Home » Archief » Big no-no


[28.10.2009]

Big no-no

Peter Breedveld

FKK27

Vanmorgen weer zoiets raars. Zag ik onder Dautzenbergs prachtige verhaal Suikerfeest opeens een reactie verschijnen van Hassnae. Terwijl die, helemaal naakt, gewoon tegenover mij een pannekoek met caramelstroop zat te eten. Dat hier iets niet klopte, had ik dus meteen door. Eén of andere rukker zat zich als mijn geliefde voor te doen!

Stom, want dat levert je een levenslange ban op. Vooral in symbolische zin, uiteraard, want ik zie in de reactieruimte van deze site dagelijks namen verschijnen van types waarvan ik zeker weet dat ik ze levenslang heb geband, maar die blijkbaar van provider zijn veranderd, of mij vanachter de PC van de buurvrouw of van hun oma van kindermisbruik en islamofilie zitten te beschuldigen, ik weet het ook allemaal niet, hoe ze dat doen. Gewoon onder hun oude vertrouwde pseudoniem, want ze proberen hun overtreding niet eens te verbergen.

Maar goed, deze nep-Hassnae heb ik dus meteen geband, want reageren onder de naam van medereageerders of zelfs onder de naam van één van de redactieleden van Frontaal Naakt is een big no-no. Zie ik in de spambak net weer een berichtje van het gebande IP-nummer staan, nu onder het pseudoniem Big no-no:

Ik probeerde Hassnae te verleiden tot een reactie. Het valt me op dat zij haar mening over deze tekst niet met ons stervelingen wil delen. Misschien had het een moslimmeisje moeten zijn?

En ja hoor. Ik geloof dat het Huub al was die zich verbaasde over het feit dat er na zestigplus reacties nog steeds niemand ons een Godwin Nieuwe Stijl had geflikt. Big no-no is de eerste. Hij is er zo één die het over moslims moet hebben. Zonder moslims vindt Big no-no het leven gewoon niks aan.

En waar komt die obsessie, niet alleen bij Big no-no maar bij heel veel andere lezers, voor Hassnae toch vandaan? Waarom willen zoveel mensen per se weten wat Hassnae vindt van de situatie in Iran, de prijs van koffie en een allegorisch verhaal over seks met een minderjarige? Hoe komt Big no-no er eigenlijk bij dat Hassnae haar mening niet wil delen? Zou het in ‘m opgekomen zijn dat ze misschien wel geen mening hééft? Of dat ze één van die types is – onuitstaanbaar! – die geen behoefte heeft om altijd en overal iedereen haar mening over alles op te dringen?

Man, man, dat je zo wanhopig snakt naar Hassnae’s mening dat je je verlaagt tot zo’n wanhoopsdaad. Wat een rukker ben je dan. Wat een triest, miserabel, onsmakelijk, onwelriekend pisvlekje in de onderbroek van z’n seniele opa moet zo iemand zijn. Ik denk dat je er dan maar het beste een einde aan kunt maken. Als het leven je echt niets beters te bieden heeft dan dit lethargische gezuig, dan lijkt me een grote pot zware slaappillen, een fles wodka, een warm bad en een scherp scheermes me gewoon het beste voor alle betrokkenen.

Nog maar een keer: dit is een gratis website, je hebt hier nergens recht op. Ik doe geen verzoeknummers en Hassnae bespreekt hier wat zij wil en wanneer zij dat wil. Geld storten op bankrekeningnummer 393444961 (Rabobank Rijswijk) mág, heel graag zelfs, en heel veel, maar dan nóg krijg je geen ruk in de melk te brokkelen. Ik ben hier de baas, en alleen Hassnae geniet hier bijzondere privileges. Voor alle anderen: take it or leave it, dat is me echt om het even. Maar irriteer me niet.

Peter Breedvelds favoriete ontbijt: een warme pannekoek met caramelstroop en zoete frambozen en/of bramen. En zwarte koffie, uiteraard.

Peter Breedveld, 28.10.2009 @ 15:09

[Home]
 

34 Reacties

op 28 10 2009 at 15:23 schreef Max J. Molovich:

Dus Hassnae en Peter waren pannenkoeken met karamelsaus aan het eten? Moet ik dit toevallig zien als een knipoog naar de speech die Theo van Gogh hield toen hij een Gouden Kalf won en zich hardop afvroeg of ze vandaag toevallig de suikerzieke Joden aan het vergassen waren omdat het naar karamel rook? Stuitend!

op 28 10 2009 at 15:44 schreef Lianne:

En…als Hassnae niet bij jou is, dan is ze wel bij ons :)(Vrouw & Paard red.). Geen enkele rukker die in virtueel Hassnae kostuum nog kans van slagen heeft.

op 28 10 2009 at 15:50 schreef vermoeiende zeiksnor:

“En waar komt die obsessie, niet alleen bij Big no-no maar bij heel veel andere lezers, voor Hassnae toch vandaan?”

Peter, wat heerlijk moet het zijn om te merken dat jouw obsessie voor Hassnae die je zo graag breed uitmeet – waar je overigens zelf als door een wesp gestoken op reageert als je erop aangesproken wordt maar dat terzijde- op veel, heel veel lezers is overgeslagen. Heerlijk toch? En, wetend dat ik nergens recht op heb, ben ik wel heel benieuwd wat Hassnae van die publieke verheerlijking vindt. En als ze dat niet wil vertellen, trakteer ons dan maar op een paar mooie, liefst nieuwe, vernietigende superlatieven (iets met seniel of pisvlek hebben we dus al gehad).

op 28 10 2009 at 16:00 schreef Hannibal:

Je hebt nu eenmaal altijd mensen die niet weten wat je als mod van een forum wel en niet ziet.

Helaas weten ze dan weer wel hoe je via een variabel IP-nummer alsnog binnen kunt vallen.

Sterkte er mee.

op 28 10 2009 at 16:33 schreef babs:

Ik ben eerlijk gezegd ook wel geinteresseerd wat Hassnae van dingen vindt. Vindt ze pannekoek met caramelstroop lekker?

op 28 10 2009 at 17:02 schreef yurp:

Ik vind pannekoeken ook erg lekker, maar vind het veels te veel moeite om die nog vóór het ontbijt te gaan bakken. Dan liever een vers koffiebroodje of chocoladecroissant van de bakker :) Met zwarte zoete koffie.

op 28 10 2009 at 17:19 schreef Bert Brussen:

Peter, die lui die je bant komen weer terug met een proxy. Da’s een IP-nummer wat gewoon op het internet te vinden is, meestal uit Afgahnistan of Zimbabwe ofzo, van waarachter je volstrekt anoniem kunt reageren.

Het aantal proxy’s is zo goed als oneindig dus echte stalkers komen altijd weer terug. Het enige wat je kunt doen is al die proxy’s blijven bannen zodat je na een aantal maanden een mooie blacklist hebt van populaire proxys. Of je moet reacties van te voren eerst goed keuren, daar zit ook een optie voor in bij WordPress. Eenmaal goedgekeurd kunnen ze vervolgens onbeperkt reageren.

Helaas is het niet tegen te houden. Zelf ban ik proxy’s sowieso. Mensen die menen van een proxy gebruik te moeten maken zijn eng, die hebben iets te verbergen, vast criminelen ofzo. Die zijn dus sowieso niet welkom. Een proxygebruiker met een pseudoniem is toch wel het laagste addergebroed wat er bestaat.

Pseudoniem o.k., maar anoniem IP, nee bedankt.

En inderdaad: je hebt als weblogbezoeker NERGENS recht op! Meulenbelt en Kim Jong Il for ever wat reguren betreft.

op 28 10 2009 at 18:22 schreef Mike's Webs:

Ik heb het liefste appelmoes op mijn pannekoek, maar poedersuiker of bruine suiker kunnen mij ook zeer bekoren.

op 28 10 2009 at 18:27 schreef Mike's Webs:

Maar dat even terzijde. Ik snap niet zo goed hoe iemand het in z’n hoofd haalt om onder andermans naam een reactie achter te laten, wat je motieven ook zijn. Een pseudoniem op het interpret, vooruit, gebruik ik zelf ook, hoewel mijn naam gewoon op mijn site staat dus echt een geheim is het niet, maar je uitgeven voor iemand anders, zeker de partner van de sitebeheerder, tja, dat getuigt niet van een hoge mate van intelligentie, dunkt mij.

op 28 10 2009 at 18:43 schreef Benech:

Bert, hoe onderscheid jij een variabel IP van een Proxy+IP? Wat je ook kan doen, heb hier eens met je over geboomd, is kijken of je kan bannen op MAC-adres. Wat grover maar tegelijkertijd maak je het daarmee nog moeilijker.

op 28 10 2009 at 19:12 schreef hassnae:

Pannekoeken met caramelstroop vind ik heerlijk, babs! Sowieso ben ik dol op caramel. Lyle’s golden syrup is ook super op pannekoeken. Het kan bij mij niet zoet genoeg.

op 28 10 2009 at 19:48 schreef rena:

die met ‘maple’ smaak vind ik heerlijk…het lijkt hier opeens ook het suikerhoekje

op 28 10 2009 at 20:00 schreef Petrus de Rewa:

*Schenkt nog eens een kop koffie in voor Peter*

op 28 10 2009 at 21:13 schreef Peter:

Heb je Vermoeiend/Naturist/Nieuwe Naturist/Lover/Pieter (niet de islamgeleerde) ook weer. Met weer hetzelfde gezeik.

Mensen die alleen maar komen zeiken, flikker ik er ook uit. Toedeledoki.

op 28 10 2009 at 21:13 schreef Waldo van Dungen:

Beste Peter,

Er zijn meer mensen die Jan, Peter, Hassnae, of Bert Brussen heten. Wie zegt mij dat dit wel de echte Bert Brussen is die daar reageert?. Zijn vorige Post wijkt af wat schrijfwijze betreft.

Met vriendelijke groet,
Waldo

Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door htmlblock.co.uk

ook namens:
Witte Reus aka Wil Hartog

op 28 10 2009 at 21:16 schreef Peter:

Beste Waldo, wie jou wat zegt, interesseert me geen ene ruk.

op 28 10 2009 at 23:19 schreef Waldo van Dungen:

Yo Tampoco

op 29 10 2009 at 02:38 schreef Hannibal:

@ Benech & Bert

Het zou het handigst zijn als je ook op de begincijfers van een IP kon blokken. Maar voor zover ik weet bestaat dat (nog) niet. Als iemand zoiets tegen komt, ben ik zeer geïnteresseerd.

Proxy is zoals Bert al meldde vaak herkenbaar aan het land van herkomst. Checken kun je dat bijvoorbeeld hier:

http://www.ip2location.com/?s=google

Als je de route ziet, weet je ook meer (toont de nexus onderweg):
http://visualroute.visualware.com/

op 29 10 2009 at 02:56 schreef MNb:

PB gebruikt het woord rukken op deze pagina zo vaak dat ik enige vermoedens krijg omtrent de plaats waar zijn rechterhand zich bevond tijdens het ontbijt. Heel begrijpelijk. Wat mij dan wel weer verbaast is dat PB zich tijdens het betreffende ontbijt nog kon concentreren op zijn website.
Op pannenkoeken horen spek en rietsuikerstroop, maar liever niet als ontbijt.

op 29 10 2009 at 03:00 schreef Bert Brussen:

Beste Waldo, wie jou wat zegt interesseert ook mij geen ene ruk.

@Benech: ik check gewoon de IP’s in zo’n geval. Proxy’s komen altijd uit het buitenland of ze verwijzen naar iets wat “proxy” heet.

op 29 10 2009 at 03:01 schreef MNb:

Maar PB moet niet zo stoer doen. Ten eerste jokt hij een beetje. Als iedereen hem zou verlaten zou hij zijn tweede liefde FN ook snel verkommeren. Ten tweede houden de meeste vrouwen niet van stoere praat. Maakt vast geen goede indruk op Hassnae.

op 29 10 2009 at 06:45 schreef diamantina:

Deze electronische ‘klaagang’ van Peter doet mij een beetje denken aan mijn `eigen’ virtuele beslommeringen met la-blik. Nadat ik haar via wat PM om opheldering vroeg omtrent de wat rigide moderatie over haar stukjes bij satans-jongetje en haar ‘eigen’ schrijfsels, moest ze kostte wat het kost toch weten hoe ik ondanks al haar onkunde door haar moderatie muur heen kwam. Ik vroeg waarom ze dat ó zo graag wilde weten, waarbij ze verklapte mijn dilemma goed te onderkennen omdat ene Peter haar op gelijksoortige wijze van het lijf probeert te houden! Ze wilde van mij dus graag even ‘leren’ hoe ze via mijn technieken daar toch nog omheen moest zien te kruipen. (eng he?) Ik heb haar toen wat onderwater surf technieken toegeworpen. Toen ik haar daarna tussen neus en lippen ook nog eens vertelde dat ik die judeo-adonis van haar was die al maanden vanaf de overkant van de grote plas met haar aan het spelen was, smeekte ze bijna hysterisch of ik haar persoonlijke sexuele voorkeuren niet bij haar grote droom Peter aan de klokkenluiders bel wilde binden. Ze beloofde me zelfs een persoonlijk onderhoud in een hotel naar keuze (wel binnen de ring A’dam) waarbij ik over haar ranzige electronische correspondentie i.r.l. mocht uitproberen. Omdat ik haar daarvoor bedankte wegens haar breeduit beschreven islamitische slachthuis verhandelingen met haar vorige useful-idiots, dreigde ze me uiteindelijk via haar pro-semitische juristen clan in de goot te laten procederen. Toen ik haar daarop boos zei dat ze nooit op deze kruiperige wijze tegenover mij uit de kast kon komen en dat ik anders ook nog wel wat ranzigheden met haar kon uithalen, bond ze in en telde haar zorgvuldig gekoesterde zegeningen hahaha. Uiteindelijk was ik daar ook niet zo van onder de indruk, dus verzon ze maar een oet-lul verhaal over het MDI om mij via haar judea (zalfhatende vader-goyima) censurele instrumentaruia het zwijgen op te leggen. Ik heb hier een spambox vol met niets verhullende wetenswaardigheden van de psyche der zelfhatende goyima, dus Peter als je nog geinteresseerd bent in wat inspiratie geef je maar een gil heurrr…

op 29 10 2009 at 08:01 schreef Peter:

omdat ene Peter haar op gelijksoortige wijze van het lijf probeert te houden!

Niks van waar. Loor is van harte welkom op FN. In de reactieruimte, that is.

Als iedereen hem zou verlaten zou hij zijn tweede liefde FN ook snel verkommeren.

Ik schrijf inderdaad om gelezen te worden, maar dat word ik ook wel. Ik kan me dus mijn stoere praatjes veroorloven. Hassnae wordt er opgewonden van, zegt ze.

op 29 10 2009 at 09:20 schreef hassnae:

Hassnae wordt er opgewonden van, zegt ze.

Dat is niet waar, hoor!

op 29 10 2009 at 11:49 schreef Waldo van Dungen:

Proxy’s komen altijd uit het buitenland of ze verwijzen naar iets wat “proxy” heet

Hilarisch Bert.

op 29 10 2009 at 13:24 schreef judas:

hass windt zich alleen maar op als de waarheid over haar geliefde profeet mohammed bin abdallah wordt gezegd en geschreven

op 29 10 2009 at 13:33 schreef Pieter:

Het zou het handigst zijn als je ook op de begincijfers van een IP kon blokken. Maar voor zover ik weet bestaat dat (nog) niet. Als iemand zoiets tegen komt, ben ik zeer geïnteresseerd.

Dat kan op een aantal manieren. Wat je eigenlijk wilt is een IP range uitsluiten. Dat kan met een Cisco Business router achter de modem, via het configuratiepaneel van je provider of het plaatsen van .htaccess bestand in de root van je website.

Stel dat je de grootse proxy van Nederland wilt blokkeren (bbrussen.nl) dat specificeer je 195.177.243.*; Het laatste octet of getal uit een IP-adres is dan geblokkeerd dus dan maakt het niet uit of Bert van 195.177.243.19 of 195.177.24.9 loopt te SpAmmeN!!!!

op 29 10 2009 at 13:35 schreef Pieter:

Correctie: voor relaxed Internetten specificeer je 195.177.*.*.

op 29 10 2009 at 15:01 schreef Bert Brussen:

@Pieter: dat schiet niet op. Dan blok je hooguit de trackbaks en links die verzonden worden vanaf de server 195.177.243.19.

De internetters zelf hebben natuurlijk hun eigen ip-adres.

op 29 10 2009 at 15:02 schreef Bert Brussen:

Overigens kan het blokken van IP-ranges ook gewoon in Peter’s WordPress paneel…

op 29 10 2009 at 16:04 schreef Pieter:

Oh Bert, excuses, ik dacht dat je server naast de vaatwasser stond.

Trouwens, als laatste redmiddel kun je altijd jezelf blokkeren in het access filter van je router. Dat vereist echter een bescheiden karakter en die zijn onder bloggers moelijk te vinden natuurlijk.

op 29 10 2009 at 17:55 schreef Bert Brussen:

Hmpf…Ondanks mijn onbescheiden karakter heb ik mijn eigen IP al meerdere malen geblokt. Per ongeluk that is.

op 29 10 2009 at 21:00 schreef Pieter:

Of… een onthullende boodschap van het onderbewuste . Zoals de Bond Tegen Het Vloeken het liedje Oma van K3 ontmaskerde vertelt ontmantelt jouw Uber-Ich nu jouw (Y)ES! Dus wat wordt het? Meer libido of zelfcensuur?

op 29 10 2009 at 21:23 schreef Hannibal:

@ Pieter

Merci.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS