Home » Archief » Hamam (2)


[05.12.2009]

Hamam (2)

Hayat Shadied

jap2

Jemig, wat een ervaring. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik door de bijgelovigheid van de Marokkaanse vrouwen uit een hamam in Marakkech zou worden geplukt voor een heftig verhoor.

Toch wilde ik weer terug, en dat deed ik ook. Dit keer zonder boek, maar slechts met mijn naakte lichaam en mijn ogen. Ik moest steeds terugdenken aan de schaamteloosheid waarmee sommige dames met hun benen gespreid hun schaamhaar verwijderden. Of hoe die emmervullende dame voorovergebogen stond, met haar billen en kruis mijn kant op gericht. Ik weet nog hoe ik mezelf er beschaamd op betrapte dat ik naar haar billen zat te gluren. Ik had een gevoel van nieuwsgierigheid en opwinding, maar tegelijkertijd ook van schaamte en afschuw. De beelden hebben me nog een tijd gevolgd.

Ik zocht mijn bekende hoekje op en rolde mijn matje uit. Vlak naast me zaten twee meiden die, schat ik, een paar jaartjes ouder waren dan ik. Ik ben meteen doorgelopen om mijn emmers te vullen en vanuit mijn ooghoeken zag ik ze met elkaar fluisterden.

Met volle emmers slepend, liep ik naar mijn plekje toe, waar ik eerst de vloer schoonspoelde met wat water voordat ik ging zitten. Geen acht slaand op de dames naast mij, haalde ik de borstel uit mijn etui en begon mijn haar te borstelen. Eén van de meiden zag dat, kwam naast me zitten en zei: “Kom maar zus, laat mij je haar wassen!” En ze nestelde zich achter mij neer.

Terwijl ik nogal verbaasd was over de directheid waarmee de me aansprak, pakte ze rustig de borstel uit mijn hand en begon met lange halen mijn haren te kammen. Ze vertelde me dat ze Samira heet en vroeg naar mijn naam. “Hayat”, zei ik terwijl ik mezelf langzaam aan deze vrouw overgaf. “En dat is Ilham.” Ilham schoof aan, pakte het bakje uit de emmer, roerde met haar soepel bewegende slanke hand door het water om te voelen of de temperatuur goed was. Daarna goot ze het water over mijn hoofd, terwijl Samira mijn haar borstelde.

Ik wilde graag geloven dat dit een normale bezigheid was tussen de vrouwen hier, maar voor mij voelde het heel intiem. Ik zat met mijn bijna naakte billen klem tussen haar zachte dijen, want dat waren ze, zacht. Terwijl Ilham mijn hoofd en lichaam verwarmde met schoon warm water, streelde ze door mijn haar. Ze pakte haar eigen flesje shampoo, omdat ze niet in mijn etui wilde snuffelen en goot er een beetje van in mijn haar. Ik zuchtte dat ik dit héérlijk vond en dat ik heel erg genoot. Sowieso vind ik het ontzettend fijn als er door mijn haar gewoeld wordt, maar aangezien ik een hoofddoek draag, is dit voor de woelers niet altijd handig.

Er werd positief gereageerd op mijn compliment, want mijn lange lokken werden net als m’n hoofdhuid heerlijk verwend. Ondertussen werd er natuurlijk van alles besproken. Zo wist ik dat Ilham getrouwd is geweest, maar na de huwelijksnacht in de steek is gelaten. Haar ex beschuldigde haar ervan geen maagd te zijn! Samira was ooit verloofd, maar ze wilde niet met de jongen verder omdat hij haar in haar ruimte zou beperken. Sindsdien, zuchtte ze, is er niemand meer aan haar deur gekomen voor haar hand. Of ze dit jammer vond? “Ewa, het is jammer, omdat je familie verwacht dat je trouwt en iets opbouwt, maar aan de andere kant… Ik leef mijn vrijheid!”

Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en vroeg hoe Samira en Ilham elkaar hadden leren kennen. Stiekem probeerde ik daarmee ook hun relatie te achterhalen. Ergens voelde hun contact erotisch aan. De manier waarop ze naar elkaar keken, waarop Ilham, om dichter bij me te zijn, haar been over Samira´s been legde… maar deze interpretatie van hun lichaamstaal kon ook gewoon het product zijn van mijn eigen wulpse geest.

Ze kenden elkaar al heel lang, maar gingen nooit met elkaar om. Tot ze elkaar in de hamam tegenkwamen. Ze hielpen elkaars mooi gebruinde huid tot geurige perzikhuidjes te scrubben en sindsdien waren ze hamamvriendinnen. Ilham vertelde er nog bij dat ze meestal wel een fijn rustig plekje uitzochten op een fijn rustig tijdstip. Al die sda’ erras (gezeik aan je hoofd) was niet goed. Ik liet ze praten, sloot mijn ogen terwijl het water opnieuw mijn lichaam verwarmde en voelde hoe de warme, volle borsten van Samira als zachte kussentjes tegen mijn rug aandrukten, terwijl ze de shampoo uit mijn haar spoelde. Ilham liet het water over m´n hoofd stromen en kwam zó dicht tegen me aan, dat ik haar intieme warmte tegen m´n been kon voelen. Terwijl ik me in een Nederlandse sauna opgelaten zou hebben gevoeld als mijn lichaam in contact zou komen met zoveel vrouwelijke vormen, voelde ik mij nu juist heel ontspannen en ik genoot er zelfs van.

Nadat mijn heerlijk geurende haar omhoog was gestoken met zo’n typische Marokko-speld, was het nu de beurt aan Samira. Ik vroeg haar voor me te komen zitten, zodat ik haar haar kon wassen. Tja, mijn Hollandse brein dacht toch: Voor wat, hoort wat! Maar dit was niet nodig, ze had haar haar al gewassen. “Kom! Ga liggen.” zei Samira enthousiast.

Ik moet zeggen dat ik geen moment twijfelde. Nog helemaal dronken van genot en in de roes van hun aanrakingen, ben ik op mijn buik gaan liggen.

Ilham, die nog even bleef zitten, gunde me een blik op haar fijne gezicht, mooie rechte schouders, warme zachte borsten, haar mooie, vrouwelijk buikje en… ik durfde niet verder te kijken. Ze stond op en pakte de sabon elbeldi uit haar tas. Daarmee begon ze mijn benen in te smeren… Haar vingers gleden heel traag over m’n kuiten door mijn knieholte omhoog richting mijn dijen.

Wordt vervolgd…

Hayat Shadied is een 32-jarige, oer-Nederlandse vrouw van Marokkaanse afkomst, zinnelijk vlees en warm bloed. Steekwoorden: liefde, vrijheid, erotiek, warmte, zin, naakt, gesluierd, prikkelend. Dit is het tweede deel van een serie. Deel 1 leest u hier.

Hayat Shadied, 05.12.2009 @ 02:56

[Home]
 

17 Reacties

op 05 12 2009 at 03:48 schreef Tjerk:

Maar Hayat! Wat maak je me nou? Je kan me toch niet zo vlak voor de climax laten zitten? Heb je me eerst een beetje zitten opgeilen, dan moet je het afmaken ook. Ik wil een happy end, en ik heb het nu nodig!

Je kan me toch niet dagenlang in kloppende spanning laten zitten? Dat is gewoon wreed, onmenselijk, barbaars.

op 05 12 2009 at 10:13 schreef rena:

En zo krijgen langzaam maar zeker de vrouwen het hier voor het zeggen ;-)

op 05 12 2009 at 11:00 schreef Tjerk:

Seks geeft vrouwen macht over mannen. Volgens mij is dat ook een van de voornaamste redenen waarom mannen in tal van culturen (ook de Grieks-Romeinse) de vrouwelijke seksualiteit met allerlei voorschriften en vernederende maatregelen trachten te beteugelen.

op 05 12 2009 at 14:38 schreef vetklep:

Ik denk dat we er in de volgende aflevering achter gaan komen dat de gezelligheid in zo’n badhuis sterk lijkt op die in een herensauna.
Of misschien krijgt het toch nog, heel geruststellend, een braaf einde.
Toch zou het mooi zijn als ook in die cultuur ongedwongen en spontane erotiek mogelijk zou blijken te zijn. Al was het alleen maar voor dames onder elkaar.

op 05 12 2009 at 14:48 schreef vetklep:

Ik ben het trouwens niet eens met Tjerk:
ik voel geen erotiek bij een situatie waar je als man onmogelijk aan kan deelnemen.
En seks geeft vrouwen geen macht. Veel mannen veranderen in willoze kwijlende puppies bij de suggestie van de mogelijkheid van seks. Maar dat doen ze helemaal zelf.
Als een vrouw je echt hebben wil, heb je seks voordat je doorhebt wat er gaande is. En als je het toevallig wel door hebt, ligt de “macht” bij jou.
Eigenlijk vind ik dat macht niks te maken heeft met een aangenaam samenzijn van een dame en een heer. Tenzij je daar een fetish mee hebt, al dan niet sexueel.

op 05 12 2009 at 15:07 schreef hassnae:

Toch zou het mooi zijn als ook in die cultuur ongedwongen en spontane erotiek mogelijk zou blijken te zijn. Al was het alleen maar voor dames onder elkaar.

Is dat niet juist wat Hayat mooi beschrijft? Het is juist in Marokko dat ik in mijn jonge jaren het meeste over seks leerde. Mijn vriendinnen waren bijvoorbeeld zeer openhartig over masturbatie. Ze spraken er ongedwongen en heel natuurlijk over en het door Hayat geschetste is geen uitzondering; lichamelijkheid is heel natuurlijk en daar wordt niet zo geconstipeerd mee omgegaan als hier. Vrouwen zijn bijzonder open en spontaan, dat heb ik in Nederland pas op zeer late leeftijd meegemaakt met een vriendin die op net zo openhartige manier over seks praat als mijn vriendinnen vroeger.

op 06 12 2009 at 00:18 schreef Hayat:

@Tjerk *grijns* Je doet me denken aan een meester die overstag is, en zich laat leiden ;-)

op 06 12 2009 at 01:54 schreef vetklep:

Jammer dat die vrouwen zich aan ons blikveld onttrekken. Maar leuk om er wat van te lezen.

op 06 12 2009 at 02:37 schreef Hayat:

@vetklep ohnee, in de verste verte niets wat op activiteiten uit de herenhamam lijkt! http://tinyurl.com/y8h9gsj

Overigens lachwekkend filmpje Hassnae :=)

op 06 12 2009 at 11:21 schreef Peter:

Wat wordt er gezegd, Hayat?

op 06 12 2009 at 13:18 schreef Hayat:

@peter
Ik kan niet de hele tekst vertalen, maar er wordt op humorische wijze angst (zeep flopt uit z’n hand) weergeven en de strenge boze grote man die gebiedt dat zeepje op te rapen… #mannenhamamperikelen

op 06 12 2009 at 13:31 schreef Peter:

Ja, dát zag ik zo wel.

op 06 12 2009 at 13:36 schreef hassnae:

Oke, samenvatting:

Angsthaas: ‘Shit, heb de zeep laten vallen. Ik heb het voor mezelf verkloot.’

Stemmen om hem heen: ‘o nee, hij heeft verkloot voor zichzelf. Hij heeft de zeep laten vallen.’

Grote man: ‘wil je de zeep soms niet oppakken. Ga je gang, ik doe je rug wel.’

Angsthaasje: ‘nee, hoeft niet, ik ben al klaar.’

Grote man: ‘pak die zeep op, wat dacht je, zo snel kom je niet van mijn lul af.* Nu voorover buigen en het zeepje pakken.’

* verwijzing naar gezegde dat letterlijk luidt: naar de hamam gaan is niet hetzelfde als er weg weggaan.

op 06 12 2009 at 13:50 schreef Peter:

Gewel-dig. En dan zeggen dat moslims geen humor hebben!

Wel jammer dat zijn lul is weggepixeld. Waar kan ik de DVD-box kopen?

op 06 12 2009 at 15:46 schreef Max J. Molovich:

“Ik voel geen erotiek bij een situatie waar je als man onmogelijk aan kan deelnemen.”

RAAAAARRRRR.

op 06 12 2009 at 16:42 schreef Saira:

Grappig en zo herkenbaar. Toen ik jong was een keer naar de Amsterdamse hamam geweest. Ontzettend preuts, stringetje onder de grote handdoek, want onderbroek verplicht. En daar was ik best blij om.

Gemodderd en gescrubt worden door een topless masseuse, die me sommeerde voor de massage mijn string uit te trekken. (ik verschoot waarschijnlijk van kleur, maar durfde geen nee te zeggen.) Heerlijke massage van rug en benen gehad. En inderdaad tussen de benen van de masseuse geklemd, werden mijn haren, gezicht en bovenlichaam gewassen en gemasseerd. Echt een belevenis die me altijd bijgebleven is.

op 06 12 2009 at 17:37 schreef Hayat:

@ Saira
Ik heb in Nederland nooit een hamam bezocht, ik denk dat het te maken heeft met de sfeer en omgeving. In Marokko kun je met 35graden Celcius helemaal ingepakt naar huis lopen, je wordt zelfs opgehaald. Mensen komen je tussentijds bezoeken en nemen een fles ijskoud water mee, heerlijk!
Hier moet je het allemaal zelf doen (nadeel van individualisme). Hoewel ook die intimiteit die ik in Marokko heb gevoeld, hier in Nederland nooit hetzelfde zal zijn.

Leuke reactie…

@vetklep

*ik voel geen erotiek bij een situatie waar je als man onmogelijk aan kan deelnemen*
Ik geloof er geen bal van!

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS