Home » Archief » Ik vertrek


[10.02.2023]

Ik vertrek

Aniel Orie


Illustratie: Huang Xiaoxiao

Ik ben eruit. Nederland is niet meer te redden. De ongelijke behandeling van mensen die opkomen voor ons allemaal en niet alleen voor hun portemonnee, of het nu milieu-activisten zijn of antiracistische demonstranten, is opnieuw duidelijk geworden na het weekend van 28 januari.

Ik heb besloten om te vertrekken uit Nederland. Maar ik neem alle allochtonen met me mee. De eerste tot en met de derde generatie worden op de boot, vliegtuig of trein gezet naar het land van herkomst van hun voorouders.

De Indonesiërs gaan terug naar Indonesië en nemen mee hun zonen en dochters. Want denk maar niet dat deze Indonesische afstammelingen geen vijfde colonne vormen. Indonesië is het grootste moslimland ter wereld en we weten inmiddels allemaal dat taqiyya een vast onderdeel is van hun cultuur. Indonesiërs die zeggen dat ze geen moslims zijn kunnen we dus ook niet vertrouwen.

Grijze Wolven

Turken die beweren dat ze geen moslims meer zijn, vallen onder dezelfde categorie als de Indonesiërs. Geloof ze niet, ze zijn zakkenvullers die hun uitkering pakken en boeken proberen te verkopen door autochtonen wijs te maken dat het nest waar ze uitkomen bevuild is. De rest van de Turken nemen hun Grijze Wolven mee (nee, niet die op de Veluwe) en kunnen in Turkije hun liefde voor Erdogan tonen in plaats van in Nederland.

De Italiaanse maffia zetten we op de trein naar hun thuisland ze nemen dan gelijk Marco maar mee. Is er tijdens de lange reis terug tenminste live entertainment en kunnen er tegelijkertijd tips worden uitgewisseld hoe je jonge meiden kan groomen. Hoewel ik me meen te herinneren dat pedofielen niet echt populair zijn bij deze heren. Maar dit is geen aanzetten tot handelen door ondergetekende, ik heb alleen te veel gekeken naar The Godfather.

Dan hebben we nog Hindoestaanse-Surinamers, die zich laten leiden door hun afkeer van moslims en hun eigen racisme tegen zwarte mensen. Zelf zijn het naar massala stinkende bruine mensen, die denken er bij te mogen horen, maar vergeten dat ze altijd die ene bruine kop zullen zijn in een zaal met alleen maar witte fascistische koppen.

Zwarte Piet

Ken je die Creoolse Surinamers die beweren geen last te hebben van racisme? Die hebben niet door dat zij worden genoemd door diezelfde collega’s of buren of witte aangetrouwde familie als die ene Surinamer die Zwarte Piet niet racistisch vindt. Dat wordt wel een dingetje voor veel Nederlanders, misschien toch nog een uitzondering voor deze groep maken? Maar dan wel met een quotum, één zwarte per witte familie.

O ja, deze paragraaf geldt ook voor de Antilliaanse gemeenschap, ze zijn toch niet te onderscheiden van de zwarte Surinamers, volgens de autochtonen.

En dan hebben we nog mijn favoriete groep allochtonen, de Marokkaanse Nederlanders. Vroeger was het elke dag feest. De kranten worden nu vooral gevuld door zwarte mensen die niet meer racistisch bejegend willen worden of door ondankbare Oekraïners. Ik zeg: Pak je koffers nu het rustiger is in de media en neem al die miljarden die je met de drugshandel hebt verdiend mee naar Marokko.

Moderne slaven

Laten we ook niet de arbeidsmigrant vergeten die op de autochtoon lijkt. De Polen en Roemenen hoeven niet meer als moderne slaven worden uitgebuit door boeren die beweren goed voor de natuur te zorgen. Niet alleen is de natuur de klos maar ook de arbeidsmigrant wordt tot op het laatste restje energie uitgeknepen.

Bonus: nooit meer een toeslagenaffaire, nooit meer etnisch profileren, nooit meer een Zwarte Piet-discussie, nooit meer verrast reageren wanneer die verkrachter een witte man is of als dat huiselijk geweld toch een witte vader betreft.

Corrupte VVD’ers

Enige nadeel, de meest corrupte politici zijn nog altijd witte VVD’ers, want als het om corrupte politici gaat, is dat nog altijd een wit bastion. Laat je dus niet afleiden door het campagneteam van de VVD. Alles is ze eraan gelegen om je te doen vergeten dat zij niet alleen de laatste twaalf jaar aan het roer van zwalkend Nederland stonden, maar ook al meer dan vijftig jaar, met wat korte tussenpozen, deel uitmaken van de regering.

Tot slot, we nemen wel de goals van Ruud Gullit mee naar Suriname en daarmee ook de titel van Europees kampioen. Wiskunde verdwijnt uit de schoolboeken, want Algebra is een uitvinding van moslims. De koffiezaakjes sluiten, want ook dat is een Arabische uitvinding. De discussie friet of patat kan dan ook eindelijk de prullenbak in, de aardappel komt uit Peru. Alle muziek behalve klassieke muziek verdwijnt van de radio en uit je Spotify-lijst. Want geen enkele hedendaagse muziekstroming, behalve carnavalsmuziek, is hier bedacht.

Aniel Orie is zeer kritisch op de huidige maatschappij waarin hij als ondernemer zijn geld verdient. Een activist in zijn vrije uren. Aversie tegen alles wat rechts is. Knuffelt in zijn vrije tijd met mannen en een enkele vrouw op de mat. Droomt van een plek onder de zon in Porto.

Aniel Orie, 10.02.2023 @ 11:53

[Home]
 

1 Reactie

op 10 02 2023 at 11:53 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS