Home » Archief » De ideale vrouw


[15.05.2007]

De ideale vrouw

Dewanand

6010 (150k image)
Illustratie uit Dave Coopers Overbite.

In de media wordt elke dag opnieuw een zwaar geseksualiseerd beeld gepresenteerd van de ideale vrouw. De verleidelijke, sexy gevormde en superslanke vrouw staat dan altijd model voor de perfecte vrouw, geheel aangepast aan de verlangens en fantasieën van de koopkrachtige mannelijke middenklasse.

In feite wordt het vrouwzijn dan geheel verknipt tot een glimmend gedrukt plaatje, waaraan slechts drie procent van de meisjes kan voldoen. De media beseffen vaak niet dat zij het zelfbeeld van veel jonge meisjes zwaar aantasten en zorgen voor veel liefdesproblemen. Het volk wordt namelijk geïndoctrineerd door de propaganda van de kranten, tijdschriften en audiovisuele media en dit leidt bij sommigen tot een ziekelijk verlangen naar de ideale vrouw, die helaas slechts in de fantasieën van geraffineerde verkoopmanagers bestaat. De hoge verkoop- en kijkcijfers bewijzen echter dat er bij de overgrote meerderheid van de bevolking behoefte is aan deze gevisualiseerde fantasieën, wat niet verwonderlijk is.

Juist door ons vermogen om te fantaseren zijn wij in staat om te groeien en gezond te blijven. Een alleenstaande man die elke avond wilde fantasieën heeft over de ideale vrouw blijft hierdoor gezond en heeft minder behoefte om te vluchten voor de harde eenzame realiteit. De fantasie bevredigt immers zijn behoeften en redt hem elke avond uit de leegte van een koud bed.

Het is voor een doorgewinterde schrijver niet moeilijk om een paar honderd eisen neer te pennen waaraan de ideale vrouw moet voldoen. In elke cultuur, religie of traditie heeft men immers vele argumenten verzonnen om vrouwzijn zo aangenaam mogelijk te maken voor de mannen en de (dorps)gemeenschap. Dit toont aan dat men reeds duizenden jaren geleden wist dat vrouwen heel moeilijke wezens zijn en dat het beter is om dit vreemde geslacht stevig onder de duim te houden, in het belang van het voortbestaan van de eigen gemeenschap.

In de fantasie van veel mannen beschikt de ideale vrouw over mals, jong, sappig, nauw en romig vlees, met een haast paradijselijke smaak. Het is zelfs zo dat de meeste mannelijke religieuze fantasieën hierop zijn gebaseerd, wat niet verwonderlijk is, omdat mannen heel simpel denken over vrouwzijn. Feitelijk is de vrouw, als totaal wezen, te ingewikkeld voor de man en daarom reduceert hij haar tot een ideale eindtoestand, voorzien van allerlei simplificaties en eeuwigdurende lekkernijen.

Het is heel raar dat heel veel culturen en zelfs onze hele Westerse beschaving op deze reductie gebaseerd is en er zelfs in geslaagd is om de gesimplificeerde vrouw als massaproduct te produceren en te verhandelen. Ik durf hierom zelfs te stellen dat de handel in vrouwen eigenlijk al gelegaliseerd is in de Westerse wereld, want er wordt immers grof geld verdiend door de verkoop van de geïdealiseerde vrouwelijke dummy’s, die meestal als mooie, hersenloze objecten worden geportretteerd.

In theorie kan zelfs gesteld worden dat de overgrote meerderheid van de mannen liever kiest voor liefde met een zelf gekochte geïdealiseerde vrouw, want die is immers zelf gecreëerd. De echte reële vrouw van vlees, bloed en botten schijnt voor veel mannen ongeschikt te zijn voor echte liefde en wordt minder bemind dan haar virtueel gecreëerde versie. Het is heel gek dat veel mannen liefde bedrijven met een door henzelf gefantaseerde spookvrouw, maar niet de wettige mogelijkheid hebben om met haar te trouwen. Als dit laatste mogelijk was, dan zouden alle mannen nu wellicht getrouwd zijn, alle vrouwen ongehuwd, en dan was het huwelijk met een reële vrouw met uitgespekt vlees definitief afgeschaft. Hoe zou de mannenwereld er dan uitzien? Ook hierover kan nog duizenden jaren gefantaseerd worden.

Stichting Hindulife spant een kortgeding aan tegen Hindoeschrijver en onderzoeker Dewanand wegens een publicatie op zijn website Kritisch Podium Dewanand. Daarin vraagt Dewanand zich af of de subsidies die Hindulife ontvangt, niet onterecht zijn wegens het discriminatoire karakter van de organisatie. De rechtszitting is op 25 mei 2007 om 11 uur in het hoofdgerechtsgebouw te Den Haag.

Algemeen, 15.05.2007 @ 10:37

[Home]
 

21 Reacties

op 15 05 2007 at 14:43 schreef daniel:

Ik denk dat het een vergissing is om te beweren dat de ideale vrouw altijd ‘jong, sappig en mals’ moet zijn. Of blond haar en blauwe ogen moet hebben. Wel is het een feit dat de gevestigde media erg van deze cliché’s houden. Verbaast ben ik daar niet over, veel media mensen zijn ook van mening dat terroristen vrijheidstrijders zijn. Het feit dus dat men onrealistische idiote opvattingen heeft, of uit luiheid terugvalt op cliché’s, staat los de werkelijkheid. Mijn advies is ook om de gekkigheden van de media maar te laten voor wat ze zijn. Kijk liever op Internet, een medium wat veel democratischer is.

Je hoeft in google maar ‘lolita’ in te tikken om te kunnen concluderen dat veel mannen inderdaad een ongezonde fascinatie hebben met jonge meisjes. Maar net zo goed tik je ‘milf’ in, en tenzij je op de website van het Moro Islamic Liberation Front uitkomt, zie je dat evenzoveel (andere) mannen gek zijn op vrouwen van 30 jaar of ouder.

Het komt er op neer dat mannen nu eenmaal van mooie vrouwen houden. En of ze nou lang zijn, of klein, jong of oud, dik of dun, brunette of blond, slim of dom, dat verschilt allemaal van man tot man. Als die vrouwen maar vrouwlijk zijn. Jong en blond is inderdaad het meest populair, maar volgens mij alleen maar omdat we dat steeds voorgeschoteld krijgen. De gevestigde media werken volgens het princiepe van de grootste algemene deler, want die moeten hun product aan zoveel mogelijk mensen verkopen. Dus kies je iets wat een meerderheid leuk vindt. Jong en blond dus, maar ik denk niet dat die grootste algemene deler ook representatief is voor de verlangens van de meerderheid van de mannen. Zeker niet die van mij.

op 15 05 2007 at 15:35 schreef Caesar:

De ideale vrouw is een rijke, doofstomme, vrijgezelle nymphomane met een plat hoofd (voor je bierglas) en een eigen drankzaak…

Dit antwoord hoorde ik al in de jaren zeventig op de vraag wat nou de ideale vrouw is. Blijkbaar een discussie van alle tijden.
Dames van Nederland, nu niet meteen uit je vel springen; volgende keer zijn wij mannen weer aan de beurt.

op 15 05 2007 at 15:57 schreef Wampie:

Heren, fantaseer er maar lustig op los; dat kan niemand jullie ontnemen. Geniet ervan, want de werkelijkheid is hard genoeg. Eén ding kan ik verklappen: het is heerlijk om vrouw te zijn!

op 15 05 2007 at 19:34 schreef Lagonda:

Bijna net zo heerlijk als het is om man te zijn!

op 15 05 2007 at 20:19 schreef Peter Breedveld:

Filmpje!

op 15 05 2007 at 21:24 schreef Wampie:

Thanks for the show! Bowie is het summum, een soort Lagonda eigenlijk, qua manvrouwelijkheid. Maar exemplaren met één blauw en één bruin oog zijn dun gezaaid.

op 15 05 2007 at 22:54 schreef visarendje:

@Wampie

"Thanks for the show! Bowie is het summum, een soort Lagonda eigenlijk, qua manvrouwelijkheid. Maar exemplaren met één blauw en één bruin oog zijn dun gezaaid."

Maakt het jou ook niet nieuwsgierig naar de kleur van Lagonda’s ogen?

op 15 05 2007 at 23:41 schreef Lagonda:

Hihi, die kent ze al, als het goed is.

op 15 05 2007 at 23:48 schreef metatron:

De ideale vrouw bestaat. Ze is er. Hier of daar. Ik kom haar altijd wel eens ergens tegen. Laatst zag ik haar in Rome. In een van de trendy shopvia’s tussen het Palazza del Popolo en de Spaanse trappen. Blond. 1.78. Prachtige benen en een scandinavisch uiterlijk. Onmiskenbaar een model. Ze ging een dure dameskledingzaak binnen. Ik heb nog staan wachten. Helaas sleurde mijn vrouw mij mee. Ik moest nieuwe kleren, vond ze.

op 16 05 2007 at 08:00 schreef Wampie:

Metatron, met jouw scherpe oog (1 m. 78) mag je inderdaad een kenner genoemd worden van het vrouwelijk schoon.

op 17 05 2007 at 10:52 schreef Mark:

Misschien zijn mannen wel helemaal niet geinteresseerd in die vermeende complexiteit van de vrouw.

op 17 05 2007 at 12:06 schreef Wampie:

Gelijk hebben ze, Mark. Vrouwen hebben de neiging om misbruik te maken van hun oestrogeen. Een eerlijke regel vind ik dat vrouwen 3 dagen per maand straffeloos los mogen met hun hysterie: één dag vóór tot en met één dag na het begin van de menstruatie.

op 17 05 2007 at 13:06 schreef dewanand:

namaskaar Wampie,

vroeger gebruikte men de maankalenders, die volledig afgestemd waren op de oestrogeen spiegels van vrouwen. Bij volle maan werden vrouwen toen wel geinterneerd in menstruatie cellen, om hun hysterie te onderdrukken.

Met de huidige pil kan de hele cyclus van vrouwen zo geregeld worden dat zij allemaal op dezelfde dag menstrueren en dan allemaal de cel in mogen. Krijgen wij dan drie vrije dagen per maand zonder gevaarlijk en hysterisch vrouwenvolk op straat, met of zonder wapens.

Een menstruerende vrouw met een glazen vaas of pistool is echt levensgevaarlijk hoor.

je reacties zijn leuk.

groetjes,

Dewanand

ps
met biocad en bioimplantaten kan ook jij in de toekomst een ideale blanke meid op maat krijgen. Er is dus hoop voor mij. Mijn hindoegoden en godinnen hebben mij al een bruine hindoemeid op maat geschonken, na vele jaren boetedoening en lijden. Kan jij ook aan je duizenden Germaanse goden vragen hoor. Bidt eens vaker tot Thor, Wodan, Zeus en Freya.

op 17 05 2007 at 14:20 schreef Wampie:

Dewanand, ik vind jou ook steeds leuker.

Ik ben zelf een blauwogige roomblanke meid met rode blossen. Tegenpolen trekken elkaar aan.

op 17 05 2007 at 20:26 schreef dewanand:

Voor de goede orde. De bovenstaande tekst is een volledig citaat uit mijn onderstaande boek op het Kritisch Podium Dewanand, met lekker 40 hoofdstukken.

WEBpublication BOOK WART0200 / EPAGE 13 of 45
Liefde in het nieuwe millennium
Update van de Kamasutra
9. De ideale vrouw

leuk hoofdstuk is ook:
40. Appendix A:
Mislukte SPLETEN

hi wampie,
al die tijd dacht ik dat je een man bent. Nou, leuk, ik wil je persoonlijk ontmoeten, je bent uitgenodigd in mijn heilige grot in Delft door mij en mijn hindoevrouwtje (Soenita). Zelf ken ik alleen Hindoevrouwtjes en vind het inspirerend om nieuwe vrouwen van andere spirituele planeten te ontmoeten. Mail mij eens persoonlijk.

Ik werk nu aan het behoud van het raszuivere Germaanse ras, vanuit mijn religieuze overtuiging en ga hiervoor samenwerken met extreem rechtse organisaties in heel Europa, inclusief Servische nationalistische organisaties. Mijn motivatie hiervoor is niet moeilijk te raden, als je mijn tragisch verleden zou kennen.

tot ziens.

dewanand
waldo@wanadoo.nl
delft

ps
Als hindoefilosoof en denker is het materiele voor mij slechts maya en niet belangrijk. NIemand weet hoe hsij echt heette en wat hsij in werkelijkheid is.

nuttige leestip:
zie site werkgroep hagal, Germaanse culturele revival.
http://www.hagal.be/

op 18 05 2007 at 08:27 schreef Adolf Hilton:

Dit begint een raar gesprek te worden.

op 18 05 2007 at 08:55 schreef Ans:

Sneu lijkt me een beter woord

op 18 05 2007 at 10:02 schreef Wampie:

Sneu is voor zielige mensen, Ans.

op 18 05 2007 at 10:07 schreef Ans:

Exactly.

Maar Wamps; voel je niet aangesproken — je kan nou 1maal niet alles weten ;)

op 18 05 2007 at 10:08 schreef Peter Breedveld:

Die Ans, altijd het zonnetje in huis.

op 18 05 2007 at 11:38 schreef Ansje:

Ha, die Peter! Tsja jongen, je zou je nog verbazen ;) Bright and shiny hier, alive and kicking.

How ‘bout you?

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS