Home » Archief » Spaanse soloseks


[17.08.2013]

Spaanse soloseks

Ginger Lemon

lindsay35
Illustratie: Norman Lindsay

“Je bent een klootzak.”

Federico keek me met grote ogen aan en Jurg verslikte zich in zijn bier.

Wij: Federico, Jurg en ik volgden samen een cursus Engels in het gehucht Torbay en na het nuttigen van voldoende glazen bruin bier durfde ik Federico te vertellen wat ik van hem vond, na twee dagen met hem in de klas te hebben gezeten.

“Als jij mijn student was, had ik je allang de klas uitgezet. Je komt elke dag minstens een half uur te laat, loopt gewoon weg tijdens de les om te bellen en als klap op de vuurpijl presteerde je het om de eerste dag niet eens een pen mee te nemen.”

Federico keek me geamuseerd aan, nam een slok van zijn bier en zei volkomen op zijn gemak: “Ik heb een eigen bedrijf, dat gaat altijd voor. En het is heus niet zo dat iemand last van mij heeft.”

– “Oh nee? Ik stoor me aan jou, je verstoort de les met je egoïstische gedrag.”

“Weet je waar ik me aan stoor? Mensen die altijd op andere mensen letten. Doodvermoeiend.”

Jurg waagde zich niet in het gesprek en was van mening dat de avond snel tot een einde moest komen. Hij ondernam een lijmpoging door Federico te vragen mij thuis af te zetten. De Spanjool wilde zich duidelijk niet laten kennen en stemde in met de car-pool.

Spaanse macho

Een eindje verderop stond zijn auto geparkeerd, een zwarte Mercedes zo groot als zijn ego. Het maakte het plaatje compleet. Een Spaanse macho die zich met veel te veel zelfoverschatting aan zijn medemens opdrong. Een nieuw soort man voor mij: hij was aanrakerig en supersociaal, anders dan de afstandelijke en gereserveerde Hollander.

Mannen in mijn omgeving waren meestal afkomstig uit de creatieve hoek: een muzikant, een grafisch vormgever en zelfs een graffitiartiest. Dan was dit behaarde exemplaar met zijn Tommy Hilfiger-polo’s (elke dag dezelfde in een andere kleur) en een bedrijf in import en export van wijn een ware inspiratiekiller. Bovendien was de beste man 40 jaar oud, kind- en vrouwloos. Iets dat naar mijn mening wees op gebrekkige relatievaardigheden.

Bittere vrouw

In de auto was hij onverwacht aardig. Hij zette me af bij mijn hotel en even later bedankte ik hem in een sms voor de rit naar huis, waarop hij reageerde: “Geen dank, ik geef graag een lift aan een interessante, maar bittere vrouw.”

Als je als vrouw wordt omschreven, is het woord ‘bitter’ niet echt waar je op hoopt. Bij ‘bitter’ denk ik aan Rita Verdonk. Dus ik vroeg hem dit nader te verklaren aangezien de taal in dit geval voor verwarring kon zorgen. Hij corrigeerde zich, met ‘bitter’ bedoelde hij ‘direct’, ‘ondiplomatiek’ en dat was hij niet gewend van de vrouwen die hij kende. Hij schreef: “Jij bent een citroen, normaal gesproken houd ik van aardbeien, maar een citroen op zijn tijd kan fris zijn.” Of zuur… bedacht ik me.

De volgende dag legde ik de situatie voor aan een Spaanse medecursiste. Federico wilde duidelijk meer dan alleen maar zijn Engels met me oefenen en aangezien ik nimmer de Spaanse liefdesgrens was overgestoken leek het me goed om research te doen. Ze vertelde me dat de Spanjaarden zeer gepassioneerd zijn in bed en dat ze alles op alles zetten om het de vrouw naar haar zin te maken. Maar een ding moest ik vooral niet doen en dat was praten over seks.

Sexy grijns

Na een relatie van vijf jaar was iemand als Federico precies wat ik nodig had: een klootzak die me alle hoeken van de kamer zou laten zien om daarna zonder een proper afscheid te verdwijnen, de deur op een kiertje openlatend naar mijn vrijgezellenbestaan.

Het was vrijdagavond. De laatste avond van de cursus Engels en we kwamen met alle studenten bij elkaar voor een hapje en een drankje. Tijdens het eten was de spanning tussen ons duidelijk merkbaar. Ik plaagde hem met zijn ouwelullenkleding, zijn machogedrag en zijn protserige auto. Hij nam al mijn complimenten met een onweerstaanbare sexy grijns in ontvangst. Steeds meer en meer was ik ervan overtuigd dat Federico met zijn 40 jaar naast het Engels ook wel de taal van de liefde met mij zou spreken.

Hard en gepassioneerd

Hij bracht die nacht wederom de auto tot stilstand en zette veelbetekenend de motor af. Midden in het gesprek over relaties boog hij zich naar me toe en kuste me hard en gepassioneerd, hij stonk een beetje uit zijn mond, maar de Spaanse leer van de passie verbood het om in het heetst van de strijd te beginnen over kauwgum of tandenpoetsen. Dus we zoenden ongehinderd en dierlijk verder. Tong over wangen, lippen en oren en zijn harde stoppels schuurden over mijn hele gezicht. Het was hard werken, die kus, maar het was precies zoals het moest zijn na alle spanningen van de afgelopen week.

Na vijftien minuten in de auto te hebben gezoend als twee verliefde tieners, hijgde hij dat hij bij me wilde slapen. Uiteraard had ik dit verzoek al lang van te voren in overweging genomen en ik stond hem toe met me mee te komen naar mijn hotelkamer.

Van de Spaanse vriendin had ik begrepen dat het not done is om eerst uitgebreid te gaan badderen alvorens seks te hebben, ook het aanbieden van een drankje of een hapje is niet gebruikelijk. Als de passie floreert, dan is het enige wat je kunt doen de vruchten ervan plukken.

Hele kluif

Federico legde me op bed, kleedde me uit en hijgde in mijn oor dat ik zo intelligent en mooi was. Ik trok zijn khaki broek en Tommy Hilfiger-polo uit en greep met mijn hand naar zijn polla. Caramba! Federico had in ieder geval een ding om trots op te zijn en ik vermoedde dat het nog een hele kluif zou gaan worden.

Maar toen gebeurde er iets merkwaardigs. Hij duwde mijn hand weg en pakte zijn eigen piemel vast die hij, gedurende de rest van ons naakte samen-zijn, niet meer los niet. Dus toen werd ik opeens ongewild de toeschouwer van soloseks in plaats van de beoogde actieve deelnemer aan samenseks.

Eerst dacht ik nog dat hij op gang moest komen, de man was immers al 40. Maar steeds meer was ik er van overtuigd dat dit een staaltje puur Spaans egoïsme was. Federico’s huisregels gelden internationaal en voor iedereen, dus ook in bed? Het was opeens volkomen logisch.

Lid naarbinnen duwen

En terwijl ik hierover nadacht, klom de Spaanse haarmassa op me en trachtte zijn lid bij me naarbinnen te duwen. Hier moest ik een stokje voor steken. Ik was zo droog als de wijnen die hij verkocht, maar blijkbaar was dat voor hem geen signaal dat er werk verricht moest worden.

Ik piepte dat hij het was rustiger aan moest doen, waarop hij twee keer in mijn borst kneep en ergens met zijn vingernagel in mijn schaamlip prikte. Ik gaf geen sjoege en toen kwam het Spaanse Legioen met zijn grofste geschut: het orale wapen. Zijn hoofd daalde af naar beneden en ik produceerde een aanmoedigingskreun die hij direct verwarde met de klaarkomkreun, want na twee keer draaien met zijn tong kroop hij weer omhoog en vroeg: “Ben je gekomen?”

Klaarkomen

Ik zei van niet en dacht bij mezelf dat hij onmogelijk zou kunnen denken dat een vrouw hiervan kon klaarkomen, vervolgens pakte hij zichzelf weer op en maakte er eigenhandig een einde aan.

Toen hij opstond om naar de badkamer te lopen, verkondigde hij: “blijf waar je bent, verroer je niet.” Deze uitspraak hield bijna iets van een belofte in, maar ik vond het te mooi om waar te zijn. Het was dan ook geen teleurstelling meer toen hij weer naast me in bed plofte en na vijftien seconden een diepe Spaanse grom liet horen.

Ook meedingen naar een Frontaal Naakte goodie-bag? Met daarin onder andere exclusieve cosmetica van het stijlvolle Japanse merk Yojiya en een gesigneerd exemplaar van Hassnae Bouazza’s Arabieren Kijken. Doe dan mee aan de Zinderende Frontaal Naakte Zomerverhalenwedstrijd. Schrijf een erotisch verhaal en laat de zomerhitte broeien. Lees de spelregels hier.

Ginger Lemon, Zinderende Zomerverhalen, 17.08.2013 @ 12:08

[Home]
 

4 Reacties

op 17 08 2013 at 13:34 schreef Hiepo-kriet:

Wat kan bitter toch zoet zijn… welk gruw’lukgrappig vrouwmens schuilt er achter dit verhaal? bedankt! W’mij betreft alleen al vanwege hoog humorgehalte ’n serieuze kanshebster in deze zoetzwoelezomerstrijd.

op 17 08 2013 at 13:57 schreef Gert:

Arme Federico, een wereld blijf voor hem gesloten.

op 17 08 2013 at 19:57 schreef eva s:

De Mediterrane minnaar die we allemaal hebben gehad, hilarisch relaas. De mijne wilde koste wat kost mijn hand op zijn minchia houden. Een soort Italiaanse solosex met hulpstuk.

op 19 08 2013 at 17:00 schreef Thomas E:

Een Spaanse klootzak in een Mercedes…. dat is vragen om mucho machoseks. Je hád het kunnen weten. Maar dan had je natuurlijk niet zo’n grappig verhaal te vertellen gehad.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS