Home » Archief » Brieven aan de hoofdredacteur


[09.09.2006]

Brieven aan de hoofdredacteur

Ero4 (57k image)
Illustratie: EROTICARS 2006

Geachte (dommige) Peter,

Heerlijk dat er mensen zijn die laten zien dat hondenhaters ECHT dom zijn…hahaha
Mensen zoals jij….de wat dommere mensen zeg maar……zijn echt geen ene drol waard.
zou het leuk vinden om jouw naam op een pagina te zien met een kruisje…zeg maar de pagina waarin de doden te zien zijn….
als je lef hebt plaats je dit artikel op je schijtsite…maar ja, je bent waarschijnlijk een laf lullig ventje!!!

groetjes een hondenliefhebber!!! tada..hahaha….heerlijk zo’n mailtje naar zo’n superloser

Marc Anoniem

pbgif (88k image)

Beste Peter,

Ondanks dat ik zelf honden bezit ben ik het helemaal met je eens. Het wordt eens tijd dat de hondenbezitter zich eens bewust wordt van zijn verantwoordelijkheid jegens andere gebruikers van de openbare ruimte. Mijn honden gaan in de wijk nooit los maar ik ondervind wel degelijk de overlast van andere hondenbezitters met agressieve viervoeters. Heb nu al twee keer met een vechthond overhoop gelegen om te zorgen dat hij mijn hond niet zou aanvallen. Ik heb namelijk de ervaring dat als je schade van die krengen hebt, de bezitters vaak snel de benen nemen. Ik overweeg sterk om me de volgende keer te wapenen met pepperspray of een elektrostok.

Het is een fenomeen dat zich in de gehele samenleving heeft ingevreten: alleen denken aan jezelf en de rest kan stikken. Dus niet alleen hondenbezitters hebben hier een handje van. Ik zie het in supermarkten, op straat, de snelweg, het openbaar vervoer en ga zo maar door. Ouderen die slecht ter been zijn worden gewoonweg omver gelopen omdat men haast heeft… want gut gut wat hebben we het druk met zijn allen!

Kortom: de samenleving is ziek want het besef dat je niet alleen bent maar ook rekening zou moeten houden met de ander is langzamerhand aan het verdwijnen..

Groet,

Moon

pbgif (88k image)

Geachte heer Breedveld,

Goede site, Frontaal Naakt.

Er is in Nederland ruimte voor een opinieblad als het Amerikaanse National Review. National Review is een onorthodox conservatief blad met schitterende bijdragen van o.a. Victor David Hanson, Mark Steyn, Jonah Goldberg en Rich Lowry. Van alle Nederlandse media komt Frontaal Naakt nog het dichtst in de buurt. Een website is leuk; de impact van een gedrukt blad is vele malen hoger. Om over na te denken.

Veel succes met uw website! Met vriendelijke groet,

B.C.

pbgif (88k image)

Peter,

Ik vind je website en vooral je opiniestukken ERG GOED. Ga zo door!

Koen

pbgif (88k image)

Beste Frontaal Naakt redactie,

Hoewel ik steeds minder een aanhanger van liberalisme ben, wil ik jullie toch graag complimenteren met deze site. Een oase van vrije meningsuiting waar iedere dorstige opiniezoeker zich kan laven. Ga zo door!

Vriendelijke groet,

H.E.

pbgif (88k image)

Beste Peter,

Googlend naar het artikel ‘gun ons een Voltaire’ van Ayaan Hirsi (al dan niet Ali) kwam ik op jouw site terecht. Shalimar de clown ligt inmiddels halverwege gelezen op mijn nachtkastje. Ik heb de in de recensies aangekondige moslim-terrorist nog niet gevonden en ik dank je voor jouw heldere analyse/recensie.
Ik wens een ieder die een mening over Rushdie en zijn werk heeft, toe zijn boeken te lezen en te genieten. Daarbij mogen ze inderdaad bedenken dat je bij Rushdie lang niet altijd leest, wat er over zijn boeken wordt beweerd. De eerste helft van Shalimar de clown is inderdaad een ode aan de tijden dat inwoners van Kashmir vooral Kashmiri waren en geen hindoe of moslim.

C.E.

pbgif (88k image)

Algemeen, 09.09.2006 @ 10:56

[Home]
 

20 Reacties

op 09 09 2006 at 11:59 schreef Sabian:

Bottomline, toch ben je gewoon een held Peter. Met voor en achternaam onverkort je mening geven en dreigmails happen, respect! Vooral omdat je op geen enkele manier terugdeinst, nogmaals, net als Michiel Mans en Duns en Ariel, jullie zijn toppers!

op 09 09 2006 at 18:22 schreef Duns:

O?

Peter Breedveld is HOOFDredacteur van Frontaal Naakt?

Hoeveel man werken er dan op die redactie van jou, Peter?

Stel je ons eens voor aan al dat personeel waar jij leiding aan geeft?

Is zeker een zware baan, of niet? Personeel kan zo zeuren!

En ben je een beetje een aardige baas voor ze? Of gedraag je je op de redactie net als in de burelen van deze website?

op 09 09 2006 at 19:19 schreef Michiel Mans:

"En ben je een beetje een aardige baas voor ze? Of gedraag je je op de redactie net als in de burelen van deze website?"

Hij geeft fantastische borrels Duns. Alleen daar al rammel ik graag woest voor op mijn toetsenbord en spreek hem desnoods met chef aan. Dat is overigens nog niet gevraagd, gebeurd of verlangd.

op 10 09 2006 at 09:16 schreef Rinus Duikersloot:

Lees ook A tribute to Salman Rushdie

op 11 09 2006 at 13:05 schreef Wampie:

Sommigen weten in een klein team méér te presteren en te inspireren dan anderen met een complete redactie. Het resultaat telt, Duns. De hoofdredacteur van Frontaal Naakt mag zijn zegeningen tellen dat hij geen leiding hoeft te geven aan een zuiger zoals jij. Dergelijke etterbakken worden op zeker moment zelf overspannen of helpen hun omgeving de vernieling in.

op 11 09 2006 at 17:24 schreef O'Brien:

Off topic, maar het moet even: ik ben hier in tijden niet geweest maar ik zit schuddebuikend van het lachen de mallotige creaties van Peter Breedveld als Christine Leblanc op het log van la Meulenbelt te lezen.
Breedveld verdient alleen al daarvoor een nominering voor de P.C Hooftprijs.

op 11 09 2006 at 17:40 schreef Wampie:

Deze bijvoorbeeld?

Beste Anja,
Wanneer ik zuchtend maar weer eens de strofzuiger door het huis trek,
en onder de kastjes voldoende haar vind om een derde kat van te
breien, overweeg ik wel eens om Negri en Miette even te ladyshaven.
Ben alleen bang dat er niet zo gek veel kat overblijft…

Groetjes,
Christine

op 11 09 2006 at 19:34 schreef Peter Breedveld:

Hoe graag ik ook met de eer van deze literaire juweeltjes zou strijken, ik ben Christine Leblanc niet.

Overigens is Anja Meulenbelt één van mijn trouwste lezers, dat je het weet.

op 11 09 2006 at 20:09 schreef O Brien:

@Peter, nee, deze bedoelde ik:

"Je hebt volstrekt gelijk, Marijke. Onze eigen leiders hebben het terrorisme over ons afgeroepen, met hun neokoloniale en imperialistisch-racistische buitenlandse politiek. Als ik moest toezien hoe Amerikaanse soldaten iedereen om mij heen uitmoordden en verkrachtten, allemaal voor die rotolie, dan zou ik ook waarschijnlijk terrorist worden. Ik zeg niet dat het goed is, maar ik kan het wel begrijpen."

Reactie van Christine LeBlanc — dinsdag 6 september 2005 @ 23.10
http://anjameulenbelt.sp.nl/weblog/2005/09/05/de-kansen-van-het-extremisme

En dat jij Christine was, dacht ik hieruit te kunnen opmaken:

"Anja beweert regelmatig dat ze haar weblog met haar respectfilter gevrijwaard houdt van ‘non-discussies’ en allerlei niet feitelijk onderbouwde onzin. Door onder de naam Christine Leblanc (met dank aan Kees Maduraatje) allerlei niet feitelijk onderbouwde onzin op dat weblog geplaatst te krijgen heb ik bewezen dat Anja uit d’r nek lult."
http://www.peterbreedveld.com/archives/00000168.html

"heb ik bewezen"

maar dat blijkt dus Kees Maduraatje te zijn. Belangrijk is het niet, het gaat erom dat het idiote respectfilter van Anja gigantisch te kakken is gezet.Daarin zijn jullie buitengewoon goed geslaagd ;-)

O Br

ps: haarlaatste mail aan mij was, na een wat mild- ironische bespiegeling over George Galloway :

"Je moet eens ophouden met zeiken dat je er niet opkomt, . Want inderdaad, zo kom je er niet op. Je hebt ondanks je gezeik nog net geen IP-ban. Probeer eens zonder gezeik een gewone bijdrage aan de discussie te leveren. Wie weet.

Anja Meulenbelt

op 11 09 2006 at 20:13 schreef Peter Breedveld:

Verdomd, ik ben Christine Leblanc wel! Ik weet nog dat ik een mail van Anja kreeg (ze had geen idee met wie ze te maken had): ‘Ik begin het gevoel te krijgen dat je me in de zeik zit te nemen’. Ha!

Is er zeker iemand anders met dat pseudoniem aan de haal gegaan.

op 11 09 2006 at 20:17 schreef O Brien:

Als Anja dit leest HANGEN we !
;-)

op 11 09 2006 at 22:04 schreef Lagonda:

Ja, heren, u wordt bedankt! Klik ik natuurlijk *toch* weer op die weblinks, en nou zit ik me alweer een dik uur door de narcistische zelfbevlekkerij van mevrouw Meulenbelt heen te lezen. Tussen mijn tenen zitten inmiddels flinke stukken vloerbedekking. Vreemd, dat ergernis zo’n genot kan geven.

De onstuimige affaire van Anja Meulenbelt met Anja Meulenbelt zal voortleven als één van de schattigste liefdesaffaires ooit.

op 11 09 2006 at 22:43 schreef Peter Breedveld:

Hoe schreef jij dat toch ook weer: Anja is een blaar aan de binnenkant van je wang die je met rust moet laten, maar waar je maar niet met je tong van af kunt blijven.

Of zoiets.

op 11 09 2006 at 23:12 schreef Lagonda:

Anja inspireert mij tot de prachtigste dingen. Zou ze echt meelezen?

op 12 09 2006 at 01:52 schreef ReneR:

Hoe kun je nou weten; dat Anja M. altijd je site leest? Wat zou het doel daarvan zijn? Die is toch alleen maar geinteresseert in meningen, die hetzelfde beweren als haar eigen. Aan de rest wil ze geen aandacht verspillen.
En als ze dat wel stiekum dus doet; is ze nog hypocrieter dan ik al dacht.

Ik heb ook een mail gehad van d’r. Nadat ik haar in de periode dat ze nog geen meningfilter had, talloze keren en publique geconfronteert heb met haar eigen leugens en gedraai op d’r log. Ik sta sindsdien denk ik samen met Annelies van der Veer al een aantal jaren bovenaan de banlijst. Het maakt niet uit wat ik schrijf; zelfs niet als het een nogal positief stuk is ten aanzien van een onderwerp wat ze aandraagt. Van de naam "ReneR" heeft ze blijkbaar een soort trauma of een allergie aan overgehouden.

Het is een nep-politicus. Politici behoren naar mensen te luisteren (of ze er beleid van maken is iets anders…). Anja M. zit in de politiek van meet af aan met oordoppen en oogkleppen in Den Haag en doet ze pas uit, als ze weer in Gaza zit. Meulenbelt; dat is het zichzelf volvretende vette koekoeksjong; gelegd in het nest van de S.P.

op 12 09 2006 at 02:50 schreef Paardestaart:

Ouwe marxisten verliezen wel hun haren, maar niet hun streken:Grenja is een onvervalste apparatsjikse, die ons met de knoet beschermt tegen onze onderbuik en ons te vuur en te zwaard het paradijs volgens Heulenberg zal binnenvoeren
Maar dat zo’n opgewarmde kleuterjuf senator kan worden terwijl men vreesde met iemand als Fortuyn de risée te worden is wel een heel veeg teken..

op 12 09 2006 at 10:40 schreef Peter Breedveld:

‘Opgewarmde kleuterjuf’! Broehaha!

Ik weet dat Anja FN uitspelt, tot en met de comments, omdat ik af en toe een citaat op haar site tegenkom dat ze echt heeft uit moeten graven. Je kent dat wel: één of andere zieke geest roept in de comments iets raars en dát is dan voor Anja het bewijs dat ik niet deug.

Bovendien kom ik haar vaak tegen in mijn stats. Ik ken haar stats ook. En geloof me: ze overdrijft de bezoekersaantallen van haar afzeiklog schromelijk. Al die haatreacties die ze zogenaamd filtert neem ik daarom ook met een korrel zout.

op 12 09 2006 at 22:12 schreef O'Brien:

Recepten met Anja:
Anja’sparadigma cake

Anja kent drie paradigma’s

1+1=1
1+1=3
1+1=2

Anja is aanhangster van het laatste paradigma en uiteraard het enige juiste.

dat recept ziet er in de praktijk zo uit:

1)men plaatse een heading waarin de lof op Hezbollah en Hamas bezongen wordt.

2)men neme als eerste reactie het schrijfsel van een tegenstander die niet al te verbaal onderlegd is, maar die iets postiefs ten gunste van Israel uit.

3)Men late daar het leger aan trouwe vinnige, pinnige, verzuurde, links-draaiende meisjes ( met bijna een propadeuse islam-wetenschappen op zak) op af, gevolgd door allochtone- en autochtone moslims die het licht gezien hebben. Iedereen bejubelt elkaars superieure inzicht, fileert de eerste respondent waarbij la Meulenbelt zich tot ongekroonde koningin van marxistisch-islamitische wijsheid kroont

4)men verwijdere alles en iedereen die wel onderbouwd commentaar heeft. Na de eerste reageerder weer de regels te hebben uitgelegd verwijst ze hem maar de ettelijke fascistoide rechtse blogs die ons land kent, onder vermelding van: Bij mij hier houden we de discussie zuiver.

Serveren met zure linksdraaiende room

Eetse

op 13 09 2006 at 19:57 schreef Michiel Mans:

Dat is wel een aardige omschrijving van haar modus operandus Peter. Om het in stijl te houdenm, -‘wat goed van je lieve Peter.’ Eigenlijk is ze heel zielig. Als ze geen macht en invloed had was ze alleen maar lachwekkend.

op 15 09 2006 at 15:52 schreef wablief?:

Michiel, laat je ontzag voor macht vallen, en je ziet haar nu al als lachwekkend…hahahha! Zie ze maar gewoon zoals ze is, randverschijnselen als macht en invloed negerend. Dat is niet wie of wat ze is, dat is wat ze kan en doet.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS