Home » Archief » Billen


[23.08.2014]

Billen

Peter Breedveld

Billen

Mijn Twitter-account bleek te zijn geschorst vanwege ‘nude or pornographic pictures‘ in mijn profiel. Mijn prachtige blote billen-ava dus (het plaatje dat bij al je tweets staat), die ik al had sinds ik me inschreef als tweep en waarvoor ik van iedereen complimenten kreeg. Nooit last mee gehad, en ik zie ook werkelijk niet waarom, maar na vijf jaar is het opeens een probleem. Twitter heeft de billen verwijderd en ik heb een burqa aangetrokken.

En dat terwijl op Twitter de stijve pikken je om de oren vliegen.

Mensen hebben dus geklaagd, zoals mensen ook hebben geklaagd dat ik in blote plaatjes zou handelen bij PayPal, dat ik gebruikte om donaties te ontvangen en bij Facebook.

Ik maak me weinig illusies: het zijn dezelfde mensen die voortdurend over mij klagen bij mijn werkgever, die Elma Drayer en corrupte Telegraafjournalisten voor hun karretje spannen of me proberen te framen als iemand die nepaccounts aanmaakt. Het is Domrechts, of nee, ik zou ze voortaan ‘de fascisten’ noemen, want dat zijn het, fascisten, die andersdenkenden met terreur en intimidatie de mond snoeren.

Dwaallichten op Twitter zag ik de beschuldigende vinger naar Indonesië wijzen, waar ik op vakantie was, want daar zou naakt verboden zijn, en Joshua Livestro suggereert dat ik mijn eigen account zou hebben geschorst. Er werd weer gejuicht door GeenStijl, want die zijn heel erg van de vrije meningsuiting. Sommige mensen vonden het schorsen van mijn Twitter-account niet genoeg, ik moest zelf ook worden doodgemaakt.

Ik benadruk nog maar eens een keer dat dit alles uit de hoek komt van de mensen die zich ongerust maken over de islamisering van Nederland, vanwege de vrije meningsuiting en zo.

Ik heb weinig last van de schorsing gehad, want ik was met Hassnae door Singapore aan het zwerven. De bezoekersaantallen van Frontaal Naakt verdubbelden er zelfs door. Ik vond het alleen jammer dat ik mijn vakantiefoto’s niet kon tweeten. En het is natuurlijk ergerlijk dat het gajes onvermoeibaar door blijft gaan met het geëtter en geklik en dat ziekelijke aangifte-gedrag.

Vandaag zijn we weer in Nederland gearriveerd. Op Schiphol kreeg ik het onderstaande screenshot als eerste binnen op mijn telefoon:

DijkgraafEngel

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, de enige site die antisemitismebestrijding serieus neemt, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 23.08.2014 @ 16:34

[Home]
 

16 Reacties

op 23 08 2014 at 17:05 schreef Sasha Berkman:

sick f*cks!

op 23 08 2014 at 19:36 schreef Sasha Berkman:

Check de leugenachtige hypocriete reacties op:
http://sargasso.nl/peter-breedveld/

kijk ook naar de likes.

Jammer.

op 23 08 2014 at 19:56 schreef Strotgrondel:

In het topic van GS over twitter laatst wees een reaguurder op je twitterban, en duidde Superjan (incl achternaam, Bennink, wat eigenlijk not done is) en Robert Engel als zielige twitkwijlgeesten. Ik was verrast toen het niet weggejorist werd. Het is slechts een observatie.

op 23 08 2014 at 20:39 schreef excellentie zwembad:

Ik wilde laatst iets delen op FB van je en toen kreeg ik een plaatje met tieten dus deed ik het maar niet omdat van de amerikanen snuffplaatjes prima zijn maar blote mensen het onschuldige kinderbrein volledig kan verwoesten .

Ik geef toe ik gebruik dus Stazi-Facebook
Twitter is een brug te ver dat gaat over 40+ers die elkaars scheten zitten op te snuiven .

Uiteraard ben je niet geband door die billen mensen hebben over je zitten zeiken en ze hebben een reden gevonden je te bannen . Zal me niets verbazen dat twitter-nederland gewoon een racist (da’s heel burgerlijk tegenwoordig) aan de knoppen hadden zitten.

Maareh…sorry peter twitter als medium is voor bejaarden, racisten en massamoordverheerlijkers . Als beschaafd mens zou je je daar ver van moeten houden naar mijn mening . Fuck Farter(tm)

op 23 08 2014 at 20:50 schreef Haes:

Welkom thuis.
Ik zeg dit op de twee manieren waarop je dat kunt: gemeend en cynisch.

op 23 08 2014 at 20:53 schreef Haes:

Trouwens, ik zie nu uit welke foto je die billen hebt gehaald. Eerlijk gezegd zag ik er – onbewust – altijd de billen van Hassnae in.

op 24 08 2014 at 06:32 schreef Peter:

Twitter is dat allemaal, Excellentie, maar je trekt er ook veel bezoekers mee naar je medium. En er zitten ook goede mensen op Twitter. Dankzij Twitter lees ik veel goede artikelen over Japan, weet ik het wanneer Buddy Girl & Mechanic iets nieuws uitbrengt en kom ik in contact met mensen die zich ook ongerust maken over de staat van Nederland.

op 24 08 2014 at 07:42 schreef Mohammed:

Ik ontdekte via twitter dat als domrechts jou zo intens haat, jij iets ontzettend goed moet doen. Naamsbekendheid en exposure werkt dus via twitter goed. Maar óók ik heb een haat/liefde verhouding met twitter en het is zeer verstandig om af een toe de stekker eruit te trekken.

op 24 08 2014 at 08:04 schreef Pickelhaube:

Welkom thuis, Peter. Goed om te zien dat je Twitter account weer terug is. Zoonlief en ik zitten nu ook in de laatste trein etappe naar Rotterdam en vonden je foto’s trouwens prachtig. Vooral die Hanuman.

op 24 08 2014 at 08:06 schreef Peter:

Dank je. Hanuman is cool.

op 24 08 2014 at 13:25 schreef excellentie zwembad:

Ooit een leuk boek over Japan gelezen:
De spiegel van de zonnegodin

Ken je die @Peter?

op 24 08 2014 at 19:29 schreef excellentie zwembad:

ok ik snap dat publiciteit verhaal

vraag me af of dat het waard is
die zoveel tekentjes zijn vaak vooral kwetsend en pijnlijk en de grap is dat wij mensen helemaal niet graag gekwetst willen worden

door die paar tekentjes gaat het om oneliners en een hoop HEEEEUUUUU! als een stel kutpubers die het jongetje met het brilletje even gaan schoppen . Ik vind het de pijn niet waard – een bullebakkenmedium . Normale mensen doen niet aan kretologie en oneliners beschaafde mensen maken anderen netjes voor rotte vis uit .. Met onderbouwing en feiten . Twitter heeft die ruimte niet . Medium voor de alleenstaande voetbalvandalist . Je hebt ook veel publiciteit als je waxinelichtenhouders gooit naar de gouden koets . Vraag is wil je op zo’n manier publiciteit?
Mensen vinden jou wel zonder twitter . En boeken over japan en aardige mensen die zijn ook zonder twitter gratis en voor niets te vinden.

op 24 08 2014 at 21:31 schreef dewanand:

Zie REf1 citaat:
op 24 08 2014 at 19:29 schreef excellentie zwembad:

‘door die paar tekentjes gaat het om oneliners en een hoop HEEEEUUUUU! als een stel kutpubers die het jongetje met het brilletje even gaan schoppen . Ik vind het de pijn niet waard – een bullebakkenmedium . Normale mensen doen niet aan kretologie en oneliners beschaafde mensen’

namaste zijne excellentie zwembad:

Wieroe wil weten of twitter goed is voor de evolutie van jullie primitieve, brulzieke mensapen met te grote dingen in jullie boxershorts en slipjes. Zelf wil Wieroe best op digitale muizen jagen via twitter en hen pesten en volschelden maar hij wil ook lekker rennen achter hen, hen sarren, laten lijden, die muizen spanken, en dan kop eraf bijten en lekker mmmmmmmmmmm opeten. Dit kan Wieroe op twitter niet doen en daarom vond hij ons twitter account maar bullshit van die DOMintelligente, viesgekleurde mensapen.

Onze nieuwste apinnetjes willen misschien wel gaan boom Tweeten met ons, dus als dit lukt dan horen jullie op FN er zeker van via youtube binnenkort.

dewa en Wieroe
hindoe fundamentalisten

op 25 08 2014 at 00:06 schreef Hypo-kriet:

Mijn nieuwe ava bevalt me niks, ook al is ie van Typex. Ik wil mijn blote kont terug.

hahaahh en dan al ’t vermakelijks missen?
Dat moeten we toch niet willen met z’n allen! ;)

op 25 08 2014 at 05:38 schreef excellentie zwembad:

zeg dawanand
‘jullie’ ??

welke jullie?

ik ben geen jullie
jullie zijn allemaal gek

op 25 08 2014 at 19:55 schreef Abdel:

Een zielig hoop stront is het. Stelletje lafbekken

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS