Home » Archief » Het verraad van Eerdmans


[27.01.2005]

Het verraad van Eerdmans

Peter Breedveld

Gadverdamme, Joost Eerdmans, wat bent u mij tegengevallen. Eerst meeliften op de vloedgolf van een partij wiens oprichter zei dat er wat hem betrof geen moslim meer het land in kwam, en nu dan die partij tot gruis is vergaan, proberen over de rug van Hirsi Ali uw politieke carrière een doorstart te geven.

Ik vond u altijd het verstandigste kamerlid van de LPF, maar nu hebt u laten zien dat u net zo’n opportunist bent als de andere leden van dat louche makelaarsclubje. Dat gaat daar een beetje zitten meesmuilen dat Hirsi Ali haar toon tegen moslims moet matigen. “”Ik snap niet wat voor nut het heeft om te zeggen dat Mohammed een pedofiel is, Allah een fascist en alle moslims geitenneukers””, zei u in een interview met De Volkskrant.

Dat is pure karaktermoord! Hirsi Ali heeft nog nooit gezegd dat alle moslims geitenneukers zijn en –ik zal u maar voor zijn- Theo van Gogh heeft dat ook niet gedaan. Islamofascisten, díe werden door Van Gogh geitenneukers genoemd.

Dat papegaait mekaar maar na, daar op het Binnenhof en de redacties van de vaderlandse pers. Staatssecretaris Mark Rutte hoorde ik het pasgeleden ook weer zeggen in een televisieprogramma: ‘Hij noemde alle moslims geitenneukers!’ Ik stel voor dat iedereen zijn mond houdt over Van Gogh totdat-ie zijn columns heeft gelezen. Van Gogh heeft meer gedaan voor de Nederlandse moslimgemeenschap dan alle allochtonenknuffelaars samen, maar u bent te dom om dat te zien. Of te druk bezig u zelf te profileren ten koste van andermans reputatie, of allebei, dat kan natuurlijk ook.

Als u eens goed naar Hirsi Ali had geluisterd, meneer Eerdmans, dan had u niet hoeven vragen wat het nut is te zeggen dat Mohammed een pedofiel was. Het uithuwelijken van minderjarige meisjes aan vieze ouwe kerels, een praktijk die helaas veel wordt gebezigd in de moslimwereld, wordt goedgepraat met een verwijzing naar het leven van de profeet, die was getrouwd met een meisje van negen (volgens sommigen zes) jaar oud. Dát is het nut ervan, meneer Eerdmans: Die vieze ouwe kerels moeten er op worden gewezen dat het níet oké is om het met minderjarige meisjes te doen. Niet in het hier en het nu, in elk geval.

Dagblad Trouw kon zijn vreugde niet verhullen over de uithalen naar Hirsi Ali van uw persoontje, Laurens Jan Brinkhorst, Hans Wiegel en (of all people) Oliebol Nawijn. ‘Kritiek op Hirsi Ali wordt mogelijk’, kopte de christenkrant op 10 januari. Kritiek op Hirsi Ali, daar heeft het de afgelopen twee jaar echt aan ontbroken. Daar heeft Trouw groot gelijk in. Die grote muilen van Mohammed Cheppih en Ali Eddaoudi die Hirsi Ali een afvallige noemden die sjanst met de Nederlanders, meer dan twee jaar geleden in het televisieprogramma Rondom Tien (het was de eerste keer dat ik de Nubische Godin in actie zag), dat is natuurlijk geen echte kritiek. Meteen na de uitzending kreeg ze de eerste doodsbedreiging aan haar adres. Anil Ramdas en Jan Blokker denken dat Hirsi Ali dat stiekem wel lekker vindt, maar zulke laaghartige aanvallen zijn toch ook maar peanuts.

En al die blanke politiekcorrecte babyboomers die daags na de uitzending van de film Submission luid kond deden van hun verontwaardiging, dat mag evenmin worden geschaard onder de noemer kritiek. Columnist Frits Abrahams schreef dat hij nou eindelijk wel eens een keer de cijfers wilde zien die bewijzen dat geweld tegen vrouwen onevenredig vaak voorkomt in moslimkringen. Heeft u ze vroeger ook in de klas gehad, de slome jongetjes die zich pas realiseerden dat de geschiedenisles allang bezig was op het moment dat de onderwijzer ze vroeg wanneer de slag bij Waterloo was? Welterusten, meneer Abrahams! Slaap maar weer lekker verder. U haalt nu toch nooit meer een voldoende.

Hirsi Ali heeft meer lef in haar pinknagel dan u in uw hele lijf, meneer Eerdmans. En politiekcorrect Nederland mag tot in den treuren blijven scanderen dat de film Submission niets bijdraagt aan de emancipatie van moslims, dat maakt het nog niet waar. Moslimorganisaties houden opeens bijeenkomsten waarop moslims wordt uitgelegd dat uithuwelijken en je vrouw in elkaar slaan niet hoort bij de levensstijl van een goede moslim. Problemen worden niet langer ontkend maar benoemd. Er wordt over de islam gepraat. Moslims en niet-moslims gaan met elkaar in discussie. Dat gebeurde nauwelijks voordat Hirsi Ali van zich liet horen. Het is aan haar te danken, én aan Theo van Gogh, dat er eindelijk eens spijkers met koppen geslagen worden in Nederland. Maar we zijn er nog lang niet. Er ligt nog veel werk voor Hirsi Ali. In plaats van haar te verraden zou u er dus goed aan doen haar uw volledige steun te beloven.

Algemeen, 27.01.2005 @ 17:00

[Home]
 

0 Reacties

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS