Home » Archief » Afrikanisering


[12.03.2011]

Afrikanisering

Jeroen Stam


Illustratie: Egon Schiele

“Ik mag het officieel nog niet zeggen”, zegt prof. dr. Ing, “want de officiële partijlijn is vooralsnog dat we spreken van islamisering, niet van Afrikanisering. Daar komt bij dat de leden van de Partij Voor Vrijheid, of die nu in het kabinet zitten, de gemeenteraad, de Provinciale Staten of de Senaat, hebben afgesproken één en dezelfde boodschap van vrijheid te bezigen. Dissidente of afwijkende verhalen worden zoals bekend niet op prijs gesteld. Nóg niet, want daar komt vanaf nu verandering in.”

Plaats van handeling: ten burele van ’t Buikhuizenhuis, het wetenschappelijk bureau van de PVV, in een non-disclosed vinex-wijk ergens in west-Nederland. Voormalig hoogleraar pan-Europese Geologie, voorzitter van ’t Buikhuizenhuis en door PVV-watchers geduid als een der belangrijkste partij-ideologen Leo Ing (72) zit in zijn werkkamer achter zijn bureau en staart in gedachten naar de rij windmolens aan de horizon. Zijn assistent Sancho – Ing: “derde generatie van een Spaanse gastarbeidersfamilie, hoor je hoe goed Nederlands hij spreekt? Het kan dus wél.” – brengt koffie met jodenkoeken en zoete broodjes. We zijn hier om Ing te bevragen over zijn nieuwe boek De historische schijn-islamisering door de Afrikaans-continentale élite.

“Jarenlang is er door de PVV vanuit gegaan dat er sprake is van een islamisering,”, vertelt Ing, “Sinds een halve eeuw namelijk overspoelt een tsunami van moslims Europa vanuit het Midden-Oosten, zogenaamd op zoek naar mensenrechten, economisch perspectief en politieke en religieuze vrijheden. Het is die vijfde colonne, die vrolijk en al taqqiya-plegend onze verzorgingsstaat van binnenuit uitholt, met als enige doel de vestiging van een groot-Europees kalifaat waar moslims met de sharia in de hand wapperend de sha’s en groot-mufti’s verwelkomen… [dan: gniffelend] … behalve natuurlijk die moslims die al meerdere keren voor diefstal zijn veroordeeld. Welnu! Over die islamisering bestaat in onze partij nog steeds geen enkele discussie.”

“Maar wie wat verder kijkt dan het heden en het meest recente verleden, kán niet anders dan constateren dat die islamisering een exponent is, een uitwas zo u wilt, van een veel oudere en talloze malen verontrustendere ontwikkeling om Europa to-taal te onderwerpen. Die ontwikkeling is afkomstig uit hetzelfde gebied waar ook de Islam is ontstaan, dus de ogenschijnlijke verwarring is heel logisch: Noord-Afrika. Voor mijn onderzoek naar de oorsprong van die evangelisatieambitie ben ik ver terug in de tijd gegaan. Het bracht me zelfs helemaal terug naar het Krijt. Want al 110 miljoen jaar geleden ervaarde Europa voor het eerst een frontale aanval op haar soevereiniteit. Precies op dát moment besloot de Afrikaanse tektonische plaat, grondlegger van wat we nu Afrika noemen, op zoek te gaan naar lebensraum en bewoog noordwaards, richting – verrássend! – Europa. Where else, zou je je bijna afvragen. Uiteraard gaf de plaat van moedertje Europa zich niet zomaar gewonnen – dat doen we nu toch ook niet? – en dwong de Afrikaanse plaat op zijn toch al zwarte knieën. Doordat Europa zich destijds zo fier en fel verzette, delfde de Afrikaanse plaat letterlijk het onderspit en beweegt zich daardoor nu ónder de Europese. Ik wil het woord suprematie nu niet direct in de mond nemen, maar laten we het er maar op houden dat we daar tot op de dag van vandaag erg trots op zijn. Maar die pogingen tot de Afrikanisering van Europa duren óók tot op de dag van vandaag voort [dikke zucht].”

“Sindsdien is het een zooitje in Europa. Prachtige, miljoenen jaren oude savannes werden omhoog gedrukt door nutteloze oude Afrikaanse zeebodems. Het ergst was de strijd in midden-Europa. De Alpen zijn een goed voorbeeld van wat niets doen ons uiteindelijk oplevert. Een haast ondoordringbaar gebergte, een ghetto-achtige enclave vol dieren en planten van oorspronkelijk Afrikaanse komaf. En dan al die fossielen die daar ab-so-luut niet thuishoren, het is een PUINHOOP! Het is een vorm van geologische genocide, waar je helaas nooit iemand over hoort. En eenmaal aangekomen in het Paleogeen, 60 miljoen jaar later, zijn we in feite getuige van het begin van ons cultuurrelativisme. Mijn collega Wullink had groot gelijk toen hij zei dat Schotse hooglanders en Konikspaarden hier niet thuishoren.”

“Nu, als we deze lijnen en ontwikkelingen doortrekken naar het heden, zie we dat de élite van dat verschrikkelijke Afrikaans continent constant tracht Europa te invaden. Met land, mensen, immigranten, dieren, airborn zaden… Ik hoop dat mensen eindelijk eens leren begrijpen dat al die handelsmuren die we in de Middellandse Zee hebben opgetrokken, daar niet voor niets liggen. Kijk, we spreken dus wel van een islamisering, maar technisch is die islamisering een klein radartje in een enorm apparaat dat letterlijk sinds mensenheugenis uit is op de totale Afrikanisering van Europa. Het boek dat ik daarover schreef, De historische schijn-islamisering door de Afrikaans-continentale élite, zal voor de partij een belangrijk discussiedocument vormen. Hierdoor gaan dingen veranderen! [Kijkt op zijn horloge] Heren, wij schuiven zo aan tafel voor de lunch. Eten jullie lekker een bordje blanke vla mee?”

De historische schijn-islamisering door de Afrikaans-continentale élite ligt vanaf 1 maart in alle grote boekhandels en is uitgegeven door uitgeverij Atlas. Prijs € 19,95, ISBN 97.22.88.0981.

Na wederzijds teleurstellende carrières in de bouw, toerisme, credit-management en ontwikkelingssamenwerking heeft Jeroen Stam besloten de dikke, morsige schrijver die al jaren in zijn ranke lichaampje huist, dan maar te accepteren en hém voortaan het geld te laten verdienen. Zie ook zijn website. Hij heeft ook een uitgeverij.

Jeroen Stam, 12.03.2011 @ 09:02

[Home]
 

29 Reacties

op 12 03 2011 at 09:15 schreef emigrant:

Ha ha ha!

op 12 03 2011 at 11:00 schreef yurp:

Het zou zo in de Speld kunnen staan ;)

op 12 03 2011 at 11:51 schreef Jabir:

Maar voordat we de neger aanwijzen als hoofschuldige van deze tectonische opschudding, denk ik dat er ook gekeken moet worden naar het aandeel van de homo hierin.

Zo zegt de Judeo-Judaistische Yerushalmi Talmoed heel duidelijk:

“Said R. Aha, “The earth quakes on account of the sin of homosexual acts. God said, ‘You made your genitals throb in an unnatural act. By your life, I shall shake the earth on account of [the act of] this person’”

op 12 03 2011 at 12:02 schreef Jan van Dijk:

Prachtige persiflage! Echt diep doordacht. Wat een eruditie! En dan die timing! Terwijl in het verre oosten duizenden doden vallen door het tectonisch geweld!

op 12 03 2011 at 12:06 schreef Peter:

‘You made your genitals throb’ – haha! Die hitsige joden toch.

op 12 03 2011 at 12:26 schreef Jeroen Stam:

@ Jan van Dijk: Schrijven over tektonische activiteit is tot nader order not done, begrijp ik?

“Does gay sex cause earthquakes?” LOL, ik dacht dat ik gekke dingen verzon.

op 12 03 2011 at 12:54 schreef Jabir:

Zoals de ziener frater Shintaro al schreef in zijn Agghartean Libers:

3. Whenever aetherial tensions cause the Tectonic Companion to shiver, all
foundations are shaken violently.
4. The erratic vibrations are impossible to predict.
5. All topside life-forms simply have no choice but to accept the irrefutable fact that once every now and then, their habitat will be severely rearranged.
6. It is said an Interstellar Moloch by the designation of Rufus, residing deep
inside the Van Allen Belt, is responsible for many of the metaphysical imbalances that cause these tensions to rise.

op 12 03 2011 at 13:24 schreef thomas erdtsieck:

Ik vind het helemaal niet erg om door een Afrikaanse omhoog geduwd te worden. Laat maar komen dat sterke lijf met die prachtige, natuurlijke borsten. Ik laat me graag tot grote hoogte stuwen.

op 12 03 2011 at 15:36 schreef sisi:

[img]civilized people
consider farts

uncivilised
that’s why they’re so full of it lol[/img]

ey jeroen kan je me je boek toesturen ik ben nieuwsgierig ;-p

op 12 03 2011 at 17:48 schreef Jan van Dijk:

@ Jeroen Stam. Hoe kom je daar nu bij? Ik vindt je persiflage verschrikkelijk goed en je timing prima. Wat wil je nog meer ?

op 12 03 2011 at 20:54 schreef DalaLuz:

:-)

op 12 03 2011 at 22:39 schreef dewanand:

eerst hier een citaat uit deze tekst:

door PVV-watchers geduid als een der belangrijkste partij-ideologen Leo Ing (72) zit in zijn werkkamer achter zijn bureau en staart in gedachten naar de rij windmolens aan de horizon. Zijn assistent Sancho – Ing: “derde generatie van een Spaanse gastarbeidersfamilie, hoor je hoe goed Nederlands hij spreekt? Het kan dus wél.” – brengt koffie met jodenkoeken en zoete broodjes. We zijn hier om Ing te bevragen over zijn nieuwe boek De historische schijn-islamisering door de Afrikaans-continentale élite.

einde citaat tekst boven op deze pagina.

namaskar FNers,

De oude demente vent Leo Ing (72) en zijn collaborateur Sancho moeten nu niet gaan denken dat wij hier in NEderland terug kunnen gaan naar de duistere middeleeuwen toen Europa nog voor 99,999 procent blank was. Sorry heren, dit is een nieuw tijdperk en gepigmenteerden zijn nu wat verder geevolueerd.

Het is wel heel grappig om deze anti afrikaanse titel eens te onderzoeken, maar ik denk niet dat het veel zin heeft om dit boek te kopen, want het is een oude en halfdemente schrijver, die toch niet ver kan denken.

HElaas heb ik geen keus meer en was ik als hindoe gedwongen om te stemmen op een anti islam partij, dus PVV dan maar. Maar met zo een boek maken deze gasten wel duidelijk dat zij nog in de middeleeuwen leven en net zo achterlijk zijn als moslims. De tijd dat wij Nederland blank konden houden is voorbij. Feit is dat er nog maar nauwelijks 13 miljoen raszuivere blanke Hollanders over zijn, en een kleine minderheid leeft en denkt als echte oerHollanders. Ja, wat is nou een oernederlander? Heeft het wel zin om te gaan vechten voor zo een uitstervende blanke minderheid op aarde?

Zwartmensen oftewel gepigmenteerden zijn echt anders en gevaarlijk in de belevingswereld van rasechte PVVers, tenminste zo ervaar ik het nu. Maar de wereld van gepigmenteerden is niet homogeen, maar extreem pluriform en heterogeen. Zelfs de hele Hindoestaanse gemeenschap is een heterogene zooi, vol met kleurschakeringen, onderlinge discriminatie, kasten, extremisten, fanaten, verwesterden, gestoorden (als ik in spiegel kijk) enz. En dit geldt ook voor Marokkanen, Turken, Somaliers, Ghanezen, Indonesiers, enz. Er is totaal geen homogeniteit in de wereld van gepigmenteerden oftewel mensen met een Afro gen.

Ik heb echt geen behoefte aan middeleeuwse en achterlijke visies. PVV zal roemloos ten onder gaan; dit is wat ik voorspel en wel binnen vijf jaar.

Er moeten gewoon harde en echte cijfers en statistieken komen over de actuele toestand van de vele etnische groepen in Nederland en de rest van Europa. Dus heb ik al een pleidooi gevoerd voor etnische registratie, let wel totaal etnisch. Dus koerden apart registreren, los van raszuivere Turken. Ik onderzoek dit al jaren en ben zelf bruin dus allochtoon, oftewel beter gezegd een Hollandse Hindoe, eerste hindoelander van Nederland. LEuk he.

Als PVV begint met rassenhaat dan is de eindhalte gewoon neurenberger rassenwetten en dat moeten wij echt niet. Sorry Wilders, je dagen zijn geteld.

Dewanand
delft

ps
lekker intellectueel en futuristisch leesvoer voor liefhebbers, zie dit boekje van mij op site:

WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 01 of 27
Voordelen blank houden Nederland
Inhoudsopgave
http://www.dewanand.com/blank01.htm

op 13 03 2011 at 00:36 schreef Jokkebrok:

Was ik er toch bijna ingetrapt Jeroen.

Maar volgens je ISBN is het boekje een Portugese uitgave van voor 2007. Tja, daar gaat de illusie…

op 13 03 2011 at 02:09 schreef jim van armeyden:

Goed verhaal, lekker kort
.

op 13 03 2011 at 08:18 schreef Jabir:

Als geen satire kunt onderscheiden, ben je dan een mongool? Ik vind van wel.

op 13 03 2011 at 08:19 schreef Jabir:

Wat zit die Dewanand trouwens slap te ouwehoeren. Duidelijk afkomstig uit de paria kaste.

op 13 03 2011 at 12:39 schreef MNb:

Kan niet, Jabir. Dewanand komt uit Suriname en daar kennen zelfs hindoes geen kasten. Racistisch zijn ze wel – dat is elke Surinamer, behalve tegenover buurman/vrouw en collega van andere etniciteit; onderling verdeeld ook – elke Surinaamse groep is dat; maar het slap ouwehoeren heeft hij volgens mij toch echt in de Hollandse polder geleerd.

op 13 03 2011 at 12:43 schreef Peter:

Jullie doen de betogen van Dewanand te makkelijk af als geouwehoer. Het is pure poëzie, en er zitten diepere wijsheden in verborgen. Naast een obsessie met seks en ras.

op 13 03 2011 at 13:53 schreef Jabir:

@MNb

het kastenstelsel leeft toch nog in Suriname, zij het in gewijzigde vorm?

Van zichzelf vinden ze natuurlijk dat het nobele Brahmanen en Kshatriya’s zijn (allemaal), maar sinds wanneer kwamen er koelies uit die kasten? Dat heb ik nooit begrepen. Volgens mij zijn het vooral Tjamaar, hooguit Tahir. Die zijn bijvoorbeeld helemaal niet zo bruikbaar in de IT, omdat ze niet zo goed leerden memoriseren als Brahmanen. De IT revolutie in India is dan ook volledig aan die laatste groep te danken. Niet dat ik nou het kastenstelsel zou onderschrijven, want ik heb meer met Boeddhisme (of de 9e incarnatie van Vishnu, daar wil ik vanaf zijn) en vind het sowieso allemaal Tirthika’s.

@Peter
Ik heb z’n hele site ademloos gelezen. Dat moet ik ‘m nageven, maar met feiten heeft het allemaal niets te maken en hij is me toch echt even kwijt als hij gaat stellen dat Hitler een Joodse messias was. Daarnaast misrepresenteert hij zijn eigen seksueel volledig repressieve geloof en doet het voorkomen alsof alle hindoeïsme een soort constante left-hand-path, heterodoxe, tantrische orgie is. Was het maar waar. Preutser bestaat bijna niet.

op 13 03 2011 at 21:15 schreef MNb:

@Jabir: Je woorden “ze noemen zichzelf natuurlijk allemaal …” bewijst dat je er niet veel van begrijpt. Geen hindoe waar ook ter wereld zou dat kunnen zeggen, omdat je in een kaste geboren wordt. Er valt niets te benoemen aan jezelf als hindoe.
Hoe zou de gewijzigde vorm van het kastenstelsel in Suriname er uit moeten zien dan? Want ik heb er in 14 jaar nog nooit iets van gezien. Ik moet in Suriname de eerste hindoestaan nog tegenkomen die zichzelf Brahmaan of wat dan ook noemt.
Om het een beetje ingewikkelder te maken (eerste stap, er volgen er meer), het woord hindoestaan betekent in Suriname nog iets anders: namelijk met voorouders afkomstig uit India of Pakistan. Een Surinaamse hindoestaan kan heel goed moslim zijn. Tenslotte heb je nog de leden van Arya De Waker, te herkennen aan hun tempels met hakenkruizen er op. Die hebben het kastenstelsel evenmin ooit erkend.
Dus wat hebben we? Een groep mensen van Indiase afkomst die lid zijn van de Senathan Dharm en hun priesters in overdreven ere houden. Dat mag je kastenstelsel noemen als je wilt, maar het is niet meer dan de pastorenkaste op het katholieke platteland.

Dat neemt niet weg dat Surinaamse hindoes behoorlijk racistisch kunnen zijn, waarin ze zich totaal niet onderscheiden van andere Surinamers. Hier geldt de regel: hoe donkerder, hoe lelijker en slechter. Die regel hanteren Javanen en Stadsnegers ook wel. En dat heeft allemaal niets met het kastestelsel te maken.
Als je die link van je leest kun je dat er ook wel uithalen. Hierin wordt racisme min of meer gelijkgesteld aan het kastesysteem en dat lijkt me nauwelijks zinvol.

Afijn, onderop de sociale ladder in Suriname staan de bosnegers en de Indianen. Dat brengt niet alleen het kastenschema in de war, maar ook het kleurschema. Want bosnegers zijn erg donker – al zijn er ook erg donkere hindoestanen, maar Indianen zijn dat beslist niet.
Tenslotte moet ik opmerken dat religieuze scheidslijnen – en die zijn ongeveer net zo belangrijk – in Suriname op geen enkele manier parallel lopen met etnische. In de moskee van mijn vriendin komen overwegend Javanen (dwz van Nederlands-Indische afkomst), maar ook een paar Aucaners (bosnegerstam) en hindoestanen. In de kerken zie je iets soortgelijks. Op Moengo hebben we zelfs twee kleine boeddhistentempels. Vergeet ook vooral niet om onderscheid te maken tussen javanisten en moslims en tussen Oostbidders en Westbidders (allebei islam).
Kortom, Suriname is een soepzootje, ook wel multiculturele samenleving genoemd, waarbij geen enkele groep domineert. Alles en iedereen is op één en/of andere manier verdeeld. Nederland multicultureel? Echt niet.

op 13 03 2011 at 22:37 schreef Jabir:

@MNb

Ik overdreef natuurlijk een beetje met dat “allemaal”. Toch is het zo dat ik veel persoonlijke gesprekken voerde met Hindoestanen en dat die allemaal een Brahmanen achtergrond oid claimden, of anderszins een kastenbewustzijn hadden. Neem nou Dewanand, die doet het impliciet. Die verwerkt allemaal instructies uit de Bhagavad Gita voor de hogere kasten op zijn site, terwijl een leerlooier zich daar helemaal niet aan hoeft te houden. Overigens is dat Hindoestaanse racisme me ook opgevallen. Niet alleen in Suriname, maar bijvoorbeeld ook Zuid-Afrika.

op 15 03 2011 at 01:56 schreef sisi:

nou peter,

hier krijg ik ook geen reacties ;-p

je weet je vrienden wel te kiezen…….erg stil……te druk met schrijven lol

op 15 03 2011 at 12:20 schreef dewanand:

Namaskar Jabir, Peter ea,

Volgens mijn theoretisch onderzoek zal elke multiraciale en multietnische gemeenschap op den duur toch convergeren naar een of andere rassenhierarchie, dat je kan vergelijken met een kastenstelsel of informele apartheid. Kijk naar de Nederlandse samenleving en toets mijn theorie eens. 80 procent van de Hollanders kankert op Marokkanen, negers, Surinamers, en Turken; nou dit zijn duidelijk de verstoten en lager geplaatste burgers van Nederland. Moslim zijn is bijna identiek aan terrorist en crimineel voor 80 procent van de Hollanders. Dus mijn theorie kan kloppen.

Kijk naar Suriname. Nou er is in Suriname heel veel informeel racisme en rassenhaat. Stadsnegers haten en discrimineren bosnegers (marrons), omdat die zwarter zijn. Hindoestanen haten en discrimineren alles wat ook maar een beetje Afro genen heeft en willen niet met hen trouwen en seksen. Javanen zijn zwaar verdeeld en Javaanse meisjes neuken wel er op los met negers en blanken. Hierover klagen alle javaanse jongens. Chinezen trouwen en seksen alleen met chinezen uit China in Suriname en die mannen kopen verse chinese vrouwen van vrouwenhandelaars. En blanke mannen in Suriname trouwen bijna uitsluitend met hindoemeisjes. blanke meisjes in Suriname zijn de sletterige onderklasse en zij naaien volop uit met negers en mixen. In Suriname is het een grote rassenzooi.

Vroeger in Suriname maakte ik mee dat Afro meisjes niet met mij mochten omgaan en een relatie mochten aangaan. MEn wilde geen koelie schoonzoon. In Suriname is er nu informele apartheid en iedereen let erop met welk ras hun meisjes neuken of trouwen.

Dit is nu ook aan het gebeuren in Nederland en de rest van Europa. Er ontstaat informele apartheid en de PVV stimuleert dit indirect. Ik onderzoek dit en heb mijn boek erover gepubliceerd, Voordelen blank houden Nederland. Geloof mij, volgens mij wil 70 procent van alle Hollanders gewoon weer een zuiver blank nederland hebben en 40 procent stemt hierom maar op PVV.

Bij Hindoestanen is er nog steeds een kastenstelsel in Suriname en Nederland. Ik ben vaak gediscrimineerd en mishandeld door brahmaanse Hindoes in het openbaar, omdat ik kleiner gebouwd ben en hierom lager ben. In de hele hindoestaanse gemeenschap is er een radicale pikorde en allerlei status symbolen (titel, auto bmw, huis, piklengte, lengte, potentie, huidskleur, homo of anders zijn, gedrag, bakra zijn, je familie, Afro trekjes, blanke trekjes zoals groene ogen, enz) spelen een rol. Ik vind hindoestanen hierom een heel racistisch en bekrompen volkje en geloof dat het in India precies zo is, misschien wel duizend keer erger. Zie mijn tekst ‘Racisme van Hindoestanen. schandalig’.

Verrassend genoeg waren het altijd rechtse blanke mannen en vrouwen die mij het meest respecteerden als hindu schrijver en denker (pro white uiteraard) en dat heeft mijn wereldbeeld toch totaal veranderd. Volgens mij is het gelijksheidsdenken in de blanke samenleving toch sterker ontwikkeld en hierom discrimineren blanken het minst van alle etnische groepen. Zwart racisme ontkent men, maar het bestaat en is vele malen erger.

Wat ik zo mooi vind is het concept van rasverrijking, zie mijn boek. Ik krijg vragen hierover, want men denkt liever aan rasvervuiling, omdat mensen niet weten hoe genen en voortplanting werken. Ik geloof dat mijn visie ons honderd jaar vooruit brengt en dat de mensheid sneller zal evolueren.

Wat mij verbaasd is om te zien hoe gelukkig en zalig een Hindoemeisje zich voelt als zij door een groep blanke mannen bemint wordt. Het is heel goed dat vers en warm blank sperma royaal spuit in de buiken van miljoenen Hindoemeisjes, omdat ik vind dat het hindoeras nu zwaar gedegenereerd is. Ik verkondig dit overal op het internet en vele Hindoemeisjes geven mij gelijk.

Dus verrassend:
Groepen die mij het minst discrimineren:
blanke homomannen
rechtse blanken
chinezen
japanners.
Een lange Servische vrouw.
en gelovige Hindoemeiden.

Voor de rest vind men mij in Nederland een kasteloze paria. Zelfs mijn Hollandse Hindoe kat, Wieroe veracht mij elke dag, omdat hij gelooft dat hij van een hogere kaste is.

tot zover,

dewanand

op 15 03 2011 at 12:53 schreef dewanand:

namaskar,

Iemand maakte een opmerking over mijn tekst: Adolf Hitler is de messias van de Joden.

Nou, voor zover ik het heb begrepen leefde er al eeuwenlang een diep verlangen onder gediscrimineerde en vervolgde Europese Joden om terug te keren naar Zion, het heilige beloofde land van Abraham. Ik las ooit dat het getal van zes miljoen Joodse lijken ook al eeuwenlang verkondigd werd in Joodse teksten, geschreven door Joodse denkers en zieners. In het Joodse geloof wacht men op een Messias die de Joden zal verlossen en die een aards koninkrijk met 144.000 uitverkoren zal vestigen op aarde; dit is het concept van Armageddon, maar let wel, het is iets dat expliciet verbonden is met het Joodse volk. Dus reuze interessant.

Nu is het zo dat het heel waarschijnlijk is dat Joodse magnaten besloten om Adolf Hitler te steunen met financiele middelen, omdat zij juist tegenstander waren van de verloedering en verval van de Joodse cultuur, geloof en tradities in heel Europa. Dit is een zwartboek uit de nazi tijd en de opkomst van de jodenhaat in Duitsland. Vergeet niet dat Hitler zelf joodse voorouders had en dus misschien ook woest kwaad was op zijn volk dat hem discrimineerde en verstootte.

Dus vele Joodse denkers en welgestelden hadden allang ingezien dat zij met Hitler een kans kregen om Zion terug te krijgen en het kan zijn dat zij stiekem deze antisemiet steunden en gewoon zes miljoen joden opofferden. Gelovige Joden zijn nogal radicaal en gaan vaak tot het uiterste om hun doel te bereiken. Joden zijn wel een volk dat het lijden accepteert als de wil van jahweh (god) en het lijdzaam ondergaan, als lammeren die naar de slachtbank worden geleid.

Historisch onderzoek is moeilijk omdat vele feiten en bronnen vaak vernietigd zijn. Elke genocide vind ik een ernstige misdaad tegen de mensheid en hierom mag het niet ontkend of verzwegen worden.

O ja, er zijn wel Joodse sekten die wel degelijk geloven dat Adolf Hitler de beloofde Messias is, maar zij zijn een minderheid. Ok, achteraf kan je van alles beweren en erop los fantaseren; je weet vooraf nooit wat er speelt in het hoofd van een groep extremisten die de macht willen overnemen. Zelfde geldt voor Wilders en zijn partij. Wat willen zij als zij de macht overnemen in Nederland en wat gaan zij dan doen? Ja, 66.666 vergaste en verkrachtte Hindoestanen in Europa zou best positief zijn voor het oprichten van Shri Rama ka Desh. Moet ik hierom maar op PVV stemmen?

Zie deze tekst:

Geert Wilders wil alle Hindostanen vergassen
http://www.dewanand.com/wfor1269.htm

dewanand

op 15 03 2011 at 16:42 schreef Jabir:

@Dewanand

Svecchachara

Mooie reactie. Je kasten/ rassentheorie is niet echt mijn ding, maar zoiets kan wel gaan werken als ‘self fulfilling prophecy’ en dat vind ik lastig. Het klopt denk ik niet wat je schrijft, want wat je ziet is dat nieuwkomers na een paar generaties sociaal gaan klimmen, dus ze zitten niet vast aan een bepaalde status. Zoals de Boeddha al schreef:

“Birth makes not a man an outcast,
Birth makes not a man a brahmin;
Action makes a man an outcast,
Action makes a man a brahmin.”

(Sutta-nipâta, 142)

Maar goed, als ik je zo belees sta je ook wat sceptisch tegenover het kastenstelsel. Ook daarvoor is natuurlijk ruimte binnen het Hindoeïsme, want de Sadhoes van de Adi-Nath denken er al net zo over.

op 15 03 2011 at 21:08 schreef Jabir:

je verwart Christelijke apocalyptische theorieën met Joodse, terwijl verhalen over het Armageddon toch echt uit het Nieuwe testament komen, waar Joden verder part noch deel aan hebben.

op 15 03 2011 at 21:16 schreef Sandro:

dewanand en Jabir,
Ga eens lekker neuken samen, komen vast kinderen van die onder het genot van een kopje thee en met geitenwollen-sokken in hun “Nike-Jeruzalems”, de wereld kunnen verbeteren!

op 16 03 2011 at 11:58 schreef Jabir:

Wat een reactie sandro. Het is misschien iets nieuws voor je, maar als je goed leest zijn Dewanand en ik het oneens met elkaar. Misschien dat de toonzetting je wat in verwarring brengt, maar remedie daartegen lijkt me eerder dat je een cursusje sociale vaardigheden gaat volgen, dan dat Dewanand en ik de anale liefde moeten bedrijven, of een ander merk schoenen dragen. Heel politiek-correct geef ik overigens de voorkeur aan Etnische gympen, hoewel ik die sandalen daar echt gruwelijk vind en bij mooi weer eerder geneigd ben juchtlederen teenslippers te dragen. Bij kouder weer draag ik het basismodel Timberlands en mijn “corporate” outfit kleed ik af met het oermodel van Van Bommel.

op 16 03 2011 at 19:57 schreef dewanand:

Namaskar Jabir,

LEuk dat je op mijn tekst reageert.Ik weet niet alles over het Jodendom en moet het nog diepgaand onderzoeken. Mail mij eens leuke links naar joodse sites.

Over het convergeren naar een kastenstelsel. Nou, hier in NEderland is het al aardig een kastenstelsel geworden. Ik zie overal in de Randstad etnische kasten, die alleen onderling kontakt en seks hebben met elkaar. Een kaste is het sociaal/seksuele verschijnsel dat een specifieke etnische of religieuze groep alleen omgaat met de eigen soortgenoten; buiten de groep seksen en trouwen doet men na enkele generaties zelfs niet meer. JE ziet dit nu heel sterk bij Marokkanen, Turken, Hindoestanen (tien kasten in nl), Antillianen, Afro Surinamers (wat minder), Somaliers, enz. Niet allemaal blijven binnen hun kaste, o ja dit noemt men weleens een ghetto in de Westerse wereld.

Kijk eens op typische allochtone sites. JE zal die van Marokkanen en turken zeker kennen. Kijk eens hier, van hindoestanen.
http://www.kaise.nl
heeft groot hindoestaans forum en ik was bezig het te terroriseren vanaf januari, ben nu daar geband, maar ik post als gast. Had lol om koelietjes te pesten op kaise.nl forum. Lachen man.

O ja, dankzij het internet zijn er nu wereldwijd duizenden cyberkasten ontstaan, velen zijn etnisch gericht en de moderatie is gewoon zwaar racistisch. Internet verdeeld de wereld steeds sneller en er is een hele apartheid op het Nederlandse internet nu ontstaan.

Ik vind het hele Hindoeras gewoon zwaar gedegenereerd en bijna inferieur en hierover ga ik wereldwijd een heleboel publiceren komende maanden. Ze gaan kwaad worden, maar ja, ik wil nu eenmaal de mens upgraden en het moet echt supersnel binnen een generatie. Desnoods genetisch manipuleren, maar wist je dat tien procent Afro genen in elke blanke Hollandse meid wel kan leiden tot upgraden van het Hollandse ras. Dit is ook een heel lekkere manier van genetische manipulatie he.

Gek ben ik zeker, en Wieroe vind het ook.

bye
mail mij eens. wat voor site heb je eigenlijk. is het van jou.

dewanand

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS