Home » Archief » Tolerantie


[03.01.2008]

Tolerantie

Willem de Zwijger

Pinup4 (22k image)

Kijk nou toch. Ze bestaan, en ze kunnen het ook nog:

Fouad Sidali Samenwerkingsverband van Marokkanen in Nederland
Mohamed Said Al-Toraihi Overkoepelende Shiitische Vereniging
Yusuf Altuntas en Driss Boujoufi Contactorgaan Moslims en Overheid
Yahia Bouyafa Contact Groep Islam
Fikri Demirtas Stichting Islamitisch Centrum Nederland
Mohamed Echarrouti Unie van Marokkaanse Moslimorganisaties In Nederland
Oner Hamurcu Milli Gorus Noord-Nederland
Abdelmajid Khairoun Nederlandse Moslim Raad
R. M. Kasiem World Islamic Mission Nederland
Mohamed Rabbae ‘Eén land, éen samenleving’
Ahmet Taskan Federatie van Turkse Ondernemers in Nederland
Ayhan Tonca Turkse Islamitische Federatie
Arif Yakisir Islamitische Stichting Nederland
Mehmet Yaramis Nederlandse Islamitische Federatie
Aissa Zanzen Raad van Marokkaanse Moskeeën
Mohamed Sini ‘Islam & Burgerschap’

Zij allen weten op de kortst mogelijke termijn hun adhesie te betuigen aan dat ontroerend respectvolle, voor tolerantie pleitend initiatief van Doekle en de zijnen:

“Het initiatief ‘benoemen en bouwen’ spreekt ons als minderheden zeer aan. Ook wij sluiten ons aan bij de gedachte om problemen aan te pakken, te benoemen en vervolgens over te gaan tot het bouwen aan een waardige en tolerante samenleving. (…) Etnische minderheden hebben de plicht om ook op te komen voor andere minderheden: joden, moslims, andersdenkenden. Samen staan we sterk tegen vormen van extremisme. Die is ook tegen verloedering en intolerantie.”

Joden, moslims, andersdenkenden.

Waar zijn de homo’s? Als het gezelschap explicitiet zijn steun aan de rechten van homoseksuelen had ondersteund, dat wil zeggen het woord zelf – the love that dares not speak its name – had durven opschrijven, had deze verklaring nog iets van een bite gehad. En daarvan hadden we graag de diverse Saoedische en aanverwante geldschieters op de hoogte gesteld: ‘Dutch muslim organisations support the rights of homosexuals. Yes!

En waar was dit illustere gezelschap op 11 september, of toen van Gogh werd vermoord, toen Hirsi Ali door Cheppih tot afvallige werd verklaard en direct daarna de doodsbedreigingen begonnen, toen ze het land werd uitgejaagd en toen ze vogelvrij werd verklaard, en daarna opnieuw, ditmaal door Balkenende persoonlijk, het land werd uitgezet? Waar waren ze toen zij, en Verdonk, en Wilders, en Ellian, en bij tijd en wijle Cohen en Aboutaleb van Rijkswege persoonsbeveiliging nodig bleken te hebben. Waar waren ze toen Ehsan Jami in elkaar werd geslagen en hetzelfde lot onderging?

En waar waren deze pleitbezorgers van tolerantie toen het werk van Sooreh Hera door de Quisling van het Haags Gemeentemuseum van de muur werd gehaald? Waar was ondertekenaar Ayhan Tonca, toen het ging om het recht van de Deense cartoonisten op vrijheid van meningsuiting? (“Onacceptabel”, vond hij de tekeningen.)

Deze prachtige verzameling toleranten heeft zijn kans gehad, op het moment dat er toe deed: als het ‘Samenwerkingsverband van Marokkanen in Nederland’ tot en met ‘Islam en Burgerschap’ op de avond van 2 november 2004 op de Dam had gestaan met dat ene spandoek – “Uw vrijheid is de onze” – hadden we allemaal tranen in de ogen gehad.

Het ontbrak.

Willem de Zwijger is ‘de stem van politiek incorrect links’. Hij rijdt een poenige SUV.

Algemeen, 03.01.2008 @ 11:01

[Home]
 

18 Reacties

op 03 01 2008 at 11:37 schreef Niek:

Inderdaad Willem. Je hebt gelijk met je kanttekeningen. Toch wil ik een kleine kanttekening maken :-)

Hirsi Ali werd mede weggejaagd door haar "keurige" buren in een "keurig" appartementencomplex. Zij werd daarna op aangeven van kamerlid Nawijn door Rita Verdonk bijna gedenaturaliseerd. Sindsdien stel ik Nawijn, Verdonk en mening "keurige" appartementenbewoner gelijk aan het gajes dat de door jouw genoemde oproep heeft ondertekend.

Overigens zijn die ondertekenaars weer dezelfden. Deze beroepsallochtonen zijn door niemand gekozen en vertegenwoordigen hooguit die politici die deze lui ruimhartig van subsidies voorzien. Dat zij namens "de" moslims in Nederland spreken waag ik te betwijfelen.

op 03 01 2008 at 11:47 schreef Gerechtigheid..:

Jaag die moslims het land uit.(met Doekel)

Meer is niet nodig om de rust in Nederland te laten terug keren.

op 03 01 2008 at 13:01 schreef Peter:

Types als Gerechtigheid vormen de stok waar types als Doekle ons mee om de oren kunnen slaan.

op 03 01 2008 at 13:13 schreef Hosseyn:

Precies Niek, de Tjeppies en de Eddouadies zie je hier niet. Het doet vooral denken aan de ‘luie straatmuzikant’ van Hans Teeuwen: "Lalala lala… geld?"

op 03 01 2008 at 14:24 schreef ygdrasil:

Juist ! waar zijn ze om te strijden tegen degenen die hun geloof het zwaarst beledigen=de fundamentalisten !? bij de baard van allah !

op 03 01 2008 at 14:36 schreef cynicus:

Andersdenkenden? Moet ik hier uit opmaken dat de ondertekenaars denken? Die gasten laten toch voor zich denken? Meteen al drie vragen in het nieuwe jaar.

op 03 01 2008 at 16:31 schreef Tofuburger:

Het is opvallend dat deze vertegenwoordigers van m.n. moslimorganisaties niets melden over de onverdraagzaamheid die uit het belijden van de Islam voortkomt. Terwijl dat vaak het onderwerp is van de kritiek op "harde toon", waar men zich nu tegen keert. Het kan niet de bedoeling zijn dat de toon gematigd wordt door het onderwerp maar niet meer te noemen. Deze organsiaties vinden voor een deel dat speciaaal daarvoor de vrijheid van meningsuiting moet worden beperkt. Het debat houdt dan snel op en er wordt helemaal niets meer benoemd, want dat is mogelijk beledigend.

op 03 01 2008 at 17:11 schreef filantroop:

Ach, aan Ayhan Tonca bewaar ik nog aangename herinneringen. Enkele jaren terug mocht hij zonder tegenspraak in Nova opmerken dat zijn ouders Nederland opgebouwd hebben.
Ontwikkelingshulp dus. Ik herinner me van voor 1960 nog de steppen, toendra’s en uitgestrekte zandvlakten die door de familie Tonca gelukkig van woningen en infrastructuur voorzien zijn.
Vandaar dat Doekle ook vindt dat we voor ze op onze knieën moeten uit dankbaarheid. Onze dames voor hoer moeten laten uitmaken. Hier en daar wat dissidenten met de dood moeten laten bedreigen. En de nog resterende familie in de buitengebieden naar hier moeten laten komen voor nog meer ontwikkelingshulp in onze gewesten.
Is het geen tijd voor een lintjesregen voor de familie Tonca?

op 03 01 2008 at 17:25 schreef Benedictus:

Alles wat oproept tot een betere samenleving juich ik toe, alleen met de daaraan verplichtende DADEN. Dus ook een leefbaar Nederland voor de mensen in de prachtwijken van Vogelaar en niet alleen in de omgeving van de villa’s van de ondertekenaars van Doeke’s manifest!

Bovendien ben ik van mening, dat Trouw dit niet op de voorpagina had moeten zetten. Een krant moet waken voor z’n onafhankelijkheid. Nu zal ik bij de mening van Trouw toch steeds denken aan de voorkeur van Trouw voor de lijst van Doeke. In feite heeft Trouw een keuze gemaakt voor een bepaalde groep.

op 03 01 2008 at 19:34 schreef B.Baroeg:

Leuk naslagwerk voor degenen die altijd het vaakst zeuren over "respect" en "tolerantie" zonder dat de betekenis van die begrippen wordt begrepen.
http://tinyurl.com/2whlun
(inclusief complete handleiding/TAQIYYA, bedoeld voor degenen die het nog steeds niet doorhebben)
Want de bekende kruik gaat zolang te water…

op 04 01 2008 at 03:29 schreef Sikbock:

@ baroeg: die link van jou: fijn dat je een zo overzichtelijk wereldbeeld hebt?

op 04 01 2008 at 06:46 schreef Paardestaart:

In feite heeft Trouw een keuze gemaakt voor een bepaalde groep

Dat was na het aantreden van de nieuwe hoofdredacteur al vrij snel duidelijk. De man is zelf ook een soort Doekje.
Trouw is door zijn toedoen weer een onverdraaglijk-idiotarian krant geworden van de ggristelijke variant.

op 04 01 2008 at 09:24 schreef Niek:

@baroeg

Op diverse blogs wordt deze PDF-spam ons al opgedrongen. Maak toch tenminste duidelijk in de link dat het om een groot PDF bestand gaat dat direct wordt gedownload en geopend. Dan zijn mensen tenminste gewaarschuwd.

Verder, de oproep in Trouw, en met name de ondertekening door tout gesubsidieerd en berpoepsallochtoons Nederland, kun je zien als een zwanenzang. Een laatste rochel van een tot verdwijnen genoemde klasse.

op 04 01 2008 at 18:30 schreef Tjerk:

WDZ (…) Etnische minderheden hebben de plicht om ook op te komen voor andere minderheden: joden, moslims, andersdenkenden. Samen staan we sterk tegen vormen van extremisme. Die is ook tegen verloedering en intolerantie."

Joden, moslims, andersdenkenden.

Waar zijn de homo’s? Als het gezelschap explicitiet zijn steun aan de rechten van homoseksuelen had ondersteund, dat wil zeggen het woord zelf – the love that dares not speak its name – had durven opschrijven, had deze verklaring nog iets van een bite gehad. En daarvan hadden we graag de diverse Saoedische en aanverwante geldschieters op de hoogte gesteld: ‘Dutch muslim organisations support the rights of homosexuals. Yes!

Het COC heeft dat ook opgemerkt en de moslimorganisaties de handschoen toegeworpen.

op 04 01 2008 at 19:04 schreef Paardestaart:

Sjongejonge…Het begint op een soort bezigheidstherapie te lijken, die integratie

op 04 01 2008 at 22:21 schreef Sabian:

"Waar zijn de homo’s? Als het gezelschap explicitiet zijn steun aan de rechten van homoseksuelen had ondersteund, dat wil zeggen het woord zelf – the love that dares not speak its name – had durven opschrijven, had deze verklaring nog iets van een bite gehad."

En de gehandicapten? Waar zijn de gehandicapten??????….horen ze er soms niet meer bij??????…of zijn ze pas weer zielig als Wilders de rolstoel wil verbieden…

op 05 01 2008 at 05:50 schreef Vakantieman:

@Niek: die PDF-file is bij lange na niet zo erg alswel het opdringen van een vrouwvijandige ideologie, die we in dit land dagelijks door de strot geduwd krijgen.
Ik vind overigens de tekst van die file zeer helder!
De uitleg over taqiyya is aan deze kant in de smaak gevallen: alle islamitische leugens en propaganda zijn nu in één klap inzichtelijk geworden.
Kan T.Joustra van de NTCb een vette punt aan zuigen.
Tip: de Azijnbode maakt vandaag melding van het feit dat Maleisië het gebruik van Allah door niet-moslims wil verbieden.
Ik zie een bepaalde bui hier ook al hangen en de eersten die ongetwijfeld zullen toegeven zijn D.Terpstra en J.Cohen.
http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=5113
Goed weekend.

op 06 01 2008 at 01:19 schreef J.Nikkelsen:

Kijk uit voor de volgende club: dit zijn de figuren, gelieerd aan die club die in de Haagse gemeenteraad zit, die ons straks gaan proberen langs "islamdemocratische weg" de sharia door de strot te persen!
Als er iets in deze wereld is dat we kunnen beschouwen als een contradictio in terminis, dan is het wel islam en democratie.
http://www.islamitischdemocratischepartij.org
Hun IP 20810918162 geeft geen uitsluitsel.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS