Home » Archief » Zingende zaag


[24.09.2006]

Zingende zaag

Peter Breedveld

ayaan_volkskrant (23k image)

Erg goed interview met Ayaan Hirsi Ali in het Volkskrant magazine van 23 september. Interviewster Steffie Kouters is een beetje zuigerig, maar niet teveel, precies zoals het hoort. Er wordt een vraag beantwoord die me – moet ik tot mijn schande bekennen – heel lang heeft bezig gehouden, namelijk of Hirsi Ali een orgasme kan krijgen. Ik moest erg grinniken om het volgende stukje:

Tijdens vergaderingen over zaken die je niet interesseerden liet je duidelijk blijken dat het je een zorg zou zijn.

‘Ik heb een keer toegekeken tijdens een fractievergadering over de gemeentelijke herindeling. Niet dat ik niet geïnteresseerd… Laat ik eerlijk zijn: ik wás niet geïnteresseerd. Dat mag toch ook? Het ging er zo emotioneel aan toe, over Groenlo en Griesbeek, of zoiets. Iemand riep: “Ja, maar ze hebben een heel andere cultuur en ze doen alles anders en ze passen helemaal niet bij ons!” Ik kwam niet meer bij. Ooooh. Ik dacht: O jee, en in dit land moet een miljoen moslims integreren.’

In de krant zelf een interview met Marco Pastors. Die is ook al zo geestig. Interviewster Sanne ten Hoove vraagt hem naar al die rechts-conservatieve splinterpartijtjes. Of Pastors het niet jammer vindt dat er samen met Wilders en Nawijn niet een grote partij is gevormd. ‘Achter hen had u mooi tweede viool kunnen spelen, zoals u graag zegt te willen’, aldus Ten Hoove. En dan Pastors:

‘Tsja, maar als de nummer één dan aankomt met een zingende zaag…’

Ten Hoove begint op zeker moment wel te drammen, omdat ze zegt Pastors zo ‘verongelijkt’ te vinden. Wilders vindt ze ook al zo ‘verongelijkt’. Doet me denken aan de ‘rancune’ die altijd aan Fortuyn-aanhangers wordt toegeschreven. Blijkbaar ben je alleen ‘verongelijkt’ en ‘rancuneus’ als je rechts bent, je een beetje fatsoenlijk weet te kleden en dingen wilt veranderen. Linkse shagrokers op gympies die dingen willen veranderen zijn nooit ‘verongelijkt’ maar ‘idealistisch’.

Maar toch, de Volkskrant is goed bezig. De mannen van Geenstijl.nl spreken nog steeds van de ‘Azijnbode’, maar anders dan NRC Handelsblad heeft deze krant wél geleerd van de Fortuynistische volksopstand. De krant legt tegenwoordig haar oor te luisteren bij échte mensen.

Die hoofdredacteur, die beweerde prins Bernhard als zijn tweede vader te beschouwen, blijf ik een vreemde vogel vinden. Laatst stond er een foto van hem samen met Gerrit Zalm in zijn eigen krant. Zo’n ‘Mama kijk eens, dat ben ik met minister Zalm!’-foto. Dat doe je toch niet?

Ach ja…

Peter Breedveld is de geadopteerde zoon van David Bowie

Algemeen, 24.09.2006 @ 19:35

[Home]
 

33 Reacties

op 24 09 2006 at 21:15 schreef jpk:

[..] Maar voor mij zijn de gevolgen best meegevallen. Allereerst ben ik er niet aan overleden, terwijl heel veel meisjes er wel aan sterven. Ik doe langer over het plassen dan niet-besneden vrouwen, en vrijen is voor mij misschien net iets ingewikkelder. Maar de gevoelens zijn er, de begeerte is er, ik kan een orgasme krijgen.

Het complete interview staat op ayaanhirsiali.web-log.nl.

op 24 09 2006 at 21:36 schreef Lagonda:

Typisch. Op de een of andere manier heb ik me dat nooit afgevraagd van haar. Ze is altijd op me overgekomen als iemand die een bevredigend sexleven had.

op 24 09 2006 at 22:27 schreef Rick de Bie:

Ik ben vooral heel blij voor Ayaan. Is dat raar?

op 24 09 2006 at 22:43 schreef Peter Breedveld:

Het kan me echt niks schelen. Mijn nieuwsgierigheid was eh…van ‘wetenschappelijke’ aard.

op 24 09 2006 at 22:51 schreef Michiel Mans:

Peter schreef,

-"Mijn nieuwsgierigheid was eh…van ‘wetenschappelijke’ aard."-

Uiteraard…

op 25 09 2006 at 01:08 schreef Pieter.:

Een van de dingen die mij tegenstaat aan de Islam is, dat de volgers van die psychotische pedofiel uit de zevende eeuw alles relateren aan seks, zelfs de hand schudden van een persoon van het andere geslacht wordt gezien als een seksuele handeling.
Er is geen seksueel gefrustreerdere bevolkingsgroep te vinden op deze aardkloot.
Blijkbaar is dit besmettelijker dan influenza.
De vraag: “Kan Hirsi Ali een orgasme krijgen?”, is platvloers.
Ik vraag me af?, hoe kijken/luisteren dit soort journalisten naar een kamerdebat?
Laat me raden, tijdens een debat in de tweedekamer chargeert Femke Halsema de mannelijke werkgever (zoals gewoonlijk) en deze journalist(e) denkt: Femke Halsema?, die lijdt aan penisnijd!
Heeft er iemand een vaccin?

op 25 09 2006 at 01:16 schreef Pieter.:

Als er een vaccin bestaat stel ik voor om de heer "Da Rosa" ook meteen maar te vaccineren.

op 25 09 2006 at 01:30 schreef TRS:

Meulenbelt en orgasme in 1 zin noemen is een belediging voor ieder orgasme.

op 25 09 2006 at 08:11 schreef Peter Breedveld:

Heeft Meulenbelt haar orgasmes niet uitgebreid beschreven in één of ander boekkie? Paardestaart schreef dat geloof ik een keer.

Platvloerse vragen moeten soms worden gesteld.

op 25 09 2006 at 08:46 schreef Piet:

CoJo schreef:
"Ik weet nu ook zeker dat Rita Verdonk een orgasme kan krijgen en Anja Meulenbelt."

Nou geloof ik er niks meer van….

op 25 09 2006 at 09:30 schreef Bitterzoet:

Best een beetje vreemd, maar vooral heel erg triest om zo lang stil te staan bij de sexuele beleving van AHA en/of andere politica.

Goed — wie van de heren wil vertellen of ze wel of niet een gat in het plafond kunnen spuiten?

op 25 09 2006 at 09:50 schreef Peter Breedveld:

D’r wordt nu heel lichtzinnig over gedaan, maar ik heb me serieus afgevraagd of Hirsi Ali in staat was tot seksueel genot en ik vond het werkelijk interessant om haar ontboezemingen te lezen. Ik zie besnijdenis als het ontnemen van seksualiteit, seksueel genot, en dat lijkt me, zonder dollen, serieus, oprecht één van de ergste dingen die je een mens kunt aandoen.

op 25 09 2006 at 12:02 schreef CoJo:

Da’s inderdaad een enorme meevaller voor Ayaan. Proficiat!
Je zult toch over gemeentelijke herindeling moeten beslissing, terwijl je nog nooit een orgasme hebt gehad, ik moet er niet aan denken.
Ik weet nu ook zeker dat Rita Verdonk een orgasme kan krijgen en Anja Meulenbelt.

op 25 09 2006 at 12:19 schreef Rinus Duikersloot:

Wel vreemd dat Ayaan Hirsi Ali in het interview de film Submission zo direct verbindt aan de moord op Theo van Gogh. Uit het proces is namelijk komen vast te staan dat de moordmachine al ver voor Submission in werking was getreden. De journalisten Ahmet Olgun en Jutta Chorus die het proces hebben gevolgd zetten in het boek In Godsnaam: Het jaar van Theo van Gogh de feiten op een rij.

Tijdens het proces noemde Mohammed B. de film Submission totaal niet en ook in zijn ‘OPEN BRIEF AAN HIRSHI ALI’ doet hij dat ook niet.
Hans Jansen schrijft in zijn analyse van die brief: De brief bevat misschien een toespeling op Theo van Gogh, het slachtoffer van de moord, maar de brief noemt het filmpje Submission met geen woord. Daar ging het dan ook niet om. Het ging om de afwijzing van de in Nederland bestaande democratie.
En in het artikel over Dhimmitude schrijft Jansen: Het gaat dan ook niet om Submission, het gaat niet om de typeringen waar Theo van Gogh in grossierde, het gaat er om ons ‘respect’ voor de islam aan te leren, door een mooie doorsnee van de Nederlandse elite door een meedogenloze voorhoede van extremo’s te laten intimideren ‘in de naam van de islam’.

op 25 09 2006 at 12:28 schreef Ari:

Hoe zit het nu eigenlijk met het propageren en stimuleren van het Pil-gebruik naar onze moslimmeisjes en vrouwen door bijv. de medische wereld, "Mevrouw u mag geen kinderen meer krijgen, u heeft er al te veel, slecht voor het lichaam. Hier, ik schrijf u pilletjes voor en kan u zich van God los de tering neuken" En voor de meisjes, " Meiden, hier is De Pil, zeer goed voor jullie zelfstandigheid en emancipatie, neuk je helemaal wild met wie jullie willen". Vanaf de jaren zestig gaf dit een enorme stimulans voor vrouwen om zich te bevrijden. Het is zelfs een revolutie geweest. Ik hoor hier nog steeds niemand over. Hoe zit dit met het onderzoek en cijfers? Als die er al zijn?!

op 25 09 2006 at 12:40 schreef Peter Breedveld:

Dit wist je vast niet, maar met moslimvrouwen, in elk geval de hoog opgeleide, kun je prima over seks praten, geen enkel probleem. Dat is althans mijn ervaring en ik ben nog wel een man. Ik vind moslims sowieso vrij openhartig over seksualiteit. De pil is ook geaccepteerd in moslimkringen, als middel tot geboortebeperking en daar is-ie ook voor bedoeld, toch?

Ik zie niet in waarom moslimvrouwen seksueel moeten worden bevrijd. Ik vind ze niet preuts. Ze hebben een andere seksuele moraal en die gun ik ze van harte.

op 25 09 2006 at 12:49 schreef carmo da rosa:

Zoals bij Maria, zonder zonden ontvangen, heb ik Ayaan nooit met seks kunnen associëren!!! Ze is gewoon een heilige.
Als seks ter sprake komt, denk ik eerder aan Rita Verdonk, maar dan S.M. en dergelijk…

op 25 09 2006 at 12:55 schreef O'Brien:

Idioterie afkomsting van:
http://www.notebooks.morgaine-lefaye.net/mt/grayarea/circumcision/archives/categories/index

"An uncircumcised vulva is unclean and only the lowest prostitute would leave her daughter uncircumcised. No man would dream of marrying an unclean woman. He would be laughed at by everyone."

"All the women in the world are ( should be ? O Br.) )circumcised. It is something that must be done. If there is pain, then that is part of a woman’s lot in life."

op 25 09 2006 at 17:50 schreef Marijke de Jonge:

"Heeft Meulenbelt haar orgasmes niet uitgebreid beschreven in één of ander boekkie? Paardestaart schreef dat geloof ik een keer."

Ik kan me niet herinneren of ze haar orgasmen beschreef maar dat boekie heette volgens mij ‘De schaamte voorbij’. De inhoud in het kort: ‘Ik werd door m’n vent in elkaar gemept maar toen zag ik het licht en toen ging ik rondneuken en toen voelde ik me ontiegelijk bevrijd en toen was ik feministisch’.

op 25 09 2006 at 19:12 schreef Paardestaart:

Neh – ze is eens door een man een frigide trut genoemd en toen schreef ze dat iemand had gezegd dat ‘je Anja’s orgasmes helemaal op de Prinsegracht kon horen’
Want dat iemand je frigide noemde was het ergste dat een bevrijde vrouw kon overkomen, natuurlijk – vandaar dat ze het tegendeel wèl ff gezegd wilde hebben. En dat wou ik – toén al – helemáal niet weten
Nou ja – en de Prinsegracht is vanaf haar huisje best ver…dus ik dank god op m’n blote knieën dat de wind meestal ongeveer uit het noord-westen waait, zodat ik het gelukkig nooit heb hoeven horen :-)

op 25 09 2006 at 19:42 schreef Aart van Duijn:

Swiss Made: http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=1518

op 25 09 2006 at 20:46 schreef Michiel Mans:

Gelukkig ligt de Rozengracht buiten de orgastische gevarenzone. Heb ik even mazzel.

op 25 09 2006 at 21:14 schreef Lagonda:

Anja werd door haar vent in elkaar gemept? Hmm…

op 25 09 2006 at 21:41 schreef Odoakerstonia:

Hahaha, lekker verongelijkt stukkie weer, Peter!

op 26 09 2006 at 12:16 schreef carmo da rosa:

op 25 09 2006 schreef Pieter.:
“Als er een vaccin bestaat stel ik voor om de heer "Da Rosa" ook meteen maar te vaccineren.”

Te vaccineren tegen wat, paardelul? (om binnen het thema te blijven).

op 26 09 2006 at 12:27 schreef Peter Breedveld:

Lekker domme reactie weer, Okiedokiwhatever.

op 26 09 2006 at 12:28 schreef Peter Breedveld:

Ik voel een mooie, Gallische vechtpartij opkomen. In het volgende plaatje krijgt José een bledder met een rotte vis en dan is het rammen geblazen.

op 26 09 2006 at 19:11 schreef Michiel Mans:

Yipieeeh…lekker rellen met de Romeinen. Ik zet vijftig sestertieen in op Carmorix.

op 26 09 2006 at 19:51 schreef carmo da rosa:

Bij TOUTATIS doe het niet Michiel,
die klootzak van die Panoramix is op vakantie in Lutetia , en ik heb al een tijdje geen toverdrank meer gezien…

op 26 09 2006 at 21:02 schreef Lagonda:

Rare jongens, die verlichtingsfundamentalisten.

op 26 09 2006 at 23:59 schreef GJ Klaver:

Peterselie in de oren, Carmo da Rosalix.

Goed nieuws.
Ex Dolle Mina en ‘Linkse’ echtgenoot gaan de strijd aan met Islam.
In Denemarken, natuurlijk.
Daar wonen de echte helden.
Met Premier Rasmussen die weigert om z’n excuses over de cartoons te geven en Koningin Margarethe die Islam een ‘kanker’ noemt.

http://www.volkskrant.nl/buitenland/article352686.ece/Deense_Dolle_Mina_vecht_tegen_islamisten

&

http://www.iht.com/articles/2006/09/25/news/denmark.php

*GJ is heel jaloers op de Denen*

op 28 09 2006 at 21:54 schreef Pieter.:

Op 26-09-2006 schreef carmo da rosa
"Te vaccineren tegen wat, paardelul? (om binnen het thema te blijven)."

Te vaccineren tegen jou perverse fantasieën meneer da rosa.
Paardenlul?….Thema?….leg eens uit!, over welk thema heb jij het eigelijk?
Heeft het te maken met één van jou fantasieën?

op 30 09 2006 at 12:17 schreef carmo da rosa:

Welk perverse fantasieën? Leg jij eens eerst uit! Je bent ermee begonnen, met die onzin…

Met seks ben ik zo saai als wat, met de rest trouwens ook. Mijn fantasieën gaan niet verder dan masturberen met mijn linke hand. Denk je dat ik daarvoor een enkelband moet dragen???

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS