Home » Archief » America Alone: huppelend de afgrond in


[19.01.2007]

America Alone: huppelend de afgrond in

Marijke de Jonge

man1groot (32k image)
Illustratie: Mirjam Vissers

Europeanen die denken dat ze voor eeuwig kunnen blijven spelen op het schoolplein waar ze hun Eutopia al zo’n zestig jaar voor aanzien, zullen snel van een kouwe kermis thuiskomen. Het speelkwartier is voorbij. Als ze niet snel wakker worden, zijn ze hun speelgoed kwijt doordat hun eigen cultuur vervangen wordt door de islamitische. Eutopia wordt Eurabia. Dat is geen kwestie van geografie maar van demografie: moslims krijgen simpelweg meer kinderen dan oorspronkelijke Europeanen. Tenzij Europa wakker wordt, staat Amerika, eventueel samen met Australië en Nieuw-Zeeland, er in de toekomst alleen voor. Dat is in het kort de strekking van America Alone: the end of the world as we know it, het nieuwe boek van Mark Steyn.

Steyn verdient z’n brood met het schrijven van columns voor verschillende Engelstalige bladen. Was hij eerder bekend om zijn muziek- en theaterkennis, momenteel is hij één van de populairste ‘conservatieve’ of ‘rechtse’ columnisten sinds jaren, geestig, op de hoogte en altijd actueel. Wie zijn columns kent van het internet, weet dat je je koffie op moet hebben voordat je zijn stukken leest omdat je anders met je toetsenbord naar de reparateur kunt. Veel van wat er in America Alone staat zal die kenners bekend voorkomen.

In het boek zet hij alles wat hij de afgelopen jaren geschreven heeft nog eens op een rijtje, waardoor het een logische samenhang krijgt. Multiculturalisme en cultuurrelativisme, de gewelddadige kant van de islam, een arrogante en geborneerde elite, en ‘uitstervende’ Europeanen die denken dat ze het vrolijke en gemakkelijke leventje dat ze door de verzorgingsstaat in de schoot geworpen krijgen voor eeuwig kunnen volhouden, al die factoren samen leiden tot ‘het einde van de wereld zoals we die kennen’. Had Paulus het talent gehad om met zoveel humor het eind van de wereld te voorspellen, was de hele wereld nu christelijk geweest en hadden we ons over het ‘hoe nu verder’ niet druk hoeven maken.

Eigenlijk brengt Steyn niks nieuws; toevallig heeft het CBS ons net verteld dat Nederland in 2050 voor bijna een derde uit allochtonen zal bestaan. Het grote verschil is dat de statistische waakhond van Nederland nu pas aanslaat en dat Steyn vanuit New Hampshire al vijf jaar waarschuwt voor Europese demografische verschuivingen. Van die verschuiving zou ik niet wakker liggen als ik zeker wist dat die dertig procent allochtonen gewoon lekker meedraaiden in de Nederlandse samenleving – zoals nieuwkomers dat altijd hebben gedaan toen ze nog geen ‘allochtonen’ hoefden te heten. Als ze gewoon naar school gaan, een baan zoeken en hun prachtige eigen cultuur hoogstens vieren door eens per jaar mee te doen aan het zomercarnaval, hoor je mij niet klagen. Helaas ben ik daar niet zo zeker van.

Een Europese vrouw krijgt gemiddeld (veel) minder dan twee kinderen, te weinig om de huidige bevolking zonder immigratie op peil te houden. Waarom is dat erg? Geboortecijfers schijnen over de hele wereld aan het kelderen te zijn. Andere ‘barbaren uit het oosten’, pestepidemieën en de loopgraven van WOI die een halve generatie mannen het leven kostten, hebben Europeanen er niet onder gekregen. Dat is alleen maar erg omdat het aantal moslims daardoor relatief gezien snel toeneemt en het de vraag is of zij bereid zijn hun superieure geloof in de Europese cultuur in te passen zonder de culturen van Europeanen geweld aan te doen – voor zover er nog sprake is van Europese culturen natuurlijk. Voelen zij zich het meest aangetrokken tot de islam van de Samirs en de Jabbars, of zelfs maar tot die van de Ramadans, dan is het uit met de pret. Met vrijheid, welvaart, welzijn, kunst, cultuur en wetenschappen – en de sociale zekerheid.

The biggest globalisation success story of recent years is not McDonalds or Microsoft but Islamism: the Saudis took what was not so long ago a severe but peripheral strain of Islam practiced by Bedouins in the middle of the desert miles from anywhere and successfully exported it to Jakarta and Singapore en Alma-Ata and Grozny and Sarajevo and Lyon and Bergen and Manchester en Ottawa and Dearborn and Falls Church. It was a strictly local virus but the bird flew the coop. And now instead of the quaintly parochial terrorist movements of yore, we have the first globalized insurgency. In 2006, Danes reeling from the Muslim world’s cartoon-provoked commercial boycott could only dream of boycotting Islam’s products half so effectively.

Waarom kan een van de Meiden van Halal rustig Jihad heten maar zal geen Nederlander het in z’n hoofd halen z’n dochter Kruistocht te noemen? Waarom vraagt een presentator aan homo’s die in een multiculturele buurt gearmd over straat willen of ze niet wat toleranter kunnen zijn? Waarom stelt hij diezelfde vraag niet aan de bewoners van die buurt? Volgens moslims is het beledigend om Mohammed als een naar huidige westerse maatstaven perverse tiran te zien, terwijl die conclusie snel getrokken is als je je een paar uur in hun eigen heilige geschriften verdiept. Is het niet net zo beledigend om homoseksualiteit als een enge besmettelijke ziekte te beschouwen? Van mij mag het allemaal – voor zover ik weet is het niet verboden je hoofd vol te proppen met onzin – maar waarom zijn de gekwetste gevoelens van de nieuwe vrome aanwinsten belangrijker dan die van vrouwen, homo’s, joden, christenen, polytheïsten en atheïsten? Dat soort vragen komen vanzelf bij je op als je de hoofdstukken leest die Steyn aan het cultuurrelativisme wijdt.

Zijn dat nog relatief milde vraagtekens die je bij het Europese opinieklimaat kunt zetten, het wordt grimmiger als je realiseert dat het gebrek aan tegengas dat de islam ondervindt alleen maar leegte demonstreert. Een leegte die we beschouwen als tolerantie maar die eigenlijk vooral ruim baan geeft aan de intolerantie van een intimiderende islam – en misschien zelfs aan Nieuwe Donkere Middeleeuwen. Zet dit af tegen de ontwikkelingen in het Midden-Oosten, de nobele vrijheidsstrijd die jihadi’s wereldwijd aan het voeren zijn, de als abject beschouwde rol die Amerika daar samen met z’n schoothondjes in speelt, een weldenkende elite die in exitstrategieën in plaats van in overwinningen denkt, decadente Europeanen die zich weigeren voort te planten en niet zien dat hun sociale stelsels die ze onder de paraplu van de VS hebben kunnen opbouwen op instorten staan, en je hoeft niet veel fantasie te hebben (of erg paranoïde te zijn) om rampspoed in het verschiet te zien.

All those Bush Doctrine naysayers who argue that Iraq is an artificial entity that can never be a functioning state should take a look at the Netherlands. You think Kurds and Arabs, Sunni and Shia are incompatible? What do you call a jurisdiction split between post-Christian secular gay potheads and anti-whoring anti-sodomite anti-everything-you-dig Islamists? If Kurdistan’s an awkward fit in Iraq, how well does Pornostan fit in the Islamic Republic of Holland? Europe’s problems don’t nullify the Bush Doctrine so much as present a more urgent case for it.

Zelden een doemscenario gezien dat zo opgeruimd en welsprekend op papier is gezet. Helaas komt de richting waarin we de Verlossing moeten zoeken maar summier aan bod. Mocht het tot Joegoslavische toestanden komen, staat de uitkomst volgens Steyn al van te voren vast: met een rollator in je ene hand en een machinegeweer in de andere wordt het een beetje moeilijk knokken. Ik troost me maar met de gedachte dat doemprekers nu net zoals in de Oude Donkere Middeleeuwen om voorrang moeten vechten. Als de klimaatpriesters eerder gelijk krijgen, is Nederland eer we de geneugten van de sjaria kunnen proeven weer één groot moeras geworden. Dan zullen we moeten pompen en hebben we geen tijd voor een burgeroorlog.

Mark Steyn, America Alone: the end of the world as we know it, 2006, Regnery Publishing, Washington DC (verkrijgbaar bij Bol.com)

Algemeen, 19.01.2007 @ 17:09

[Home]
 

28 Reacties

op 19 01 2007 at 19:23 schreef elten:

Deze dame moeten jullie ok ui nodigen op de cocktail party.

Een Piña Colada, dat helpt misschien.

op 19 01 2007 at 22:57 schreef dewanand:

hier is de oplossing in mijn beruchte boek:

WEBpublication EBOOK wart0201 / EPAGE 77 of 87
Uitstervende Nederlanders
Mein Kampf, deel 2
SECTIE: 4. Heilige Nederlanders

4.11. Baarplicht ‘blanke’ meisjes

http://www.dewanand.nl/kampf77.htm

noot:

lees ook:

Adolf Hitler reïncarneert in 2006

Offeraar Dewanand
Offercode wfor1183
Offerdatum 7 december 2005

is gepubliceerd op kritisch podium dewanand, rubriek podium.

ps
ik pleit niet voor een nieuwe warme holocaust, maar besef wel dat het over dertig jaar mogelijk is om met high tech behoorlijk hoogrendemente vergassings en verbrandingsovens te bouwen.
Zelfs Allah zou geen enkele moslim redden, als het ooit zover komt, want Allah is genadevol en straft de dwalenden en zondaars in de Europese Unie.

ik zeg nu altijd dit:

Allah is perfect en heeft nooit een fout gemaakt, maar de moslims zijn dom, laagwaardig en verdorven. Hierom zal Allah de moslim eeuwig pijnigen en laten branden in de aardse hellevuren.
Ook een holocaust is dus de wil van Allah. Insha ho Allah.

op 19 01 2007 at 23:19 schreef Michiel Mans:

Los van het eruit fokken. Dat ongebreidelde fokken is een nog veel groter probleem dan wie er wint met fokken. Met doorfokken wint niemand. De te grote hoeveelheid mensen is de bron van de meeste huidige en komende problemen. Zelfs als die zeespiegelstijging wel meevalt, blijven er zat andere problemen over. Bevolkingsplanning is echter een nog groter taboe dan over de islam beginnen.

Ik heb Joost Eerdmans er wel eens over gehoord en na het tweede kind, de kinderbijslag afschaffen stond in het 1NL programma. 1NL heeft de kiesdrempel niet gehaald. Misschien krijgen we gewoon wat we verdienen.

op 19 01 2007 at 23:21 schreef Michiel Mans:

Volgens mij is die Dewanand zo geschift als een deur of zo lam als een aap. Of beide.

op 20 01 2007 at 03:43 schreef Paardestaart:

Goed artikel Marijke. En zo mooi bondig!
Ik ga Steyn zeker lezen. Ik ben nu even in de ban van The Retreat of Reason, van Anthony Browne.
(Van hem kun je al googelend flitsende artikelen sampelen trouwens, als je een voorproefje wilt
Een echte hit. Dalrymple noemde hem in een geweldig artikel uit Frontpage mag)

op 20 01 2007 at 10:35 schreef Ferdinand:

Trouw :
Het aantal inwoners in Nederland zal naar verwachting stijgen van 16,4 miljoen nu, naar 16,8 miljoen in 2050. De niet-westerse allochtonen groeien van 1,7 naar 2,7 miljoen, de westerse allochtonen groeien langzamer van 1,4 naar 2,1 miljoen.

http://www.trouw.nl/hetnieuws/nederland/article594244.ece/demografie_Nederland_groeit_door_niet-westerse_allochtonen_

Maar Trouw en het CBS lijken te vergeten dat niet alleen cijfers tellen.
Ook de manier waarop de islam de democratie exploiteert speelt een rol.
Die rol zie ik als buiten proporties

op 20 01 2007 at 12:47 schreef Dany:

America Alone is een geweldig boek, al kun je er depressief van worden als je er vatbaar voor bent. Steyn geeft er zeker aanleiding voor, maar dat doet op een manier dat je vaak hardop moet lachen.

@Michiel Mans: Steyn toont in z’n boek aan dat vanaf de tweede helft van deze eeuw de wereldbevolking in z’n totaal zal afnemen. Daar is weinig mis mee, alleen is die afname in Europa al tien jaar geleden begonnen, en zal die pas starten voor India, Pakistan en het grootste deel van de islamitische wereld over 30-50 jaar. Wij denken in onze arrogantie dat we – naast onze paniekerige haast om onwillige allochtonen toch maar te dwingen belasting te laten betalen door te gaan werken, om zodoende onze afgekeurden en gepensioneerden te onderhouden – alle slimme en goed opgeleide buitenlanders hierheen kunnen halen, zodat er toch nog mensen werken, ipv van hun pensioen genieten.

Lees het maar. Je zal je niet vervelen, en weer een stuk wijzer worden.

gewoon de creme van b

op 20 01 2007 at 17:51 schreef dewanand:

volgens de koran heeft elke moslimman een neukplicht, om de vruchtbare akkers te laten baren.
in de zesde eeuw was er maar een enkele moslim: die heette Mohammed nasrullah. Hij kon 40 vrouwen in een dag naaien, volgens de hadiths getuigenissen. Hierom is Mohammed voor shia muslims de supermoslim.

hindoes doen nu ook aan counterfucking. ook in hindoe boeken is neuken een plicht om de vruchtbare meiden te laten baren. hindoemeiden zijn kras en hierom hebben hindoes de drie oudste seksboeken geschreven en nu heeft india hierdoor 1 miljard mensen.

kijk naar pandabeertjes, die neuken niet goed en sterven nu uit. neuken is dus essentieel om als diersoort te overleven. Wie overleeft met veel nageslacht, gebroed, zal het grootste leger hebben in de toekomst.

dus blanken, meer neuken, en raak schieten, en kies nu voor jullie heilige boek:

WEBpublication EBOOK wart0201 / EPAGE 1 of 87
Uitstervende Nederlanders
Mein Kampf, deel 2

op 20 01 2007 at 20:28 schreef Johnny:

demografisch gezien lijkt het er sterk op dat dewanand hier wel een goed heeft….
in de komende decennia sterven ‘we’ inderdaad lekker uit met zn allen .

op 20 01 2007 at 20:29 schreef Johnny:

een goed punt

op 20 01 2007 at 21:10 schreef Lagonda:

40 vrouwen in één dag? Dat is, eh, 36 minuten per vrouw. Vonden de dames in kwestie het óók lekker? Of staat dat niet vermeld?

op 20 01 2007 at 22:24 schreef Johnny:

dat vraag ik me nou ook altijd af van die maagden die op je staan te wachten in het paradijs… mocht je jezelf, en alle aanwezige varkens, met een kekke gordelbom om je middel in duizend stukjes veranderen… Wellicht dat dewanand hier iets over kan toelichten?

op 21 01 2007 at 06:40 schreef Paardestaart:

Don’t feed the trolls…for chrissakes!

op 21 01 2007 at 12:01 schreef ReneR:

QUOTE:

"Het grote verschil is dat de statistische waakhond van Nederland nu pas aanslaat en dat Steyn vanuit New Hampshire al vijf jaar waarschuwt voor Europese demografische verschuivingen."

Nou…die Steyn heeft dan volgens mij ook zeer lang zitten slapen. Ik heb dit al namelijk 30 jaar geleden aan zien komen; toen de eerste immigranten aankwamen uit turkije en Marokko met wel tien kinderen erachteraan.

Verder moet je niet die culturen de schuld geven; want sex en kinderen is gewoon iets wat de mens vertroosting kan brengen in zijn harde bestaan. Hier in de westerse wereld zijn die zaken veranderd en "ambitie", hard werken en veel geld verdienen; vaak over de rug van anderen. Vooral vrouwen moeten eigenlijk continu maar aan het werk. En tja; dan vraag je er zelf om. Net als deze rechtse kutregering; die nog te achterlijk is om zich te realiseren, dat hun liberalisatie en snoeibeleid zich uiteindelijk gaat wreken in de bereidheid van blanke vrouwen om uberhaupt nog de energie te hebben voor nageslacht. Want werk is tegenwoordig belangrijker dan het opvoeden van kinderen. En heb je ze eenmaal; dan motten ze maar zo snel mogenlijk naar de creche, want er staat werk te doen. De vunzige media zoals de Panorama’s en de Nieuwe Revu’s doen er nog een schep bovenop met het beeld van het perfecte vrouwelijke lichaam; zodat vrouwen helemaal niet meer staan te springen om hun welvallige lijf uit te laten rekken om de vergrijzing tegen te gaan.

Voor moslima’s maakt het allemaal niks uit; Die verschijnen niet in dergelijke bladen en hun naakte lichaam is uitsluitend door manlief te zien achter 4 muren. En zo wordt de nederlandse cultuur gesloopt.

Zo snel mogelijk maar emigreren naar Nieuw Zeeland denk ik.

op 21 01 2007 at 20:55 schreef Marijke de Jonge:

@ Paardestaart

Bedankt voor de tip! Vanaf Civitas.org.uk heb ik een aantal hoofdstukken kunnen downloaden. Met een beetje gezond verstand ligt het allemaal zo voor de hand, hè? Onvoorstelbaar dat zoveel mensen zich zo laten corrumperen, alleen maar om zich ‘goed’ te voelen.

op 21 01 2007 at 21:48 schreef MrJ45:

Je hoeft niet perse te emigreren naar Nieuw Zeeland. De islamitische achterlijkheid zal zich gaan concentreren in de Randstad met uitlopers in de stedelijke as Utrecht-Arnhem en in de Brabantse stedenband. Noord-Oost Nederland zal relatief islam vrij blijven. Ik denk dat over 50 tot 100 jaar veel Nederlandse aboriginals zich zullen hebben teruggetrokken in het Noord-Oosten van Nederland, Overijssel, Drente, Groningen en Friesland. Misschien verstandig om daar een huis te gaan kopen, ze zijn nu nog relatief goedkoop

op 21 01 2007 at 21:59 schreef MrJ45:

Ik probeer mij een voorstelling te maken van Nederland over 75 jaar. Ik zal het niet meer meemaken. Hoe zal de economie gaan lijden onder het toenemende percentage islamieten, de onhoudbare druk op de sociale zekerheid, de door groeiende armoede toenemende criminaliteit. Er zullen desondanks steeds meer immigranten komen uit islamitische landen omdat de politieke weerstand tegen huwelijksmigratie zal worden gebroken. Verder zal door de snel sterker wordende islamitische infrastructuur (moskeeen, halal winkels, islamitische scholen etc.) Nederland steeds populairder worden als emigratieland voor islamieten. Grote delen van Nederland zullen uiteindelijk onleefbaar worden voor niet-moslims.

op 22 01 2007 at 09:11 schreef Elke:

Optimist.
Ik verwacht ondertussen nog:
– een neo-marxistische totalisering van Europa (extreme politieke correctheid ("denkdwang"), socialistische regeringen regeren per decreet, Brussel/EU in de rol van "Moskou")
– een gehele of gedeeltelijk invoering van de sharia in sterk geislamiseerde, hevig politiek correcte EU-landen, te vrezen valt niet alléén voor moslims (Duitsland, Frankrijk, Spanje, Nederland, Belgie)
– een verregaande samenwerking van de EU met islamitisch/mediterrane landen (zie het EU-instituut MEDEA, wat daar al sinds de vroege zeventiger jaren aan werkt)
– een oprichting van een Europees leger, dat samen zal gaan werken met mediterrane/M.O. islamitische landen,
– een daaruit volgende ontbinding van de NAVO, zodat het militaire bondgenootschap van de EU met de USA vernietigd wordt
– een uit deze punten onvermijdelijk volgende wereldoorlog.
Te enerzijde de USA, Japan, UK, Canada, Australie, vrij Zuid-Amerika, mogelijk China, mogelijk niet-islamitisch voormalig Oostblok.
Te andere zijde de EU, gehele islamitische wereld, communistisch Zuid-Amerika, mogelijk China.
Een wereldoorlog waarbij o.a. Israel van de kaart geveegd zal worden, daar Amerika van alle kanten aangevallen zal worden en de islamieten ter plaatse hun kans hoogstwaarschijnlijk niet voorbij zullen laten gaan om hun Grote Droom te verwezenlijken.

En denk maar niet dat de Tommy’s, de Yanks en de Canadezen ons dan nog een keer komen bevrijden.

op 22 01 2007 at 09:17 schreef Elke:

Of ze moeten per se de kop van Kolonel Sayfuddin ("Zwaards des Geloofs") Azzouz -zoon van Samir Azzouz, legerleider en leider van de voormalige PvdA, dan PvdIA geheten- willen hebben. :-)

op 22 01 2007 at 12:47 schreef Benedictus:

Goed stuk Marijke. Probeer dit ook te plaatsen bij Opinio. Meer mensen moeten dit lezen.

Mogelijk kan immigratie uit Oost Europa wat tegenwicht brengen in de toekomst. Maar of dat een echte oplossing is?

Het kindertal is door o.a. de huidige huizenprijzen bij autochtonen niet te verhogen. Beiden moeten wel werken om het wonen te betalen. Kinderopvang mag dan gratis worden, maar ook politici weten dat het niet te realiseren is. Geen ruimte en geen begeleiding voorhanden.

Sociale huurhuizen gaat veelal naar Allochtonen die al meer kinderen hebben. Hoe zit het eigenlijk met het eigen huizenbezit van uitkeringsgerechtigde allochtonen in Marokko en Turkije? Daar hoor je niets meer van.

De sociale voorzieningen zullen in de toekomst geen stand kunnen houden. Dan zijn vooral de bejaarden zonder kinderen de klos.

op 22 01 2007 at 13:21 schreef Patrick:

@Elke:
Mohammed Rasoel heeft 17 jaar geleden al beschreven hoe de Ondergang van Nederland er uit gaat zien.
Tot nu toe zit ie er geloof ik nog niet naast.

America Alone staat ook nog op mijn alsmaar groeiende To-Read lijstje…

op 22 01 2007 at 13:40 schreef Bernadette:

Immigratie uit Oost-Europa?
Hmmm. Het zou me niet verbazen als De Denker door Bulgaren of Roemenen was gejat uit het Singer. En vernield, voor het brons.

op 22 01 2007 at 14:52 schreef Benedictus:

Waarschijnlijk wel Bernadette. Immigratie uit Oost Europa is eveneens een risico. Met de Polen in Nederland valt het allemaal wel mee. En ja, Bulgaren en Roemenen zullen "meeliften".

op 23 01 2007 at 01:26 schreef Rinus Duikersloot:

Christopher Hitchens bespreekt ook het boek in City Journal: Facing the Islamist Menace; Mark Steyn’s new book is a welcome wake-up call

op 23 01 2007 at 16:51 schreef Albert Heijnstein:

Ik denk dat onze joodse vriend Mark Steyn net iets te vroeg juicht bij de door hem aangekondigde teloorgang van Europa. Het kan wel zijn dat het CBS voorspelt dat anno 2050 1/3 van Nederland allochtoon zal zijn, in Amerika is dat allang het geval, maar daar zit Steyn klaarblijkelijk niet mee. Toestanden als in L.A., Detroit en Washington zijn in Europa nog ver te zoeken, crime rates zijn er vele malen hoger dan hier. Afgezien van Parijs, Londen en de Randstad is Europa als geheel nog steeds blanker dan Amerika ooit is geweest. Daar komt nog eens bij dat de opkomst van rechts in Europa godzijdank op korte termijn zal gaan zorgen voor tegenkrachten, die Amerika zal moeten ontberen. De neo-conservatieven (lees overwegend joodse neo-trotzkisten), waar Steyn ook toe behoort, zullen er waarschijnlijk in slagen om de VS om te toveren in een nieuwe totalitaire Sovjetunie, compleet met concentratiekampen, die reeds door Haliburton zijn gebouwd. De komende oorlog met Iran zal alles op scherp zetten en er voor zorgen dat Europa verder wegdrijft van de VS en samen met Rusland een niet al te politiek-correct bondgenootschap zal vormen (zie http://www.paris-berlin-moscou.org) in de geest van generaal de Gaulle.
Als Europa wil overleven dan zal het zich los moeten maken van valse profeten a la Steyn en de VS als geheel, de enige onvervalste planetaire bron van de giftige multicultuur (lees multiraciale samenleving).

op 23 01 2007 at 19:12 schreef dewanand:

ok, nu even serieus.
Ik publiceerde dit boek over de islam op 16 juni 2006. Iedereen zweeg mij dood, nova legde telefoon neer, volkskrant zweeg mij dood. Zwaar klote. Nu ben ik dus paria en verstoten.

Dit boek:

WEBpublication BOOK WART0213 / EPAGE 1 of 125
Koran: verbieden of Herschrijven?
De gids voor geweldloze deïslamisering

integraal gepubliceerd op kritisch podium dewanand
http://www.dewanand.nl

noot:

Wat willen jullie??? Ik als hindoe fundamentalist denk bijna 3400 maal complexer dan de gemiddelde blanke of moslim. Wij Hindoes hadden al 7000 jaar geleden een onvoorstelbare geavanceerde beschaving, vooral qua kennis, technologie, stedenbouwkunde, en mentale beschaving. Wij Hindoes hebben bijna 54 heilige boeken, en ja, de Sanskriet teksten erin zijn heel complex en hebben vele duizenden blanken verrast.

Nu heb ik ontdekt dat blanken en ongepigmenteerde menselijke rassen eigenlijk genetisch gehandicapt zijn en dit kan je duidelijk merken aan hun primitieve culturen en lage beschaving. Heel moeilijke zaak voor de toekomstige gepigmenteerde beschavingen.

What to do? Over vijftig jaar is zeker 70 procent van USA gepigmenteerd en blanken zijn daar dan een minderheid. What to do then???

NU al willen bijna 50 miljoen meiden uit Azie het liefst naaien met een blanke man en dit betekent een uitroeiing van het hele blanke ras, als men de grenzen voor deze geile meiden opengooit.

Ach zeg ik, gooi de grenzen wijd open voor geile vruchtbare zwarte aziatische en gekleurde meiden en laat hen maar flink uitnaaien met onze arme blanke mannen, om dit ras liefdevol uit te roeien.

Make love on earth, no war

Veel plezier,

dewanand
hindoe fundamentalist

op 24 01 2007 at 21:36 schreef Elise:

En als ik er 4 of 5 krijg, dan zal nederland als geheel er nog niet mee geholpen zijn, want de rest gaat gewoon voor 1/2/3

op 24 01 2007 at 22:20 schreef Paardestaart:

Over Rasoel gesproken: weet iemand waar hij uithangt?
Ik heb weleens geruchten over een tweede boek gehoord, maar daar kwam geen vervolg op
Het eerste boek was echt geweldig. Goed geschreven ook trouwens – ik heb me dood gelachen, toen ik het dan eindelijk las
Ik kan me niet voorstellen dat hij niets meer te melden heeft!
Rasoel, waar zit je?!

Hihihihihi..die náam!
Heel Nederland stond op zijn kop, en het duurde een hele tijd voordat iemand in de gaten had dat het gewoon de eerste woorden van de koran zijn; dat er echt nergens een meneer Rasoel bleek te wonen! :-)

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS