Home » Archief » Paradijs


[26.01.2008]

Paradijs

Dewanand

rood_jan2008_07 (19k image)
Illustratie: Robi Roboter

Hallo, allochtoon in Nederland. Ik ben van plan om in de nabije toekomst weg te gaan uit Nederland, omdat het hier zo hard, kil, koud, hatelijk en onleefbaar is. Wist je dat het zelfmoordcijfer onder allochtonen en Surinamers in Nederland bijna zestig procent hoger is dan onder de ‘blanken’? Dit komt omdat allochtonen niet gelukkig zijn in dit land en elke dag gediscrimineerd worden.

Veel allochtonen lijden aan hartkwalen, diabetes (suikerziekte), rugziekten, psychische stoornissen, zijn al gek, of voelen zich gewoon niet goed door de dagelijkse ellende hier. Het klimaat en het weer in Nederland maken je toch ook goed ziek en gestoord, en verlagen je levensgenot. Voel jij je niet elke dag als een soort rat in de val in je eigen betonnen hokje, of moet ik zeggen gevangenis, in dit land. Heb jij niet zelf genoeg van het leven in Nederland, net als ik?

Wist je dat het racisme, vreemdelingenhaat, moslimhaat, jodenhaat, xenofobie, nazisme en geweld tegen allochtonen nu vreselijk toegenomen is? De Nederlandse regering is bang om alle cijfers bekend te maken en registreert niet alle racistische problemen en vechtpartijen meer. Er is nu zoveel rassendiscriminatie en geweld in Nederland, dat ik eigenlijk al gisteren weg wilde gaan. Jij toch ook? Wat doen wij toch in Nederland. O ja, ik ben ook allochtoon hoor, een doodgewone hindoestaan, die zo in je buurt kan wonen hoor.

Ik ken zoveel allochtonen die aan zelfmoord denken of die psychische problemen hebben. Mijn Turkse buurman werkt zo hard en hij heeft nu al gezondheidsklachten, terwijl hij pas 29 jaar is. Toch blijven Hollanders klagen dat Turken niet hard werken, gewoon omdat het allemaal racisten zijn. Wat doen wij toch in Nederland, als iedereen ons hier haat, discrimineert en doodwenst.

Denk niet dat jouw herkomstland, Suriname, Turkije, Marokko, Antillen enzovoort, nooit zo rijk en welvarend kan worden als Nederland en dat jij hierom nooit terug zal kunnen gaan. Nee, de economische groei in Turkije is nu veel hoger dan in de hele Europese Unie. Ook India, China en Brazilie, allemaal landen van kleurlingen, groeien nu met minstens negen procent en zijn over tien jaar de rijkste landen ter wereld. Nederland gaat alleen maar achteruit en wordt elke dag armer en ellendiger. Men pakt ook nog al je geld af hier, zodat je helemaal niets overhoudt.

Zie je niet hoe alles nu zo duur is? Je geld raakt zo snel op. Je kan niet eens lekker meer eten of uitgaan. Wat doe je dan in Nederland? Er is hier geen ontspanning en het is niet meer gezellig. Mensen zijn koud, kil, ruw, hatelijk, onbeleefd, bijna net als ‘witte’ beesten en klagen alleen over allochtonen en moslims. Wat doen wij nog in Nederland? Ik wil weg, jij toch ook?

Weet je wat, allochtoon? Kom mee met mij, als echte vriend van God, Krishna of Allah naar Suriname en laten wij dat land samen tot een paradijs maken. Spaar en leef zuinig, om binnen tien jaar weg te gaan uit Nederland. Of ga nu weg als je genoeg geld hebt. Het is niet goed voor onze gezondheid om nog langer in Nederland te wonen. Van al die ellende hier krijg je een beroerte, een hartkwaal, lever problemen, ziekte van Parkinson, dementie op jonge leeftijd, stress, burn out, rugkwaal, maagkwaal, darmkwaal, potentiekwaal, kankerkwaal, of je sterft voortijdig door een hartaanval.

Ik hoor zo vaak dat allochtonen jong sterven en ik ben daarom bezorgd om jou. Je kunt ook verslaafd raken aan iets door al die problemen. Doe er wat aan, kies voor je gezondheid en ga wonen in een gezelliger land, waar iedereen van je houdt. Hier in Nederland haat men allochtonen nu en ik vind dat heel erg voor jou.

Tot ziens in ons eigen gekleurde paradijs.

Dewanand is een Hindoe-nazi. Hij is volkomen krankzinnig.

Algemeen, 26.01.2008 @ 10:11

[Home]
 

58 Reacties

op 26 01 2008 at 11:02 schreef herman van der helm:

"Weet je wat, allochtoon? Kom mee met mij, als echte vriend van God, Krishna of Allah naar Suriname en laten wij dat land samen tot een paradijs maken."

gezellig, er wonen ook al veel blanke hollanders die het hier voor gezien hebben gehouden.

op 26 01 2008 at 12:59 schreef dewanand:

namaskar allemaal,

toch leuk dat mijn briefactie nu hier staat. Ik moet eerlijk openbaren dat ik ernaar streef om Nederland te zuiveren. Alle niet-blanken zouden dus moeten vertrekken, hetzij vrijwillig, hetzij onder dwang. Weet je waarom? Omdat white zo mooi is. Het zuivere blanke ras moeten wij zuiver wit houden en niet verder vervuilen.

Iemand moet het vuile werk doen in onze zieke multikul. Hierom ga ik komende maanden een kleine oorlog lanceren tegen de gevestigde orde. Zo hoop ik mijn zuiveringsplannen bekend te maken onder het brede publiek.

Klinkt wel zeker waanzinnig. Een kleurling die zich zorgen maakt om het uitsterven van het zuivere blanke ras. Juist hierom ben ik een fundamentalist, die dingen fundamenteel beschouwd, vanuit strikt principieel oogpunt. Dus ik denk hier niet lichtzinnig over.

Mijn grootste wens:
Een koelievrij Nederland realiseren binnen vijf jaar.

Groeten uit Krishnaloka,

Dewanand
hindoe fundamentalist

op 26 01 2008 at 13:21 schreef Peter:

Ik denk in exact de tegengestelde richting: ik ben voor opheffing van het blanke ras of welk ras dan ook. Het moet worden verboden om met iemand van je eigen ras te neuken. Blanken moeten met zwarten neuken, bruinen met gelen en witten, de kinderen daarvan moeten weer een partner met een andere kleur uitzoeken, totdat iedereen dezelfde kleur heeft, waardoor racisme onmogelijk is geworden en iedereen gevoel voor ritme heeft.

Leve het interraciale neuken! Ruim baan voor het Nieuwe Racisme, dat zal leiden tot opheffing van alle racisme!

Tot zover het eerste deel van mijn Openbaring.

op 26 01 2008 at 13:38 schreef Tjerk:

Je vergeet de religieuze en lokale dimensie, Peter.

Inderdaad geneswapping rules; als iedereen een koffiekleurtje heeft wordt er op huidskleur een stuk minder gediscrimineerd, en bovendien is stampot met worst gezellig, maar loopt het water je pas echt in de mond bij een exotisch gerecht.

Maar goed, dan houd je dus nog Rotterdammers en Amsterdammers over; en Soennieten en Sjieeten, Turken en Koerden, Arabieren en Berbers, katholieken en gereformeerden, moslims en joden, christenen en moslims, kapitalisten en socialisten.

Wat zegt je Openbaring daar over?

op 26 01 2008 at 13:55 schreef Tofuburger:

De Wan Piepel-gedachte kan toch ook best in Nederland beleden worden, met behoud van ras, maar met opgeven van clanvorming/neefjespolitiek. Het hoge zelfmoordpercentage van Hindoestanen is heb ik begrepen vooral een gevolg van te grote sociale controle in een verder vrije wereld, niet van een gebrek aan zonlicht.

In Brazilië, zegt men altijd, is huidskleur nog belangrijker dan elders. Een whiter shade of pale geeft je voorsprong in het leven. Dat geldt zelfs in het nieuwe Zuid-Afrika van Van Dis.

op 26 01 2008 at 15:16 schreef Piet:

Het gaat allemaal niet om kleur maar om cultuur. Helaas is de mens wat lui en daarom wordt de kleur nogal eens als marker voor cultuur gebruikt. Soms onterecht, meestal niet. Daarom heeft het ‘discriminatie-gen’ het ook gedurende miljoenen jaren evolutie overleefd, het heeft blijkbaar een functie. Met immigranten die het hier niet naar hun zin hebben heb ik geen medelijden. Je komt hier uit vrije keus en iedere migrant heeft het moeilijk.

Ook van de Hollanders die naar Australie verhuisden kwamen er een hoop terug en die hadden nog wel dezelfde kleur als de autochtonen. Voor mensen die terug willen heb ik alle begrip, ik vrees alleen dat ze niet opgewassen zullen zijn tegen het harde leven in hun thuislanden. Zo zonder sociaal vangnet is het toch wel eng. Ja, op dat gebied zijn de immigranten al snel ‘echte Nederlanders’.

India en China zijn op de goede weg, maar hebben nog veel in te halen. Het is makkelijk om zo hard te groeien als je zo ver achterloopt. Maak niet de vergissing om de lijntjes door te trekken. Japan ging ook ontzettend hard tot ze op westers economisch niveau kwamen, toen was het snel afgelopen met de groei.

Ik las deze week dat seculiere Turken, kunstenaars en muzikanten nu overwegen Turkije te verlaten omdat ze vrezen dat het verdwijnen van het verbod op het hoofddoekje het begin van de reli-dictatuur inluidt. Ja, Peter, geeft het niet te denken dat mensen die in een islamitisch land wonen wel doodsbang zijn voor zo’n stukje stof? Ik vrees dat zij het beter kunnen weten dan jij.

op 26 01 2008 at 15:40 schreef Job:

He waldo. Ik ben het Micha. Leuk om je weer te zien. Ik dacht, die is opgepakt en in het gevang gestopt. Met je doodsbedreigingen aan het adres van prem.

op 26 01 2008 at 17:11 schreef Paardestaart:

Leve het interraciale neuken! Ruim baan voor het Nieuwe Racisme, dat zal leiden tot opheffing van alle racisme!

Godskelere – het is eindelijk bewezen: Peter is een hippie..!
Hij is de Europese versie van Rip van Winkle..hij heeft vijftig jaar gesluimerd, en hij weet dus niet dat wat hij geeuwend voorstelt nu juist een halve eeuw is geprobeerd, en dat het helemaal niets heeft geholpen

Wij hebben ondertussen met schade en schande al ontdekt dat je mensen niet kleurenblind maakt door ze oogkleppen voor te binden, en dat "groepen" elkaar feilloos weten te vinden als er helemaal geen kleur meer ìs..

De ellende vòlgt niet uit ras of kleur; de verschillen zitten dieper dan dat, en laten zich niet ausradieren – dus van hogerhand vermengen helpt niet, integendeel zelfs: de brotherly love die er nog bestònd gaat daarmee óok nog naar de vaantjes, zodat er immer meer reden is je goddomme nergens meer wat van aan te trekken en dwars te gaan cocoonen met de arabische zender op, en een vrouw in smaakvol ondergoed

’t Is jammer, want Peter is normaliter heel erg tegen ge- en verboden, behalve als "verplicht" en "neuken" er vlak naast mekaar in staan, en dat heeft hij gemeen met meer mensen formally-known-as: het heeft er dan ook in het westen nog even zó orgiastisch uitgezien dat iedereen dacht dat de vrijheid was uitgebroken, maar later bleek dat het gewoon onderdeel was van een actie van hogerhand, waar deze eeuw nu eenmaal van vergeven is.

Anyway, je kunt van bloemkool geen frangipani maken, het ene verhaal is het andere niet en dàt niet alleen: de verhalen lopen niet synchroon en ze zijn niet zonder meer gelijkwaardig. Een simple solution ligt dus ook zonder Heer der Heerscharen niet voor de hand, en die fucking fusion blijkt voornamelijk tot legergroen te leiden

Goed stuk trouwens Dewanand. Jij bent een diepe, al laat je me soms erg schrikken.
Een sluwe, mooie slanke Pied Piper..

op 26 01 2008 at 17:19 schreef Paardestaart:

bovendien is stampot met worst gezellig, maar loopt het water je pas echt in de mond bij een exotisch gerecht

Ben jij nou echt een theologische dominee Tjerk? Zo’n geile, verkrampte blanke studeerkamerjongere, die de zon wel in het water kan zien schijnen en potztauzend wel ’s een stukje ‘black velvet’ zou lusten? Met van die self-hating, ‘stijve blanke heupen’ en een beetje een lastige lever?
En krijg je bij jou echt maar éen koekje bij de thee?

op 26 01 2008 at 17:42 schreef Naakte molrat:

Mijn dochtertje kreeg laast een soort kleverige klei. Het waren worstvormige stukjes in 10 kleuren, 60 eurocent bij de Wibra.
Ze combineerde en mengde de kleuren, maakte er poppetjes van met rode beentjes, groen haar en gele handen. Toen bedacht ze te gaan mengen. Groen met geel, rood met blauw en wit met oranje etc.. Toen alles een zelfde muisgrijsbruine kleur had was de lol er af en is de klei al vormeloos klef hompje in de vuilnisbak gegooid.

op 26 01 2008 at 17:48 schreef Peter:

Tjerk en Paardestaart, Interraciaal Neuken zorgt er niet alleen voor dat mensen allemaal dezelfde goudglanzende koffiekleur krijgen, ook allerlei cultuurgebonden bekrompenheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. Als moslims en niet-moslims neuken, of Rotterdammers en Amsterdammers, wordt het toch wat ingewikkelder kritiek leveren op elkaar.

"Er bestaan geen gematigde moslims! Ze willen ons allemaal de strot afsnijden!"

– "Maar jouw schoondochter is toch ook moslim?"

"Eh, o ja, da’s waar. Nou ja, alle moslims behalve mijn schoondochter dan, díe is een tof wijf."

Daarom willen moslimfundi’s niet dat moslims met niet-moslims mengen, daarom willen nazi’s het blanke ras zuiver houden: vermenging heeft onvermijdelijk tot gevolg dat het gedachtegoed verwatert, waaraan zij hun hele bestaansrecht ontlenen.

Ik zie een beetje competitiedrift tussen Amsterdammers en Rotterdammers, Hagenezen en provincialen niet als een groot gevaar, overigens. En laat de Fransen en Hollanders vooral doorgaan met het afzeiken van elkaars kaas. Zolang het maar speels en sportief blijft. Ik ben zeker niet voor één grote cosmopolitische cultuur. Waarom zou je dan nog op reis gaan?

Mooi stukje trouwens, Paardestaart. Ik beleef er altijd veel plezier aan als ik door jou word afgezeken, zonder ironie. Kostelijk. Dat mis ik van Bernadette, die kon me zo afzeiken dat ik dacht: ‘O ja, zó egoïstisch en contactgestoord ben ik eigenlijk ook weer niet.’

op 26 01 2008 at 19:01 schreef job:

Domme peter. Hij is tegelijkertijd voor rassenvermenging en tegelijkertijd tegen want hij wil leren van cultuurverschillen. Tsjee wat een sukkel.

op 26 01 2008 at 19:47 schreef Paardestaart:

Ik beleef er altijd veel plezier aan als ik door jou word afgezeken, zonder ironie

Thanxs, babe..het genoegen is geheel aan mijn kant
Overigens hoop ik dat je overvloedige, superieure ironie je niet geheel onbereikbaar maakt voor wat ik eigenlijk wil zeggen, anders zou ik nog gaan vrezen dat ik met een marokkaans gemeenteraadslid zat te sparren, en wat je daarvan meestal bijblijft is dat de culturele kruisbestuiving ernstig overschat wordt: d’r komt verdomd niks door het schild heen, en als ze geluid geven menen ze dat ze een tegenargument hebben gescoord.

Wat het gemis aan ironie van Bernadette betreft: dat je gemeend hebt je boven haar te moeten verheffen en haar de les te lezen inzake de moraal van het dispuut is een van je betreurenswaardiger vergissingen qua deurbeleid: iemand die de vrijheid van meningsuiting en de kwaliteit van het openbaar debat werkelijk aan het hart gaat moet begrijpen dat je een stem als de hare nou juist niet het zwijgen moet opleggen, zelfs niet als het timbre je niet bevalt. De vindingrijkste, gevarieerdste en amusantse stemmen immers zwijgen al veel te lang, alles vanwege de ijver van moralistische betweters die als het hen zo uitkomt opeens hun ‘lat hoog leggen’ zodat je voortdurend vreest geheel allenig over te blijven met de getemde feeksen
Het is natuurlijk heerlijk als je aanhoudend achter de oren gekrieuweld wordt door een behaagzieke harem, maar het muzikaal genoegen is een stuk schraler dan wanneer d’r een polyfoon gezelschap staat te musiceren

op 26 01 2008 at 19:54 schreef Paardestaart:

Omdat white zo mooi is moeten wij het zuivere blanke ras zuiver wit houden en niet verder vervuilen

Sja – si non è vero..
Ik heb weleens een minnaar sofort het bos ingejaagd toen hij zei dat hij tegen vermenging was uit esthetische overwegingen: ik schrok me een hoedje, natuurlijk – als deugdzaam meisje. Maar hoe je d’r ook tegenaan kijkt: de luidruchtig beleden liefde voor de diversiteit kan het in elk geval niet zijn wat de multiculturele school drijft..Uiteindelijk beklijft daardoor van al die alleraardigste verschillen slechts het kleurloze klontje dat Woelrat in de vuilnisban smeet

op 26 01 2008 at 20:02 schreef dewanand:

hai alle superlanders,

ha ha ha, ik moet wel lachen om peter breedveld, die het wil verbieden dat wit met wit neukt, voor voortplanting. Mag wit met wit dan alleen met condoom neuken? Wat ben je toch een racist.

Ik moest direct denken aan onderstaande tekst over rasvermenging in mijn boek. Hier een citaat eruit.

citaat uit boek:
WEBpublication BOOK WART0213 / EPAGE 47 of 125
Koran: verbieden of Herschrijven?
De gids voor geweldloze deïslamisering
36. Complementaire rassentheorie

Hoe ontstaat de bruine raciale oersoep?
In de complementaire rassentheorie is de vormloosheid van de vagina het hoogste spirituele element van de micro-schepping, omdat de hele mensheid uit de toekomst vorm krijgt, door het noeste werk van dit levengevend orgaan van de vrouw. Alle eeuwige menselijke vormen ontstaan uit de vormloosheid van de vagina. Dit vrouwelijke orgaan zal alle rassen met elkaar in de verre toekomst op radicale wijze vermengen en een bruine raciale oersoep doen ontstaan, waaruit een bruin gepigmenteerd mensenras zal ontstaan.

Immers, als alle negers, blanken en chinezen van de hele wereld op ideale wijze gemixt worden in een grote spiritueel geopende vagina, dan kruipt er een volmaakte bruine mensheid uit aan het eind.

In wezen betekent dit dat alle nationale staten en instituten de grenzen wijd open moeten gooien voor lieve, huwbare maagdelijke meisjes uit de hele wereld, om alle complementen ter wereld binnen te laten stromen en een volmaakte mensheid te scheppen. Meisjes moeten immers grenzeloos baren om alle complementen te laten bloeien in onze micro-schepping.

einde citaat
Bron: Kritisch Podium Dewanand
http://www.dewanand.com/koran047.htm

Hindoestanen vinden het vreselijk als hun dochter met een neger neukt en zwanger wordt. Hindoestanen vinden het wel prima als hun dochtertje met een vieze geile blanke uitnaait en witte kindjes baart. Ik ontmoette nog persoonlijk een hindoemeisje van net 17 jaar bij een religieuze dienst die een uitnaairelatie had met een blanke man en haar ouders vonden het prima. Zij was er heel trots op om hindoesletje te zijn.

Meisjes moeten naaien met hun eigen ras om te voorkomen dat hun ras uitsterft. Maar ja, wat is nou een mooier gezicht dan een zwarte piemel die diep in een witte vagina boort en spuit. Interraciale seks heeft een eigen magie. Blanke mannen houden van slanke zwarte uitnaaisletjes. En zwarte mannen houden van blanke uitnaaisletjes. Lang leve de interraciale orgies tot diep in de nacht.

God schiep de rassen misschien, omdat Hsij interraciale seks wilde bevorderen. Is het niet een magisch seksbeeld als je een picture ziet op een sekssite waar een klein mager hindoemeisje een lange witte lul van een grote blanke man naar binnen werkt? Zo los je de degeneratie van het zwakke hindoeras toch effectief op?

Op naar een koelievrij Nederland.

Dewanand
Hindoe fundamentalist

op 26 01 2008 at 20:42 schreef Paardestaart:

die de school drijft natuurlijk – die..Pardon

op 26 01 2008 at 20:50 schreef Zottelkopf:

Heb ooit ergens gelezen dat iedereen over een paar miljoen jaar bruin is, het is niet meer te stoppen. Ook blond haar verdwijnt, dat vind ik persoonlijk dan weer een beetje jammer wasnt ik val op blond.

op 26 01 2008 at 21:11 schreef Loor:

Blond is prachtig. Van binnen bén ik eigenlijk blond. Een hardcore thé-dansant hockeytrutje. Maar als ik in de spiegel kijk zie ik toch echt Esmeralda van het Zigeunerschilderij. Niks aan te doen.

op 26 01 2008 at 21:34 schreef Tjerk:

Ben jij nou echt een theologische dominee Tjerk? Zo’n geile, verkrampte blanke studeerkamerjongere, die de zon wel in het water kan zien schijnen en potztauzend wel ’s een stukje ‘black velvet’ zou lusten? Met van die self-hating, ‘stijve blanke heupen’ en een beetje een lastige lever?
En krijg je bij jou echt maar éen koekje bij de thee?

Dat is meteen het geheim van alle vuur die van de kansel afschiet, Paardestaart. Allemaal gesublimeerd libido.

Ik heb bepaald geen hekel aan mijn heupen of hun stijfheid. Er zit potentieel genoeg beweging in dit lijf. Ik ben alleen vreselijk bewust van mijzelf.

op 26 01 2008 at 22:55 schreef Valentein:

@ dewanand

Men beschrijft een geslachtloze God met ”het” niet met hsijn

op 27 01 2008 at 04:38 schreef EH:

Heb ooit ergens gelezen dat iedereen over een paar miljoen jaar bruin is, het is niet meer te stoppen. Ook blond haar verdwijnt, dat vind ik persoonlijk dan weer een beetje jammer wasnt ik val op blond.

Wees niet ongerust: je moet niet alles geloven wat in de jaren 60-70 is opgeschreven.

Natuurlijk ligt de mixgraad nu hoger dan een paar duizend jaar geleden. Maar het is geen toeval dat de mensen in afrika meer pigment hebben dan in scandinavie. Het evenwicht zal wel wat verschuiven: de verschillen worden allicht minder, maar verdwijnen doen ze niet, afgezien van hoe lang je wacht.

op 27 01 2008 at 08:40 schreef Zottelkopf:

Hey Loor, dr bestaat zoiets als waterstofperoxide, wanhoop niet. Zie Geert.

op 27 01 2008 at 09:09 schreef frank:

Op één van de Amerikaanse racistische sites las ik onlangs het volgende commentaar op pogingen van overheidswege om de integratie te bevorderen (vrij vertaald): ‘Het heeft geen zin om yoghurt met stront te willen mengen. De stront wordt er namelijk niet beter van terwijl je wél de yoghurt verpest.’

En wie durft te zeggen dat KKK-leden geen gevoel voor humor hebben?

op 27 01 2008 at 09:49 schreef Hosseyn:

Peter: ik ben helemaal voor inter, trans en multi-lateraal neuken, maar zal (als ik een leuke tegenkom) nooit neen zeggen tegen een blanke vrouw. Overigens zal íeder ras dat zich in deze noordelijke streken vestigt uiteindelijk wit worden. Toen onze voorouders uit afrika vertrokken waren alle mensen zwart, althans de sapiens variant. De pigmentering heeft dan ook alles met klimaat te maken. Zo zal wat er blank is in tropische streken snel verkleuren of uitsterven aan huidkanker. Er zijn uiteraard verschillen tussen de rassen maar huidskleur lijkt me dan wel de meest oppervlakkige.

op 27 01 2008 at 10:07 schreef Lei:

Allemaal bruin. Het is de schuld van het broeikaseffect!

op 27 01 2008 at 10:42 schreef Hosseyn:

Ja als die opwarming doorzet, dan worden we allemaal negers.

op 27 01 2008 at 11:32 schreef Kaatje:

In the end, there can be only one…

Kwestie van tijd.

http://www.fractal.org/Fractal-Research-and-Products/mtDNA.htm

Huidskleur is inderdaad het meest oppervlakkige. Pigmentering is wel het laatste waar een ieder zich ‘zorgen’ over zou moeten maken.
Een kijkje in de toekomst voor de heren onder ons.
Be afraid, be very afraid…

Quote Hosseyn: "Overigens zal íeder ras dat zich in deze noordelijke streken vestigt uiteindelijk wit worden."

Je was er al wel van overtuigd dat pigmentering alles met klimaat te maken had?
Wat als we dus inderdaad meer zonneschijn en warmte in deze noordelijke streken kunnen verwachten? Blijven de toekomstige generaties dan daadwerkelijk wit? Of wat als er, zoals sommige wetenschappers in tegenstelling tot anderen aankondigen) meer kou (ijstijdje van een paar honderd jaar) te verwachten is, blijven de toekomstige alhier gevestigde generaties wit?
Of zou het tóch kunnen zijn dat de toekomstige generaties een kleurtje zoals de Inuït en aanverwanten bijvoorbeeld kunnen krijgen.

Klimaat en globalisering. Denk niet zwart, denk niet wit…denk niet zwart/wit.
Denk alleen maar mitochondriaal…gnêgnê.

op 27 01 2008 at 11:34 schreef Peter:

iemand die de vrijheid van meningsuiting en de kwaliteit van het openbaar debat werkelijk aan het hart gaat moet begrijpen dat je een stem als de hare nou juist niet het zwijgen moet opleggen, zelfs niet als het timbre je niet bevalt.

Nogmaals, ik heb niemand het zwijgen opgelegd. Ik heb stevige kritiek geuit, en Bernadette kan daar niet tegen. Ze serveert graag uit, maar incasseren gaat haar moeilijker af. En ik moet zeggen dat ik de discussies op FN een stuk interessanter vind sinds het vertrek van een dominant groepje schreeuwlelijkerds, die elk dissidente geluid in de kiem smoorden met een lawine van verbaal geweld.

That said, Bernadette is hier nog altijd van harte welkom. Ze moet wel tegen een stootje kunnen.

Ik meen natuurlijk niet echt dat het mensen verboden moet worden met mensen van hun eigen ras te neuken. Kom, ik ben libertarist, iedereen moet helemaal zelf weten met wie of wat hij/zij neukt, zolang het maar met wederzijds goedvinden is.

Ik hing de clown uit, meer niet. Baseerde mijn betoog op de film Bullworth

op 27 01 2008 at 11:46 schreef daniel:

Mengsels zijn mooi. De rassentheorie werkt precies andersom. Hoe meer je mengt, hoe mooier het allemaal wordt.

Maar als je op een of andere manier iedereen met iedereen zou kunnen vermengen tot een grote brei, dan is het net zo saai als dat je alle soorten mensen gescheiden houdt. Het zijn juist de combinaties die het spannend maken.

Ik ben ooit eens 8 jaar lang verlieft geweest op een meisje van Pakistaanse en Egyptische afkomst. Ze was lang, elegant en had zwart haar tot langs haar schouders. Een een olijfkleurige huid, Europese gelaatstrekken, een prachtige kromming in haar neus en 1 bruine tand.

Dat laatste vond ik overigens reuze charmant. Zo stelde ik me nog voor dat ik een kans maakte.

op 27 01 2008 at 12:04 schreef Peter:

Een onvolkomenheid die haar schoonheid accentueert. In de Japanse traditionele kunst brengen kunstenaars die opzettelijk aan in hun object, een deukje, een oneffenheid, waardoor een Japanse vaas niet dat ongenaakbare monumentale van een Chinese vaas heeft, maar juist iets efemerisch krijgt. Iets dat deel uitmaakt van deze wereld.

op 27 01 2008 at 12:49 schreef Hosseyn:

Ik kan natuurlijk wel beloven dat ik geen kinderen meer maak met blanke vrouwen. Erewoord!

op 27 01 2008 at 14:57 schreef jan techneut:

"als iedereen mengt worden we allemaal koffiekleurig en is er geen racisme meer"

Dit is niet alleen kleuterschool-idealisme en onzin, het is een extreem links racistisch nep-ideaal bedoeld om het blanke ras te vernietigen (en daarmee de westerse kapitalistische beschaving).

India, de enige vermeng-beschaving, is na 3000 jaar nog steeds niet helemaal vermengt, wel is er (daarom)een kaste-systeem ontstaan.
In Bosnie neukten en trouwden moslims, kroaten en serviers ook met elkaar, maar dat maakte de burgeroorlog alleen maar feller en bitterder.
Ergo: komplete vermenging gebeurt niet en halve vermenging levert juist meer conflicten op.

Doordat niet-europeanen doorgans veel chauvinistischer zijn dan europeanen, zal het mengsel trouwens linksstemmend en anti-westers zijn. leuke toekomst….

Wie gaat er trouwens de chinezen in china en de afrikanen in afrika vermengen?

op 27 01 2008 at 19:31 schreef daniel:

Wie gaat er trouwens de chinezen in china en de afrikanen in afrika vermengen?

Wie? Onze grote leider en leermeester Muamar Khaddafi (may his name be written in many ways) natuurlijk. De man die de veiligste auto ooit heeft ontwikkeld (de Saroukh el-Jamahiriya) is ook de bedenker van het briljante idee om maar liefst 1000 dollar uit te loven aan iedere Libiër die met een Afrikaan trouwt. Een fantastisch plan van een geniaal man.

Alleen een beetje jammer dat ’t niet werkt.

op 27 01 2008 at 19:55 schreef Hosseyn:

Wacht maar: op een dag zullen we hem nog nodig hebben: Lybië heeft immers het mooiste zand ter wereld en wij hier een te laag en waterig land dat ook nog eens wordt bedreigd. Oplossing: we gaan water ruilen voor zand met Khadaffi.

Khadaffi is ook het enige staatshoofd ter wereld dat begrijpt dat echte grootsheid alleen kan worden bewaakt door lekkere geüniformeerde meiden met gemene mitrailleurs voor hun pronte borsten.

op 27 01 2008 at 22:23 schreef Paardestaart:

Ik heb niemand het zwijgen opgelegd. Ik heb stevige kritiek geuit, en Bernadette kan daar niet tegen

Kletskoek Peter. Je hebt gewoon grote schoonmaak gehouden, als een dorpspastoor.
Hoezo zou jij menen Bernadette’s integriteit ‘stevig’ te moeten kritiseren??? Huh? Wat weet jij dat zij niet weet??

En natuurlijk belt zo iemand niet nog een keer, als de deur gewoon voor haar neus wordt dichtgeslagen op een lullige gril!

(‘Stevige kritiek’: Bwèeeh!
Hoe Doekje!
Proef je ‘m?
Uit een gereformeerd Diepenhorstmondje met van die onverwacht volle lippen??
Je ergernis en persoonlijke afkeer huichelachtig verstoppen achter iets neutraals:’stevige kritiek’?:-))
Net zo infuriating als ‘We hebben Met Elkaar afgesproken’ terwijl jij verdomd van niks weet :-)
Ach ja – hitsige, belerende gggristenenen..verdomde akela’s
Ze zitten overal)

op 28 01 2008 at 12:41 schreef Paco:

Gelukkig hebben we nog hogedrukreinigers, oké, tandje bij tot 300 bar als nodig is.

op 28 01 2008 at 12:41 schreef Peter:

Fuck you, Paard, ik heb stevige kritiek gegeven op niemand in het bijzonder, gerechtvaardigde kritiek over een groepje vaste bezoekers die zich onbehoorlijk, intolerant en schreeuwerig opstelden tegenover iedereen met een dissidente mening. Ik heb niemands ‘integriteit’ bekritiseerd, maar blijkbaar voelde Bernadette zich aangesproken en heeft ze haar biezen gepakt, uit eigen beweging.

Of ze wegblijft of terugkomt is me om het even, of jij weggaat of blijft evengoed. Maar zodra ik het gevoel krijg dat mensen hier door anderen onheus worden bejegend, zeg ik er als eigenaar van deze site iets van. Jij blijft daar maar over doordrammen en valse suggesties wekken, intussen blijkt wel dat het voor jou en anderen erg moeilijk is om deze site voorgoed te negeren. Ik geef je geen ongelijk: inhoudelijk en qua stijl kent Frontaal Naakt zijn gelijke niet. De diversiteit komt de discussies en de samenstelling van de vaste groep reageerders ten goede. En het belangrijkste: IK heb het hier weer naar mijn zin.

Als je daar problemen mee hebt: don’t let the door hit you on your way out. Verwacht geen emotioneel afscheidsfeestje.

op 28 01 2008 at 13:45 schreef Paco:

I’m stepping out the frontdoor, by by and have a nice weekend. Ja Paco kan ook americaans.

Die hier weggaan zou ik zeggen:
Trek de deur goed dicht aan de buitenkant

op 28 01 2008 at 18:03 schreef Avondlander:

Mij heeft Peter ook in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt dat ik niet meer welkom was met (naar ik dacht wetenschappelijk onderbouwde) commentaar. (Het was overigens naar aanleiding van een bijdrage van Bernadette) Sindsdien blijf ik echter een hondstrouw bezoeker van FN maar houd ik mijn kwek. En ik blijf (intellectueel en esthetisch) genieten van de pareltjes van discussies.

op 29 01 2008 at 02:28 schreef Paardestaart:

Fuck you, Paard

"….."

zodra ik het gevoel heb dat mensen hier onheus worden bejegend, zeg ik er als eigenaar van deze site iets van

Mag alleen ‘de eigenaar’ dat?
Want er worden hier regelmatig mensen onheus bejegend, door jóu namelijk, en niet te zuinig. Meestal grillig en om niks, en bij voorkeur tegen de verkeerde; dat zijn dus kennelijk niet degenen die jouw bescherming nodig hebben
Waartegen weet ik niet zo goed wat mij betreft: ik gedraag me gewoon zoals ik dat irl ook zou doen
Jij ook?
Dus jij zegt ‘Kutwijf’ tegen een vrouw die je geenszins in je gezicht gespuugd heeft? En ‘fuck you’?
En als partingshot: don’t let the door hit you on your way out?

Ik weet niet of dat consequent is, voor iemand die meent dat het aan hem is het decorum en de prettige toon te handhaven

op 29 01 2008 at 06:58 schreef Bas:

In het oude Zuid Afrika werden koelies geïmporteerd.
De lokale ,vooral de Zulu tribe ,waren in de ogen van de blanken niet voor uit te branden.
Zijzelf ook niet ,maar met een motief waar het wel lukte ,geld verdienen,dan wel.
Nu vele dagen later zijn de ex koelies in dat land het meest geslaagd als ondernemer,de baas dus.
De rest is een allegaartje dat hard werkt .
De nieuwe koelies dus.

Bas

op 29 01 2008 at 07:42 schreef Peter:

Waartegen weet ik niet zo goed wat mij betreft: ik gedraag me gewoon zoals ik dat irl ook zou doen

Dan zou ik je in real life ook een kutwijf hebben genoemd.

Ik mag je wel, Paard. Maar af en toe kan ik je bloed wel drinken. Je hebt verwerpelijke ideeën, je generaliseert, je schoffeert mensen die je niks hebben gedaan, je hebt een uitgesproken negatieve kijk op dingen en beledigt mensen, of probeert dat in elk geval, die er anders tegen aankijken. Maar je bent geestig en je schrijft mooi en er schijnt vanonder jouw bravoure af en toe een zacht mens door, daarom mag ik je.

Je hebt al vele keren geprobeerd me te beledigen, en dat ik onbeledigbaar ben, doet daar niks aan af. Maar het mág, klaarblijkelijk. Ik leg je geen strobreed in de weg. Een brief die je me stuurde, en waarin je me tot op de grond toe afbrandde, heb ik zelfs gepubliceerd.

Je moet er alleen wel op rekenen dat ik af en toe terugschiet. En ik schiet meestal raak, ontdek ik regelmatig als ik mijn ‘fanmail’ lees. Mijn stekels doen echt pijn.

op 29 01 2008 at 08:13 schreef Hosseyn:

Kun je een linkje naar die brief plaatsen, Peter?

op 29 01 2008 at 08:41 schreef Peter:

Uiteraard. Lees hier:

Frontaal Naakt is in mijn ogen zo dood als een pier en tot volkomen overbodig hobbyisme geworden, maar ik begrijp heel goed dat het leven voor jou veel gerieflijker is geworden, nu je weer terug bent in the fold..

Ik hoop eigenlijk nog steeds dat je gepreoccupeerdheid met bloot en geil het voorbijgaande effect is van een enigszins beklemde jeugd en een midlife-crisis – nog éen keer groots en meeslepend ejaculeren! – en dat je na de zomer terugkomt op je nest als een goede vadervogel, voordat alles verloren is.

op 29 01 2008 at 08:49 schreef Hosseyn:

Dank je Peter. Ik moet zeggen dat ik, los van alle meningen, altijd erg geniet van de unieke stijl en toon van Paardestaart. Ik zou zulke mensen koesteren, als het mijn webstek was. Maar dat doe jij natuurlijk ook, anders had je die brief niet gepubliceerd.

op 29 01 2008 at 10:30 schreef Peter:

Dat zeg ik toch ook? Maar koesteren betekent bij mij niet dat ik mensen hun gang maar laat gaan. Ik kan stevig tekeer gaan tegen mensen, en maak daarin geen onderscheid des persoons.

Overigens is het niet zo dat ik denk dat mensen ‘bescherming’ nodig hebben. Ik wil niet alleen maar dezelfde schreeuwerige meningen op mijn site. Ik wil diversiteit, en daarvoor is het nodig dat ik af en toe wat mensen terugfluit. Ik was bijvoorbeeld heel blij met de bijdragen van Hafid op FN, maar vanwege eikels als Luckybee, die in plaats van een omgevallen boekenkast met stijl en humor alleen maar een onbetrouwbare Arabier kunnen zien, zien we Hafid hier dus nauwelijks meer.

En in dat licht irriteren die ‘glinsterende zwarte ogen’, die Paardestaart regelmatig in de discussie brengt, me ook geweldig.

op 29 01 2008 at 10:39 schreef Hosseyn:

Vertel mij wat.Maar die irritaties zijn ook part of the fun. Volgens mij is Paardestaart een knappe computer-moslima die lacht in haar gehennaschilderde vuistje dat ze weer heeft weten irriteren.

op 30 01 2008 at 02:34 schreef Paardestaart:

eikels als Luckybee zien in plaats van een omgevallen boekenkast met stijl en humor alleen maar een onbetrouwbare Arabier

Lucky Bee is geen eikel, en hij is zèlf een omgevallen arabier; en daarom kan ‘ie ook niet ophouden met waarschuwen
En ga je me nou wijsmaken dat iemand als Hafid dat niet ziet?
En hoezo zou ‘ie daarom wegblijven??

It’s not as if Lucky de discussie domineerde, en als ‘ie dat al zou doen is dat de schuld van iedereen die op hem ingaat..
Je kunt iemand nog altijd negeren, lijkt me – of gewoon wachten tot ‘ie iets van belang heeft mee te delen

Het ging niet over mij, Peter, maar over al die mensen die je hebt weggejaagd, die waardevolle artikelen aanbrachten, of iets toevoegden door hun reacties.
En die zijn tot op heden niet vervangen.
Zo dik is de spoeling nu ook weer niet, in een klein landje..

op 30 01 2008 at 03:44 schreef John:

Dat er de hele dag over racisme wordt geouwehoerd heeft ook niks met rassen te maken. Dat komt vooral doordat er tal van groeperingen zijn die het taboe rond racisme gebruiken om de eigen en veel hardnekkigere vormen van discriminatie in stand te houden.

Een zwarte, gele of witte injectie op zn tijd is goed denk ik maar in bastaardvolkeren geloof ik niet. Neem Willem, beetje laf dat ie niet een echte mooie negerin durfde te nemen maar het was wel heel duidelijk dat zijn dna toe was aan een oerinjectie.

op 30 01 2008 at 07:39 schreef Hosseyn:

Jammer, ze laat zich niet irriteren door deze Arabier.

op 30 01 2008 at 09:27 schreef Peter:

Het ging niet over mij, Peter, maar over al die mensen die je hebt weggejaagd, die waardevolle artikelen aanbrachten, of iets toevoegden door hun reacties.
En die zijn tot op heden niet vervangen.

En gelukkig maar. Want het ging toch al ernstig de verkeerde kant op met pseudowetenschappelijke prietpraat over de inferioriteit van negers, van de Arabische taal die de sprekers eigenlijk geen andere keuze laat dan bloeddorstige, intolerante taal uit te slaan en van iedereen eigenlijk die niet-blank en niet-westers is.

En ga je me nou wijsmaken dat iemand als Hafid dat niet ziet?
En hoezo zou ‘ie daarom wegblijven??

Als ik een interessant verhaal te vertellen had en negen van de tien reageerders zagen er slechts een aanleiding in voor het berijden van hun uitgesleten stokpaardjes, bleef ik ook weg.

op 30 01 2008 at 10:00 schreef Paco:

Dewanand, je wordt op je wenken bediend. Artikel al gelezen hoeveel jongere buitenlanders weg willen uit Nederland, vooral hoger opgeleiden.

Alleen, gaat het niet door want geen van hen verlaat dit uitkeringsparadijs dus dat onderzoek klopt wel maar ze, de ondervraagden, liegen staalhard.

op 30 01 2008 at 18:24 schreef DvR:

Nou ja, er gaan ieder jaar wel echt een stuk of 20.000 Marokkaanse Nederlanders naar België.

Alleen komen die zes maanden later weer terug met een analfabete partner en een bezwangerde buik. In België hoef je niet aan strenge inkomens- en leeftijdseisen te voldoen, en hoeft je kansloze partner geen inburgeringsdiploma te halen.

En zo handhaven ze gezellig de achterstands- en integratieproblemen die de rest van de samenleving(?) dan weer op zijn bordje krijgt.

op 30 01 2008 at 18:49 schreef Paardestaart:

pseudowetenschappelijke prietpraat over de inferioriteit van negers

Ach man – laat toch naar je kijken.
Ga nou gewoon eerst eens serieus lezen, voor je van sociale doodsnood uit je nek begint te zwetselen

Of wees een kleine vent en kíes, en zeg gewoon: ‘een ferm, min of meer zogenaamd-kritisch webkrantje is in de gegeven constellatie al begrotelijk genoeg voor een VU-redacteur met een PvdA-achterhand want ik kan als frontaal-naakt-tentoongestelde nu eenmaal niet àlle heilige huisjes van z’n plaats halen’

Dan ben je tenminste eerlijk, en ik zal je er niet minder om achten: we weten allemaal wat het kòst om ècht je nek uit te steken; bijna niemand durft dat trouwens, dus je bent in goed gezelschap
Maar ga om ’s hemelswil niet anderen genant en kwaadaardig beschuldigen van ‘verwerpelijke ideeën’

Fuck godverdomme toch off, met je ‘verwerpelijke ideeen’…Klòppen ze – daar gaat het om, niet of ze déugen, man!
Het zijn namelijk niet de ideeën die zum Teufel voeren, maar de mènsen; dat zeg jij tenminste zèlf altijd.
Maar dan moet je wel alles hardop mogen zèggen, want als keurig voor de buren maar total daneben volgens het boekje begint te klussen eindig je toch heus schots en scheef.

Het hangt er alleen maar van af welke consequenties je verbindt aan pijnlijke bevindingen; en aan je wèrkelijke deugdzaamheid natuurlijk.
Want dáar heb je namelijk wèl wat aan.

Wat Bouazza betreft: de man heeft vermoedelijk wel wat beters te doen dan een blog te frequenteren waar zéker negen van de tien mensen hem gewoon niet kunnen bijbenen..
En die tiende heeft het ook druk trouwens :-)

Ik bedoel: dat iemand leuk met je over absynth en ‘erotiek’ kan lallen wil nog niet zeggen dat hij zijn evenknie gevonden heeft natuurlijk

op 30 01 2008 at 18:55 schreef Hafid:

Nou, Paardestaart, je moet toch toegeven dat ik op FN over meer gelald heb dan alleen over absint en ‘erotiek’?

op 30 01 2008 at 19:09 schreef Peter:

Zeg Paardestaart, er steekt er hier maar één echt zijn nek uit, en dat ben ik, die onder zijn eigen naam al tegen heel wat zere schenen heeft geschopt en daar regelmatig de prijs voor betaalt, ook. Jij briest en sputtert onder pseudoniem, je loopt NUL risico. Dus wat lul je nou?

Ik durf alles hardop te zeggen, onder eigen naam. Dat ik wat genuanceerder ben dan jij, een stuk menselijker ook, wil niet zeggen dat ik een ‘PvdA-achterhand’ heb, whatever the fuck that means.

Dus neem je ad hominems en kanker lekker ergens anders, als het je hier niet bevalt. Ik blijf hier doen wat ik leuk vind, en of dat naar jouw zin is of niet interesseert me geen ene tiefus.

op 30 01 2008 at 20:18 schreef Paardestaart:

je moet toch toegeven dat ik op FN over meer gelald heb dan alleen over absint en ‘erotiek’?

Ja hoor – dat bedoel ik nou juist

Eh, Peter – je hebt me helemaal niet begrepen, en je gaat volstrekt niet in op wat ik zeg

Om jou te vertellen wat ik op m’n hart heb maar de openbare scheldpartijen vóor te zijn heb ik je in het verleden weleens gemailed, maar aangezien jij persoonlijke mail vervolgens tòch op FN plaatst lost dat weinig op… Dan heb ik je nòg ’tot op het bot afgebroken’ – in het openbaar nog wel!!

Dus voordat we vervallen in akelig ‘heen en weer’-gekijf van het soort dat ik voortaan altijd zal associeren met een berichtje van een marokkaans gemeenteraadslid moeten we de discussie maar staken, hè?

Jij bent de baas, en je hebt altijd gelijk: Saja, toean besar!

op 30 01 2008 at 20:21 schreef Peter:

O ja, nou hebben we d’r weer niet goed begrepen. Misschien moest je je dan eens gaan oefenen in het helder overbrengen van je boodschap, Paard. Hoef je ook niet steeds je toevlucht te nemen in stromannen en ad hominems.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS