Home » Archief » Lesbo’s


[26.02.2008]

Lesbo’s

DBC01

Pins11 (36k image)
Arthur de Pins

Onlangs werd mijn aandacht getrokken door een artikel dat de strijd tussen de oude garde hardcore lesbo’s en lipstick lesbo’s beschreef. Er is, zo weten we allemaal wel, een nieuwe generatie zelfbewuste bisexuele/lesbo-meiden opgestaan die zich A) vrouwelijker kleedt en gedraagt dan haar voorgangsters en B) zich minder aantrekt van de vastgeroeste kledingvoorschriften die zo erg schijnen te tellen bij de ‘potten-oude-generatie’.

Met de ‘potten-oude-generatie’ worden vrouwen bedoeld die op vrouwen vallen en die nog steeds van mening zijn dat mannen een last op aarde zijn, die dat ook uitdragen en tuinbroeken en kortgewiekte hoofden tot hun standaard uitrusting rekenen.

Daar kwam BIanca (let op de hoofdletters), voormalig Big Brother-deelneemster, ook achter. BIanca is dus bi, kwam daar in BB rond voor uit en nadat ze het huis uitgeschopt was en tussendoor gekroond tot lieveling van de bi-scene, is ze zich meteen gaan verdiepen in het organiseren van feesten voor moderne bi-meiden. Want, zo redeneerde zij, wie tegenwoordig op een gemiddeld vrouwenfeest belandt, komt in een sfeer terecht die het meest lijkt op die in een Australische mijnwerkerskroeg op vrijdagmiddag. Stoer ogende, mannelijke kenaus die je aanstaren, en dus weinig sfeer zoals een vrouw dat eigenlijk zou willen, aldus BIanca.

De ex-BB-ster startte daarom haar eigen feestjesfirma genaamd Flirtation (feesten voor de moderne bi/lesbo die van vrouwelijke partijtjes houdt) en lanceerde daarnaast nog een tijdschrift (LEV, voor ‘openminded vrouwen’) en de rest is bekend: Flirtation beantwoordde aan de wensen van de nieuwe generatie bi/lesbian ladies.

Niettemin haalde BIanca wel de woede van klassiek-lesbo Nederland op haar hals. Zo bleek op diverse lesbo-sites waar ‘moderne openminded vrouwen’ virtueel op de vuist gingen met de tuinbroekpotten. Want volgens de klassieke lesbo waren zogenaamde moderne bimeiden gewoon ordinaire ‘lipstick-lesbo’s’. Oftewel meiden die vanwege de mode maar es een bisexueel sausje over hun ego smeten en dat graag wilden combineren met een prima verzorging van hun uiterlijk, en da’s erg hetero, er seksueel uitzien.

Een echte lesbo, zo redeneerde het tuinbroeken-volkje, gaat zich niet opmaken, showt de vormen van haar borsten niet in een strak topje, zoent geen andere meiden met vuurrode lipstick want dat is heteroseksueel gedrag! De lipstick-lesbo doet wel alsof zij bi of pot is maar dat is ze dus niet.

Het antwoord van de ‘moderne bimeiden’ was te raden: Ze hadden medelijden met de ouderwetse potten. ‘Jullie zouden het liefst uit de kast komen zoals elke vrouw dat van nature wil: verzorgd en sexy. In plaats daarvan maken jullie er een potje van met die wijde kleren en die rambo-kapsels.’

Hoe het ook zij, de toon was gezet. De klassieke potten komen steeds minder op feestjes als Flirtation, aangezien ze zich daar niet meer op hun plek voelen tussen de sexy geklede lipstick-lesbo’s en de jonge zelfbewuste bi-meid krijgt tegenwoordig een keur aan spannende feestjes voorgeschoteld waar er van je verwacht wordt dat je je wel sexy en spannend kleedt.

En Ik? Ik vind het prachtig. Niet alleen de strijd, maar ook de ontwikkeling van nieuw gedachtegoed. Ik heb nooit begrepen waarom vrouwen zich zo lelijk of mannelijk mogelijk gaan kleden om elkaar daar blijkbaar mee op te winden. Er is niks mooiers dan twee aantrekkelijke vrouwen elkaar te zien beminnen en als ze zich zelf nog eens beter voelen als ze er verzorgd uit zien, so be it.

Maar aan de andere kant, wie zich lekker voelt in ruime kleding en geen make-up gebruikt heeft mijns inziens ook recht op een plek in het nachtleven.

DBC01 is een 37-jarige bodybuilder die ‘het wereldje’ liefst niet te serieus neemt. Ervaringen worden met sarcasme en een lichte hang naar sensatie gedeeld met de bezoekers van zijn weblog.

Algemeen, 26.02.2008 @ 10:15

[Home]
 

10 Reacties

op 26 02 2008 at 15:27 schreef Kariem:

Geestig. Ik voorzie een uitpuilende commentbox waarin het woord seksist minstens vijftig keer zal voorkomen.

op 26 02 2008 at 15:50 schreef filantroop:

Het vlees is zwak, de geest de slaaf van het vlees, dus tracht ik me soms een voorstelling te maken van een wellustige worsteling van twee in overall gestoken lesbiennes uit de roemruchte tijd dat ze overal waar het niet behoorde te zijn het haar buitenproportioneel lieten groeien. Maar steeds doemt het beeld op van twee slordig neergekwakte, sleetse matrassen die door een slechts metafysisch te verklaren verschijnsel in beweging raken.
Soms zie je ze nog wel eens aan stokken hangend akkers bescherm tegen vraatzuchtig gevogelte.

op 27 02 2008 at 17:46 schreef Loor:

Best weinig aandacht voor een erg goed geschreven stuk.

op 27 02 2008 at 19:53 schreef N. Molrat:

Mee eens Loor. Ik denk dat de tuinbroekfeministes op deze site niet zo goed vertegenwoordigd zijn en dat verbaast me niets als ik kijk naar de (pseudo)sexistische toon van veel stukken en reacties en illustraties.
Als de laatste zin er niet gestaan had dan had ik gisteravond desnoods Andries Knevel gemist om het op te nemen voor de tuinbroeklesbo’s.
Het was leuk geweest als DBC01 een paar linkjes had geplaatst naar discussies waar de lipstift-bi-dames en de okselharigen elkaar in de haren vliegen.
Ik ken een aantal heerlijke lesbische dames die zich ‘mannelijk’ kleden en weinig werk maken van hun uiterlijk. Ik heb eigenlijk nooit gemerkt dat ze zich vijandig opstelden naar vrouwen die wel een BH dragen, zich opmaken, scheren etc.
De lesbo’s die ik ken zijn gedreven wetenschappers of politici waar je heel goed mee kunt praten en lachen, eten en drinken.
Als ze zin zouden hebben om zichzelf eens leuk aan te kleden zouden ze dat zeker doen maar dat past gewoon niet bij ze en bovendien: die CD, dat boek, die Ipod, die vakantie… er zijn altijd weer dingen die leuker zijn.

Vrouwen die zich ‘zo lelijk mogelijk’ kleden doen dat echt niet om daarmee iemand op te winden, dat vind ik een onnozel statement.
Er zijn gewoon mensen die zich niet prettig voelen met make-up, strakke truitjes, rokjes, hakjes, en die zouden er echt niet aantrekkelijker van worden als ze zich anders zouden gaan voordoen dan ze zich voelen.

op 27 02 2008 at 20:53 schreef DBC01:

De eerbied voor een kunstenaar komt toch ook pas na z’n dood Loor? :)

op 28 02 2008 at 08:15 schreef Hosseyn:

Molrat: over dat lelijk kleden: er zijn maar al te veel mensen en echt niet alleen in de lesbo-scene die menen zich te moeten onderwerpen aan het keurslijf van een stereotype, al was het alleen maar om erbij te horen. Vaak gaan er generaties van acceptatie overheen voor mensen zichzelf durven zijn en niet meer ostentatief de beeldvorming van de groep hoeven na te volgen.

op 28 02 2008 at 12:53 schreef N. Molrat:

Hosseyn: de mens is altijd een kuddedier geweest omdat de eenling nu eenmaal niet kon overleven in de wildernis.
Nu is er een samenleving ontstaan waar je hoewel afhankelijk van de samenleving als geheel, de mogelijkheid hebt om te overleven zonder volledige onderwerping aan een bepaalde groep. Die onderwerping zou in theorie een vrije keuze zijn maar ik denk dat het kuddeinstinct nog te diep in onze genen zit. Onze evolutie loopt achter op de omstandigheden en dat is met onze voortplantingscyclus niet in een paar generaties bekeken vrees ik.

op 28 02 2008 at 13:30 schreef Hosseyn:

Ik heb goede moed, Molrat, en volgens mij is onze tijd al weer veel indiviualistischer aan het worden dan die van onze verre voorouders in de jaren zeventig of vijftig.

op 28 02 2008 at 22:54 schreef N. Molrat:

Ssstt, zeg dat niet te vaak hardop, je weet wie er aan de macht zijn in ons land.

op 29 02 2008 at 07:35 schreef Hosseyn:

Och, ik merk die macht niet eens. Het staat zo ver van mijn bed. Alleen die krankzinnige wegenbelasting op dieselbussen, dat raakt me direct.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS