Home » Archief » Camiel


[19.08.2013]

Camiel

Hendrika

lindsay18
Illustratie: Norman Lindsay

Staand achter mijn teken- en schildersezel keek ik naar de jongensachtige man die model stond op de academie. Niet groot, maar toch aantrekkelijk. Een mooie knul om te tekenen. Ik weet niet meer hoe we aan de praat raakten. Hij was leuk en ik verlangde in die dagen naar positieve aandacht. Mijn vaste relatie liep al een tijdje niet.

Op een middag vond ik een afgescheurd stuk tekening in mijn tekenla in de kelder van de academie. Daarop een hartje en een boodschap van Camiel. Om wat af te spreken. Ik werd er opgewonden van. Spannend.

We spraken op een zonnige middag af in de dierentuin. Camiel vertelde over zijn bijverdiensten als model, over zijn liefde voor muziek. Hij probeerde met zijn band bekend te worden. En hij was figurant bij de Opera. Ik vertelde over mijn leven. We lachten en ik maakte ondeugende grapjes. Ik houd er van om mannen uit te dagen.

In die tijd droeg ik geen beha en bij ons afscheid gleed zijn hand vluchtig onder mijn zijden shirtje. Zachtjes beroerde hij mijn kleine tietjes. Ik wist niet wat mij overkwam. Mijn opgewonden tepels werden duidelijk zichtbaar door het shirt, zoals dat alleen bij zijde kan. Midden op straat, doodeng maar ook supergeil. Ik voelde hoe mijn hele lichaam verlangde naar lust en liefde. Hij wilde mij en zei dat hij smoorverliefd op mij was. Ik gaf hem een vluchtige kus. Ik moest maar snel naar huis. Was ik te ver gegaan? Thuisgekomen vertelde ik mijn vriend dat ik zo laat was omdat ik naar huis moest lopen vanwege een lekke band.

Daarna spraken Camiel en ik steeds stiekem af. Ik raakte in vervoering van zijn verlangen naar mij. Ik droomde over hem. Tijdens de plichtmatige seks met mijn vriend fantaseerde ik over hem.

We gingen uit, Camiel speelde gitaar en zong liedjes voor mij op een open podium-avond. Daarna slenterden we over straat. We moesten elkaar wel steeds aanraken. Op de motorkap van een auto namen we elkaar bijna. Ik voelde zijn stijve vurig warm door zijn kleding, terwijl we elkaar wellustig zoenden. Zijn warme handen glijdend langs mijn lijf. Toch liet ik me weerhouden. Ik had nog een relatie. Ik kon niet verder dan dit. Hij liet me gaan. Duidelijk teleurgesteld dat hij mij niet kon overhalen.

Op een dag lagen er twee vrijkaartjes voor de opera in mijn la. Ik kon met een vriendin komen, daarna werd zij mijn alibi. Ik zou zogenaamd bij haar slapen omdat de voorstelling laat afgelopen zou zijn. 
In de pauze rookten we een jointje. Lichtelijk stoned kwamen te laat terug voor de voorstelling en mochten we niet meer naar binnen. Ik kon Camiel niet bereiken om te zeggen dat we naar huis waren gegaan.


Thuis vertelde ik dat de opera ons te langdradig was, waardoor ik toch thuis was gekomen. De volgende dag belde ik Camiel. Hij was begrijpelijkerwijs boos en teleurgesteld. We spraken niks af.
Niet lang daarna moesten mijn vriend en ik onze tijdelijke woning verlaten en namen we intrek op een grote zolderverdieping ergens in het centrum van de stad.

Na de verhuizing zag ik Camiel weer op de academie. Ik kreeg het vreselijk warm toen ik hem zag. Ik tekende de lijnen die ik eigenlijk had willen aanraken. Onzeker en smekend zochten onze ogen elkaar. Konden we elkaar snel weer zien? We verlangden naar elkaar, overduidelijk. Na de les vertelde ik over mijn moeilijke situatie. Ik vroeg hem waar hij woonde. Hij bleek op een zolderverdieping te wonen, in het centrum. Het bleek schuin aan de overkant van onze zolderkamer! Het leek wel voorbestemd.

Toen ik die avond naar buiten keek, zag ik een groot rood hart op zijn raam geplakt. De hele stad kon het zien, maar alleen ik wist dat het voor mij was. Ik verlangde hevig naar hem.

Een paar dagen later ging mijn vriend op bezoek bij een van zijn vriendinnen. Ik wist dat ze wat met elkaar hadden. Stiekem hoopte ik dat dit het einde van onze relatie zou betekenen.

Ik had met Camiel afgesproken. Toen de kust veilig was, rende ik naar zijn huis. Halverwege de trap begon een spoor van kaarsjes en waxinelichtjes helemaal naar boven. Daar aangekomen, onderdrukte ik een lichte teleurstelling. Hij woonde op het kleinst mogelijke kamertje. Heel simpel, weinig meubilair en een matras op de grond. Was dit waar ik voor ging?

Maar hij gaf me geen tijd om te twijfelen. Eindelijk had hij mij. Hij begon mij al kussend uit te kleden. Mijn lijf intens gulzig naar iemand die lief tegen mij deed en me vertelde dat ik mooi was. Behoedzaam legde hij mij neer en we vergaten alles om ons heen. We kusten elkaar nat en begerig. “Neuk me”, zei ik zachtjes. Zijn eikel duwde tegen mijn gezwollen schaamlippen. Een intens gevoel van genot, toen hij bij mij naar binnen gleed, overweldigde mij. Ik kreunde terwijl hij langzaam in en uit mij bewoog. Zijn pik was groter dan ik had verwacht.

Opeens stopte hij en draaide mij op mijn buik. Ik kreunde, want ik wilde meer. Hij pakte een fles likeur naast het bed en goot langzaam straaltjes over mijn rug en billen, die hij daarna met zijn tong volgde en oplikte. Ik zinderde en gloeide van opwinding. Uitnodigend mijn billen opheffend wilde ik hem weer in mij lokken. Steeds drukte hij plagend zijn warme eikel tegen mijn hunkerende kut.

“Je bent zo nat, ik wil je proeven”.

Zijn vingers van mijn kut naar mijn mond. Ik proefde mezelf. En dat wond me nog meer op. De licht kruidige en zoete geur van mijn kut verspreidde zich om ons heen.

We namen elkaar. Verloren ons in tijd, geuren en geluiden. Ik wist dat dit de enige en laatste keer zou zijn.

Na afloop ging ik naar huis. Ik stond te douchen toen mijn vriend thuis kwam.

Hij wilde met mij vrijen om het weer goed te maken.

Dit was voor het eerst dat Hendrika een erotisch verhaal schreef. Toen ze het aan haar man liet lezen, was hij zeer aangenaam verrast. Het heeft al aardig wat uurtjes voorpret gegeven.

Ook meedingen naar een Frontaal Naakte goodie-bag? Met daarin onder andere exclusieve cosmetica van het stijlvolle Japanse merk Yojiya en een gesigneerd exemplaar van Hassnae Bouazza’s Arabieren Kijken. Doe dan mee aan de Zinderende Frontaal Naakte Zomerverhalenwedstrijd. Schrijf een erotisch verhaal en laat de zomerhitte broeien. Lees de spelregels hier.

Zinderende Zomerverhalen, 19.08.2013 @ 16:48

[Home]
 

4 Reacties

op 19 08 2013 at 18:20 schreef Thomas E:

Je bent lekker geil, maar ook een beetje berekenend, Hendrika. Als je helemaal weg bent van iemand, denk je niet: “Heel simpel, weinig meubilair en een matras op de grond. Was dit waar ik voor ging?” Tenslotte had hij de trap met waxinelichtjes voor je versierd. Toch?

op 19 08 2013 at 19:29 schreef Sasha Berkman:

jeetje, zinderend inderdaad. Compleet met cliff-hanger.

op 20 08 2013 at 00:35 schreef dewanand:

namaste Hendrika,

Is dit je eerste erotische verhaal? Nou verrassend goed als eerste keer, ik hou van erotische stories, maar zelf maak ik er een puinzooi van en iedereen verklaart mij dan voor gek.

IK weet niet wat je gelooft, maar probeer eens wat klassieke islamitische porno teksten te ontwikkelen, verdiep je in de oude islamtische erotische dichtkunst. Het komt dicht in de buurt van de Indiase en Hindoeistische dichtkunst en zo ontdek je een nieuwe wereld vol erotiek en oosterse geile gaatjes, of diepere Hindoeistische erotissche mystiek, die ik ook schrijf. IK hou meer van hindoe fundamentalistische liefde en erotiek, dus zo zie je dat ik geen normale ideeen heb.

bye

dewanand

op 13 09 2013 at 11:01 schreef Marc:

Het eindigt niet echt lekker eigenlijk….

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS