Home » Archief » Broeierigheid


[18.08.2013]

Broeierigheid

Peter Breedveld

FKK12
Foto: Squirm

Ik heb een fantastische vakantie, daarover geen misverstand. Eerst drie weken met mijn kinderen in Zuid-Frankrijk. Heerlijk gegeten, de oceaan, Bordeaux, de naakte badjuffrouw van La Jenny. Nu Tokio met Hassnae. De stad waar ik het meest van hou, waar ik verliefd op ben.

Maar de gebeurtenissen van de afgelopen maanden blijven als een donkere wolk hun schaduw werpen. Soms dwalen mijn gedachten af, denk ik aan Carel Brendel, die me zomaar beschuldigt van het aanmaken van een nepaccount op Twitter, een strafbaar feit, daarbij willens en wetens knoeiend met screenshots van tweets, met de feiten; Elma Drayer, die Hassnae en mij beschuldigt van antisemitisme – op basis van een aantal totáál uit hun context gerukte citaten, verzameld door een gestoorde Arabierenhaatster die het blijkbaar nog altijd niet kan verkroppen dat ik liever Hassnae had dan haar. Het rioolrechtse tuig, dat me constant belaagt en bedreigt. Een absolute low-life als Marck Burema van GeenStijl, die me hardnekkig voor ‘jodenhater’ blijft uitschelden.

Domme blanke mannen

Terwijl GeenStijl BULKT van de jodenhaat, en van alle andere vormen van racisme, en Frontaal Naakt consequent aandacht blijft vragen voor antisemitisme. In moslimkringen, en in rioolrechtse kringen, want laten we wel wezen – domme blanke mannen zijn nog altijd de kampioenen op het gebied van jodenhaat.

En al die tijd heb ik op mijn handen gezeten, zelfbeheersing betracht. Maar het blíjft maar doorgaan, het blíjft maar dooretteren. Ondertussen zie ik mijn vriend Marco de Baar belaagd worden door het rechtse schorem, omdat-ie niet eerbiedig genoeg was ten aanzien van een verongelukte, extreemrechtse blogger, die het nota bene een rationeel besluit van Anders Breivik vond om tachtig kinderen dood te schieten. Jaap Kramer wordt beschuldigd van bedreiging en wapenbezit. Omdat-ie zijn bedenkingen heeft bij GeenStijl en De Jaap.

Keurige gereformeerde jongen

Iedereen met een mening die de ‘islamcritici’ niet aanstaat, wordt belasterd en beschuldigd. Jan Bennink en Bert Brussen trommelen al hun fans op om Marco’s werkgever lastig te vallen. In Vrij Nederland beschuldigt Elma Drayer me gewoon nóg een keer, nu van het aanmaken van een nepaccount. Heel subtiel, natuurlijk, zonder me te noemen, maar iedereen weet over wie ze het heeft. Wie ze een ‘rat van het Internet’ noemt. En moet je dan zien wie ze op Twitter zoal volgt. Wat een gewetenloos tuig daartussen zit. Op het Boekenbal stond ze me over mijn arm te aaien, “O, je bent toch gewoon een hele keurige gereformeerde jongen, je bent zo aardig.” Natuurlijk wist ik dat ze me in de zeik stond te nemen.

En dan zit ik even uit te rusten van een dag Tokiose broeierigheid, en ik denk: waar halen die types eigenlijk het recht vandaan om mensen zo kapot te maken – vanwege hun MENING? Hébben ze dat recht?

Hartstochtelijke Breivikbewonderaar

En ik denk eigenlijk van niet. Als een hartstochtelijke Breivikbewonderaar, die daarnaast ook nog pleitte voor het uitroeien van vijftig procent van de Afghaanse mannelijke bevolking, in Het Parool, in Elsevier en door vertegenwoordigers van het CIDI al heilig verklaard wordt omdat-ie zo heerlijk op moslims kon schelden (o, sorry, ‘islamkritiek bedreef’), terwijl mensen die pleiten voor meer verdraagzaamheid constant worden gedemoniseerd, gemarginaliseerd, blijkbaar een Berufsverbot moeten krijgen, door tuig dat zelf als een razende zijn eigen oude tweets verwijdert, omdat, nou ja, brullen over gebrek aan respect is een beetje raar als je zelf hebt getwitterd dat iemand een ‘negerlul in haar hol gedouwd moet krijgen’ – dat is toch te ziek om waar te kunnen zijn? Dat is toch pure horror? Dat kán toch gewoon niet?

En ik zou daar niks over mogen zeggen? Ik moet alles maar gelaten over me heen laten komen, uit angst voor nóg meer represailles?

Geestelijke mishandeling

Fuck that. Ik heb het helemaal gehad met deze terreur, deze geestelijke mishandeling. Dit jaar is voor een groot deel totaal vergald door het schorem, door de leugenaars en de farizeeërs, door de media – gespeend van elke ethiek en intelligentie. En het had een geweldig jaar moeten worden: Hassnae’s eerste boek kwam uit, ik zou gaan schitteren op Winternachten, er stonden allerlei mooie dingen op het programma. Allemaal kapotgemaakt door gestoorde ‘islamcritici’, die allergisch zijn voor tegenspraak.

Na de vakantie gaan we een paar rekeningen vereffenen. En iedereen met een béétje fatsoen in zijn donder steunt mij. Want het gaat niet om mij, het gaat om de vrijheid, in Nederland, een mening te hebben die afwijkt van die van de brullers, de bullebakken, het tuig, het schorem.

Steun Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 18.08.2013 @ 16:28

[Home]
 

45 Reacties

op 18 08 2013 at 16:34 schreef Pyt van der Galiën:

Aan mijn steun hoef je niet te twijfelen. Mooi om je weer zo strijdbaar te zien.

op 18 08 2013 at 16:34 schreef Rob:

“En iedereen met een béétje fatsoen in zijn donder steunt mij.”

Ik sta hier en kan niet anders.

op 18 08 2013 at 16:57 schreef Gert-Jan:

Go Peter!

op 18 08 2013 at 17:25 schreef Edo:

Er is een groepje columnisten waarbij het werkelijk niet in het hoofd opkomt om zich af te vragen hoe een probleem is ontstaan. Hoe groot dat probleem is. Welke afwegingen men moet maken bij het te lijf gaan van die problemen. Die graag elke humaniteit negeren om groteske generalisaties te maken die geen enkele basis hebben in de werkelijkheid. Die geen enkele notie hebben van wat de rol is van welke macht in conflicten. Voor een collumn heb je namelijk geen feiten nodig, en ook geen bronvermelding.
Dan is het erg makkelijk om de gehele wetenschap als een stelletje politiek correcte mafketels af te schilderen. Er is ook een optie om eens een keer een boekje te lezen, en dan te denken. He verrek? Misschien is er een reden dat sommige mensen denken dat de Islam niet het grote gezwel is dat verantwoordelijk is voor alles. Misschien is de haat die leeft in het Midden-Oosten, God verhoede, voor het Westen, niet geheel onverklaarbaar als men kijkt naar de buitenlandse politiek die in het Westen gehanteerd wordt.

op 18 08 2013 at 17:57 schreef Herbert:

Ik steun je.

op 18 08 2013 at 18:20 schreef Coos van Leeuwen:

Go for it Peter! En hopelijk gaan die schijtlijsters eens publiekelijk het debat met je aan.

op 18 08 2013 at 18:41 schreef Haes:

頑張って

op 18 08 2013 at 19:18 schreef Sasha Berkman:

mooi zo!

op 18 08 2013 at 20:07 schreef eva s:

Ik sta achter je als altijd.

op 18 08 2013 at 20:54 schreef Lorenz:

Snap de behoefte.
Ben wel bang voor een herhaling van zetten.
Hoe kun je rekeningen vereffenen met dit type mens?

Het liefst zou ik ‘het discours’ verandert zien. Dat je er gewoon niet mee wegkomt als je het smerig speelt of feiten verdraait.

Iedereen die probeert het debat te verbeteren, en daarmee vals spelend schorem hun macht ontneemt, steun ik (mits de aanpak binnen mijn morele grenzen zit).

op 18 08 2013 at 21:05 schreef Tayfun Balçik:

Idd, fuck that.

op 18 08 2013 at 21:31 schreef dewanand:

Wieroe voelt zich zo vereerd nu om deze uitspraak van Peter Breedveld:

‘Want het gaat niet om mij, het gaat om de vrijheid, in Nederland, een mening te hebben die afwijkt van die van de brullers, de bullebakken, het tuig, het schorem.’

En Ja zegt Wieroe, kijk alleen op Frontaal Naakt mag een verstandelijk gehandicapte Hindoe kat zijn mening geven, bloot en ziekelijk gestoord als illegaal behaard beest in Nederland. Wieroe zegt van, andere grotere Hollandse beesten mogen hele dag in de kranten schrijven en hun teksten zijn van lagere kwaliteit dan die van de gemiddelde Hindoe kat. Het niveau van de Hollandse journalistiek zou hoger worden als de hindoe katten de kranten zouden volschrijven, volgens Wieroe.

Op naar het blote Hindoe katten Kalifaat, de perfecte Frontaal Naakte staat.

proost Peter, neem nog wat warme sake en sushi in je multilander sauna,

dewanand en wieroe
hindoe fundamentalisten

op 18 08 2013 at 22:36 schreef Max Goedblick:

Edo: “Er is ook een optie om eens een keer een boekje te lezen, en dan te denken. He verrek?

Het is haat Edo, zie de definitie van “haat zaaien” op Wiki, en de toevoeging “Haat is dan ook niet ontvankelijk voor informatie die de tegenpartij van ‘schuld’ ontlast.”

http://nl.wikipedia.org/wiki/Haat_zaaien

Wie eenmaal in het zwarte gat van haat is gezogen komt daar niet licht meer uit. Je kan de haatzaaiers een waarheid als een koe op olifantformaat voorhouden, dan nog zien ze het niet als het niet in hun haatkraam past. En wat haten wij het meest? Dat wat ons leven bedreigt. Dus als Wilders of zijn partijdemagoog Hans Jansen roept dat wij worden bedreigd door de moslims & de politiek correcte elite, dan is een zinnig gesprek met hen die dit geloven niet meer mogelijk.

Moeten wij daarom deze discussies uit de weg gaan? Nee, want er zijn ook nog twijfelaars die de ogen nog geopend kunnen worden. Maar laten wij er voor waken zelf niet te gaan haten, want dan worden wij net zo blind als zij.

Max wordt door rechts ondertussen telkens weer uitgescholden voor “Peter Breedveld”, dus wat heeft hij nog te verliezen behalve een geuzennaam? Count me in Peet.

op 19 08 2013 at 07:53 schreef Maarten:

Wat Edo en Max zeggen.

op 19 08 2013 at 08:50 schreef HKH:

*diepe buiging maakt*

op 19 08 2013 at 09:41 schreef Jules:

Wat ben ik blij te zien dat je nog altijd strijdbaar bent, Peter. Ik volg jou en de goede zaak al sinds de Lagonda dagen en het is de hoogste tijd dat iemand met gezag opstaat en de dingen zegt zoals ze zijn. Bewondering ook voor Hassnae’s kalme waardigheid.

Jules

op 19 08 2013 at 09:45 schreef Robert Keizer:

Mijn steun heb je, Peter!

op 19 08 2013 at 10:01 schreef Rosa:

HEAR! HEAR! Mijn steun hebben jullie, laat je er niet onderwerken !

op 19 08 2013 at 11:03 schreef Krek.:

Ook ik sta achter je, Peter. We moeten telkens opnieuw laten zien wie de hufters zijn, en telkens opnieuw aantonen waarom zij dat zijn. Met argumenten, harde taal, passie en zo veel effectbejag als nodig is. De fluwelen handschoentjes mogen uit.

op 19 08 2013 at 11:59 schreef Ralph van der Geest:

Aan mijn steun hoef je evenmin te twijfelen.
Zoals Pyt zegt: fijn je weer zxo strijdbaar te zien…en jij en Hassnae staan absoluut niet alleen al voelt het misschien soms wel eens zo.

op 19 08 2013 at 14:47 schreef Ed Ipskamp:

Hoewel ik het vaak met je oneens ben – maar nooit heb gereageerd – sta ik wat de inhoud van je verhaal betreft, vierkant achter je.

op 19 08 2013 at 15:17 schreef Godpipo:

Goed dat je strijdbaar bent, dat moet je ook blijven. Net zo goed als je niet bang moet zijn voor het geenstijl-grachtengordel-tpo-clubje, wat je ook niet bent.

Alleen en daar ga je in mijn ogen constant de fout in, hou eens op met dat vingertje wijzen. Altijd maar dezelfde namen, dezelfde feiten. Als je echt de strijd met ze wil aangaan pak ze dan op hun fouten en niet omdat ze je uitschelden of online treiteren met vuile spelletjes. Ze zijn zo makkelijk in een hoek te lullen, zoals de directeur van Lowlands zeer treffend deed bij B. Brussen in de Volkskrant. Niets schelden, geen vingertjes wijzen maar gewoon fileren op elk woord dat Brussen gezegd heeft (in dit geval over Lowlands)

Daarmee pak je deze dwazen, deze zogenaamde journalisten van de nieuwe orde. Gewoon pakken op hun eigen fouten, zo moeilijk is het niet. Laat die emotie eens los!

op 19 08 2013 at 17:04 schreef croiset:

Ook hier een lezer van het eerste uur. Onder de indruk ben ik, van hoe je in de loop der tijd tot inzichten bent gekomen, Peter, die je daarvoor niet had. En met al jouw internet-ervaringen van de afgelopen jaren moeten er toch wel wat pennevruchten te schrijven zijn zou ik zeggen. Chapeau!

op 19 08 2013 at 17:18 schreef MNb:

Ik doe mee. Ik heb namelijk een naar en rancuneus karakter. Daarom ben ik er dol op rekeningen te vereffenen, ook als die niet van mij zijn. Daar heb ik geen haat bij nodig. Afkeer, zoals van te lang doorgekookte spruitjes, is voldoende.
Weinig dingen zijn zo leuk als een stel islamofoben en rechts rabiaten te pakken te nemen. Elma Draijer staat hoog op mijn lijstje. Ik mocht haar toch al niet, maar ze heeft me doen inzien dat de enige Nldse krant die ik nog de moeite waard vond ook niet meer kan vertrouwen. Dat heb ik haar nog lang niet vergeven, laat staan vergeten.

op 19 08 2013 at 19:45 schreef Sasha Berkman:

Over de Trouw voel ik voornamelijk verdriet. Ik ken notabene iemand die haar leven in de waagschaal heet gesteld en die veel kameraden heeft verloren destijds. Het was ooit een verzetskrant.

http://www.trouw.nl/tr/nl/4868/trouw/integration/nmc/frameset/illegaletrouw/illegaletrouw.dhtml

lees die krant!

op 19 08 2013 at 20:43 schreef Sasha Berkman:

In Turkije broeit het ook:

https://vine.co/v/hOD1UV1A6hx

op 20 08 2013 at 08:01 schreef MNb:

Dat bedoel ik Sasha – ik heb Elma D nog lang niet vergeven dat ze me het verdriet heeft aangedaan de reputatie van een verzetskrant te vernachelen.

op 20 08 2013 at 08:12 schreef Erik:

Trouw neemt het nog steeds op voor de Joden, Sasha. Dat zou je deugd moeten doen.

op 20 08 2013 at 09:34 schreef Thomas E:

@Sasha Berkman 19:45

Ja, maar wel een verzetskrant die zijn motivatie voor een belangrijk deel ontleende aan geloofsfanatisme (“de verheidening van Nederland door de Duitschers” etc). In feite hetzelfde als wat wij nu de orthodoxe moslims verwijten. Ook zij verzetten zich tegen de ‘invasie van verwesterlijking’ in hun landen. Zo zie je maar hoe omkeerbaar goed en kwaad kunnen zijn.

op 20 08 2013 at 11:42 schreef Leo Schmit:

Gaat het om financieele steun, morele steun of actieve steun? Alledrie waarschijnlijk. De eerste twee zijn makkelijk te regelen, een overschrijving en vaak op bezoek komen. Maar wat kunnen we doen om de zaak actief te steunen? Ik heb bijvoorbeeld wel eens verslag gedaan van Brullen’s gestuntel bij Petra Grijzen op BNR. Daarna is ie naar Radio 1 verhuisd. En dan ook nog welkom bij VK. Een manier zou zijn alles zorgvuldig te documenteren en aan de kaak te stellen. Ik neem de radio wel voor mijn rekening.

Overigens, hoe goed gaat het met TPO? Een fusie met DNP is in de maak:

‘Commercieel durft TPO nieuwe businessmodellen aan in de vorm van bijvoorbeeld commercial blogging, waarbij partners van de site gebruik kunnen maken van de bewezen conversatiekracht van het merk TPO.’

Warrige taal van de merkjournalist die Brullen denkt te zijn. Lees hier maar:

‘Brussen en Koster houden in de nieuwe samenwerking de redactionele leiding over TPO, met Brussen als hoofdredacteur. Heij (!) wordt uitgever.

http://nieuws.thepostonline.nl/2013/08/20/the-post-online-en-dnp-fuseren/

op 20 08 2013 at 11:47 schreef Vanes:

Welkom terug van vakantie!

op 20 08 2013 at 14:51 schreef laarmans:

laarmans staat zij aan zij met iedereen die strijdt tegen haat, vooroordelen en ziekelijke geweldsfantasieen.

op 21 08 2013 at 08:15 schreef Ralph van der Geest:

En wat vond ik dit ook een hartverwarmend stuk van Rob van Kan:
http://edgeofeurope.wordpress.com/2013/07/28/mijn-land-terug/#more-1927
Ik wil mijn land terug!

op 21 08 2013 at 08:46 schreef Blaaskaak loopt leeg | Hufterhunter.:

[…] Bennink – overigens slechts zijdelings in het desbetreffende artikel benoemd – riep mij ter verantwoording. Want ‘de fluwelen handschoentjes mogen uit’ […]

op 21 08 2013 at 09:39 schreef croiset:

Ik hoop ook meer te lezen over hoe je je levensmoeheid van je af hebt weten te zetten, Peter!

Dergelijke ervaringen zijn inspirerend en kunnen belangrijk zijn voor toekomstige mede-strijders. Nog afgezien van het feit dat het ook goed voor jou zou zijn alle schroom eens van je af te gooien. Want tussen de regels door is vaak prima te lezen dat er in dat koppie van jou meer gebeurd dan je in woorden naar buiten laat komen.

En vertel ons asjeblieft dat het goed gaat tussen jou en je mooie dame!

op 22 08 2013 at 08:17 schreef Erik:

Peter, hoe ga je die rekeningen vereffenen? Wat verwacht je van ons?

op 22 08 2013 at 22:55 schreef Sasha Berkman:

Erik “de Trouw neemt het nog steeds op voor de Joden” wtf?

op 25 08 2013 at 22:42 schreef Erik:

Peter, als ik zou willen bijdragen aan jouw strijd tegen en het vereffenen van rekeningen met het rioolrechtse tuig, wat kan ik daar dan aan bijdragen? Greetz, Erik

op 25 08 2013 at 22:52 schreef Peter:

Morele steun, Erik. Laat weten dat je er bent. Laat anderen weten dat je er bent. Wees luid verontwaardigd, keur af, juich toe, protesteer. Dat werk.

op 26 08 2013 at 08:58 schreef Frank Assmann:

@Peter.

Mijn steun heeft u.

op 26 08 2013 at 09:16 schreef Frank Assmann:

@Peter.

Misschien moet het “verzet” tegen GeenStijl en dergelijke, eens handen en voeten krijgen door middel van een organisatie op te richten…in de vorm van een vereniging cq stichting.

op 27 08 2013 at 08:41 schreef Erik:

En dan vereffen we zo de rekening? Zou je je willen organiseren, zoals Frank voorstelt?

op 28 08 2013 at 07:50 schreef Peter:

Ik heb allang geen hoop meer dat er iets te doen is tegen hetzerige media als GeenStijl, e.d. Ik blijf maar wijzen op de feitelijke onjuistheden en regelrechte leugens, in de hoop dat tenminste een paar mensen inzien hoe kwalijk dit allemaal is.

Je organiseren? Top. Maar ik ga die kar niet trekken en je moet er rekening mee houden dat je altijd in een zwakkere positie bent omdat je jezelf gebonden weet aan een paar elementaire fatsoensregels, aan de regels van fair play.

Daar hebben zij geen enkele last van.

Croiset – ik heb daarover geschreven in Frontaal Naakt Leeft!. Ik weet er niet veel over te zeggen. I just snapped out of it. Mensen zeggen dat dat veel te snel is, dat dat niet kan. Ik heb af en toe een terugval. Soms grijpt de negativiteit me naar de keel, en het gevoel tegen een enorme overmacht te staan, de angst dat mensen met een paar woorden je leven kapot kunnen maken.

En soms word ik kwaad en wil ik terugvechten.

op 29 08 2013 at 08:30 schreef Erik:

Vanuit Japan beloofde je ons rekeningen te vereffenen met alle mensen die je al jaren in vele van je columns een veeg uit pan geeft, Peter. Dat plan laat je varen??

op 29 08 2013 at 08:57 schreef Peter:

De ramptoerist uithangen, Erik? Want daar hou ik niet zo van, hoor. Wacht maar geduldig af en geniet van wat je in de tussentijd wél krijgt voorgeschoteld.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS