Home » Archief » Denkend aan Pim


[07.05.2006]

Denkend aan Pim

Paardestaart

Durangel00 (139k image)

Demoniseren is als je iemand éerst buiten de orde plaatst – door hem een ongunstig ulterior motive aan te wrijven, bijvoorbeeld – en met die bril op beoordeelt wat hij zegt. Het heeft in elk geval niets te maken met een harde discussie voeren of scherpe dingen zeggen.

Alle politici die Fortuyn naar goed gebruik isoleerden en hors concours plaatsten, wisten heel goed dat hij geen racist was, of bruine bedoelingen had, want ze kenden hem al járen. Hij was gewoon de harlekijn op hun dineetjes en hij mocht wel advies geven, maar hij moest zich niet verbeelden dat hij erbij hoorde. Hij hield zich niet aan de spelregels, en de boys in the network hadden nu eenmaal besloten dat hij niet mee mocht doen. Bovendien was hij een relnicht natuurlijk; en tòch gevaarlijk, want er niet onder te krijgen.

Dus dan doe je doodzwijgen, en als dat niet gaat hem afschilderen als een gevaarlijke gek, hem àltijd behandelen als de risée, niet met hem willen praten, door bijvoorbeeld walgend de andere kant uit te kijken, en verachtelijk: cijfertjes, Professor! te temen, of het vierkant te verdommen hem de hand te schudden als ‘ie potdomme óok nog de verkiezingen wint… (waarop je als regering natuurlijk vervolgens alleen nog maar de kiezer door de stront kunt sleuren, en gewond om een ander volk vragen)

Gewoon doen wat voorheen altijd gewerkt had, dus: bij Janmaat bijvoorbeeld, die in de kamer doodgezwegen werd, door de media belachelijk gemaakt en wiens argumenten nóoit serieus besproken werden; als het irrelevante gesnap van een lastig kind dat je helaas niet gewoon plat kunt slaan.

Dat dat geduld werd door serieuze mensen in de politiek en in de media is natuurlijk een ernstig teken aan de wand, want die man was gewoon gekózen en door hem met een pincet in de lucht te houden en te bekijken alsof hij een onwelriekend insect was, en jij de markies de Canteclèr, werden met hem zijn kiezers ruw geschoffeerd en zodoende tot grote woede gedreven. Een onverstandige tactiek, op zijn minst, en ook niet afdoende.

Dat Janmaat door het linkse voetvolk gewoon ongestraft in de fik mocht worden gestoken met al zijn abjecte volgelingen,en dat daar in de pers geen letter aan gewijd hoefde te worden is een grote schande. Je moet je eens voorstellen wat er gebeurd was als een schuur vol met zielige mensen uit verre landen in de as was gelegd door verbolgen inheems rapalje..!

Dat was weer goed geweest voor op zijn minst een leerstoel Racisme en Uitsluiting, of zoiets, en een jarenlange verlenging van de Overpeinzingen bij de Nationale Dodenherdenking..
Nu kraaide er geen haan naar.

Trouwens: nog even over de jihadistische doodsverachting van linkse luitjes: vanmorgen stond er in de krant dat een hamsterfokker in Engeland jarenlang zo genadeloos getreiterd was door dierenactivisten dat ‘ie zijn nering maar opgaf. Toen de idealisten er zelfs niet voor terugdeinsden zijn overleden schoonmoeder op te graven en haar lichaam te verstoppen in een bos werd het hem te veel.

Het is het totalitaire trekje in het socialistische genenpakket die de nakomelingen zulke griezelige trekjes geeft. Er groeit hun nu eenmaal per definitie zo’n zwart balkje onder de neus, als je goed kijkt…

Paardestaart is sayin’ it like it is. En daarom houden we van haar.

Algemeen, 07.05.2006 @ 23:09

[Home]
 

4 Reacties

op 08 05 2006 at 12:07 schreef Michiel Mans:

-"Je moet je eens voorstellen wat er gebeurd was als een schuur vol met zielige mensen uit verre landen in de as was gelegd door verbolgen inheems rapalje..!"-

Ik weet waar je subtiel aan refereert. Daar was niet eens boos opzet in het spel. Toch werd de deur platgelopen in Hilversum. In passende geschokte verbijstering natuurlijk. Ik heb extra teilen moeten aanschaffen. Wat was dat een opportunistische en hypocriete vertoning.

op 08 05 2006 at 15:04 schreef Paardestaart:

Huh??
Ik weet niet wat je bedoelt hoor..!

op 12 05 2006 at 22:03 schreef Coen de Moor:

"Trouwens: nog even over de jihadistische doodsverachting van linkse luitjes: vanmorgen stond er in de krant dat een hamsterfokker in Engeland jarenlang zo genadeloos getreiterd was door dierenactivisten dat ‘ie zijn nering maar opgaf. Toen de idealisten er zelfs niet voor terugdeinsden zijn overleden schoonmoeder op te graven en haar lichaam te verstoppen in een bos werd het hem te veel."

Het erge is dat die schoften in dit geval, en in veel vergelijkbare gevallen, nog hun zin hebben gekregen ook. Hun acties zijn succesvol, en dat zal andere schoften aanmoedigen om dit ook te doen.

Ik ben zelf een groot voorstander van een diervriendelijker en duurzamer veeteelt.
Maar dat betekent niet dat dit soort onmenselijke misdaden daarmee gelegitimiseerd worden. Dit is je reinste terreur. En geen ideologie kan dat goed praten.

Ik hoop dat die mensen gepakt en gestraft worden. Al heb ik er niet veel vertrouwen in.

"Het is het totalitaire trekje in het socialistische genenpakket die de nakomelingen zulke griezelige trekjes geeft. Er groeit hun nu eenmaal per definitie zo’n zwart balkje onder de neus, als je goed kijkt…"
Dit begrijp ik niet helemaal. Als je hiermee bedoelt dat deze schoften net zo erg als nazi’s zijn, dan ben ik het met je eens. Als je ermee bedoelt dat alle socialisten in potentie nazi’s zijn, dan vind ik het een erg kortzichtige en onzinnig uitspraak.

op 21 05 2006 at 16:34 schreef Paardestaart:

Ik bedoel dat socialisten, communisten en fascisten de rechtstreekse nakomelingen zijn van het totalitaire denken waaruit ze rond 1900 materialiseerden.

In àlle literatuur, beeldende kunst en politieke strevingsuitingen zie je de tekenen van utopistisch dwangdenken en lust tot maatschappijvernieuwing, bij voorkeur door eerst de wereld van de vaders te vernietigen: de mensen moeten en zùllen gered worden, desnoods van zichzelf, en voor hun bestwil voortaan met hun handen boven de dekens slapen, al moet je ze ervoor vastbinden

De ontvoogding door de secularisatie maakte van beschaafde maar religieus geketende individuen megalomane hemelbestormers, die juichend nu eindelijk hun narcissistic rage konden koelen op de ‘oude vormen en gedachten’

Het is alles geile nijd natuurlijk – onderdrukte lust leent zijn energie noodgedwongen aan allerlei sturm und drang-bewegingen die door de ontkerkelijking nu ook maatschappelijk een plaats konden krijgen., Dat verklaart de onontkoombaarheid van de enorme maatschappelijke onwentelingen van die tijd.

Sexuele repressie is de sleutel, ben ik bang, voor de vehementie ervan althans. Kijk naar de muslim rage, die westerlingen voor een raadsel stelt als ze de ophef over de cartoons aanschouwen, of de buitenproportionele vervoering van de pelgrims op de jaarlijkse herdenking van de moord op Hussein..Hordes extatische shiïeten slaan en snijden zichzelf en hun zoontjes tot bloedens toe in hysterische rouw voor een man die duizend jaar geleden stierf.

Eh – ik wou maar zeggen dat de -isten bloedbroeders zijn, en geen kalme democraten als je naar hun stamboom kijkt…

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS