Home » Archief » Beren van baby’s


[10.11.2006]

Beren van baby’s

MdW

Baby05 (27k image)

Ze zijn niet bepaald moeders mooiste, met hun weke buik boven een gepamperde superbibs, behaarde benen en konijnenpantoffels maat 44. Toch paraderen ze trots rond in hun roze hansopjes. Polly Borland zette deze adult babies op de foto: volwassen mannen die zich uitdossen en gedragen als zuigelingen of dreumesen.

Ooit was er een tijd waarin alles simpel en overzichtelijk was. Je leven bestond uit eten en slapen, en iedereen vond je lief en schattig, zelfs als je geen overdreven schoonheid was. Je kon de hele dag naakt rondkruipen, en hoefde maar te krijsen om op je wenken bediend te worden.

Adult babies, ook wel ‘infantilisten’ genoemd, gaan wel erg ver in hun verlangen om terug te keren naar hun babytijd. Ze hijsen zich in (speciaal op maat gemaakte) speelpakjes, dragen fopspenen, en laten zich voeren en vertroetelen. Ze hunkeren naar een vrouwenborst die hun honger kan stillen. Wanneer ze hun zin niet krijgen barsten ze in huilen uit.

Maar de zorgeloosheid van het babyleven is voor de meeste infantilisten niet weggelegd. Volwassen mannen met luieruitslag kunnen vooral rekenen op flauwe grappen, onbegrip en soms ronduit walging. Ten onrechte worden ze soms geassocieerd met pedofilie en kinderporno. In Amerika zijn er zelfs volwassen babies in de cel beland omdat er onschuldige babyfoto’s bij hen thuis hingen: keurig met luier en in een hansopje, net als zijzelf. Sommige buitenstaanders lijken gewoonweg niet te willen begrijpen dat infantilisten niet geïnteresseerd zijn in echte baby’s, maar er zelf een willen zijn.

Baby02 (38k image)

Wereldwijd bestaan er vele tienduizenden baby-adepten, van Japan tot Egypte, onder wie vrachtwagenchauffeurs, accountants en leraren. Seks is voor de meesten van hen niet de drijfveer van hun rollenspel. Velen kregen in hun jeugd niet genoeg aandacht en genegenheid, of werden ronduit verwaarloosd of mishandeld. Op latere leeftijd proberen ze dit gemis goed te maken. Tenminste, als ze eindelijk aan hun neiging durven toe te geven. Meestal droomden ze als kind al van een leven als baby.

Dat sommigen in hun rol van baby ook seksueel bevredigd willen worden, is niet verwonderlijk. Zo voelen ze zich immers het veiligst. Op een foto is te zien hoe een man van een jaar of dertig zich aftrekt op een stoel. Naakt, met een speen in zijn mond, een luier bij de hand, en naast zich zijn teddybeer. Een ander ligt met een gladgeschoren erectie op bed te wachten om verschoond te worden.

De Australische fotografe Polly Borland was erbij en legde het vast. Een intrigerende selectie van haar fotoreportage van volwassen baby’s uit Frankrijk, Amerika en Australië verscheen onlangs in The Babies. Het is een onthullend, en soms onthutsend boek vol contrasten.

Dit is een uitzonderlijk talentvol, gezaghebbend, intelligent werk. Borlands foto’s zijn veelbetekenend, meelevend en té dichtbij, té vertrouwd om ze af te doen als gewoon curiositeiten.

—Susan Sontag

Baby01 (33k image)

TIPS VOOR MOEDER EN KIND

Sommige baby’s hebben geluk en troffen een partner die vol overgave de moederrol op zich neemt. Liefhebbend en verzorgend, of soms juist streng en dominant, zorgt zij voor de onontbeerlijke borstvoeding en billenkoek.

‘Mam’ kan op tal van internetsites terecht voor opvoedkundige adviezen of het bestellen van kleertjes en speeltjes voor haar ‘kleine’. In Engeland bestaan er zelfs nurseries (kinderdagverblijven) waar ‘moeder en kind’ ongestoord hun gang kunnen gaan. Alleen spelen in de tuin is niet toegestaan. Niet vanwege de veiligheid van de belhamels, maar om de buren niet de stuipen op het lijf te jagen…

Enkele relevante sites zijn:

NVSH
De Haagse afdeling van de NVSH organiseert maandelijks een zogenaamde Crèche Bebe: een ‘soos voor volwassen baby’s en de liefhebbers van luiererotiek’.

BabyR home
Op internet hoef je je als infantilist niet eenzaam te voelen. Laat je stem horen in het gastenboek van de nieuwsgroep ‘BabyR home voor infantilisme en luier fetisj’. Daarop is ondermeer de oproep te vinden van Baby’tje Leo: ‘Ik zoek een vrouw die een avond op mij kan passen bij haar thuis in Zuid-Holland. Zij moet mij dus ook de fles geven. Het zou helemaal perfect zijn als ik zou kunnen slapen in een ledikantje met spijlen. Dada, mail mij!’

HB Enterprises
De eerste kledingwinkel voor volwassen baby’s. Hier vind je de schattigste speelpakjes in de grootste maten.

Dit artikel verscheen eerder in Penthouse ComiX.

Algemeen, 10.11.2006 @ 17:13

[Home]
 

17 Reacties

op 10 11 2006 at 17:38 schreef wablief?:

Zoals met zoveel zaken, is ook hier accepteren het grote toverwoord. Niemand hoeft zich hiertoe aangetrokken te voelen, maar laten we in godsnaam die mensen hun ding doen, mits ze er niemand mee schaden.

Het is ook een kwestie van gunnen, gun een ander zijn ding.

Helaas, net zoals eerder met bijvoorbeeld homosexualiteit, is angst een heel grote factor. Vrees het onbekende, veroordeel het afwijkende, nog meer van dat soort spul…

op 11 11 2006 at 01:25 schreef Michiel Mans:

-"Maar de zorgeloosheid van het babyleven is voor de meeste infantilisten niet weggelegd. Volwassen mannen met luieruitslag kunnen vooral rekenen op flauwe grappen, onbegrip en soms ronduit walging."-

Goh, wat raar. Eerlijk gezegd hoor ik hier voor het eerst van infantilisten. Als ik nog eerlijker ben, ik voel erg veel, erg flauwe grappen in me opborrelen. Ik vind het prima als je graag in een luier rondloopt. Liefst wel thuis. Daarbuiten winnen de flauwe grappen het waarschijnlijk.

op 12 11 2006 at 12:27 schreef jan techneut:

Mannelijkheid is iets wat je altijd doet. Als je soms een luier aantrekt zullen zowel mannen als vrouwen je altijd een schuimpje vinden en nooit meer serieus nemen, en terecht. Sommige neigingen kun je maar beter voor je fantasiewereld bewaren.

op 13 11 2006 at 10:13 schreef wablief?:

"…en nooit meer serieus nemen, en terecht…"

Pardon? En terecht? Als ik van vandaag op morgen besluit om me als Barbie uit te dossen, of om als Duitser door het leven te gaan ( ik noem maar iets héééél erg absurds ) betekent dat niet dat je mij niet meer serieus hoeft te nemen. Ik heb nog steeds al de rechten die jij ook hebt, ook mijn stem geldt op 22 November, ook mijn mening in de maatschappij is net zo zwaarwegend als de jouwe, en ook ik heb het zelfde recht op de zelfde hoeveelheid respect van mijn omgeving waar een ieder mee benaderd wordt.

Ik word hier echt een beetje boos van. In veel van de discussies op dit forum wordt sterk geageerd tegen de neiging van de islam om alles wat anders is uit te stoten, veroordelen of zelfs uit te roeien, en dan kom jij met EXACT HETZELFDE idee aanzetten? Het grote goed van onze maatschappij is juist dat je anders dan een ander mag zijn, dat je je mag uiten hoe je wil, die VRIJHEID hebben wij. Vervolgens wil jij aan het gebruikmaken van die vrijheid consequenties gaan verbinden op maatschappelijk niveau? Wat is dan het wezenlijke verschil tussen jou en een willekeurige marrokaanse potenrammer?

op 13 11 2006 at 18:45 schreef Michiel Mans:

Het wezenlijke verschil? Het rammen bijvoorbeeld. Waarom zou spot en kritiek niet mogen wanneer iets nogal lachwekkend afwijkt?

op 13 11 2006 at 19:40 schreef wablief?:

Michiel,

hetheen techneut schrijft is een goedkeuring van een sociaal isolement. Dat is een begin van meer ellende. Als je iemand vanwege zijn neigingen of uitingen op geen enkele manier meer serieus wenst te nemen in al het andere, dat terecht noem zeg je dus gewoon dat je diegene wil uitsluiten van de rest van de maatschappij. Dan heb ik liever dat ik ’n keer goed afgerost word….maar dat is weer ieder z’n eigen keus.

op 14 11 2006 at 18:29 schreef Michiel Mans:

Beste Wablief,

Je creeert zelf een opvatting met een conclusie.

-"Als je iemand vanwege zijn neigingen of uitingen op geen enkele manier meer serieus wenst te nemen in al het andere, dat terecht noem zeg je dus gewoon dat je diegene wil uitsluiten van de rest van de maatschappij."-

Waar zeg ik dat ik iemand totaal niet meer serieus zal nemen, wil uitsluiten van de maatschappij bij een pamperpersoon?

Roodharigen, blondjes, Belgen, boeren, Limburgers, plattelanders en Amsterdammers, ze worden altijd wel ergens in min of meerdere mate in de zeik genomen, wat bespot, bekritiseerd of gestigmatiseerd. Lollig of niet. Verder worden ze serieus genomen afhankelijk van hun argumenten, hun adremme repliek en hun humor. Met je luier zal het misschien wat hilarischer zijn maar verder hetzelfde. Je zoekt spijkers op laag water.

op 16 11 2006 at 21:57 schreef jan techneut:

Wat voel jij je toch aangesproken, wablief. Nee natuurlijk hou je je burgerrechten enz. Het is alleen wel erg 60-er jaren om echt alles te uiten. Er mag best van volwassenen verwacht worden dat zij idote neigingen voor zich houden en in hun rol blijven. Moet ik dalijk poep-sexers ook gaan respekteren ofzo?
En die moroc-vergelijking: Ik sla echt geen andersdenkenden in elkaar, ik hou van discussie en heb ook niks tegen homo’s.
Misschien was ‘nooit’wat te rigoreus, bij een eenmalige dwaling, maaruh….get a grip!

op 16 11 2006 at 22:18 schreef wablief?:

Jan,

ik loop zelf niet in luiers. Aan de andere kant blijf ik niet graag in een rol, ik hou er van om me vrij te voelen, ook al doe ik zelf geen afwijkende dingen. Ik voor mezelf geen reden om een poep-sexer anders te bezien dan een ander. Als ‘ie z’n poep maar bij mij uit de buurt houdt.

Die maroc-vergelijking was een vraag, een reactie op dat rigoreuze "nooit" van jou.

Ik moet in alle eerlijkheid toegeven, ik kwam net uit de "stemcomputers" discussie op dit forum, en mijn gemoedstoestand was wellicht te strijdlustig om meteen op jouw reactie in te gaan. Ik zette een en ander nogal zwaar aan. Het was niet mijn bedoeling je te beledigen of je te vergelijken met een gewelddadig persoon, van welke signatuur dan ook.

op 16 03 2007 at 15:41 schreef angelina 12 jaar:

ik vind dat die eerste foto nergens op slaat die mensen weten niet beter ik vind datr je hun geen baby moet noemen

op 16 03 2007 at 15:41 schreef angelina 12 jaar:

ik vind dat die eerste foto nergens op slaat die mensen weten niet beter ik vind datr je hun geen baby moet noemen

op 16 03 2007 at 15:41 schreef angelina 12 jaar:

ik vind dat die eerste foto nergens op slaat die mensen weten niet beter ik vind datr je hun geen baby moet noemen

op 17 03 2007 at 17:08 schreef yugo:

jullie zijn gek!!!!!
pak een 9-milimeter en verlos jezelf want 40 jaar zijn een als baby gedragen en ook luiers dragen moet je wel een hele zieke geest hebben!!!!

maar ja als flikkers ook zijn toegestaan dan zal dit vast ook wel normaal zijn het enigste wat ik weet id dat het westen vervloekt is en jullie blijven gek

op 17 03 2007 at 20:56 schreef bOeiitt jj niii:

Whatt iis Diitt Omg: SjjOow Erg !!!

op 20 03 2007 at 15:59 schreef je kk moedrr:

wat is diitttt die kk wolwassene moeten nioejj denkuh dat se baby sijn
egt zo dom weet juh

op 21 03 2007 at 19:53 schreef lore:

ik vind het niet geschik voor kinderen

op 29 03 2007 at 13:25 schreef Iell:

Wat is dit.. OMG mooi baby:S doe het ergens anders by als je zo graag met JOUWN LUL op Internet is staan.. iell :S

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS