Home » Archief » Blote kinderen


[22.08.2023]

Blote kinderen

Peter Breedveld

 

Vandaag een speciale aflevering van Frontaal Naakts Brievenbusje, met maar één brief. Van Niek Commandeur kreeg ik namelijk dit kattenbelletje:

 

Dag Peter

Wat sta je ongelofelijk ver buiten de werkelijkheid.

Daar kan je niets aan doen, je bent een product van jouw ouders.

Ik probeer zoveel mogelijkheden lezen, ook jouw onzin, ikzie ook jouw plaatjes met naakte kinderen. Onder het motto, alles moet kunnen. In de ‘oude’ PVDA zaten vroeger veel prominente pedofielen, nooit een strobreed in de weg gelegd door links Nederland.

Je bent een slecht mens, kortzichtig, dom, geïndoctrineerd.

Niek Commandeur

 

Beste Niek Commandeur, dat je vindt dat ik “buiten de werkelijkheid” sta en dom en kortzichtig ben, boeit me geen kut. Of dat door mijn ouders komt, kun jij niet weten, je hebt ze niet gekend. Ze dachten zo ongeveer overal anders over dan ik. Dus of ik geïndoctrineerd ben? Niet door mijn ouders in elk geval.

Maar ik neem aanstoot aan je suggestie dat ik een pedofiel ben omdat je plaatjes van naakte kinderen op mijn site hebt gezien. Ik weet dat het sinds de Amerikaanse toestanden rond Pizzagate in de mode is bij Domrechts om alles en iedereen te beschuldigen van pedofilie en kindermisbruik, jullie held Elon Musk heeft er ook een handje van. Het is fascistische intimidatie, gewoon één van de vele manieren om tegenstanders kapot te maken, of dat te proberen.

Kindermisbruik

Want wie er anders over denkt dan jullie, en eigenlijk moet dat zijn: wie denkt, want denken doen jullie helemaal niet, je kotst er gewoon op de automaat van alles uit, 24/7, zonder dat er maar enige reflectie aan voorafgaat, zonder een moment van aarzeling, gewoon een continue stroom domme, lompe haat. Jullie haten iedereen die anders is, iedereen die niet naar doorgekookte spruitjes ruikt en intelligenter is en wél een hart heeft, waar jullie een pomp hebben, een pomp die niet aflatend de haat door je hele lijf pompt.

Maar goed, iedereen die niet zo is, die geen agressieve troglodiet is, moet kapot en dood en wordt door jullie van pedofilie beschuldigd. Daarbij wordt pedofilie gelijkgesteld aan kindermisbruik, want jullie weten niks, jullie begrijpen niks, jullie verdiepen je nergens in, en dat willen jullie ook niet. Jullie vinden echt dat het elitair is om je in te lezen, om te weten waarover precies je je domme, ongefundeerde mening uitbraakt. Zoals een andere held van jullie niet lang geleden zei toen haar werd geadviseerd eerst een document te lezen voordat ze er zo’n stellige mening over vormde: jullie doen geen D66-opdrachtjes. Gewoon wakker worden en brullen maar. Brullen en intimideren en bedreigen. Gewoon met die stoomwals overal overheen.

Fucking apen.

Nieuwe verpreutsing

Ik zet geen plaatjes van blote mensen op Frontaal Naakt omdat alles moet kunnen. Ik doe dat ten eerste om esthetische redenen, ik vind de plaatjes mooi, ik vind blote mensen ontroerend. Ten tweede neem ik er stelling mee tegen wat vaak de verpreutsing wordt genoemd, of de Nieuwe Verpreutsing, of door Victoria Bateman de zedelijkheidscultuur, een weerzin tegen lichamelijkheid. Het brengt ons niks goeds, alleen maar frustratie, schaamte, verstikkende sociale controle, body-shaming, psychische schade, zelfbeschadiging en zelfs zelfmoord.

Ik plaats die plaatjes om ermee te zeggen: er is niks aan de hand, het is oké, we hebben allemaal een naakt lichaam en dat is niks om je voor te schamen, deze mensen doen dat ook niet.

Wie een naakt lichaam ziet en meteen aan seks moet denken, die moet geholpen worden. Wie een naakt kind ziet en aan seks moet denken, moet van de straat af. Naakte kinderen staan symbool voor onschuld, dat hebben ze altijd gedaan, zelfs in puriteinse tijden. Maar jullie, de apen van Domrechts, hebben in deze tijd niet alleen naakte kinderen geseksualiseerd, naakt en seks gaan door jullie toedoen tegenwoordig onvermijdelijk over kinderen. Jullie hebben kinderen en seks onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik vind dat onvergeeflijk.

Pedo-Pimmetje

Jullie verkankeren de samenleving door alles wat mooi is, te besmeuren, door alles kapot te maken, door zelfs van de prille onschuld het Ultieme Kwaad te maken. Dat naturisten niet eens meer een zwemdagje met hun kinderen mogen, vanwege jullie verziekte, verknipte, compleet gestoorde blik op alles, het is ten hemel schreiend. Door en door verrot zijn jullie. Ik zie jullie als het grootste gevaar voor onze vrije samenleving, een gevaar dat met alles wat we hebben bestreden moet worden, koste wat kost.

Weet je trouwens wie er echt een pederast was? Jullie Heilige Pim.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland.

 

 

Become a Patron!

Peter Breedveld, 22.08.2023 @ 07:45

[Home]
 

1 Reactie

op 22 08 2023 at 07:46 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS