Home » Archief » Etnisch zuiveren


[08.04.2008]

Etnisch zuiveren

Traudl de Jonge

asami8 (34k image)
Asami Kanno

Nederland wordt inmiddels een eeuw geregeerd door het Christen Democratisch Appèl (CDA). Alstublieft. Een treurige constatering. Voor wie het nog niet weet: christendemocraten zijn lieden met een katholieke dan wel calvinistische achtergrond, die zich in hun politieke denken – zogenaamd – laten leiden door Zijne Heiligheid de Paus dan wel het Boek der Boeken de Bijbel.

Waarom zijn christendemocraten al zo lang aan de macht? – zo zult u zich afvragen. Dat zal ik u uitleggen. Iedereen die wel eens op het platteland is geweest, weet dat je plattelandsbewoners makkelijk kunt herkennen. Onverstaanbare stumpers met afzichtelijke tronies, bochels, hielsporen en hamertenen. Het trieste resultaat van eeuwenlange inteelt. Op het platteland was het immers de gewoonste zaak van de wereld dat vaders op dochters, broers op zusters en neven op nichten kropen in tochtige schuren, vooral als het koud was. En dat allemaal in de walm van varkens- dan wel kippenstront. Rij maar eens door Noord-Brabant, als u mij niet gelooft, dan kunt u nog altijd ruiken dat het niet helemaal pluis is op het platteland.

Welnu, deze door inteelt geperverteerde plattelanders waren, in het verleden, een makkelijke prooi voor gewetenloze christendemocratische professionals als pastoors, bisschoppen, dominees, fraters, kanunniken, ouderlingen en ongeschoeide Karmelietessen. Zo werd de kwijlende en gebochelde plattelander, bijvoorbeeld, op de mouw gespeld dat hij/zij in de ‘Hel’ zou moeten boeten voor ‘zonden’ als er niet op het CDA zou worden gestemd. Door wanhoop gedreven plattelandsbewoners – bloedschande was immers een zware zonde – stemden zodoende massaal op het CDA.

Gevolg van dit alles: christendemocratische dieven, leugenaars, oplichters, antisemieten, schuinsmarcheerders en landverraders als Kuyper, Ruijs de Beerenbrouck (wie maakt onze centen zoek, dat is Ruijs de Beerenbrouck), Colijn, De Geer, De Quay, Van Agt, Lubbers en Balkenende konden moeiteloos Minister President worden in dit land en van de gelegenheid gebruik maken een ongehoorde machtspositie op te bouwen.

Het CDA beschikt inmiddels over omroepen (NCRV en KRO), is de baas in het bijzonder onderwijs, heeft een eigen vakbond (CNV) en benoemt overal handlangers in belangrijke politieke & maatschappelijke functies. De maffia is er niks bij. En de grap is: u betaalt het christendemocratische feestje. Via de belastingen.

We zullen pas van christendemocraten verlost zijn, als we Nederland etnisch zouden kunnen zuiveren van plattelanders. Want plattelanders stemmen, ook nu nog, op het CDA. Het moet iets erfelijks zijn, kan niet anders.

Historicus Traudl de Jonge (Heiligerlee, 24 oktober 1973) is als onderzoeker verbonden aan het Stutterheim Del Ferro Instituut te Amsterdam. Aan de Zuid-Afrikaanse universiteit van Witwatersrand promoveerde zij in 1999 op het proefschrift Eyewash and deceit, an introductory study of Maoism and the communist quest for a paradise.

Algemeen, 08.04.2008 @ 11:33

[Home]
 

50 Reacties

op 08 04 2008 at 11:44 schreef Lagonda:

Tsja. Geen speld tussen te krijgen.

op 08 04 2008 at 12:26 schreef metatron:

Zeer geestig en kwetsend stukje proza. Van kleinkunstacademisch nivo! Zou zo uit de linkse koker kunnen komen. Traudle heeft waarschijnlijk de hele DVD-box van Teeuwen op de plank liggen.
Helaas zijn er veel mensen van links progressieve snit alswel ter rechterzijde van het maatschappelijk spectrum, die deze onweerlegbare feiten als zoete Peijnenburger slikken.
Maar vermakelijk is het allemaal wel!

op 08 04 2008 at 12:27 schreef Ludo:

Het CDA bestaat nog geen eeuw, wordt dus wat moeilijk. En we hebben nog zo een leuke paarse periode gehad zonder het CDA.

op 08 04 2008 at 12:44 schreef filantroop:

Inderdaad heel geestig, maar vooral grotendeels onwaar. Immers, in traditioneel roomse contreien heeft zich in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw een ware rode revolutie voorgedaan. Het CDA heeft ook nooit aan de grote verwachtingen die bij de oecumenische gedachtegang van de fusie van de drie bloedgroepen CHU, ARP en KVP bedoeld was, voldaan. De toenmalige KVP was gemiddeld genomen in zetelaantal van gelijke grootte als de toenmalige PvdA, met wat uitschieters hier en daar. Nu, dus met de CHU- en ARP-aanhang erbij, komt het CDA als geheel niet hoger uit als de KVP van toen.
En kabinetten zonder het CDA hebben zich inmiddels ook voorgedaan, en zijn zelfs met de huidige samenstelling van het parlement mogelijk. Met de 49 christelijke kamerzetels(CDA, Christenunie en SGP) kun je nauwelijks van een christelijke hegemonie spreken.

Bovendien, de KRO en de NCRV zijn eerder Groenlinks dan christelijk.

op 08 04 2008 at 13:10 schreef DvR:

Aan het genetisch deficiet van de boerenpopulatie wordt al hard gewerkt door import van stadse genen. Het CDA heeft daarvoor een lebensborn-achtig programma in het leven geroepen onder leiding van Y. Jaspers van de NCRV.

op 08 04 2008 at 13:58 schreef Dennis L.:

Ik vind dat je katholieken en calvinisten niet op één hoop mag gooien.

(Na de zuivering welteverstaan).

op 08 04 2008 at 14:07 schreef filantroop:

Het valt me erg tegen van Traudl dat ze niet meteen alle naoorlogse confessionele premiers de revue heeft laten passeren, maar vooruit dan maar:
Beel, Marijnen, Cals, Zijlstra, De Jong, en Biesheuvel.
Het was doorgaans gewoonte dat de grootste partij het ministerie van Algemene zaken onder zich kreeg, maar bij de ARP’ers Zijlstra en Biesheuvel werd daar van afgeweken. De ARP was toen al zieltogend en gespleten in een linkse en rechtse vleugel, en het CDA zat er al aan te komen.

op 08 04 2008 at 14:13 schreef Sabian:

Tja, Traudl is weer de wake up call van de week.

…ik wil het niet weten allemaal, maar omijngod wat het Traudl gelijk. CDA zuigt swaar.

Ik heb een Hyves pagina, en voor de gein heb ik JP [toen ie nog in het vorige kabinet zat] toegevoegd als " vriendje".

Na al het hoogverraad van de afgelopen dagen wil ik hem natuurlijk dumpen, ik wil geen vriendjes zijn met een cryptofascist. Geloof het of niet, ik KAN hem niet verwijderen…als enige dus, iedereen kan ik verwijderen maar hem niet…fucking bizzar die gast!

Heb nog steeds niet de moeite genomen om Hyves te informeren, ben als de dood er achter te komen dat ze het weten en het gewoon zo laten.

Ik wil een echte revolutie.

op 08 04 2008 at 14:15 schreef Dennis L.:

JP toevoegen als vriendje. Dat is zó 2005.

op 08 04 2008 at 14:21 schreef Wichard:

Zoals Freek ooit mooi verwoordde: "Stemmen op het CDA is als roken. Je weet dat het slecht voor je is, maar toch stop je er niet mee."

op 08 04 2008 at 14:53 schreef filantroop:

Dat lijkt me pikwerk van Wim Kan over het lezen van de Telegraaf: “het is vergif, maar je kunt er niet mee stoppen”.

op 08 04 2008 at 15:02 schreef filantroop:

"Niet van afblijven", was het.

op 08 04 2008 at 15:09 schreef Dennis L.:

Wim Kan was een vermeend pedofiel.

op 08 04 2008 at 15:12 schreef John:

Das heel simpel. Het CDA is een politieke tak van een sekte waarvan de kindjes niet bevrijd worden.
Dat ver voordat bekend werd dat deze sekte miljoenen kinderen seksueel en geestelijk heeft misbruikt al mensen afstand begonnen te nemen zegt genoeg. Maar dat neemt niet weg ze nogsteeds het vrijwel exclusieve recht hebben op het toepassen van geavanceerde hersenspoelingstechnieken om een leger en veiligheidsapparaat in stand te houden waarvoor het zeker in deze tijd een koud kunstje is de afvalligen te besturen middels eeuwenoude verdeel en heers technieken.

op 08 04 2008 at 15:47 schreef John:

"Onverstaanbare stumpers met afzichtelijke tronies, bochels, hielsporen en hamertenen."

Kijk, dat vind ik nou flauw. Het is ook niet waar overigens. Als je ergens frisse mooie mensen tegenkomt tegenwoordig dan is het op het platteland. Je vindt er trouwens ook veel meer mensen die op een gezonde manier afstand hebben genomen van hun religieuze wortels.

Maar dat is dus ook de grootste angst van dit soort sektes. Dat er mensen komen die echt weten aan te tonen dat een beetje leuk samenleven en gemeenschappelijk stilstaan bij een aantal belangrijke zaken ook zonder achterlijke religeuze hersenspoeling kan.
En daarom liften ze nu mee op het success van de islam inplaats van dat ze op kruistocht gaan tegen de volgers van deze nepprofeet net zoals ze miljoenen joden hebben vermoord om vervolgens de schuld in de schoenen van een maf dictatortje te schuiven en een deal te sluiten met de zionisten zodat de rest ook mooi kon vertrekken naar een of andere plaat zand hier ver vandaan…

op 08 04 2008 at 16:02 schreef John:

PTSD, ik zeg het je. Bij links extremisten ligt het er heel dik bovenop maar bij die religieuze bende zit gewoon zo diep dat je het moeilijk ziet.
Je herkent ze het best aan een overdreven en volkomen misplaatst gevoel van goed willen doen.

op 08 04 2008 at 16:02 schreef filantroop:

De breugeliaanse Lombroso-typen tref ik meer in de stad dan op het land aan, afgaande op persoonlijke waarnemingen. Deze lijken juist de stad op een niet ontziende clusterwoede te bedenken.

Overigens is de plattelandsbevolking sterk afgenomen en beslaat amper 38 procent van de totale bevolking. Niet in staat Nederland electoraal binnen de invloedssfeer te krijgen.

op 08 04 2008 at 17:26 schreef Bas:

Traudl, heel leuk geschreven ,maar het is een verhaal dat niet in Nederland thuis hoort.
Verander de namen en we hebben een probleem gesignaleerd in Zuid Afrika.
Dat gebeurde in de roemruchte jaren 70 toen het duidelijk werd in dat land ,dat niet kleur ,maar grijze massa ,de dienst uit maakte.
Jij was heerlijk bezig om je zelf te zijn aan die witwater universiteit dankzij je kleur
,grijze massa ,en natuurlijk anti socialistisch.
Het probleem wat je zo vakkundig in Nederland plaatst ,is meer van toepassing op S.A.
Punt 1 = je was anti communistisch ,punt 2 dan kon je bij de NP geen kwaad doen .
Die NP was een partij waar inteelt,en de gevolgen ,een probleem was.
Niet voor niets werd in de jaren 70 in dat land gewezen op het feit dat de opbrengst
van blank potentiaal bedroevend laag was.
Vandaar dat je wel bedroevend dom moest wezen om in die jaren geen graad te halen als blanke.
In Nederland is het anders als het gaat over inteelt .
Alleen al de laatste 300 jaar is heel Nederland naar bed gegaan ,vrijwillig of niet met de rest van Europa/wereld .
al zijn er uitzonderingen, dat ben ik wel met je eens ,als ik naar de regering Balkende luister.

op 08 04 2008 at 17:27 schreef Bas:

Traudl, heel leuk geschreven ,maar het is een verhaal dat niet in Nederland thuis hoort.
Verander de namen en we hebben een probleem gesignaleerd in Zuid Afrika.
Dat gebeurde in de roemruchte jaren 70 toen het duidelijk werd in dat land ,dat niet kleur ,maar grijze massa ,de dienst uit maakte.
Jij was heerlijk bezig om je zelf te zijn aan die witwater universiteit dankzij je kleur
,grijze massa ,en natuurlijk anti socialistisch.
Het probleem wat je zo vakkundig in Nederland plaatst ,is meer van toepassing op S.A.
Punt 1 = je was anti communistisch ,punt 2 dan kon je bij de NP geen kwaad doen .
Die NP was een partij waar inteelt,en de gevolgen ,een probleem was.
Niet voor niets werd in de jaren 70 in dat land gewezen op het feit dat de opbrengst
van blank potentiaal bedroevend laag was.
Vandaar dat je wel bedroevend dom moest wezen om in die jaren geen graad te halen als blanke.
In Nederland is het anders als het gaat over inteelt .
Alleen al de laatste 300 jaar is heel Nederland naar bed gegaan ,vrijwillig of niet met de rest van Europa/wereld .
al zijn er uitzonderingen, dat ben ik wel met je eens ,als ik naar de regering Balkende luister.

op 08 04 2008 at 20:24 schreef Jimmy:

Als je Urk bedoelt, moet je ook gewoon Urk zeggen.

op 08 04 2008 at 20:50 schreef Paco:

In de plattelandsdorpen met de mensen die er wonen is het 1000x beter als in de rest van Nederland. Dat komt door hun vaak christelijke opvoeding met normen en waarden.

op 08 04 2008 at 22:09 schreef Sander:

Met je baal kan je de kleren krijgen, en zo.

op 08 04 2008 at 23:10 schreef Lagonda:

Sander heeft denk ik heel graag dat iemand hem vraagt wat-ie toch met "baal" bedoelt. En dan gaat-ie iets heel clevers zeggen, let maar op!

op 08 04 2008 at 23:25 schreef Tjerk:

"Zo werd de kwijlende en gebochelde plattelander, bijvoorbeeld, op de mouw gespeld dat hij/zij in de ‘Hel’ zou moeten boeten voor ‘zonden’ als er niet op het CDA zou worden gestemd"

Het CDA bestaat pas sinds 11 oktober 1980, dus historisch slaat bovenstaande al nergens op (Blijkbaar geven ze in Zuid-Afrika titels weg aan elk lekker Arisch wijf dat rechts kan lullen).

De hele verzuiling wordt hier even overgeslagen.

op 09 04 2008 at 10:25 schreef Peter:

Op 11 oktober 1980 werd de naam ‘CDA’ aan een beweging gegeven die natuurlijk allang bestond. Het CDA is gewoon de voortzetting van gggggristelijke intimidatie, groepsdwang, hel en verdoemenis-preken, hypocriete vroomheid, farizeeërsgedrag en verkettering van seks en erotiek die de mensheid al sinds de middeleeuwen teistert.

Dus in essentie is de analyse van Traudl gewoon spot-on.

op 09 04 2008 at 10:52 schreef Hosseyn:

Peter: De opkomst van het CDA is anders weinig effectief gebleken. Ik heb in al die jaren sinds 11 oktober 1980 niet de minste restrictie op seksgebied bemerkt, integendeel, het is allemaal veel vrijer geworden. (alleen pedofilie is verboden, maar hier geldt nog altijd eerder de geest van de wet, dan de letter.) Dat er af en toe iemand staat te zeiken in de media, daar heeft toch verder niemand een boodschap aan? De idioten die zich seksueel laten insnoeren doen dat uit vrije wil. En dan bedoel ik het overdrachtelijk; excuses aan de bondage-liefhebbers.

op 09 04 2008 at 10:54 schreef Hosseyn:

(Ik heb het nu natuurlijk alleen even over het erotische aspect, de rest staat te ver van mijn bed om over te oordelen)

op 09 04 2008 at 11:00 schreef Peter:

Niet op alle gebieden is het CDA succesvol, maar dat wil niet zeggen dat het z’n best niet doet. We gaan ook lekker door met consumeren, hebben ggggristenen ook de schurft aan.

Daarom ben ik er zo verslaafd aan, aan seks en consumeren. Omdat het niet mag van God.

op 09 04 2008 at 11:03 schreef Hosseyn:

Hoe nu? Heeft die oude heilige in zijn woud het dan nog niet gehoord? Dat God dood is?

op 09 04 2008 at 11:28 schreef Hosseyn:

Volgens mij gelooft de overgrote meerderheid van de Nederlandse christenen überhaupt niet in God. Het is een vastklampen aan het bekende, een hang naar traditie, een angst voor de leegte. Een postmoderne grabbelton. De christengod is zo ongeloofwaardig geworden. Vergelijk het eens met pakweg 1096 – op belofte van totale vergeving van zonden volgt een enorme mensenmassa (de eerste golf Kruisvaarders, een ongeorganiseerde volksbweging) een extatische prediker dwars door heel europa en Klein-Azië naar Jeruzalem. Niemand komt levend aan, al wat jong en mooi is verdwijnt naar de turkse slavenmarkten en de rest wordt afgeslacht. Dat soort allesbeheersend geloof is toch ondenkbaar geworden? (in de VS trouwens niet!)

op 09 04 2008 at 12:21 schreef Ansje:

Ik denk dat iedere religie per definitie in stand wordt gehouden (en ooit ontstond) vanuit een angst voor de leegte en angst voor dat wat niet verklaarbaar is. (Vroeger begreep men niet wat onweer was, en verzon er een godheid voor. etc. etc.)

En ze bestaan hoor, ook hier in NL..
Ik ben gezegend met een roedel familieleden die echt ernstig heilig geloven in een almachtige God die daarboven op z’n troon gezeten, notities maakt in z’n grote boek wie zich wel, en wie niet, als een goed gristen gedraagt.

Doodziek word je d’rvan…valt niet mee te praten

op 09 04 2008 at 13:28 schreef Conan:

De in elk geval in Nederland ook onder Gristenen vrij algemeen geaccepteerde evolutietheorie leidt tot een existentiële vraag: op welk moment in de ontwikkeling tot de moderne mens werden immers hemel en hel voor de overledenen opengesteld?

op 09 04 2008 at 14:13 schreef dewanand:

de enige etnische groep die nu in Nederland gezuiverd wordt zijn de blanken zelf.

blanken zijn over twintig jaar bijna helemaal weggezuiverd en zijn dan zelf een etnische minderheid.

Begin maar meer te fokken blanken in Nederland en minder neuken met kleurlingen en zwarten.

HElp Nederland verkleurt tussen de lakens.

dewanand

op 09 04 2008 at 14:45 schreef Peter:

Maar neuken met kleurlingen is zo fijn!

op 09 04 2008 at 14:49 schreef daniel:

Ansje

Ik denk dat iedere religie per definitie in stand wordt gehouden (en ooit ontstond) vanuit een angst voor de leegte en angst voor dat wat niet verklaarbaar is.

Zo zijn religies als je het mij vraagt ontstaan. In stand worden ze gehouden door het feit dat wij kuddedieren zijn, en het liefst met de stroom mee drijven. Wij mensen zijn ook maar een werk in uitvoering, ook onze intelligentie is aan evolutie onderhevig.

De vroegste mens ontwikkelde intelligentie en bewustzijn. Dat betekend dat die mens zich ging afvragen waarom. Daarmee kwam ie uit op God, maar dat was niet voldoende. Op een of andere manier willen we dat iedereen zich aan een hetzelfde idee onderwerpt. Denk maar aan het mooie linkse ideaal van één wereld. Of het socialisme. Of de oproep van onze ministers om niet te polariseren. Dat kudde instinct geeft godsdienst zoveel macht.

Het zieke is dat godsdienst dingen van ons verwacht die we niet kunnen waarmaken, waarom mensen dat mooi vinden blijft me een raadsel.

op 09 04 2008 at 18:24 schreef een eenvoudig allochtoon:

de meeste mensen geloven in eerste instantie niet uit vrije keuze(als je er bij een kind over mag spreken),maar omdat ze het met de paplepel ingegoten kregen.
en uit respect voor hun ouders en voorouders houden ze er meestal aan vast,als ze ouder zijn geworden.dus peter als je in b.v.in iran was geboren,dan was je nu moslim,en daniel als je in noord-korea was geboren wat had je dan voor geloof?
"hare krishna"dewanand als hij,pakweg 80 jaren terug zou zijn geboren in duitsland,ligt ook voor de hand.

op 09 04 2008 at 19:01 schreef John:

Even zomaar tussendoor… Is er al een "boerin zoekt man" eigenlijk?

op 09 04 2008 at 19:09 schreef John:

"maar omdat ze het met de paplepel ingegoten kregen"

Das dan wel heel zacht uitgedrukt!

Laten we er even vanuit gaan dat een kinderziel even intelligent en gevoelig is als die van een volwassene…
Dan is het toch gewoon pure geestelijke verminking en traumatisering om zo’n kind door een vieze ouwe kerel water in het gezicht te laten gooien onder toeziend oog van allemaal van die scheinheilige grote mensen die je voor de rest van je leven tot in het diepst doen twijfelen aan jezelf. Zijn zij nou gek hufters of ben ik het, of ben ik me zo gaan uitleven dat ik er ook een ben geworden…
Over voorhuid afhakken en alle andere scheinheilige subritueeltjes van dit soort sekten wil ik het niet eens hebben.

op 09 04 2008 at 19:19 schreef John:

Het mooie is natuurlijk wel dat je in het westen tegenwoordig zonder problemen hulp kunt zoeken als je met dit soort basale essentiele vragen rondloopt. Een enkeling zal er sterk genoeg voor zijn maar voor de rest gaat op wat in de psychiatrie al heel lang bekend is. Hoe jonger de misbruik hoe minder herstelbaar en hoe meer groepsdwang hoe groter de kans op een nieuwe dader.

op 09 04 2008 at 19:32 schreef John:

Wat nou het debat verhardt! We willen jullie helpen, de middelen ertoe zijn er maar jullie willen het niet. We willen jullie gewoon helpen, echt geloof me!

Zo en nu ga ik mn pilletjes braaf slikken en hebben jullie van mij ook geen last meer.

op 09 04 2008 at 20:26 schreef Aad Leering:

Het sterkste wapen vanhet CDA is natuurlijk dat ze geen economische filosofie hebben, en wat economie betreft gewoon tussen links en rechts in gaan zitten. Zo hebben ze de grrrristenen en de mensen die niet willen kiezen tegelijk te pakken.

op 09 04 2008 at 21:30 schreef een eenvoudig allochtoon:

heb je het tegen mij john?

op 10 04 2008 at 14:34 schreef John:

Nee joh! Ik heb een oprecht zwak voor bescheiden allochtonen!;)
Dus niet zo van bek houden want dan ben je braaf, zegmaar…;)

op 10 04 2008 at 15:48 schreef John:

En ik voel me zelfs soms ook een mooie maar blanke neger in ghettoland.
Al die blanken zijn ook gewoon jaloers omdat ze dit niet kunnen;)

http://www.youtube.com/watch?v=ERthFAsiQLY

op 10 04 2008 at 16:06 schreef John:

Niet dat sommige "literatuur" enzo abosoluut niet mooi of goed kan zijn. Maar het is werk van extreme uitzonderingen en de allerbeste herken je dan dus ook aan hun dikke schijt aan mensen die het woord literatuur hebben uitgevonden en er een bepaalde waarde aan toedichten.

Niet dat ik mezelf met die uitzonderingen wil vergelijken hoor. Maar het is allemaal inderdaad gewoon zo krampachtig geworden dat goeie smaak(ja zo arrogant ben ik dan nog wel) al voldoende is om een soort van dorpsidioot op internet te worden..;)

op 10 04 2008 at 16:21 schreef John:

Ik ben meer een wetenschapper, en zelfs daar ben ik niet goed in. Maar dit is wel hoe ik het zie:
macht/samenleving/literatuur-wetenschap-schoonheid

Vooral die laatste twee zijn indicatoren voor een gezonde samenleving. Wetenschap is vanzelfsprekend makkelijker te meten maar ook daar zie je dus dat we in een diepe dip verkeren als je revolutionaire ontdekkingen als criterium gebruikt.

Kortom, prutsers aan de macht. En dan krijg je dus krantenkoppen als die van afgelopen zaterdag.

op 10 04 2008 at 16:28 schreef John:

Of een mafketel maar schitterend en intelligent mens als een Pim Fortuyn die in z’n uppie alle barrieres van het establishment doorbreekt.
Alleen dat was al voldoende indicatie en ook als we even doen alsof die moord niet gearangeerd was, dan is de manier waarop deze moord werd afgedaan en opgevangen ook meer dan voldoende om te beseffen dat we te maken hebben met een te ver gedegenereerd establishment.

Ik weet ook geen oplossing. Misschien toch gewoon vertrekken met zn allen….

op 10 04 2008 at 16:30 schreef Peter:

Klaar met je monoloog nu, John. Zo’n geweldig interessante dingen heb je nu ook weer niet te melden.

op 10 04 2008 at 16:47 schreef John:

Je hebt gelijk en ik ben ook klaar… Je zult me niet geloven maar echt, ik heb er vrede mee zo.
Sorry dat ik juist jouw blog heb misbruikt om me af te reageren en ook wat rare dingetjes van mezelf te verwerken. Maarja je moet het ergens doen. En geloof me, internet is echt best goed daar voor. Het gaat misschien wat langzamer maar virueel afreageren werkt!

Ga je goed ouwe stotteraar!;)

op 13 04 2008 at 17:18 schreef DvR:

De ongewone aanblik van een blond Hollands heerschap op zo’n borstel- en zuigwagen waarmee na een drukke dag de bestrating van het winkelcentrum wordt gereinigd, deed me weer eens beseffen dat onze schoonmaakbranche zich al decennia schuldig maakt aan ‘etnisch zuiveren’.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS