Home » Archief » De borsten van Stine Jensen


[20.04.2007]

De borsten van Stine Jensen

Dick Bosch

6013 (91k image)
Illustratie uit Dave Coopers Overbite.

Wat is de overeenkomst tussen aan de ene kant Geert Mak, Jan Mulder, Femke Halsema, Cees Korvinus en Harry de Winter en aan de andere kant Stine Jensen en Myrthe Hilkens?

Zij zitten in hun maag met iets waar zij veel van bezitten en zoeken een manier om daar en public boete voor te doen.

Het eerstgenoemde rijtje toonde zich in november 2006 in een vlugschrift aan MP Balkenende bereid om meer belasting te betalen. Het vele geld dat zij gedurende hun leven op aarde hadden verzameld begon hen zo langzamerhand te begroten. Zij waren tot de erkenning gekomen dat ze zelf waren gaan deel uitmaken van het door hen zo gehate grootkapitaal.

Alle onderschrijvers van het pamflet waren groot geworden met de gedachte dat geld verdienen net zo’n gênante doemvloek van het bestaan is als eten, poepen, zweten en voortplanten. Ze accepteerden dat een beetje inkomsten noodzakelijk zijn voor een bestaan onder de maan, maar toen zij bij zichzelf constateerden dat zij wel erg veel muntjes bijeengegaard hadden, en vooral, hoe gemakkelijk dit was gegaan, groeide de behoefte om aan de wereld te tonen hoe hun rijkdom in plaats van een zegen tot grote schaamte was geworden.

Nadrukkelijk kozen ze er niet voor om in stilte een mooi bedrag te schenken aan deze of die organisatie, of om zich als maecenas beschikbaar te stellen voor deze of die armlastige kunstenmaker. Nee, de overheid moest ingrijpen. Want het was toch wel schan-da-lig dat de staat een wereld liet bestaan waarin één nietig mens een bedrag kon verzamelen dat heel Bellingwolde, CPN-geboortedorp van Jan Mulder, een eeuw had kunnen voeden!

De schijnheilige remedie voor het maatschappelijk kwaad van rijke mensen: enige percentages verhoging van het belastbaar inkomen. Maar wel voorgesteld in een open brief aan Balkenende, opdat een ieder overtuigd zou zijn van hun ongeveinsdheid.

Wat is het nieuwe schandaal dat onze wereld teistert?

De schoonheid!

(1:1) En de Heere trok Zijne handen af van de schepping en die daarin waren. Te dien dage stelde hij Al Gore aan als overste Zijner troepen en stelde de hemelsluizen open. En terstond klotste het water omhoog bij de plinten Zijner uitverkorenen.

(1:2) En in zijn ondoorgrondelijke verveeldheid begon Hij met Zichzelf te spelen. Want zijn toorn over de mens was groot en het berouwde Hem dat hij dien geschapen had.

(1:3) Daarom zag hij niet hoe in Nederland leigrijze, puisterige, gereformeerde dienstmaagden massaal het veld begonnnen te ruimen voor fris stralende meisjes, die geen kennis meer hadden van de schande hunner lieflijkheid.

Gelukkig was er echter nog een laatste restje begenadigde zieneressen, Stine Jensen en Myrtje Hilkens, die het volk het geil uit de ogen wiste en liet zien welk onheil ons bedreigde. Zij riepen de staat aan om in te grijpen. Een halt aan de schoonheid!

Een aflaat voor hun eigen ziel, want, beste dikke zeugen van ons land, tot wie Peter Breedveld nooit in zal gaan, kijkt u eens voorbij uw roomsoes, uw spareribs en uw milkshake: hoe mooi zijn Stine en Myrthe niet?

daanenstine (34k image)
Stine (in het midden) aan tafel bij Wim Brands. Links van haar Daan Roovers.

Stine Jensen spreekt over leugens, jawel. Haar borsten deinen mee op het gewicht van haar argumenten. Overigens: ze wist niet vantevoren dat ze in de uitzending zou komen, dat u niet rare gedachten krijgt bij het textiel dat af en toe wijkt voor een blik op de melkwitte Deense vrouwenborst. (Ronald Barthes: Is not the erotic portion of the body where the garment gapes?)
Naast haar zit een lelijk wijf in een afzichtelijk bloesje, met een knoet in haar haar. Maar die heet dan ook Daan. Mag zij wel op zondagmorgen op teevee?

Kijk hier de hele aflevering, waarin Stine, licht vochtig haar, steeds onweerstaanbaarder wordt.

En dan Myrthe, o Myrthe. Let op haar verwoestende uitwerking op Andries Knevel. Wanneer Myrthe hem met haar prachtige ogen dwingt, en tersluiks woorden gebruikt als machoïsme en testostoron, kan Knevel niets anders dan deze woorden te herhalen. “Moeilijke woorden”, aldus Knevel. Ja ja, Andries, ‘geile woorden’ zul je bedoelen!

myrthe (5k image)

Myrthe knijpt tijdens het praten haar ogen iets samen, wat doet denken aan een lichte vorm van een obsessief-compulsieve stoornis (OCS). In welke angst deze stoornis haar oorsprong vindt, weet ik niet, maar geloof me, Myrthe, je bent mooi, duizend malen mooier dan de bitches en hoes uit de MTV-clips tegen wie je zo lelijk uitvaart.

Erger nog dan menig jong meisje is Dick Bosch geheel geflipt door zijn dagelijkse blootstelling aan het eendimensinele schoonheidsideaal van de bimbocultuur, die als een tsunami ons land overstroomt.

Algemeen, 20.04.2007 @ 15:08

[Home]
 

7 Reacties

op 20 04 2007 at 16:12 schreef dick:

Ach, het hele stuk was niet nodig geweest als ik beter had geluisterd naar Stine zelf. Ze zegt in de uitzending, onbewust van haar grootse zelfanalyse:

"En dat heeft misschien wel iets te maken met het calvinistische, of dat struisvogelachtige. Als je héél veel jaren iets onderdrukt, dan op een gegeven moment houd je het niet meer en dan floept die waarheid toch naar buiten. En in Scandinavische films vind ik dat heel mooi zichtbaar."

op 20 04 2007 at 17:37 schreef Rick de Bie:

Die Stine krijgt Theodoor Holman ook telkens weer week van geilheid. Wanneer komt er eigenlijk de week van de geilheid?

op 20 04 2007 at 19:05 schreef Sytze Vliegen:

Ik wordt graag geteisterd, hoe meer, hoe liever.

op 20 04 2007 at 19:50 schreef Rick:

Grappige link:

http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=3394&titel=Stop_de_nieuwe_preutsheid

op 23 04 2007 at 15:41 schreef Sander:

Niks beters te doen dan het héél de tijd over die Stine Jensen te hebben? En kom, die Daan Robers is toch helemaal niet lelijk? Vergeleken met je vrouw is ze hoogstwaarschijnlijk een heus model.

op 23 04 2007 at 16:38 schreef Peter Breedveld:

Nou Sander, eigenlijk was ik van plan om deze week een thema-editie te maken, helemaal in het teken van Stine Jensen.

op 23 04 2007 at 23:43 schreef Sander:

Je geeft die vrouw wel buitengewoon veel aandacht zeg. Ik vind haar een punt hebben overigens (nee, Peter, geen twéé punten).

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS