Home » Archief » Bandirah


[10.03.2011]

Bandirah

witbalk

Bandirah is cartoonist voor onder meer Sargasso, Propria Cures het tijdschrift Vice en het weekblad van de Leidse Rijksuniversiteit, Mare. Bandirah is de kampioen van de kleine jongens. Oók Bandirah staat onder streng toezicht van de Interdepartementale Werkgroep voor Cartoonproblematiek.

Bandirah, 10.03.2011 @ 08:56

[Home]
 

32 Reacties

op 10 03 2011 at 11:39 schreef Sandro:

Sick fuck.

op 10 03 2011 at 14:03 schreef Hans van Milner:

Mooi he, Sandro? Die Joods-Christelijke traditie. Thank God waarborgt jouw PVV dit. Houzee!

op 10 03 2011 at 14:40 schreef Sandro:

Hoi Hans,
Ik heb nu al zoveel tekeningetjes gezien van deze cartoonist, betreffende het misbruik binnen de katholieke kerk, dat ik het niet meer echt leuk vind.
Let wel ik heb niets met de katholieke kerk en wat daar gebeurd is moet loeihard afgestraft worden.
Ik vraag me alleen elke keer weer af of deze Bandirah ook ballen genoeg heeft een dergelijke cartoon met Mohammed en zijn 9 -jarige vrouwtje durft te maken.
Ik denk van niet.

op 10 03 2011 at 15:51 schreef Hans van Milner:

Hoi Sandro,

Ik heb nu al zoveel pro-PVV comments gezien, betreffende haat jegens alles wat links en/of moslim is, dat ik het echt niet meer leuk vind.
Let wel ik heb niets met alles wat links is en wat daar gebeurd is moet loeihard afgestraft worden.
Ik vraag me alleen elke keer weer af of deze PVV-terroristen ook ballen genoeg heeft dergelijke comments met naam en rugnummer te maken.
Ik denk van niet.

op 10 03 2011 at 15:53 schreef Sandro:

Overigens, Hansje, is jouw groet “Houzee” van een misselijkmakend soort.
Als je niets beters hebt in te brengen als een oude NSB-groet, hou dan gewoon je bek dicht.

op 10 03 2011 at 16:10 schreef Roderick:

Het knopje is neuqzaam en kindverwekkend voor iedere gelovige van de drie monotheïstische godsdiensten; zij vereren allemaal dezelfde drie-enige God van hemel en aarde (in lokale dialecten wordt God ook wel met Jahweh, Allah of de HEER aangeduid).

Het is wel raar dat Bandirah’s God, gelijk een voetbalsupporter, zijn hoofddoekje om de schouders heeft hangen.
Vanwege Gods haarcoupe is het niet verwonderlijk dat zijn yarmulke op het catheder rond Manitou’s totempaal doolt.

op 10 03 2011 at 16:38 schreef Hans van Milner:

Overigens, Sandrootje, is jouw partij “PVV” van een misselijkmakend soort.
Als je niets beters hebt in te brengen als een NSB-kloon gebaseerd op leugens, hou dan gewoon je bek dicht.

(Ik dan dit heel lang volhouden, hoor.)

op 10 03 2011 at 17:13 schreef Hans van Milner:

Ondertussen, bij de PVV. http://twitpic.com/485zgu/full

op 10 03 2011 at 20:11 schreef Jabir:

@sandro

Op zich klopt het wel dat de PVV judeo-christelijke waarden verdedigt en daarmee ook rooms katholieke pedofilie. En waarom moeten mensen heel politiek correct vermijden die nogal voor de hand liggende vergelijking met de pvv te trekken? Van wie? Wie wou je daarvoor meenemen?

@Hans

Wat genant.. proberen ze nu zelfs censuur uit te oefenen op de Vara? Met die cartoon van dejoop lag het nog in het midden of het nou wel of geen censuur betrof, maar dit is toch wel echt een houding die een totalitair regime niet zou misstaan.

op 10 03 2011 at 20:16 schreef MNb:

Ook ik vind deze cartoon van Bandirah niet leuk. Daar staat tegenover dat ik Bandirah ongeveer nooit leuk vind. Er staat ook tegenover dat Bandirah een keer een cartoon heeft gemaakt van een stuk straattuig met een olijfkleurige huidskleur en een bloederig mes in de hand, die de gedenkwaardige woorden uitsprak: “Shit, springt hij zomaar zeventien keer in mijn mes!” Die vond ik nou weer wel leuk.
Tot zover de ballen van Bandirah. Over de ballen van zijn Grote Blonde Leider heeft Sandro het niet, als die een cartoon niet verdraagt. Maar ja, PVV (dus Sandro) staat gelijk aan met twee maten meten. Zit in hun genen of in hun instinct, daar zijn de biologen nog niet helemaal over uit.

Dank voor je link, HvM. De VARA maakt zich schuldig aan asielpropganda. Dat is, ik kan er niet onderuit, een pareltje waarbij Göbbels zijn vingers posthuum aflikt (voor Sandro het G-woord in zijn toetsenbord rammelt: persbureau Tass was er vroeger ook erg goed in).

op 10 03 2011 at 20:18 schreef Jabir:

Misschien een idee als de PVV en de Partij voor naastenliefde en diversiteit samen gaan werken aan hun gemeenschappelijke christelijke pedo-idealen?

op 10 03 2011 at 20:19 schreef MNb:

Ik heb de betreffende cartoon even opgezocht voor Sandro. PB’s archieffunctie werkt erg goed.

http://www.frontaalnaakt.nl/archives/bandirah-21.html

op 10 03 2011 at 21:09 schreef Jabir:

@MNb

Maar wat is daar mis mee? Dat hoort bij de identiteit van de Vara, dus dan kan je dat verwachten. Net zoals WNL dan weer diep in de reet van Wilders kruipt. Die filmpjes beïnvloeden mijn meningsvorming over de asielkwestie helemaal niet

op 11 03 2011 at 08:34 schreef Sandro:

Hans, ik heb een kind van 9 jaar die heeft hetzelfde gedrag als jij…….

Wilders en de cartoon op joop.nl:
Geert besloot niet naar de VARA te gaan vanwege de cartoon. Hij stelde dat een cartoon altijd kan en mag hoe deze ook beoordeeld wordt. Echter is aan hem de keus of hij dan op bezoek gaat bij een omroep die een dergelijke cartoon plaatst – lijkt mij geen onredelijk standpunt. Er zijn andere mensen of groepen mensen die bij een soortgelijke cartoon naar de wapens grijpen en trachtten de cartoonist te vermoorden.

PVV en NSB:

De NSB stond voor:
1.sterke regering;
2.afschaffing van het individualistische kiesrecht;
3.corporatieve sociaal-economische ordening;
4.economie ten dienste van de volksgemeenschap;
5.arbeidsplicht en sociale zekerheid;
6.beperking van de vrijheid van drukpers.
Komt volgens mij in de kern niet overeen met de PVV.

Aanhang NSB:
In Nederland groeide de aanhang enorm, één van de hoofdreden was:
de goede reputatie van Mussert en zijn naaste medewerkers als ‘degelijke’ en kundige intellectuelen en academici;
De NSB had vooral aanhangers onder de middenklasse: middenstanders, ambtenaren en kleine boeren. De NSB was vooral sterk in de regio’s Drenthe[2] (met name Assen), Utrecht[3], Noord-Holland[4] (met name Amsterdam, Bloemendaal, Zandvoort, Marken en Texel), de Achterhoek[5] (met name Winterswijk en omgeving[6], Borculo en Ruurlo), ‘s-Gravenhage[5][6] en niet-bevindelijk gereformeerde delen van de Veluwe (met name Rozendaal), zowel vanwege de geringe kerkelijke binding daar alsook vanwege het succes van Landbouw en Maatschappij[7] in die gebieden. In de sterk verzuilde katholieke gebieden was de partij vaak zeer zwak vertegenwoordigd, met uitzondering van de oostelijke Mijnstreek in Zuid-Limburg waar randkerkelijke mijnarbeiders en arbeiders die in het naburige nationaalsocialistische Duitsland werkten, relatief vaak NSB stemden.

Ergo: de aanhang van de NSB en PVV komt volgens de
algemene opinie hier niet overeen!
Opvallend is dat de NSB vooral groot was in Noord-en Zuid-Holland, en in veel mindere mate in de zuidelijke provincies waar de PVV nu groot is.
Dus NSB was vooral partij van intellectuelen, academici, middenstanders, ambtenaren en kleine boeren.
De PVV is, volgens het algemeen heersende (voor)oordeel, de partij voor de ongeletterden, analfabeten en tokkie’s.

Vergelijkingen logo NSB en PVV:
Een logo nazi-verdacht maken lijkt een beproefde tactiek te zijn. Zo vinden we een campagne terug van Greenpeace Frankrijk gericht tegen oliemaatschappij ExxonMobil. Het merk Esso werd door Greenpeace afgebeeld als E$$o. Volgens ExxonMobil leek het teveel op het SS-symbool van de Nazi’s. Zou het?

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1554934/Barclays-plans-to-ditch-Nazi-eagle-logo.html

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/2064559.stm

Jabir: jouw posting op die pedo, onder Aangifte (2):
@Marthijn

Ja, maar dat is logisch als je een pedo bent Marthijn. Prachtig dat het je identiteit is, maar als je die identiteit ook maar een klein beetje in de praktijk brengt, komt het eigenlijk automatisch in de strafrechtelijke sfeer terecht.

En nu de PVV samen laten gaan met de pedopartij?
Aan je reactie te zien ben je al lid van de Partij voor de naastenliefde en dat zet jouw reactie hier toch in een vreemd daglicht…..begrijp ik nu goed dat je via de pedopartij aanhanger van de PVV te worden?

op 11 03 2011 at 10:48 schreef MNb:

Dus van ome Geert mag een cartoon aan de ene kant wel maar aan de andere kant toch ook weer niet. Dank je voor de heldere uiteenzetting, Sandro.

op 11 03 2011 at 12:08 schreef Sandro:

Je doet het expres hè MNb.
Iedereen mag een cartoon maken over wat hij maar wil maar dat hoeft toch niet te betekenen dat je dan ook maar bij de uitgever of cartoonist op de koffie moet!

Als je buurman een foto van jouw heeft hangen waarop jij afgebeeld staat als Hitler – ga je toch ook niet bij hem op bezoek?

op 11 03 2011 at 23:18 schreef MNb:

Iedereen mag van Ome Geert een cartoon maken over wat hij maar wil maar als Joop een cartoon maakt die Ome Geert niet bevalt begint hij een persoonlijke boycot.
Als mijn buurman een foto heeft hangen waarop ik afgebeeld sta als Hitler ga ik nog rustig bij zijn ouders koffiedrinken, inderdaad, vooral als de uitnodiging daartoe van voor die foto stamt. Jij blijkbaar niet.

op 11 03 2011 at 23:30 schreef MNb:

Bovendien Sandro vergeet je enige kleine verschillen. Ik heb het nichtje van buurman nooit knettergek genoemd. Noch heb ik voorgesteld dat de kinderen van de voetbalclub waar hij jeugdleider is naar tuigdorpen moeten worden gestuurd.

op 12 03 2011 at 06:23 schreef Sandro:

Gezien het tijdstip van je laatste 2 postings en de inhoud hiervan heb ik nog maar één ding tegen je te zeggen MNb:

Proost!!!!! – en drink niet teveel.

op 12 03 2011 at 15:22 schreef Jabir:

@sandro 11 03 2011 at 08:34

Wilde je het tot uitdrukking brengen van een politiek gekleurde boodschap gelijkstellen aan het in de praktijk brengen van pedofilie? Of begrijp ik je nou verkeerd?

Overigens is er niet echt ‘rocket science’ voor nodig om te zien dat het PVV en het NSB logo vrijwel identiek zijn.

op 12 03 2011 at 16:31 schreef Sandro:

Jabir – scheel hok dat je bent!
De enige overeenkomst is dat het een meeuw betreft!
Verder post jij dat de identiteit van Marthijn prachtig is……..

Overigens vind ik het zeer opvallend dat al die figuren hier, met hun grote muil over NSB en PVV,
nog niet 1 argument hebben aangevoerd tegen mijn posting hierboven waaruit blijkt dat deze 2 minder raakvlakken hebben dan de linkse kerk ons wil doen geloven.

op 12 03 2011 at 20:01 schreef Bas Paternotte:

Grappig dat jullie mafkezen in comment #2 al beginnen over de PVV.

Ik vind het een leuke cartoon van Bandirah.

op 12 03 2011 at 21:40 schreef MNb:

Domme domme Sandro. Hij is eventjes vergeten dat het in Suriname een paar uurtjes vroeger is dan in Limburg. Of begint hij zo vroeg in de avond al te zuipen?
Nee, natuurlijk niet. Sandro heeft geen argumenten meer. En als een PVV-er geen argumenten meer heeft gaat hij dom doen. Lelijk dom, zoals de PVV-pissebedden, of zogenaamd grappig dom. Sandro, als fatsoenlijke PVV-er (ja, die bestaan heus), kiest de tweede mogelijkheid.

op 13 03 2011 at 15:24 schreef Sandro:

Ach MNb, ik wist serieus niet dat je in het mooie Suriname zit.
Is het niet wat al te makkelijk om vandaar uit commentaar te leveren op wat hier allemaal speelt?
Ikzelf ben bijvoorbeeld helemaal verzot op Curacao, heb daar een jaar mogen wonen. Toch ben ik op geen enkele blog of forum actief als het de politiek van Curacao betreft.
Ja MNb, je leest het goed – een PVV-er die verzot is op het boevennest (citaat Brinkman)Curacao, die bestaan dus ook!
Verder blijft het opvallend dat de reacties er niet komen op de vergelijking NSB en PVV, welke zoals ik aangetoond heb mank gaan.
Waar blijven de “pissebedden”met hun grote bekken nu?
Of is U allen uit positie geluld?

op 14 03 2011 at 22:41 schreef MNb:

Als je dat niet wist lees je bedroevend slecht, want ik heb het ongeveer een keer of miljoen op deze site genoemd. Daarom geven mijn reacties al van voordat jij hier kwam opdagen van die rare tijdstippen aan.
Oh wat voorspelbaar. “Is het niet wat al te makkelijk?” Ja schattige Sandro, alleen zij die in de Sovjet-Unie woonden mochten er commentaar op leveren. En jij woont niet in Saudi-Arabië of enig ander land met een moslim-meerderheid, dus houd daar voortaan ook je mondje over dicht.
Voor wat betreft je NSB-PVV vergelijking: die heb ik nooit gehanteerd en al helemaal niet in deze draad, dus ik voel me niet aangesproken. Interessante gegevens, dat wel.
De “pissebedden” worden door het modereerbeleid van PB geweerd, dus je vraag daarover is al even dom. De term, door mij hoogst persoonlijk gemunt voor een bepaalde categorie, verwijst namelijk naar die figuren – overwegend jouw patijgenoten, dat wel – die deze site bevuilden toen de geRutgerde PB hen even niet in de gaten kon houden. De lelijk domme PVV-ers dus. Met de nadruk op lelijk. Want PVV en dom zijn vermoedelijk synoniem.
Jij bent fatsoenlijk dom. Je liefde voor Curacao is dienaangaande totaal irrelevant. De vraag of je je vrouw in burka hult voordat je haar neukt al evenmin. Dat wil ik dan ook evenmin weten.

op 15 03 2011 at 08:35 schreef Sandro:

MNb, ik lees niet slecht, ik lees alleen niet alles!
Er zijn hier postings die ik niet verder als de 1ste regel lees want…niets nieuws onder de zon!
Ik lever geen commentaar op de politiek in het buitenland alleen als deze politiek blijkt te bestaan uit de woestijn-ideologie die wij Islam noemen.
Al wil je het niet weten, ik vertel het je toch:
Ik heb mijn vrouw nog nooit met burka geneukt maar het is misschien een idee. Mijn vrouw is namelijk de baas thuis, als ze tijdens het neuken nu een burka zou dragen dan maak ik haar ondergeschikt aan mij en ben ik eens een keer de baas.

op 15 03 2011 at 17:37 schreef G!:

Ik heb mijn vrouw nog nooit met burka geneukt maar het is misschien een idee. Mijn vrouw is namelijk de baas thuis, als ze tijdens het neuken nu een burka zou dragen dan maak ik haar ondergeschikt aan mij en ben ik eens een keer de baas.
Wow.

op 15 03 2011 at 20:28 schreef Sandro:

G!:

Inderdaad – Wow.
De waarheid kan pijnlijk zijn hè….!?

op 15 03 2011 at 21:23 schreef MNb:

“Ik lever geen commentaar op de politiek in het buitenland alleen als deze politiek blijkt te bestaan uit de woestijn-ideologie die wij Islam noemen.”
Tja, de hypocriet Sandro is niet zomaar bewonderaar van de hypocriet Ome Geert. Hoe formuleerde je het ook alweer?

Is het niet wat al te makkelijk om vanuit Limburg uit commentaar te leveren op wat daar allemaal speelt?

Laat ook maar, Sandro.

op 15 03 2011 at 21:39 schreef Sandro:

Oh – godverdomme – nu ben IK ineens de hypocriet!?

Inderdaad – laat ook maar MNb.

op 15 03 2011 at 23:10 schreef G!:

Pijnlijk? Hoe kom je daarbij? Ik vind het ontzettend aardig dat je haar thuis de baas laat zijn.

op 17 03 2011 at 22:53 schreef Sandro:

Waar blijven de tegenargumenten v.w.b. vergelijking NSB-PVV????
U heeft allen nu al vanaf 11-3 de kans hier op te schieten maar helaas lukt het U niet!?
Zwakke halzen die uit hun nek lullen – dat is mijn conclusie!

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS