Home » Archief » Valentijn


[09.02.2009]

Valentijn

Valentijn is natuurlijk gewoon een uitvinding van de imperialistische consumeristen uit het land van de grote Mammon, maar dat neemt niet weg dat we kunnen genieten van de sexy Valentijnreclames van Agent Provocateur.

Algemeen, 09.02.2009 @ 12:00

[Home]
 

21 Reacties

op 09 02 2009 at 12:11 schreef Tjerk:

Die meid is vel over been. Doe mij dan maar de buik van Hafsia Herzi.

op 09 02 2009 at 12:18 schreef hassnae:

Hmm, ik vind het een prachtig lichaam.

op 09 02 2009 at 12:33 schreef Tjerk:

Kijk nou eens goed naar die armen, Has. Het bot steekt er zowat uit! En ik zie ribbetjes! Brrrrr!

Ik heb overlevers, vers uit het kamp, er appetetijtelijker bij zien lopen dan dit scharminkel.

op 09 02 2009 at 12:34 schreef Dick Bosch:

[…]maar dat neemt niet weg dat we niet kunnen genieten van […]
Dat is een ontkenning te veel. We kunnen juist wél genieten van de reclames, ondanks het Obamaesk-Israëlisch-Pokonistisch complot dat Valentijnsdag is.

op 09 02 2009 at 12:38 schreef Dick Bosch:

Tjerk, je hebt geen smaak. Kijk eens naar 0:44. Die vrouw staat niet op de grond, nee, zij hangt als een marionet aan, ja, waaraan? Aan de teugels van de wellust? Als deze vrouw over mijn naakte lichaam zou lopen, zou dit niet pijnlijk zijn. Vederlicht als zij is, zou zij met haar naaldhakken enkel wat treiterige putjes in mijn vetschortje zetten.

op 09 02 2009 at 12:48 schreef Dick Bosch:

Rosie Huntington-Whiteley is haar naam. Ze wordt in april 22.

op 09 02 2009 at 12:51 schreef Tjerk:

Als je voor vederlicht gaat is miss. Majdanek ’43 misschien ook wel wat voor je, Dick.

Je maakt mij niet wijs dat deze mevrouw dagelijks haar schijf van vijf binnenkrijgt. Veeleer zit die tegen heug en meug miniporties en een dagelijkse dosis vitaminepreparaten naar binnen te werken, om vervolgens in de sportschool als een bezetene alle calorieën er weer af te werken zodat ze op haar streefgewicht van 53 kilo blijft.

Is niet gezond, is niet aantrekkelijk.

op 09 02 2009 at 12:52 schreef Peter:

Man, alleen al vanwege de reacties behoort deze website tot mijn all-time favorieten.

op 09 02 2009 at 13:40 schreef hassnae:

Haha, Tjerk, ik weet het, maar toch vind ik het mooi. Ik wou dat ik zo’n lijf had, maar dan wel op voorwaarde dat ik alles kan eten wat ik wil. Dat is veel.

op 09 02 2009 at 13:42 schreef Dick Bosch:

U is ziek, mijnheer Tjerk, met uw kampsyndroom. Er zijn vrouwen op de wereld – heus, ik kom ze dagelijks tegen – die zich voor hun engelachtigheid niet de Trübsal hoeven getroosten die u veronderstelt bij deze mevrouw. Overigens zijn mevrouws maten 82-61-90, confectienaat 34. Dat is slank, maar niet per se ongezond.

Ik vraag mij terloops af wat kwalijker is: de shoa ontkennen of de gruwel ervan gebruiken ter schraging van je meninkjes over diëtetiek.

op 09 02 2009 at 13:46 schreef Peter:

Ik wou dat ik zo’n lijf had

Nou, nee hoor.

op 09 02 2009 at 13:48 schreef Hans:

Lijkt mij een gevalletje van anorexia soft-porno. Je hoort haar botten bijna kraken.

op 09 02 2009 at 13:55 schreef Dick Bosch:

Hersens kun je horen kraken. Botten rammelen of knakken. Bovendien hebben botten in een zwaar lijf veel meer te lijden want te torsen.

op 09 02 2009 at 15:12 schreef Tjerk:

Dick,

Mevrouw is supermodel. Dat wordt en blijf je niet zomaar, daar is een strikt regiment van diëten, voedingssupplementen, uren in de sportschool en het snuiven van lijntjes cocaïne voor nodig.

En een vrouw die zich kosten nog moeite spaart om er uit te zien als een snaak met memmen (check die staken die voor armen door moeten gaan, check dat gebrek aan vrouwelijke rondingen om buik en heupen!) kan zich niet bogen op een engelachtige uitstraling, die heeft eenvoudig een enge- uitstraling.

En dat geldt dan als ideaalbeeld. Hier spiegelen vrouwen zich aan. Terwijl het – afgezien van een heel select groepje meisjes met de daartoe aangelegde genen tussen het 17e en 19e levensjaar – niet alleen voor ieder mens met een normaal leven onhaalbaar is, maar het ook nog eens onvrouwelijk onvruchtbaar oogt.

Dat is een kwestie van seksuele selectie. Sorry, maar ik kan het niet op een wezen waarvan het lichaam te schraal lijkt om mijn kind te voeden. Word ik niet geil van; zou niemand – afgezien van een enkele man of vrouw met een fetisj voor vrouwen die eruit zien als knapen met tieten – geil van moeten worden.

Dat in onze cultuur iele androgynie en strak geregimenteerde tengerheid is verheven tot schoonheidsideaal komt mij dan ook als ronduit pervers voor. Ongeveer zo pervers als het masturberen op archiefbeelden van holocaust-survivors, zeg maar.

op 09 02 2009 at 15:33 schreef Hosseyn:

Tjerk: denk je nu echt dat hormonen zich door de cultuur laten leiden? Dit is een mooie vrouw, en er zijn er genoeg (bij wijze van spreken) die er van zichzelf zo uitzien – gewoon een gezonde meid. Goed bewegen, gezond eten, dan kan dat tot op middelbare leeftijd. Helaas, wat doen ze: vreten, voor soaps hangen. En dan maar jammeren over ideaalbeelden.

op 09 02 2009 at 16:18 schreef Tjerk:

"denk je nu echt dat hormonen zich door de cultuur laten leiden?"

Ja!


Venus van Willendorf


Rubens: Venus maakt zich op


Gewoon een foto van hoe een vrouw er echt uitziet, als je dat gedateerde kapsel even wegdenkt.


Betty Page, vooraanzicht


Betty Page, achteraanzicht (duidelijk haar betere kant)

op 09 02 2009 at 20:39 schreef Peter:

Tjerk, kom van je kansel af. Niks aan de hand met Rosie Huntington-Whiteley, die eruit ziet als veel jonge vrouwen van haar leeftijd. Sjezus, je zou zulke meiden nog een complex aanpraten, gewoon omdat ze niet romig zijn en geen dikke billen hebben.

Mooie vrouwen komen in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld die van Rosie Huntington-Whiteley.

op 09 02 2009 at 21:25 schreef Hosseyn:

Hear2! Overigens geloof ik geen moment dat die lui 25000 jaar geleden echt geil werden van de Venus van Willendorf. Temeer daar er toen nog wat van die lekker homo neanderthalensis meiskes moeten hebben rondgelopen, met rood haar!

Is die Betty Page nu zoveel dikker dan die van het artikel? Dat is toch een slanke vrouw?

op 09 02 2009 at 22:25 schreef Pieter:

Nee, geil werden ze er niet van. Het neolistische voorlichtingsbureau voor verkeerde, eenzijdige vetten initieerde zo de overgang naar de homo agraricus.

op 11 02 2009 at 13:24 schreef toevallige voorbijganger:

Oh man, komen ze weer. De schilderijen van Rubens gebruiken als argumenten. Omdat er keilang geleden 1 schilder geilde op dikke wijven was dat toen het schoonheidsideaal. En dus is het fout om nu slanke vrouwen geil te vinden.

En Tjerk, jouw argument van seksuele selectie klopt niet. Tegenwoordig is het in de westerse wereld duur om slank te zijn. Gezond eten is duurder dan de ongezonde vette variant. Dus een slanke vrouw zou heel goed voor jouw kinderen kunnen zorgen.

op 12 02 2009 at 23:35 schreef Tjerk:

@Toevallige voorbijganger:

Mannen vallen niet op geld; gigolo’s uitgezonderd. Maar die worden door andere mannen dan ook niet als echte mannen gezien. Wat aantrekkelijk voor mannen zou kunnen zijn in een slanke vrouw is de associatie met gezondheid.

Mijn opmerking over het onvermogen van schrale lichamen om mijn kind te voeden, was geen financiële overweging, maar een biologische. Ik heb het over vruchtbaarheid: net zoals barre grond geen vrucht draagt (ze kan die immers niet voeden), en dus niet aantrekkelijk is om op te verbouwen, zo is een karige vrouw niet aantrekkelijk om in te zaaien.

Dat Rubens het verst ging in het schilderen van zo groot en bonkig mogelijke vrouwen, dat ben ik met je eens. Maar vergelijk de de Venus van Botticelli (1482)’, Dame met Spiegel‘ van van Giovanni Bellini (1515), Bronzino’s ‘Venus, Cupido..‘ (1545), of de naakten van Titiaan – bijvoorbeeld in het ‘Herderlijk concert‘ (ca. 1510) – eens met de superslanke modellen van nu (oké, ik geef toe, dat plaatje betreft mooie vrouwen).

Het zal je opvallen dat de naakten die daar als het toonbeeld van zinnelijkheid en schoonheid worden opgevoerd, een stuk molliger zijn dan wat we sinds enkele decennia in de avant garde-bladen aantreffen.

Dus wanneer Hosseyn vraagt of hormonen zich laten beïnvloeden door cultuur, dan lijkt het antwoord me: ja.

Maar wellicht is dat een te haastige conclusie. Zo lijkt een online-enquête van mannenblad FHM erop te duiden dat de meeste mannen desgevraagd de voorkeur geven aan een vrouw met rondingen over het gehele lichaam.

Zelf weet ik wel wat ik prettig vindt. Dat is de aanblik van mevrouw nummer drie. Grrrwl.

Ik was dan ook aangenaam verrast toen de voluptueuze Sarah Ramirez in Grey Anatomy werd geintroduceerd. Die zou zo’n setje van Agent Provocateur ook niet misstaan.

Ah, fuck it, ik gooi haar ondergoeddansje er ook nog in. Gewoon, omdat het lekker is.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS