Home » Archief » Edda


[07.02.2008]

Edda

Dewanand

Tang46 (28k image)
Tang Jiali

Het lijkt er nu op dat de ‘blanke’ Nederlanders over twintig jaar een minderheid zullen zijn in hun eigen land. De vraag is nu of het te laat is en of de vijfde colonne de oorlog zal winnen. Zullen blanken uitsterven in Nederland?

Na vijftig jaar linkse multikul zijn wij nu in de dhimmiestaat beland en het is verboden om nog aan de toekomst van blanken te denken, want die zijn door de Nederlandse staat en de media doodverklaard. Stel je eens voor, in je eigen land ben je overbodig en wordt je onderdrukt door een staat, die al je geld afpakt en uitdeelt aan de vijfde colonne. Waar gaat het naartoe met de blanken?

Ontheemde blanken, iedereen haat hen
Het succes van de blanke rassen op het economische en militaire vlak is fenomenaal, maar nu zijn zij slachtoffer van hun eigen vooruitgang. Het kan zijn dat zij te beschaafd zijn geworden en hierom zullen uitsterven of helemaal genetisch geassimileerd zullen worden door agressievere volkeren en rassen. Dit proces is al volop aan de gang en men noemt dit met een mooi woord de verkleuring.

De overgrote meerderheid van de wereldbevolking is gekleurd, geel of zwart, en blanken zijn een minderheid op aarde. Al deze niet-westerse volkeren en rassen haten het blanke ras ontzettend en hebben nog een koloniale vete te beslechten, wat eens kan leiden tot een heuse Derde Wereldoorlog. In zekere zin is de oorlog van Al Qaida tegen het blanke Westen al een begin van deze Derde Wereldoorlog.

Massamoord op Germanen, door blanke christenen
Vanaf de vierde eeuw begon de massamoord van de Oude Germanen. Het is onbekend hoeveel Germanen toen zijn afgeslacht, maar het zou best kunnen gaan om honderd miljoen mensen, want de oorlogen van de blanke christenen waren wreed en meedogenloos. Zie deze studie maar eens.

Ontwortelde blanken
Heden ten dage is het duidelijk dat de blanken totaal ontworteld zijn. Hun hele historische identiteit is weggevaagd en het modernisme biedt geen uitweg. Het modernisme roeit hen juist verder uit, want velen zijn gewoon darwinistische barbaren, die alleen in geld, seks, drugs, alcohol en hoererij geloven. Blanke meisjes zijn in ons tijdperk de grootste hoeren ter wereld. Als de vrouwen vervallen en verlaagd worden, is dat het einde van het ras en de beschaving.

Wat is het lot van blanke kinderen?
Er zijn in Nederland ongeveer 2,5 miljoen kinderen, en het allergrootste deel is allochtoon en niet-westers. Deze cijfers bewijzen dat blanken over twintig jaar een minderheid zullen zijn in Nederland en dat is alarmerend. De hedendaagse blanke kinderen krijgen een materialistisch geloof en zijn in feite totaal ontworteld. Velen lijden aan allerlei stoornissen en leren niet wat cultuur, geloof en beschaving zijn. Ik zie dit dagelijks om mij heen.

Blanken zijn ontbijt voor de Chinezen
China is volop in ontwikkeling en heeft een imperialistische agenda. Over twintig jaar kan China de grootste economie zijn van de wereld en dan is Europa gewoon ontbijt voor hen. Elke maand vreten Chinese bedrijven een stukje op van Europa en men weet nu dat dit tot grote armoede zal leiden in dit continent.

Blanken zijn lunch voor India
Ook India met zijn 1,1 miljard inwoners is volop in ontwikkeling en groeit met zevenmijlslaarzen. De overname van Corus door Tata Steel uit India bewijst dit en is slecht nieuws voor het hele Nederlandse volk. Momenteel is Europa al een soort lunch van India en dit opvreetproces zal toenemen, als de waarde van de dollar verder omlaag zal gaan. Het kleine windenergiebedrijf Suzlon Energy uit India kocht vorig jaar het grotere Repower uit Duitsland en veroverde in een klap vijftig procent aandeel in de windenergiemarkt van de Europese Unie. Dit is een slecht teken en bewijst dat Europa gewoon lunch wordt van India.

Oudgermaans geloof en extreemrechts
NRC Handelsblad inventariseerde de extreemrechtse uitingen op Internet en vond bijna honderdvijftig websites. Maar wat zij niet beseft, is dat de extreemrechtse blanken ook totaal ontworteld zijn en geen raad weten met hun identiteit en toekomst. Ook extreemrechts zit in een grote crisis en kan zich niet organiseren, omdat er geen enkele religieuze ideologie is die hen bindt. Het geloof in Adolf Hitler is juist een grote leugen, want deze man was een Christelijke fundamentalist en geen Germaanse leider uit Nazi-Duitsland. Het waren Christenen die Hitler op grote schaal ondersteunden, om Joden, kleurlingen en zwarten uit te roeien.

Het gevaar is dat extreemrechts verder zal versplinteren en radicaliseren. Uiteindelijk zal dit leiden tot geweld en aanslagen tegen minderheden in heel Europa. En dit gebeurt nu al. Maar bierzuipende en scheldende lieden kunnen niet veel opbouwen en dwingen geen respect af. Om volwaardig mee te tellen in de huidige wereldorde moet je een respectabel geloof hebben, anders ben je gewoon een barbaar zonder toekomst. Geloof bouwt een volk. En geloof zorgt ervoor dat de vrouwen geen hoeren en normloze sletten worden die paren en seksen met vreemde mannen. Geloof temt vrouwen en onderwerpt hen, om te baren voor het eigen volk, vlag en land. Dus alleen geloof kan de ontwortelde blanken uit ons heden redden. En Adolf Hitler is geen goed geloof, want hij heeft juist de blanken laten vallen en hen in een diepe crisis gestort. Extreemrechts moet hierover beter gaan nadenken en naar mijn betoog luisteren.

Germaans geloof is vredelievend
Het Germaanse geloof heeft totaal niets met Adolf Hitler en zijn nazisme te maken en staat er helemaal los van. Dit moet men eens beter gaan beseffen. De Oude Germanen waren veel beschaafder dan de blanke christenen en hoger ontwikkeld. Nu is de tijd rijp voor een revival van het Oudgermaanse geloof en de blanken moeten mij maar geloven, dat dit hun enige redding is in een harde, hatelijke wereld. Als zij niet teruggaan naar hun roots zullen alle blanken meedogenloos vernietigd worden, als vers ontbijt en lunch, door de sterkere en agressievere gekleurde, gele en zwarte rassen en volkeren. De doodsklok van het hele blanke ras luidt al overal ter wereld.

Edda is een heilig boek
Alle blanken moeten ervoor kiezen om de Edda heilig te verklaren, om een blok te vormen tegen de Trojaanse paarden en de barende vijfde colonnes. Hier moeten zij aan gaan werken, op een voorbeeldige manier. Associaties met Adolf Hitler komen niet voor in de Edda, want dit geschrift is zuiver gericht op de Oude Germanen en zet niet aan tot haat en moord. De Edda moet dus het nieuwe heilige geschrift worden van alle blanke rassen en die moeten allemaal terug naar hun Germaanse roots.

Dewanand is een Hindoe-nazi. Hij is volkomen krankzinnig.

Algemeen, 07.02.2008 @ 09:23

[Home]
 

41 Reacties

op 07 02 2008 at 09:59 schreef daniel:

Het Westen defineerd zich niet door huidskleur, maar door vrijheid. Ik heb twee woorden voor je: Barak Obama.

op 07 02 2008 at 10:12 schreef Foote:

De Aziatische vrouw in de foto hier boven is het nageslacht van Mongolide en Blanken, die zich duizenden jaren geleden hebben vermengt. Daarom heeft zij rozige tepeltjes en een licht rozig-gele huid. Echte pure aziaten hebben een grijs-gele huid en zwarte tepels.

@ Dewanand.

Ik maak mezelf geen zorgen. Als hier armoede uitbreekt door de vallende dollar dan zie je gedwongen re-migraties en eugenetica in heel Europa. Ook moeten wij niet vergeten dat Russen en de meeste oost-Europeanen zeker niet zo tolerant zijn als wij west-Europeanan. Dus het blanke ras sterft niet uit. Zij overleeft het wel in Rusland en oost-Europa, en hopelijk ook in west-Europa.

Trouwens Hindoes zijn gewoon modernisten die in vishnu en brahma geloven. Er is niks in jullie eigen cultuur die van de Indier een onafhankelijk vrij mens maakt. Niks, en jullie zijn ook tamelijk impotent en machtenloos. Misschien ben ik fout, maar Europa groeit naar een balanse toe, en dit zal met schokken gebeuren.

De meeste oliebronnen en grondstoffen zijn toch binnen tien jaar opgedroogd. Dan worden wij een cultuur van ratten en kakkerlakken die hun eigen vuil opeten. Daar past de nieuwe neger-berber-blanken hybride perfect in. Een aggresief dom volk dat toch af en toe een half-heldere denker voort brengt.

op 07 02 2008 at 10:30 schreef Theo Ichtus:

Dewanand is een Hindoe-nazi. Hij is volkomen krankzinnig.

Yep…

op 07 02 2008 at 10:59 schreef babs:

Dewanand maakt zich zorgen, of hij probeert zorg aan te wakkeren dat ‘het blanke volk’ overheerst gaat worden door andere volkeren.

Daarbij maakt Dewanand één fout. Hij gaat uit van vlok, vlag en land. Het kan best zo zijn dat we in de toekomst cultureel overheerst gaan worden door China, India of Nigeria, zoals op dit moment de VS de wereld cultureel overheersen. Het kan zelfs zo zijn dat Chinezen en Indiers ‘onze’ produktiemiddelen in handen krijgen. Wat echter onmogelijk is, is dat de Chinese staat of wat voor staat dan ook ons overheerst. Staten zullen het steeds moeilijker gaan krijgen hun huidige slaven te overheersen, nu al zie je dat zeer sterk in de VS, waar de staat de macht al moet delen met grote bedrijven. De VS zijn al niet in staat een klein land als Vietnam of Irak te onderwerpen, China heeft het al moeilijk genoeg met Tibet, laat staan Taiwan. Maar ook in Nederland krijgt de staat (PvdA, CDA en VVD) steeds minder aanhang.

Dewanand heeft gelijk dat de nabije toekomst grote veranderingen gaat brengen, maar die veranderingen hebben niks met volk, vlag of land te maken. De nationale staat gaat verdwijnen en zal plaats maken voor een mix van corporaties en nationalisme. En aangezien nationalisme puur het gevolg is van marketing en de mensheid zich snel genoeg ontwikkelt om zichzelf immuun te maken voor marketing, zal niet heel veel later ook het nationalisme verdwijnen. Blijven over enkele corporaties met zeer grote macht. Corporaties die elkaar zullen bestrijden en tegelijkertijd elkaar zullen helpen.

Individuen, families en stammen kunnen kiezen welke corporatie ze willen dienen. Corporaties zullen met elkaar concurreren om de gunst van de mensen. Zelfstandig als groep overleven zal zeer moeilijk worden, omdat er zoveel regeltjes zullen zijn, dat alleen een bedrijf met honderden administratieve medewerkers een winkel kan openen. Overleven in een alternatieve economie kan wel, maar zal voor weinigen een serieuze optie zijn. Zonder credit card, hypotheek of verzekering is nu al heel lastig een leven op te bouwen. Dat zal zich alleen maar versterken.

En de CEO’s van de grote corporaties, die kunnen geel, wit of zwart zijn. Dat maakt ook niet zo veel uit, want met volk, vlag of land hebben ze niks te maken. Alleen hun eigen kleine familie of stam zullen ze voortrekken.

De nationale staat is pas een paarhonderd jaar oud, toch is het voor veel mensen lastig een voorstelling te maken van een leven zonder die nationale staat, maar de nationale staat wordt al in rap tempo afgebroken. Met fusies tot enorme staten als de EU probeert men het tij nog te keren, maar in de VS zijn de verkiezingen al niet meer te winnen zonder steun van bedrijven, in Europa gaan oud presidenten nog snel hun zakken vullen bij Gazprom of ING. In het VK gebeurt niks zonder toestemming van de City, in Nederland niks zonder toestemming van Shell.

Ik weet niet of het goed of slecht is dat landen gaan verdwijnen, ik weet wel dat het anders zal zijn.

op 07 02 2008 at 11:23 schreef dewanand:

Steeds vaker zie ik jonge blanke meisjes met een Afro mixkind. Dus er is een neger in haar geweest en hij heeft het blanke ras vervuilt. Zo sterven raszuivere blanken sneller uit en hier moeten wij snel wat aan doen.

Eigenlijk moet elke raszuiver blanke of Germaanse vrouw verplicht worden, desnoods met geweld, om tenminste twee raszuivere kinderen te baren. Zo voorkomen wij de vervuiling van het zuivere blanke ras.

Blonde en roodharige meiden zijn al een uitstervende minderheid op onze planeet. Niemand heeft hier een fonds voor opgericht om deze minderheid te redden. En negers proberen flink te neuken met deze hogere kaste meiden. Hier moeten wij wat aan doen.

Gewoon radicaal een immigratiestop en remigratieplicht voor alles wat niet zuiver blank of Germaans is, kan een van de oplossingen zijn in de nabije toekomst.

Alle volkeren willen hun ras zuiver houden en beschermen hun dochters tegen geile negers en mixmannen. Rasvervuiling is een actueel thema in het HINDOEISME en islam. Hier kunnen blanken nog wat van leren. De Hindoes en de moslims zijn eigenlijk de echte nazi’s en racisten in Nederland, want zij zijn nog niet gemoderniseerd en streven naar macht en invloed. Vervuiling tolereren hindoes en moslims niet. Moslimmeisjes mogen niet vrij rondneuken met mannen van andere rassen en volkeren. Dit is niet eerlijk en heel racistisch.

De hoofddoek is eigenlijk gewoon een middel om de islamitische rassen zuiver te houden, dus een soort eugenitica. Vreemde volkeren mogen een moslima met doekje niet neuken. De islam kent een streng vrij neukverbod voor hun vrouwen en meiden. Blanken zouden hiervan moeten leren om hun ras ook zuiver en sterk te houden.

In elk geloof draait alles om de meiden niet te laten neuken met vreemde rassen en lagere volkeren. Alleen blanken laten hun dochters uitnaaien met lagere rassen en roeien zichzelf zo uit.

Dus blanken doe hier wat aan. Sterf niet uit. Bescherm je dochters tegen geile mannen uit andere culturen en rassen. Hou je ras zuiver, en sterk.

In principe vind ik het beter als er een etnische zuivering komt in heel Europa. Zo blijft de economie vitaal en zo blijft het ras hier zuiver.

Ik vind persoonlijk dat koelienisten als eersten moeten oprotten uit USA en Europa. Zij moeten allemaal terug naar hun boomhutten in het buitenland. Een methode om hen weg te jagen is door elke dag een koelienist te voeren aan de haaien. Zo vlucht de rest van hen vanzelf weg.

Op naar een koelievrij Europa en een koelievrij Amerika.

Dewanand
Hindoe fundamentalist

ps
ik moet wel opmerken dat ik een hoger rassen ideaal nastreef, mbt de hele mensheid. Niet dat ik negers en koelies niet mag, nee, ik wil er echter niet teveel van hebben op de wereld. De allergrootste fout van blanken is dat zij al deze untermenschen massaal hebben genaturaliseerd en hen verwend hebben met allerlei knuffeltjes. In mijn aankomende radicale boek over de toekomst van de niet westerse allochtonen zal ik mijn hoger ideaal uiteen zetten. Nog even geduld dus. DE redding van het hogere Germaanse ras komt eraan. Adolf Hitler is al gereincarneerd en is nu een gezonde en sterke Germaanse jongen in het hart van Europa. Wacht op hem als de Geniale messias van het raszuivere Germaanse ras.

op 07 02 2008 at 11:31 schreef Paco:

Ik heb één woord voor je: Mc Cain

op 07 02 2008 at 11:45 schreef daniel:

Steeds vaker zie ik jonge blanke meisjes met een Afro mixkind. Dus er is een neger in haar geweest en hij heeft het blanke ras vervuilt.

Wees nou gewoon eerlijk. Jij wilt wat met die meiden want vaak zijn ze stervens mooi en je bent jaloers. Dat knagende gevoel ken ik. Ik zie vaak zat vrouwen rondlopen met mannen waarvan ik dan denk ‘waarom hij wel en ik niet’. Alleen weet ik dat het aan mij ligt, dus hoef ik me niet te bedriegen met fantasieen over ras en zo.

Het is inderdaad zo dat moslims actief bezig zijn om hun mede moslims binnen de groep te houden. Daar de Islam een naar buiten toe gekeerde religie is moet je daar als samenleving op een verstandige manier mee omgaan en een beetje assertiviteit is misschien wel op z’n plaats. Al is het maar om mensen van islamitische afkomst een beetje los te weken.

op 07 02 2008 at 11:46 schreef Kaatje:

Are you for real?
Ik weet echt niet of ik je serieus moet nemen of dat ik hard om je zou moeten lachen.

Operatie lebensborn? Desnoods met geweld?

op 07 02 2008 at 12:00 schreef daniel:

zoiets

op 07 02 2008 at 13:11 schreef Peter:

Van Dewanands teksten moet je gewoon genieten. Dewanand is geniaal. Hij is Nederlands grootste popdichter. Dat ‘Ontbijt voor de Chinezen, lunch voor India’, daar zit een carnavalskraker in.

Voorts wordt hij gewoon hartstikke bloedjegeil van zijn eigen zinnetjes, zoals ‘steeds vaker zie ik jonge blanke meisjes met een Afro mixkind. Dus er is een neger in haar geweest’.

Het doet me denken aan de mooiste, grappigste zin die ooit door iemand is geschreven:

They all have cunts! Right under their dresses! Cunts–for fucking!

(Philip Roth, Portnoy’s Complaint)

Ik zie het al voor me, Waldo die een blanke vrouw met een bruin kindje ziet en zich realiseert: ‘Potverdriedubbeltjes! Die heeft een neger in zich gehad!’

Dus blanken doe hier wat aan. Sterf niet uit. Bescherm je dochters tegen geile mannen uit andere culturen en rassen.

Waar ik mijn dochter graag tegen zou beschermen, is een leven met zo’n bleke, roodgebroekte eunuch zonder kont die steevast prematuur klaarkomt maar wel zijn pensioenetje alvast tiptop geregeld heeft, en elke zaterdag vier uur lang zijn auto staat te poetsen.

Vreemde volkeren mogen een moslima met doekje niet neuken. De islam kent een streng vrij neukverbod voor hun vrouwen en meiden.

Dat is allemaal voor de buitenwacht. Fatima Elatik draagt een hoofddoek omdat mannen dat geil vinden, heeft ze zelf gezegd in het Joods Journaal of iets dergelijks, en in een kast in haar slaapkamer heeft ze een naakte Engelse kafir met sproeten verstopt.

op 07 02 2008 at 14:00 schreef Hosseyn:

Fatima Elatik is een heel leuke vrouw. Je ziet het niet meteen, maar dat zijn de leukste.

op 07 02 2008 at 14:09 schreef Peter:

Ja, dat vindt die blote Engelsman in haar slaapkamerkast ook.

op 07 02 2008 at 14:11 schreef Hosseyn:

Ik moet opeens denken aan de engelse piloten uit Allo Allo! Gewoon de deur dichtspijkeren.

op 07 02 2008 at 14:17 schreef Peter:

Ik heb haar een keer in het echt gezien, Fatima, bij een concert van Khaled. Toen bleek ze een stuk kleiner dan ik me haar had voorgesteld (mensen op televisie stel ik me altijd heel lang voor). Een stuk verlegener ook. En ze had een strakke jeans aan waardoor je haar vormen kon zien.

Ik heb haar altijd sexy gevonden, niet per se door die hoofddoek. Ze heeft een fantastische neus.

op 07 02 2008 at 14:18 schreef Hosseyn:

Ik stoorde me aan haar aggressie en ideeën, toen zag ik een documentaire waar ze zichzelf was. Sprankelend, lief, kwetsbaar, complex. Wat doen ideeën er dan nog toe?

op 07 02 2008 at 14:27 schreef Peter:

Ze is niet al te slim en kakelt als een kip zonder kop. Ze denkt met haar kut. Ze hééft geen ideeën.

op 07 02 2008 at 14:28 schreef Hosseyn:

Dat gekakel komt juist uit haar hersens. Toen ik haar zag, sprak de kut. Dat is taal die ik versta.

op 07 02 2008 at 15:03 schreef Vlot:

"Waarom zou een toneelstuk niet verboden mogen worden?"

Da’s toch een idee, zou ik zeggen.

op 07 02 2008 at 15:08 schreef Peter:

Nee, dat is een vraag, gesteld door Theo van Gogh en Theodor Holman. Dat we veel te ver doorgeschoten zijn wat onze vrijheid van meningsuiting betreft, dát zou je een idee kunnen noemen, als het niet gewoon gepapegaai was waarmee Elatik primair reageerde op wat klokgelui.

op 07 02 2008 at 15:09 schreef Hosseyn:

Oei dat was ik alweer vergeten.

op 07 02 2008 at 22:38 schreef Theo Ichtus:

Dewanand, een amateur schrijver die de dagelijkse kost schijnt te verdienen op een te Bombay gevestigd customer care centrum van een middelgroot Amerikaans bedrijf in consumenten electronica is soms wat moeilijk te begrijpen, maar gelukkig is er nu: (tromgeroffel)

Dewanand met ONDERTITELS!

op 07 02 2008 at 23:17 schreef Arjan:

Het klopt wel wat Dewanand schrijft. Blanken, op een uitzondering na, haten zichzelf. `Ga door, koelie.

op 07 02 2008 at 23:41 schreef De la Foret:

Nou, Dewanand heeft zichzelf weer eens overtroffen in literaire bewoordingen. Nooit saai, immer geradeaus.

Wat een maffe video. Na zo’n film heb ik wel weer even een beetje Dewanand nodig. Dewanand, het werkt een beetje als een verslaving. Het prikt een beetje, maar naderhand val je van je stoel van het lachen.

op 08 02 2008 at 04:38 schreef Lugtigheid:

vast,maar ik ga slapen, want het is half vijf maar ik wil nog even opmerken

In andere woorden, Allah haat de berbers en turken omdat het viespeuken zijn die hun eigen strond aanraken met hun linkerhand (linkerhand is bij oudere volkeren heilig) en dit doen de meeste Indiers toevallig ook.

je moet geen geloof hechten aan een mislukte romanschrijver.

op 08 02 2008 at 10:01 schreef filantroop:

Met de herdefiniëring van gegevens kom je algauw tot het type monoloog waarin hierboven Dewanand zich uit. Zich doodstarend op de economische groei van India en China ziet hij voor de blanke wereldburger een enorm buiengebied naderen.
De herdefiniëring van gegevens is ondermeer gelegen in het feit dat de scribent boven verzuimt te vermelden dat er in India en China grote armoede heerst. De volken aldaar zullen hun deel van de toenemende economische groei gaan opeisen. Bovendien zullen ze ook vernemen van de arbeidsrechten zoals wij die in de blanke habitat reeds lang kennen. Zie zo’n enorme massa maar eens van de vleespotten verwijderd te houden.
Arbeidsrechten leveren van nature hogere arbeidskosten op, zodat dat voordeel geleidelijk ten opzichte van Europa genivelleerd zal worden. Bovendien put een rigide arbeidsregime de werknemer op termijn mentaal en fysiek uit. In Japan zagen we het toyotisme al sneuvelen.
Economische groei maakt van een land dat al een onoverbrugbare achterstand in arbeidsrechten en sociale rechtvaardigheid ten opzichte van Europa kent nog geen paradijs op aarde. De werkende mens zal zijn deel opeisen, tenzij men die hem of haar onthouden wil, en daar wringt voor China en India op termijn het schoeisel want van arbeidsonrust komt zelden wat goeds, tenzij men de oorzaken ervan wegneemt.
Als het volk aldaar niet fatsoenlijk deelgenoot wordt van de economische groei zal de wrevel groot zijn. We zien nu al dat een ferme winter in China al de nodige kritiek op het centrale regime oplevert. Inmiddels is de economische groei van China naar beneden bijgesteld.
Het volk wil brood en spelen, en ook in de opkomende economieën China en India zal het volk dat opeisen, tenzij een hernieuwd totalitarisme ze ervan weet af te houden.
Bovendien hebben China en India afzetgebied nodig voor hun nu nog goedkoop geproduceerde producten. De volgens Dewanand zieltogende blanke is daarom van noodzakelijk belang voor China en India om de economische groei te gunnen die ze thans genieten.
China en India hebben nog een moeilijke weg te gaan die de blanke economieën al gegaan zijn.
Ondertussen eten we goedkoop Tandoori of Chinees.
En wat de Germanen betreft kunnen we misschien het beste zo nu en dan naar Bayreuth gaan voor wat zwelgen bij Richard Wagner.

op 08 02 2008 at 12:23 schreef keki:

Als blanken meer zouden lachen dan zou de intergratie succesvol zijn verlopen. Maar wij lachen niet, wij zijn ijsberen die het koud hebben van de regen en onze hele geschiedenis lang niks anders gedaan hebben dan zuipen, vechten, neuken, maar een lol dat wij hadden.

In andere woorden: De blanken is een smerige proletarier. Hij is een onverfijnde oetlul die nog een paar duizend jaartjes aan het grote karma wiel moet draaien voordat hij, eerlijk is eerlijk, de heerschappij over de aarde mag overnemen.

De Indier aan de andere hand is van het karma wiel afgepleurt en ik heb geen idee wat ik met die gasten aan moet. In andere woorden, Allah haat de berbers en turken omdat het viespeuken zijn die hun eigen strond aanraken met hun linkerhand (linkerhand is bij oudere volkeren heilig) en dit doen de meeste Indiers toevallig ook.

Tja, wie weet nu niet dat de wereld beschaving uit de rijke, vruchtbare aarde van noord-Duitsland kwam zo 5 miljoen jaar geleden.

op 08 02 2008 at 12:50 schreef dewanand:

namaskar filantroop,

volgens de nieuwste onderzoeken blijkt slechts 21 procent van de Indiase bevolking in armoede te leven. En dit aantal daalt heel snel. Lonen stijgen supersnel in India en over tien jaar heeft dit land dezelfde koopkracht in euro of dollar waarde als heel Europa. India is nu al de tweede consumentenmarkt ter wereld. Dus filantroop de weg van India naar welvaart is niet lang meer.

In 2008 zal India de meest stabiele economie zijn van de hele wereld en een toevluchtsoord voor kapitaal, op vlucht voor de recessie in USA.

Dus Europa moet echt oppassen in de nabije toekomst en zal het zwaar te verduren krijgen. De blanken krijgen het dus heel moeilijk.

dewanand

op 08 02 2008 at 13:41 schreef filantroop:

Nachtmasker Dewanand,

Economische toekomstverwachtingen die een rijdspanne van tien jaar of langer in beeld moeten brengen komen maar zelden uit, wat niet wegneemt dat men natuurlijk mag hopen.
Dat India een grote consumentenmarkt is ligt vooral aan het grote aantal zielen dat het land telt, maar het bestedingspatroon wordt toch in grote mate bepaald door het gemiddelde inkomen van de bevolking, en dat is vooralsnog laag.
Voorlopig ziet het er niet naar uit dat India als Autarkie kan voorbestaan, maar afzetgebied nodig heeft om in het eigen onderhoud te voorzien.

Dat het aantal zielen dat onder de armoedegrens leeft snel zal dalen hoeft niet per se een gunstig verschijnsel te zijn. De mortaliteit onder de armen is doorgaans veel aanzienlijker dan onder de welgestelden.
Voorlopig zou het al een zege zijn als men de kinderarbeid eindelijk eens onder de knie krijgt.

Het valt natuurlijk niet uit te sluiten dat de blanken het in de toekomst moeilijk gaan krijgen. Hooggeoutilleerde economieën en beschavingen zijn niet voor altijd en eeuwig, maar een recessie in de blanke habitat zal niet zonder gevolgen blijven voor de Chinese en Indiase economieën, tenzij die landen elkaar kunnen bedruipen.
Zoals ik in mijn vorige bijdrage hierboven al duidde hebben die landen eerst nog veel eigen problematiek op te lossen voor ze het paradijs op aarde creëren.

Maar het is waar: hoop doet leven.

op 08 02 2008 at 16:58 schreef daniel:

Hoop is inderdaad het enige wat we nog hebben

Begin 20ste eeuw schreef Oswald Sprenger het boek: "Der Untergang des Abendlandes". Daarin voorspelde hij nog heel hoopvol de ondergang van het westen. Maar 100 jaar later zijn we er tot ieders teleurstelling nog steeds (not for lack of trying).

Maar het wil maar niet lukken. Ondanks wereldoorlogen, genocide, massabombardementen, atoomwapens, economische crises, vervuiling en wat dies meer zij schijnen we er alleen maar op vooruit te gaan. Wtf!

Als ik niet zo blauw was zou ik me geel ergeren (of andersom).

Het wil maar niet lukken, zelfs het millenium bracht niet de verlossende ondergang. Het ziet er naar uit -en ik hoop dat ik niemand’s weekeinde daarmee verpest- dat we er nog heel lang zullen zijn.

Sorry.

op 10 02 2008 at 10:57 schreef Steady Freddy:

Kent Dewanand het heilige Oera Linda boek? Dat is de Nederlandse Edda, naar dat boek moeten wij gaan leven om te overleven…

SF

op 10 02 2008 at 10:58 schreef Hosseyn:

Fries, Steady. Dat is ganz anders.

op 10 02 2008 at 11:40 schreef filantroop:

Als ik de sombere bespiegelingen van de denker Dewanand volledig op me in laat werken naderen we het moment dat de blanke medemens tot een voetwassing in de Stoelganges verplicht wordt. Gut, als we er maar geen Darjeerlingthee van hoeven te drinken. Dan toch nog liever Mekong-whisky.

op 12 02 2008 at 02:50 schreef Michiel Mans:

Heerlijke foute proza. Wel erg dat zo’n kleine bruine Hindoe het voor mij blonde blanke Arie moet opnemen en zeggen dat we raszuiver moeten blijven. Maar ja, als zo’n Arie als ik het zeg, mag het niet van het MDI. Die kutnazi’s hebben met dat runeteken het voor eeuwig verpest. Of was dat teken, als zoveel, ook "Indian"? Gave BBC serie (Goodness Gracious Me) .

Odin-Wodan en Thor-Donar lonken. En vergeet die berg oude Grieken niet, bij Zeus. Voor den drommel, bij Toutatis, met die Kelten kom je ook een heel end. Laten we die hele kliek in Den Haag eruit trappen, pastoors en imams mee op de trein zetten en de heerlijke midwinterse bedsteefestijnen en midzomerse woeste hooibergspelletjes in ere herstellen. Leve de heidenen, leve de wilde wilden. Het wordt alleen wat lastig met kleding. Veel beren zijn er niet meer en jassen van huismuis- of hondenbont, heeft het niet echt. Schapenvachten zijn weinig krijgshaftig en geiten zijn…eh..bezoedeld. Ja, dat wordt best lastig zo’n terug naar je roots tocht.

op 12 02 2008 at 11:47 schreef dewanand:

namaskar michiel mans,

er was vanmorgen een zelfmoord in mijn flat. hollandse man sprong naar beneden. overal bloed op stoep beneden nu. brandweer spuit het schoon. en een week geleden was een blanke baby van mijn buren overleden.

Het is duidelijk, blanken sterven uit in nederland en de regering werkt hieraan mee. Er moet een volksrevolutie komen en daarna een etnische zuivering. Een paar kleurlingen en zwarten hier is leuk, maar ho maar, teveel is een plaag.

Hou het Germaanse ras zuiver. Liefst voer ik interraciaal neukverbod in in heel Europa.

groeten
dewanand

op 12 02 2008 at 15:38 schreef filantroop:

Germaans ras? Ik spreek wel een Germaanse taal, maar tot het Germaanse ras (als dat al zou bestaan) mag ik mezelf niet rekenen. Wat echter niet kan verhinderen dat ik eenieder er graag aan herinner dat het “blanke ras” van Nederland zich overal op de aardkloot gevestigd heeft, en er derhalve geen sterke aanwijzingen zijn dat hun uitsterven aanstaande is. Wel is men zo verstandig niet te veel nazaten te produceren, want dat vergroot de voedselbehoefte weer, wat in sommige regio’s in de wereld nogal wat strubbelingen zoals raciale twisten, honger en epidemieën genereert.
De diaspora van Nederlanders mag ook eindelijk eens als een ware zege gezien worden, want waar ooit Nederlanders naartoe togen vestigen zich nu graag niet-blanken die de daar door Nederlanders veroorzaakte revenuen graag tot zich nemen. Met andere woorden: Nederlanders vormen, waar ook ter wereld, een eldorado voor de medemens.
Vanavond dan maar weer eens een van Riebeeck-wijntje ontkurken.

op 14 02 2008 at 20:08 schreef August:

De islam is het grootste gevaar voor de westerse
kultuur en het blanke ras.
Hitler had deze gevaren reeds aangekaart in zijn boek ; als twee kulturen zich vermengen zal de sterkste steeds de veliezende patij zijn.Een waarheid die nu dag na dag bewezen wordt.
Die bruin onderontwikkelde islamkloten worden met de dag arroganter en geen enkele politieke patij die daartegen ingaat(met uitz.van Wilders en het Vl Bl)De traditionele politiekers zijn schatplichtig aan deze rotzakken en verraden hun eigen volk.Met natuurlijk de linkse smeerlappen op kop.Maar er komt een kenterring,vele mensen zijn het beu en het rechtse gedachtengoed wint steeds meer aanhangers.Onze tijd komt,al moeten we vechten voor de overleving van het blanke ras,voor onze kinderen en hun kinderen.Dan raadt ik die linkse islamkissers aan;ga u maar verstoppen bij uw bruin kamaraden want ge zult u moeten verantwoorden voor uw smerig volksveraad.

op 14 02 2008 at 21:42 schreef Hosseyn:

August, je hebt helemaal gelijk. Die bruine islamkloten zijn zonder enige twijfel de corrumperende factor die jouw edelgermaansche taalbeheersing ondermijnt. O trotse Vlaamse leeuw! Nu rest slechts een kaal poesje.

op 15 02 2008 at 11:31 schreef August:

Antwoord aan Hosseyn,

Mijheer vindt zichzelf heel grappig,vergeet niet dat een kaal poesje nog steeds scherpe nagels heefd en lelijk uit de hoek kan komen.
Ps;uw naam doet mij aan een bepaalde minderwaardige bevolkingsgroep denken.

op 15 02 2008 at 15:37 schreef Hosseyn:

Tjk, tjk! Domme August! Mijn machtige kromzwaard tegen jouw nageltjes!

op 15 02 2008 at 16:27 schreef Peter:

Kenterring op komst, mensen! Kenterring in aantocht! Waar zijn toch mijn bruin kameraden, als ik ze nodig heb?!

op 15 02 2008 at 17:38 schreef Hosseyn:

Die zitten goedkoop banaan en oude brood te eten.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS