Home » Archief » Seks met Cocky


[15.06.2007]

Seks met Cocky

Cocky Cox

D-Prent_2a (202k image)
Illustratie: Fred de Heij

Ik ben dol op dolfijnen, een van de weinige wilde diersoorten die zelf het gezelschap van mensen opzoeken. Ik ga vaak naar het dolfinarium en masturbeer thuis bij posters van deze unieke wezens. Pijn zou ik ze nooit willen doen. Vandaar mijn vraag: houden dolfijnen van seks met mensen?
Potvis

Het antwoord is volmondig ‘ja’. Daarover kun je alles lezen op de website van een Amerikaanse dolfijnminnaar die precies weten wat deze vetkleppen lekker vinden.

Les 1: behandel dolfijnen met het respect van een liefhebbende echtgeno(o)t(e).

Les 2: laat je nooit anaal nemen; de erectie van een dolfijn is 25 tot 35 centimeter lang en erg gespierd. Pas ook op voor de zeer krachtige spermastraal.

Les 3: laat de dolfijn het initiatief nemen en houden.

Les 4: Doe geen vluggertje, maar breng na afloop altijd nog wat tijd met hem/haar door om te knuffelen, praten en je liefde te tonen.

De dolfijnenfluisteraar beschrijft tot in detail hoe je kunt zien of een dolfijn seksueel opgewonden is. Je kunt raden dat het bij een mannetje niet erg moeilijk is vanwege zijn dol fijne erectie van bijna een halve meter lang. Enjoy!

Meer van Cocky en Fred op Divinaa.

Algemeen, 15.06.2007 @ 07:12

[Home]
 

29 Reacties

op 15 06 2007 at 09:14 schreef Lagonda:

Leuke link. Ene meneer DragonWolfe Dolphin rukt graag dolfijnen af. Ik raad een frontale lobotomie aan.

op 15 06 2007 at 10:26 schreef metatron:

Nou breekt me de klomp! Sta ik gisteren een schilderij te maken van een pikante circusdame in een revueachtige setting met een hoepel in haar hand waar een dolfijn doorheen springt in een kinderbadje. krijg ik ineens erotische waanideeën over sex met een dolfijn en dan lees ik nu dit. T’is me wat! Heet dit nu een deux chevaux?

op 15 06 2007 at 10:29 schreef Johnny:

Haha! Dit is het leukste artikel op FN sinds tijden!

"I do not expect to have sex with the dolphins every time I visit them; I am not that sort of person. I spend time with them because they are a relaxing and stabilizing source of peace in an otherwise hectic and unbalanced lifestyle. So it came as a pleasant surprise when this 7-year-old dolphin began to engage in sex-play with me."

op 15 06 2007 at 11:58 schreef daniel:

Ik hoop dat dit niet racistisch klinkt, maar doe het met je eigen soort.

Ik zag een keer een documentaire over dolfijnen, en daar werd verteld dat ze naast de mens de enige dieren zijn die het voor hun plezier doen. Bovendien zijn ze heel erg intelligent.

Ik vraag me af of dat iets met elkaar te maken heeft. Er zijn genoeg mensen op deze planeet die niet slim genoeg zijn om tot de conclusie te komen dat je van elkaar mag genieten, en besloten hebben dat ze niets meer zijn dan reproductie machines.

Gooi die mensen maar in een vat met dolfijnen, dan bewonder ik de bikini-dames wel.

op 15 06 2007 at 12:32 schreef Cocky:

Maar Daniel, al die mensen die spirituele troost zoeken bij de dolfijnen en daarvoor hun sandalen en geitenwollen sokken achterlaten op de rand van het bassin, mogen die het ook alleen met soortgenoten doen? Wie vangt al die tranen op?

op 15 06 2007 at 12:41 schreef Cocky:

Deze illustratie stond eerder in wijlen ‘Penthouse ComiX’. De uitgever vertelde me dat het betreffende nummer nog net niet uit de schappen hoefde te worden verwijderd op last van de distributeur. In plaats daarvan kreeg hij een ‘laatste waarschuwing’. Pain in the ass: sex met dieren. Ook getékende afbeeldingen waren blijkbaar als verbod opgenomen in het protocol. Satire? Nooit van gehoord. Vast te ‘high brow’. De uitgever van ‘Seventeen’ heeft daar geen last van.

op 15 06 2007 at 12:44 schreef Anssssje:

Maar Daniel, je zegt het zelf; dolfijnen zijn naast de mens, de enige dieren die het voor de lol doen en bovendien intelligent. Bijna wel soortgenoten dus. Moet dan toch kunnen, zolang het met wederzijdse instemming gaat?

op 15 06 2007 at 13:15 schreef daniel:

Doe wat je niet laten kunt, veel plezier.

op 15 06 2007 at 13:22 schreef Anssssje:

Ik doe zéker wat ik niet laten kan, thanks :) Alleen val ik niet zo op dieren. Wél op ass-holes maar da’s een ander verhaal. Gelukkig kom ik toch altijd weer bij m’n verstand, ken ff duren, maar uiteindelijk….. komt ’t goed..

Voordeel van een dier is dan weer dat ze niet kunnen praten, althans niet in mensentaal. Scheelt een hoop gezeik-na-de-sex.

op 15 06 2007 at 13:40 schreef loesje:

Wat volwassen mensen met elkaars toestemming qua sex uitvreten zal me een zorg zijn. Maar van kinderen, dieren en andere wilsonbekwamen blijf je wat mij betreft gewoon af!!

op 15 06 2007 at 13:54 schreef Wampie:

Probeer een loopse hond maar eens van je af te houden, Loesje.

op 15 06 2007 at 14:02 schreef Cor:

Inderdaad, Wampie, veel viervoeters zijn zwaar oversekst en polymorf pervers.

Maar als oom agent ziet dat Fikkie op je been rijdt, stopt ‘ie je in het gevang. Is zwaar verboden. Hebben we te danken aan ons gggristensoosjale kabinet, dat zijn prioriteiten zo goed kent.

op 15 06 2007 at 14:29 schreef daniel:

@Cor

Zit me niet echt dwars, moet ik zeggen. Heb je gehoord van die Pony die meer dan 20 keer verkracht werd? Dat was een pony van een meisje van een jaar of 12. Hoe leg je zoiets aan je 12 jarige dochter uit?

@Anssssje

You lie down with dogs, you wake up with fleas.

Vrouwen die op klootzakken vallen, ik verbaas me er al een heel leven over. Ben ik jaloers? No doubt about it. Ben ik dan zo’n goeierik, nee dat ook weer niet. Misschien dat in jouw geval een dolfijn toch de betere optie is.

op 15 06 2007 at 14:36 schreef Lagonda:

Nah, ik doe dat soort ingrepen gewoon zelf.

op 15 06 2007 at 14:36 schreef Wampie:

Wat je zegt, Cor. Menig meisje heeft haar eerste heimelijke seksuele ervaring met de hond van de buren. Alleen het voorspel, hè. Als het een lief dier is, is daar niks mis mee. Zolang de buurtjes zelf maar met vakantie zijn.

P.S. Ik dacht al: als ik over honden en seks begin, vind ik in Cor mijn maatje. Maar pas op, anders stuurt Lagonda een hersenchirurg op je af.

op 15 06 2007 at 14:39 schreef Wampie:

Een fetisj?

op 15 06 2007 at 14:47 schreef Wampie:

Die kom je in doktersromannetjes niet vaak tegen.

op 15 06 2007 at 14:53 schreef Anssssje:

Nee joh Daniel, Tis de kunst ze tijdig te herkennen en adequaat te handelen. Klootzakken zijn eigenlijk maar voor 1 ding goed en ín 1 ding goed (genoeg) dus na gebruik weggooien.

Dat op zich is al erg dol fijn.

op 15 06 2007 at 15:16 schreef vander F:

Niet te geloven, bloedserieus geilneven met dolfijnen.
Trouwens,’A male can come as far as 14 feet’ is toch niet zo schokkend ver?
Wat is het, een 4,5 meter.

Hier voor de kust hebben we alleen maar bruinvissen, die zijn vast weer te klein, en ze zijn ook niet zo aanrakerig.
Zou die vent dan stiekem in Dolfinaria een Dol-fijn-vluggertje scoren?

op 15 06 2007 at 15:18 schreef daniel:

Lagona, wat goed!

Mag ik dan bij jou dan een lobotomie bestellen?

Niet vanwege de beesten, zo erg is het niet. Maar omdat ik te veel denk en niet eens zo diep. Mannen die niet nadenken zijn altijd gelukkig, en hebben bovendien altijd een leuke vriendin. Dus hak maar los.

op 15 06 2007 at 15:49 schreef Wampie:

Lagonda, doe je ook aan plastische chirurgie?

op 15 06 2007 at 15:54 schreef Lagonda:

@daniel: Nah, je kunt zelf een boel zelf doen met een paar flessen whisky per dag. Of schedeltrepanatie met een appelboor.

@wampie: Nee, helaas. Dat was de droomwens van mijn moeder geweest.

op 15 06 2007 at 16:28 schreef Cor:

Daniel, ik heb zelfs met die ezel gesproken en zij vertelde me dat ze erg ongelukkig is nu haar geheime romance is uitgelekt. Ze mist de nachtelijke avontuurtjes.
Veel dieren kunnen slechts recreatieve seks hebben, wanneer de mens ze een handje helpt, weet je.

In Nederland wordt vreemd met dieren omgegaan. Ze worden massaal gekweld in onder meer de bio-industrie, maar een hond die helemaal omhoog zit aftrekken of een krolse poezeklit beroeren wordt verboden. Nu heb ik geen behoefte aan seks met dieren, maar goede argumantatie voor zo’n verbod heb ik nooit gehoord.
Het is overigens al lang verboden dat mensen aan andermans dieren komen zonder toestemming van de eigenaar van het dier. Extra wetgeving is slechts in het vorodeel van collectivistisch ingestelde machtspolitici.

In dit land mogen pas geboren biggetjes niet onverdoofd worden gecastreerd, maar subsidieert de overheid het onverdoofd afsnijden van de voorhuis van pasgeboren jongetjes in islamitische besnijdenisklinieken.
Vind je dat ook niet absurd?

op 15 06 2007 at 19:13 schreef vander F:

Ik ben er overigens van overtuigd dat dit een reuze Taboe is,
en denk niet dat mensen gauw publiekelijk bekend maken dat ze met een of ander dier erotische ervaringen hebben gehad.

Wat statistisch gezien het huisdieren areaal in Nederland toch regelmatig moet voorkomen.

op 15 06 2007 at 21:09 schreef loesje:

Beste Wampie,
Tja het is inderdaad lastig een loopse hond van je af te houden maar het kan wel hoor. De eigenaar van de hond die mijn been wilde gaan berijden terwijl ik op visite was pakte hem gewoon bij z`n halsband en zette hem gewoon even in de gang. Kletst toch een stuk plezieriger zonder dat gehijg ertussendoor;-)

op 15 06 2007 at 21:31 schreef Wampie:

Loesje, zo’n hond moet natuurlijk wel weten wanneer jij tijd voor hem hebt.

op 16 06 2007 at 14:50 schreef loesje:

Misschien is deze discussie hier een grote hoax. Misschien ben ik wel te burgerlijk. Misschien ben niet in staat ironie te begrijpen. Misschien heb ik geen humor. Misschien ben ik wel gewoon dom. Het zal me mijn reet roesten.
Wat mij betreft zijn lieden die een ongelijkwaardige sexpartner kiezen, kinderen, mensen met bijv. een verstandelijke handicap en dieren, kortom zij die zich niet verbaal of anderszins kunnen verweren, laffe gedegenereerden.

op 17 06 2007 at 14:44 schreef Cor:

Wat je zegt, Loes, en je vergeet nog de gevaarlijksten: mannen die een vrouw nemen.

op 17 06 2007 at 14:44 schreef Cor:

Wat je zegt, Loes, en je vergeet nog de gevaarlijksten: mannen die een vrouw nemen. Of was het nou andersom?

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS