Home » Archief » Post


[02.06.2007]

Post

Schonheit15 (196k image)

Verkeerd geciteerd

Hoi Peter, helaas word ik in dit artikel verkeerd over je geciteerd. Mijn kritiek geldt niet jou, maar Breedveld van Trouw. Helaas was de studente journalistiek niet bereid haar fout te verbeteren. Ik hoop dat deze mail eventuele onduidelijkheid uit de weg ruimt, want ik steun je site nog steeds.

Jaap de Wreede

pbgif (88k image)

Bach

Bach wat zijn jullie een vies stel homos.

Frans

pbgif (88k image)

Censuur

Geachte heer Breedveld, veel redacteuren/trices van Weblogs/sites als de uwe passen censuur toe. Ze zijn zo overtuigd van hun gelijk dat ze geen tegenspraak dulden. Dus bevalt een bijdrage niet, dan wordt de schrijver in de IP-ban gedaan als voorheen de kerk. Meestal zijn dat mensen die niet zelfstandig kunnen nadenken, want je komt altijd de waan van de dag tegen. Meer vrouwen aan de top van alles, homofilie is gelijkwaardig aan heterofilie, allochtonen zijn heilig en mannen en vrouwen zijn uitwisselbaar. Dat soort dus. Verstand op nul en maar kakelen. Of zit ik nu al in de ban? Zo ja, dan hoef ik mij al niet meer voor uw nieuwsbrief op te geven. Nou ja, er zijn ergere dingen. Ik wacht het maar af.

Hoogachtend,

Herman Degenhart

pbgif (88k image)

Bloot en geil

De ‘nieuwe preutsheid’!?

Ah – groot gelijk.. Een stuk minder riskant inderdaad dan de strijd tegen de politieke islam of het dreigend verlies van onze vrijheid; maatschappeljik een stuk minder begrotelijk! Déze ‘strijd’ heeft het onmiskenbare voordeel dat je het prettige gevoel bewaart nog wat jeugdig-rebels elan te hebben bewaard zonder dat je er een paria door wordt, hetgeen inderdaad erg bezwaarlijk is voor een carrière in aanbouw.

Wat mij betreft – ik verveel me dood met de afgezaagde verhalen van mannen die bang zijn hun net veroverde privileges weer te moeten opgeven, en die het verschil tussen kuisheid en preutsheid niet begrijpen; wat ik denk van het klamvochtige gekir van tutjes die graag verbaal-artistiek hun kutje ventileren dat weet je..

Ik ken het progessieve vertoog maar al te goed uit de tijd dat de sexuele ontketening bevochten werd – dus voor mij heeft deze ‘strijd tegen de preutsheid’ het koddige aspect van het na-oorlogse verzet waar onze intellectuele elite zo dol op is, en bovendien vond ik het tòen al hypocriet en kinderachtig gezemel..

Frontaal Naakt is in mijn ogen zo dood als een pier en tot volkomen overbodig hobbyisme geworden, maar ik begrijp heel goed dat het leven voor jou veel gerieflijker is geworden, nu je weer terug bent in the fold..

Ik hoop eigenlijk nog steeds dat je gepreoccupeerdheid met bloot en geil het voorbijgaande effect is van een enigszins beklemde jeugd en een midlife-crisis – nog éen keer groots en meeslepend ejaculeren! – en dat je na de zomer terugkomt op je nest als een goede vadervogel, voordat alles verloren is

Schrap mij maar van de verzendlijst trouwens – ik vind er zo niks meer an, zelfs niet om te lezen.

Groet,

Paardestaart

Algemeen, 02.06.2007 @ 07:53

[Home]
 

14 Reacties

op 02 06 2007 at 09:22 schreef Wampie:

Paardestaart, je kunt schrijven als de beste; je hebt zeeën van tijd, gezien de lappen tekst die je tot voor kort op deze website plaatste en de snelheid van reageren. Bovendien ben je gezegend met een enorme drive. Het enige wat jou ontbreekt is humor, maar veel dingen zijn niet om te lachen, toch?

Waarom knip je je staart niet af, als de strijd je zo aan het hart gaat, en vorm je niet zélf het gezicht van de beweging die je voorstaat? Open en bloot in jouw hoedanigheid van *pieeeep* in de muziek, in de waarschijnlijk progressieve *scene* waar je tegen wil en dank verkeert, een hip buurtje in Amsterdam ofzo. Waarom je afhankelijk opstellen van wat een ánder schrijft, om daarna pas je pen in gif te dopen?

Een eigen Kuis Bloot. Ik wed dat je het niet aandurft, zelfs niet als Paardestaart.

op 02 06 2007 at 12:44 schreef Sabian:

"Helaas was de studente journalistiek niet bereid haar fout te verbeteren."

…..tsss, me bek valt open…wat een dwaas kind.

op 03 06 2007 at 10:58 schreef Paardestaart:

Gif?!?
Toemaar..:-)Ik zou haast zeggen: you ain’t seen nothing yet, popje!
Wat je goede raad betreft: even geduld nog,..alles sal reg kom
Moet jij trouwens niet liever je eigen mail beantwoorden, ipv die van anderen?
Chances are dat de geadresseerde heel wat beter begrijpt of en wat voor ‘gif’ er verborgen is een ogenschijnlijk algemene missive, denk je niet?
Zo hoop ik toch dat jij alleen in staat bent gevolgtrekkingen te maken uit wat ik je toevoeg, en niet een toevalige passant; want persoonlijke boodschappen zijn persoonlijke boodschappen, nietwaar?

Ik heb mijn staart niet afgeknipt, Wampert – en dat ga ik ook zeker niet doen. Dat is hier namelijk helemaal niet nodig, en ivm de temperatuur zelfs onverantwoord.
Dus allemaal een hartelijke groet en een zwiep van mijn vorstelijke staart uit het stralende Jeruzalem van Paard.

op 03 06 2007 at 11:44 schreef Wampie:

Ha, Paard, tja, zo werkt dat op internet: als het er staat, dan staat het er voor alle lezertjes – persoonlijk gericht of niet. Ik kan me niet herinneren dat jij je ooit hebt ingehouden op deze site; jouw heilige verontwaardiging trof iedereen, met uitzondering uiteraard van de medestokpaardjes, want tegen stamgenoten geen kritisch woord. Ach, koekjes van eigen deeg smaken het lekkerst, toch knol? Laaf je aan het beloofde land, dan kun je er straks weer tegen in deze verrotte natie.

op 03 06 2007 at 19:56 schreef Rick de Bie:

Het is gruwelijk jammer dat Paardestaart en Bernadet zijn weggebonjourd. FF wat pit kan nooit kwaad op een site.

op 05 06 2007 at 12:08 schreef barry:

Waar je maar zin in hebt in het stralende Jeruzalem. Een zinloos pennenstrijdje tegen de valse ondersteuning van de gelijkschakeling. Nu schijn je ook nog stamgenoten te hebben. Dat zegt een stamgenoot met stam. Maar waar zijn jouw stamgenoten? Ik kan ze niet vinden?
Trouwens een bijzaakje: dat stralende Jeruzalem van paard roept bij mij onwillekeurig de associaties op met Buraak, die gevleugelde knol van de profeet. Heb je de vermeende hoefafdruk al mogen bewonderen?
Trouwens met jouw humor zit het wel goed.

op 05 06 2007 at 12:42 schreef Peter Breedveld:

Als je niet weet wie Paardjes stamgenoten zijn, heb je niet goed opgelet, Barry. Maar ik denk dat je veinst.

Buraak doet me denken aan een diavoorstelling waarop de leraar Duits ons trakteerde na zijn bezoek aan het Beloofde Land (Pr. Chr. Myrtuscollge in Apeldoorn, jaren tachtig). Een van de dia’s toonde de bewuste rots. Wat het was, dat wist die leraar niet eens, maar ik wel (mijn algemene ontwikkeling was toen al fenomenaal). Enthousiast begon ik te vertellen over de hemelvaart van De Profeet (een kans om mijn kennis te etaleren liet ik zelden schieten). Daar werd die leraar zó kwaad om, dat-ie me begon uit te schelden. Wat een zielig mannetje was ik, als ik meende andermans godsdienst op deze manier belachelijk te moeten maken. Nee, nee, nee, ik moest nu mijn mond maar houden, het was wel weer mooi geweest.

Volslagen absurd. Zoiets als uitleggen dat christenen in Jezus geloven, die aan het kruis stierf en drie dagen later uit de dood opstond, en dat dan een toehoorder in woede uitbarst omdat hij zich niet kan voorstellen dat er mensen zijn die zo’n belachelijk verhaal geloven en dat het dus wel een verzinsel zal wezen, om die arme christenen af te zeiken.

Hoe dan ook, de protesten van Paardje hoor ik vaker. Haar hele stam heeft het boeltje bij elkaar gepakt en is naar elders vertrokken, en dat mag natuurlijk, ik heb daar geen problemen mee. Want het is waar: wie nóg niet genoeg heeft van de betogen dat kritiek op de islam bij een vrije samenleving hoort, dat juist veel moslims intolerant zijn en niet hun critici en dat Europa islamiseert, komt hier nog maar weinig aan zijn of haar trekken. Voor mijn gevoel is alles nu wel gezegd. Twee jaar geleden was het nog heel erg fout en racistisch, tegenwoordig schrijven Bas Heijne in NRC en Nausicaa Marbe in de Volkskrant min of meer hetzelfde.

Daarbij realiseerde ik me op zeker moment dat er een veel effectievere en leukere manier is om ons te verzetten tegen politieke correctheid en religieuze intolerantie, namelijk die dingen doen waar de politiekcorrecte goegemeente en rechtlijnige religieuzen de schurft aan hebben. Vandaar al dat ‘bloot en geil’, de aanstootgevende cartoons van Gregorius, de seksvragen van Cocky, de Week van de Dierenporno enzovoort.

De beste manier om je vijanden dwars te zitten, zeg ik altijd, is om het met grote nadruk geweldig naar je zin te zitten hebben.

Dat ik daarmee ook Paard, die ernstige seksissues heeft (‘bloeddorstig monster’ en dat soort kwalificaties), tegen de haren instrijk, is voor mij niet echt een groot probleem. Collateral damage, noemen mijn vrienden de Anmerikanen dat geloof ik.

Je kunt je dus druk maken wat je wilt, maar ik blijf gewoon doen waar ik zin in heb. En Wampie heeft gelijk: het Internet is oneindig groot. Er is altijd plaats voor een website waar alleen die dingen op staan die door jouw beugel kunnen.

op 05 06 2007 at 14:35 schreef barry:

Ik heb niet zo’n identificatieprobleem hoor. Ook geen probleem met mijn beugel trouwens. Ik vraag mij alleen af waar die valse wamp op doelt met stamgenoten. Angstige vermoedens doen mij namelijk nog een mogelijkheid bevroeden. Als er al sprake van een stammetje is, waar zijn Paardjes stamgenoten dan? In HH het hun toegewezen reservaat kan ik ze ook al niet vinden. Het lijkt wel zo een stammetje dat schichtig uit het Amazonewoud opduikt om dan weer even plotseling in het groen te verdwijnen.
"Effectief en leuk", dat moet je toch nooit over jezelf zeggen. Laat dat maar aan je lezers over.

op 05 06 2007 at 14:44 schreef Peter Breedveld:

Dat laat ik helemaal niet aan mijn lezers over. Dat is het mooie van Frontaal Naakt, dat ik uitmaak wat leuk is, en niet mijn lezers. Ik betaal immers de rekening. Bovendien: de kijkcijfers zijn helemaal niet slecht. Er is blijkbaar een publiek voor.

op 05 06 2007 at 14:54 schreef barry:

Ik bedoel HB ipv HH
Veel plezier met je effectieve en leuke site. Gezien het terug lopend aantal reacties zijn je bezoekers inderdaad met stomheid geslagen.

op 05 06 2007 at 15:07 schreef Peter Breedveld:

Het teruglopend aantal reacties (dat toch nog regelmatig rond de 200 ligt) heeft te maken met het vertrek van een klein groepje stamgasten dat het leeuwendeel van de reacties voor zijn rekening nam. De reacties zijn sindsdien diverser en afkomstig van een groter aantal vaste bezoekers.

Verder nog wat te zeuren, Barry? Of ga je nu iets constructiefs inbrengen?

op 05 06 2007 at 16:31 schreef barry:

"inclusive diversity". zo noemt Anja dat altijd. Volgens mij had zij daar laatst ook nog een Nederlandse vertaling voor: "insluitende diversiteit"
Mijn zegen heb je Peter. Ik heb tenslotte veel plezier aan jouw site beleefd. Dus maak je niet zo dik, man.

op 05 06 2007 at 16:35 schreef Peter Breedveld:

Ik maak me niet dik, Bar. Waarom zou ik? Ik heb tenslotte jouw zegen. Wat kan een mens nou nog meer willen?

Ik heb Barry’s zegen! Joepie!

op 05 06 2007 at 16:59 schreef barry:

Precies, dat zou ik ook in jouw geval zeggen. Steek die maar in je zak zou ik zeggen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS