Home » Archief » Concentratiekampen


[06.12.2015]

Concentratiekampen

Robert Jean Konrad

K13

Wat zijn we in Nederland toch gezegend met een wakkere omroep als WNL die de hardwerkende rechtse kijkers in ons land op hun wenken bedient en hen voorziet in hun dagelijkse portie nieuws over ongeregeldheden in AZC’s. Er gaat werkelijk geen werkdag voorbij of er is volgens WNL weer een vluchteling met een volle zak die dreigend naar een prepuberaal meisje heeft gestaard, een asielzoeker die willens en wetens naast het Bukotoilet heeft gescheten, (iets wat dronken Nederlanders trouwens met duizenden tegelijk óók doen tijdens het bezoeken van de zomerfestivals, en uiteraard zonder dat WNL zich daar druk over maakt,) of een teruggekeerde Syriëganger die door iemand als held gezien wordt, en wat op nationale televisie als nieuwswaardig item wordt gezien omdat dat nu eenmaal op Facebook hep gestaan

Loslopende vluchtelingen

Het aardige van dit alles is dan wel weer dat ze bij WNL voor al dit “schokkende nieuws” een naïef en oer-Hollands burgermeisje als Maaike Timmerman hebben weten te strikken die al hevig op haar iPad swypend de wakkere Nederlanders op de hoogte brengt van het naderende onheil. Als we Maaike toch niet hadden, dan waren de bezorgde burgers in ons land totaal onwetend na hun ontbijt de deur uit gestapt om hard te gaan werken voor het belastinggeld dat ze elk jaar weer mogen afdragen aan de overheid, zonder zich te realiseren dat hun bloedeigen dochters op gruwelijke wijze zouden worden blootgesteld aan de starende volle zakken van loslopende vluchtelingen in hun dorp!

Daarom verbaast het mij ook niets dat er door Maaike ter geruststelling van haarzelf en van de bezorgde kijkers regelmatig telefonisch contact wordt gezocht met de Grote Blonde Leider, onze redder in nood. En zo ook afgelopen vrijdag. En de rabiaat-rechtse roerganger van de neofascistische PVV kwam gelijk met een rigoureus plan. De AZC’s in Nederland zouden hermetisch afgesloten moeten worden van de buitenwereld! En de asielzoekers die deze hermetisch afgesloten kampen bevolken zouden uiteraard allemaal zo snel mogelijk het land uit geknikkerd moeten worden!

Concentratiekampen

Daarmee is er wat mij betreft een nieuw dieptepunt aangebroken in de plannen die de PVV heeft met Nederland. Hermetisch afgesloten kampen met mensen die gedeporteerd moeten worden kan ik niet anders omschrijven dan als concentratiekampen. Prikkeldraad, kampbewaarders en wachttorens zullen nodig zijn als Wilders wil garanderen dat het kamp daadwerkelijk hermetisch afgesloten wordt. Asielzoekers die proberen te ontsnappen zullen door elektrocutie of geweervuur om het leven komen. Want illegalen hebben volgens de PVV nu eenmaal geen rechten. Illegaliteit moet volgens hen zelfs strafbaar gesteld worden, dus de concentratiekampen waarin ze de AZC’s willen veranderen zullen bevolkt worden met mensen die volgens hen schuldig zijn aan een strafbaar feit. Criminelen dus. En dat alles om de “bezorgde burgers” tegemoet te komen.

Moslimvrij maken

Ter vergelijking: Het “Centraal Vluchtelingenkamp Westerbork” werd in 1939 gebouwd in opdracht van de Nederlandse regering. De kosten voor de bouw werden verhaald op de Joden. De naam zegt het al, het kamp was bedoeld voor de opvang van vluchtelingen. Deportatie werd door de bezetter afgedaan als “vrijwillige emigratie” toevallig of niet ook één van de drie punten die de PVV wil invoeren voor de vermindering van Marokkanen. Hoe kunnen ze dan nog blijven volhouden dat hun programma niets te maken heeft met etnische zuivering? Bijna al hun plannen zijn erop gericht om Nederland “moslimvrij” te maken!

Teen verstuikt

Maar het ergste van dit alles vind ik nog wel dat het naïeve meisje Maaike door WNL wordt misbruikt om dit soort neofascistische propaganda de wereld in te slingeren. Zij leest braaf haar tekst op in de hoop ooit eens promotie te mogen maken naar een écht nieuwsprogramma zonder de mogelijkheid te hebben om weerwoord te bieden aan de dwingende retoriek van een geblondeerde rechts-extremist uit politiek Den Haag. Heumensoord als hermetisch afgesloten deportatiekamp. Hoe is het mogelijk dat deze oproep van de PVV even tussen de andere nieuwsberichten door wordt gebracht alsof er geen vuiltje aan de lucht is? Een chimpansee uit Artis die zijn teen verstuikt heeft, een asielzoeker die op een voorrangskruising is aangereden door een bejaarde op een scootmobiel, en oh ja, dan ook nog even de PVV die Nederland vol wil bouwen met concentratiekampen voor asielzoekers. Zijn we in Nederland de weg kwijt, of is rechts-extremisme inmiddels salonfähig geworden?

Robert Jean Konrad heeft een blog, ‘Kopje thee met suiker graag!‘ waarop hij de ‘neo-nationalistische haat-ideologie’ bestrijdt en opkomt ‘voor de vrijheden die wij in Nederland al eeuwenlang kennen in onze multiculturele samenleving’. U kunt hem ook volgen op Twitter.

Robert Jan Konrad, 06.12.2015 @ 20:08

[Home]
 

12 Reacties

op 06 12 2015 at 20:32 schreef sum:

Geweldig stuk. Twee opmerkingen: Grote Blonde Leider moet met lange ij, lijder dus. Lijer mag ook. En er is niet een nieuw dieptepunt mogelijk als je al ondergedompeld bent in het Neerlands riool. Het is neofascisme en/of neonazisme…punt. Dank verder.

op 06 12 2015 at 21:06 schreef dewanand:

hahahahahaa, miaauw mauwallah wat moesten wij hier toch ons krom lachen.

waar gaat het over???

Gewoon klassieke apenbende, maakt niet uit welke apenkleur, overal is het zo he joh. KOm niet aan de wijfjes van mijn apenstam, anders hak ik je pik eraf.

OOk ik kreeg vaker klappen en bedreigingen omdat ik te vaak praat en flirt met meiden die al getrouwd zijn of een vaste vriend hebben, en dan is het rennen of politie bellen na een tik.

Peter doe iets goeds aub in 2016 verzoekje:

Regel eerst een Koeliemeiden PVV pijpclubje.
Hete koeliemeiden zat met grote, ingereden, zwarte scheurtjes.

daarna start je een Moslim meiden PVV pijpclubje.

Al deze allochtone, uitheemse gekleurde meiden moeten dan bukken voor de superieure PVV mannen omdat dit normaal apinnen gedrag is in een natuurlijke mensapentoop.

Zo kan jij in een klap de vreemdelingenhaat met minstens 18,88 procent verminderen, althans in theorie.

Elke PVV krijgt gratis beurt he van deze koelie en moslim PVV pijpsletjes, en ze moeten het warme, hogere Arische zaad inslikken om sneller te integreren en supersonisch te evolueren.

op 07 12 2015 at 09:55 schreef Ralph van der Geest:

En bij de VVD werd een jaar geleden al gepleit voor begrip voor Anders Breivik die minder minder minder linkse jongeren wilde en daarom maar enige tientallen jongelui afknalde en tevens werd er een pleidooi gehouden voor ghettos en concentratiekampen voor moslims.http://www.krapuul.nl/politiek-blog/201384/vvd-statenlid-marian-propstra-pleit-voor-moslimghettos/
Ik voorspel: mochten de fascisten van wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Wilders (al dan niet samen met de VVD en/of het CDA waar men de ‘eigen cultuur’ inmiddels ook superieur vindt getuige een dwaas genaamd Heerma ‘Trouw’, de krant die ooit opgericht was om dergelijke onderbuikoprispingen te bestrijden) ooit gaan regeren – hetgeen in dit volstrekt verknipte land eerder waarschijnlijk dan ondenkbaar is – dan komen er niet alleen concentratiekampen maar ook gaskamers.
Dan zullen er een heleboel oer-Hollandse blonde ‘Maaikes’ komen die als bewaakster slechts ‘hun werk’ doen…
Wie damals.

op 07 12 2015 at 20:48 schreef Hans:

@Robert Jean
Pat Condell is absoluut geen neofascist. Hij maakt zich wél eenzijdig druk over islamcultuur, de white supremacy komt in zijn keuken niet te pas.

op 08 12 2015 at 14:00 schreef Egbert:

Pat Condell is absoluut geen neofascist. Hij maakt zich wél eenzijdig druk … (Waar zegt RJ dat eigenlijk?)

Jaja. Net als Minders, Minders, Wilders.

op 09 12 2015 at 13:55 schreef Rob van Kan:

Nee, Prut Condell is dol op onze gepigmeteerde medemens. https://twitter.com/patcondell/status/668711788372996096 https://twitter.com/patcondell/status/671384498324570112

op 09 12 2015 at 16:23 schreef Hans Naaktloper:

@Egbert
Als je de link in het artikel volgt met de naam ‘neofascistische propaganda’ kom je bij een bijdrage van Pat Condell. Dit is blijkbaar een statement dat de schrijver wil maken.

@Rob van Kan
‘gepigmenteerde medemens’ : dit statement, begeleid door deze links, lijkt te komen uit de mond van iemand die stiekum zélf neerbuigend is naar mensen met een bruine huidskleur. Rob, in alle eerlijkheid even antwoorden nu: heb jij pigment, ben jij dan gepigmenteerd?

De dwaling van Pat Condell zit hem in het feit dat hij geen oog heeft voor euro- anglocentrisme, imperialisme en neokolonialisme, naar mijn mening de stuwende bronnen voor veel woede en frustratie.

Écht cynisch ben ik over het feit dat hoe de conflicten die ons op dit moment gijzelen, koren op de molen zijn van kapitalisten, die zitten er niet mee als samenlevingen door interne spanningen uiteenvallen, zij verplaatsen zich snel naar een andere gated community. In die zin denk ik dat ons denken over hoe wij een economie draaien het belangrijkste issue zou moeten zijn, ook hier bij Frontaal Naakt.

Hierbij nodig ik iedereen uit om een boek te lezen van David Bohm, ‘On Dialogue’. Niet voor broekpoepers!

op 10 12 2015 at 17:51 schreef dewanand:

REF Cit:
op 09 12 2015 at 16:23 schreef Hans Naaktloper:

@Rob van Kan
‘gepigmenteerde medemens’ : dit statement, begeleid door deze links, lijkt te komen uit de mond van iemand die stiekum zélf neerbuigend is naar mensen met een bruine huidskleur. Rob, in alle eerlijkheid even antwoorden nu: heb jij pigment, ben jij dan gepigmenteerd?’

———
Leuk zeg, leuke discussie, ter illustratie, dit postte ik nog gisteren op mijn facebook page: ‘waldo dewanand’ als Hindoe Fundamentalist, ja ja Wieroe en ik zijn toch extremofielen geworden en parttime homofielen:

—– v timeline facebook:
super mooi kukeluku liedje hindi old songs

Jazeker osn hyperdynamisch gepigmenteerd Hindoeras is superieur, blanken zijn verdoemd na 2040.

OP NAAR WOIII.

Kishore Kumar & Asha Bhosle – Haal Kaisa Hai Janab Ka (old indian hindi songs, 1958)

https://www.youtube.com/watch?v=p3FmEFUXsFo&feature=share

——
maw

ja de blanken zijn genetisch recessief dus verdoemd en sterven razendsnel uit, via omlaag neuken van hun hogere mensapen ras met zwarte en bruine mensapen v buiten BBB ARisch Europa, maar jezelf zo doodneuken is toch zalig, bespaart je enkeltje naar de islamitische hel waar je 72 girls…..

op 12 12 2015 at 11:12 schreef Rob van Kan:

“Gepigmenteerde mensen” is als term geïntroduceerd door Astrid Roemer. Kom me nu nog eens vertellen dat ik “stiekem neerbuigend” ben, hansworst.

op 12 12 2015 at 18:19 schreef Hans Naaktloper:

@Rob van Kan
Rob, ik bied je mijn excuses aan voor het feit dat ik je ad hominem heb benaderd voor het gebruik van de term ‘gepigmenteerde medemens’. Mea culpa.
Dat laat onverlet dat deze term naar mijn mening neerbuigend, verhullend en letterlijk niet doeltreffend is. Dat jij je verschuilt achter Astrid Roemer, die je aanhaalt als autoriteit om deze term gewicht en geloofwaardigheid te geven verbaast mij. Als je weet dat bijna alle mensen pigment hebben, wat heeft ‘gepigmenteerde medemens’, behalve als dit als scherts is bedoeld, dan nog voor een waarde? Als in het onderwerp van een geprek de kleur van iemands huid expliciet wordt bedoeld, waarom zouden we dat dan niet zo noemen?
Zelf denk ik dat ‘denken’ in huidskleuren, en/of welke andere verschillen je tussen mensen maar kunt bedenken, onproductief is en vervreemdend werkt. Daarom vraag ik iedereen die dit leest om respons op de vraag of het werk van David Bohm (On dialogue, Thought as a system) ons verder kan helpen.

@Dewanand
Gaan wij een keertje dansen? Als wij er nou voor zorgen dat alle ‘rassen’ versmelten, kunnen we samen filosoferen over de vraag hoe om te gaan met alle andere verschillen tussen de mensen.

op 12 12 2015 at 21:57 schreef dewanand:

op 12 12 2015 at 18:19 schreef Hans Naaktloper:

@Dewanand
Gaan wij een keertje dansen? Als wij er nou voor zorgen dat alle ‘rassen’ versmelten, kunnen we samen filosoferen over de vraag hoe om te gaan met alle andere verschillen tussen de mensen.

——- antw

Mooie Utopische fantasie Shri Hans Naaktloper, maar ken jij de wereld van bont gekleurde koelie en afro hypermixen? Weet jij waarom het bij hun vaker mis gaat psychisch??

Bekijk deze sites waar je afro hypermixen kan bekijken:

http://www.pornappetite.com/pics/ebony.shtml

hier hindoeras meiden, hyperdynamisch gepigmenteerd:
http://www.xxxhegan.com/category/Indian/

Probleem punt:
Vanuit karmisch oogpunt (leer vd Vedanta) werkt eea totaal anders mbt pigmentatie, of niet, en mbt de aangeboren genetische kwaliteiten, google jyotisch, vedische astrologie dan zal je dit aspect van Creationisme ontdekken vd Hindoewereld.

Nee, het is een compliment als je iemands kleur noemt, kwestie van aanvoelen uiteraard, maar liefde tussen twee kleurtinten is heftiger geloof ik. Onze drie miljard baseparen v DNA sturen direct onze seksuele driften en verliefdheids wanen. Kijk zelf op wie je verliefd word of iets voelt in je broek.

op 13 12 2015 at 23:31 schreef Hans Naaktloper:

@Dewanand
Psychisch mis? Ik vind het er toch aardig gemoedelijk uit zien bij de dames.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS