Home » Archief » Een naakt Spartaans meisje


[05.05.2007]

Een naakt Spartaans meisje

Lydia Vermeer

6202 (195k image)
Illustratie uit Dave Coopers Overbite.

In de jaren dertig moest je nog erg oppassen als je opvattingen had die afweken van de heersende burgerlijke moraal. Voorlopers van nieuwe stromingen zijn soms eigenwijze mensen, worden soms maatschappelijke buitenbeentjes, op hun beurt intolerant tegenover andersdenkenden. Mijn opa zegt dat de zogenaamde vrijdenkers de wijsheid in pacht meenden te hebben. De eerste vegetariërs waren volgens hem erg onverdraagzame mensen. Soms is het volgens hem andersom. Iemand voelt zich een maatschappelijke rebel en wil dat blijven. En wil daarom graag tegen het zere been van de conventionele burgers schoppen. Sommige museumdirecteuren zijn zo volgens hem. Hoe gekker het idee is waar iemand mee aan komt zetten, hoe meer kans hij heeft het etiket te krijgen van een achtenswaardig modem kunstenaar. Touwtjes, uit de muur naar beneden hangend. Een partij oud roest. Een blikje uitwerpselen. Of gewoon een vlak met rode verf. Zouden er veel landen zijn waarvan de overheid ten gunste van de verloedering van de kunst en de bespotting van de beschaving subsidies beschikbaar stelt?

In de jaren 30 was er een splintergroepje, rond een zekere Jonkheer Fokko van Till. In het Gooi had hij een terreintje voor zijn FKK-clubje. Ze gebruikten de Duitse term Frei Körper Kultur, klinkt wel wat hoogdravend. Mijn grootmoeder had nauwe relaties met mensen die daar bij hoorden. Daar was zij heel positief over. Zou in mijn voorkeur om, als het even kan, naakt te zijn, een genetisch element zitten? Kan zo iets in je genen zitten? Of is die voorkeur er het gevolg van dat ik mijn grootouders onbewust wil eren? Ik vind het heel goed van ze dat zij in die preutse en puriteinse jaren erg vrijzinnig waren.

Aparte naturistenterreinen zijn misschien minder nodig dan vroeger, maar ik vind ze belangrijk omdat ik graag naakt aan sport doe. Heerlijk, naakt te tennissen.

Eenvoudig is het niet om alles tegelijk te hebben: goed gezelschap en een temperatuur die noch te koud noch te warm is om naakt te zijn. Maar ik ben wel tamelijk gehard. Ik wil tot aan de grenzen van het mogelijke een naakt Spartaans meisje zijn.

Wanneer zou ik weer eens naar La Jenny kunnen gaan, dat naturistenterrein met een golfbaantje. Het was fantastisch leuk, vorig jaar. Verrukkelijk, naakt golf te spelen. Er waren helaas slechts drie holes en je moest soms lang wachten. Toch kun je daar best wat voor over hebben. Je voelt je volstrekt vrij, de wind speelt om je lichaam, je voelt nergens iets knellen, je belichaamt iets absoluuts, ik kan het niet precies uitdrukken, een emotie als intuïtie van het absolute. Klinkt wel goed, die kreet van Sartre, maar je moet er niet over nadenken, dat deden zijn aanhangers dan ook niet. Toch had ik toen echt ogenblikken waarop ik alles weg voelde vloeien dat me hinderde. Je voelt de instroom van een nieuwe toekomst. Klinkt pathetisch, maar het was zo, vooral als ik er aan terugdenk. Sterke emoties zijn dikwijls zo verbonden met de situatiebeleving bij hun ontstaan, dat je ze daarbuiten niet echt kunt navoelen.

Op het moment zelf is iets nooit zo mooi als het later schijnt te zijn. Achteraf ga je idealiseren. Je poetst alles mooi op en verlangt ook terug naar iets wat er in feite niet voor in aanmerking komt. Was ik maar weer een lijk, zuchtte het skelet. Of je vergeet wat je niet aanstond. Het verleden is de tijd, ontdaan van de stekels. In werkelijkheid is er altijd wel iets aan te merken geweest. Het was bijvoorbeeld te warm. Of je had de verkeerde mensen om je heen. Of je sloeg te veel balletjes in de rough. En vooral: er ligt een onzekere toekomst voor je. Je weet niet hoe alles verder zal gaan. Hoe het de volgende dag, zelfs het volgende uur, zal zijn. Je kunt je toekomst niet volgens eigen wensen regisseren. Als je het prettig hebt wens je misschien dat het altijd zo blijft. Of je wilt meer, iets wat niet kan. Menselijk, al te menselijk.

Als je tussen die geurige dennenbomen, op het zachte mos, nu eens met je geliefde de liefde kon bedrijven. Zoals ik me daar, naakt door dat bos dwalend, opgenomen voel worden door de serene atmosfeer – de kruidige geuren om me heen dringen diep binnen in mijn longen – zo zou ik hem diep in me willen voelen, mijn tedere en krachtige minnaar, daar in de natuur, de mooiste omgeving om te oefenen voor mijn verjaarsgeschenk. Maar: wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen.

LydiaJenny (105k image)

Fragment uit Terug naar Ariadne: bespiegelingen van een naaktmodel, uitgeverij Panta Menei, 1998.

Algemeen, 05.05.2007 @ 12:16

[Home]
 

6 Reacties

op 05 05 2007 at 15:23 schreef Hansje Castorp:

Soll man dennoch sprechen wollen, versteht der Leser nicht die Botschaft die sie Ihn verstehen lassen wollten. Unterdessen aber eure eigentliche Botschaft vermehrt verschleiert.

op 08 05 2007 at 23:55 schreef dewanand:

leuk thema,
naakte spartaanse meid.

wist je dat een penis op het hoogtepunt van een neuksessie soms met 70 tot 80 kilometer per uur in een vagina ramt, om klaar te kunnen komen? Veel mannen die veel neuken krijgen hierdoor al op vrij jonge leeftijd pijnlijke aandoeningen in hun heupgewrichten en ruggewervels.

stel je eens voor 80 kilo vlees van een man beukt met een snelheid van 70 kilometer per uur in vrije val tegen een vagina van een spartaanse meid onder hem. Nou, dan weet je wat een vagina meemaakt tijdens een stevige doorsmeerbeurt. De mechanica en de impulskrachten tijdens het neuken zijn best interessant voor een fysicus zoals mij.

Wat zouden mannen toch ongelukkig zijn zonder naakte spartaanse hoertjes. Ziehier mijn ideaal van een blote spartaanse Indiase meid:

http://www.dewanand.com/picindian12.jpeg

Dewanand
Hindoe fundamentalist

op 09 05 2007 at 09:46 schreef Peter Breedveld:

Het is ‘voor een fysicus als IK‘, beste Waldo.

op 10 05 2007 at 16:30 schreef André Richard:

70 km per uur?

Dat is 1944 cm/s.
Als de gemiddelde penis 15 cm lang is, is één slag 30 cm lang. Dat zijn dus 64,8 slagen PER SECONDE.

Als de stoot binnenwaarts 10x sneller gaat dan het terugtrekken (70 versus 7 km per uur, gemiddelde stootsnelheid dus 38,5 km/u) kom je altijd nog op 35,6 stoten PER SECONDE uit.

Willen de heren die dat kunnen zich even bij mij melden? Maison Pretty Boy doet u een aanbod waar u geen ‘nee’ tegen kunt zeggen…

op 11 05 2007 at 11:43 schreef dewanand:

de momentane snelheid tijdens het neuken is niet constant, maar accelereert, met pieken en dalen.

als de man in aanvalshouding boven ligt en met volle kracht stoot kan er een pieksnelheid ontstaan van 40 tot 70 km/uur. Soms hoor je ook een doffe knal als de penis er helemaal in is en de vagina de hele impulskracht moet opvangen, zo van tsjak tsjak. aan dit neukgeluid hoor je hoe hoog de pieksnelheid is van de penis als het ding er helemaal in zit.

zoek eens naar metingen, want ik heb dit nooit echt gemeten in een sekslaboratorium. Honden kunnen wel harder stoten dan mensen.

een getrainde spartaanse meid wil een highway man die tot 120 km/uur kan stoten, want hoger is wettelijk niet toegestaan op de snelweg.
Huisvrouwtjes mogen tot 40 km/uur gaan in hun slaapkamer, want dit is de maximale snelheid binnen de bebouwde kom. (bordjes na afrit snelweg)

shit, dit geeft mij zo een kick zeg.

nu even een bavaria.

Dewanand

op 24 05 2007 at 12:23 schreef chantal:

Sex is waar ik van hou dus lekker harde stoten in me natte kut van een dikke lekkere lange LUL

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS