Home » Archief » Klomp


[11.12.2012]

Klomp

Peter Breedveld


Illustratie: Werner Klemke

Mensen doodwensen of ze kanker achter hun oogbal wensen en dergelijke is heel normaal op GeenStijl. Onlangs somde GeenStijl een aantal categorieën mensen op die het op hun huig wil stompen en GeenStijl-redacteur Bart Nijman wil dat een zekere Chris Ostendorf in zijn koffielepeltje stikt.

Dat zijn slechts een paar lukrake voorbeelden. Er zijn zoveel oproepen tot moord en doodslag van de Roze Khmer, daar hebben we ook al zo vaak aandacht aan besteed. De redacteuren van GeenStijl fantaseren graag en veel over hoe andersdenkenden de vernieling in worden geholpen.

Doodsbedreigingen en de stuitende hypocrisie

Uiteraard is het verontwaardigde gebrul niet van de lucht als iemand anders hetzelfde geintje eens bij hén flikt, zoals onlangs Chris Klomp deed. De procedure is genoegzaam bekend: een haatcampagne van de Roze Khmer, gevolgd door doodsbedreigingen, waarbij ook je gezin niet wordt ontzien, door het schorem dat het vaste publiek van de Roze Khmer vormt.

Klomp is van schrik met Twitter gestopt en lichtte zijn besluit toe op de NCRV-radio, waar de presentator, Jurgen van den Berg, vooral morele oordeeltjes velde over Klomps sarcastische opmerking dat het altijd goed is als PowNews-reporters in elkaar worden geslagen en niets te zeggen had over de doodsbedreigingen en de stuitende hypocrisie van de Roze Khmer.

Geweld aanmoedigen

En o ja, alstublieft niet zeiken dat PowNed en GeenStijl twee verschillende dingen zijn, want dat is gelul. Klik maar eens op ‘registreer’ op de homepage van PowNed. Ook de redacteuren van GeenStijl maken geen onderscheid tussen PowNed en GeenStijl, dus waarom zou u dat wel doen?

Femke Halsema bemoeide zich er vanmiddag mee en ze werd er prompt door de Roze Khmer van beschuldigd geweld tegen GeenStijl-redacteuren aan te moedigen. Smerige spelletjes van totaal gewetenloos tuig. Uiteraard ging Bert Brullen weer los, zoals altijd, ook op Hassnae en mij, maar zonder onze namen te noemen. Dat durft-ie niet.

Kom op, Bert, IN. MIJN. GEZICHT.

Discussie aangaan

Jurgen van den Berg zei tegen Klomp dat de Roze Khmer volgens hem best bereid is de discussie aan te gaan. Welnu, ik heb Marck Burema, Dominique Weesie en alle andere medewerkers van de Roze Khmer herhaaldelijk uitgedaagd met mij in discussie te gaan, live en op basis van argumenten, maar daar zijn ze te laf voor. Van den Berg zwetst uit z’n nek. Hij weet sowieso niet waar hij het over heeft.

Klomp heeft intussen ook afscheid genomen van de Joop, omdat hij voor DeJaap gaat werken, of de reïncarnatie daarvan, The International Stürmer of zoiets. Altijd zo hoog van de toren blazen met z’n fatsoenspreken en dan gaan werken voor de reactionaire site van een racistische psychopaat als Bert Brullen en een achterbakse intrigant als Bas Paternotte.

International Stürmer

Dan val je mijns inziens wel vreselijk door de mand. Chris Klomp is gewoon een hol vat. Maar wie is er geen hol vat, tegenwoordig. Ik en een handvol anderen.

U zult het weer met mij alleen moeten doen in de strijd tegen de Roze Khmer. Om te voorkomen dat ook ik mijn principes verraad en voor The International Stürmer ga werken, dient u gul te doneren. Don’t hold back. Het is voor de goede zaak:

Steun Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland! Doneer via Paypal of met een storting op rekeningnummer 39 34 44 961 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk) o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.
Peter Breedveld, Roze Khmer, 11.12.2012 @ 22:26

[Home]
 

57 Reacties

op 11 12 2012 at 22:32 schreef Olav:

And the beat goes on and on and on and on and on and…

op 11 12 2012 at 23:13 schreef Jon:

Frappant dat Marianne Zwagerman (‏@mariannezw) twittert: ‘@FemkeHalsema ik doe niet aan stemmingmakerij. Jouw tweet over GS was dat wel. En dat is met jouw volgersaantal niet fraai.’
Wauw. Zou ze zichzelf echt geloven? Wat was ze denkende?

op 11 12 2012 at 23:55 schreef Sammie Saul:

Dus je stopt met twitter n.a.v. een korte doch hevige hetze die de geenstijlgroep tegen je heeft gevoerd en je gaat vervolgens werken voor Brussen, de Internetgod van de hysterische hetzes? Die Brussen die er een sadistisch genoeg in lijkt te scheppen om mensen tot op het bot kapot te maken? Daar hebben we het toch over? Hoeveel zou Bertje wel niet betalen voor de diensten van Klomp? Dat moet echt een godsvermogen zijn! Anders is Klomp idd geen knip voor de neus waard.

@Jon, Marianne Z. is een hele intelligente vrouw, maar zodra er ook maar één kritische kanttekening geplaatst wordt bij het functioneren van haar voormalig werkgever veranderd ze in een zwaar gehandicapte doofblinde autist. Kan ze ook niets aan doen.

op 12 12 2012 at 01:13 schreef MNb:

Heb ik de feiten goed op een rijtje?

1-12: Chris Klomp schrijft een aanklacht tegen de Roze Khmer en krijgt die op zijn dak.
11-12: Chris Klomp sluit zich aan bij Roze Khmer voorman Bert Brullen.
Tja, Veronica is geen TMG.
We zullen nog even moeten afwachten, maar dit riekt naar een salto mortale die we niet meer hebben gezien sinds Mussolini de Italiaanse Socialistische Partij verliet en voor zichzelf begon.

op 12 12 2012 at 01:50 schreef so-be:

Toch niet van God los?Hoe kan ik dit het beste verdiepen,”There is no business like show business”.Het is goed om je af en toe te luchten.Maar blijf niet teveel in de storm hangen.Graag van een labiliteit naar een stabieler integer verhalen,dat blijft hangen bij mij.

op 12 12 2012 at 07:58 schreef Vanes:

Vrijdag zat Bert Brussen bij Vrijdagmiddaglive tegenover een hoogleraar duurzaamheid, geen woord over zijn overtuiging dat opwarming van de aarde een hoax is. Kortom dhr. Brussen is een walgelijke draaikont die alleen achter een toetsenbord zijn mening durft te geven.

En dan gaat Chris Klomp voor deze geflipte filosoof werken, terwijl hij bedreigd wordt door de roze hordes. Dit is of een publiciteitsstunt of Klomp is volledig doorgedraaid.

op 12 12 2012 at 10:01 schreef babs:

Zou Klomp een Günter Wallraffje gaan doen? Vast niet, maar hoe is dit anders verklaarbaar?

op 12 12 2012 at 11:27 schreef laarmans:

Ik denk wat ik zeg en ik zeg wat ik denk, zei Pim Fortuyn. Maar Fortuyn zei wel in een van zijn boeken dat er wettelijke grenzen zijn aan de vrijheid van meningsuiting.

De fans van Fortuyn in de redactie van GS en de reaganten bewijzen dagelijks dat ze Professor Pim wel hebben gehoord, maar niet hebben gelezen.

op 12 12 2012 at 11:49 schreef Edo:

Ja ik vind ’t dit allemaal ook erg merkwaardig.
Tom Staal is een loser, maar hij heeft een hartje van goud vergeleken met Bert Brussen.
Dat Yoeri Albrecht na al die zwakzinnige tekstjes van Brussen nog met droge ogen in die man gaat investeren vind ik overigens ook erg wonderbaarlijk.
Als je dat wonderlijke kliekje volgt val je in de ene verbazing naar de andere.

op 12 12 2012 at 12:32 schreef Mario:

Het is m.i. nogal verbazingwekkend, dat er zoveel ophef is over het -al dan niet tijdelijk- stoppen met het gebruiken van twitter, door Chris Klomp. Hij zelf geeft in dat radiospotje al aan, dat hij mogelijk na de 30 dagen bezinning weer gebruik gaat maken van. “Maar nu even niet”, Klomp parafraserende.

Een groter deel van de Nederlandse bevolking maakt helemaal geen gebruik van dat twitter!

Ik kan het niet anders zien dan stompzinnig geneuzel over een (zoveelste) digitale hype.
Het moge overigens duidelijk zijn dat (ook) ik er géén gebruik van maak. Richt mijn tijd en energie liever aan belangrijkere zaken. Maar goed, wat een ieder wil…

Het is op zijn minst hypocriet te noemen, dat Klomp nu gaat schrijven voor de querulant Bert Brussen, die volgens zijn eigen uitspraken meermalen misbruik heeft gemaakt, door het aannemen van diverse “identiteiten” op/ via dat medium. De bedreigingen aan anderen gericht, van deze geestelijk gestoorde Brussen, zijn/ waren niet mals.

Klomp zijn familieleden worden bedreigd, en nu gaat hij werken voor iemand die zich hier zelf aan schuldig maakt(e). Oh, de ironie in deze..

op 12 12 2012 at 12:47 schreef Peter:

De ophef is natuurlijk helemaal niet verbazingwekkend, omdat Klomp, een enthousiaste Twitteraar met tienduizend volgers, gestopt is vanwege die bedreigingen. Dat is onacceptabel. Mensen moeten stoppen omdat ze geen zin meer hebben, omdat ze zich plots realiseren wat een blikvernauwende bezigheid twitteren feitelijk is of omdat ze een natuurlijke dood sterven, maar niet omdat het van de Roze Khmer niet meer mag. Niet vanwege bedreigingen.

op 12 12 2012 at 13:51 schreef JvanDijkS:

Had het er van de week nog over met een vriend van me.
Vind het maar vaag allemaal. Misschien hoopt ie zo van binnenuit wat te kunnen veranderen. Brood op de plank en zo is begrijpelijk maar om zo’n move te maken wetende dat Bert Brussen zo’n beetje de voorman is van al die anonieme lafbekken…
Ik weet het niet, het voelt in ieder geval niet goed, alsof je je ziel verkoopt aan de duivel.

Hoop alleen dat ie zichzelf blijft en hij zijn principes en zichzelf niet verloochent.

op 12 12 2012 at 14:20 schreef Sasha Berkman:

faustiaans.

op 12 12 2012 at 14:30 schreef Vanes:

Chris is alweer terug

op 12 12 2012 at 14:51 schreef laarmans:

Is Chris Klomp aandachtsgeil, heeft hij geen ruggengraat of is het gewoon hypotheekangst dat ie zo snel op zijn woord terugkomt?

op 12 12 2012 at 16:44 schreef Jon:

@Sammie Saul
Wat mij oprecht bezig houdt is de vraag: ‘Wat is waar?’
1. Marianne Zwagerman is bereid haar geloofwaardigheid op te offeren om haar vriendjes/(net)werk te verdedigen.
2. Er zijn kringen waar geloofwaardigheid een totaal andere betekenis heeft.
Ik heb te vaak gezien dat 2. waar lijkt en dus misschien is. En daar kan ik maar langzaam aan wennen.

op 12 12 2012 at 17:15 schreef madbello:

Ik mis hem wel op Twitter hoor! :-(

op 12 12 2012 at 17:20 schreef Sammie Saul:

@jon, Geloofwaardigheid is een vrij relatief en vluchtig begrip natuurlijk, en een Marianne Z. weet dat als geen ander. Je hoeft geen media-expert te zijn om te weten dat het geheugen van het publiek een zeer korte termijn heeft. Vandaag ben je ongeloofwaardig en morgen ben je weer de deskundige. Geloofwaardigheid is dus vrij irrelevant en je bent bijna gek als je daarvoor je netwerk op het spel gaat zetten.

Wat dat betreft doet Klomp het ook wel slim. Over een paar maanden is iedereen alweer vergeten dat hij deze bizarre stap heeft gemaakt en is hij weer gewoon @chrisklomp, de populaire twitteraar die toevallig ook werkt voor Brussen.

Over geloofwaardigheid gesproken. Kan jij je de belofte van Brussen nog herinneren waarin hij jankend en zwelgend in zelfmedelijden zijn gelul op twitter tot een minimum zou beperken? Of kan jij je de dronken Paternotte op een twittermeeting nog herinneren die zichzelf profileerde als weldoener door een tekening van hem te laten veilen voor het KWF(?)? Of weet jij nog dat Jan Dijkgraaf, die ‘gerespecteerde’ columnist ooit in de vuilnisbak van o.a. Pechtold zat te wroeten?

Fuck, geloofwaardig, schmeloofwaardig

op 12 12 2012 at 18:06 schreef Jon:

@Sammie Saul
Klopt hoor.
Ik zit alleen moreel zo anders in elkaar. Voor mij heeft geloofwaardigheid meer met waarachtigheid te maken en minder met effect(iviteit). Dat is een groot verschil.

op 12 12 2012 at 18:26 schreef Edo:

Wanneer je gaat schrijven voor de website van Bert Brussen (de ergste GS-er uit de prille geschiedenis van de site) dan ben je zo absurd bezig als je tegen dat clubje bent.
Yoeri Albrecht die over schelden een moralistisch praatje gaat houden, maar wel deze vent gaat financieren en die verontwaardigd wordt omdat iemand ’t niet leuk vindt dat er kippen in de balie worden geslacht (Yoeri Albrecht ‘Fransisco van Jole de Mitt Romney van de journalistiek’.) Doe dan Fidel Castro van de journalistiek, slaat ook al nergens op, maar ’t is nog een iets normalere associatie. Geenstijl en Brussen doen trouwens helemaal niet heel opzichtig aan haat om de haat.
Je zou echt eens een top 10 met idiote zichzelf tegensprekende totaal ongeïnformeerde evident slecht beredeneerde Bert Brussen stukjes moeten maken.
Die site van die man is echt fascinerend als ramp-toerisme.
Flikker toch een end op met die opzichtige teringact die nu al jaren parasiteert op een slechte imitatie van Theo van Gogh.
Niemand met een iq trapt er meer in.
Het zijn verliezers. Het is dat ’t niet op hun hoofd getatoeëerd staat, maar het verschilt niet veel.

op 12 12 2012 at 19:07 schreef Marco:

Zoek eens een baan vieze dikke pis nicht

op 12 12 2012 at 21:41 schreef hemaworst:

Zielig westers stads geleuter zonder inhoud ,je krijgt wat je bent.. bestemd om je hele leven te schreeuwen om aandacht.

op 12 12 2012 at 21:50 schreef Sasha Berkman:

Unreal wat ze dat allemaal inkloppen! Ongeloofelijk wat zijn er toch veel hollandse loozers op het internet.

op 13 12 2012 at 09:37 schreef laarmans:

De 15 jarige petjes VMBO érs hebben Frontaal Naakt ontdekt.

op 14 12 2012 at 18:37 schreef You On A Gin:

Godverdomme Peter, wat zou ik je graag in discussie zien met die lui. Jammer dat ze niet durven.

op 14 12 2012 at 21:28 schreef Edo:

@You On A Gin
Het is de moeite niet waard. Ik begon ooit echt met de insteek om te discusseren met deze lui maar wanneer je dat doet blokkeren ze je, of gaan ze je ip adres verspreiden inclusief alles wat ze van je op internet vinden.
Op een gegeven moment ben ik maar tot het inzicht gekomen dat deze mensen ook helemaal niet in zich zelf geloven maar gewoon een stompzinnig toneelstukje opvoeren, om lekker stout te zijn.
Wanneer je ze er op aanspreekt dat iemand je probeert aan te klagen voor niks, negeren ze dat gewoon.
Dat past niet in hun wereldvisie.
Wanneer je er op aanspreekt dat dingen gewoon duidelijk niet kloppen of onlogisch zijn, negeren ze je of noemen ze je een troll.
Ze zijn niet vatbaar voor logica of empirisch bewijs.
Daarom is het ook een optie om die beledigingen van ze te kopiëren en op hun toe te passen, dan kan je tenminste nog een beetje lachen.
Ik heb mensen die ik op zich enigszins hoog achtte zulke wanstaltige dingen zien doen op twitter dat m’n mensbeeld een beetje verziekt is.
Dat klinkt pathetisch, maar het is niet anders.

op 14 12 2012 at 23:00 schreef You On A Gin:

@ Edo
Nou, ik heb er veel respect voor dat je het in ieder geval geprobeerd hebt. Dat vind ik dapper. Jammer dat je gedesillusioneerd bent geraakt, maar het is zo – veel mensen zijn gewoon ‘verloren’. Die willen niets nieuws meer leren, geen nieuwe inzichten absorberen.

Daarnaast snap ik ook eigenlijk niet waarom mensen zich vermoeien met Twitter en dat soort dingen.

op 14 12 2012 at 23:53 schreef Edo:

De mensen waarvan ik het oprecht niet had verwacht die trouwens bij mij volledig door de mand zijn gevallen zijn Diederik Ebbinge, Eddy Terstall en Hans Teeuwen.
Hans Teeuwen maakt ook sinds korte tijd ook echt opvallende bagger, ik vermoed ergens een verband met zijn plots gewonnen liefde voor hele domme opinies, maar dat weet ik niet zeker.

op 15 12 2012 at 15:33 schreef You On A Gin:

@ Edo
Wat hebben die mensen gedaan (of nagelaten)? Ik weet de achtergrond niet.

op 15 12 2012 at 16:27 schreef Edo:

Eddy Terstall is een vriendelijke vogel die de hele tijd de meest gore dingen van z’n twitteraartjes negeert.
Diederik Ebbinge heeft me geblokt nadat ik ‘m over Bert inlichtte, en hij ging vrolijk door met twitteren met deze man, en hij werd boos op een stukje van Peter die Bert afzeek.
(Gek genoeg niet op al die verschrikkelijk wanstaltige dingen van Bert).
Bovendien hebben ze allemaal hun waffel gehouden over Theodor Holman zijn doodenge interview, of ze hebben het impliciet voor hem opgenomen.
Dan heb je Hans Teeuwen, wiens programma ik heb afgekraakt, Spiksplinter, dat klopt. Maar die toen ik hem tegen kwam op straat zei dat ik manisch was, iets wat ik niet ben maar wat vroeger een voorlopige diagnose was. Dat staat vermoedelijk ergens nog op internet.
Toen ik probeerde uit te leggen waarom ik tegen Theodor Holman en Bert heb gezegd wat ik heb gedaan luisterde hij niet. Toen ik zei dat ik dat interview gewoon bizar goor vond, of iets in die strekking, zei hij dat ik het niet gelezen had. En toen ik vroeg of hij het allemaal wel goed vond wat Bert schreef zei hij ‘ja.’

All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.

op 15 12 2012 at 16:30 schreef Edo:

Sorry, om volledig te zijn, hij zei dat ik het interview niet *goed* gelezen had.
Ik vraag me nog steeds af wat voor leuks en intelligents ik dan volgens hem gemist heb aan dit interview:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/03/theodor-holman-ik-voel-me-verwant-met-breivik

op 15 12 2012 at 16:30 schreef Peter:

Diederik Ebbinge werd boos vanwege een stukje van mij over Brullen? Niks van meegekregen.

op 15 12 2012 at 16:53 schreef Edo:

Volgens mij wel.
Hij retweette een stukje van jou tegen Brussen,
met als commentaar want bij Peter Breedveld is het altijd feest thuis.
Of iets dergelijks.
Hij heeft ook een tweet verstuurd die als volgt luidde:
‘Vandaag is een kind van mij voor Kankerkaaskop uitgescholden, door jongens van Marokkaanse afkomst. Moordneigingen.’
Nou vind ik dat reuze klote voor dat kind van hem en voor hemzelf, maar dan gaan je met de school praten, of je schrijft een boos columnpje desnoods.
Maar dit soort twitterberichten vind ik gewoon goor, daar ben ik nog heel ouderwets in.
Ook dit columnpje is voor mij al genoeg om boos te worden:
http://www.radio1.nl/items/3488-ochtendhumeur-diederik-ebbinge
Maargoed misschien heb ik ’t allemaal wel verkeerd begrepen.

op 15 12 2012 at 18:52 schreef You On A Gin:

@ Edo
Dan snap ik wel dat je teleurgesteld bent.

op 16 12 2012 at 14:50 schreef Sasha Berkman:

Wat is die Wilders toch een enorme hypocriete klootzak! Ik erger me kapot aan het feit dat die man de halve wereld afreist voor zijn haatzaaipraatjes en dat wij als belastingbetaler voor zijn beveiligingskosten opdraaien.

http://www.nrc.nl/nieuws/2012/12/13/wilders-veel-bedreigingen-ontvangen-na-uitspraken-over-almere/

op 16 12 2012 at 17:24 schreef Edo:

Wat ik trouwens me afvraag van die Haye van der Heyden, is of hij ontslagen is om zijn opvattingen.
Als dat zo is vind ik dat kwalijk.
Maar de Vara zegt van niet, en dat zou zo maar kunnen. (Die man z’n opinies zijn trouwens zo gek als een deur, maar dat behoort geen reden te zijn, zijn werk, z’n comedy is echt het slechtste wat op NL comedy is voortgebracht).
Natuurlijk geloven Holman en Nascia Marbe deze man direct.
Maar waarom nemen deze figuren nou nooit ’s de moeite om te kijken of die man de waarheid zegt.
(Die sharia column http://www.parool.nl/parool/nl/508/THEODOR-HOLMAN/article/detail/1083805/2010/12/23/Sekte.dhtml is ook zo’n voorbeeld. Waarom leren die mensen niet.
Ik was trouwens echt zo naïef om te denken dat De Balie, of in ieder geval Holman wel door de mand waren gevallen na dat Breivik gebeuren. Maar hij ploetert gewoon gezellig door.
Ik vind ’t opmerkelijk.

op 16 12 2012 at 17:41 schreef You On A Gin:

@ Sasha Berkman
Ik vind ‘m ook een lul, maar heb liever niet dat-‘ie doodgeschoten wordt. Dus daar betaal ik graag belasting voor. Je kunt het ook omdraaien – zijn mensen die met de dood bedreigen wel helemaal lekker?

op 16 12 2012 at 18:03 schreef Edo:

@ You On A Gin,
mee eens, elke doodsbedreiging, is goor.

op 16 12 2012 at 18:18 schreef Edo:

Najib werd trouwens onterecht beschuldigd van plagiaat door geenstijl,
het ging om de grap waarin hij zei dat hij niet begreep waarom het maagden waren, neem dan een stelletje hoeren die neuken tenminste lekker.
Of zo iets dergelijks.
Jeff Dunham maakte een soortgelijke grap, geeneens echt hetzelfde.
Maarja volgens mij heeft 3/4e van Nederland een soortgelijke grap wel gemaakt.
Dit stukje van Geenstijl werd naar aanleiding geschreven van een plagiaat rel van Guido Weijers, die in de try-out tal van grappen letterlijk overgenomen had van de comedian Jimmy Carr.
Die man werd vervolgens door wat cabaretiers afgezeken, maar hij mocht zelf gewoon gezellig aanschuiven bij de DWDD.
Dus ’t is weer ongeïnformeerde bagger, om lekker stout te zijn. Want Najib mag je zogenaamd niet afkraken. Dat mag best, maar doe ’t dan met feiten, idioten.

op 16 12 2012 at 21:58 schreef Ralph van der Geest:

De grote Klomp toont zich gelukkig thans erg begaan met dierenleed getuige deze tweet:
chrisklomp Chris Klomp Mooi. Dat kutbeest is eindelijk dood. Over tot de orde van de dag #hoopblubber

Nu we het er toch over hebben: net nu je denkt dat Femke Halsema welzo ongeveer het absolute dieptepunt qua beschaving en fatsoen heeft bereikt, komt dit voorbij van onze nationale twittermuts:

@MiesjeB Bultrug gaat voor Sharon Dijksma.
Geretweet door Femke Halsema.

op 16 12 2012 at 22:15 schreef Peter:

Ralph, vriend, ik vrees dat ik, wat die bultrug betreft, op dezelfde lijn zit als Chris Klomp.

Die tweet van MiesjeB gaat over het feit dat in het journaal de bultrug belangrijker was dan de benoeming van Sharon Dijksma.

op 16 12 2012 at 22:21 schreef Edo:

Ik vrees dat ik het weer eens ben met Peter.
Dat begint een beetje vermoeiend te worden, want ik merk wel vaker dat dat het geval is.
Chris Klomp gebruikt trouwens wel volgens mij een slecht argument tegen geenstijl, hij zegt dat (en dit riedeltje heeft hij uit z’n hoofd geleerd want hij zegt exact hetzelfde als in het interview op de radio als op de jaap.nl) dat geenstijl.nl is als een site die bij sluitingstijd van een cafe dronken mensen loopt te jennen.
Ging die vergelijking maar op.
Ze jennen volstrekt onschuldige burgers met gore leugens.

op 17 12 2012 at 00:47 schreef Edo:

Trouwens ik vind ’t zelf niet kwalijk dat er kippen zouden worden geslacht in de Balie.
Ik vind alleen dat als iemand dat niet leuk vind je niet zo overdreven moet gaan janken.
En ik blijf me er over verbazen dat Yoeri Albrecht, die Job Cohen verdenkt van medeplichtigheid of verduistering van bewijs van moord, hem doodleuk uitnodigt en niet de moeite neemt hem aan de tand te voelen. http://www.vn.nl/Archief/Samenleving/Artikel-Samenleving/Interview-Yoeri-Albrecht.htm
Om eerlijk te zijn, daar verbaas ik me niet over.
Ik verbaas me over zulke pertinente akelige leugens.

op 18 12 2012 at 10:58 schreef Edo:

Theodor Holman is volgens mij oprecht gestoord geworden, Yoeri Albrecht is een grenzeloze opportunist, en Bert Brussen is een pathologische leugenaar.
Eddy Terstall en Diederik Ebbinge zijn niet zo snugger. En Hans Teeuwen is hopelijk tijdelijk de weg kwijt.

op 19 12 2012 at 12:49 schreef babs:

Edo,
Ik heb die column van Ebbinge beluisterd en die vind ik niet echt grappig ofzo, maar boos word ik er ook niet van. Ik denk dat hij er met Amhali naast zit, daardoor valt het hele verhaal bij mij wat in het water. Verder niks aan de hand.

Ebbinge was bijzonder grappig, omdat hij (met zijn groep) zich afzette tegen het politiek correcte. Nu doet hij dat nog steeds en gaat hij lekker te keer tegen de VARA, alleen is het niet zo grappig meer omdat iedereen zich afzet tegen politiek correct. GeenStijl is soms grappiger. Dat is vooral jammer voor Ebbinge en ik hoop dat hij een nieuwe vorm vindt voor zijn werk.

Dat iemand moordneigingen krijgt als zijn kind racistisch wordt bejegend, begrijp ik volkomen.

op 19 12 2012 at 14:56 schreef Edo:

@babs je hebt gelijk die Diederik Ebbinge is best een jofele kerel. Daar kom ik van terug.
Geenstijl is nooit grappig(er). Geenstijl is een doorzichtige kut act.

op 19 12 2012 at 21:29 schreef Edo:

Ik vind dat tweetje trouwens wel een beetje treurig, maar meer is het ook niet.
Ik ben zelf weleens voor kankerkaaskop of iets dergelijks uitgemaakt, en toen had ik zelf geen enkele aanvechting om dat op social media te gaan zetten. Misschien was die overigens ook niet voor handen toen, maar nog.
Als het een kind van je is dan wordt je nog bozer, dat begrijp ik. Maar dan zou ik ’t persoonlijk nog steeds niet op twitter zetten.
Ik heb zelf ook heel weinig last van moordneigingen, misschien verklaart dat het ook een beetje.

op 19 12 2012 at 23:07 schreef Edo:

En ik wil nogmaals benadrukken dat ik 100 procent voor de vrijheid van meningsuiting ben, dus ook voor die van een krant om een columnist te ontslaan als hij niet meer in het straatje past.
Of om in ieder geval je bek open te trekken als iemand totaal krankzinnige dingen zegt.
Sterker nog, als je iemand persoonlijk kent dan vind ik ’t wel een beetje je verantwoordelijkheid. Helemaal als je de godganselijke tijd loopt te memmeren over moslims die duidelijk moeten maken dat ze Mohammed B. verschrikkelijk vinden.
Dan komt iemand die een onjuiste (hatelijke) theorie onderschrijft (dat is helemaal niet subjectief, die theorie is gewoon feitelijk onjuist), van een massamoordenaar, en dan is ’t volkomen stil. Hoe kan dat in godsnaam?
Is het dan helemaal stil in die hoofdjes, vraag ik me dan af.

op 21 12 2012 at 10:58 schreef You On A Gin:

@ Edo
Echt jammer dat ik nooit voor kaaskop uitgescholden ga worden. Goeie reden om te meppen, of niet soms? Ik bedoel, bij mij is het meestal “kankerturk” (door domme blanke Nederlanders), of “kankerkoelie” (door domme 3e generatie Mocro’s die écht beter zou moeten weten, godverdomme).

Ik vind echt niet dat geweld de oplossing is voor dingen (meestal juist niet), maar mensen die een woord als “nikker”, “tatta”, of een andere etnische specificatie naar iemands hoofd slingeren, voorafgaand door een enge ziekte, zijn gewoon racistisch bezig.

Ik heb nog wel eens de kracht van de rede proberen te gebruiken, ook bij mensen die dat soort dingen roepen, maar de praktijk wijst uit dat ze het gewoon dan nog een keer roepen, met referenties naar je moeder en alles wat ze denken wat heilig voor je is als bonus erbij. Dus dan mep en trap ik er gewoon op totdat ze niet meer opstaan. En dat zouden meer mensen moeten doen. Kennelijk schiet er gewoon wat tekort in hun opvoeding. Dat, of ze worden stiekem betaald door Wilders als PVV-promotie team, danwel door Al-Kwaada namens de Salafistfuckers.

Ik vind de klaarblijkelijke moeite waarmee sommigen integreren bijster vermoeiend!

op 21 12 2012 at 12:52 schreef Sasha berkman:

Die Bert Brussen is echt groots in zijn hypocritie:

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11404/HetDuel/article/detail/3366541/2012/12/20/Bert-Brussen-Verslaggevers-negeren-is-tendentieus-ongefundeerd-en-nodeloos-kwetsend.dhtml

op 21 12 2012 at 16:59 schreef Edo:

Ja Bert is fascinerend in z’n ontzettend groteske debiliteit. Dat zou op zichzelf niet zo fascinerend zijn, maar hij heeft ook het vermogen om er mee weg te komen.
Dit is 1 van de tientallen waanzinnige artikelen waarvan het zo opzichtig ridicuul is, dat het te vermoeiend is om er uberhaupt nog de onzin van aan te tonen.
Dat de volkskrant en de halve maan, deze man heeft aangenomen. Ik snap het oprecht niet. Ik las hier dat hij hiervoor, niet zo lang geleden, een PVV-criticus was, en boos werd op islam kritiek. Dat verbaasd me eigenlijk ook niet meer.
Ik geloof niet dat deze man enige grenzen heeft wat betreft leugens, en stompzinnigheid.
@You on a Gin,
Ik mep eigenlijk nooit. Ik verbaas me er niet over, domme mensen zijn van alle tijden en alle bevolkingsgroepen.
Volgens mij zei dat kind alleen kaaskop tegen dat andere kind, (kanker is volgens mij een toevoeging van mij), dat is ontzettend debiel en akelig. Veel kinderen roepen akelige dingen tegen elkaar. Mijn meester op de middelbare school werd voor kuthomo uitgescholden, het gebeurt, het is akelig.
Om spinvis te citeren uit ‘Ik wil alleen maar zwemmen’, ‘ik kan niet vechten en ik wil het niet’.

op 21 12 2012 at 17:05 schreef Edo:

Op de basisschool bedoel ik groep 8, was het.

op 21 12 2012 at 21:15 schreef Edo:

Ik neem ook terug dat Eddy Terstall bij mij volledig door de mand is gevallen. De man is gewoon iets te ‘ruimdenkend’ voor mij, zullen we maar zeggen.

op 28 12 2012 at 01:46 schreef Edo:

Ik wil ook nog zeggen dat hoewel ik Theodor Holman een salonfähige tering fascist heb genoemd, dat salonfähige fascist sta ik nog steeds achter maar dat tering is wat cru, ik wel hoop dat hij nog lang en gelukkig leeft

op 28 12 2012 at 22:36 schreef Edo:

http://www.bbrussen.nl/2012/12/28/beste-volkskrant/

Kijk Bert, humor is gewoon niet je vak. Wat het wel is, weet ik ook niet, maar humor beoordelen echt niet.
Dat Hans Teeuwen dit soort idioten momenteel met liefde hem laat verdedigen vind ik echt oprecht heel treurig. Ik vind trouwens Freek de Jonge zelf ook meestal niet al te leuk (soms zelfs pijnlijk), z’n shows uit de jaren 80 waren daarentegen wel soms erg goed.
Guido Weijers, het spijt me, Bert, die is gewoon echt niet erg goed. Tenzij je er van houdt dat iemand Brake Dancjes en dingen roepen waar iedereen het mee eens is voor applaus.
En Spiksplinter Bert was gewoon een kutprogramma. Hans Teeuwen heeft jaren achter elkaar goede recensies gekregen, voor allerlei ontzettend absurdistische programma’s , alleen Spiksplinter is gewoon bizar voorspelbaar en het kankergebruik is nogal geforceerd. Bij De JVT werkt het, maar bij HT is het als een treurige midlife crisis.
Je bent echt een heel treurig dom mannetje Bert. En de opmerking ‘Theo van Gogh ook dood, niet geengageerd genoeg’ bewijst dat maar weer.’ Die kan je overal binnensmokkelen. Foei Hanenberg, Theo van Gogh (Freek de jonge fan) is dood!

op 29 12 2012 at 16:59 schreef Edo:

De Tol uit 1995 van Freek de Jonge vind ik trouwens ook een goed programma.
Ik heb nog steeds te weinig van Neerlands Hoop gezien om daar een oordeel over te hebben.

op 29 12 2012 at 23:24 schreef Edo:

Zoals overigens te verwachten valt heeft geen enkele Geenstijl lezer door dat het ‘Weg’ roepen, bewust veel te ver ging, en dat dat niet echt de mening van Theo Maassen betrof. (Ik heb gehoord dat iemand die ik hoog acht het zelfs antisemitisch vond, sorry, maar hoe the f*ck kan je dat denken? Wat hij over moslims zei was exact even hard).

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS