Home » Archief » Bukake


[24.05.2014]

Bukake

Peter Breedveld

man8

Een journalist van RTL Nieuws houdt hier een hilarische jammerklacht over de manier waarop de PVV met journalisten omgaat. Die laten zich met z’n honderden in een piepkleine, benauwde ruimte zonder stoelen of tafels persen waar ze vijf uur lang op Wilders moeten wachten. Als ze naar de wc moeten, gaat er een PVV-bewaker mee om te kijken.

Terwijl ze op de Grote Roerganger wachten, laten ze zich allerlei vernederingen welgevallen en na vijf uur komt dan eindelijk Wilders binnen en dan wordt de journalisten bevolen hun broek naar beneden te doen, wat ze gedwee doen, en daarna worden ze keihard in hun reet genomen door Wilders en Martin Bosma. Dat doet heel erg pijn, maar ja, het is wel Wilders, hè. Als Wilders en Bosma dan eindelijk aan hun gerief zijn gekomen, mogen de mindere PVV-goden zich uitleven.

PVV-sperma

Dat wordt meestal een uitbundige bukake-orgie, waarbij de PVV’ers onder het roepen van “MINDER! MINDER! MINDER!” op de gezichten van de arme journalisten klaarkomen. Die moeten daarna het PVV-sperma van elkaars gezicht likken en roepen dat het ’t lekkerste is dat ze ooit hebben geproefd, en of ze alsjeblieft nog meer mogen.

Als dat allemaal achter de rug is, mogen ze een vraag stellen. Bijvoorbeeld: “Wat bedoelde u nou precies met dat “Minder Marokkanen?” Waarop Wilders iets antwoordt in de trant van: “MINDER MAROKKANEN IN JE BROEKJE, PUSHOND!” Waarna alle journalisten met ploertendoders en planken met roestige spijkers erin die ruimte worden uitgeranseld.

De RTL-journalist, Jos Heymans, klaagt dat het geen manier van met journalisten omgaan is, maar mij intrigeert het vooral dat journalisten zulke dingen met zich laten doen, iedere keer weer, zonder enig noemenswaardig resultaat. Kun je wel zeggen dat het je toch niks kan schelen dat journalisten als het laagste van het laagste worden beschouwd, maar als ik me zo afschuwelijk liet vernederen voor een kwootje, hield ik dat mooi voor mezelf.

Kluitje in het riet

Want dan ben je geen journalist, meneer Heymans; dan ben je een schaap. En als het dromt als een schaap en blaat als een schaap en het zich laat opdrijven als een schaap, waarom zou je het dan anders behandelen dan als een schaap?

De mensen gaan zo respectloos met journalisten om, betoogt Heymans, omdat journalisten de irritante gewoonte hebben om dóór te vragen, argwanend te zijn, ‘zich niet met een kluitje in het riet te laten sturen.’

Dit nu is het grappigste dat ik deze week heb gelezen, op de ebolagrap van Annabel Nanninga na. Want een Nederlandse journalist die doorvraagt, ik ben er nooit een tegengekomen. De reden dat ze zich zo gewillig laten mishandelen door Geert Wilders is omdat ze gretig zijn uitspraken optekenen en dan in de media rondpompen zonder dat ook maar iemand uitzoekt of het eigenlijk wel waar is wat Wilders (of Fred Teeven, of Mark Rutte, of Diederik Samsom) zegt.

Bronvermelding en grafiekjes

En dat zit die onzin dan te papegaaien bij Pauw & Witteman aan tafel en die Witteman maar knikken, waarvan ik trouwens heel lang heb gedacht dat het een ouderdomsverschijnsel was, maar die wordt dus als de beste interviewer van Nederland gezien.

De afgelopen weken, bijvoorbeeld, was er veel te doen of de tsunami van Eritrese vluchtelingen die ons land zou overspoelen. Fred Teeven had daar iets over gezegd en het werd door alle journalisten herhaald en niemand checkte het, behalve Flip van Dyke. Flip van Dyke is een héle rare man, want als een politicus iets beweert over vluchtelingen, of criminele Marokkanen, dan gaat Van Dyke dat dus – ja, je gelooft het niet – allemaal controleren!

Nou ja, volkomen dwaas natuurlijk. En dan schrijft-ie hele stukken waarin hij voorrekent dat het bullshit is, wat Teeven beweert, en met bronvermelding en grafiekjes erbij – geen speld tussen te krijgen. Van Dyke zoekt zelfs uit hoe het misverstand is ontstaan.

Nou en dan worden bij Pauw & Witteman aan tafel en in de Volkskrant de volgende dag de beweringen van Teeven gewoon nóg een keertje herhaald.

Op zijn pik getrapt

Flip van Dyke is daar behoorlijk gefrustreerd over en ik kan me dat goed voorstellen, want ik heb hetzelfde al zo vaak meegemaakt. Dan wordt in de media een verhaal over een verkrachtende moslim rondgepompt die er voor de rechter licht van afgekomen is omdat hij moslim is. Niemand die het vonnis even leest, behalve ik, waarna ik met citaten en links en alles snoeihard aantoon dat het een hysterisch onzinverhaal is en dan lees je de volgende dag gewoon nog een keer in de krant dat D66-rechters moslims ontzien.

Maar goed, Flip van Dyke zegt dat hij ermee kapt. Dat is zonde, want nu worden die allochtonencijfers niet meer gecheckt. Denk maar niet dat er op een Nederlandse redactie iemand zit die denkt: “O, laat ik dat CBS-rapport eens kritisch lezen.” Of die zitten er wel, maar die komen dan met een bericht vol feiten en harde cijfers, en daarmee wordt dan een oudere collega op zijn pik getrapt, want hij had die dag juist in een artikeltje de onzin van Teeven zitten napapegaaien en wil je soms zeggen dat mijn werk niet deugt, je komt net kijken, betweterige snotaap en het moet wel gezellig blijven op de redactie natuurlijk.

Kritisch weerwoord

Je hoort vaak zeggen dat er op redacties geen geld is voor degelijke journalistiek. Dat alles snel, snel, snel moet en dat kranten het zich simpelweg niet kunnen veroorloven om dingen goed uit te zoeken.

Laat u niks wijsmaken. Een journalist van NRC next, zag ik gisteren op Twitter, heeft voor een verhaal vier maanden lang achter de uitgerangeerde televisiepresentator Henny Huisman aangehobbeld. Vier maanden. Henny Huisman. Laat dat tot u doordringen. En denk eraan als u weer eens politicus zonder één kritisch weerwoord ziet leeglopen op televisie, terwijl er een grotesk besalarieerde journalist bij zit te knikkebollen.

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 24.05.2014 @ 10:07

[Home]
 

36 Reacties

op 24 05 2014 at 11:00 schreef Pyt van der Galiën:

Hilarisch stukkie:) Wilders is natuurlijk niet uniek. Zo heeft het mij altijd verbaasd dat het journaille zich door Van Gaal liet afblaffen. De eerste keer word je overdonderd, dat begrijp ik wel. Maar de tweede keer haal je zo’n lul toch over de tafel?

Inderdaad doodzonde dat Flip van Dyke stopt. Flip deed wat men bij VK en NRC zou moeten doen. Het is natuurlijk ridicuul dat men bij die kranten niet zou kúnnen doen wat een eenzame statisticus binnen een dag vanachter zijn laptop wél voor elkaar krijgt.

op 24 05 2014 at 12:41 schreef Flip van Dyke:

Voor de goede orde: de foto hierboven is niet van mij.

op 24 05 2014 at 13:19 schreef Thomas E:

Dat leek me statistisch gezien ook zeer onwaarschijnlijk, Flip :)

Overigens heb ik zelden zoveel domme TV-commentaren gehoord als op de ’tegenvallende’ PVV-resultaten bij de Europese verkiezingen. Ik heb helemaal NIEMAND horen zeggen dat dit kwam omdat etnisch racisme/immigratie in deze verkiezingen geen item was. Moet je eens kijken wat een PVV-opkomst er geweest zou zijn als het een referendum over dat onderwerp had betroffen.

op 24 05 2014 at 13:50 schreef Bertje:

Geweldig stuk!
Prima toon, uitstekende inhoud.

Flip for president!

( Flip doe eens niet stoppen joh, je bent hard nodig)

op 24 05 2014 at 14:18 schreef Sammie Saul:

LOL! 4 maanden Henny Huisman volgen en dat dan eerlijk durven toegeven. Ik vind dat nog best lef hebben ergens, je hebt dan in ieder geval geen angst voor imagoschade.

Dus eigenlijk moeten we concluderen dat roddeljournalisten grotere ballen hebben dan politiek journalisten die zich gewillig laten mishandelen door Meester Geert. Grappig…

op 24 05 2014 at 15:01 schreef Arjan030:

Helaas ben ik het zeer eens met dit stuk…

op 24 05 2014 at 15:02 schreef Leo Schmit:

Een mooie tirade. Stop dat ook maar in je r…, meneer Heymans.

Een klein puntje: ‘Want een Nederlandse journalist die doorvraagt, ik ben er nooit een tegengekomen’.

Mag ik hierbij een lans breken voor Niels Heithuis, die jarenlang bij BNR (radio) altijd goed voorbereid was en doorvroeg en er om die reden dan ook uitgewerkt werd?

Niels, waar zit je nu?

op 24 05 2014 at 17:36 schreef dewanand:

haahhahaahaha Dikke 10,0000001 voor deze supertekst Peter,

Wieroe kwam luid mauwend en kreunend geestelijk klaar toen hij de eerste twee alinea’s had gelezen.

Geweldig zeg, Nederland heeft er een nieuw literair Genre bij in de oerhollandse taal:

‘Gore PVV SM XXX+X schrijfstijl’.

Wieroe en ik schreven ook een paar alinea’s in deze stijl.

Zo zie je hoe goed rasvervuiling is he, onze Indo Germaanse kartoffel Fuhrertje heeft het zombiewitte Nederlandse Polderras verrijkt.

Of hebben wij ongelijk? Is er een extreem rechtse denker die kan bewijzen dat Geert Wilders een rasvervuilend element is in blank/Arisch Holland?

Intellectuele rasvervuiling vs rasverrijking, klinkt wel geil.

Ga zo door Peter, jou ere lintje staat gereed he, een duurdere dan die van Prinsjesdag.

dewanand en Wieroe
hindoe fundamentalisten
Planet of the Intelligent hindu chimps

op 24 05 2014 at 18:16 schreef marcodB:

Goed stuk!
Flip … We moeten eens praten, en een biertje drinken.

op 24 05 2014 at 18:20 schreef MNb:

@Flip: Wat Bertje schrijft. Natuurlijk ben je hardstikke gek om het te doen, maar jouw type gekken is nou net wat Nederland nodig heeft, omdat geen enkele zogenaamde kwaliteitskrant nog enige belangstelling voor zoiets mallotigs als harde feiten heeft.

op 25 05 2014 at 07:29 schreef laarmans:

Vroeger zaten de journalisten bij Scheltema, de Telegraaf in de ene- en het Handelsblad in de andere hoek en Rijk de Gooyer in het midden, sarcastische grappen makend over de heren in de trenchcoats.Maar ook toen gingen ze niet de loopgraaf in en nu nog niet.De luiheid is van generatie op generatie doorgegeven.Wanneer in die dagen berichten van het ANP,Reuters, AP of een ander persbureau binnenkwamen, dan werd het niet gecheckt. Er werden punten en komma´s gezet of veranderd en hup naar de zetterij.Het lood is verdwenen,maar de makkelijke mentaliteit is gebleven.Het zal ook nooit veranderen.

op 25 05 2014 at 08:06 schreef frans:

Ja journalisten schrijven ook als schapen : alleen maar bèh bèèh . Verder komt er niets uit .Ze bèèhen elkaar na .

op 25 05 2014 at 08:29 schreef Ralph van der Geest:

*proest*, Ik moest aan precies hetzelfde denken toen ik dat stukje van die RTL-druiloor onder ogen kreeg.
Trouwens, het feit dat het extreem rechtse huilebalkje en vriendje van de partij van SS-verheerlijkers Thierry Baudet de ene week zijn plasje mag doen in et haatblaadje van Rutenfrans en Bessems en deze week in de NRC waar antisemitisme als een uit de Arabische wereld overgewaaid verschijnsel wordt beschouwd, is illustrerend voor het feit dat er in Nederland geen journalisten bestaan. Slechts hoeren die de kletspraat van mens-vijandig ongedierte rondbazuinen, herhalen tot in het oneindige en hetzelfde doen met de weerzinwekkende leugens totdat die voor waarheid worden gehouden…

op 25 05 2014 at 08:29 schreef Flip van Dyke:

Dank voor de aardige woorden. Ook van Peter in zijn prima stuk.

Het is niet van vandaag of gister dat ik er genoeg van heb. Toen ik naar de uitzending van Eén op één keek waarin Teeven met zijn 65.000 asielzoekers aan kwam zetten, wist ik twee dingen: ik ga hierover schrijven en het wordt meteen mijn laatste blog. Er over schrijven omdat Teeven never van z’n leven kan roepen dat er 65.000 asielzoekers naar ons land zullen komen en ten tweede door de vreselijke geilheid van journalist Kockelmann die haast kwijlend over Teeven heen tuimelde om maar direct op die 65.000 in te kunnen gaan. Teeven mompelde wel wat over extrapoleren, maar daar was Kockelmann natuurlijk niet in geïnteresseerd.

En ik wilde er mee stoppen omdat ik inzag dat ik deed 0,0 verschil uitmaakte.

De volgende dag verscheen mijn stuk waarin ik ook aankondigde om te stoppen met bloggen. De vele aardige reacties verbaasde mij en even kreeg ik een gevoel dat ik misschien wat voorbarig was geweest….

op 25 05 2014 at 13:23 schreef Ralph van der Geest:

“De vele aardige reacties verbaasde mij en even kreeg ik een gevoel dat ik misschien wat voorbarig was geweest…”
Dit is het beste nieuws dat ik vandaag heb gezien: dat Flip van Dyke wellicht toch doorgaat!

op 25 05 2014 at 15:19 schreef MNb:

“ik wilde er mee stoppen omdat ik inzag dat ik deed 0,0 verschil uitmaakte”
Het maakt verschil voor mij. Nu ben ik natuurlijk bijzonder weinig, maar toch net ietsje meer dan 0,0.

op 25 05 2014 at 16:00 schreef wees:

Flip for President

op 25 05 2014 at 17:43 schreef Flip van Dyke:

….maar dat was een kleine terugslag die maar heel even duurde.

Wat ik heb aangekondigd is dat ik stop met bloggen, maar dat wil niet zeggen dat ik stop met onderzoeken.

Het wordt tijd dat anderen het overnemen, maar het moet veel beter.
Extreem-rechts is buitengewoon goed georganiseerd. Er wordt wat verzonnen over migratie of asiel en veel media staat al gereed om de boodschap te ontvangen en te verspreiden. Vervolgens worden er Kamervragen gesteld over wat men zelf heeft verzonnen en dat genereert ook weer publiciteit. Dat dan later in het antwoord gehakt van het verhaal wordt gemaakt doet er niet toe want niemand leest dat.

Probeer daar maar eens wat tegenover te zetten.

op 25 05 2014 at 17:53 schreef herman van der helm:

In Nederland is op alle fronten dringend behoefte aan de feitelijkheid. Helaas zijn diegene die dat naar buiten brengen op één hand te tellen. Maar blogs zoals deze en individuen als Flip voorkomen wereldbranden.
Dus helaas jongens, het is jullie lot om door te gaan. Maar hele volksstammen die hun mond zelf helaas niet opendoen staan achter jullie. Eens zal het worden beloond.

op 25 05 2014 at 18:21 schreef dewanand:

namaste Flip van Dyke,

ja ja he, zeer zeker, Extreem Rechts in Nederland en Europa staat supersterk in cyberspace met vele ondergrondse slapende cyber katten cellen in warme mandjes. Dus extreem rechts wordt slapend groot en Wieroe is hier een mooi voorbeeld van hoe het wel moet om een Vierde Arisch koeliekatten Rijk te stichten in het Avondland.

Nu bekijken wij het maar zuiver biologisch, organisch, en consequent doorredeneren met de nl Multikukeluku als een biotoop van stijve en natte, grootgeschapen en wijd uitgerekte Intelaapjes, pakweg 200 soorten, moet leiden tot een intelligente modellering met elegante oplossingen. Idee v Wieroe.

morgen boeken wij 8,88 euro over naar rek van Peter Breedveld v FN zodat hij een duur lintje kan kopen en op zijn slimme kont kan spelden.

Wij verzoeken alle geile vrienden van FN hierbij om voor einde WK ook 8,88 euro te doneren aan FN voor een hele berg lintjes op de sappige cyberkont van Peter.

Vijanden van Peter kunnen 6,66 euro overboeken naar rek FN als vervloeking, het duivelse getal van de duivel zelve, antichrist. (komma mag weg he: 666 euro dan, is super duivelse girale vervloeking dan)

dewanand en Wieroe

op 26 05 2014 at 09:03 schreef Ralph van der Geest:

Beste Flip, je hebt helemaal gelijk: extreem rechts is buitengewoon goed georganiseerd en heeft – zou ik er aan toe willen voegen – de regeringsmacht inmiddels ook in handen. Daarom is jouw bijdrage aan de strijd tegen het bruine gespuis van onschatbare waarde. Je bent nodig!

op 26 05 2014 at 09:05 schreef Ralph van der Geest:

En voor mij maak je wel degelijk het verschil. Bijvoorbeeld doordat ik op bijeenkomsten waar ik wel eens ben jouw cijfers en grafieken erbij haal om aan te tonen dat wat sommigen beweren lariekoek is. Heel soms…helpt dat. Dat is belangrijk.

op 26 05 2014 at 10:45 schreef Flip van Dyke:

@Ralph

Tegenover de massa-propaganda moet iets goeds worden gezet.

Mijn website bevat meer dan 100 artikelen en is zo onoverzichtelijk als de pest.
Er moet iets anders komen. Bijvoorbeeld een site met een database met migratiecijfers.
Overzichtelijk, makkelijk toegankelijk. Ik heb er zelfs al een domein voor: migratiecijfers.nl

Ik wil daar van harte aan meewerken, maar ik ga het niet alleen doen. Ik wil het wel betalen. Als er mensen zijn die daar aan mee willen werken dan hoor ik dat wel.
Ik benoem jou Ralph bij deze als coördinator en voorzitter.

op 26 05 2014 at 11:31 schreef Jos Heymans, flikker op met je gezanik | Krapuul:

[…] Jos Heymans (ik noem hem maar even journalist bij gebrek aan een nauwkeuriger omschrijving) over de vernederende behandeling welke hij en zijn collega’s zich zouden moeten laten welgevallen op de […]

op 26 05 2014 at 11:54 schreef dewanand:

namaste Flip van Dyke,

Ik heb mijn site zelf ontworpen en gebouwd in 2003, en het is nogal primitief maar scoort verdomd hoog in zoekmachines en het is ook Ipad viewable en fast downloader met weinig bandbreedte gebruik.

mocht je mijn hulp willen gebruiken om je site te restylen, is kosteloos, dan kan je mij mailen gewoon. Technisch kan nu erg veel maar het gekke is dat het beter is om het technisch dom en primitief te doen en google kan je nu niet meer faken he.

check mijn site http://www.dewanand.com en kijk zelf hoe je het vind, je kan lokaal zoeken op alles, leuk he. Mijn site is gewoon een rauwe, gore, hindoe apen Data party geworden oftewel: een zalige, lekker vieze, Bihar vuilnisbakje vol wilde, hete en blote, poepende, gekleurde slum koelietjes. Veel Indiers en koelienisten genieten op mijn site.

een idee is om FN hier ook vol te gooien met blote Bihar poepertjes op vieze indiase hurktoiletten waar kakkerlakken en maden zitten te loeren op het smakelijke hapje uit de bruine gaatjes.

bye

dewanand
delft
E: waldo@ziggo.nl

op 26 05 2014 at 13:23 schreef Mario:

@Flip, overleg eens met de mensen achter krapuul.nl (Ralph bijvoorbeeld) en Sargasso? Daar zitten toch wel wat techneutjes die datgene wat jij graag wil zien (site/ database) kunnen opzetten, lijkt me zo.

Als een site/ database alles is om jou actief te houden..

op 26 05 2014 at 13:44 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Wij willen uiteraard meehelpen.

op 26 05 2014 at 16:34 schreef Jos Heymans, flikker op met je gezanik:

[…] Jos Heymans (ik noem hem maar even journalist bij gebrek aan een nauwkeuriger omschrijving) over de vernederende behandeling welke hij en zijn collega’s zich zouden moeten laten welgevallen op de […]

op 26 05 2014 at 17:21 schreef laarmans:

Heel goed initiatief, mannen. Flip van Dyke moet in de lucht blijven. Zelf heb ik veel gehad aan de cijfers van Flip in mijn strijd op AP en Art.7.Helaas heeft mijn moeder mij ‘gezegend’ met 2 linkerhanden en een a-technisch brein.Vandaar……

op 26 05 2014 at 19:25 schreef dewanand:

let op Flip van Dyke:

zoekmachines (ook google) kunnen niet kijken in een online database dus als je je site zo duur laat bouwen, dan zit je alleen op een eilandje op het web zonder hits in de zoekmachines naar je dure site en database.

mijn hele site bestaat uit platte teksten en jpg pics en figuren, geen cms, geen java, geen php, erg primitief.

Immigratie statistieken zeggen niet alles omdat etnische registratie verboden is in EU zone, dus als wetenschapper kom je zo geen stap verder; met 200 rastype soorten in nl moet men nu etnisch/raciale/religieuze registratie maar openbreken en toestaan v wetenschap, universiteiten, organisaties en bedrijfsleven en de staat.

ik hou een actie komende week om dit maar aan te pakken en Univ Leiden zal ik in cyberspace legaal aanvallen.

dewanand en Wieroe

op 28 05 2014 at 05:48 schreef Flip van Dyke:

Ik had eerder willen reageren, maar het denken gaat bij mij nogal langzaam.
Ik ben er nog steeds niet helemaal uit. Ik moet wel zeggen dat ik door de reacties nogal aangenaam verast ben. Dat had ik echt niet in die mate verwacht. Als ik dan ook nog inhoudelijk zeer veel reacties zijn dan ben ik misschien wel wat voorbarig geweest met het stoppen.
Ik ben er in ieder geval nog niet uit, maar ik ga waarschijnlijk wel door. In welke vorm dan ook.

op 28 05 2014 at 08:36 schreef babs:

Flip, ik waardeer je werk zeer.

op 28 05 2014 at 16:06 schreef Martijn:

Beste Flip, ook ik lees al een tijd je cijfers op verschillende plekken en ben heel blij met je heldere kijk. Belangrijke munitie in gesprek met onzinpraters en roeptoeters. Blijf je stukken onder de aandacht brengen. Zag dat je ook al geciteerd werd in de correspondent. Kortom je bent nodig.

op 06 03 2015 at 12:00 schreef De openbaring van Pechtold? My ass! | Krapuul:

[…] gewoonweg niet meer in dit gepolariseerde land. Het zat al vanaf de dag dat Wilders zijn kop opstak in die rol van den Lijder een platform geven omdat ie ‘de problemen bespreekbaar maakt.’ […]

op 25 03 2015 at 20:08 schreef Nieuw gevalletje maatschappelijke incest | Krapuul:

[…] Dat alles uitsluitend bepaald door de poen en gesmeerd door likken, pijpen, beffen, rimmen en bukake. Nou en daar komt nu dan het geval Kees Berghuis, nu nog chef politieke redactie ofwel doorgeefluik […]

op 21 04 2015 at 10:00 schreef Dit land is echt van iedereen | Krapuul:

[…] Ook over die ‘harteloze’ onderbuik-oprispingen van juichende zwijnen die hun geluk niet op kunnen bij de dood van zoveel onschuldigen, hoeft Hemmen zich niet beklagen. Hij en zijn RTL hebben in de afgelopen tien, twaalf jaar vol enthousiasme meegedaan aan het klimaat te creëren waarin allerlei tokkies zonder enige schaamte zich nu gelegitimeerd voelen de meest vreselijke dingen te zeggen. Dat deden en doen Hemmen en zijn collega’s door bijvoorbeeld iedere scheet die gelaten is door een wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar kritiekloos en klakkeloos uit te vergroten en in de huiskamers op de flatscreens van tokkies te brengen die diezelfde tokkies blijkens hun uitlatingen anderen misgunnen. Door fanatiek mee te helpen het klimaat van rassenwaan en vreemdelingenhaat te bestendigen. Dat laatste wel onder het brengen van grote offers… […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS