Home » Archief » Bandirah


[20.04.2011]

Bandirah

witbalk

Kennelijk is Bandirah helemaal niet gestopt, of zijn carrière als imker is nu al mislukt, dat kan ook. Bandirah is cartoonist voor onder meer Sargasso, Propria Cures het tijdschrift Vice en het weekblad van de Leidse Rijksuniversiteit, Mare. Bandirah is de kampioen van de kleine jongens. Oók Bandirah staat onder streng toezicht van de Interdepartementale Werkgroep voor Cartoonproblematiek.

Bandirah, 20.04.2011 @ 07:50

[Home]
 

27 Reacties

op 20 04 2011 at 08:05 schreef Sandro:

En elke week naar opsporing verzocht…..

op 20 04 2011 at 09:42 schreef Schuur:

…en we zitten vaak op GeenStijl.

op 20 04 2011 at 17:56 schreef Mirwais:

@ Sandro: Ja, opsporing verzocht, goed toch, ondernemende en creatieve allochtonen, die werken voor hun inkomen. Daar kunnen blanken nog wat van leren.

Alhoewel Klaas Bruinsma, Willem Holleeder, deze lijst met ter levenslang veroordeelde Nederlanders http://nl.wikipedia.org/wiki/Categorie:Nederlands_crimineel, de pedofielen, de fraudeurs, de illegale oorlogvoerende minster presidenten; Irak, die doen ook goed hun best. Ik kan nog een beetje teruggaan in de geschiedenis van de ‘blanke’ en goede Nederlanders.

Dus a.u.b. stop met het toeschrijven van criminaliteit aan een kleur, ras, geloof etc. Het is zo achterhaald en in die retoriek verlies je het als blanke Nederlander.

op 20 04 2011 at 19:18 schreef Jan van Dijk:

Mirwais, hebt u rekenen geleerd op school? Met name als het gaat over absolute cijfers en relatieve cijfers? En taal? met name wat betreft tegenwoordige tijd en verleden tijd?
Zo ja, vanwaar dan uw reactie. Zo nee, waarom bent u dan komen wonen tussen al die criminele blanken?

op 20 04 2011 at 20:36 schreef Mirwais:

@ Jan Van Dijk: Hoeveel blanke nazi’s en NSB’ers waren er in absolute cijfers? Help me met rekenen, ik ben er inderdaad slecht in en betreft de taal, ik maak inderdaad fouten, maar u kunt ook begrijpen wat sarcastisch is bedoel en wat niet (betreft uw vraag waarom ik tussen blanke Nederlandse criminelen kom wonen). Dat is dus sarcasme en ik denk niet in die wijze. Als u de redenen wilt weten, blanken verscheurden het land Afghanistan om geo-politieke machtsspelletjes.

Nogmaals wat betreft taal, ik schrijf slordig, en niet perfect, maar u begrijpt wat ik bedoel toch? Nou, a.u.b. (om in uw retoriek en die van Sandro te denken) de absolute cijfers van alle blanke misdadigers sinds de Eerste, Tweede, Vietnam, Korea, Irak, Afghanistan optellen.

op 21 04 2011 at 08:14 schreef Sandro:

Je praat poep Mirais, wat er in het verleden is gebeurd boeit me in deze geen biet.
Ik kijk wekelijks naar opsporing verzocht en de meeste “verdachten” worden omschreven als: met Noord-afrikaans uiterlijk of negroïde.
Heeft niks met toesschrijven van criminaliteit aan ras/geloof of anderszins te maken – is gewoon wat we iedere week te zien krijgen.

op 21 04 2011 at 11:04 schreef Mirwais:

@ Sandro: “Je praat poep Mirais, wat er in het verleden is gebeurd boeit me in deze geen biet.”

Natuurlijk boeit het ‘verleden’ je in deze niet, als het ten nadele spreekt van de oh zo goed ‘blanke’ mensen.

Laten we het over het heden hebben. Oorlogsmisdadigers met een ‘blanke’ uiterlijk in Afghanistan en Irak. Hoeveel in absolute cijfers?

“Heeft niks met toesschrijven van criminaliteit aan ras/geloof of anderszins te maken – is gewoon wat we iedere week te zien krijgen.”

Ok, ik ben het met je eens, heeft bijzonder weinig te maken met ras/geloof, heeft zeer waarschijnlijk te maken met socio-economische achtergrond.

op 21 04 2011 at 12:24 schreef Sandro:

“Laten we het over het heden hebben. Oorlogsmisdadigers met een ‘blanke’ uiterlijk in Afghanistan en Irak. Hoeveel in absolute cijfers?”.

Precies al weer een reden om absoluut geen missies te willen uitvoeren in dit soort landen. Laat ze het lekker zelf uitzoeken.
Wanneer men daar een Taliban aan de macht duld of een Saddam als een god wil aanbidden – laat ze!

Scheelt een hoop geld, levens van onze militairen en achteraf gediscusieer over “oorlogsmisdaden”.

op 21 04 2011 at 17:04 schreef Mirwais:

“Precies al weer een reden om absoluut geen missies te willen uitvoeren in dit soort landen. Laat ze het lekker zelf uitzoeken.
Wanneer men daar een Taliban aan de macht duld of een Saddam als een god wil aanbidden – laat ze!”

Maar je moet toch wel een poppenregime hebben die goedwillig staat tegenover de belangen (olie bijvoorbeeld) van het Westen?

Bovendien kun je altijd een VN vredesmissie sturen naar dat soort conflicten i.p.v. ze te bezetten.

Maar je wijkt af van de vraag hoeveel oorlogsmisdaden toegeschreven kunnen worden aan mensen met een ‘blanke’ uiterlijk. Eerst wou je het niet over de ‘geschiedenis’ hebben en nu negeer je het heden?

op 22 04 2011 at 08:21 schreef Sandro:

Nee hoor, ik kan je niet antwoorden want ik weet de cijfers niet.
VN vredesmissies?
Als je wil kan ik je wel een paar voorbeelden doen toekomen van oorlogsmisdaden onder de vlag van de VN – kom op zeg!

op 22 04 2011 at 10:36 schreef Mirwais:

@ Sandro: Oorlogsmisdaden onder VN vlag zijn zeker ook voorgekomen, net zoals in Srebrenica met Dutchbatters. Dat is nog steeds wat anders dan een illegale oorlog en de miljoenen burgerslachtoffers die daarbij vallen.

In ieder geval, ik wijk totaal af van het onderwerp. Dat jij in opsporing verzocht overwegend mensen met een niet ‘blanke’ uiterlijk ziet, zegt dus net zo weinig, als dat je door de geschiedenis heen en in het heden mensen met een overwegend ‘blanke’ uiterlijk de meeste gruwelijke misdaden ziet begaan.

Een situatie en omgeving zijn overwegend de redenen voor een misdaad. Ieder ‘goed’ mens is waarschijnlijk in staat tot de meest afschuwelijke dingen.

Criminelen van welke afkomst of met welke uiterlijk dan ook hebben vaak socio-economische redenen voor hun daden. De ‘blanke’ soldaten van bijvoorbeeld het leger van de VS kunnen door andere omstandigheden walgelijke misdaden tegen de menselijkheid begaan.

Een van de redenen is racisme en het de-humaniseren van de ‘vijand’; de ‘hadji’ en een ander reden zijn de ‘rules of engagement’ etc.

Zie zelf de getuigenissen van veteranen uit de Irak en Afghanistan en let a.u.b. niet op hun ‘blanke’ uiterlijk: http://www.youtube.com/user/IVAWtube#g/p

op 22 04 2011 at 10:59 schreef Sandro:

Ik beweer niet dat de”blanke” in de geschiedenis en ook nu nog zich niet schuldig maken aan deze praktijken.
Ik concludeer wel dat ik bij opsporing verzocht hoofdzakelijk allochtonen krijg voorgeschoteld, deze conclusie kun je onmogelijk met me oneens zijn.

op 22 04 2011 at 12:46 schreef Mirwais:

“Ik concludeer wel dat ik bij opsporing verzocht hoofdzakelijk allochtonen krijg voorgeschoteld, deze conclusie kun je onmogelijk met me oneens zijn.”

Kan wel, ik kijk dat programma nooit. But for the sake of argument ga ik mee met jouw veronderstelling. Ga je dan ook mee met mijn veronderstelling dat criminaliteit vrij weinig te maken heeft iemand zijn kleur, afkomst, religie?

op 22 04 2011 at 13:26 schreef Sandro:

Een heel stuk wel ja.
Het probleem voor mij zit hem in bepaalde teksten uit een bepaalde ideologie welke goedpraten wat wij hier als crimineel beoordelen volgens onze wet en cultuur.
Dus afkomst/kleur/gelacht is volgens mij niet aan de order religie/ideologie is een ander verhaal.

op 22 04 2011 at 13:41 schreef Mirwais:

@ Sandro: Ok, I rest my case.

op 22 04 2011 at 14:05 schreef hj:

Sandro gelooft dat de kleurlingen die hij in Opspoering Verzocht ziet allemaal trouwe aanhangers zijn van een religie dan wel ideologie die criminaliteit goedpraat? Lol.

Het zal overigens best dat die vaker in Opsporing Verzocht voorkomen, witteboordencriminelen zie je er dan weer nooit en dat is inherent aan het programma.

op 22 04 2011 at 14:28 schreef Sandro:

hj, nee hoor dat is niet wat ik beweer en dat weet je best.
Ongelooflijk hoe goed je bent met uit het verband rukken van zaken – chapeau!

op 22 04 2011 at 15:04 schreef Mirwais:

@ Sandro: Ok, ik ga toch nog eens reageren.

“Het probleem voor mij zit hem in bepaalde teksten uit een bepaalde ideologie welke goedpraten wat wij hier als crimineel beoordelen volgens onze wet en cultuur.”

Geldt dit ook voor teksten, uitspraken van de PVV en Wilders?

op 22 04 2011 at 15:27 schreef Sandro:

Hmmm, Mirwais……volgens mij staat hij momenteel terecht voor uitspraken die hij gedaan heeft. Mocht hij schuldig bevonden worden dan geldt dat dus ook voor hem.
Zoals ik al vaker heb aangegeven: de wet is de wet.

op 22 04 2011 at 17:10 schreef Mirwais:

@ Sandro: Ok, dan wachten we de uitspraak af.

op 23 04 2011 at 06:34 schreef Sandro:

Doen we!!

op 23 04 2011 at 17:41 schreef Mirwais:

@ Sandro: En a.u.b. in de tussentijd ook geen oordeel vellen over al het fascisme van de Islam, want dat is volgens wet ook toegestaan.

op 26 04 2011 at 00:10 schreef Mirwais:

@ Sandro: “Zoals ik al vaker heb aangegeven: de wet is de wet.”

Kwam dit tegen en kon het niet laten:

De Gemeente Den Haag wil zich beroepen op een Duitse oorlogswet uit 1940 om grond te onteigenen in Zorgvliet. Deze petitie is gericht tegen het feit dat de Gemeente Den Haag een Duitse oorlogswet wil gebruiken, en niet tegen onteigening voor algemeen belang als zodanig.

Ben benieuwd of je de petitie zult tekenen: http://petities.nl/petitie/protest-tegen-gebruik-duitse-oorlogswet-door-gemeente-den-haag

op 26 04 2011 at 08:11 schreef Sandro:

Mirwais – als dat niet meer mag dan wil ik ook niets meer lezen over PVV in combinatie met fascisme-racisme enz.
Overigens is hier ook geen wet tegen…

op 26 04 2011 at 08:39 schreef Mirwais:

@ Sandro: “Mirwais – als dat niet meer mag dan wil ik ook niets meer lezen over PVV in combinatie met fascisme-racisme enz.
Overigens is hier ook geen wet tegen…”

Ik ben niet van wet is wet, dat is jouw levenslied, dus als je dat serieus neemt moet je ook niet zeuren over wat toegestaan is door de wet. Heb je de petitie getekend of blijf je bij je motto?

op 27 04 2011 at 11:58 schreef Sandro:

Heb niet getekend.
Als ik jouw was zou ik Alexander Pechthold benaderen die heeft n.l. nogal wat ervaring met onteigenen van grond……

op 27 04 2011 at 12:40 schreef Mirwais:

Sandro, wat heb ik te maken met Pechtold of ben je ervan uit gegaan dat ik een D66’er ben? Dan moet ik je bij deze teleurstellen en je feliciteren voor het houden aan je motto: ein Gesetz ist ein Gesetz!

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS