Home » Archief » Spuugzat


[14.02.2008]

Spuugzat

Personeel Nederlandse Moslim Omroep

Tang047 (25k image)
Tang Jiali

Als personeelsleden van de Nederlandse Moslim Omroep (NMO) willen wij ons nadrukkelijk distantiëren van de berichtgeving van NOVA. Op 11 oktober 2007 heeft NOVA met achterklap en wilde aantijgingen over de NMO bericht, ook 8 februari jl. was het weer raak.

Wij zijn het spuugzat!

We weten niets van een ‘conservatieve machtsgreep’ binnen de NMO. Wij voelen ons niet gedicteerd door conservatieven, orthodoxen of fundamentalisten. Was dit wel het geval geweest zouden wij collectief ons hier tegen hebben verzet. Met het vertrek van Frank William als directeur, die een liberale opvatting van de Islam voorstond, is slechts een bepaalde vorm van leidinggeven verdwenen. Aan ons programmabeleid is niets veranderd. De NMO maakt nog steeds programma’s die recht doen aan de diversiteit van de moslimgemeenschap in Nederland.

Wij vinden het opmerkelijk dat NOVA in de uitzending van 8 februari jl. beweerde dat er een “conservatieve wind waait” over de redactie van de NMO en dat er in de programma’s “geen ruimte meer is voor een afwijkend geluid” zonder te verwijzen naar onze programma’s of voorbeelden hiervan te geven. De inhoud van de radioprogramma’s Wat Nou..?! en Verkenningen en de televisieprogramma’s InFocus, Meetingpoint en In de waan van alledag weerleggen namelijk alle beweringen van NOVA.

Op zondag 14 oktober 2007, twee dagen na de bewuste eerste NOVA uitzending over de ‘geradicaliseerde’ NMO, zonden wij in het programma InFocus een item uit over het Suikerfeest bij alevieten en sji’ieten.

In het radioprogramma Verkenningen van 24 januari 2008 werd er gediscussieerd over de vraag of de Koran inderdaad verwerpelijke standpunten bevat. En of het goed is om hierover openlijk discussie te voeren, zoals publiciste Nahed Selim bepleitte. En of progressieve moslims hun islam actiever moeten beschermen tegen ongewenste elementen van buiten en van binnen.

Dus waar heeft NOVA het over?

Nagenoeg alle talking heads in de NOVA-reportage van 8 februari zijn mensen waarmee de NMO in een financieel conflict is beland. Daarnaast is ook de eerste NOVA-reportage gemaakt door een redacteur die ten tijde van de eerste NOVA uitzending nog in dienst was van de NMO. Hiermee schendt NOVA haar eigen NOVA-code. In die code lezen wij: ‘NOVA is onafhankelijk en onpartijdig. Verslaggevers worden geacht een beroepsmatige distantie ten opzichte van hun onderwerp te houden. Directe, ook schijnbare, banden met partijen of directe emotionele betrokkenheid bij het onderwerp kunnen het streven naar waarheidsvinding in de weg staan’.

We kunnen slechts tot de vraag komen of NOVA soms bezig is met een lastercampagne, daar zij nergens de beweringen over de NMO volledig beargumenteerd. De programma’s die dateren van na het ontslag van Frank William tonen aan dat de koers van de Nederlandse Moslim Omroep, om aan verschillende meningen ruimte te bieden, wordt voortgezet.

De Nederlandse Moslim Omroep stelt zich onder andere ten doel de ‘eenheid en verscheidenheid binnen de islam in Nederland’ zichtbaar te maken, om ‘wederzijdse erkenning en verdraagzaamheid tussen de belijders van de islam’ te bevorderen.

Algemeen, 14.02.2008 @ 08:43

[Home]
 

41 Reacties

op 14 02 2008 at 09:47 schreef Wampie:

Mooie foto. Dat schuim lijkt net spuug (‘spuugzat’).

Was de NMO niet bedoeld als het vrijzinnige zusje van de NIO (Nederlandse Islamitische Omroep)?

Ook bij de NMO wordt de naam Mohammed, de profeet, steevast gevolgd door ‘vzmh’, viel me op. Zijn er ook moslims die deze aanduiding achterwege laten?

op 14 02 2008 at 10:57 schreef sabaroth:

Hmm, die scrawny ass weet Tangetje hier toch wel leuk te presenteren.

op 14 02 2008 at 11:28 schreef barry:

Peter, kan je dit artikel een beetje in een redactionele context plaatsen en namens welke NMOmakers is het geschreven? Allen daar ter werk gestelden. Degenen die geen financiële conflicten hebben? Bevinden zich daar ook toevallig Alevieten onder en Ahmadiyyin. Of zijn dat nu juist degeen die financiële conflicten met hun werkgever hebben?

op 14 02 2008 at 12:07 schreef Peter:

Ik weet net zoveel als jij, Bar. Ik kreeg dit stuk van Alfred Broer, die voor de NMO werkt en geen moslim is.

Ik moet zeggen dat ik die verhalen over het vermeende conservatisme niet geloof. De NMO erkent bijvoorbeeld het bestaan van deze site en linkt er zelfs naar. Zover zijn de seculiere publieke omroepverenigingen nog niet.

Zelfde met de NIO, de Nederlands Islamitische Omroep. Daar werk ik tegenwoordig voor. Hoe conservatief kunnen ze daar nou zijn? Ze weten echt van deze site, hoor, en waar ik voor sta.

Hmm, die scrawny ass weet Tangetje hier toch wel leuk te presenteren.

Daar zat ik op te wachten.

op 14 02 2008 at 12:22 schreef babs:

Hmm, die scrawny ass weet Tangetje hier toch wel leuk te presenteren

Ik dacht precies hetzelfde.

op 14 02 2008 at 12:32 schreef Peter:

Iedereen denkt precies hetzelfde. Hierbij bied ik Tang Jiali mijn welgemeende excuses aan. Ze heeft een mooi kontje. Toch veel te klein, naar mijn smaak.

In de volgende editie zullen jullie eens wat zien: billenvrouwen!

op 14 02 2008 at 13:35 schreef judas:

"Zelfde met de NIO, de Nederlands Islamitische Omroep. Daar werk ik tegenwoordig voor. Hoe conservatief kunnen ze daar nou zijn? Ze weten echt van deze site, hoor, en waar ik voor sta".

Altijd al gedacht dat Breedveld een moslim-proseliet zou zijn, met een moslima-harem en al.
Dar was de zonde van de vroegere stamgasten, zij hadden het ongenoegen van zijn harem opgewekt en kregen daarom beleefd het bordje voorgezet of ze de kroeg wilden verlaten. Ze werden er niet uitgegooid, daarvoor is Breedveld te ruimdenkend, maar een goed verstaander heeft maar een half woord nodig.

op 14 02 2008 at 13:47 schreef Wampie:

Een dergelijke reactie van een dergelijke Judas zou het respectfilter van Hoeiboei of Anja Meulenbelt vast niet door komen.

op 14 02 2008 at 14:23 schreef babs:

Ik dacht ook al toen Peter zei voor de NIO te werken: daar gaan opmerkingen over komen.

Wat is eigenlijk een moslim-proseliet?

op 14 02 2008 at 14:24 schreef DvR:

"In de volgende editie zullen jullie eens wat zien: billenvrouwen!"

Kom maar op. Wordt het clubhuis dan ook voor een weekje hernoemd tot Posterieur Naakt?

op 14 02 2008 at 14:34 schreef DvR:

Een proseliet is een bekeerling. Misschien kunnen we komend zonseizoen "spot the Peter" spelen op het naaktstrand; wie hem tegen het nakende lijf loopt gelieve even te checken of e.e.a. nog intact is. Zo nee, dan moeten wij vrezen dat hij daadwerkelijk in Mohammed getreden is. Ik geloof er zelf trouwens niks van, volgens mij is hij gewoon de excuuskaas van de NIO :)

op 14 02 2008 at 14:56 schreef judas:

Een proseliet is iemand die zich bekeert tot een religie zonder de uiterlijke verandering. b.v. besnijdenis te ondergaan.
Breedveld wordt betaald door het ministerie van religieuze zaken van Saoedie Arabie.

op 14 02 2008 at 15:04 schreef sabaroth:

Kijk eens aan wat een ruimdenkendheid: Een ministerie van religieuze zaken betaald iemand om naaktfotos op het internet te zetten.
Dat gaat nog helemaal goedkomen met deze wereld.

op 14 02 2008 at 15:16 schreef stekkie:

Ja, Judas, jij heb echt het licht uitgevonden. Zeg Peter, dan kan die FN borrel toch wel eraf als je door het ministerie van religieuze zaken betaald word.

op 14 02 2008 at 15:22 schreef Peter:

Weet je wat het kost om een harem vol moslima’s te onderhouden, Stekkie? En het is dus niet zo dat je even je harem kunt binnenstappen, één of twee moslima’s uitkiezen om daarmee de nacht in te eh, dansen. Nee, ze willen attenties, en cadeautjes, dure etentjes in sterrenrestaurants, sjieke lingerie. ‘In de stemming gebracht’, noemen ze dat zelf heel eufemistisch.

Dus ik ben daarom nu ook een bedelbrief aan het schrijven naar het Iraanse ministerie van religieuze aangelegenheden.

op 14 02 2008 at 15:35 schreef stekkie:

Als Saoedi Arabie al over de brug is gekomen volgt Iran vanzelf. Sjezus gozer, wat een geldwolven. Ze zijn ook allemaal hetzelfde. Maareh, zijn ze wel in voor wat meer dan alleen maar op de bank knuffelen?

op 14 02 2008 at 15:44 schreef Peter:

Stekkie wil ook wel eens een moslima proberen, merk ik. Stekkie, wat zal ik zeggen? Laat ik maar niks zeggen, want de redactie van Het Vrije Volk is nu al in spoedvergadering bijeen.

op 14 02 2008 at 16:23 schreef Hosseyn:

Ik zal alle Dicordiaanse Pausen aanschrijven.

op 14 02 2008 at 16:56 schreef babs:

Als groepen als de NIO mensen als Peter inhuren, dan gaat het nog eens helemaal goedkomen met de integratie. Het stemt me bijzonder positief.

Een beetje als de PvdA tegen Willem de Zwijger zou zeggen: is dat voorzitterschap niks voor jou.

op 14 02 2008 at 17:51 schreef Rintintin:

Ik moet zeggen dat ik die verhalen over het vermeende conservatisme niet geloof.

Ik herinner me van de NOVA-uitzending dat een van de eerste acties was om de samenwerking met de Joodse Omroep op te zeggen. De deur die beide omroepen scheidde ging zelfs letterlijk op slot. Daar sprak dan toch in ieder geval niet echt veel tolerantie uit.

want de redactie van Het Vrije Volk is nu al in spoedvergadering bijeen

Maak je zelf nou niet belangrijker dan je misschien wel bent. Beetje sneu.

op 14 02 2008 at 17:51 schreef Peter:

Ik maak mezelf niet belangrijker dan ik ben, dat doen de Boze Bloggers, die mijn onthulling over mijn nieuwe opdrachtgever in no-time als brekend nieuws op hun blog zetten.

Terwijl ik twee weken geleden al de aandacht had gevestigd op mijn NIO-interview met Carel Brendel.

Kennelijk ben ik erg belangrijk, Rintintin. Sorry!

op 14 02 2008 at 18:19 schreef Rintintin:

Als je goed gelezen had dan zei ik toch al dat je misschien wel belangrijk bent.

Ik maak elke dag een paar keer een rondje langs de ‘usual suspects’, maar ik had er nog niets over gelezen.

op 14 02 2008 at 18:37 schreef Duns Ouray:

"Laat ik maar niks zeggen, want de redactie van Het Vrije Volk is nu al in spoedvergadering bijeen."

Waarover zouden wij dan moeten vergaderen, Peter?

op 14 02 2008 at 19:05 schreef P.van Ooijen:

Buitengemeen goed idee van het Commissariaat voor de Media om de zendtijd van de NMO geheel in te trekken: had al veel eerder moeten gebeuren.
Aartsconservatieve, islamitische jurkendragers die via een door de BELASTINGBETALER gesubsidieerd kanaal orthodox gedachtegoed op onze samenleving willen loslaten, moeten helemaal niet gesubsidieerd worden, die moeten dit land spoorslags verlaten!
http://tinyurl.com/2whlun

op 14 02 2008 at 19:30 schreef Steady Freddy:

Kijkt alle vanavond naar Netwerk, morgen naar De Leugen Regeert en koop morgen even een NRC. Dan bent u hopelijk wat meer op de hoogte, oja en vergeet niet dagblad De Pers te lezen van vandaag, zie: http://www.depers.nl/binnenland/172363/NMO-vertrouwt-op-behoud-zendtijd.html

op 14 02 2008 at 19:30 schreef Steady Freddy:

Kijkt alle vanavond naar Netwerk, morgen naar De Leugen Regeert en koop morgen even een NRC. Dan bent u hopelijk wat meer op de hoogte, oja en vergeet niet dagblad De Pers te lezen van vandaag, zie: http://www.depers.nl/binnenland/172363/NMO-vertrouwt-op-behoud-zendtijd.html

op 14 02 2008 at 20:39 schreef Een boze burger:

Moslim omroep??

Gekker moet het toch niet worden.

op 14 02 2008 at 23:30 schreef Steady Freddy:

Beter 1 boze burger aan de hand, dan tien in het land

op 15 02 2008 at 06:22 schreef P.van Ooijen:

Zag gisteravond The Kingdom op DVD.
Absolute aanrader voor degenen die van plan zijn "in den vreemde" te gaan werken.
Maar je moet wel sterke zenuwen hebben.

op 15 02 2008 at 08:04 schreef stekkie:

"door de BELASTINGBETALER gesubsidieerd kanaal"
Aangezien de moslims ook belasting betalen, hebben ze recht op zendtijd, denk je niet. De hindoes en boedhisten en joden hebben dat ook.

Heb je wel eens zo’n uitzending gezien? Als die nmo-ers iets niet zijn, dan is dat aartsconservatief. Ik ben er wel eens langs gezapt en het was behoorlijk luchtig, dus wat lul je nou.

op 15 02 2008 at 09:16 schreef Peter:

Ik zou aan meneer Van Ooijen niet teveel energie besteden, Stek. Die baseert zijn wereldbeeld op Pief! Paf! Boem! Hollywoodfilms.

op 15 02 2008 at 13:59 schreef barry:

Die netwerk uitzending over de NMO is behoorlijk geschift. Waarom laat die arme Alfred Broer zich drie jaar lang terroriseren door de directeur Frank Williams en verklaart mevrouw Koster na allerlei jammerklachten dat haar nooit een strobreed in de weg is gelegd? Het lijkt wel een strafkamp.
Vreemd dat al die ongelovige medewerkers nu opeens hun gezicht mogen laten zien als de vuile was buiten gehangen moet worden, terwijl zij gewoonlijk volledig aan het zicht onttrokken zijn en ook nooit of nauwelijks inhoudelijke credits krijgen voor de programma’s. In tegenstelling tot andere omroepen zie je bij de NMO en NIO bijna nooit wie het gemaakt heeft. Misschien is dat de reden waarom het de NIO geen ruk kan schelen dat jij deze of gene website uitbaat. Al naar gelang uit welke hoek de kritiek komt kunnen zij zich ter aller tijden distantiëren van het resultaat.

Ooit heeft Frank Williams een paar subsidiepotjes geplunderd om een hagiografisch protret van zijn stervende vriendin Tara Singh Varma te maken. Daarvoor volgde het camerateam haar naar Cuba waar zij vrolijk de Salsa danste etc. Dat zij hindoe was kwam de ruimdenkendheid van de NMO alleen maar ten goede. Maar toen kwam opeens uit dat zij alles bij elkaar loog en de makers waren in grote paniek en zagen hun hele programma instorten.
Frank was echter niet te beroerd om de gekte van zijn vriendin te kijk te zetten. Tara vond het in haar ziekelijke hang naar aandacht alleen maar leuk. En Frank kon goede sier maken met deze diepte journalistiek en de suggestie wekken dat hij de juiste man op de juiste plek was met een neus voor dit soort zaken.
Ik geloof dat de producent zichzelf heeft opgehangen omdat hij jarenlang door Williams aan het lijntje is gehouden met vooruitzichten van een Mekka in Beverly Hills waarin hij het glorieuze voortouw zou nemen. Tragisch allemaal.

op 15 02 2008 at 19:38 schreef pascalle:

Zo. Dat maakt even een boel duidelijk. Had er wel van gehoord, maar ook weer vergeten.
Dat laat dus ook goed zien dat meneer Frank de dictateur ook zijn charmante kanten heeft, waarmee hij gerust drie jaar lang programma makers mee aan het lijntje wist te houden met dromen over mooie idealistische televisie.
Niks mis mee, zeker niet nu ze wel ineens op eigen kracht verder willen.
Ik vind het fantastisch! Welke medewerker droomt er nou stiekem niet van om op de barricaden te springen en zich te laten gelden?
Ze doen het wel, dat moet je ze nageven, in dat roddelclubje in hilversum waar iedereen zn bek stijf dicht houdt. want oje, straks gaat je imaagooo eraan.
pff.
ik ben trots!

op 15 02 2008 at 19:48 schreef Roy Scheider:

Zo Stekkie, dus de gesubsidieerde NMO-uitzendigen zijn luchtig volgens jou?
De koran zeker ook..???
http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=2460

op 15 02 2008 at 20:43 schreef stekkie:

Pffff, roy scheider. Nee het vrije volk dat is pas een tolerante, hartverwarmende site. Goeie Hollywoodnaam trouwens.

op 15 02 2008 at 20:43 schreef stekkie:

Pffff, roy scheider. Nee het vrije volk dat is pas een tolerante, hartverwarmende site. Goeie Hollywoodnaam trouwens.

op 15 02 2008 at 20:52 schreef De Klepel:

Barry schreef over een zelfmoord, ik ken iemand die daar ten werkte en heeft gehoord dat hij over die man heeft gezegd; Ik kreeg nog geld van hem, de klootzak nu is hij dood!

ik heb ook eerder gehoord van een oud NMO medewerker dat een oud-medewerkster van de NMO zichzelf heeft opgehangen en in haar afscheidsbrief gerefereerd hebben naar de NMO onder Frank William. Ik weet ook dat toen het medewerkers verboden werd naar de begrafenis te gaan, want zelfmoord mag niet in de islam! Dan was William even niet liberaal? Zoals al gezegd wordt de laatste tijd is dat die William twee kanten heeft. De innemende en charmante en die enge duistere zoals Netwerk gister bracht.

Dus barry,
Hoe ka ik je bereiken per mail?
Want ik weet dat er meerdere media bezig zijn met allerlei onderzoek naar deze verhalen en meer.

op 15 02 2008 at 20:54 schreef De Klepel:

Barry schreef over een zelfmoord, ik ken iemand die daar ten werkte en heeft gehoord dat hij over die man heeft gezegd; Ik kreeg nog geld van hem, de klootzak nu is hij dood!

ik heb ook eerder gehoord van een oud NMO medewerker dat een oud-medewerkster van de NMO zichzelf heeft opgehangen en in haar afscheidsbrief gerefereerd hebben naar de NMO onder Frank William. Ik weet ook dat toen het medewerkers verboden werd naar de begrafenis te gaan, want zelfmoord mag niet in de islam! Dan was William even niet liberaal? Zoals al gezegd wordt de laatste tijd is dat die William twee kanten heeft. De innemende en charmante en die enge duistere zoals Netwerk gister bracht.

Dus barry,
Hoe ka ik je bereiken per mail?
Want ik weet dat er meerdere media bezig zijn met allerlei onderzoek naar deze verhalen en meer.

op 15 02 2008 at 21:18 schreef Steady Freddy:

Op 14 02 2008 schreef Wampie:Was de NMO niet bedoeld als het vrijzinnige zusje van de NIO (Nederlandse Islamitische Omroep)?

Nee andersom, de NIO is later ontstaan als conservatieve zus van de NMO. Maar we werken wel samen. Zowel bij de NMO als de NIO wordt de naam Mohammed, de profeet, allleen gevolgd door ‘vzmh’ als de geiterviewde mensen dat zelf willen. Moslims die deze aanduiding achterwege laten zijn er ook en die komen bij beide omroepen aan het woord. Als je maar kijkt!

Ik ben ook geintereseerd naar de verhalen van barry en klepel,jullie mogen mij ook mailen.
op 14 02 2008 schreef sabaroth:

Hmm, die scrawny ass weet Tangetje hier toch wel leuk te presenteren.

op 14 02 2008 schreef barry:

Peter, kan je dit artikel een beetje in een redactionele context plaatsen en namens welke NMOmakers is het geschreven? Allen daar ter werk gestelden. Degenen die geen financiële conflicten hebben? Bevinden zich daar ook toevallig Alevieten onder en Ahmadiyyin. Of zijn dat nu juist degeen die financiële conflicten met hun werkgever hebben?

op 14 02 2008 schreef Peter:

Ik weet net zoveel als jij, Bar. Ik kreeg dit stuk van Alfred Broer, die voor de NMO werkt en geen moslim is.

Ik moet zeggen dat ik die verhalen over het vermeende conservatisme niet geloof. De NMO erkent bijvoorbeeld het bestaan van deze site en linkt er zelfs naar. Zover zijn de seculiere publieke omroepverenigingen nog niet.

Zelfde met de NIO, de Nederlands Islamitische Omroep. Daar werk ik tegenwoordig voor. Hoe conservatief kunnen ze daar nou zijn? Ze weten echt van deze site, hoor, en waar ik voor sta.

op 16 02 2008 at 05:56 schreef B.V.Landman:

…"ik moet zeggen dat ik die verhalen over het vermeende conservatisme niet geloof"…
Geloven is verkeerd gebruik van de hersenfunctie.
http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=4500
Deze is ook het bewaren waard:
http://tinyurl.com/284guv

op 17 02 2008 at 19:01 schreef Dirty Harry:

Go ahead, make my day!
http://tinyurl.com/ywxucx

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS