Home » Archief » Pedo-Pimmetje


[06.05.2023]

Pedo-Pimmetje

Peter Breedveld


Illustratie: Eguchi Hisashi.

De moord op Pim Fortuyn was tevens een aanslag op de democratie en de vernietiging van een mens is altijd een afschuwelijke gebeurtenis. Maar het is geen reden om Fortuyn heilig te verklaren. Fortuyn is niet heilig. Hij was zelfs geen bijzonder aangenaam mens en zijn erfenis is de ideologische gifbelt die Nederland sinds zijn dood is geworden. Een gifbelt van haat en onverdraagzaamheid en naakt fascisme dat zich door de rechtsstaat nauwelijks meer laat beteugelen.

Fortuyns acolieten laten zich altijd voorstaan op hun strijd voor de vrije meningsuiting, die volgens Fortuyn onbeperkt moest zijn. In navolging van hun afgod halen ze vaak Voltaire aan die gezegd zou hebben dat ‘Ik kan uw mening nog zo abject vinden, maar ik zal uw recht verdedigen om die te uiten’.

Meestal weten ze niet eens wie Voltaire precies was en andermans recht op vrije meningsuiting verdedigen is het allerlaatste dat ze doen. Cancel-culture bestaat en het is domrechts. Iedereen die kritiek heeft op één van de opvolgers van Fortuyn, of het nou Wilders, Baudet, Eerdmans of Van der Plas is, moet worden ontslagen, vervolgd, geschandpaald, verstoten of gewoon dood. Het gaat de Fortuyn-aanbidders uitsluitend om de vrije meningsuiting die ontstaat als artikel 1 van de grondwet, zeg maar het verbod op discriminatie, wordt afgeschaft, zoals Fortuyn wilde. Dan kunnen ze lekker schelden op moslims en Marokkanen, mensen van kleur en iedereen met een andere seksuele geaardheid en iedereen uitsluiten die anders is. Anders dan de lompe hufters die Fortuyn-aanbidders allemaal zijn.

Vuile oorlog tegen LHBTI’ers

Ja, Fortuyn was homoseksueel en dat werd hem vergeven omdat hij zo lekker op de islam kon schelden en streed voor het recht op discriminatie, door de Fortuyn-aanbidders verward met vrije meningsuiting. Maar zodra een homo een mening verkondigt die de Fortuynisten niet aanstaan, zie je hoe ze nog steeds over homo’s en andere LHBTI’ers denken. Ik heb dat al eens gesignaleerd toen Domrechts losging op Thomas von der Dunk en ook toen zowat het hele land de “smerige kutnicht” Erwin Olaf wilde lynchen na een misselijke GeenStijl-actie. Nu zie je de intolerantie jegens LHBTI’ers vooral aan de vuile oorlog die Fortuynisten voeren tegen trans personen.

Gesluimerd heeft het altijd in die kringen, maar de laatste jaren zijn de Kinderen van Fortuyn geobsedeerd door pedofilie, en die wordt dan fanatiek gekoppeld aan D66, in de ogen van de Fortuynisten de verderfelijkste, decadentste en meest duivelse partij op aarde. Van de week beschuldigde de extreemrechtse Europarlementariër Derk Jan Eppink D66 er bijvoorbeeld van “pedofilie” te willen normaliseren omdat de jongerenafdeling van die partij had voorgesteld om voorlichting over pedofilie op scholen te geven. Dat levert dan weer een stroom van haatbagger op van bloeddorstige polderapen die vooral bewijst dat voorlichting over pedofilie broodnodig is.

Pedofiel en groomer

Maar echt, want er is niet één Fortuynist die weet wat pedofilie is, namelijk een seksuele voorkeur voor kinderen tot 12 jaar. Iedere volwassene die het met minderjarigen doet, is in de ogen van de Fortuyn-aanbidders een pedofiel en moet dus dood, ook als de seks, met wederzijdse instemming, gewoon wettelijk toegestaan is, Zoals in het geval van Sidney Smeets, die een voorkeur voor jongens van rond de 17 zou hebben en die door D66 vlak na zijn installatie als Kamerlid zonder veel plichtplegingen werd gedumpt om aan de toorn van het volk te ontsnappen.

Smeets heeft, voor zover bekend, niets illegaals gedaan, toch menen domrechtse haatzaaiers, zoals de beruchte Twitter-troll Sander van Dam (waarschijnlijk iemand die onder pseudoniem opereert), hem steeds voor “groomer” te mogen uitmaken. Van Dam mag zich daarvoor verantwoorden voor de rechter, maakte hij onlangs zelf bekend. Hij heeft nog steeds niet uitgezocht wat een groomer precies is en wanneer er sprake is van pedofilie, want hij blijft volhouden dat het terecht is dat hij Smeets voor groomer uitmaakte. In de rechtszaal zal hij wel bijgespijkerd worden.

Pim had seks met minderjarigen

Dit alles is in zekere zin vrij hilarisch als je in rekenschap neemt dat Pim Fortuyn het met minderjarigen deed en dus in de ogen van zijn eigen acolieten een pedofiel en een groomer is. Ik merkte dit op in een discussie met Van Dam, die meteen zijn volgers alarmeerde, waarop de veroordeelde fraudeur Erik de Vlieger er een nummertje van maakte en ik een lawine van haat over me heen kreeg, mensen me in elkaar wilden komen slaan, de politie opriepen mij te arresteren, het openbaar ministerie bevel gaven mij te vervolgen en natuurlijk was ik zelf een pedofiel, want ik bezoek naturistenterreinen en daar komen ook kleine kinderen.

En ik had zoiets van “Wat?!” De Pim-aanbidders weten niet dat hun betreurde leider efebofiel was, wellicht zelfs een hebefiel? Niet alleen staat dat in een rapport van de veiligheidsdienst AIVD, hij maakte er geen geheim van en was er zelfs trots op. Toen een islamitische geestelijke hem eens vroeg of hij wel eens in gesprek ging met de Marokkaanse jongens waar hij zo’n grote mond over had, zei hij snedig: “Ik ga zelfs met ze naar bed, meneer de imam!“.

Kindermisbruiker

Kut voor jullie, Pim-dwepers, maar jullie grote inspirator was volgens jullie eigen maatstaven een pedofiel en een groomer. Dat is openbare informatie en dat maakt jullie niet alleen hypocriet, maar ook pedo-aanbidders. Jullie volgen de leer van een kindermisbruiker.

Het wordt nog mooier: Pim Fortuyn pleitte voor de normalisering van pedofilie. Jawohl. In zijn Elsevier-column ‘De Moderne Schandpaal’, hier in zijn geheel te lezen, schrijft hij onder andere:

‘Na de uitvinding van de pil was er de bevrijding van de seks. Homoseks werd geaccepteerd, en waarom zou dan – onder de strikte voorwaarde dat het kind het wil en dat het niet wordt gedwongen – pedoseks niet zijn toegestaan? Dit verlichte standpunt is inmiddels verlaten en onder invloed van de gogen is het kind neergezet als geheel en al vrij van seksuele lusten, in elk geval tegenover volwassenen.’

Alsjeblieft! Jullie mogen dan volgers van Pim zijn, Pim zou geen volger zijn van jullie. Pim wilde begrip voor pedo’s en deed het met Marokkaanse jongetjes. Pedo-Pimmetje.

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 06.05.2023 @ 09:56

[Home]
 

1 Reactie

op 06 05 2023 at 09:56 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS