Home » Archief » Waar is Vogelaar?


[19.10.2007]

Waar is Vogelaar?

Pamela Hemelrijk

Remon (73k image)
Illustratie: Michel Kok

Slotervaart is burning, de hoofdcommissaris waarschuwt voor Parijse toestanden, de politie grijpt niet in, en de volkswoede over dit alles heeft zo langzamerhand het kookpunt bereikt.

Maar wacht eens even: hadden we voor dit soort probleempjes niet een speciale minister aangesteld? Waar hangt Ella Vogelaar uit, terwijl in Slotervaart de jihadisten de boel overnemen? Sedert ze op Prinsjesdag in een Marokkaanse robe door de Ridderzaal paradeerde heb ik haar niet meer gezien. Guusje ter Horst, Bernard Welten, Job Cohen, Ahmed Marcouch, Eric Nordholt, allemaal hebben ze inmiddels hun opwachting gemaakt in NOVA en Netwerk en het NOS Journaal, maar onze minister van Wonen Wijken en Integrasie zwijgt stille, en is in geen velden of wegen te bekennen.

Waarom vraagt niemand háár om commentaar? Is ze soms onvindbaar of zo? Mingele, klamp haar eens aan, en vraag haar of dìt nou die Christelijk-Joods-Islamitische cultuur is waar ze zo reikhalzend naar uitziet, en waar wij maar aan moeten wennen. En vooral: wat ze van plan is tegen deze islamitische stadsguerilla te ondernemen.

Of moeten we Willibrord Frequin soms inschakelen om hare excellentie een microfoon onder haar neus te douwen?

Voordat columniste Pamela Hemelrijk doorbrak op Frontaal Naakt, schreef zij onder andere voor Metro, het Algemeen Dagblad en De Gezonde Roker.

Algemeen, 19.10.2007 @ 16:09

[Home]
 

24 Reacties

op 19 10 2007 at 16:21 schreef Wampie:

Incestueus of niet, Pamela Hemelrijk verdient de Frontaal Naakt Award 2007!

op 19 10 2007 at 17:17 schreef Peter Breedveld:

Wat ik nou toch weer lees op Anja’s weblog, een ‘Verklaring van Marokkaanse organisaties in Amsterdam n.a.v. de incidenten in Slotervaart’, waarin er op wordt aangedrongen om toch vooral het pappen en nathouden niet te gaan verruilen voor een harde aanpak:

De bewoners van het stadsdeel, dat gebukt gaat onder een steeds negatievere beeldvorming en sociale onveiligheid, hebben reeds aangetoond samen in staat te zijn om de boel bij elkaar te houden.

Ja, ja…

Echter, de discussie en benadering begint een wending te krijgen die zorgelijk is.

Maar natuurlijk, terwijl de bewoners van Slotervaart eensgezind bezig zijn de boel bijelkaar te houden, begint de discussie erover verontrustende vormen aan te nemen.

Wij vragen daarom het Gemeentebestuur om armoede, gebrek aan perspectief maar vooral ook de negatieve beeldvorming rondom Marokkaanse jongeren hoog op de politieke agenda te zetten.

Het zijn, dat zult u begrijpen, niet de rellende, brandstichtende, mensen-met-colablikjes-bekogelende, camerateams-molesterende jongeren die verantwoordelijk zijn voor de bovengenoemde ‘negatieve beeldvorming’.

Nog een kopje thee, iemand?

op 19 10 2007 at 17:18 schreef Theo Ichtus:

Islamitische Stadsguerilla?

Kom, kom, tut, tut, ho, ho,… ’t waren maar een páár auto’s hoor. En ook nog kleintjes… En die jihadistjes dat zijn d’r ook hooguit 35. Allemaal beneden de 18 ook.*) En die jerrycans – daar zat niet meer dan 10 liter in. Per jerrycan. Ach gewoon – zo’n plastic ding voor bij de wat oudere auto waarvan het brandstofreservelampje het niet meer doet…

En wat de minister er tegen denkt te ondernemen?

Nou, ze had al een nieuw jurkje uitgezocht voor prinsjesdag – dus zal ze binnenkort wel in een niqaab in matching colors verschijnen…
("Vroeger hadden Nederlandse Vrouwen Ook Hoofddoeken Hoor – Is Mooie Traditie!")

Wonen, wijken en integrasie – het woord zegt het al – daar valt Islamitische Stadsguerilla niet onder, da’s voor halverwege tussen Binnenlandse Zaken, Justitie en Landsverdediging.

Ieder z’n vak, tenslotte…

Of je de ‘Frontaal Naakt Award 2007’ moet krijgen weet ik niet Pamela – dit i.v.m. al te klef gevoel wat ik altijd krijg in clubjes vol wederzijdse bewondering; maar ook deze column is zoals gewoonlijk weer ‘right on the money’…

*) Diegenen van boven de 21 die gearresteerd werden dat waren dus natuurlijk buurtvaders en buurt grote broers die net bezig waren om de begrijpelijke emoties in goede banen te leiden – per ongeluk net de verkeerden opgepakt, dat zul je altijd zien…

op 19 10 2007 at 17:26 schreef Lagonda:

"Het zijn, dat zult u begrijpen, niet de rellende, brandstichtende, mensen-met-colablikjes-bekogelende, camerateams-molesterende jongeren die verantwoordelijk zijn voor de bovengenoemde ‘negatieve beeldvorming’."

Precies! Het is ook niet *het gedrag* van deze jongeren dat een wending begint te krijgen die zorgelijk is, nee, het *de discussie* over dit gedrag.

Ik begrijp werkelijk niet hoe iemand dit soort gelul nog met droge ogen weet op te schrijven. Ik ben daar nou zo benieuwd naar: zou ze dit nou *echt* allemaal geloven? Als ze nou eens heel diep in haar geest zou schouwen, gelooft ze dan echt in haar analyse, of weet ze stiekem dat het hopeloos is en kiest ze er voor te liegen en disinformatie in de wereld te brengen?

op 19 10 2007 at 17:42 schreef Conan:

"Als ze nou eens heel diep in haar geest zou schouwen, gelooft ze dan echt in haar analyse, of weet ze stiekem dat het hopeloos is en kiest ze er voor te liegen en disinformatie in de wereld te brengen?"

Het gaat er niet om of ze het echt gelooft, dat is zelfs voor Meulenbelt zelf niet belangrijk. Voor haar geldt vooral dat ze zich in een kring wil ophouden die doet alsof het geloofd wordt.

En verder dat er mensen zijn die het in ieder geval niet geloven; om te bestrijden. Dat is uiteindelijk het primaire doel: tegenstanders en polemiek vinden, zonder dat je de daadwerkelijke (en beangstigende) problemen hoeft te erkennen of aan te pakken.

op 19 10 2007 at 17:59 schreef Wampie:

De enige manier om bij Anja Meulenbelt een reactie geplaatst te krijgen, is door ook altijd iets positiefs te op te merken – in dit geval over Marokkanen in het algemeen, hoe vanzelfsprekend ook.

Anja Meulenbelt is een intelligente vrouw; daarom vind ik het zo intrigerend waarom elke vorm van kritiek bij haar taboe is, tenzij ter ondersteuning van haar eigen dogma.

op 19 10 2007 at 18:01 schreef Wampie:

Peter, wat een ludieke link naar ‘Anja’s weblog’ (DeviantART).

op 19 10 2007 at 18:04 schreef Peter Breedveld:

Ja, vergipsing, kan ik nu even niets aan doen, zet ik straks wel recht.

op 19 10 2007 at 18:10 schreef Wampie:

DeviantART is véél leuker.

op 19 10 2007 at 18:46 schreef Tony:

En dat volgens minister Guusje het in het pittoreske Nederland zo erg nog niet is als in Parijs, daar heeft ze natuurlijk volkomen gelijk in.

Grootschalige onlusten als in Parijs zijn er immers niet voor niets. Die zijn er om te gebruiken als referentiepunt waarbij vergeleken alles in Nederland nog wel meevalt.

Wat loop je nou te zeuren met je twee of drie of vier auto’s in de brand en je jongeren met jerry-cans en je straattegels door ramen van politiebureaus?

Kom maar terug als we concurreren met Parijs, tot die tijd is alles overtrokken.
Ga nu maar weer rustig slapen.

op 19 10 2007 at 20:39 schreef Hansje Castorp:

http://www.nieuws.leidenuniv.nl/index.php3?m=&c=1761

want kunst is hét kanaal om je frustraties in kwijt te kunnen op een sociaal aanvaardbare manier

op 19 10 2007 at 21:28 schreef Loesje:

http://www.patcondell.net
Misschien een aardige link.
Ook in de Dumpert van geenstijl.nl stond vandaag een filmpje van deze meneer onder de titel"Islam speech". Duidelijk, helder en hilarisch. Geluk.

op 19 10 2007 at 22:23 schreef Franco Nahar:

Leuk of niet al die rellen, maar Slotervaart krijgt nu tenminste wel z’n eigen identiteit.

op 19 10 2007 at 22:44 schreef Loesje:

Franco Nahar; Welke dan?

op 19 10 2007 at 23:37 schreef dedeurs:

= en de volkswoede over dit alles heeft zo langzamerhand het kookpunt bereikt =

Ik neem aan dat je de Marokkaanse volkswoede bedoelt, Pamela? Want de doorsnee autochtoon interesseert het gedoe in Slotervaart geen ene ruk.
Er bestaat wel irritatie over het onverantwoordelijke, impulsieve gedrag van die twee agenten. Maar die zullen toch wel ontslagen worden, neem ik aan? Zulke mensen belemmeren de verwezelijking van Eurabië, dat kunnen we niet hebben.

op 19 10 2007 at 23:49 schreef visarendje:

Als je wat meer van Pat Condell wilt zien:
http://www.youtube.com/patcondell

op 20 10 2007 at 01:22 schreef John:

Het zijn vooral de dingen die niet genoemd worden die echt zorgwekkend zijn.
Zoals dat chizofrenie onder een van de snelst groeiende "bevolkingsgroepen" 11 maal vaker voorkomt. Dat de oorzaak hiervan vrijwel zeker niet alleen voor nog veel meer ziektebeelden zorgt maar eveneens enorme(zo niet sterkere) impact heeft op minder zichtbare zaken als intelligentie.

We hebben te maken met een demografische bom die een klein overbevolkt landje als Nederland ook los van alle gedoe mbt religie gewoon niet aankaan.

op 20 10 2007 at 09:19 schreef roelf:

Probeer nu Anja te bereiken met het volgende dichterlijk commentaar. Met een beetje geluk mist ze het sarcasme.

Sluit de ogen en de rijen,
marcheer in gesloten gelederen door,
om de verre einder te bereiken,
waar het wereldsocialisme allen,
zal bevrijden van ieder denkbaar leed.

op 27 10 2007 at 16:25 schreef Tjerk:

Het verketteren van alles wat Marokkaan is, Delilah? Noem eens een paar voorbeelden van projecten of politici die door de media verketterd worden?

De politie heeft de bevoegdheid notoire herrieschoppers weer los te laten na een dag. We leven in een rechtsstaat. Om iemand voor langere tijd achter slot en grendel op te bergen heb je bewijs nodig. En flinke aantijgingen. Anders is het 60 uur schoffelen of bejaarden verzorgen. Zinloos.

Ik ben wel benieuwd naar dat verhaal over hoe je die jongens weggejaagd hebt. Misschien een idee voor een artikel hier op Frontaal Naakt?

"Overigens is jouw uitleg over de strategie van Bram Mosckowich precies wat ik bedoel met het collectieve eenzijdige begrip.

Want? Als de dader een Marokkaan zou zijn en het slachtoffer een Turk, dan zou ik anders hebben geregeerd? Boos zijn op Bram Moszkowicz? Ik volg je niet helemaal.

"Bilal was geestesziek en met hem vele anderen."

Wat wil je hiermee precies zeggen?

op 27 10 2007 at 17:02 schreef Delilah:

@Tjerk, ik bedoel de welwillendheid om iets te begrijpen en het te rationaliseren vanuit de positie bekeken van om het even de dader of slachtoffer die géén Marokkaan is.

Ik kom het verketteren dagelijks tegen vooral omdat mensen stupide uitlatingen doen over Marokkanen en niet in de gaten hebben dat ik er ook een ben n.b. zelfs mensen waar ik het voor opneem tegen anderen.

Het wegjagen of aanspreken vergt een bepaalde mate van geestelijk overwicht en mensenkennis.Die de politie zeker niet bezit. Als je dierlijk gedrag kan verklaren is het menselijk gedrag veel beter te behapstukken.
Goedschiks; mensen vriendelijk aanspreken op hun gedrag, het werkt! Kwaadschiks op exact dezelfde manier ‘aanspreken’ Kost iets meer moeite en energie maar het werkt ook!
Verbazingwekkend is dat iedereen op een enkeling na doorloopt en ik het gevoel krijg van voorbijgangers alsof ik gek ben.
Gemeenschapszin en solidariteit bij de autochtonen is dan ook iets wat je met name op webblogs en in de media tegenkomt (niet zelden onder een pseudoniem) en zelden op straat .Tja dan is het wel heel bedreigend als groepjes etterbakken, al zitten ze er nog zo naast, wel solidair met elkaar zijn.

Ieder voor zich en God voor ons allen.Datis het nadeel van het m.i. te ver doorgeschoten individualisme.
Ik ontken bepaalde misstanden niet maar zie wel meerdere oorzaken van waarom zulks faliekant mis kan lopen.

op 27 10 2007 at 17:02 schreef Delilah:

@Tjerk, ik bedoel de welwillendheid om iets te begrijpen en het te rationaliseren vanuit de positie bekeken van om het even de dader of slachtoffer die géén Marokkaan is.

Ik kom het verketteren dagelijks tegen vooral omdat mensen stupide uitlatingen doen over Marokkanen en niet in de gaten hebben dat ik er ook een ben n.b. zelfs mensen waar ik het voor opneem tegen anderen.

Het wegjagen of aanspreken vergt een bepaalde mate van geestelijk overwicht en mensenkennis.Die de politie zeker niet bezit. Als je dierlijk gedrag kan verklaren is het menselijk gedrag veel beter te behapstukken.
Goedschiks; mensen vriendelijk aanspreken op hun gedrag, het werkt! Kwaadschiks op exact dezelfde manier ‘aanspreken’ Kost iets meer moeite en energie maar het werkt ook!
Verbazingwekkend is dat iedereen op een enkeling na doorloopt en ik het gevoel krijg van voorbijgangers alsof ik gek ben.
Gemeenschapszin en solidariteit bij de autochtonen is dan ook iets wat je met name op webblogs en in de media tegenkomt (niet zelden onder een pseudoniem) en zelden op straat .Tja dan is het wel heel bedreigend als groepjes etterbakken, al zitten ze er nog zo naast, wel solidair met elkaar zijn.

Ieder voor zich en God voor ons allen.Datis het nadeel van het m.i. te ver doorgeschoten individualisme.
Ik ontken bepaalde misstanden niet maar zie wel meerdere oorzaken van waarom zulks faliekant mis kan lopen.

op 27 10 2007 at 17:04 schreef Delilah:

@Tjerk, ik bedoel de welwillendheid om iets te begrijpen en het te rationaliseren vanuit de positie bekeken van om het even de dader of slachtoffer die géén Marokkaan is.

Ik kom het verketteren dagelijks tegen vooral omdat mensen stupide uitlatingen doen over Marokkanen en niet in de gaten hebben dat ik er ook een ben n.b. zelfs mensen waar ik het voor opneem tegen anderen.

Het wegjagen of aanspreken vergt een bepaalde mate van geestelijk overwicht en mensenkennis.Die de politie zeker niet bezit. Als je dierlijk gedrag kan verklaren is het menselijk gedrag veel beter te behapstukken.
Goedschiks; mensen vriendelijk aanspreken op hun gedrag, het werkt! Kwaadschiks op exact dezelfde manier ‘aanspreken’ Kost iets meer moeite en energie maar het werkt ook!
Verbazingwekkend is dat iedereen op een enkeling na doorloopt en ik het gevoel krijg van voorbijgangers alsof ik gek ben.
Gemeenschapszin en solidariteit bij de autochtonen is dan ook iets wat je met name op webblogs en in de media tegenkomt (niet zelden onder een pseudoniem) en zelden op straat .Tja dan is het wel heel bedreigend als groepjes etterbakken, al zitten ze er nog zo naast, wel solidair met elkaar zijn.

Ieder voor zich en God voor ons allen.Datis het nadeel van het m.i. te ver doorgeschoten individualisme.
Ik ontken bepaalde misstanden niet maar zie wel meerdere oorzaken van waarom zulks faliekant mis kan lopen.

op 27 10 2007 at 17:07 schreef Delilah:

@Tjerk, ik bedoel de welwillendheid om iets te begrijpen en het te rationaliseren vanuit de positie bekeken van om het even de dader of slachtoffer die géén Marokkaan is.

Ik kom het verketteren dagelijks tegen vooral omdat mensen stupide uitlatingen doen over Marokkanen en niet in de gaten hebben dat ik er ook een ben n.b. zelfs mensen waar ik het voor opneem tegen anderen.

Het wegjagen of aanspreken vergt een bepaalde mate van geestelijk overwicht en mensenkennis.Die de politie zeker niet bezit. Als je dierlijk gedrag kan verklaren is het menselijk gedrag veel beter te behapstukken.
Goedschiks; mensen vriendelijk aanspreken op hun gedrag, het werkt! Kwaadschiks op exact dezelfde manier ‘aanspreken’ Kost iets meer moeite en energie maar het werkt ook!
Verbazingwekkend is dat iedereen op een enkeling na doorloopt en ik het gevoel krijg van voorbijgangers alsof ik gek ben.
Gemeenschapszin en solidariteit bij de autochtonen is dan ook iets wat je met name op webblogs en in de media tegenkomt (niet zelden onder een pseudoniem) en zelden op straat .Tja dan is het wel heel bedreigend als groepjes etterbakken, al zitten ze er nog zo naast, wel solidair met elkaar zijn.

Ieder voor zich en God voor ons allen.Datis het nadeel van het m.i. te ver doorgeschoten individualisme.
Ik ontken bepaalde misstanden niet maar zie wel meerdere oorzaken van waarom zulks faliekant mis kan lopen.

op 01 11 2007 at 10:40 schreef Jan:

Beste, Delilah

Die gasten hebben nergens respect voor ook niet voor Marokkaanse buurtvaders.
Heb pas geleden nog een uitzending van PremTime gezien.
Waar Prem met een groep buurtvaders de buurt door trekt en word uitgescholden.
En als een groep stevig gebouwde buurtvaders er wat van zegt krijgen ze te horen waar ze zich mee bemoeien en vervolgens wordt er een vol cola blikje tegen Prem zijn hoofd gegooid.

http://www.dumpert.nl/mediabase/29184/2eb3d8af/prem_kopt_blikje_cola.html

Of in Utrecht waar een vrouw in de uitzending van Prem verteld hoe erg het gesteld is in de buurt gewoon waar die ratten bij staan hé.
Een paar dagen later word die vrouw het ziekhuis in geslagen, bedoel je dat soms gewoon naar die etters toe lopen en de waarheid zeggen?
Kun je zien op de website van prem: http://www.omroep.nl/nps/premtime
Moet je het linkje 17 04 2007 klikken.
Of dit stukje respect naar de politie toe.
http://www.dumpert.nl/mediabase/24458/775292b2/tongpiercing_bij_motoragent.html
En nu weer het gedonder in slotervaart.
Er zijn genoeg mensen die wel naar die jongeren toe lopen en er wat van zeggen en dan later door een groep in elkaar worden geslagen, alleen zijn ze vaak veels te laf.
Ik snap dat je het goed bedoeld maar dit beestje moet gewoon bij naam genoemd worden er is iets goed mis met deze groep jongeren.
Ze zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit en ondervertegenwoordigd op school of op de werkplek.
Als er onevenredig veel gebeten word door pitbulls dan pak je de pitbull aan en niet de teckels en Duits herders
Lijkt me heel simpel, dat hier dan pitbulls bij zitten die zich wel goed gedragen en niet bijten is dan heel jammer.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS