Home » Archief » Mobiele seks


[24.05.2008]

Mobiele seks

Hassnae Bouazza

Harukawa3 (69k image)
Namio Harukawa

“Kom op, kom op. Doe nou. Stel je niet aan, doe nou maar gewoon.”

Een Libanees meisje wordt door haar vriendin gefilmd met de mobiele telefoon. Het meisje laat eerst het gebied net boven haar schaamstreek zien, vervolgens ontbloot ze haar borsten en streelt ze. De meisjes giechelen. “Wat vind je lekker?”, vraagt het meisje dat haar filmt. Het gefilmde meisje streelt haar borsten nog eens, lacht en zegt iets onverstaanbaars. Hierna ontbloot ze haar strakke billen. Gegiechel wederom.

Een ander filmpje: een Libische, gehoofddoekte vrouw wordt door haar vriend of man aangemoedigd haar kleren uit te trekken terwijl hij haar met de mobiele telefoon filmt. De vrouw is schuchter, maar hij geeft niet op. Hij praat non-stop op haar in, alsof zijn leven ervan afhangt. Schoorvoetend laat ze een beetje van haar buik zien, haar billen in haar jeans. De man zoent haar en de mobiele telefoon registreert het allemaal. Hierna zien we haar in de badkamer, volledig naakt. Het haar nat, de borsten vrij ademend. Op een gegeven moment filmt haar geliefde hoe hij haar betast met zijn erecte mannelijkheid. Vervolgens rent ze door het huis, en de mobiele camera komt achter haar aan. Ze doet een halve poging zich te bedekken terwijl ze van kamer naar kamer rent. “Wees niet bang”, zegt haar geliefde, die niet op is gehouden met tetteren. Ze lacht, speelt het spel mee, en doet er erg lang over om te beginnen met aankleden.

“Wees niet bang.” Waarom zou ze ook? Ze wordt gefilmd door haar geliefde, dus waarom zou ze zich zorgen maken. Het filmpje is voor hen alleen. Of niet?

Op Arabsexweb.com zijn talloze huis-, tuin- en keukenseksfilmpjes te zien uit de gehele Arabische wereld. Filmpjes die door geliefden zijn gemaakt en waarvan je je slechts kunt afvragen hoe ze in hemelsnaam op het web terecht zijn gekomen: door de makers zelf geplaatst, door mensen die hun verloren mobieltje ergens vonden of door barmhartige dieven die het vleselijke genot niet exclusief voor zichzelf wilden houden en het met de rest van de sekszoekende mensheid wilden delen.

Hoe het ook zij, de erg expliciete site (aldus sprak de maagd op pornogebied die nog herstellende is van de beelden) heeft de filmpjes, met achtergrondinformatie en al: een Khaliji vrouw in doorzichtige négligé met string die voor haar man danst en zwoel uit haar ogen kijkt. Een Marokkaans, gehoofddoekt meisje dat haar vriend in de auto op fellatio trakteert alvorens ze op de achterbank hun vrijage vervolgen waarbij hij wellustig aan haar borsten sabbelt.

En dan een Khaliji-man die de vagina van zijn vrouw van dichbij filmt en tegen haar zegt dat ze haar benen nog wijder moet spreiden, om vervolgens met een “oh, mooi!” uiting te geven aan zijn bewondering (de achtergrondinformatie vermeldt dat hij haar commandeert en hoer noemt, maar dat klopt niet. Kom op, het is dan wel een Arabier, maar toch!).

Eén van de leukste filmpjes is die van een Egyptische jongedame die, terwijl haar vriend of man haar filmt en zachtjes in haar beweegt, aan de telefoon ligt te kletsen. Ze ligt ontspannen op bed, kijkt geamuseerd toe hoe haar vriend haar en zijn mannelijkheid in haar filmt en praat tegelijk met de persoon aan de lijn – het doet onwillekeurig aan Bill Clinton denken die al genietend beslissingen nam in de Oval Office.

De stoerste vrouw komt uit Saoedie-Arabië en zij wordt gefilmd terwijl ze in een winkel haar borsten ontbloot. In een winkel! In Saoedie-Arabië! Wat voor stalen zenuwen moet je dan wel niet hebben?! En waar was de zedenpolitie?! Je moet niet denken aan het horrorscenario als ze gesnapt zou worden.

Mijn absolute favoriet is een zittend, op bed krioelend meisje dat, gekleed in een trui en spijkerbroek, steeds meer opgewonden raakt. Al hijgend en zichzelf strelend simuleert ze een orgasme waar Meg Ryan een puntje aan kan zuigen.

Beseft u goed wat dit betekent? Dankzij die vermaledijde mobiele telefoon heeft de Arabische wereld geen geheimen meer voor ons! Sesam open u!

Hassnae Bouazza is schrijfster, journaliste, documentairemaakster (Vrij Nederland, VPRO, NIO), tolk Arabisch/Engels en een total fox. Deze column is eerder gepubliceerd in Vrij Nederland.

Algemeen, 24.05.2008 @ 10:04

[Home]
 

14 Reacties

op 24 05 2008 at 11:17 schreef Pieter:

Inderdaad, het mobieltje onsluiert de Arabische vrouw. Ooit vertelde een vrouwelijke collega, met stalen gezicht, dat zij over drie maanden de huwelijkse vrede en zegening zou ontvangen. Drie dagen later lag er een briefje met haar mobiele nummer op mijn bureau: bel me.
Haar protocol was ondoorgrondelijk, maar haar aanwijzingen overduidelijk. Schaamteloos en bedeesd, een intrigrerende combinatie…

op 24 05 2008 at 20:55 schreef Eric:

Ik zou zeggen dankzij internet heeft de Arabische wereld geen geheimen meer. Dictaturen en mullahs moeten doodsbang zijn. Maar wat kunnen ze doen? Een keuze tegen internet, is een keuze tegen economische vooruitgang. Een duivels dilemma voor ze.

op 25 05 2008 at 12:06 schreef Aad Leering:

Ze kunnen alles vastleggen, zoals ook de Nederlandse overheid gaat doen. Je e-mail verkeer en je surfgedrag is gewoon een open boek voor hen.

op 26 05 2008 at 11:33 schreef Peter:

Ik denk niet dat veel dictators, zelfs Arabische dictators, wakker zullen liggen van promiscue filmpjes op Internet. Zolang de jongens en meisjes zich daarmee bezighouden, hebben ze geen tijd voor het ondermijnen van de staat, zogezegd. Geestelijken zullen wel last hebben van die mensen, die daar een beetje de baas over hun eigen seksualiteit gaan zitten zijn.

Het lijkt me een teken aan de wand, zo’n site als Arabsexweb.com. Overal waar dictaturen beginnen te ontdooien, zie je vaak seksuele bevrijding voorop lopen. De Sovjet-Unie, Zuid-Oost Azië, China. Betekent Arabsexweb.com dat de Arabieren worden bevrijd? Of is dit niet meer dan het gevolg van de voortschrijdende techniek en de toenemende welvaart, die er voor zorgt dat wij in onze huiskamers te zien krijgen wat Arabieren altijd al in het geniep hebben gedaan?

Die Saoedische vrouw in boerka, die in een winkel haar borsten ontbloot, staat die voor de onderdrukte seksualiteit die bezig is te escaleren onder de hoge pressie? Of wordt dit binnenkort gewoon weer keihard de kop ingedrukt?

op 26 05 2008 at 12:36 schreef Lydia:

Maurits Schmidt van Het Parool houdt ook van je, Hassnae:

‘Ik wil niet hysterisch genoemd worden. Of een zeur. Een trut’, stond vorige week als quote in deze rubriek. Het ging over de lamentatie van de schrijfster Kristien Hemmerechts. Mannen mogen het genot dat ze beleven aan seks, niet beschrijven. Ze moeten genot beleven aan het eventuele genot dat de vrouw eraan beleeft. Wat een verademing is dan columniste Hassnae Bouazza in hetzelfde Vrij Nederland. Alsof ze wraak neemt op Hemmerechts’ verkrampte gemoraliseer. Zonder spoor van veroordeling beschrijft ze wat je te zien kunt krijgen op een Arabische sekssite. Het oordeel aan de beschouwer latend.’

op 26 05 2008 at 16:21 schreef hassnae:

Dank je wel, Lydia.

Ik moest eens samen met Hemmerechts (met wie ik voor Wintergasten een keer plezierig heb samengewerkt) een avondje over vrouwen en literatuur praten. Hemmerechts, de zogenaamde feministe, aarzelde geen seconde om de aanval op mij in te zetten en te grossieren in uitspraken als "een vrouw in een publieke functie is een hoer" of "ik schaam me dat ik schrijf".

De hitte steeg me naar mijn hoofd, ik vervloekte mezelf dat ik toe had gezegd, en hield vast aan mijn twee lieve metgezellen die mee waren gekomen en me begripvolle blikken toewierpen.

op 26 05 2008 at 16:32 schreef Peter:

O, daar was ik ook bij. Als ik het me goed herinner, vond Hemmerechts Hassnae maar een braaf trutje omdat ze een verhaal citeerde over een vrouw die zichzelf zit op te vreten terwijl ze op een telefoontje van haar geliefde wacht.

Zoiets doet een zelfstandige vrouw van de wereld niet, meende Hemmerechts, een vrouw moet rebelleren! Waarna ze er een ontzettend oubollig-feministisch anti-mannenriedeltje uitgooide, wat uiteraard de instemming kreeg van het overwegend bejaarde publiek. Alleen één oude man kwam in opstand. Ik herinner me niet meer wat hij zei, maar wel dat het grappig was en dat het hout sneed.

Ik heb toen nog ingebracht dat in mijn visie Hassnae de échte rebel in de zaal was. Hemmerechts verkondigde immers een totaal ongevaarlijke mening waaraan je je in progressief Vlaanderen en Nederland van je leven geen bult kunt vallen. Hassnae zwemt tegen de stroom in.

En ik geloof dat ik toen ook een klein applausje kreeg.

op 26 05 2008 at 16:51 schreef Lydia:

Hassnae, heb je het interview met Kristien Hemmerechts in NRC Handelsblad gelezen, vorige week zaterdag? Daarin beweert ze dat mannen hun penis zien als een mes, waarmee ze vrouwen willen verwonden. Dat heeft ze gelezen in romans en dan zal het wel waar wezen, zegt ze. Nu wil ze dat mannen gaan veranderen en dat ze voortaan hun penis gaan beschouwen als iets om vrouwen genot mee te geven.
Volgens mij spoort Hemmerechts niet helemaal.

op 26 05 2008 at 19:15 schreef Kariem:

Heb dat interview ook gelezen. M’n vriendin ge-sms’t of het waar is wat Hemmerechts zegt, dat vrouwen pijpen zwaar en vervelend werk vinden. "Alleen als je lesbisch bent" sms’te ze terug.

op 26 05 2008 at 19:19 schreef Kariem:

’t Interview staat trouwens online:

http://www.nrcboeken.nl/interview/mannen-moeten-hun-seksualiteit-veranderen

op 26 05 2008 at 20:12 schreef hassnae:

Lydia, ik was ook totaal verbouwereerd toen ik het las. Je moet er maar op komen.

op 28 05 2008 at 09:27 schreef Sabian:

"alleen als je lesbisch bent" … set-match-game! geniaal.

op 30 05 2008 at 22:26 schreef daniel:

Nu nog een seksuele revolutie, zijn we van het hele gelazer af.

op 30 05 2008 at 22:57 schreef johannes:

Wat een lalalariekoek zeg…niks te doen ofzo.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS