Home » Archief » Migrant van kleur, blijf weg uit Nederland!


[27.08.2022]

Migrant van kleur, blijf weg uit Nederland!

Aniel Orie

De behoefte aan arbeidskrachten zal in de komende maanden alleen maar toenemen. Niet alleen in de zorg, tuinbouw, horeca, distributiecentra en andere sectoren. Dit zijn vooral ook sectoren waar migranten een rol kunnen spelen in het in stand houden van de huidige levensstandaard. Helaas is het positieve profiel van dit land kapotgemaakt in de afgelopen 20 jaar, waardoor zelfs jongeren uit de Franse banlieues niet naar Nederland willen komen om hier te werken.

Diegenen die eraan denken om deze kant op te komen, wil ik verzoeken om weg te blijven. Hier volgt wat nuttige informatie over Nederland, ter lering ende vermaeck.

Opa en Oma

Nederland is het land dat 25.000 Waffen-SS soldaten leverde en daarmee verhoudingsgewijs de meeste vrijwilligers voor deze divisie. Daarnaast is Nederland van alle Europese landen het succesvolst geweest in de vervolging van Joden. Maar de gemiddelde allochtoon krijgt voorgeschoteld dat elke Nederlander een opa of oma of een ander familielid heeft dat in het verzet zat. Inmiddels weten we wel beter, zeker één op de drie Nederlanders werkte ijverig mee met de bezetter.

Uit recente publicaties over de Politionele Acties (1945-1949) weten we inmiddels ook hoe onvoorstelbaar misdadig Nederland tekeer is gegaan in Indonesië. Er is weliswaar een veroordeling geweest door de VN maar echte gevolgen in de vorm van sancties bleven uit. Om deze schandvlekken weg te werken is er een imago van tolerantie gecreëerd dat is gecultiveerd tot het begin van dit millennium.

Tolerantie

De eerste aanzet tot een imago van tolerant Nederland kent haar oorsprong in de periode dat Nederland een veilige plek was voor mensen met een andere geloofsstroming dan gebruikelijk in hun geboorteland. Denk dan aan immigranten zoals Spinoza. Maar die periode is niet bepalend geweest voor het imago van het begin van dit millennium. Dat kent haar oorsprong in de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw, de tijd waarin de multiculturele samenleving goed op gang kwam.

Ook ik arriveerde in die periode in dit land en ontdekte al op mijn eerste schooldag de deugden van de Nederlandse tolerantie. Na de vechtpartij tegen Ricky, die onbeslist eindigde, was daar het spugen in mijn gezicht van een zesdeklasser die ik voorbij liep in de pauze. In de zesde klas mocht ik niet met de rest van de klas de CITO-toets doen, als allochtoon moest dat op een andere locatie. Het advies was toen Mavo/Havo. Gelukkig had ik ouders die in Suriname zelf in het onderwijs hadden gezeten en kwam ik op een Havo/vwo-school terecht, waar ik vertrok met een vwo-diploma. Toen ik naar de middelbare school ging, was daar de buschauffeur van lijn 13 die alleen de abonnementen van gekleurde mensen controleerde.

Tweederangsburger

Denk je eraan deze kant op te komen, dan hoef je er niet op te rekenen dat de tijden zijn veranderd. Institutioneel racisme is inmiddels ook objectief zichtbaar, op alle plekken in het ambtelijk apparaat zitten mensen die je niet dezelfde behandeling geven als de witte Nederlander.

Waarom zou je je als gekleurde nieuwkomer kapotwerken om daarna te worden behandeld als een tweederangs burger? Je kinderen krijgen niet dezelfde kansen als de kinderen van Sophie en Guus. Ook nu nog worden kinderen met een andere kleur dan wit met een slechter schooladvies naar de middelbare school gestuurd om daarna niet op stage te kunnen. Hun kansen op de arbeidsmarkt zijn slechter, ook als er krapte is, want die plekken worden liever vergeven aan nieuwkomers die lijken op de Nederlander.

Als je een zorgbehoefte hebt, dan word je niet serieus genomen, zou de oplossing dan zijn dat je kinderen een studie tot arts volgen? Uit onderzoek van de Vrije Universiteit is gebleken dat ook op de opleiding gekleurde studenten als minderwaardig worden behandeld.

Ben je afgestudeerd, dan kan je beter niet te reageren op een vacature met je eigen naam, je CV komt dan onder aan de stapel of je wordt direct afgewezen.

Uiteraard kan je niet onder een zeiltje of in een tent wonen, maar hoe kom je dan aan een woning? Ook die woningen worden liever verkocht aan een mensen die lijken op de witte Nederlander, zoals mijn vader ontdekte toen hij een appartement wilde kopen. De verkopende partij wilde ons niet binnenlaten voor de bezichtiging, haar makelaar voelde zich behoorlijk ongemakkelijk bij deze scène, voortaan zou hij ongetwijfeld zijn klanten van tevoren informeren wie er komt bezichtigen.

Gelukkig hoef je niet bang te zijn dat je zonder reden door de politie wordt neergeschoten zoals dat vaak gebeurd in de VS, wel wordt je etnisch geprofileerd en kan je door agenten in elkaar worden geslagen tot de dood erop volgt.

Ze pakken onze dochters af

Het minimumloon is al decennia onder de maat en omdat gekleurde mensen vaak in de essentiële beroepen werken, is hun inkomen niet marktconform. Denk je na bewezen diensten te kunnen promoveren, dan zal je zelfs als je aantoonbaar beter bent dan de witte collega de promotie mislopen. Een drankje betalen voor een witte dochter en haar imponeren met je dikke auto zit er dus ook niet in.

Hoeveel koekjes?

Nederland weet al meer dan 30 jaar, en volgens andere berichten 50 jaar, dat de veestapel kleiner moet. Tot op de dag van vandaag wordt de zwijgende meerderheid geterroriseerd door boeren die dit niet willen. Het resultaat is een natuurarm land.

Wil je in een land leven dat vluchtelingen behandelt als vuil, een land dat niet eens kan voldoen aan basale internationale afspraken, een land dat liever deze afspraken opzegt?

Als je alsnog deze kant opkomt, en uiteindelijk die ene allochtoon wordt die Sophie en Guus gebruiken als excuus om aan te tonen dat ze geen racisten zijn, dan weet dit: Op de koffie of thee krijg je nooit meer dan één koekje.

Aniel Orie is zeer kritisch op de huidige maatschappij waarin hij als ondernemer zijn geld verdient. Een activist in zijn vrije uren. Aversie tegen alles wat rechts is. Knuffelt in zijn vrije tijd met mannen en een enkele vrouw op de mat. Droomt van een plek onder de zon in Porto.

Aniel Orie, 27.08.2022 @ 09:41

[Home]
 

1 Reactie

op 27 08 2022 at 09:41 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS