Home » Archief » Paintball facilities misschien?


[09.06.2008]

Paintball facilities misschien?

Pamela Hemelrijk

Harukawa14 (64k image)
Namio Harukawa

Als ik de Liberty for Life Association geloven moet, zijn er in de VS in alle stilte een stuk of achthonderd concentratiekampen aangelegd.

En ik móet het wel geloven, want als die spiksplinternieuwe faciliteiten met wachttorens, prikkeldraadomheiningen en spoorlijnen erlangs die ik met eigen ogen aanschouw, als dat géén concentratiekampen zijn, wat zijn het dan in vredesnaam wèl? Paintball facilities soms? Ze staan allemaal leeg. Waar dienen ze voor? Waar wachten ze op?

De LLA claimt dat negentig procent van de informatie die op de site te vinden is rechtstreeks afkomstig is van officiële regeringsbronnen. En inderdaad, er staat een brief op van 24 maart 1997, waarin ene Bill Hefner, congreslid, het bestaan van deze veredelde paintball facilities met zoveel woorden bevestigt.

En KBR, een dochteronderneming van Halliburton, meldt in zijn jaarverslag opgewekt dat het bij het Department of Homeland Security een order ter waarde van 385 miljoen dollar in de wacht heeft gesleept voor de aanleg van deze ’tijdelijke detentie en verwerkings centra’.

Het valt niet te ontkennen: deze info komt straight from the horse’s mouth, zoals ze dat in de States noemen. Enfin, kijk verder zelf maar. Bijvoorbeeld naar deze pagina met Youtube-filmpje.

“Waarom zouden ze dat nou in godsnaam doen??” vroeg mijn kind ongelovig. “Tja”, zei ik, “dat zeiden de mensen in 1943 nou ook. Maar ik vrees dat ze op hun Bilderberg-conferenties nu al vijftig jaar bezig zijn met het voorbereiden van de grootste staatsgreep uit de geschiedenis der mensheid. Denk maar aan de onheilspellende woorden van dat congreslid uit 1950: “We shall have world government whether we like it or not. The only question is if it will be achieved by conquest or by consent“. Heb je het goed gehoord? “Whether we like it or not”!”

Tot nu toe zijn de wereldleiders erin geslaagd ons in waan te laten dat de ontmanteling van soevereine staten en de razendsnelle unificatie die we nu meemaken een natuurlijk proces is “waar we met z’n allen voor hebben gekozen”. By consent, als het ware.

Maar als het net zich definitief om ons begint te sluiten heb je natuurlijk kans dat het plebs wakker schrikt, en massaal in opstand komt. En dan moet natuurlijk alles in gereedheid zijn om dat verzet bliksemsnel en met harde hand de kop in te drukken. De Amerikaanse overheid heeft met vooruitziende blik alvast de gegevens van acht miljoen potentiële dwarsliggers, die in zo’n geval geïnterneerd moeten worden, in een speciale database vastgelegd.

Als het zover is zullen die achthonderd paintball facilities dus goed van pas komen. Dat is mijn theorie, maar als iemand een andere verklaring heeft, dan hoor ik em graag.

Voordat columniste Pamela Hemelrijk doorbrak op Frontaal Naakt, schreef zij onder andere voor Metro, het Algemeen Dagblad en De Gezonde Roker.

Algemeen, 09.06.2008 @ 20:19

[Home]
 

75 Reacties

op 09 06 2008 at 21:11 schreef Lagonda:

Gelukkig heeft het volk het veel te druk met voetbal.

op 09 06 2008 at 21:13 schreef Paardestaart:

Sjongejonge – "detentie- en verwerkingscentra"..
Verwèrken??

Dat klinkt wel héel akelig..Gaan ze daar subversieven tot blikvoer draaien soms?

Waste not, want not, nietwaar?
En ’t is toch zonde, al die kostelijke proteine zomaar verspillen. Eén van de doelen van de post-democraten is per slot om world-hunger uit te bannen…dan moet je out of the box durven denken!

op 09 06 2008 at 22:20 schreef Tarak:

De meest logische reden die ik bedenken is dat het interneringskampen zijn voor als er een oorlog met een land uitbreekt (en dus eigenlijk nu verwacht wordt) waardoor een grote massa mensen geinterneerd moeten worden, zoals de Japanners in de VS tijdens WO II ook geinterneerd waren.

Ik vermoed eigenlijk dat het een of ander John Ashcroft plan was (mede ten val gebracht door zijn eigen generaals) en ze nooit of meer zeer sporadisch gebruikt zullen worden voor andere doeleinden dan ze zijn opgericht.

Ik geloof niet in die Bilderberg complot theorieen. Is Beatrix niet voorzitter daarvan? Gezien de intelligentie van ons eigen Koninklijk Huis zal het niveau daar ook allemaal wel mee vallen. Het unificeren (liever gebruik ik het woord "Geleichschalten") van landen gebeurt merendeels door oprechte maar zeer domme en naieve mensen. Frankrijk ziet de EU als een manier om haar invloedssfeer te vergroten, maar zo’n domme, naieve landverrader als Timmermans gelooft daadwerkelijk dat soevereine staten hun tijd gehad hebben en dat een "netwerkcultuur" (je gelooft het niet, maar hij zegt het echt) de toekomst heeft. Domme man. Ik vermoed dat er ook nog een soort "communistisch internationalisme" ondertoon is voor dit soort bewegingen.
Als de EU gaat besluiten dat al die talen toch wel heel lastig zijn en dat het Nederlands maar moet verdwijnen. Of dat er alleen nog maar Europese partijen mogen bestaan en landelijke partijen dienen te verdwijnen zullen idioten als landverrader Timmermans wellicht pas wakker worden. Nog waarschijnlijker is dat ze het nog goed gaan praten ook, het EU dogma blijven verdedigen, en niet willen zien dat Frankrijk en Duitsland alleen hun eigen macht willen vergroten ten opzichte van andere landen en daar domme naievelingen die in een utopia geloven (landverrader Timmermans, landverrader Balkenende) voor nodig hebben om dit zonder geweld te doen. De EU is een religie.

Maar ach vergeet niet: de machthebbers zijn maar met een paar duizend, maar wij – plebs – zijn met miljoenen! Als we willen kunnen we ze als raptors één voor één uitschakelen.
Zie wat er met $cientology gebeurd is door Anonymous! En het is nog gelukt ook. De aanval kwam onverwacht en $cientology wist niet wat er ging gebeuren en de organisatie werd getackeld. $cientology viel door honderden mensen die zij helemaal niet kende en dus niet in beeld had! Dat geeft toch hoop!

Hier het filmpje, voor degene die het niet kenden. Er zijn tal van acties hierna geweest. Leuk voorbeeld want als iets een voorbeeld is van een totalitaire minisamenleving dan is het een sekte als $cientology wel.

op 09 06 2008 at 22:35 schreef Bert Brussen:

Hier een handige link met leuke plaatjes: http://www.apfn.org/apfn/camps.htm

Pamela heeft in een ding ongelijk: we hebben wel zelf gekozen voor deze mogelijk toekomstige onderdrukkers. Ik kan me noch goed herinneren hoe het op internetfora en weblogs BOL stond van de steunbetuigingen aan George Bush en de U.S.A.
Want ja, alle moslims zijn terroristen en de Amerikanen hebben ons ook bevrijd van de Nazi’s dus moeten we lief zijn voor de Amerikanen.
Het was pure democratie mensen. Denk nog even aan die CDA en CU-stemmers als u straks in een Amerikaans (christenbroeders!) concentratiekamp zit. Bedank nog even al die leuke rechts populisten die het zo eens waren met Bush en zijn beleid.

Zo waar ik zeg u: u heeft uw eigen onderdrukkers gekozen.

(Waarmee ik overigen niet perse wil zeggen dat ik het volledig met de tekst van Hemelrijk eens ben, maar "stel dat".)

op 09 06 2008 at 22:36 schreef Bert Brussen:

"noch" = "nog" uiteraard

op 09 06 2008 at 22:47 schreef Tarak:

Oh, en met oorlog bedoel ik dus echt een oorlog met een buitenlandse mogendheid als basis en geen binnenlands conflict waar mevrouw Hemelrijk meer op doelt in haar column.

op 09 06 2008 at 22:59 schreef Wampie:

Opvallend stuk, een scoop — of heb ik wat gemist?

(@Lagonda: een geweldige wedstrijd vanavond tegen Italië!).

op 10 06 2008 at 01:35 schreef Sabian:

wow…ben eens wezen rondkijken bij die club LFLA en OMG, ze hebben zelfs gasinstallaties gevonden!!!!!! …zie je zo’n Arke truck staan…friggin hilarious.

Sorry hoor, knettergek die gasten …en trouwens, vergassen is zoooooo 1943.

op 10 06 2008 at 02:09 schreef Conan:

Peakoil zal een interessante dynamiek teweegbrengen. Saoedi-Arabië praat al openlijk over stashen van olie. En dat is het enige land met een min of meer variabele productiecapaciteit.

Olie, waarin ook in the Land of the Free and Brave niet vrij van stringente overheidsregulering gehandeld mag worden. En waarvan, buiten de producenten, alleen de westerse overheden een noemenswaardige strategische voorraad onder controle hebben (die op haar beurt de ‘zekerheid’ vormt waarop onze totale rente-economie is gebaseerd).

Houston we have a problem!

En daar wordt ondertussen hard gewerkt Barack Husseyn Obama aangesteld te krijgen als gezicht voor de poppenkast.

op 10 06 2008 at 07:22 schreef daniel:

Niks scoop joh. Ik stuitte al in 2001 of daaromtrent op dit soort verhalen op internet

Dit is ook niet de eerste keer dat ik dit verhaal tegenkom. Netzoals die verhalen dat Amerika op jarenlang op het punt staat om ieder moment Iran aan te vallen.

want ik wou zelf graag in de VS een kijkje gaan nemen, om te checken of het klopte. Je begrijpt: er ging een Homerisch gelach op, en het mocht niet.

Dat is nou echt dom. Het bewijst dat redacties geen flauw benul hebben van hoe belangrijk Internet is. Want wat zou nou prachtiger zijn dan om zo’n hoax die door zoveel mensen wordt gelooft te ontkrachten door het zaakje zelf te onderzoeken? Of andersom natuurlijk, te bewijzen.

Ik sprak een keer met Hans Knoop, dat is nog zo’n journalist van de oude school en die haalt ook voor Internet z’n neus op. Hij snapt het gewoon niet.

Internet is een geruchtenmachine, maar dat zijn de normale media ook. Die denken eerst ‘scoop, direct publiceren’ pas daarna gaan ze controleren of het klopt. Maar het zooitje wordt wel door heel veel mensen gelooft, dus als er onzin gepubliceerd wordt moet je dat wel weerleggen en niet negeren zoals in dit geval.

Ik denk dat dit verhaal onzin is, maar dat betekend juist dat er naar gekeken moet worden.

op 10 06 2008 at 09:46 schreef Hosseyn:

Het lijkt mij een eenvoudige voorbereiding op capaciteitsproblemen voor de VS’ grootste booming industry het geprivatiseerde justitieel-penintentiar complex. De wars on drugs & terrorism kunnen putten uit een onuitputtelijk reservoir aan grondstoffen. En zeker een bedrijf als Halliburton kan hiervan profiteren in vredestijd.

op 10 06 2008 at 09:56 schreef pamela hemelrijk:

Daniel:

Hoe kùn je nou schrijven dat je denkt dat dit verhaal onzin is? Heb je de linkjes niet bekeken? De foto’s bevestigen het, Halliburton bevestigt het, het Department of Homeland Security bevestigt het, en een congreslid bevestigt het!
Vier officiële bronnen! Dat verhaal van de Liberty for Life Association is zo solide als een huis, en beter onderbouwd dan alles wat er in de Volkskrant of de NRC staat. Daar komen ze zelfs vaak met geheel bronloze verhalen aankakken, waarbij ze net doen of ze bij de ministerraadsvergadering zijn geweest, en allerlei quotes en verzuchtingen uit hun duim zuigen. Joep Dohmen, dàt is pas een geruchtenmachine, om niet te zeggen een leugenmachine.

op 10 06 2008 at 10:00 schreef pamela hemelrijk:

PS. En dan heb ik het nog niet eens over Marjon van Royen, die het zo bont maakte met verzonnen reportages dat ze zelfs door de NRC is gedumpt, en die daarna doodleuk bij het NOS Journaal werd aangenomen, waar ze tegenwoordig schaamteloos propaganda maakt voor de halsafsnijder Hugo Chavez. Het is blijkbaar een aanbeveling bij onze mainstream media, als je de boel bezwendelt.

op 10 06 2008 at 10:42 schreef Vlot:

Op de website waar Pamela naar verwijst kun je ook lezen dat de WTC-torens niet zijn ingestort door de hitte van de langdurige benzinebrand, waardoor de stalen constructie het begaf, maar dat de torens zijn opgeblazen. Zo leer je elke dag wat bij.

Ik zie reikhalzend uit naar Pamela’s verhaal over de verdachte UFO’s in Lutjebroek en Tietjerksteradeel.

op 10 06 2008 at 10:49 schreef Hansje Castorp:

“Waarom zouden ze dat nou in godsnaam doen??” vroeg mijn kind ongelovig.

Arme, arme mevrouw Hemelrijk. Úw kind? Dat gelooft u toch niet serieus of wel? Oh, natuurlijk ziet het er onschuldig uit, en natuurlijk lijkt het alsof u het al sinds de geboorte kent. De hersenspoelingstechnieken staan voor niks, tegenwoordig. Uitgekiende feromoonprogrammas doen de rest. Ondertussen is uw kind een gewiekste verklikker in uw eigen huis, een undercovertje geronseld door een wazig georganiseerde tak van de Bilderbergtop. Ik heb het natuurlijk over die semitransparante overheidsinstelling met geheime liaisons naar het Vaticaan en Amerikaanse overheidsinstanties.

Alles om u in de gaten te houden, Hemelrijk, dus bij deze waarschuw ik u. Denk er eens over na – het kàn; bovendien is het onbewijsbaar dat uw kind deze subversieve activiteiten niet achter uw rug ontplooit. Tel uit je winst. Zo is het dus ook maar weer eens.

Wat betreft die kampen – ik weet het niet.
Hier trouwens nog een weetje van het onvolprezen geenstijl http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2008/06/09008844_voor_al_uw_verhuizing.html
Een foto, dus is het waar: politiemensen gebruiken dienstwagens voor privedoeleinden. Het is namelijk volstrekt onmogelijk dat een politiebureau ander materiaal in huis zou hebben dan ordners en a4 papier. Hooguit dozen voor ordners en a4 papier. Ook ondenkbaar is het dat zulks ooit vervoerd zou kunnen moeten worden. Want wij weten allemaal: Wat eenmaal in handen van de fascistoide dictatuur van het staatsapparaat terechtkomt, komt daar nooit meer uit. Bovendien weten wij allemaal dat pliesies nooit wat doen behalve bonnen uitschrijven voor Wouter Bos. Dus is het onmogelijk dat hier iets legitiems gebeurt.

U gelooft het niet? Ach, wat een domme onnozelaar bent u toch! U wordt bedonderd en u weet het niet!

We worden belazerd, mede-hardwerkende-ordeliefhebbende burgerts…………….

op 10 06 2008 at 11:00 schreef filantroop:

Joep Dohmen? Is dat niet de ontdekker van de geurvreter? Ach nee, nog onlangs kwam ik zijn naam ergens tegen in verband met iets anders.

op 10 06 2008 at 11:28 schreef Jimmy:

Conan,

Dat is erg interessante info over Saudi-Arabië.

Ik had dit eigenlijk al een tijdje verwacht. Na 9/11 kwamen er wat van die Saudi-prinsjes op CNN verkondigen, dat olie ‘gedepolitiseerd’ moest worden, i.e. geen chantagemiddel meer. Natuurlijk was dat weer bedriegerij, gewoon gelul om de markten te stabiliseren en geruchten te bedwingen.

Blijkbaar ruikt het geld weer te lekker en moeten de harems weer wat aangevuld worden. Ik vraag me wel eens af of er ook maar één verdorvenheid op deze wereld is, waar ze in SA níet toe in staat zijn. De wereld zou dit middeleeuwse land graan en water moeten onthouden, als ze dit echt gaan doorzetten.

op 10 06 2008 at 12:08 schreef pamela hemelrijk:

Niks scoop joh. Ik stuitte al in 2001 of daaromtrent op dit soort verhalen op internet. Met fotootjes erbij. Ik heb toen zelfs een balletje opgegooid bij de hoofdredactie van het AD, want ik wou zelf graag in de VS een kijkje gaan nemen, om te checken of het klopte. Je begrijpt: er ging een Homerisch gelach op, en het mocht niet.
Ik heb er nooit eerder over durven beginnen, zelfs niet hier, want je wordt dan meteen voor gek verklaard. Ik lees toch al constant op internet dat ik een geschift oud lijk in de menopauze ben, omdat ik mijn twijfels heb over 9/11.
Maar nu zijn de bewijzen zo onweerlegbaar dat ik mijn moed toch maar bij elkaar heb geraapt.
PS. Volgens Joris Luijendijk wemelt het trouwens in Irak ook van de concentratiekampen. Het zou me niks verbazen als binnenkort de eerste foto’s opduiken van soortgelijke kampementjes in West Europa.

op 10 06 2008 at 12:15 schreef leo:

Pamela,

Vier offiele bronnen is genoeg om mij te overtuigen.

Er zijn ook andere aanwijzingen: Telegraph.uk meldt dat in Washington DC’s wijk ‘Trinidad’ Baghdad-stijl checkpoints worden opgezet.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/2095230/%27Baghdad-style%27-checkpoints-in-US-capital.html

op 10 06 2008 at 12:19 schreef leo:

Moet zijn officiële bronnen

Misschien ken je de analyse van Heather Wokusch al:

http://www.heatherwokusch.com/index.php?name=News&file=article&sid=104

Zij ziet 12 aanwijzingen voor een overgang naar ‘neo-fascisme’ in de VS.

op 10 06 2008 at 13:11 schreef bert:

Nu al zitten er zo’n 2.4 miljoen mensen in de VS in de gevangenis. Voor veel kleine gemeenschappen is het de grootste werkgever en worden gevangenen bovendien verplicht tewerkgesteld. Als ik het me goed herinner maken deze nog winst ook, en is iedere gevangene meer een welkome aanvulling op het budget. Dit riekt naar slavernij, vooral ook als je ziet hoe streng het er aan toe gaat. het feit dat er zoveel staan vind ik terecht een zeer verontrustende ontwikkeling.

op 10 06 2008 at 13:37 schreef pamela hemelrijk:

Daar heb je het weer. Hansje Castorp maakt mij uit voor een geestelijk gestoorde ufo-gek. ’t Is ook altijd hetzelfde met die staatsfetisjisten en liefhebbers van de dictatuur.

op 10 06 2008 at 13:48 schreef Vlot:

Dit is het bericht in de Telegraph waar anti-Amerikaans aluhoedje Leo naar verwijst:

Police in Washington DC have set up vehicle checkpoints in the American capital in a controversial measure aimed at tackling a wave of gun violence.
Police enforce a checkpoint in the Trinidad neighbourhood in Washington DC

AP

In a move that critics have compared to the security clampdown in Baghdad, police are stopping motorists travelling through the main thoroughfare of Trinidad, a neighbourhood near the National Arboretum in the city’s northeast section.

Drivers’ identification are checked and those who didn’t have a "legitimate purpose" in the area, such as a church visit or doctor’s appointment, are turned away.

The checkpoints were set up after eight people were killed in the city last weekend.

Kortom, de Amerikaanse politie doet pogingen het aantal lijken per weekend in een moordwijk wat terug te brengen. Voor Leo staat zoiets gelijk aan fascistische onderdrukking etc. Hè ja, laten we van FN een tweede Indymedia maken…

op 10 06 2008 at 13:50 schreef Jimmy:

@bert

Het hoge aantal gevangenen in de VS hangt niet samen met wat Pamela hier aankaart. Het hoge aantal gevangenen in de VS hangt samen met.. een hoog aantal misdrijven. I.t.t. Nederland en Europa waar misdadigers vaak met termen als ‘zielig’, ‘slechte jeugd’, ‘arm’, ‘slachtoffer van omstandigheden’ en andere kwalificaties worden verontschuldigd, hanteren ze in de VS een simpele regel: overtreed de wet -> de bak in.

Erg simpel en doeltreffend. De meeste misdrijven worden nl. door veelplegers gepleegd. Gooi hen de bak in en je minimaliseert (of frusteert de stijging van) het aantal misdaden. Er is genoeg sociologisch onderzoek verricht om de Amerikaanse methode te staven en de Europese methode te verwerpen.

Overigens vind ik het verstandig dat ‘ze’ gevangenen laten werken in gevangenissen. Zo kunnen ze nog wat terugdoen voor de samenleving, die ze met hun misdaden hebben benadeeld. Om dat slavernij te noemen, is het omdraaien van oorzaak en gevolg. Het zijn de gevangenen die zich misdragen hebben, niet het strafsysteem zelf.

op 10 06 2008 at 14:16 schreef DvR:

Het zijn de gevangenen die zich misdragen hebben, niet het strafsysteem zelf.

Dat ben ik niet helemaal met je eens. Het Amerikaanse plea bargaining system bewerkstelligt dat veel mensen die anders vrij rond zouden lopen (want onbewijsbaar schuldig of onschuldig) toch in de gevangenis komen. Verdachten krijgen de keuze om ofwel zichzelf schuldig te verklaren en een relatief korte gevangenisstraf te ondergaan, of het op een proces aan te laten komen waarin een monstrueuze straf geeist wordt en waarin ze zich bij gebrek aan middelen niet adequaat kunnen laten vertegenwoordigen. Veel mensen, ook onschuldigen, kiezen dan maar eieren voor hun geld.

op 10 06 2008 at 14:50 schreef babs:

Op de website waar Pamela naar verwijst kun je ook lezen dat de WTC-torens niet zijn ingestort door de hitte van de langdurige benzinebrand, waardoor de stalen constructie het begaf, maar dat de torens zijn opgeblazen

Vlot, liever een 2e indymedia op FN dan het verdacht maken van een journaliste, omdat één van haar bronnen op een heel ander vlak wel eens vermeende onzin heeft uitgekraamd.

Pamela komt wel vaker met feiten die ik liever niet geloof, maar die wel verdomd sterk zijn onderbouwd. Probeer haar bronnen maar te ontkrachten, in plaats van ze alleen verdacht te maken.

op 10 06 2008 at 15:35 schreef Hosseyn:

Babs, dat heb ik al een tijd geleden gedaan met een onzinrapport van UNESCO dat al jaren rondzingt op internet en door Pamela werd gebruikt. Ik wilde wel eens wat anders zien dan bloggosofische citaten – een catalogusnr van een bibliotheek of zo. Daar heeft ze ook nooit op geantwoord. Er zijn ook tal van keiharde bewijzen op internet te vinden over nazibases onder het ijs van Antarctica – en de reptoïde afkomst van de Bush-familie. Nu is dat laatste uiteraard waar, maar dat zegt verder niets.

op 10 06 2008 at 16:18 schreef pamela hemelrijk:

Welverdorie! Je hebt helemaal niks ontkracht! Jij beweerde dat dat rapport niet bestond, en ik moest van jou het tegendeel bewijzen! Zelf deed je helemaal niks!

op 10 06 2008 at 17:28 schreef dewanand:

ja, ik weet het. In al deze concentratiekampen wil men alle hindoes in de USA opsluiten en vergassen als er oorlog komt met china en india.

Een koelievrij USA lijkt mij toch schoner.

hoera, wat ben ik toch slim.

dewanand
hindoe fundamentalist

op 10 06 2008 at 17:50 schreef Hosseyn:

Pamela, ik bedoel niet dat ik het heb ontkracht, maar dat ik dat heb geprobeerd. (aansluitend op Babs’ laatste opmerking) Ik denk dat het bewijzen dat iets niet bestaat een stuk moelijker is dan bewijzen dat iets wel bestaat. Ik heb er destijds flink naar lopen zoeken in catalogi en vond het niet – alleen op propagandistische websites. Ik twijfelde destijds gewoon aan de betrouwbaarheid van de bron. Dat neemt niet weg dat ik rekening houd met de mogelijkheid dat er zo’n rapport bestaat. Ik heb flink wat ervaring met historische research en weet dat er veel verhalen eeuwenlang rondzingen, die bij onderzoek van de primaire bronnen onzin blijken te zijn.

op 10 06 2008 at 18:00 schreef babs:

Hos, doe eens wat van die keiharde bewijzen van bases onder het ijs. Kun jij een jaarverslag van Haliburton laten zien waarin aanleg van deze bases gemeld wordt.

Ik geloof meestal niet zo in complotten, gewoon omdat ik staatsfunctionarissen de stom acht om een ingewikkeld complot goed tot uitvoer te brengen. Maar een stuk grond laten kopen en er wat prikkeldraad omheen leggen en een lijst met personen maken die wel eens op websites komen die door Dohmen als fout zijn aangemerkt, dat kan ik ook nog wel. Is nauwelijks een complot te noemen en typisch gedrag van een land dat zich op oorlog voorbereid.

op 10 06 2008 at 18:31 schreef Hosseyn:

Daar zijn honderdduizenden links van, Babs. Je hebt toch wel eens gehoord van het Montauk Project, van het Philadelphia Experiment etc. Heeft er alles mee te maken. En natuurlijk Roswell…

op 10 06 2008 at 20:00 schreef DvR:

Het leukste Antarctica-mysterie vind ik de landkaart die Piri Reis, een Turkse admiraal, in 1513 op een stuk gazellehuid tekende, zich daarbij baserende op oudere kaarten – sommige zelfs uit de klassieke oudheid.

Het merkwaardige is dat op Reis’ kaart contouren van Antarctica zijn aangegeven, die al sinds mensenheugenis onder een kilometersdikke ijslaag verborgen gaan! Je moet minstens 6000 jaar terug in de tijd, om Antarctica aan te treffen in de vorm waarin het op Reis’ kaart is weergegeven. Verder waren de contouren op zijn kaart zo nauwkeurig, dat seismografen in de 60er jaren er nog hun eigen kaarten mee konden corrigeren. Om het raadsel nog te vergroten was de projectie verder zodanig, dat Antarctica door de oorspronkelijke maker eigenlijk alleen hoog vanuit de lucht gezien kan zijn..

op 10 06 2008 at 20:18 schreef DvR:

(oeps – cartografen! Een seismograaf is een apparaat :)

op 10 06 2008 at 20:50 schreef Paco:

Zijn hier ook hard nodig.

op 10 06 2008 at 20:58 schreef pamela hemelrijk:

Nou Hosseyn, doe jij dan ook eens wat. Neem contact op met de Unesco, vraag hoever hun archief teruggaat, en of ze dat rapport nog hebben. Wie weet ontkennen ze dat er ooit zo’n rapport heeft bestaan. Dan is het 1-0 voor jou.
Maar niet nu al hier de suggestie wekken dat je mij op een fout hebt betrapt. Dat is een achterbakse streek.

op 10 06 2008 at 21:20 schreef Hosseyn:

Het is toch niet zo’n vreemde vraag aan een journaliste waar die informatie precies vandaan komt? Hoewel ik toegeef dat het best interessant zou zijn als projectje, het opzoeken dan… Helaas ben ik iets te druk op het moment.

op 10 06 2008 at 21:54 schreef Paco:

Volstouwen met oorlogsmisdadigers die hier politiek asiel hebben gekregen. Te beginnen met 700 stuks. Gisteren hoorde ik op de radio dat het er ineens maar 300 zijn. Ze beginnen weer te liegen en moordenaars te beschermen.

op 10 06 2008 at 21:57 schreef pamela hemelrijk:

Je hebt anders wel tijd zat om hier keer op keer met grote stelligheid te beweren dat mijn stukjes allemaal uit de lucht gegrepen zijn.

op 10 06 2008 at 22:18 schreef Hosseyn:

Keer op keer? Dat was toch maar één keer? Maar misschien vergis ik me wel. En je overdrijft. ik beweer nooit dat je stukjes allemaal… Ik zou zeker niet met grote stelligheid willen beweren dat er géén elementen aan de top bezig zijn met het voorbereiden van een wereldwijde dictatuur – hell no! Ik zie die al overal om mij heen. En mind control; de huidige mogelijkheden, daarover had Goebbels niet eens kunnen dromen. Ik zie mij nu al omringd door een trage grauwe massa consumenten met beperkte geestelijke vermogens en gelijkgeschakelde interesses.

op 10 06 2008 at 23:02 schreef pamela hemelrijk:

Als je er zo over denkt begrijp ik niet waarom je zoveel energie in steekt in pogingen om mij schaakmat te zetten. Alsof ik een gevaar ben voor de samenleving, ipv die megalomane Bilderbergers die achter gesloten deuren over ons leven en onze toekomst zitten te beslissen.

op 10 06 2008 at 23:21 schreef Hosseyn:

Dat deed ik toch niet? Ik heb alleen iets gezegd hier over het geprivatiseerde penitentiair etc. complex dat zoals iedere industrie moet groeien. Of heb je het over die discussie van een paar maanden geleden? Ik zie jou ook niet als een gevaar voor de samenleving, integendeel.

op 11 06 2008 at 01:25 schreef Pieter:

Het resultaat is dan dat je een volk krijgt dat zich gaat gedragen als een volk dat wordt voorgelogen.

En de uitbundige en enthousiaste aanmoedingen van de SA knokploegen tussen 1928 en 1934? Beetje veel straatterreur erbij, en je hebt de ideale mix tussen occultisme en pragmatisme.

Mat Herben? Uiteraard, cruciaal voor de aanschaf van de, ehhh, ontwikkelingskosten van de JSF!

op 11 06 2008 at 02:14 schreef Marthijn Uittenbogaard:

1% Van alle Amerikanen zit op dit moment al in een ‘concentratiekamp’. Dit schijnt men normaal te vinden. Velen voor een wissewasje levenslang of voor zaken die niet schadelijk zijn voor anderen.

De massamedia zijn ziek, niet het volk. Massamedia zaaien dood en verderf, in alle westerse landen. Enkel leugenaars kunnen hun verhaal kwijt omdat de hoofdredacties uit manipulatoren bestaan; mensen die de waarheid verkondigen zouden het huidige systeem als een kaartenhuis ineen doen laten storten.

Zonder de joden was Hitler nergens. Hij had zondebokken nodig…

Wees gegroet en slaap lekker.

op 11 06 2008 at 10:24 schreef Peter:

Hé, Lagonda, lees jij je mail wel?

op 11 06 2008 at 11:10 schreef Vlot:

Het is erg jammer dat de sites waar Pamela naar linkt soms maar één muisklik zijn verwijderd van lieden die chemtrails, alien abductions en Elvis-sightings op één grote hoop gooien. Achthonderd interneringskampen die leeg staan te wachten om gevuld te worden, is namelijk wél een hele vreemde en zorgwekkende kwestie.

De website van libertyforlife waar Pamela Hemelrijk naar verwijst heeft zelf alle kenmerken van kwaadaardige, uit de duim gezogen propaganda. Kijk maar:
http://www.libertyforlife.com/jail-police/us_concentration_camps.htm
Wie na een zinsnede als "Shortly after Bush orchestrated 9/11, …" vrolijk verder leest, benieuwd naar andere "feiten", is – het spijt me dat ik het zeggen moet – buitengewoon naïef.

op 11 06 2008 at 11:10 schreef Lagonda:

Nu wel, hahaha! Ze komen d’r aan, momentje.

op 11 06 2008 at 11:20 schreef Hosseyn:

Misschien is de neergang van de genres science-fiction en fantasy dezer dagen wel te wijten aan massa-recrutering door CIA en Mossad e.d.

op 11 06 2008 at 12:05 schreef Lagonda:

In deze tijden van overvloedige informatie, misinformatie en disinformatie, is het meer dan noodzakelijk om je standards of evaluation goed in de gaten te houden. Wat is onmogelijk, wat is theoretisch mogelijk maar onwaarschijnlijk, wat is plausibel maar niet bewezen etc. etc. Een correcte toepassing van deze principes maakt van nagenoeg elke verklaring niet meer dan een werkhypothese — en met name als het om "complottheorieen" gaat, omdat de meeste organen waarin deze theorieen worden beschreven in de regel zeer plausibele scenario’s presenteren naast de grootst mogelijke onzin. Dat maakt het denken over complottheorieen zo heerlijk en zinderend gevaarlijk — alsof je mentaal aan het koorddansen bent.

Het is erg jammer dat de sites waar Pamela naar linkt soms maar één muisklik zijn verwijderd van lieden die chemtrails, alien abductions en Elvis-sightings op één grote hoop gooien. Achthonderd interneringskampen die leeg staan te wachten om gevuld te worden, is namelijk wél een hele vreemde en zorgwekkende kwestie.

Het lijkt soms net alsof het expres gebeurt — het vermengen van onzinnige disinformatie met correcte informatie over wat er werkelijk gaande is. Maar ook dat is weer een complot.

op 11 06 2008 at 12:06 schreef Hosseyn:

Dat is ook precies de strategie – wie zei ook weer dat regeerders te dom waren om een complot geheim te houden? Dat doen ze dan ook niet! Ze maken het bekend en doen het dan lacherig af met ‘complotdenken’. Alsof de geschiedenis niet aan elkaar hangt van complotten.

op 11 06 2008 at 12:18 schreef Lagonda:

Het "heimelijk bekend maken van de werkelijke bedoelingen" is overigens een bekende occulte techniek.

"Mein Kampf" is een mooi voorbeeld. In dat boek laat Hitler zich ruimhartig in de kaarten kijken. Sterker nog: hij vertelt precies wat-ie van plan is, en hij vertelt er ook nog bij op welke manier hij zijn volk zal voorliegen. Vervolgens zorgt-ie ervoor dat het boek verplichte kost wordt iedere Duitser, ergo: elke Duitser kan lezen hoe hij wordt voorgelogen. Het resultaat is dan dat je een volk krijgt dat zich gaat gedragen als een volk dat wordt voorgelogen. En dat is handig, want dan kun je ze nóg beter voorliegen.

De meeste magie werkt op dezelfde manier. Een voodoo-vloek werkt pas als het beoogde slachtoffer heimelijk op de hoogte wordt gebracht van het feit dat-ie vervloekt is. Hij gaat zich dan gedragen als iemand die vervloekt is, met alle gevolgen van dien.

Het is ook dezelfde reden waarom iedereen van vrijmetselaar Mat Herben weet dat-ie een vliegtuigspotter is. En denk daar nou maar eens over na.

op 11 06 2008 at 12:34 schreef Hosseyn:

Lagonda: ik meende – over elvis sightings gepsproken – dat ik Herman Brood zag, vorige week, in Antwerpen. Zou het een één-tweetje kunnen zijn met Bart Chabot? En dan samen aan de smack van de opbrengst? Je weet het niet met die schrijvers.

op 11 06 2008 at 14:45 schreef Pineut:

bijgaand wat links over de relatie tussen de Georgia Guidestones (10 geboden van de elite van de komende Nieuwe Wereld Orde – http://thegeorgiaguidestones.com/index2.htm), de FEMA en de internationale bestellingen die de schaduw regering via de FEMA in het buitenland heeft gedaan ter constructie en voltooing van de CCamps op Amerikaans grondgebied.

Men is hier al jaren mee bezig en e.e.a. is na 2001 in een stroomversnelling geraakt.
Als eerste een PDF bestand van de FEMA zelf met de treffende titel "Are you ready" (21 Mb groot) http://www.fema.gov/pdf/areyouready/areyouready_full.pdf
Men zal als eerste via reeds lang opgestelde lijsten, die nog immer worden aangevuld, in de nabije toekomst "dissidenten" in deze CCamps gaan interneren.
De reden waarom men dit wil is dat er een kleine elite club is die, nu de wereld zo’n beetje klaargebouwd is, en de hele infra structuur er staat, van het gepeupel afwil, ja u dus die dit leest, u bent gepeupel, plebs en u allen moet worden opgeruimd. De elite heeft namelijk scheit aan u en u loopt hen in de weg.
Bovendien wenst men de resources van de aarde graag voor zich zelf te houden en om dat niet langer te hoeven delen met al die hongerige monden op de wereld zal men dus het "teveel" aan mensen moeten opruimen. (keep world population below 500 million)
Denk hierbij ook maar eens aan de profetieën in de Openbaring waar gesproken wordt over het decimeren van de wereld bevolking.
Om een begin te maken om dit alles te kunnen realiseren is er echter wel een 2e 09-11 nodig waardoor Bush de "Martial Law" kan afkondigen.
(amerika is overigens niet het enige land er zijn meldingen dat ook australië en andere landen CCamps hebben gebouwd)
Proof that George W. Bush had advanced knowledge of 9-11
http://www.youtube.com/watch?v=KlWSv0NZBRw
Bush beweerd nog dit jaar, voor November 2008, een levensvatbare palestijnse staat te willen hebben gevestigd op heilige grond.
Helaas zal dit niet lukken simpelweg omdat G’d dat uiteraard niet toestaat.
De gevolgen zullen echter evidend zijn.
Een 2e 09-11 ramp zal dan voordien moeten geschieden zodat de huidige presidents verkiezingen kunnen worden bevroren opdat er een "Martial Law" kan worden afgekondigd.
(US authorized to torture children, even sexually abuse them)
http://www.youtube.com/watch?v=VpUH8PuC3f8
Hiermee zou Bush (hitler verborgen achter een masker) in leiding blijven van de nieuwe Martial Law staatsvorm dankzij, of juist door de Patriot Act en de daarbij behorende Acts die in de afgelopen jaren min of meer stilzwijgend zijn doorgevoerd.

Wat hiervan de consequenties zijn voor de jaren daarna laat zich niet al te moeilijk raden denk ik.
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message498197/pg1
(een recente heftige discussie op dit forum)
http://www.remnantofgod.org/guillotines.htm
Een quote uit deze uitgebreide website over het hoe en waarom men in Amerika Guillotines wenst te introduceren i.p.v. het huidige doodstraf systeem.
Question: Why do you suppose a video would surface of an execution, when video’s are NEVER made at executions, and most certainly never released for public viewing if they were made? And why do you suppose they somehow forgot to place water on that sponge?
Answer: The video was released so the American public can see it and complain about the "inhumane" methods used, thereby giving the government officials a springboard to start the lobbying process for guillotines.
Op de startpagina van deze website is nog heel veel meer ander interessant materiaal te vinden http://www.remnantofgod.org
Referentie blog :
http://screwloosechange.blogspot.com/2007/08/guillotines-return.html
http://portland.indymedia.org/en/2006/01/332725.shtml
Hier staan ook alle executive orders vermeld, incl links verder op de pagina waarvan ik niet weet of ze allemaal nog actief zijn.
America: Destroyed By Design – FEMA Concentration Camps
http://www.youtube.com/watch?v=RpXh7DCptaQ
(volg ook de links of zoek op FEMA op youtube of op combinatie van 2 trefwoorden NWO & FEMA – Bilderberg FEMA)
http://www.mindfully.org/Reform/2004/FEMA-Concentration-Camps3sep04.htm
http://www.infowars.com/?p=215&cp=2
http://nevernwo.blogspot.com
Ondertussen was er ook al op endtimes.punt.nl dit zeer uitgebreide artikel verschenen met onderaan ook een flink aantal links
http://endtimes.punt.nl/index.php?id=453318&r=1&tbl_archief=&
En dan de georgia guidestones waarop onder andere te lezen is dat de wereld bevolking onder de 500,000,000 dient te blijven en duidelijk verbonden is met bovenstaande : http://www.thegeorgiaguidestones.com
Franklin ter Horst schreef er dus ook al een artikel over
Meer informatie is ook nog te lezen op :
http://www.theresistancemanifesto.com/modules.php?name=Content

Zoek tevens maar eens op naamgenoot van Pamela Hemelrijk op Pamela Schuffert, ze is in elk geval dichter bij de waarheid dan velen ooit zullen komen. Het nemen van de rode pil om te kunnen zien hoe diep het duistere konijnenhol werkelijk gaat durven de meesten gewoonweg niet !
http://educate-yourself.org/ps/enemycombatants14oct06.shtml

Gr. Pineut

op 11 06 2008 at 15:06 schreef Lagonda:

Pamela Schuffert is knettergek. Wedergeboren reli-nutcase die werkelijk gelooft dat Bush en Clinton deel uitmaken van een satanische illuminati-bloedlijn die kinderen offeren en weetikveel…

Hier is een interview met haar:

http://www.stormwaarschuwing.nl/pamelaschuffert.html

op 11 06 2008 at 15:43 schreef daniel:

Men is hier al jaren mee bezig

Als dat nou zo is he, kan iemand me dan uitleggen waarom die sites niet offline worden gehaald?

Lijkt me stug dat als je met zo’n geheimzinnig complot bezig bent -wereldheerschappij nogwel- je toestaat dat iemand je plannen zomaar op het internet zet.

Lijkt me waarschijnlijker dat de bewijzen daarvan streng bewaakt worden, en klokkenluiders uit de weg worden geruimt.

Dus hoe zit dat?

Dit is een aardig moment om te wijzen op het fenomeen van UFO’s.

De Amerikaanse overheid heeft sinds de jaren 50 opzettelijk de geruchtenstroom rond buitenaardse wezens opgang gebracht omdat ze op die manier in alle rust hun nieuwe wapentuig konden testen.

‘Welnee, dit is geen hypermodern spionage vliegtuig, het is een buitenaards ruimteschip’.

Zoiets.

Maar sinds het einde van de koude oorlog is de aap uit de mouw gekomen en bleken veel UFOlogen ex-Airforce mensen te zijn. Al dat gedoe met UFO’s was een grote hoax.

Het fascinerende zijn hierbij zijn al die duizenden mensen die er van overtuigd waren dat de Amerikaanse overheid met een enorme cover-up bezig was, terwijl die juist de hype aan de gang probeerde te houden.

Daarom stel ik meestal mezelf maar de volgende vraag: ‘Waarom wil iemand dat ik in deze samenzwering geloof. Wat kan de achterliggende gedachte zijn.’

Meestal is het iets met Joden ; )

op 11 06 2008 at 16:01 schreef Pineut:

Slaap maar lekker verder :

http://www.youtube.com/watch?v=vJeNAggPhg0
http://www.youtube.com/watch?v=u6uw7506xMw
http://www.youtube.com/watch?v=irYJVn2k6zU

op 11 06 2008 at 16:11 schreef Lagonda:

Ach Pineut — dit zijn de theorieen van de maanzieken. Lees ‘De Slinger Van Foucault’, en kom erachter dat dit soort alles-wordt-door-alles-bewezen-theorieen al honderden jaren worden geproduceerd. En d’r klopt nooit een klote van.

Vraagje: als de Amerikaanse regering alles in het werk stelt om een oorlog met haar eigen bevolking te voeren, waarom doen ze dan niks aan de vrije wapenverkoop? Op elke straathoek kun je je tot de tanden toe bewapenen, en er zijn veel Amerikanen die dat doen. Dus dat wordt nog leuk. Ow wacht — nu ga je zeggen dat dat natuurlijk in Het Grote Plan past, want volgens de steen van bladiebla moet de wereldbevolking terug tot 500 miljoen mensen, en dat gaat sneller als de burgers die uitgemoord dienen te worden ook terug kunnen schieten.

Maar ja, je gelooft ook in Jezus, lees ik op je site. Dan ligt de intellectuele lat al niet erg hoog.

op 11 06 2008 at 16:17 schreef Lagonda:

Wat bewijzen die twee laatste filmpjes nou, Pineut? Dat de beambten van de immigratiedienst over een eindeloos geduld beschikken in hun omgang met irritante nutcases?

op 11 06 2008 at 18:02 schreef Pineut:

@Lagonda

Ken je de oud hollandse spreuk van een hollandse boer, wat je zegt ben je zelf Lagonda ?

Slaap dus lekker verder door in je nitwit wereldje met je academische prietpraat.
Tegen de tijd dat zwaar De Pineut bent piep ook jij wel heel anders.
En die tijd komter hoe dan ook aan !!

Je bent dus gewaarschuwd, ga nu maar weer lekker slapen in je academische prietpraat bedje. Draaiend en kronkelend in je eigen hoogmoed die ook heerlijk ten val gaat komen.

Leuk hé ?

op 11 06 2008 at 19:07 schreef Lagonda:

Ach, meneer heeft naast de universiteit gegrepen. Dat spijt me voor je — het verbaast me altijd weer hoeveel lieden dat als een loden kruis met zich meetorsen.

Maar waar moet ik me druk over maken? Ik lees op je site over satanische bloedlijnen, en ritueel misbruik etc., en dan kan ik alleen maar heel hard lachen, en dan bedenk ik me weer wat voor een ontzettende ranzige grappenmaker die Crowley toch moet zijn geweest.

For your information: er bestaat geen kruimel bewijs voor ritueel misbruik. Dat fenomeen bestaat alleen maar op de divan van de psychiater.

op 11 06 2008 at 19:15 schreef Conan:

Nogmaals, er zijn helemaal geen complotten nodig voor een groot probleem. Oil will take care of that. Als transporteurs 5 dagen niet rijden, zijn de supermarkten leeg. Every civilization is three square meals away from chaos.

Dank God voor Europese Kampioenschappen en Olympische Spelen om de aandacht nog even van daadwerkelijke problemen weg te houden. Onze eigen politici houden zich ondertussen met halszaken bezig als gevaarlijke films, haatzaaiende cartoons en de (on)wenselijkheid van embryoselectie. En de oppositie ageert tegen Wilders (en in mindere mate tegen Verdonk).

Maar dat alles doet niets af van het verhaal over de wal en het schip. De huidige oliecrisis is technisch geologisch van aard en daardoor een stuk diepgaander en moeilijker oplosbaar dan de politiek getinte olieproblematiek begin jaren 70 en 80.
Daarbij verdient het opmerking dat de laatste crisis vooral problematisch werd door de zogenaamde Windfall taxes: extra heffingen om de ‘schandalige winsten’ van de oliemaatschappijen af te romen van de (diep gestoorde) Democraat Carter. Het zou niet meer hardop gezegd hoeven te worden, maar het antwoord van Barack Husseyn Obama op de huidige oliecrisis zou een herhaling van die desastreuze en puur populistische insteek zijn.

Jaja, ons wacht een waar feest.

*Schuift de stoelen op het achterdek van de Titanic nog maar eens aan, nipt aan een lauwwarm cagnocglas en geniet van het vrolijk spelende orkestje*

op 12 06 2008 at 01:22 schreef Bert Brussen:

Mensen die in Jezus geloven moeten gewoon hun mond houden, die kun je niet serieus nemen.

op 12 06 2008 at 09:47 schreef daniel:

Heeft iemand dat interview met Pamela Sufferd gelezen?

Pamela stamt via haar moeder af van de Bush/Illuminati bloedlijn en haar vader was een satanist die werkte voor de United States Air Force en het Pentagon. Ze staat op de FBI prioriteitslijst om afgevoerd en omgebracht te worden.

Die vrouw is óf gek, of zou auto’s moeten gaan verkopen. Want je moet maar in staat zijn om dit soort onzin te vertellen zonder in lachen uit te barsten. Ten dele is dit zelfverheerlijking, maar aan de andere kant is het ook geniaal markt-inzicht.

Want dit verkoopt natuurlijk in het anti-Amerikaanse Europa. Maar niet alleen dat, je kunt jezelf profileren als een of andere held zonder ook maar een greintje risico te lopen. Dit in tegenstelling tot een bepaalde cartoonist of een filmaker. En de mensen met wie je deze ‘informatie’ deelt, krijgen ook het gevoel dat ze verzetshelden zijn. Samen nemen jullie het op tegen het grote schaduwrijk. Heerlijk gevoel, stukken beter dan echt je kop uitsteken.

op 12 06 2008 at 10:08 schreef Lagonda:

Want dit verkoopt natuurlijk in het anti-Amerikaanse Europa.

Vergis je niet — dit verkoopt in Amerika minstens zo hard. Met name in de zuidelijke staten heerst nog steeds een groot wantrouwen jegens de staat, en met name de reli’s zijn er al jaren van overtuigd dat iedere president een werktuig van de duivel is.

Ik heb ooit een reli-site gezien die probeerde aan te tonen dat Bill en Hillary satanistische heksen waren, omdat ze vijfpuntige sterren in hun kerstboom hadden hangen. Een insider (voor hun bewijsvoering claimen maanzieken altijd contact met insiders van het hoogste niveau — ex-CIA-agenten of ex-33ste-graad vrijmetselaars, of ex-satanische hogepriesters) verklaarde dat de kerstboom in het Witte Huis op aanwijzingen van Hillary was opgetuigd, en dat ze dus expres die sterren erin had laten hangen. Dus moest ze wel een heks zijn. Geen speld tussen te krijgen.

Maar ’t is onzin natuurlijk. Satanisten werken niet bij de CIA. Satanisten zijn in de regel dikke, bleke nerds met rood haar en een bril die vroeger veel zijn gepest op school.

op 12 06 2008 at 10:26 schreef Hosseyn:

@Lagonda:
Dat komt omdat roodharige nerds eigenlijk het hybride element zijn in de mensheid: ze zijn het resultaat van millennia cohabiteren van homo sapiens en H.neanderthalensis. Zij zitten ook achter de embryoselectie: de bedoeling is om via een uitgekiend teeltprogramma alsnog de neanderthaler te doen prevaleren. Dit is al een eeuw of wat gaande! Sinds roodharigen niet meer mogen worden verbrand, zijn ze bezig aan een come-back, meestal met geverfd haar. Het feit dat zeven miljoen NEderlanders naar voetbal kijken is een teken aan de wand.

op 12 06 2008 at 10:35 schreef Lagonda:

Ha, OK! Dat wist ik niet. Maar het ligt wel voor de hand natuurlijk — Jacques de Molay, de laatste grootmeester van de Tempeliers die op de brandstapel stierf omdat hij zijn geheimen niet wilde prijsgeven, had ook rood haar. En op het wapenschild van de Tempeliers stond ook een groot rood kruis.

En er is een schilderij van Da Vinci waar Christus oorspronkelijk op stond afgebeeld met rood haar. Op last van het Vaticaan is de kleur later aangepast, en zijn ook de sproeten in Zijn gezicht weggehaald.

op 12 06 2008 at 10:38 schreef Lagonda:

Zonder gekheid: als je hier een serieuze site aan wijdt, dan zijn er waarschijnlijk hoopies mensen die er intrappen. Ik zou alleen geen neaderthalers nemen, maar aliens. Roodharigen zijn hybride mensen die zijn ontstaan vanwege aliens van Sirius die hier op aarde onze vrouwen hebben bevrucht. Zoiets.

Ik durf te wedden dat het Nieuwe Testament ook zo tot stand is gekomen. Gewoon vier grappenmakers die rond de toog Jezus hebben uitgevonden.

op 12 06 2008 at 10:46 schreef Hosseyn:

Ondertussen claimen de spectraal-autisten (die het creatieve, grillige element van de mensheid vertegenwoordigen) neanderthaloïde afstamming. We zullen jullie krijgen!

http://www.rdos.net/eng/asperger.htm

op 12 06 2008 at 10:52 schreef Lagonda:

Hahahahaa!! Coole link!

op 12 06 2008 at 11:15 schreef Lagonda:

Ik bedenk me nu dat L. Ron Hubbard ook rood haar heeft/had.

op 12 06 2008 at 12:26 schreef daniel:

Hitler ook. Althans, het is bekend dat er momenten waren waarop hij dacht dat hij rood haar had en Stalin ook.

Dus.

op 12 06 2008 at 13:35 schreef Hosseyn:

Echt heerlijk en gevaarlijk is rood schaamhaar, en het afscheren daarvan een misdaad tegen de menselijkheid.

op 12 06 2008 at 19:04 schreef visarendje:

Ik vind Roodhaar heerlijk.

op 12 06 2008 at 21:43 schreef Hansje Castorp:

Ik moet eerlijk toegeven, ik had geen enkele link in bovenstaande tekst geklikt alvorens mijn reactie te schrijven. (Doe ik meestal wel). Dit in verband met tentamenvoorbereiding en daar uit voortkomende tijdnood. Dit verzuim wilde ik nog gaan goedmaken, naderhand, dus bij deze – mag ik nog aanschuiven of is de discussie alweer voorbij?

@Hemelrijk,
Volgens mij probeert u duidelijk te maken dat er rare dingen gebeuren in Amerika, en wel heel gevaarlijke. Persoonlijk vind ik uw betoog enigszins schreeuwerig. maar goed, dat ligt misschien aan mijn stijlgevoel, en misschien billijkt een zeer opzienbarende onthulling wel de verontrustte toon die in uw stuk doorklinkt. Laat ik daarom liever een en ander opmerken over de inhoud daarvan.

Uw stormwaarschuwing komt van de site libertyforlife, waarnaar u verwijst. U linkt echter niet direkt door naar het artikel waarin de aantijging zelf wordt gemaakt. Ik neem aan dat het om deze pagina gaat (even checken dat we het over dezelfe tekst hebben). Zodoende kwam ik vandaag uit op een ietwat onoverzichtelijke homepage dat zich tot doel heeft gesteld;
– Our goal is to uncover corruption to build a better future. Love conquers all
Een doel van onovertroffen schattige lovenswaardigheid.
– We avoid conspiracy "theory" & focus on hard facts & evidence proving collusion & corruption.
Fijn om te weten dat hier geen loze theorien, maar bewijsbare geheime samenzweringen worden behandeld.
– We are pro government, a government by the people for the people, and not a tyrannical criminal enterprise.
– Working to establish and protect the freedom of people around the world. Peace together, forever in love.
Bovendien wordt er een oplossing beloofd voor alle problemen van de natie.

Globaal lijkt de site een soort van hetvrijevolk.com, met het verschil dat het niet alleen over de aberraties van ‘links,’ of diens moedwillige sabotage van de maatschappij: Libertyforlife kijkt ook over de grenzen. (Ik vermoed dat dat komt omdat het Nederlandse leger minder dingen in het buitenland doet dan het Amerikaanse, maar dat terzijde.) Zo wordt melding gedaan van
– de Worlds worst man made disaster (een ecologische ramp overigens, niet dat u zich afvraagt wat er erger zou kunnen zijn dan bijv. de holocaust)
– over de nucleaire holocaust in de USA
– Abraham Lincolns vermeende eerlijkheid (maar dat is een leugen).
Ik besef me dat de wereld veel bedreigender is dan ik aanvankelijk dacht. Bovendien komt die bedreiging niet van natuurelementen of andere dingen waar de mens geen macht over heeft. Het gevaar komt van mensen die – en of ze het expres doen is niet eens belangrijk – het hebben gemunt op onze vrijheid en ons leven. Of allebei in het geval van de satanisten.

We gaan naar de pagina waar de concentratiekampen in de USA uit de doeken worden gedaan. Eerst maar een de betrouwbaarste bronnen:
-De brief van afgevaardigde Bill Heffner, ook door u (mevrouw Hemelrijk) aangehaald, wordt een bewijs genoemd dat er concentratiekampen bestaan en worden gebouwd. In de brief zelf staat dat gevangenen moeten werken, en dat gevangenissen op het terrein van militaire kampen gebouwd gaan worden. Dat laatste is verdacht, maar ik zou het pas echt zorgwekkend vinden als ergens stond dat legercommandanten bevoegdheden krijgen over het reilen en zeilen van die gevangenissen. Over aantallen overigens geen woord.
-De kwartaalcijfers en berichtgeving over het vierde kwartaal in 2005 van Halliburton geeft aan dat KBR een aantal installaties mag opleverend, met een omschrijving die volgens mij ook op Nederlandse asielzoekerscentra van toepassing zou zijn. Er wordt een maximaal bedrag genoemd, geen hoeveelheid aan centra. Al met al niet zo opzienbarend, dunkt me.

Dan vervolgens de (voor mij) minder betrouwbare bronnen:
LFL. Gelooft dat de Verenigde naties een nieuwe wereldorde gaan vestigen. Daar hebben ze die kampen voor nodig. LFL heeft een belangrijke informant, Former inspector for the Joint Chiefs of Staff and the Department of Defense. Mr. Sea. Mr. Sea geeft uitleg over de red list en de blue list, lijsten die echt bestaan, waar u waarschijnlijk ook op staat, en die betekenen dat u doodgemaakt wordt. Stiekum. Binnenkort. Ik citeer even van mister Sea:
it’s the same spirit leading the Fourth Reich as led the Third Reich. In Germany, they used trains, here it will be helicopters and 747s. They are now in the process of villainizing Christians, Patriots, Constitutionalists, and outspoken talk-show hosts, HERE IN AMERIKKKA!
Who will be doing the actual picking up? Foreign UN cops, probably Muslims or communists. Over 30 foreign military bases under the United Nations flag are already set up in the USA .
Als dat waar is, dan ga ik binnenkort emigreren naar Amerika, want ik heb een hekel aan ‘Christians, Patriots, Constitutionalists, and outspoken talk-show hosts’ en die gaan ze daar dus wegzuiveren, als ik het goed begrijp…….
De fotootjes. Kijk mevrouw hemelrijk, als ik nou een foto van mijn piemel maak, en die naast een foto van Bush zet – gelooft u dan ook dat Bush een lul is? Ze zijn allebei blank! Bovendien zie ik er maar twee, namelijk een klein vliegveldje, en een omheind perkje met twee uitkijktorens. Er moest daar toch massale productie gaan plaatsvinden? Die plekken op de fotoos lijken daarvoor in ieder geval niet ingericht. Jammer dat ze geen foto hebben van die inrichting waar 2 miljoen mensen verslaafd gaan worden….

Om het even samen te vatten, en het is al door anderen hierboven mij genoemd, LFL maakt geen sterke indruk met haar betoog. Ondanks de vele ‘bronnen’ en ‘bewijzen’ vind ik dat LFL te weinig moeite heeft genomen om de samenhang van deze bronnen en bewijzen een beetje aan te tonen. Maar misschien ben ik te kritisch. Dat al die bronnen en bewijzen allemaal op een pagina staan vind ik bijvoorbeeld nog niet samenhangend genoeg. Ik ben zo’n student die wil dat je uitlegt wat je beweert, en niet zelf wil nadenken.

Groetjes,
Hansje Castorp

op 12 06 2008 at 21:44 schreef Hansje Castorp:

Ik moet eerlijk toegeven, ik had geen enkele link in bovenstaande tekst geklikt alvorens mijn reactie te schrijven. (Doe ik meestal wel). Dit in verband met tentamenvoorbereiding en daar uit voortkomende tijdnood. Dit verzuim wilde ik nog gaan goedmaken, naderhand, dus bij deze – mag ik nog aanschuiven of is de discussie alweer voorbij?

@Hemelrijk,
Volgens mij probeert u duidelijk te maken dat er rare dingen gebeuren in Amerika, en wel heel gevaarlijke. Persoonlijk vind ik uw betoog enigszins schreeuwerig. maar goed, dat ligt misschien aan mijn stijlgevoel, en misschien billijkt een zeer opzienbarende onthulling wel de verontrustte toon die in uw stuk doorklinkt. Laat ik daarom liever een en ander opmerken over de inhoud daarvan.

Uw stormwaarschuwing komt van de site libertyforlife, waarnaar u verwijst. U linkt echter niet direkt door naar het artikel waarin de aantijging zelf wordt gemaakt. Ik neem aan dat het om deze pagina gaat (even checken dat we het over dezelfe tekst hebben). Zodoende kwam ik vandaag uit op een ietwat onoverzichtelijke homepage dat zich tot doel heeft gesteld;
– Our goal is to uncover corruption to build a better future. Love conquers all
Een doel van onovertroffen schattige lovenswaardigheid.
– We avoid conspiracy "theory" & focus on hard facts & evidence proving collusion & corruption.
Fijn om te weten dat hier geen loze theorien, maar bewijsbare geheime samenzweringen worden behandeld.
– We are pro government, a government by the people for the people, and not a tyrannical criminal enterprise.
– Working to establish and protect the freedom of people around the world. Peace together, forever in love.
Bovendien wordt er een oplossing beloofd voor alle problemen van de natie.

Globaal lijkt de site een soort van hetvrijevolk.com, met het verschil dat het niet alleen over de aberraties van ‘links,’ of diens moedwillige sabotage van de maatschappij: Libertyforlife kijkt ook over de grenzen. (Ik vermoed dat dat komt omdat het Nederlandse leger minder dingen in het buitenland doet dan het Amerikaanse, maar dat terzijde.) Zo wordt melding gedaan van
– de Worlds worst man made disaster (een ecologische ramp overigens, niet dat u zich afvraagt wat er erger zou kunnen zijn dan bijv. de holocaust)
– over de nucleaire holocaust in de USA
– Abraham Lincolns vermeende eerlijkheid (maar dat is een leugen).
Ik besef me dat de wereld veel bedreigender is dan ik aanvankelijk dacht. Bovendien komt die bedreiging niet van natuurelementen of andere dingen waar de mens geen macht over heeft. Het gevaar komt van mensen die – en of ze het expres doen is niet eens belangrijk – het hebben gemunt op onze vrijheid en ons leven. Of allebei in het geval van de satanisten.

We gaan naar de pagina waar de concentratiekampen in de USA uit de doeken worden gedaan. Eerst maar een de betrouwbaarste bronnen:
-De brief van afgevaardigde Bill Heffner, ook door u (mevrouw Hemelrijk) aangehaald, wordt een bewijs genoemd dat er concentratiekampen bestaan en worden gebouwd. In de brief zelf staat dat gevangenen moeten werken, en dat gevangenissen op het terrein van militaire kampen gebouwd gaan worden. Dat laatste is verdacht, maar ik zou het pas echt zorgwekkend vinden als ergens stond dat legercommandanten bevoegdheden krijgen over het reilen en zeilen van die gevangenissen. Over aantallen overigens geen woord.
-De kwartaalcijfers en berichtgeving over het vierde kwartaal in 2005 van Halliburton geeft aan dat KBR een aantal installaties mag opleverend, met een omschrijving die volgens mij ook op Nederlandse asielzoekerscentra van toepassing zou zijn. Er wordt een maximaal bedrag genoemd, geen hoeveelheid aan centra. Al met al niet zo opzienbarend, dunkt me.

Dan vervolgens de (voor mij) minder betrouwbare bronnen:
LFL. Gelooft dat de Verenigde naties een nieuwe wereldorde gaan vestigen. Daar hebben ze die kampen voor nodig. LFL heeft een belangrijke informant, Former inspector for the Joint Chiefs of Staff and the Department of Defense. Mr. Sea. Mr. Sea geeft uitleg over de red list en de blue list, lijsten die echt bestaan, waar u waarschijnlijk ook op staat, en die betekenen dat u doodgemaakt wordt. Stiekum. Binnenkort. Ik citeer even van mister Sea:
it’s the same spirit leading the Fourth Reich as led the Third Reich. In Germany, they used trains, here it will be helicopters and 747s. They are now in the process of villainizing Christians, Patriots, Constitutionalists, and outspoken talk-show hosts, HERE IN AMERIKKKA!
Who will be doing the actual picking up? Foreign UN cops, probably Muslims or communists. Over 30 foreign military bases under the United Nations flag are already set up in the USA .
Als dat waar is, dan ga ik binnenkort emigreren naar Amerika, want ik heb een hekel aan ‘Christians, Patriots, Constitutionalists, and outspoken talk-show hosts’ en die gaan ze daar dus wegzuiveren, als ik het goed begrijp…….
De fotootjes. Kijk mevrouw hemelrijk, als ik nou een foto van mijn piemel maak, en die naast een foto van Bush zet – gelooft u dan ook dat Bush een lul is? Ze zijn allebei blank! Bovendien zie ik er maar twee, namelijk een klein vliegveldje, en een omheind perkje met twee uitkijktorens. Er moest daar toch massale productie gaan plaatsvinden? Die plekken op de fotoos lijken daarvoor in ieder geval niet ingericht. Jammer dat ze geen foto hebben van die inrichting waar 2 miljoen mensen verslaafd gaan worden….

Om het even samen te vatten, en het is al door anderen hierboven mij genoemd, LFL maakt geen sterke indruk met haar betoog. Ondanks de vele ‘bronnen’ en ‘bewijzen’ vind ik dat LFL te weinig moeite heeft genomen om de samenhang van deze bronnen en bewijzen een beetje aan te tonen. Maar misschien ben ik te kritisch. Dat al die bronnen en bewijzen allemaal op een pagina staan vind ik bijvoorbeeld nog niet samenhangend genoeg. Ik ben zo’n student die wil dat je uitlegt wat je beweert, en niet zelf wil nadenken.

Groetjes,
Hansje Castorp

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS