v=-CRJOMb9Zv8)

op 18 03 2014 at 01:01 schreef Robin:

” Noem mij eens een journalist die daar over heeft doorgevraagd. Die eens heeft uitgezocht hoe groot die ‘massa-immigratie’ wel niet is. Je zal tevergeefs naar iets fatsoenlijks zoeken”

Dat hoeft helemaal niet grondig door een journalist te worden onderzocht.
Een gewone burger(b.v. een PVV stemmer) die door een grote stad loopt kan dat ook.

“Verder is hij te laf om hem “onwelgevallige” media te woord te staan”

Nee hoor, dat is gewoon verstandig van hem

op 18 03 2014 at 09:45 schreef laarmans:

@ Robin

Je maakt dezelfde fout als veel grote- stadse mensen.Die denken wanneer ze door Amsterdam, Utrecht,Rotterdam of Den Haag lopen dat Nederland is overgenomen door moslims en ander vreemd volk.Het is pure beeldvorming, een eigenschap van de meeste PVV ers.Nederland bestaat niet uit de Randstad, dat is hooguit 10 a 15 procent van de oppervlakte.Nederland is het buurtschap,het dorp, de kleine en middelgrote stad.Daarin zijn allochtonen ver in de minderheid. In mijn middelgrote stadje van 75.000 inwoners is slechts 2% van allochtone afkomst.En zo zijn er nog veel meer voorbeelden, waaruit blijkt dat de angst voor islam/moslims niet gebaseerd is op feiten.
In de vele discussies die ik voerde op populistische-en nationalistische websites kwam ik ongelofelijke stellingen tegen. Er zijn geen 1 miljoen moslims, maar 6 miljoen in Nederland.Die 1 miljoen is een leugen van de linkse pers.Tegen zoveel domheid is niet te strijden, Flip van Dyke kan er alles over vertellen.En juist die angst en onwetendheid wordt slim bespeeld door Geert Wilders, alleen de PVV er heeft het niet in de gaten. Zijn vooroordeel en haat worden bevestigd door het orakel uit Venlo.Dat is voldoende.

op 18 03 2014 at 16:32 schreef Robin:

“Het is pure beeldvorming,”

Niet voor de mensen die er (zelf)wonen.

“In de vele discussies die ik voerde op populistische-en nationalistische websites kwam ik ongelofelijke stellingen tegen. Er zijn geen 1 miljoen moslims, maar 6 miljoen in Nederland.”

Ik lees vrijwel alle rechtse blogs, maar dat van die 6 miljoen moslims, heb ik werkelijk
nog nooit ergens gelezen.

op 18 03 2014 at 17:36 schreef edo:

Laten we allemaal even lachen met Pat Condell:

https://www.youtube.com/watch?v=qOQ4aZoG7Mg

https://twitter.com/patcondell/status/409226015626387457
De ‘intellectueel’ voor iedereen die te lui is om na te denken en lekker boos wil zijn!

op 19 03 2014 at 10:10 schreef laarmans:

@ Robin

Op wijlen Artikel 7 en lees ook eens het haat-en scheldblog van E.J.Bron.Een aanrader om erachter te komen wat laagopgeleide PVV ers en niet te vergeten Vlaamse nationaal-nazi’s denken.

op 19 03 2014 at 10:13 schreef laarmans:

Geen wonder dat Pat Condell zo populair is in PVV kringen. Hij is 10 graadjes erger dan Geert Wilders.

op 19 03 2014 at 15:57 schreef Robin:

“Op wijlen Artikel 7 en lees ook eens het haat-en scheldblog van E.J.Bron”

Misschien heb ik het daar gemist, maar als er
daar ooit zoiets gepost is wordt zo’n persoon heus wel terecht terechtgewezen en dan bedoel ik niet door jou. ;-)

” wat laagopgeleide PVV ers en niet te vergeten Vlaamse nationaal-nazi’s denken.”

Wat denken hoogopgeleide PVV’ers eigenlijk volgens jou?

“Hij is 10 graadjes erger dan Geert Wilders.”

Dan is hij volgens jou vast de (echte) nieuwe Adolf.

op 19 03 2014 at 16:46 schreef Flip van Dyke:

@Robin
Voor rechts komt vrijwel alles wat er mis is in ons land door de migratie. Daar hoort bij om te roepen de ‘massa-immigratie’ -vooral die moslimlanden- nog steeds een ‘enorm probleem’ is. Om dat echter aan te tonen, wat regelmatig wordt geprobeerd, moet men echter het nodige verzinnen. Zo ook Joost Niemoller. Een 7-tal artikelen heb ik aan zijn onzin besteed, waarin ik aantoonde hoe hij liegt.

Ander voorbeeld Wilders zelf. Vorig jaar nog. Lees dit artikel maar: http://www.flipvandyke.nl/2013/11/geert-wilders-heeft-zeer-goed-nieuws-voor-alle-islam/

De pers heeft daar allemaal geen belangstelling voor.

Je kan natuurlijk nooit zien ‘als je naar buiten kijkt’ hoe het nu werkelijk zit met de huidige migratie en die uit het verleden. Hoe kan je nu zien aan een volwassene of iemand hier geboren is of 20 jaar geleden of vorige week is geïmmigreerd? Dan moet je je echt in de cijfers van het CBS verdiepen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS