Home » Archief » Jij of ik


[21.07.2013]

Jij of ik

Dina

lindsay3
Illustratie: Norman Lindsay

Ik volg jullie. Ik kan niet anders. Ben niet verrast dat jij hier bent. Vanzelfsprekend. Ik kwam hier ook al met hem. Ik ben erom verhuisd. Dichterbij dierbare herinneringen. Dichter bij de zee waarin ik hem zie. Waarin ik elke dag zwem.
Het duinpannetje dat jullie vinden, is leeg en beschut. Net als ooit voor hem en mij. Jij denkt dat het toeval is, maar hij kent deze plek. Hier kende hij mij.
Hij is me inmiddels vergeten. Jij kwam.
Ik zie wel waarom hij jou koos. Mooi ben je. Rank. Een oogopslag waarmee je om hulp lijkt te vragen, maar een zelfstandige, sterke houding. Ik wil je al beschermen en van je genieten. Laat staan hij.

Hij plofte neer terwijl zij de mand neerzette. Gekoelde witte wijn. Fruitsalade. Olijven. Hij had zin in vandaag. Even uit de drukte met haar. Hij keek naar haar terwijl zij het picknickkleed stevig vast had en vocht tegen de grip van de wind. De wind won. Liet haar zomerjurk opwaaien. Hij streelde het plekje achter haar knie. Ze giechelde. Zijn hand kroop verder. Gleed over haar warme bovenbeen tussen haar dijen. Speels tikte ze zijn hand weg. Hij lachte, sprong op en ving haar in zijn armen. Het kleed vergeten. De zoen vol overgave.

Een zoen zoals ik het ken. Ik huiver. Jaloezie en verlangen. Beide brandend.
Zijn aanreiking langs jouw benen. Alsof het over mijn huid is. Zijn zoen op jouw lippen. Alsof ik hem proef. Zijn tong langs jouw tanden. Alsof ik. Alsof hij. Alsof wij.

Samen legden ze het kleed neer. De wind vergaten ze zodra ze gingen liggen. Mogelijke blikken van wandelaars ook. Het duinpannetje gaf het gevoel van privacy. Zijn hand gleed onder haar jurk. Naar haar middel. Lange bruine benen bloot. Wit kant. Haar vingers grepen zijn haar. Haar hoofd viel naar achter. Zijn lippen in het kuiltje van haar hals, zijn tong over haar sleutelbeen.

Mijn knieën worden slap en mijn maag draait. Mijn lijf is van hem. Haar lichaam als geleider. Mijn handen volgen zijn pad. Lust tegen de pijn in. Ik ga zitten. Ik ken zijn patronen. Ik droom ze nog steeds. Het plagend kussen bij het randje van mijn slip. Ik duw mijn heupen op. Zijn hete adem door de dunne stof. Mijn vingers glijden over mijn bikinibroekje.

Ik zie zijn handen op jou. Ik voel ze op mij. Hij helpt je uit je jurk. Mijn handen over mijn borsten. Zijn vingers onder jouw beha. Hitte bruist door mijn lijf. Ik kreun. Jij zucht. Hij streelt.
Zijn knie tussen jouw benen. Mijn hand onder de gladde stof. Als hij in jou komt. Glijden mijn vingers in hitte. We verliezen elkaar in extase. Ik smoor mijn schreeuw van bevrijding. Luister naar jullie aanmoedigingen. Jullie dalen samen terug. Ik lig alleen.

Een verwoestend besef. Ik ben alleen. Slechts een voyeur.

Ik vlucht bij jullie weg, de duinen uit. Het zweet van het genot voelt ijskoud op mijn huid. Naar het water wil ik. Om me in de golven te verliezen. Tot in uiterste diepten.

Ik raak bijna uit balans door de krachtige branding. Onderstromen zijn sterk hier. Ik ren tot mijn heupen het water in. Ik ploeter door de weerstand ervan. Dan duik ik.
Het zout op mijn lippen kalmeert. Met rustige slagen zwem ik de zee in. Ver van het land. Ver van waar ik eigenlijk wil zijn. Bij hem.

Huilen doe ik niet meer. Ik huilde al een zee van tranen. Ik schreeuw slechts. Diep van binnen. Ik verlies de tijd en zwem de pijn uit mijn lijf. Voel me gedragen door het water.

Als ik door en door koud ben en de hitte bijna gedoofd, keer ik om. Het is vloed. Terug gaat eenvoudiger.

Jij wilde even onder zijn aanraking uit. Even afkoelen. Het water lonkte. Met een kus liet je hem in het duinpannetje achter. Je liep langzaam naar het water. De uitlopende branding krulde om je tenen. Zelfs de zee aanbad je.

Ik zie je voorzichtig het water in waden. De kou van het zeewater verdwijnt uit mijn lijf. Je glanst. Ik slik. Een vraag borrelt op in mij. Geeft een schok van hitte. Ik sta op scherp. Hoe zou je voelen?

Je duikt. Zwem je nou naar mij? Of zoek ik mijn route naar jou? Ik drijf nu. De bodem nog niet voelbaar. Je bent ineens zo dichtbij. Ik pak je vast. Glad. Jouw blik verrast. Ik gun het mezelf je te proeven.
Mijn tong flitst over je lippen. Mijn handen strelen je borsten. Je wijkt niet. Ogen groot. Mond iets open.
Mijn god, je bent heerlijk. Verslavend. Ik bijt op je lip. Ik wil je echt proeven. Ik snap dat hij je nooit zal laten gaan. Ik pak je schouders. Wil je bij me houden. Kus je voorhoofd. Je nagels krassen langs mijn borst. Ik kreun. Jij vecht. Ik duw je onder. Je kronkelt. Glad langs mijn huid. Zo heerlijk. Ik sla mijn benen om je. Wrijf tegen je aan. Het kronkelen stopt. Nu schreeuw ik. Ik verslap. Zak met je onder.

Handen trekken ons boven. Ik hou je stevig vast. Ik staar naar je gezicht. Je ogen wijd open, maar ze vangen geen licht.

De redder sleept ons naar de kant. Je prachtige lijf stil in de branding. De man schudt zijn hoofd.

Ineens is hij er. Hij knielt naast je. Kust je blauwe lippen. Je bleke wangen.
Hij heeft alleen oog voor jou. Ik ben vergeten. Ik kokhals. Ik huil.

De redder sust.
“Sssst, stil maar je deed wat je kon, die onderstroom is gevaarlijk, gelukkig ben jij sterk, ze trok je in paniek onder, het was jij of zij… “

Armen om me heen. Van hem. Hij kust mijn wangen. Neus. Mond. Ik proef zijn tranen. Hij huilt en troost.

“ s s s ssorry, ik kon niet…”

“Geeft niet. Jezus…dat nou juist jij… blijf je even bij me?”

“Ja” Snik ik. “Ik blijf wel even”

Dina is het pseudoniem van Ellen Kiel. Zij is ontstaan zodat de woorden vrij geschreven kunnen woorden. Ze is, net als haar verhalen, ontsproten uit de fantasie van haar bedenkster. Lees de woorden zo zwaar als je wilt, maar weet dat ze licht bedoeld zijn. Lees ze hier.

Ook meedingen naar een Frontaal Naakt goodie-bag? Doe dan mee aan de Zinderende Frontaal Naakte Zomerverhalenwedstrijd. Schrijf een erotisch verhaal en laat de zomerhitte broeien. Lees de spelregels hier.

Zinderende Zomerverhalen, 21.07.2013 @ 19:23

[Home]
 

7 Reacties

op 21 07 2013 at 19:51 schreef heidi:

Prachtig verhaal, op drie niveaus: het plot, de geweldige zinnen en de erotiek. Om te lezen en te herlezen!

op 21 07 2013 at 20:32 schreef Thomas E:

Pffff mijn groeiende erectie kreeg een gevoelige tik op de kop bij de laatste twintig (?) zinnen. Sterk erotisch verhaal hoor!

op 21 07 2013 at 20:33 schreef petepel:

Dina did it again!
(en zie je wel dat je het nog kunt…)

op 21 07 2013 at 22:07 schreef Brenda van der Veer:

Hoe druk ik een tevreden klank uit mijn keel in woorden uit? Die tevreden klank wil ik hier laten horen na het lezen van dit verhaal. ‘Hmm’

op 21 07 2013 at 22:16 schreef Carel:

eindelijk weer eens een echte Dina, kom op Ellen

op 22 07 2013 at 06:34 schreef betwister:

Sex brengt niet altijd het beste in een mens naar boven.

op 22 07 2013 at 11:55 schreef Thomas E:

@betwister

Jaloezie brengt niet het beste in mensen naar boven, zul je bedoelen. Erotiek is hier juist de verbindende en overstijgende factor.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS