Home » Archief » Franse intifada


[29.10.2006]

Franse intifada

World Tribune.com

Mag5 (245k image)

Europa brengt het er niet goed van af: Al-Qaida en zijn bondgenoten vechten hier de jihad uit. Dit jaar raakten 2500 Franse politieagenten gewond. Een klein, maar alarmerend bericht over de Franse intifada dat nu eens niet de moslimidentiteit van de relschoppers verzwijgt.

‘We zijn verwikkeld in een burgeroorlog, georkestreerd door radicale islamisten’, zegt Michel Thoomis, secretaris-generaal van de Franse vakbond Action Police. ‘Dit is geen kwestie van stadsgeweld. Het is een intifada, met stenen en brandbommen.’

Het Franse ministerie van binnenlandse zaken heeft het moslimoproer erkend. Het departement zegt dat in 2006 meer dan 2500 politieagenten gewond zijn geraakt. Dit komt neer op ten minste 14 agenten per dag.

De strijd krijgt onvoldoende aandacht in de media, maar de Franse autoriteiten zijn gealarmeerd. Straatcommando’s van moslims, die lucratieve drugsnetwerken runnen, hebben jongeren in sociale-huurwijken georganiseerd om de politie in een hinderlaag te drijven en het veiligheidsapparaat te lijf te gaan. De uitruktijd stelt binnen enkele minuten honderden moslimjongeren in staat politieauto’s te bestormen.

‘Je ziet niet langer twee of drie jongeren die de confrontatie met de politie aangaan’, zegt Thoomis. ‘Je ziet nu hele flatblokken leegstromen om hun kameraden te bevrijden als die worden gearresteerd.’

De omvangrijke moslimminderheid in Frankrijk is onder de invloed gekomen van tussenpersonen die vaak worden beïnvloed en betaald door Al-Qaeda. Die bemiddelaars recruteren moslimjongeren voor de stadsoorlog waarin de politie en andere overheidsvertegenwoordigers dagelijks gewond raken.

Het zal geen verbazing wekken dat moslimwijken autonome zones aan het worden zijn, waarin de politie en de overheid niet meer durven binnentreden. De politievakbond eist nu dat het ministerie van binnenlandse zaken pantserwagens ter beschikking stelt aan agenten.

27 oktober 2006

Algemeen, 29.10.2006 @ 17:54

[Home]
 

17 Reacties

op 30 10 2006 at 01:32 schreef cugel:

In dit boek:
http://www.amsteluitgevers.nl/augustus/result_titel.asp?Id=810
staat een stukje (pag 110) dat "De gevangenistheologen van het terrorisme" heet en waarin betoogt wordt dat al sinds ’93 er in de Franse gevangenissen gerecruteerd wordt voor de fundamentalistische islam.

op 30 10 2006 at 01:39 schreef cugel:

Overigens zullen de stukken in dit boek iedereen op deze site aanspreken. In korte kernachtige stukken worden door zo’n 36 verschillende auteurs de problemen met de islam overzichtelijk behandeld. Je komt allicht wat namen tegen die je nog niet kende.

op 30 10 2006 at 02:38 schreef Rinus Duikersloot:

De volgende column van een leraar is ook mooi om te lezen: Mijn jongens hebben hekel aan politie

Ook hier wordt hoogstwaarschijnlijk op politiek correcte wijze om de hete brij heen gedanst en van een zekere Anneke mogen bepaalde vragen niet eens gesteld worden.

op 30 10 2006 at 11:21 schreef Rinus Duikersloot:

Vraag me af of de PvdA het artikel van de leraar geplaatst heeft met de Franse Intifada in het achterhoofd.

In Frankrijk hebben ze een monument gebouwd voor de jongens die de aanleiding voor de Intifada van vorig jaar zouden zijn: You run from police…You accidentally get electrocuted while hiding from police at an electrical substation…You get a monument built in your honor!

op 30 10 2006 at 12:01 schreef Michiel Mans:

Hebben ze het daar nog niet met thee geprobeerd? Ik lees daar veel lovends over.

op 30 10 2006 at 18:22 schreef Quasimodo:

@Duikersloot,

volgens mij moet je die reacties nog eens goed lezen. Maar als je dat verhaal leest stijgt het schaamrood je wel naar de kaken. Dat die vent zichzelf nog durft aan te kijken in de spiegel, vraag ik me af. Ongeloof en verbijstering strijden bij mij om voorrang. Kijk trouwens ook maar eens op deze link: http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6096706.stm .
Is dit de samenleving die we krijgen/willen?

op 30 10 2006 at 23:31 schreef Rinus Duikersloot:

Er zijn een aantal reacties bijgekomen nadat Prof. Hoxha van GEENSTIJL later vandaag ook aandacht aan de column ging besteden: Mijn jongens haten de pliesie

op 31 10 2006 at 11:21 schreef Rinus Duikersloot:

In a recent op-ed piece in the Brussels newspaper De Standaard (23 October) the Dutch (gay and self-declared “humanist”) author Oscar Van den Boogaard refers to Broder’s interview. Van den Boogaard says that to him coping with the islamization of Europe is like “a process of mourning.” He is overwhelmed by a “feeling of sadness.” “I am not a warrior,” he says, “but who is? I have never learned to fight for my freedom. I was only good at enjoying it.”

Lees de rest in The Rape of Europe

op 31 10 2006 at 11:28 schreef Peter Breedveld:

Heb je gezien dat Ephimenco zijn column van vandaag precies dezelfde titel heeft gegeven als dit stuk?

op 31 10 2006 at 11:55 schreef Rinus Duikersloot:

Misschien ook wel een vaste lezer van Frontaal Naakt…

En wanneer zal nu eens bijvoorbeeld Frankrijk correspondente van het NOS Journaal Saskia Dekkers worden aangesproken op haar eenzijdige berichtgeving?

op 31 10 2006 at 11:58 schreef Peter Breedveld:

Wat denk jij, Rinus? Eerder zal Ephimenco een publiekelijke afstraffing krijgen. Wie weet van grijs wolfje Pechtold.

op 31 10 2006 at 14:35 schreef Quasimodo:

@ Breedveld:

Wat bedoel je nu precies? Ik vind dat verhaal van Ephimenco wel passen in de trend om dingen bij de naam te noemen? Dus what’s the point? (in goed Nederlands).

op 31 10 2006 at 15:01 schreef Peter Breedveld:

Wat ik bedoel? Dat Ephimenco toevallig vandaag een column met precies dezelfde titel als dit stukje heeft.

op 01 11 2006 at 02:48 schreef Paardestaart:

Ik hoorde dat de Italiaanse regering overweegt om het leger in te zetten tegen de ellende in Napels..Heeft iemand dat bericht gehoord?
Is het daar ook al mis?
Of gaat dat over het gansterisme?

Ik heb deze week ook een stuk gelezen van iemand die opperde dat passiviteit tegenover de islamisering een ongekende gelegenheid is voor politici om een uiterst volgzame populatie te verkrijgen..De boven ons gestelden zijn toch al niet zo in hun sas met het ondankbare en onberekenbare kiezersvolk, en verrassingen zoals de Fortuyn-revolte of het referendum over Europa zouden hen dan bespaard blijven
Wat een ongezochte gelegenheid om een nieuw volk te kweken!

op 01 11 2006 at 15:11 schreef visarendje:

@Paardestaart.
Hierbij een artikel uit de NRCH over de ellende in Napels.

Napels, 1 nov. De door criminaliteit geplaagde Zuid-Italiaanse stad Napels krijgt duizend politieagenten extra en bewakingscamera’s verspreid over de stad. Dat heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken gisteren bekendgemaakt.

Directe aanleiding voor de extra veiligheidsmaatregelen waren de zeven moorden die sinds vrijdag op verschillende plekken in Napels en omgeving zijn gepleegd.
Premier Romano Prodi zinspeelde ook op de mogelijke inzet van het leger om het geweld in de derde stad van het land te beteugelen. Maar zijn minister van Binnenlandse Zaken, Guiliano Amato, distantieerde zich daarvan.
„We moeten de wijze waarop we de veiligheid van onze burgers waarborgen radicaal en permanent herzien”, aldus minister Amato gisteren. „Wij willen een echte verandering bewerkstelligen. Daarom zetten we alles op permanente, niet op tijdelijke maatregelen.” Amato bestempelde de situatie in Napels als zonder weerga in Europa. Hij noemde in dit verband de georganiseerde misdaad, de camorra (maffia). Die doet met name in drugs en wapens, prostitutie en afpersing.
In het weekeinde werden drie mensen vermoord. In twee gevallen had dat volgens de politie niets te maken met de camorra. Maandag volgde een vierde moord in het centrum van de stad. Dit betrof volgens de politie een afrekening in het camorramilieu.
Gisteren kwamen er nog drie moorden bij. In een dorp dertien kilometer ten noorden van de stad werd de 36-jarige eigenaar van een winkel voor computerspelletjes in zijn zaak doodgeschoten. En enkele uren later werden in Torre del Greco, zeventien kilometer ten zuiden van Napels, twee leden van een plaatselijke bende geliquideerd, terwijl ze op een scooter reden. (AP, Reuters)

op 02 11 2006 at 21:01 schreef Paardestaart:

Ah – de maffia dus. Ze straffen gewoon de dhimmi’s af die geen jeziya willen betalen.
Of zou de camorra het niet van de moslims geleerd hebben?

op 02 11 2006 at 22:44 schreef Peter Breedveld:

Ik moet opeens denken aan een briljante dialoog uit de film True Romance, scenario van Quentin Tarantino. Christopher Walken (die zich trouwens kandidaat wil stellen voor de volgende Amerikaanse presidentsverkiezingen) is een siciliaanse mafia-gangster, Coccotti, die op zoek is naar Christian Slater. Hij heeft zijn vader, Clifford Worley, te pakken, gespeeld door Deniis Hopper. Hopper weet dat Coccotti hem zal martelen en daarom besluit hij hem het bloed onder de nagels te halen, zodat hij zijn zelfbeheersing verliest en hem doodschiet:

Clifford Worley: You’re Sicilian, huh?
Coccotti: Yeah, Sicilian.
Clifford Worley: Ya know, I read a lot. Especially about things… about history. I find that shit fascinating. Here’s a fact I don’t know whether you know or not. Sicilians were spawned by niggers.
Coccotti: Come again?
Clifford Worley: It’s a fact. Yeah. You see, uh, Sicilians have, uh, black blood pumpin’ through their hearts. Hey, no, if eh, if eh, if you don’t believe me, uh, you can look it up. Hundreds and hundreds of years ago, uh, you see, uh, the Moors conquered Sicily. And the Moors are niggers.
Coccotti: Yes…
Clifford Worley: So you see, way back then, uh, Sicilians were like, uh, wops from Northern Italy. Ah, they all had blonde hair and blue eyes, but, uh, well, then the Moors moved in there, and uh, well, they changed the whole country. They did so much fuckin’ with Sicilian women, huh? That they changed the whole bloodline forever. That’s why blonde hair and blue eyes became black hair and dark skin. You know, it’s absolutely amazing to me to think that to this day, hundreds of years later, that, uh, that Sicilians still carry that nigger gene. Now this…
[Coccotti busts out laughing]
Clifford Worley: No, I’m, no, I’m quoting… history. It’s written. It’s a fact, it’s written.
Coccotti: [Laughing] I love this guy.
Clifford Worley: Your ancestors are niggers. Uh-huh.
[Starts laughing, too]
Clifford Worley: Hey. Yeah. And, and your great-great-great-great grandmother fucked a nigger, ho, ho, yeah, and she had a half-nigger kid… now, if that’s a fact, tell me, am I lying? ‘Cause you, you’re part eggplant.

En dan pakt Walken zijn pistool, and that’s the end of Dennis Hopper.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS