Home » Archief » Seksvragen aan Cocky: Kaal


[02.06.2007]

Seksvragen aan Cocky: Kaal

Cocky Cox

D-Prent_3 (161k image)
Illustratie: Fred de Heij

Dopje: Moslims en joden worden jong besneden, en in de VS lijkt het zelfs of jongens zonder voorhuid worden gebóren. Als vrouw ben ik natuurlijk blij dat ik niet uit Somalië kom en dat mijn genitaliën nog intact zijn. Maar ik vind het niet stoer dat mijn vriend niet onder het mes wil, want ik wil dat hij zich helemaal aan me blootgeeft. Hij is bang dat hij zich zonder voorhuid geen vent voelt en dat de seks dan niet meer smaakt. De lul.

Cocky Cox: Zonder voorhuid minder man(s)? Moslims en joden vieren hun besnijdenis als hét feest van mannelijkheid. Zij vinden onbesneden mannen juist geen echte kerels. Seks minder lekker? Daar denken de bezoekers van besnijdenisinfo.nl toch echt anders over. Op die site vind je trouwens ook fotodagboeken van vóór en na de besnijdenis. Van besnijden wordt je pik wel minder gevoelig. Daar staat tegenover dat het langer duurt voordat je klaarkomt. Nieuwsgierig hoe je jezelf in vier stappen kunt besnijden? Kijk hier.

Meer van Cocky en Fred op Divinaa.

Algemeen, 02.06.2007 @ 08:37

[Home]
 

13 Reacties

op 02 06 2007 at 22:40 schreef John:

Besnijdenis is waarschijnlijk de meest uitgeoefende en meest effectieve vorm van hersenspoeling die vandaag de dag grootschalig wordt uitgevoerd.
Het verminken van de intieme delen is zo ongeveer het meest ingrijpende waaraan je een jonge geest kan blootstellen.

op 02 06 2007 at 22:52 schreef John:

Als we dit toelaten kunnen we net zo goed elke andere vorm van misbruik of groepsdwang accepteren.

op 03 06 2007 at 20:20 schreef Lagonda:

Theo van Gogh dacht daar anders over:

Lof der besnijdenis

Het irritante aan Ayaan Hirsi Ali is dat ze meestal gelijk heeft; zo ook deze keer, over het besnijden van jongetjes. Als je niet wil dat het bij meisjes gebeurd, waarom zou de Overheid een verminking van de piemel dan wèl oogluikend toestaan?
Alle argumenten over ‘cultuur’ en ’traditie’ – afkomstig uit joodse, koptischchristelijke of islamitische kring – zijn flauwekul en dezelfde die gebruikt worden om het veel schadelijker besnijden van het vrouwelijk geslacht te verdedigen. Mijn zoon is nu dertien en ziet me aankomen. Maar er was ook geen haar op m’n hoofd die er over dacht om zijn lichaam niet te respecteren en hem ongevraagd het topje af te nemen toen ‘ie drie was. Mijn held Frits Barend was vierenveertig toen ‘ie – in het kader van ‘de beleving’ van zijn ‘joodse identiteit’ – alsnog tot besnijdenis besloot. Het werd een pijnlijke operatie die ook de toenmalige minnares van kleine Frits nog veel verdriet heeft bezorgd. Nu ja, als iemand zo onzeker is over zijn zogeheten ‘identiteit’ dat ‘ie in z’n penopauze nog het mes ter hand neemt om de eikel naar zijn vermeende wortels te doen buigen, tsja… zo’n zielenpoot verdient onze deelneming.
Zelf ben ik al ervaringsdeskundige van de geneugten der besnijdenis sinds m’n anderhalfste. Ik werd besneden op medische indicatie, dat wil zeggen, op aanraden van een arts die aan mijn ouders vertelde dat m’n pisbuis te nauw was. Van Hirsi Ali heb ik begrepen dat er nu volwassen mannen zijn die hun vaders en moeders alsnog willen aanklagen op grond van een dergelijke ingreep; waartoe is de wereld gekomen?
Mag ik hier nu eens zeggen: Bedankt, lieve ouders! En ook ‘ns op de voordelen wijzen? Toevallig dragen veel besneden mannen, net als ik-zei-de-gek, geen onderbroek, waardoor hun jodocus vrij door de Levi’s schuurt. Gevolg: een zekere ongevoeligheid bij de eikel die ervoor zorgt dat de besnedene zijn geval langer omhoog kan houden, want later klaar komt. Of hoe zeg je zoiets netjes;
‘meer impulsen nodig heeft’? Enfin, miljoenen vrouwen die te maken hebben met een Prins Praecox – dat wil zeggen, de gulle minnaar die na een halve minuut pompen al het vrouwtje volspuit met zijn kleverige souvenir – zullen me gelijk geven. Besneden verschaft men als man meer genot. Nu zult U misschien zeggen: "Ik acht het úitgesloten dat jij ook maar enig vagijn in enig land tot vervoering zoudt kunnen brengen." Deemoedig buig ik het hoofd. Maar zou ik U toch nog even mogen wijzen op mijn nobele ziel, en op de draagwijdte van mijn genotsknots – die ik als een matador gebogen door het leven tors – altijd op jacht om U, Mevrouw, ‘een gevoel van naderende zaligheid’ (Gerard Reve) te bezorgen. Honderdduizenden vrouwen lezen mij nu: Dames, besneden is toch véél lekkerder dan onbesneden?
Laat mij nu niet in de steek.

op 03 06 2007 at 20:36 schreef Rick de Bie:

http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/)/components/actueel/rtlnieuws/2004/10_oktober/03/binnenland/1003_bijsnijdenis_hirshi_ali_2315.xml

op 05 06 2007 at 12:26 schreef metatron:

Mijn Opa kreeg een besneden Peen op zijn 75 ste. Echter was het geen verjaardagskado. Ook geen jubileum presentje. Bittere noodzaak. Hij zat tot op zijn sterfdag wat ongemakkelijk in zijn stoel te schuiven. Hij had er last van. Zijn hele leven een voorhuid en dan de laatste 8 jaar ligt er dan een rode en geirriteerd kop in je te grote witte katoenen onderbroek te druppen. Arme ziel.

op 06 06 2007 at 10:48 schreef daniel:

Als besnijdenis ‘zo ongeveer het meest ingrijpende [is] waaraan je een jonge geest kan blootstellen’, hoe komt het dan dat mannenbesnijdenis mentaal geen enkel probleem oplevert en fisiek alleen maar voordelen? Waarom zijn er geen mannen die hun voorhuid terug willen?

Waarom hebben we geen besneden-mannen syndroom? Waarom klagen mensen hun ouders niet aan?

Als er nou, zoals bij vrouwenbesnijdenis, nadelen aan kleefden dan zou het verboden moeten worden. Maar er zitten geen nadelen aan, en dáár moet de grens liggen.

Want is een religeus gebruik slecht omdat het een religeus gebruik is, of omdat mensen er onder lijden?

Ik denk het laatste en ik denk dat als we te maken hebben met het eerste we de zaak moeten tolereren.

op 06 06 2007 at 14:37 schreef metatron:

Daniel:

Vooropgesteld, het zal me een wordt wezen of iemand met een ontvelde snikkel door het leven gaat. Ieder zijn meug. Echter is er in The ustates of knigts een clubje opgericht van mannen die zich beklagen over hun blote eikel. Er is zelfs al sprake van voorhuidreparaties. Je kweekt een velletje door de resterende huid helemaal naar voren te trekken, goed intapen en maar wachten.
Amerikaanse mannen werden tot het begin van de 20-ste eeuw besneden vanuit hygienisch oogpunt. Momenteel is nog 55% besneden van de overwegend white male population. De lol is er schijnbaar toch vanaf aan het gaan. Het hygieneverhaal is ‘Out’. Bovendien, als de natuur het had gewild dat we geen capuchon over het kleine kopje zouden dragen, dan hadden we wel eentje zonder muts gekregen.

op 06 06 2007 at 23:49 schreef Laila:

Ergens kan ik mij gezien de tijd dat dit zijn oorsprong heeft gevonden er wel iets bij voorstellen.Men sprong nog niet al te kwistig met water om voor de persoonlijke hygiene.
In tegenstelling tot circumcisie van de vrouwelijke geslachtsdelen.Dat heeft niets met hygiene te maken maar alles met het onderdrukken en intoom houden van de vrouwelijke sexualiteit.
Daar komen vrouwen juist door te overlijden omdat het onder zeer erbarmelijke omstandigheden plaats vindt en als ze later weer opengereten worden zorgt dit wederom voor een levensbedreigende situatie.
Bovendien heb ik zelden een besneden man horen klagen dat zijn genot in de kiem gesmoord is door zijn besnijdenis.Deze mannen lijken er trots op te zijn.
De fysieke en geestelijke schade van een besneden vrouw is barbaars en onomkeerbaar.

Terwijl hier in het Westen ,waar men gruwelt van deze barbaarse praktijken, de huidige chirurgische ingrepen ook voor een ontwikkeling hebben geleid tot een aangepaste circumcisie om sexueel ‘aantrekkelijker’ te zijn voor het andere geslacht.
Het is minder pijnlijk en niet levensbedreigend het kan m.b.v. laser waardoor rafelige randjes en lelijke kelloidvorming uitblijven, er wordt welliswaar onder betere omstandigheden geopereerd en last but not least geheel vrijwillig….ik bedoel maar hoe gek kun je zijn.

op 08 06 2007 at 12:22 schreef daniel:

Het is toch zo simpel. Als het geen schadelijke gevolgen heeft en wel allerlei voordeeltjes (verminderd de kans op baarmoederhalskanker, verminderd de kans op hiv infectie, en voelt ook nog lekkerder) dan is er dus niks aan de hand. Je kunt het er over hebben of het wel of niet verplicht moet zijn. Tuurlijk kun je dat. Maar dramatische woorden te gebruiken?

Laila slaat de spijker op z’n kop. Vrouwenbesnijdenis is verminking, het ontneent vrouwen sexueel genot. Kan je niet goedpraten, einde. Geen discussie over mogelijk. Moeten we ook niet gaan vergelijken of samen gooien met iets waar (bijna) niemand zich aan stoort. Want daar bereik je maar 2 dingen mee:

1) Als je alle vormen van besnijdenis wilt verbieden mislukt dat.

2) Vrouwenbesnijdenis zal dan blijven bestaan.

Goed plan.

op 10 06 2007 at 10:13 schreef Rick de Bie:

De beste methode om de kans op hiv of andere soa te verminderen is om bij geboorte de hele penis maar gelijk weg te snijden. Of zouden we gewoon jongens al vroeg moeten leren om ook de eikel even onder de douche te houden?

op 10 06 2007 at 16:21 schreef Cor:

Beste Daniel,

Jongetjes worden onherstelbaar besneden door joden en moslims, niet omdat ze later lekker kunnen neuken of minder infectiegevaar lopen, maar omdat hun ouders een religieuze traditie volgen. Dat is bij meisjesbesnijdenis ook het geval.

Het besnijden van minderjarigen zonder medische noodzaak wordt slechts geaccepteerd vanwege religieuze motivatie – en of het nu jongetjes of meiden zijn, het blijft kindermishandeling.

Onder verwijzing naar religieuze motieven kun je in Nederland wel heel veel doen, wat aan niet-boekgelovigen verboden is, zelf dat idiote, misselijkmakende en perverse afsnijden van kinderdelen. De Nederlandse Overheid subsidieert zelfs besnijdenisklinieken! Dat is meer dan achterlijk – het is pervers.

Jongensbesnijdenis is buiten Nederland wel degelijk onderwerp van een fel en emotioneel debat.
Het is voor enorme aantallen onschuldige, kwetsbare jongetjes een groot ongeluk dat Ayaan uit Nederland werd verjaagd, voordat zij er in geslaagd was het debat goed op de agenda te zetten over deze meer dan achterlijke, primitieve, bijgelovige, duivelse, massale, irreversibele en zelfs uit collectieve middelen gefinancierde verminking.

Het wordt tijd dat je deze documentaire eens bekijkt, Daniel, want je bent slecht ingevoerd in het onderwerp:

http://www.vpro.nl/programma/geluk/afleveringen/22634573/

op 11 06 2007 at 13:40 schreef Cor:

Overigens is het zonder medische indicatie besnijden van minderjarige jongetjes bij wet toegestaan als men zich op een erkende boekreligie beroept, maar is het besnijden en couperen van dieren zonder medische indicatie al verboden sinds 2001.

De wet beschermt onze honden en paarden beter tegen mutilatie, dan onze mensenkinderen.

op 15 06 2007 at 18:51 schreef alfred:

Hoe is het mogelijk dat honden niet meer "besneden" (oren staart) mogen worden en mensen kinderen wel. Iemand die me dat kan uitleggen misschien?

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS