Home » Archief » Bikinilijn


[30.12.2008]

Bikinilijn

Hassnae Bouazza

elvgrenhaard (58k image)

De telefoon gaat. “Goedemiddag, Paul’s Beauty For U”. Ik haal nog even diep adem en vraag dan naar de mogelijkheden voor ontharing van zowel mijn oksels als de bikinilijn. De zomer staat voor de deur, en niets is dan fijner dan een gladde huid. Pas nadat ik ophang, realiseer ik me dat Paul een man is en ik me niet zo gemakkelijk voel bij het idee mijn bikinlijn door een man te laten doen. Geen probleem, ik vertel het hem wel als ik naar de eerste afspraak ga en dan hou ik het bij de oksels.

Eenmaal in Pauls schoonheidssalon, blijkt de man zich al te verheugen op de bikinilijn. Ik besluit alle moed te verzamelen en hem uit te leggen dat ik de bikinilijn niet ga doen en dat ik alleen mijn oksels wil ontharen. Ik vertel hem eerlijk dat ik me er niet gemakkelijk bij voel. Paul begrijpt het volkomen.

Als ik op de behandeltafel lig, uit Paul nogmaals zijn begrip en hij spreekt de verwachting uit dat ik me dermate op mijn gemak zal voelen en dat ik zo blij zal zijn met het resultaat dat ik alsnog zal beslissen mijn bikinilijn te laten doen. “Ik heb ook een andere cliënte en die is zo enthousiast dat ze uiteindelijk ook haar bikinilijn heeft laten doen. Ze zit nu ergens in de zon.” En later: “ik plan altijd zo’n drie weken tussen de behandelingen. Dus als straks de zomer begint, heb je een mooie, gladde huid. En misschien heb je dan ook wel je bikinilijn al gedaan. Ben je lekker glad.” En weer later: “Kijk, de haren komen niet terug, dus straks heb je geen nakijken meer naar je oksels en bikinilijn.” Tot slot, nadat de beide oksels onthaard zijn: “Zullen we toch maar even je bikinlijn doen?”

Nee, dat hoeft niet. Ik bedank Paul vriendelijk voor zijn aanbod, maar ga er niet op in.

Mijn tweede bezoekje aan Paul begint met de vraag: ”En heb je nog nagedacht over je bikinilijn?” Dat heb ik zeker, maar ik ben niet van gedachten veranderd. Terwijl ik op de behandeltafel lig, praat Paul honderduit over de behandeling en laat me zien dat hij een stukje van zijn kin heeft laten laseren. Vervolgens legt hij me wederom uit wat de zegeningen zijn van de ontharingsmethode. “Kijk, ik begrijp natuurlijk heel goed dat je je wat ongemakkelijk voelt, maar dat hoeft helemaal niet. Wat ik doe, is ik ga hier langs de vulva (Paul maakt met zijn hand een strelende beweging vlak boven mijn venusheuvel) en dan onthaar ik het zo, heel netjes.” En kort daarna: “Het gaat heel snel hoor, en als je het doet, ben je over een tijdje er helemaal klaar mee. Dan heb je een mooie bikinilijn.” En aan het eind van de sessie: “Durf je het nu wel aan? Zal ik de bikinilijn ook gelijk meenemen?”

Terwijl ik daar lig, doet Paul nog een paar verwoede maar vruchteloze pogingen, tot ik ook nu weer zonder mijn broek uit te doen, afreken en vertrek. De derde afspraak die hij voor me plant, bel ik kort daarna af.

Maanden later gaat de telefoon: “Paul’s Beauty For U. Ik heb een speciale aanbieding voor je. Als je nu je oksels en bikinilijn laat ontharen, krijg je vijfentwintig procent korting.” Ik bedank Paul voor het aanbod, maar geef aan er geen gebruik te willen maken. Als ik wel interesse heb, zal ik hem zelf wel benaderen, leg ik hem uit.

Een jaar later rijden we door Marokko om mijn vader te begraven. De rit heeft de hele nacht geduurd met dank aan de staking van de Marokkaanse vliegtuigmaatschappij. Terwijl de zon opkomt en het landschap en de mensen ontwaken, gaat mijn mobiel. “Paul’s Beauty For U…”

Hassnae Bouazza (حسناء بوعزة) schrijft voor Vrij Nederland, OpZij, de website van het Vlaams-Nederlandse huis deBuren en de Arabische site van de Wereldomroep. Dat ze nog tijd heeft om in het geheim voorbereidingen te treffen voor de vestiging van het kalifaat in Nederland, mag een wonder heten.

Algemeen, 30.12.2008 @ 16:30

[Home]
 

10 Reacties

op 30 12 2008 at 16:51 schreef hassnae:

Haha, Rena! Die comedienne ken ik, ik heb zelfs een poging tot een interview ondernomen met haar in Londen, maar tevergeefs.

Ze heet Shazia Mirza en we hadden een mislukt optreden van haar bijgewoond in Oxford waarna het gesprek pijnlijk mislukte, omdat ze geen zin had om vragen te beantwoorden. We reden met haar mee terug van Oxford naar Londen en niet eerder duurde een reis van anderhalf uur zo ondraaglijk lang.

op 30 12 2008 at 16:53 schreef toevallige voorbijganger:

Och gun hem dat pleziertje toch. Hij doet toch niks, want alleen homo’s werken in een schoonheidssalon en laten hun kin laseren.

*rent voor Peter.

op 30 12 2008 at 16:58 schreef rena:

Wauw, jouw bikinilijn is waarschijnlijk zoooo mooi, hij wilde zo graag!
Waren andere mannen ook maar zo dol op bikinilijnen.
Er is een britse/pakistaanse comedienne die eens een heel leuk programma heeft gemaakt over vrouwen en ontharen. Hilarisch. Ze besloot er nl. niet meer aan mee te doen. Aan het eind was een modeshow met behaarde vrouwen in bikini’s gemaakt van mensenhaar geloof ik.
Af en toe denk ik er ook over na om het niet meer te doen, maar bij de eerste lente stralen zwicht ik toch weer. Het is wel een vloek, dat overtollig haar.

op 30 12 2008 at 18:57 schreef Peter:

Een vrouwelijke collega klaagde eens dat ze altijd haar benen moest ontharen en dat dit de schuld was van de mannen. Alle mannen, dus ook mijn schuld. Ik geloof dat ze zei: "Als ik mijn benen niet scheer, wil mijn kerel me niet."

Ik vond dat nogal opmerkelijk, wat is dat voor relatie, die ze met haar man heeft? Een soort gewapende vrede waarbij man en vrouw elkaar in gijzeling houden, dreigend meteen de biezen te pakken als de ander niet aan allerlei strenge voorwaarden voldoet. Hoe ze over hem sprak: een "kerel" die ze eigenlijk niet vertrouwde, die haar elk moment pijn kon doen, als-ie zin had.

Als je je benen niet wilt ontharen, dan doe je dat toch niet? Als je man je daarom verlaat, is dat slechts een aanleiding. Dan houdt-ie gewoon niet van je. Maar ga daar mij de schuld niet van geven.

Wat zou er gebeuren, denk je, als je straks in mei mét haar en pukkels verschijnt?

op 30 12 2008 at 19:00 schreef rena:

Ja ja dat is ze. Wat jammer nou dat het zo tegenviel zeg. Perfecte geval voor de Opzij zou je denken.
Haar missie zal ook wel mislukt zijn.
Ik denk nu al na over de juiste aanpak voor de familievakantie in mei. Dan moet ik weer haar en liefst ook pukkeltjes loos voor de dag moet komen.
Een vriendin van mij heeft haar armen laten flitsen. Ik ben niet echt onder de indruk.

op 30 12 2008 at 19:21 schreef hassnae:

Wat voor methode heeft je vriendin gebruikt om te flitsen? Er zijn er meerdere en ik moet zeggen dat de laser wel erg goed heeft gewerkt (niet bij Paul -wellicht ten overvloede, maar dat is een gefingeerde naam), maar ik heb dan ook zwart haar. Voor lichter haar zijn andere methodes beter. Ze beweren trouwens dat het geen pijn doet. Echt wel!

Scheren en cremes zou ik niet aanraden, Rena. Harsen is beter: het haar blijft langer weg, wordt dunner en je hebt geen last van stoppels. Bovendien krijg je een zachte, gladde huid.

Die Shazia was trouwens echt gek. Moet misschien nog een stuk van komen. Was een bizar gesprek.

op 30 12 2008 at 19:33 schreef rena:

Ja zeg, dat is te gek voor woorden. Maar er zijn zeker mannen met zulke eisen. Je zou als donkerharige vrouw maar een lief treffen de houdt van smoothies.
Gelukkig heb ik niet zo’n vent. Die van mij houdt wel van haar op de juiste plaats. Hij vindt die gladde barbiepoezen vreselijk.
Ik heb zelf een hekel aan de bikinilijn vooral, als ik daar aan ga scheren of creme-en krijg ik gelazer met geïrriteerde huid etc.
Benen en oksels zijn gelukkig geen probleem.
Nog een paar jaar en dan ook de bovenlip hahaha.
En niet te vergeten de heksenharen op de kin! Opeens voelt je vinger zo’n harde stekel! WHHHAAA iedereen heeft het vast al gezien…

op 30 12 2008 at 21:30 schreef Rena:

Ja fijn, harsen durf ik dus niet!
Ik weet niet precies welke methode zij had gedaan, maar ze mocht de hele zomer niet met haar armen in de zon! En ze heeft trouwens ook zwart haar. En nu, na drie behandelingen zit er er her en der toch weer of nog wat haar, terwijl ik vond dat ze mooie vachtjes had.

op 30 12 2008 at 23:00 schreef hassnae:

Even doorbijten! Het resultaat is de moeite waard!

Toe maar, de hele zomer niet met haar armen in de zon! Het idee lijkt me juist dat ze haar armen wil ontbloten. Als je net een behandeling hebt gehad, moet je inderdaad niet gaan zonnen vanwege pigmentering, maar als je daarna je armen goed insmeert met een hoge factor ben je veilig.

Meestal zijn vier tot vijf behandelingen voldoende. Voor zwart haar is de laser inderdaad het beste. Ligt ook aan wie het doet en hoe.

Je hebt nog wat maandjes tot mei om moed te verzamelen…

op 31 12 2008 at 12:08 schreef Tjerk:

Een vrouwelijke collega klaagde eens dat ze altijd haar benen moest ontharen en dat dit de schuld was van de mannen. Alle mannen, dus ook mijn schuld. Ik geloof dat ze zei: "Als ik mijn benen niet scheer, wil mijn kerel me niet."

Gevalletje meten-met-twee-maten, lijkt me. Als die man zijn baard zou laten staan, zijn monobrauw niet zou bijwerken en het haar uit zijn oren en neus liet groeien, loopt die vrouw ook binnen de kortste keren bij ‘m weg. Om over de opmerkingen van meneer zijn vrouwelijke collega’s (al dan niet achter zijn rug) nog maar te zwijgen.

Fascinerender echter is die obsessie van schoonheidspecialist Paul met Hassnae’s bikinilijn. Hassnae heeft de gave om je als lezer af te doen vragen: ‘wat ging er in godsnaam door z’n hoofd?’

Hangt zijn maandelijkse inkomen af van het aantal bikinibehandelingen die Paul kan afnemen (het woord ‘woekerprijzen’ krijgt in dit verband trouwens een dubbele betekenis.)? Hebben we hier te maken met een schaamstreekontharingsfetisjist?
Of gaat het gewoon om een sneue rukkert die hierin een tactiek heeft ontwikkelt om nog enigszins in de buurt van het vrouwelijk geslachtsorgaan te komen?

Het zijn dit soort tergende vragen die het stuk als glassplinters in het brein van de lezer achterlaat.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS