Home » Archief » Struisvogels


[02.09.2006]

Struisvogels

Willem de Zwijger

Ero16 (61k image)
Illustratie: EROTICARS 2006

Hirsi Ali had al in 2005 besloten uit de Nederlandse politiek te stappen, van Aartsen volgde na de verkiezingen, de D66’ers misten hun kans door tegen Lousewies te stemmen, de VVD koos voor de kleurloze middle of the road van Rutte, de moed van Bibi de Vries betekende haar eigen politieke einde. Zelfs Arno Visser, woordvoerder integratie van de VVD, lijkt te verdwijnen. Bij links was er, buiten enkele intellectuelen als Scheffer en Pels, en het wetenschappelijk bureau van de PvdA, toch al niemand met een uitgesproken seculier profiel.

De erfenis van Fortuyn eindigt vooralsnog in een versplinterd zootje op rechts, waarvan alleen Pastors als enige een behoorlijk standpunt in de paspoort-kwestie rond Ayaan wist te formuleren. Wilders, Nawijn en van As vielen hopeloos door de mand.

“Rutte drukt zijn stempel: allochtonen geen probleem meer”, meent de Volkskrant. De Dr. Feelgood van het VVD-programma, Verwaayen:

Verder kunnen wij het ons niet veroorloven de allochtone bevolking voor een deel uit te sluiten. Dat is een verspilling van talent.

Problems? No problems!

Maar wie sluit wie nou uit? Hoe zat het ook al weer met Bert en Marja in de Diamantbuurt, met de zwembaden, met de kankerhoeren en waarom durven homo’s in Amsterdam niet meer hand in hand over straat? Wilde kandidaat-CDA-kamerlid Tonca de cartoonisten het zwijgen opleggen of vice versa? Vermoordde Mohammed B. nu Theo van Gogh of was het eigenlijk toch andersom?

Wijzen een kwart van de moslims in Nederland de westerse waarden af als strijdig met de islam, of waren toch eigenlijk de witte Nederlanders zelf de grootste vijanden van de tolerantie?

Net nu in Verwaayens thuisbasis, het Verenigd Koninkrijk, het multiculturalisme definitief zijn Waterloo vindt, denkt de VVD weer dat je cultuurconflicten oplost door er niet over te praten, sterker nog: door ze aan jezelf te wijten. Het ‘weg met ons’ is weer terug, nu in liberale vorm. Dijkstal kan gerust ademhalen. Eén land, vele samenlevingen.

Dat gaat goed tot de eerste trein ontploft of het eerste KLM-vliegtuig neerstort op de Arena. De struisvogels van de gevestigde politiek zullen daarna met de mond vol tanden staan, Tonca zal zeggen dat een ander beleid in Afghanistan toekomstige aanslagen kan voorkomen en Nederland krijgt zijn eigen Vlaams Blok.

Willem de Zwijger is ‘de stem van politiek incorrect links’. Zijn weblog is een rijke bron van wijsheid en inzicht en zou veel meer bezoekers moeten trekken.

Algemeen, 02.09.2006 @ 01:36

[Home]
 

5 Reacties

op 02 09 2006 at 02:01 schreef Paardestaart:

‘Wij’ ??
Is dat ‘Wij, het volk’? Of ‘Wij, de partijen’?
De partijen kunnen het zich inderdaad niet permitteren om de allochtonen van zich te vervreemden, nu blijkt dat de partijen zichzelf overleefd hebben, en sowieso niets vinden of denken, maar gewoon draaien wat er gevraagd wordt
Maar heeft het volk hetzelfde belang?
Volgens mij kan het volk zich geen partijen meer veroorloven, sinds die alleen maar cateren voor iedereen die wil betalen…?

op 02 09 2006 at 02:18 schreef sabian:

dat was mij ook al opgevallen, die Pastors is lang niet gek. Hij heeft "dat" wat die anderen missen…opbouwen, wie weet komt er toch nog wat goeds, opgewekt en kordaat, ter rechter vleugel.

op 02 09 2006 at 02:26 schreef Michiel Mans:

Het is een hardnekkige blindheid net als in de laatste Netwerk uitzending van vrijdagavond. Dat de MSM overwegend links zou zijn werd wel meermalen te berde gebracht maar door iedere aanwezige ontkend (of het werd eruit geknipt?). Binnen een gelijkdenkende club blijft de aangenomen waarheid natuurlijk altijd de waarheid. Het is om moedeloos van te worden.

op 02 09 2006 at 09:42 schreef Richard:

Netwerk kijk ik dan ook allang niet meer. Nova, Twee Vandaag, NOS…idem. Ik financier het hele zooitje wel mee, dat dan weer wel. De kranten ‘shillen’ onbeschaamd voor de PVDA.

Ik vind het, eerlijk gezegd, allemaal geweldig. Het kan me nu niet snel genoeg meer gaan. We denderen met een rotvaart op een heleboel narigheid af.

Tussen de regels door lees je in kranten en tijdschriften dat we nu toch echt eens ‘begrip’ moeten leren krijgen voor zelfmoordterroristen. Het idee dat Nederlandse verzetsstrijders ook terroristen waren en dat terroristen dus ook een soort vrijheidsstrijders zijn begint ook al aardig aan te slaan.

Feiten doen er niet meer toe, chronologie evenmin. Ik blijf me alleen verbazen over de gretigheid waarmee mensen hun kop in het zand steken. Je zou toch denken dat men had geleerd van Fortuyn en van de moord op Fortuyn. Maar nee, links is nog nooit zo machtig geweest als nu. En dan de moord op Van Gogh, Ayaan die moet vluchten en Wilders die z’n leven niet zeker is.

Men gaat gewoon vrolijk verder met demoniseren, met liegen, met het verkopen van zielige verhaaltjes over zielige asielzoekers en zielige uitkeringstrekkers die blijkbaar geen enkele eigen verantwoordelijkheid hebben en vooral alleen maar slachtoffer zijn (uiteraard van de ‘rijken’ die wel weer goed zijn om te worden uitgemolken zodat een heleboel zielige mensen op hun reet kunnen blijven zitten) en de kiezer vreet het allemaal weer op. Het is werkelijk niet te filmen.

Dit land is doodziek. Deze wereld is knotsgek geworden.

Toen Pilatus zag dat het niets hielp, maar dat de onrust steeds groter werd, nam hij water en waste zijn handen voor de ogen van het volk. Hij zei: ‘Ik ben onschuldig aan dit bloed. U moet zelf maar zien.’

op 02 09 2006 at 13:33 schreef Sabian:

Tja, die hardnekigheid waarmee leugens willens en wetens in stand worden gehouden, zijn er geen mensen die wetenschappelijk onderzoek doen naar dit fenomeen?

"they can’t handle the truth" heet dat toch?

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS